..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 august 2017

Rețeta tibetană pentru a-ți albi dinții în 2 minute (plus alte remedii naturale)

 


Un zâmbet frumos presupune și o dantură impecabilă, cu dinți albi și sănătoși. Însă multe dintre obiceiurile noastre zilnice ne strică dantura în timp, ne subțiază smalțul și duc la pătarea dinților. Din fericire, există și remedii pentru această problemă și nu implică vizite la dentist sau tratamente de albire periculoase pe termen lung.
Cele mai bune tratamente pentru albirea dinților sunt cele naturale, care nu implică paste scumpe de dinți sau substanțe periculoase pentru smalț. Tratamentele profesionale de albire duc, de multe ori, la o demineralizare a danturii, lucru care favorizează apoi apariția cariilor sau a gingivitei. Astăzi îți prezentăm cinci soluții pentru o albire naturală a danturii și perfect sigură pentru sănătatea dinților tăi:
Remediul călugărilor tibetani pentru dinți mai albi
Călugării tibetani au o dantură sănătoasă și albă, chiar și la vârste înaintate, iar secretul lor nu constă numai în alimentație. Ei au un obicei care are ca rezultat o curățare blândă a danturii, care elimină placa bacteriană și tartrul într-un mod natural. Tot ce trebuie să faci este să amesteci sare de mare grunjoasă în puțină apă fiartă și răcită. Folosește acest amestec pentru a-ți peria apoi dinții timp de un minut. Pentru rezultate eficiente, indiferent de ce remediu folosești, este indicat să ai o astfel de periuță care elimină petele, prin sistemul său unic de rotire. După cum vezi, aceasta îți poate oferi dinți mai albi în numai șapte zile, iar în combinație cu apa cu sare, efectul va fi cu adevărat spectaculos. Mişcarea de periere sonică îndepărtează petele cauzate de consumul de cafea sau băuturi carbogazoase, iar tu vei avea dinți mai albi și mai sănătoși în doar câteva minute.
Folosește benzile de albire a dinților
Benzile de albire a dinților sunt un remediu pe care este suficient să îl folosești o dată pe săptămână pentru a vedea rezultate. Tot ce ai de făcut este să amesteci bicarbonat de sodiu cu puțină apă oxigenată sau cu suc de lămâie, până când se creează o pastă groasă. Aplică pasta obținută pe dinți și învelește-i într-o folie de plastic. Lasă apoi tratamentul să acționeze câteva minute. Este suficient chiar și două minute, însă, dacă vrei rezultate vizibile, poți da jos folia după o jumătate de oră. Periază-ți apoi dinții cu mișcări ușoare, pentru a nu afecta smalțul, și clătește-ți gura cu apă la temperatura camerei.
Prepară-ți propria pastă de dinți
Dacă nu vrei să mai folosești pasta de dinți din comerț, îți poți prepara chiar acasă una 100% naturală. Vei avea nevoie de ulei de cocos și bicarbonat de sodiu, pe care să le amesteci până se creează o pastă. Aceasta nu expiră, așa că o poți depozita în frigider și o poți folosi pentru a te spăla pe dinți. Uleiul de cocos face minuni pentru gingiile tale, care vor sângera mai puțin și își vor recăpăta culoarea roz, dar are și un efect antibacterian care nu mai permite formarea plăcii și a tartrului. Iar bicarbonatul de sodiu îți curăță dinții delicat și are efect de albire, așa că dantura ta va fi perfect protejată.
Nu uita că, dacă vrei rezultate de durată, va trebui să repeți periodic aceste tratamente și să renunți complet la alimentele care îți îngălbenesc dinții. Sucurile acidulate, cafeaua sau tutunul sunt principalii inamici ai unei danturi sănătoase și frumoase, așa că încearcă pe cât posibil să le eviți.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu