..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 august 2017

De ce oamenii cu grupa de sânge zero sunt speciali

de Amelia Matei

Grupa de sânge 0 (zero) este cea mai întâlnită de pe Pământ și se află la originea evoluției sângelui. Află de ce sunt speciali oamenii care o au.
Despre strămoșii noștri se spune că aveau grupa 0. Se caracterizau prin agresivitate și viclenie, potrivit healthydefinition.com. În zilele noastre, se spune că oamenii cu grupa de sânge 0 sunt productivi, au calități de lideri, sunt puternici, energici și capabili să se concentreze în orice situație. Cu toate acestea, în condiții de stres, reacționează impulsiv și se enervează. Stresul, o dietă nesănătoasă și lipsa de activitate fizică pot duce la obezitate, rezistență la insulină și o tiroidă leneșă.
Unicitatea oamenilor cu grupa 0
Dacă ai această grupă de sânge, ești predispusă la probleme ale tiroidei și ulcer. Nivelul scăzut de iod din organism provoacă dezechilibre ale hormonilor tiroidieni. Oboseala, retenția de lichide și obezitatea rezultă de pe urma acestor probleme
Ulcerul și bolile gastrice, în general, sunt foarte comune în rândul oamenilor care au grupa de sânge 0, deoarece nivelul de acid gastric este mult mai mare în cazul lor decât al celor care au alte grupe de sânge.
În Japonia, grupa de sânge este frecvent legată de personalitatea individului. Poți, chiar, să fii întrebată despre grupa de sânge în cadrul unui interviu de angajare. Oamenii cu grupa 0, de exemplu, sunt considerați practici, responsabili, conștiincioși, logici, responsabili și bine organizați. Calitățile lor ar proveni de la strămoși, care aveau nevoie de aceste trăsături pentru a supraviețui.
Când oamenii cu grupa de sânge 0 sunt obosiți, plictisiți sau deprimați, au un comportament impulsiv și se pun în multe situații riscante. Dependența de jocuri de noroc este una dintre problemele pe care le-ar putea întâlni în viața lor. Persoanele care intră în această categorie au, de asemenea, un nivel mare de adrenalină, așa că ar trebui să evite cofeina și alcoolul.
Dacă ai grupa 0, sportul și activitățile fizice te vor relaxa și te vor ajuta să îți ții emoțiile sub control. Încearcă să faci mișcare de cel puțin trei ori pe săptămână, dacă vrei să fii sănătoasă. Aerobicul este sportul potrivit pentru tine și nu trebuie să faci mai mult de 30 de minute.
Când mănânci, fă-o încet și întotdeauna stând la masă. Fii întotdeauna relaxată la masă, pentru că te va ajuta să ai o digestie bună. Când ești stresată, stai departe de cumpărături și nu lua decizii importante.  
https://www.unica.ro/reteta-tibetana-pentru-ti-albi-dintii-2-minute-plus-alte-remedii-naturale-210069


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu