..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2016

Unul dintre cele mai puternic remedii se află la tine în bucătărie! Află ce minuni poate face sarea pentru organism și cât de sănătoasă este de fapt!


Știai că sarea poate trata eficient și sigur 7 afecțiuni și probleme de sănătate? Află acum mai multe informații despre beneficiile binecunoscutului ingredient! Sarea te tratează mai bine ca orice medicament! Descoperă cum este posibil acestu lucru și cum poți beneficia de toate avantajele acestui ingredient!

Chiar dacă de multe ori auzim că un consum frecvent de sare poate fi destul de dăunător pentru sănătate, se pare că sare nerafinată este de fapt, esențială pentru organism. Acest lucru se datorează conținutului de sodiu în aceiași compoziție ca cea din corpul uman.
Cu alte cuvinte, sarea nerafinată este ca un nectar pentru organism. Sarea nerafinată ar trebui să se găsească în fiecare bucătărie, fiind un remediu foarte puternic.

Iată ce poate face sarea nerafinată pentru sănătate:
Infecții în gât
Combină 1 lingură de sare cu 250 ml de apă și amestecă până când sarea  se dizolvă complet. Mixtura se utilizează zilnic pentru gargară.

Arsuri ale cavității bucale
Dacă ți-ai ars limba sau ai mâncat ceva mult prea condimentat, amestecă o jumătate de lingură de sare cu 200 ml de apă caldă. Se folosește pentru gargară.

Durere de dinți
Dacă nu poți ajunge imediat la dentist, o soluție de moment este clătirea cavității bucale cu 100 ml de apă caldă, 2 linguri de oțet și 1 lingură de sare nerafinată.

Alergii și sinusuri inflamate
Se fierb 200-300 ml de apă, în care se adaugă sare. 

Se lasă să se răcească și se toarnă sub formă de picături în nas, de 2 ori pe zi.
Înțepături de insecte
Sarea poate reduce durerea și umflăturile. 

Realizează o pastă groasă din sare și apă și aplică direct pe înțepătură. Se lasă să acționeze până când se usucă.
Picioare umflate
Prepară o baie pentru picioare cu apă, 4 linguri de sare și câteva picături de ulei de lavandă. Se lasă picioarele la înmuiat timp de o oră.

Realizat de Oana V.

http://www.kilocalorii.ro/sanatate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu