..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 aprilie 2015

E TIMPUL SĂ VĂ TREZIȚI ! (I)

Mesaje de la: Louren- Tiho (Maestru Ascensionat din Agartha),                                                                 
                      „Cel care vă Servește” (Maestru Ascensionat),                                                              
                      Ashira
(22 april.2015; channeler James McConnell)
Traducere Const. Mihăilescu

Louren-Thio
James McConnell
Eu sunt Lauren-Thio și vin din tărâmul interior al Pământului, unde se află ceea ce numiți voi Agartha. Am fost invitat să vorbesc astăzi pentru a-i ajuta pe toți cei care au probleme fizice în procesul de ascensionare. Mă refer la cei care au anumite simptome, anumite stări de disconfort sau chiar de sănătate, în perioada aceasta de tranziție și de transformări.
Fiecare dintre voi este prețios. Fiecare dintre voi a fost monitorizat îndeaproape. Acest proces nu este „pentru fetițe” (n.m. în sensul că nu este „chiar floare la ureche”). Se impune un anumit efort de trecere și de adaptare în care corpul fizic poate fi supus unor încercări, nu neapărat agreabile. 
 Acest proces nu se adresează celor care nu sunt dispuși să treacă prin niciun fel de încercări. Cei care se înscriu pe calea ascensionării cu hotărâre trebuie mai întâi să se „trezească”, apoi să conștientizeze și să fie convinși de nevoia de a trece prin procesul înălțării. Ei pot fi ajutați de cei mai avansați, fie să se trezească, fie să găsească în ei hotărârea de a evolua, cunoscând că este nevoie de un anume efort pe care să-l depună. Dacă sunteți dintre cei care „auziți clopoțelul” înseamnă că aparțineți grupului hotărâților, pregătiți să depună efortul necesar pentru a avansa pe calea care duce la dimensiunile superioare. Totodată, unii dintre voi, cei treziți, puteți simți imboldul de a vă ajuta aproapele să se trezească sau să se orienteze. Nu stați pe gânduri, faceți-o! În întreaga lume există indivizi care trăiesc, în această perioadă, sentimentul că ar trebui să miște lucrurile, să inițieze procesul de trezire pentru cei încă adormiți.
Și unii medici încep să conștientizeze că în corpul uman (desigur, nu al tuturor) se întâmplă ceva, apar modificări, comportamente greu de explicat și, poate, oarecum bizare (Nota C.M.: pacientul este bolnav dar nu i se depistează cauza). Investigațiile nu conduc la rezultate edificatoare, palpabile. Uneori, medicul ajunge să se întrebe dacă cel care acuză anumite dureri, nu simulează cumva boala, dintr-un anumit interes. Multă lume începe să se prezinte la medic, dar procentul celor cărora li se poate preciza „leacul” începe să scadă. Pot apărea cazuri când medicul este acuzat de necunoașterea meseriei, deși parcă, până atunci, era evaluat de societate ca fiind un bun specialist.

Mulți dintre cei care citiți aceste cuvinte știți la ce fac eu referire. Da, la manifestările și aspectele aduse de procesul Înălțării voastre. 

Majoritatea dintre voi v-ați așteptat ca, din moment ce ați intrat în acest proces, să vă fie mai ușor, solicitările să dispară, și bunăstarea fizică, psihică și materială să se instaureze. Da, așa va fi, dar înainte de asta trebuie „să treceți prin focul nașterii”. Aceasta deoarece, voi încă nu sunteți complet purificați, nu sunteți trecuți în dimensiunea de tranziție în toate aspectele, nu v-ați modificat încă structura ADN.  Ați acumulat energii care v-au crescut frecvența de vibrație dar mai există în ființa voastră „rezidii” ale dualității. În limbaj ezoteric, yoghin, v-aș  putea spune că ați început să vă activați chakrele inferioare: unu, doi și trei (nota C.M.: adică chakra rădăcină, cea a plexului pelvian și cea a plexului solar). Majoritatea dintre voi, cei aflați în procesul ascensiunii, lucrați acum la activarea celei de a patra chakre, cea a inimii (n.m.: prima chakră superioară, anahata) și, treptat, veți începe să vi le deschideți și pe următoarele trei superioare (a gâtului, a frunții și cea a coroanei).
Creșterea nu se face printr-un salt clar, de ex., de la trei la patru sau de la patru la cinci etc. 
Aflați că trecerea de la un centru de forță inferior la unul superior este însoțită, de obicei, de anumite simptome, anumite trăiri și anumite stări de disconfort, resimțite de unii dintre voi ca suferințe, dureri.


În dimensiunile superioare nu veți mai avea doar cele șapte chakre cunoscute, ci mai multe.(nota C.M: de ex., după chakra coroanei, va apărea o nouă chakră, la distanța rezultată prin ridicarea brațelor deasupra capului, acolo unde degetele mâinilor întinse se pot atinge).
La unii dintre voi pot apărea anumite afecțiuni ale pielii, unii nu mai au poftă de mâncare, alții se confruntă cu stări de diaree etc. Aceste stări și simptome sunt în legătură directă cu ceea ce se întâmplă cu chakra care coordonează un anumit organ, sau o anumită funcție a corpului.
Săptămâna trecută ați vorbit, în acest grup, despre chakra gâtului. S-a menționat atunci despre posibilitatea de a avea dureri de spate (partea superioară) sau de incapacitatea de a vorbi. Aceste afecțiuni sunt în corespondență cu acest centru de forță, aflat într-un proces de activare.
Vreau să fac mențiunea că la activarea acestor chakre, cei mai mulți dintre voi vor resimți un anume discomfort, deoarece corpul vostru fizic sesizează orice modificare, mai cu seamă pe cele pe care nu le-a cunoscut niciodată. Corpul se alertează și transmite simptomele minții care, nici ea nu s-a mai confruntat cu asemenea stări. Din acest motiv, mintea începe să acționeze și pune în gardă organele afectate unde se decretează stare de ...durere.  Dacă situația persistă, mintea te poate trimite chiar la medic. Aceasta este alegerea ta. 
Noi credem că mulți dintre cei care citiți sau ascultați aceste cuvinte veți avea mai mult discernământ și nu veți apela la medic decât în cazuri cu manifestări majore. Mai întâi trebuie să analizați cu atenție ceea ce vi se întâmplă. Durerea care a apărut este consistentă? Persistă? Este o durere continuă în spate sau o durere care apare și dispare la trei patru zile? Durerea aceasta care începe în partea din spate se răspândește în mușchii pectorali, după care dispare, adică se manifestă ca un flux-reflux? Concluzia este dificilă pentru că starea nu este staționară sau permanentă. Când respirați profund, se schimbă nivelul durerii? Din acest motiv v-am cerut astăzi să efectuați câteva respirații profunde.
Aceste dureri sunt însoțite și de o manifestare anormală a sinusurilor? Respirați greu? 

Toate aceste observații pe care le faceți vă pot conduce la o concluzie care să reflecte starea reală de sănătate a corpului vostru.
Când chakrele superioare încep să se deschidă, este posibil să apară dureri de cap consistente. Ce vă spune asta? 

Dacă sunteți o persoană mai spiritualizată, sau pe cale de a deveni, atunci veți începe să nu mai fiți atât de interesat și dependent de manifestările și evenimentele din plan material. Ceva anume vă face să fiți mai rezervat, mai indiferent la meschinele probleme cotidiene.
Vrem să știți acest lucru, și pentru a-i  putea ajuta pe cei care se confruntă cu suferințe caracteristice realității 3D, și care își pot găsi vindecarea prin tratamente obișnuite. Cel mai indicat este însă să utilizați metode tradiționale alternative precum: acupunctura, tehnicile Reiki, anumite sortimente de ceai, hrană cât mai puțin prelucrată termic etc. 
Un alt domeniu este cel al terapiilor prin masaj specializat (reflexoterapie), dar, mai ales al tehnicilor yoga și ayurvedice.
În procesele de transmutare, corpului trebuie să i se asigure menținerea vitalității, pentru a face față proceselor de la nivel celular, al structurii ADN și al activării (deschiderii) chakrelor. Un foarte important rol îl are și conștientizarea și acceptarea transformărilor care au loc în corpul vostru.
Gândiți și spuneți-vă mereu ceva de genul:  „Știu că aceste schimbări au loc în corpul meu. Le-am îmbrățișat pentru că știu unde mă duc. Eu știu cine sunt. Eu nu sunt doar corpul meu fizic. Accept această responsabilitate pentru că doresc să evoluez împreună cu planeta și vreau să fiu aici atunci când se va trece în dimensiunea superioară”. 

Eu știu că în această cameră există mulți care s-au apropiat de încheierea călătoriei. Pentru unii, aceste cuvinte vor lovi și vor produce un ecou căci ei își vor aminti că, după ce s-au înălțat, au revenit pentru a-i ajuta pe alții să ascensioneze.
Dragilor, nu am de gând să vă împovărez cu prea multe reguli și reglementări pentru că mulți sunteți încă legați de 3D și asta crează unele dificultăți de înțelegere și de acceptare totală. 

Important este să deveniți mai selectivi când aveți opțiuni. Poate vor fi unele situații când trebuie să vă spuneți: "Acum nu mai pot face acest lucru pentru că am ales să evoluez și nu vreau să-mi compromit șansele”
Viața se mișcă înainte iar conștiința evoluează. Pentru ca aceasta să se întâmple, trupul, mintea și spiritul trebuie să lucreze în perfectă armonie și coordonare. 
Când întâlniți situații unde ați putea da o mână de ajutor, celor care o doresc, acordați acest sprijin în limitele care nu vă compromit sau afectează propria voastră înaintare. Un sfat bun, dat la timpul potrivit, poate avea o mare valoare. Dar, el trebuie dat doar celor care doresc să-l audă.
În ceea ce ne privește (pe mine, Louren – Tiho, pe „Cel care Servește” și pe Ashira), vă stăm la dispoziție, disponibili fiind pentru întrebări din partea voastră. 
(va continua)                     

SURSA: www.meetup.com/ancient-awakenings

duminică, 26 aprilie 2015

Cancerul este produs de un parazit!

FOARTE IMPORTANT!
Această extraordinară afirmație îi aparține unui veteran al produselor de sănătate din România. Ne referim aici la inginer chimist Ștefan Manea (73 de ani); este inginer chimist si director al fabricii de produse si suplimente naturale Hofigal.
 El se alătură cercetătorilor care susțin că această boală, cea mai temută la acest moment si în cea mai mare creștere, are cauze până acum complet ignorate!
 Prin urmare, cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.
 Da, pot fi considerați factori favorizanți, dar ei nu reprezintă cauza!
 Întrucât afirmația este, la o primă auzire, șocantă, stau de vorbă chiar cu inginerul chimist Ștefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înțelesul tuturor. Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:
 ’’În prezent, specia umană este infestata masiv cu paraziți. Într-adevăr, acești paraziți au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acest parazit este distrus, evoluția cancerului se va opri imediat!’’
 Ascult cu interes ce-mi spune și evaluez cauzele despre care se știe că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aștept un răspuns cât se poate de detaliat și lămuritor.  
Îl obțin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiții, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?
 ‘’Pentru a înțelege mai bine cancerul trebuie să înțelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ștefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925. De obicei, acesta trăiește în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau, cel mult, sindromul intestinului iritabil.. La acest nivel îl putem considera inofensiv, pentru că, deși
 fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal.
 Numai că unii dintre noi avem mici leziuni ale intestinului, care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin.
Atunci când invadează un organ ca uterul, sau rinichiul, parazitul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat, produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ștefan Manea; se pare că numai pacienții care au în organism alcool izopropilic dezvolta cancerul!
 În urma cercetărilor efectuate și a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienții care au cancer, au în ficat atât parazitul trematod cât și alcool izopropilic. 
Cât despre factorii genetici despre care m-ați întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant…
 Nu neg caracterul predispozant al acestora dar, ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă același tip de cancer, ca mama sau tatăl, este faptul că aceștia moștenesc și aplică în viețile lor exact aceleași tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situațiile vieții, care duc la instaurarea aceluiași tip de patologie. Este o discuție largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de față să acordăm întreaga noastră atenție parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezența alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noștri. ’’
Ce este de fapt alcoolul izopropilic, și cum ajunge din natură în organismul nostru? 
Ștefan Manea: alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulți comercianți nu au prins de veste că acestă substanță este vinovată, în anumite condiții, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! 
Și, nu vă gândiți că îl găsiți numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele și în farfuriile noastre. El se regăsește în hrană noastră cea de toate zilele, în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineața, majoritatea surselor provenind din arome și coloranți care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenți. 
Verificați etichetele produselor și vedeți dacă au cuvântul”propanol’’ sau ”isopropanol’’. Nu le cumpărați pe acestea!!! 
De fapt, nu folosiți nici un produs care conține vreo substanță în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente. Pentru a face asta pe deplin convins, amintește-ți că 100% dintre pacienții cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat și în țesuturile canceroase!’’, avertizează Ștefan Manea.

 Cum poate fi transmis acest parazit și cine este mai expus?
„Tremadodele se pot vedea chiar și la un microscop de putere redusă și se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală.
Revin cu observația care trebuie neapărat reținută, că un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămurește Ștefan Manea.

Pacientul bolnav de cancer se poate recupera?
 Da – răspunde Ștefan Manea. Distrugerea tuturor paraziților și a stadiilor lor larvare și înlăturarea alcoolului izopropilic din viața pacienților duce la o recuperare remarcabilă, în mai puțin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale și toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acești solvenți.
În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase. Acestea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, și permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră și a copiilor noștri, utilizând o serie de alimente și substanțe de o valoare excepțională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o
 vigilență mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ștefan Manea.

Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea, întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la directorul HOFIGAL , promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obținut acordul său plin de gentilețe, fapt pentru care îi mulțumim!

 Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă și am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loțiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar și în produsele alimentare precum: înghețată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.
Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaș…! Ne-am facut viețile mai comode, dar plătim cu sănătatea și chiar cu viața!
 Fă și tu același test! Te va pune pe gânduri


SURSA: http://www.antioxidant-natural.ro/cancerul-este-produs-de-un-parazit

 Nota C.M.:
Tratament împotriva paraziților intestinali (inclusiv a trematodului intestinal). Alegeți o singură rețetă dintre toate cele 7.

Patru rețete alopa   Ra1                              Ra2                         Ra4                          Ra4
Sursa: https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1708&bih=760&q=trematodul+intestinal+uman&oq=tremadotul&gs_l=img.1.0.0i10i24.5028.13005.0.17355.10.10.0.0.0.0.92.710.10.10.0.msedr...0...1ac.1.64.img..0.10.704.m8f-S-RnAPs#imgrc=lNiX-IVBERCWcM%253A%3BnsA7QH6Xl4RNkM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ekilibrium.ro%252Fimage%252FTabele%252Ftratament_detoxifiant_si_deparazitar_pentru_colon_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ekilibrium.ro%252Farticol%252FPachete%252FTratament_detoxifiant%252FTratament__deparazitar_si_detoxifiant_intestine_-195.html%3B600%3B228

Trei rețete naturiste:                         Rn1                                 Rn2                                Rn3
Sursa: http://vindecareaeintine.blogspot.ro



sâmbătă, 25 aprilie 2015

TRANS-SIBERIANUL

O excursie virtuala de la Moscova la Beijing cu trans-siberianul, prin taigaua siberiana cu mestecenii ei minunati, în Irkutia, de-a lungul lacului Baikal, apoi prin stepa mongola cu iaci si iurte si mai apoi la Marele Zid Chinezesc. Cam 8000 km alaturi de Zarengold, într-o excursie cu trenul, timp de 35 min. Merita !!!!!
Calatoria de la Moscova la Beijing cu trans-siberianul pe durata a doua saptamâni este o adevarata aventura. Dar si un lucru cu care, în calitate de turist, probabil nu te întâlnesti de doua ori în viata.
Impresionant este tot ceea ce ti se ofera ca peisaj. Dar nu numai!
 
 

vineri, 24 aprilie 2015

GEOECONOMIE


SOCIALISM
Ai 2 vaci.
Una i-o dai vecinului.


COMUNISM

Ai 2 vaci.
Ti le ia statul pe amandoua si iti da in loc 2 litri de lapte.

FASCISM

Ai 2 vaci.
Ti le ia statul pe amandoua si te obliga sa cumperi lunar 80 litri de lapte.

NAZISM

Ai 2 vaci.
Ti le ia statul pe amandoua si te impusca.


CAPITALISM TRADITIONAL

Ai 2 vaci.
Vinzi una si cumperi un taur.
Cireada se inmulteste, iar economia prospera. Le vinzi si iesi la pensie cu castigul.


CAPITALISM CORPORATIST TIP ENRON

Ai 2 vaci.
Vinzi trei dintre ele companiei tale listate public, folosind scrisori de credit deschise la banca de cumnatul tau, apoi executi un schimb datorie/creanta cu o oferta generala asociata, astfel incat recapeti cele patru vaci, cu o scutire de taxe pentru cinci vaci.
Drepturile asupra celor sase vaci sunt transferate, printr-un intermediar, catre o companie din Insulele Cayman, detinuta de actionarul majoritar, care revinde companiei drepturile pentru toate cele sapte vaci.
Conform raportului anual, compania detine opt vaci, cu o optiune pentru inca una.
Vinzi o vaca pentru a cumpara un presedinte al SUA, ceea ce te lasa cu noua vaci.
Nu se furnizeaza nici o foaie de bilant impreuna cu comunicatul.
Publicul inghite.

COMPANIE FRANCEZA
Ai 2 vaci.
Faci greva, blochezi drumurile si organizezi o rascoala, pentru ca vrei trei vaci.


COMPANIE JAPONEZA

Ai 2 vaci.
Le reproiectezi, astfel incat sa fie de zece ori mai mici decat o vaca obisnuita si sa produca de douazeci de ori mai mult lapte.
Apoi creezi imagini animate ale vacii, numite Cowkemon, si le promovezi la scara globala.


COMPANIE GERMANA

Ai 2 vaci.
Le reproiectezi, astfel incat sa traiasca 100 de ani, sa manance o data pe luna si sa se mulga singure.
 
COMPANIE BRITANICA
Ai 2 vaci. Amandoua sunt nebune
.
COMPANIE ITALIANA

Ai 2 vaci, dar nu stii unde sunt.
Pleci in pauza de pranz.


COMPANIE ELVETIANA

Ai 5000 de vaci, dintre care nici una nu-ti apartine.
Facturezi celorlalti cheltuielile de depozitare.


COMPANIE RUSEASCA

Ai 2 vaci.
Le numeri si afli ca ai 5 vaci.
Le numeri din nou si afli ca ai 42 de vaci.
Le numeri din nou si afli ca ai 12 vaci.
Te opresti din numarat vaci si deschizi alta sticla de vodca.

COMPANIE CHINEZA

Ai 2 vaci.
Ai 300 de oameni care le mulg.
Declari somaj zero, productivitate bovina inalta si arestezi reporterul care a publicat cifrele reale.
COMPANIE INDIANA
Ai 2 vaci. Te inchini la ele.


COMPANIE IRAKIANA

Toata lumea crede ca ai o multime de vaci.
Le spui ca n-ai niciuna.
Nimeni nu te crede, te bombardeaza si iti invadeaza tara .
Tot fara vaci ai ramas, dar acum ai democratie.


COMPANIE AUSTRALIANA

Ai 2 vaci.
Afacerile par ca merg destul de bine.
Termini ziua de lucru si mergi la o bere sa sarbatoresti.
.
COMPANIE ROMANEASCA

Ai 6 vaci, costuri cat de 10, mulgi doar 3, alergi bezmetic printre
ele, mai aduci personal pentru alte 5, falimentezi si dai vina pe bou
.
COMPANIE GRECEASCA

Ai 2 vaci.
Te imprumuti de la Germania punandu-le la bataie.
Tai vacile si faci souvlaki.
Nu poti plati dobanda, asa ca Germania iti imprumuta alti bani.
Nu poti plati dobanda, asa ca Germania iti imprumuta alti bani.
Nu poti plati dobanda, asa ca Germania iti imprumuta alti bani.
Nu poti plati dobanda, asa ca Germania iti imprumuta alti ban
i

(primit pe net; pentru conf. C.M.)

marți, 21 aprilie 2015

SaLuSa, 17 april. 2015


Channeler: Mike Quinsey 
Traducere Const.Mihăilescu

Dragilor, Lumina este în creștere mult mai rapid decât s-a preconizat, și aceasta se datorează determinării cu care acționați voi. Toată lauda pentru aceia dintre voi care sunt statornici și fideli planului de viață cu care au venit. Poate că nu știți în mod necesar cât de frumos ați avansat, dar există un "sentiment" general de satisfacție pentru tot ceea ce faceți. 
Împreună cu Ghizii voștri, noi vă ajutam să nu vă abateți de pe calea pe care o urmați de o bună bucată de vreme. Am constatat că sunteți în stare să păstrați ritmul de înaintare, fără a vă lăsa deturnați de cei care nu doresc acest lucru. Recompensele care-i așteaptă pe cei merituoși nu sunt de neglijat, și, în viitorul destul de apropiat veți afla cum v-a fost apreciată strădania.
Aprecierea și recunoașterea va fi una de finețe, de calitate nu de efort cantitativ, fără discernământ. Oricum, cunoașteți, probabil, că efortul vostru contribuie la creșterea Luminii pe Pământ, adică la diminuarea și extirparea întunericului. Tot mai multe suflete se declară pregătite și doritoare să li se ofere privilegiul de a li se încredința astfel de sarcini. Trebuie însă menționat că nu toți cei care se oferă sunt selectați. Determinantă este cunoașterea pe care a acumulat-o ființa în viețile anterioare și în cea prezentă. Experiențele trecute au avut un anumit impact asupra percepțiilor acelei ființe, astfel că schimbările care au intervenit în ființa totală au „sculptat” un anumit profil moral, intelectual și spiritual.
Timpul prezent pare a avea ciudățeniile lui: se sare de la o extremă la alta, experiențele par a fi confuze, deciziile apar în anumite situații contradictorii etc. Această perioadă este una în care energiile negative par a fi în creștere și cauzează mai multe probleme decât de obicei. Rezultatul este că impactul evenimentelor este mai mare, iar atenția voastră este mult mai solicitată ca altă dată. Seamănă cu „destuparea ultimelor butoaie” înainte de a le pregăti pentru noua recoltă. În mod clar lecțiile sunt în predare și peste puțin timp vibrațiile mai înalte ale cursanților vor face ca ele să fie mai bine înțelese. 
 Puțin a mai rămas până când vibrațiile joase nu vor mai fi admise în sistem. Tendința este de înaintare fermă și de consolidare a edificiilor bazate pe noile energii.Cei întunecați sunt conștienți că timpul lor s-a cam încheiat, ceea ce-i face să aibă comportamentul unui animal încolțit care atacă cu furie din cauza disperării și înțelegerii că nu mai există nicio soluție salvatoare. Ei încă mai speră să-și conserve posibilitatea de a fugi de pe Pământ, atunci când totul se va întoarce împotriva lor. Timpul când ei ar fi putut să plece fără distrugerile care-i așteaptă acum, a trecut; acum, după ce au refuzat toate ofertele de a părăsi planeta, le este tot mai clar că pierderile vor fi imense pentru ei. După cum știți "timpul nu așteaptă pe nimeni" și, deși viitorul este stabilit în principiu, voința liberului arbitru va determina rezultatul cu care se va încheia partida. 
Umanitate înseamnă un număr foarte mare și foarte eterogen de suflete de pe diferite planete și chiar sisteme stelare. Dintre toți aceștia, grupul cel mai activ, „vârful de lance”, al  procesului evolutiv este format în principal de sufletele care au venit pe Pământ, mai ales în această viață. Aceasta deoarece aceste suflete vor beneficia de destul de rara oportunitate în care se încheie un ciclu cosmic și începe un altul, când se înregistrează accelerări în evoluție și acordări de grații multor suflete doritoare să se înalțe mai repede în planurile superioare. 

În această perioadă nu există nici un alt loc în univers mai favorizat decât Pământul, în ceea ce privește o cale mai rapidă de evoluție. Este adevărat că pe această planetă testele sunt cele mai dure, cele mai exigente, dar, sufletelor care rezistă încercărilor li se oferă tot ceea ce este necesar pentru a evolua și a lăsa în urmă planul joaselor frecvențe. Țineți cont de faptul că indiferent cât de dificilă este viața cuiva, ea nu a fost impusă de nimeni ci este alegerea liberă a acelui suflet, transpusă în programul de viață cu care a venit acea entitate. 
Și mai este ceva: sufletul are puterea și posibilitatea de a alege altceva. Cu toate acestea, practic, faptul se întâmplă foarte rar pentru că în puține cazuri sufletul renunță la etapa evolutivă pe care și-a ales-o în mod liber și deliberat, pentru a alege altceva. (Nota C.M.: nu este mai puțin adevărat că, la nivel mental, mulți indivizi și-ar schimba soarta din cauza greutăților cu care se confruntă în viață. Numai că alegerea este a sufletului nu a intelectului. Când se întâmplă, totuși, ca, în mod exacerbat, mintea să „arunce peste bord” toate înțelegerile dinainte de naștere, această deviație de la program va avea implicații serioase asupra evoluției ulterioare a acelei entități. În general, asemenea devieri sau renunțări au loc când apare o influență malefică din exterior).
Nu vă îngrijorați însă căci sufletul nu renunță atât de ușor la calea evolutivă pe care și-a ales-o (nota C.M.: asta și pentru faptul că el beneficiază de sprijinul și îndrumarea sufletului cumulativ căruia-i aparține). 
Principalii co-echipieri cu care (și în mijlocul cărora) vă consumați viața sunt, cel mai adesea, suflete cu care v-ați mai întâlnit și în alte vieți și cu care ați căzut de acord (la nivel de suflet) să vă faceți un program cu multe elemente comune. Iată un subiect asupra căruia ați putea medita și care, pe măsură ce vă veți aminti, vă va putea oferi fascinante episoade din vieți comune trecute. Amintirea înseamnă, în fapt, re-trăirea energetică a acelor episoade.  
La multe întrebări ați dori să vă răspundeți: erați bărbat sau femeie, erați pe Pământ sau pe altă planetă, cu cine făceați pereche de viață, aveați copiii, ce profesie aveați etc. În viitor vă veți putea răspunde la aceste întrebări, când veți începe să vă re-amintiți; și asta este condiționat de nivelul superior de vibrație pe care-l veți atinge.
Cele mai minunate evenimente, planificate a se produce în viitorul vostru, vor începe să se deruleze atunci când veți începe să trăiți în adevăruri nemodificate. Atunci viața voastră va arăta altfel, destul de diferit de cum arată astăzi. Imaginați-vă că veți putea lua decizii în totală cunoaștere, în deplină stare de neinfluențare din partea forțelor malefice, inexistente la acel moment în proximitatea sistemului vostru planetar (Nota C.M.: ca urmare a nivelului ridicat vibrațional al energiilor, nivel în care asemenea entități nu ar putea supraviețui). Nu vor mai exista „Iluminați” care să vă provoace și să vă ademenească. Lipsa acestor suflete încărcate de energii întunecate va face ca din gândirea voastră să dispară ambiguitatea, nehotărârea, „încețoșarea” judecății, dorința de a înșela, dorința de acumulare de bunuri materiale, sentimentele de ură etc. 
 Privind retrospectiv, nu înseamnă că toate viețile prin care ați trecut au fost complet neproductive. Experiența acumulată în ele v-a ajutat, totuși, să progresați, chiar dacă înaintarea voastră s-a făcut cu poticneli, cu reluări, cu fapte pe care, acum când ați mai evoluat, nu le-ați mai repeta. 
De la un moment încolo, evoluția voastră va fi dată pe „repede înainte”.  
Pentru a ajunge cât mai curând în acel punct, este nevoie ca fiecare dintre voi să dea, măcar de acum încolo, ascultare inimii, sufletului (vocii voastre interioare) nu mercantilismului minții, pregătită oricând la compromisuri, mai mult sau mai puțin oneste. 
Dragilor, pentru orice acțiune pe care o intenționați, pentru orice gând pe care doriți să-l lansați, consultați-vă inima, e-ul vostru interior.

În altă ordine de idei: este posibil ca mulți dintre voi să fi auzit sau citit că pe planeta voastră, la suprafață sau în adâncul oceanelor, există baze extraterestre. Vă confirmăm și noi această realitate. Le cunoaștem locația, mărimea, natura și activitatea. Deocamdată, noi le-am permis să mai rămână, atâta timp cât nu interferează în nici-un fel cu viața și activitatea umanității voastre, și nici nu intervin în desfășurarea normală a oricărui tip de viață de pe Pământ. Ei se rezumă, ca justificare a prezenței pe planeta voastră,   la dorința de a face cercetări de comportament în dimensiunea 3D. Programul lor este aprobat de Gaia, sufletul Pământului și permanent monitorizat de noi. 

Unele dintre entitățile extraterestre trăiesc de eoni în Pământul interior, numit te voi Agartha. Atunci când li se va permite, ei vor fi acceptați să facă parte din viitoarea civilizație pământeană, adică vor avea statutul de autohtoni (Nota C.M.: rezidenți cu „mutație definitivă”). 
Alții, cum ar fi Anunnaki, s-au interferat de mult în evoluția voastră și au fost factorii care au declanșat majoritatea conflictelor (inclusiv a războaielor) planetare sau regionale. Influența nefastă directă a acestei civilizații s-a încheia cu cca 5000 de ani în urmă. 
Dar Anunnaki nu au fost primii vizitatori ai planetei Pământ, care s-au insinuat în viața băștinașilor și le-au influențat-o, într-un fel sau altul. Oricum, aceste civilizații venite din univers sunt răspunzătoare de introducerea Legii Karmei (Nota C.M.: a cauzei și efectului) pe Pământ. 
Cu toate acestea, au existat de la începuturile vieții pământene, civilizații care-și pot revendica paternitatea asupra a ceea ce este acum civilizația umană. Aceste civilizații au supervizat mereu evoluția speciei umane, pe care au apărat-o, ocrotit-o și ajutat-o să evolueze, în conformitate cu Planul Divin.


Sunt SaLuSa de pe Sirius, iar dragostea și determinarea pe care le-ați dovedit asigură conservarea libertății și dreptului vostru de a evolua și reveni în concernul națiunilor evoluate ale acestui univers. Noi vă respectăm libertatea de exprimare și alegerile, condiții fără de care nu se poate vorbi de o democrație universală autentică. 
Vă garantăm că vom avea grijă, și în continuare, ca evoluția voastră să decurgă, fără interferențe nedorite din exterior.

Ciclul actual al dezvoltării voastre a ajuns la capăt, și există semne cel nou a început să influențeze acțiunile și conștiința voastră. 
 Urmăriți evenimentele care au loc în lumea voastră și bucurați-vă de noile manifestări ale Noii Lumi pe care o edificați și cu ajutorul prietenilor voștri de pretutindeni și, desigur, al ființelor celeste. Este uimitor cât de repede o vorbă bună sau un gest amical ajută la trezirea și ridicarea sufletului.
SURSA: http://spirittrainchronicles.com

vineri, 17 aprilie 2015

Realitatea tainică a experiențelor la granița dintre viață și moarte (III)

de Gregorian Bivolaru
Citiți a doua parte a articolului.

Am fost învăluită
Iată, în continuare, cazul unei femei de 43 de ani, de formaţie ştiinţifică. În 1984, atunci când a născut, aceasta a avut o gravă hemoragie. „În urma unui travaliu dificil şi lung au survenit complicaţii. La treizeci de minute după naşterea fetiţei mele, Patty, am avut o hemoragie, tensiunea mi-a scăzut brusc şi am devenit inconştientă. Imediat după aceea, mi-am părăsit trupul prin creştetul capului şi am ajuns în colţul sălii, aproape de tavan, având o vedere de sus asupra echipei medicale care încerca să mă reanimeze. Am simţit o mare compasiune pentru soţul şi fetiţa mea, dar nu simţeam niciun ataşament sau regret că îi părăseam. Am plutit aşa câteva clipe, înainte de a fi atrasă de un culoar întunecat, la capătul căruia era o lumină albă, clară şi strălucitoare. Imediat, am fost învăluită şi m-am simţit unită cu mai multe entităţi pe care nu reuşeam să le definesc. Am simţit o cunoaştere totală, o absenţă a oricăror conflicte şi o pace absolută. Apoi, am comunicat cu ei, foarte clar, dar nu chiar prin cuvinte. M-au întrebat: «Eşti gata?» Bineînţeles că eram. Niciodată nu fusesem atât de fericită. Am reflectat un moment, apoi am spus: «Da, dacă credeţi că soţul meu poate avea grijă de Patty.» Chiar în acel moment am intrat în trup, cu un zgomot surd şi dureros. A fost teribil să mă întorc aşa.”
Un înger strălucitor
Pacientul din acest caz ştia că va muri, deoarece în drum spre spital a simţit o violentă durere la cap şi dintr-o dată totul s-a luminat în jurul său: „Atunci m-am simţit liber şi în pace, având această impresie că mă purtam perfect. Am privit dedesubtul meu şi am văzut echipa de medici lucrând deasupra mea. Aceasta nu mă neliniştea câtuşi de puţin. Mă întrebam şi eu de ce oare. Apoi am fost învăluit într-o lumină închisă, ca şi cum aş fi trecut printr-un tunel. Am trecut în partea cealaltă a tunelului, unde am ieşit într-o lumină albă, care avea o licărire blândă. Era fratele meu, care murise cu trei ani în urmă. Am încercat să străbat trecerea dar fratele meu nu mă lăsa să văd ce se află în spatele lui. Apoi am reuşit să văd ce se găsea în spatele lui. Era un înger de lumină. M-am simţit învăluit de o forţă plină de iubire, care era emanată de acest înger, care părea să cunoască toate gândurile mele cele mai intime. Eram examinat în cele mai mari profunzimi ale fiinţei mele şi, după aceea, se pare că am primit aprobarea să văd şi alte spirite ale persoanelor care îmi erau dragi şi care părăsiseră planul fizic. Apoi, trupul meu a sărit în aer, în urma şocului electric care mi-a fost administrat. Ştiam că urma să mă întorc pe Pământ. După ce am trecut de această întâlnire cu moartea, nu mai am niciun fel de teamă de ea. Ştiu cum arată.”
Îngerul morţii
Phillip Swihart a fost atacat pe stradă şi bătut până la inconştienţă într-o seară de vineri din februarie 1967. Spitalizat fiind, medicul de gardă a decis să îl ţină sub observaţie până dimineaţa, pentru ca echipa de specialişti să-i poată examina zona abdominală, care era grav rănită.
„Mă aflam în sala de operaţie aşteptând intervenţia chirurgicală, când dintr-o dată am simţit o prezenţă ca un fel de forţă şi atunci mi-am spus: «asta trebuie să fie moartea». Apoi totul a devenit întuneric. Timpul îşi pierduse importanţa. Nu ştiu cât timp am rămas fără niciun fel de senzaţii în această obscuritate. Apoi am văzut o lumină. M-am trezit şi ştiam că este real. Înaintea mea se derula întreaga mea viaţă. Fiecare gând, fiecare cuvânt rostit, fiecare gest făcut în viaţa mea din momentul în care am înţeles că Iisus era foarte real.
Eram foarte tânăr în acea perioadă. Am văzut acţiunile pe care le făcusem şi pe care le uitasem complet, dar de care acum îmi aminteam foarte clar. Această experienţă era, ca să fiu cât mai precis, extraordinară. Am perceput fiecare eveniment petrecut până în prezent. Şi în timp ce priveam viaţa mea derulându-se, am simţit un fel de prezenţă plină de forţă, dar fără să o văd. L-am întrebat cine era. El mi-a răspuns că este îngerul morţii. Iar eu l-am crezut. Îngerul a continuat să-mi spună că viaţa mea nu se derulase aşa cum trebuia, că ar fi putut să mă ia cu el, dar că mai aveam o a doua şansă şi din acest motiv trebuie să mă întorc înapoi. Mi-a promis că nu voi muri în 1967. Apoi îmi amintesc că m-am trezit în cameră. Eram aşa de absorbit de această experienţă, că nici nu remarcasem ce fel de corp avea, nici cât timp durase, atât de vie era prezenţa sa. L-am crezut cu adevărat. Ulterior, în acelaşi an, o maşină a trecut peste umerii şi peste pieptul meu. Mai târziu, am avut un alt accident de maşină, în care ambele maşini care s-au ciocnit au fost complet distruse, iar eu am ieşit din acest accident aproape fără nicio rană. De altfel, eu nu am fost responsabil de niciuna din aceste coliziuni. Foarte rar am povestit aceste experienţe ale mele, de teama de a nu fi luat drept nebun. Dar acea întâlnire a fost cu adevărat reală pentru mine şi cred cu adevărat că acela fusese îngerul morţii.”
Transformarea lui Annie
Annie era o adolescentă foarte depresivă. La vârsta de 16 ani, ea experimentase drogurile, alcoolul şi alte vicii adolescentine. Când prietenul ei a anunţat-o, la o petrecere, că o părăseşte pentru o altă fată, Annie a hotărât să se sinucidă. Mama ei îşi pusese capăt zilelor cu câţiva ani în urmă.
„Am hotărât să mă sinucid chiar în felul în care a făcut-o şi mama. Am luat o mână de barbiturice şi le-am înghiţit cu foarte multă vodcă. Am înghiţit cu lăcomie cât de multă vodcă am putut şi m-am întors în camera în care se ţinea petrecerea. Doar m-am aşezat pe canapea şi nu am spus nimic. Puteam simţi cum mă cuprinde ameţeala. Partea comică era că nimeni nu observa, întrucât majoritatea prietenilor mei erau şi ei un pic ameţiţi.
Dacă m-aş fi întins pe spate, aş fi adormit şi, probabil, aş fi murit fără ca cineva să observe. Însă, când mi-am pierdut cunoştinţa, am căzut cu faţa în jos pe podea.
Un grup de tineri s-a panicat. Doi băieţi m-au cărat în baie şi una dintre prietenele mele şi-a băgat degetele pe gâtul meu şi m-a făcut să vomit. Niciunul nu a vrut să sune poliţia, aşa că s-au hotărât să mă ţină trează. M-au pus sub duş şi au continuat să vorbească cu mine. 
Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că ieşisem din trup şi pluteam lin spre tavan. Nu eram singură. Mai era cineva acolo, un înger păzitor, ori altceva. Eram amândoi compuşi din lumină. Mă simţeam multidimensională şi mi se părea că eram făcută dintr-un fluid, ca o gelatină. Îmi amintesc că simţeam pace şi iubire şi, de asemenea, aveam sentimentul că am scăpat de toată tensiunea şi frustrarea din viaţa mea. Mă simţeam într-un fel învelită în lumină. Era un sentiment minunat.
În acel moment, eram foarte aproape de îngerul meu păzitor. Nu mai puteam vedea trupul meu sau altceva pământesc. Existam doar acolo, cu îngerul. Îngerul nu vorbea, dar comunica telepatic. Mi s-a arătat frumuseţea trupului meu şi a fiecărui trup uman. Mi s-a spus că propriul meu trup era un dar de care trebuie să am grijă, nu să-l omor. După ce am auzit asta, m-am simţit foarte, foarte ruşinată de ceea ce am făcut şi speram că voi trăi. Am început să mă rog luminii pentru viaţa mea. Bucuria că m-am întors a fost cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit vreodată, mai intens chiar decât sentimentul de iubire pe care îl am acum pentru copiii mei.
Prietenii m-au dus la spital, pentru că următorul lucru pe care mi-l amintesc este că m-am trezit într-o sală de urgenţe.”
Transformarea lui Annie a fost una pe termen lung. Experienţa ei la graniţa dintre viaţă şi moarte s-a produs cu mai bine de 20 de ani în urmă. Acum este măritată şi are patru fii. „Imediat după experienţă, am simţit că mi s-a dat o misiune în viaţă, ca şi cum aş fi fost născută pentru a îndeplini ceva”, spune Annie. „Experienţa mi-a dat o mare energie interioară, care nu m-a părăsit niciodată.”
Cazul ei şi altele ca acestea sunt un indiciu puternic că această formă de „terapie de şoc” funcţionează. Efectele pe termen lung sunt o mărturie a puterii EGVM de a produce transformări semnificative ale personalităţii.
Ce se ştie despre întâlnirile cu divinitatea?
Aceasta este o întrebare interesantă, datorită implicaţiilor religioase. Sunt multe descrieri în literatura EGVM, în care persoanele afirmă că L-au văzut sau au vorbit cu Iisus, iar câţiva chiar au declarat că s-au aflat în prezenţa lui DUMNEZEU Tatăl.
Mulţi dintre cei care au o orientare creştină fundamentalistă nu prea acceptă ideea că oamenii ar putea vedea sau ar putea fi în prezenţa unei divinităţi. Cel mai adesea, ei iau poziţie, bazându-se pe scripturi, unde se afirmă (de exemplu, în Exod): „Nimeni nu poate să mă vadă şi să trăiască”. Alte scripturi, care par să contrazică această afirmaţie, de regulă nu sunt amintite. În Biblie, se mai afirmă, de exemplu: „Şi Dumnezeu i-a vorbit lui Moise faţă în faţă, aşa cum un om vorbeşte cu prietenul său...” sau în Deuteronom 5.4: „Dumnezeu i-a vorbit lui Moise faţă în faţă, pe munte, în mijlocul flăcărilor.”
Este interesantă comparaţia cu povestirea unei femei oarbe, care a trăit o EGVM, în cursul căreia a simţit brusc o bucurie indescriptibilă când l-a văzut şi a fost îmbrăţişat de Iisus: „Iisus strălucea mult mai tare decât toţi de acolo. Era cel mai strălucitor. Era incredibil de frumos şi de cald. Lumina era foarte intensă. Ştiu că nu aş fi putut suporta, dacă eu însămi aş fi fost o fiinţă obişnuită, dar, deoarece nici eu nu eram obişnuită, puteam să suport acea strălucire.”
Fără să mai comentăm implicaţiile religioase ale viziunilor divinităţii de către cei care experimentează EGVM, vom reproduce câteva cazuri reprezentative. În fiecare dintre experienţele descrise în continuare, subiecţii au ajuns în punctul în care declarau că erau copleşiţi de emoţii în momentul întâlnirii cu Divinitatea. Le era greu să-şi continue povestirea. Realitatea extraordinară a momentului pe care îl trăiseră era foarte evidentă şi reieşea clar din comportamentul lor din momentul interviului.
Ceva din lumina aceea este mai important pentru mine decât orice
Mike a avut o EGVM la vârsta de 9 ani, când a căzut de pe o stâncă.
„În timp ce căutam să-mi dau seama de situaţie, a apărut de nicăieri un con gigantic de lumină. Era la o distanţă mai mare de mine, astfel că m-am îndreptat către el. Părea că ceva din lumina aceea este mai important pentru mine decât orice. Am fost atras în el. Când am ajuns la vârful acelui con de lumină, am văzut acolo forma unei fiinţe umane. Această fiinţă minunată mi-a spus pe nume, nu pe numele pământesc, ci alt nume. Ştiam că mi se adresează mie, dar nu este un nume cu care sunt apelat aici, pe pământ. L-am şi uitat de atunci. Bărbatul din lumină a întins mâna şi eu m-am întins să o ating. În timp ce-l atingeam, datorită iubirii şi relaxării pe care le emana, am ştiut imediat că este Iisus. Confuzia şi teama pe care le aveam m-au părăsit. Era foarte frumos şi strălucitor, îmbrăcat în robă albă şi avea părul lung castaniu. Îmbrăcămintea şi aparenţa erau cele ale Domnului şi... mi-a arătat urmele de cuie din mâini. Cât timp am fost în prezenţa Lui, am auzit o muzică încântătoare. Era absolut minunat. Se aseamănă cu un cor care cânta parcă nişte imnuri sau doar le fredona. Sunetul era incredibil... e greu de explicat. Erau îngeri, mii de îngeri, îmbrăcaţi în robe albe şi cântau. Stăteau în genunchi, cu braţele întinse în lături şi cântau.”
L-am recunoscut cu inima
După naşterea copilului ei, Theresa a avut un atac de cord. Experienţa care a urmat a dus-o pe Theresa în prezenţa lui Iisus, unde ea a simţit iubirea lui DUMNEZEU.
„Emoţia şi bucuria mea erau intense şi îmi dădeam seama că totul din jurul meu era cufundat într-o tăcere liniştitoare – şi aveam sentimentul că o energie radia în toată atmosfera. Atunci, a apărut lângă mine o fiinţă, pe care am recunoscut-o ca fiind Iisus Cristos.
Era o fiinţă magnifică, o fiinţă perfectă – El era minunat. Părul îi era castaniu-auriu şi avea şi o aureolă albă. Avea nişte ochi albaştri minunaţi care păreau să te privească direct în suflet. Albul acela strălucitor care venea de la El iradia la o distanţă considerabilă în afara trupului Său. Ştiam pur şi simplu că este El. L-am recunoscut cu inima. Nu L-am întrebat niciodată cine este. Nu era nevoie.
M-a chemat către El şi şi-a pus mâinile în ale mele şi am văzut un zâmbet liniştitor pe faţa Lui. Ajungând mai aproape de El, iubirea pe care o simţeam era extraordinară. Mă uitam la El şi mă simţeam atât de recunoscătoare că sunt acolo – parcă eram acasă. Chiar eram acasă... am simţit că m-am reîntors acasă şi că-mi fusese dor de El, îl iubeam atât de mult.
Stând lângă El, totul a devenit foarte tăcut, liniştit, iar El mi-a spus să mă uit la viaţa mea. Dintr-odată, toţi care erau în camera aceea – nu, de fapt nu era o cameră – toţi din acel spaţiu au văzut şi au simţit şi au experimentat toată viaţa mea. La fel şi eu...”
Fragment preluat din cartea Urmele misterioase şi fascinante ale paşilor lui DUMNEZEU în manifestare, de profesor yoga Gregorian Bivolaru, publicată de Editura Firul Ariadnei, tipărită de Ganesha Publishing House.
yogaesoteric
16 aprilie 2015

joi, 16 aprilie 2015

Cunoaşterea personală a lui Dumnezeu



Cum poţi începe o relaţie cu Dumnezeu? Aştepţi să te lovească un fulger? Te dedici ca de-acum încolo să faci fapte bune, virtuoase sau religioase? Sau devii o persoană mai bună… astfel încât Dumnezeu să te poată accepta? Ei bine, NICI UNUL dintre aceste lucruri nu-ţi aduce aşa ceva. În Biblie Dumnezeu ne-a arătat clar cum Îl putem cunoaşte. Iată în continuare cum poţi începe o relaţie personală cu Dumnezeu… chiar acum…
 Principiul unu: Dumnezeu te iubeşte şi are un plan minunat cu viaţa ta.
Dumnezeu te-a creat. Dar nu numai te-a creat, ci te şi iubeşte… atât de mult încât doreşte să-L cunoşti acum şi să-ţi petreci veşnicia alături de El. Iisus a spus: „ Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea că a dat pe Singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.”1
Iisus a venit pentru ca fiecare dintre noi să Îl poată cunoaşte şi înţelege pe Dumnezeu în mod personal. Numai Iisus poate da sens vieţii şi poate dărui un scop în viaţă.

Ce ne împiedică să-L cunoaştem pe Dumnezeu?
Principiul doi: Noi toţi păcătuim şi păcatele noastre ne despart de Dumnezeu.
Adevărul este că toţi simţim această despărţire… este o depărtare de Dumnezeu pricinuită de păcatele noastre. Biblia ne spune: „Noi rătăceam cu toţii ca nişte oi, fiecare îşi vedea de drumul lui….”2



 În adâncul sufletului nostru putem simţi indiferenţă faţă de Dumnezeu şi căile Sale sau răzvrătire făţişă… Orice ar fi, este o dovadă a ceea ce Biblia numeşte „păcat”.
Păcatul aduce moarte în viaţa noastră – despărţirea spirituală de Dumnezeu.3 Chiar dacă facem mari eforturi ca să ne apropiem de Dumnezeu, acestea sunt sortite eşecului.
Imaginea aceasta arată ce mare este prăpastia dintre noi şi Dumnezeu. Săgeţile ilustrează strădaniile noastre de a ne apropia de Dumnezeu. Putem încerca să facem fapte bune sau să câştigăm aprobarea lui Dumnezeu printr-o viaţă decentă sau o filozofie de viaţă morală. Însă strădaniile noastre nu pot face să dispară păcatele noastre…

Cum trecem peste această prăpastie?
Principiul trei: Iisus Hristos este singura soluţie – găsită de Dumnezeu – pentru a ne ierta păcatele. Prin El putem cunoaşte planul lui Dumnezeu cu viaţa noastră şi putem avea parte de dragostea Sa.
Alt adevăr este că merităm să plătim pentru păcatele noastre. Problema este însă că plata păcatului este moartea. Dar Iisus Hristos a murit în locul nostru, din dragoste pentru noi, ca să nu fie nevoie să murim fără Dumnezeu.

 Pe Cruce Iisus a luat asupra Sa toate păcatele noastre, plătind astfel pentru ele. „Hristos, de asemenea, a suferit o dată pentru păcate, El, Cel neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu..”4 „…El ne-a mântuit, nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui…”5 Fiindcă Iisus a murit pe cruce în locul nostru, acum nu mai este nevoie să trăim despărţiţi de Dumnezeu din cauza păcatelor noastre.
„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea încât a dat pe Singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.”6
După ce Iisus a murit pentru păcatele noastre, a înviat din morţi.7 Astfel ne-a dovedit pentru totdeauna că are dreptul de a promite viaţa veşnică – că este, într-adevăr, Fiul lui Dumnezeu şi singura Cale de a-L cunoaşte pe Dumnezeu. De aceea a spus Isus: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa; nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.”8
El ne spune cum putem începe o relaţie cu El chiar acum… în loc să ne străduim şi mai tare să ajungem singuri la Dumnezeu. Iisus spune: „Veniţi la Mine….” „Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie…”9 Iisus a suferit la Cruce tocmai datorită dragostei care ne-o poartă. Iar acum ne invită să venim la El, ca să putem începe o relaţie personală cu Dumnezeu.

Nu este suficient să ştim ce anume a făcut Isus pentru noi şi ce ne oferă. Pentru a avea o relaţie cu Dumnezeu, trebuie să-L primim în viaţa noastră…
Principiul patru: Fiecare dintre noi trebuia să ia decizia de a-L primi personal pe Iisus Hristos ca Domn şi Mântuitor.
Biblia spune: „Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu.”10
Îl putem primi pe Iisus prin credinţă. Biblia spune: „Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.”11
Să-L primeşti pe Isus înseamnă să crezi că Iisus este Fiul lui Dumnezeu – după cum a spus chiar El – şi apoi să-L inviţi să te călăuzească şi să te îndrume în viaţă.12 Iisus a spus: „Eu am venit ca oile să aibă viaţă şi s-o aibă din belşug.”13
Şi iată chiar invitaţia lui Isus. El a spus: „Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.”14
Cum vei răspunde la invitaţia lui Dumnezeu?
Gândeşte-te puţin la aceste două cercuri: 
                  Viaţa dusă pe cont propriu
Eul se află la cârma vieţii
Iisus nu-Şi găseşte loc în această viaţă
Deciziile se iau şi acţiunile se fac numai sub îndrumarea eului, ceea ce duce adesea la frustrare
                Viața dusă sub îndrumarea lui Hristos

Iisus Se află la cârma vieţii
Eul este supus lui Iisus
Persoana respectivă vede influenţa şi îndrumarea lui Iisus în viaţa sa.


Care cerc descrie cel mai bine viaţa ta?
Care cerc ai dori să descrie viaţa ta?
                                                         Începe o relaţie cu Iisus Hristos
Îl poţi primi pe Hristos în viaţa ta chiar acum. Nu uita cuvintele lui Iisus: „Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.”15 Dacă ai dori să răspunzi invitaţiei Sale, iată cum o poţi face.
Cuvintele exacte pe care le foloseşti pentru a te dedica lui Dumnezeu nu sunt importante; căci El ştie ce intenţii te animă. Dacă nu eşti sigur cum să te rogi, rugăciunea de mai jos îţi poate fi de ajutor:

„Doamne Iisuse Hristoase, vreau să Te cunosc; îmi doresc să vii în viaţa mea. Îţi multumesc că ai murit pe cruce pentru păcatele mele, ca să mă poţi accepta pe deplin. Numai Tu îmi poţi da puterea de a mă schimba şi de a deveni aşa cum doreşti Tu. Îţi mulţumesc că m-ai iertat şi că îmi dăruieşti viaţa veşnică alături de Dumnezeu. Acum îmi predau viaţa Tie; Te rog să faci ce doreşti cu ea. Amin.”
Dacă ai fost sincer când L-ai rugat pe Isus să vină în viaţa ta, atunci din acea clipă El este în viaţa ta, după cum a promis. Ai de acum o relaţie personală cu Dumnezeu!
Ei bine, te aşteaptă o viaţă întreagă de… schimbări, care te vor ajuta să te maturizezi. Acesta este un proces care are loc pe măsură ce Îl cunoşti tot mai bine pe Dumnezeu citind Biblia, rugându-te şi având relaţii cu alţi copii ai lui Dumnezeu. 
Dumnezeu să te binecuvânteze!


      (1) Evanghelia după Ioan 3:16
(2) Isaia 53:6
(3) Epistola către Romani 6:23
(4) 1 Petru 3:18
(5) Tit 3:5
(6) Evanghelia după Ioan 3:16
(7) 1 Epistolă către Corinteni 15:3-6
(8) Evanghelia după Ioan 14:6
(9) Evanghelia după Ioan 7:37,38
(10) Evanghelia după Ioan 1:12
(11) Epistola către Efeseni 2:8,9
(12) Evanghelia după Ioan 3:1-8
(13) Evanghelia după Ioan 10:10
(14) Apocalipsa 3:20
(15) Apocalipsa 3:20


SURSA: http://www.everystudent.ro