..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 noiembrie 2015

Ministerul Sănătății este preocupat de dietele la modă

În ultimii ani, paralel cu moda pentru plinuțele chubby girl, în vogă au intrat fetele extrem de slabe. Modelele anorexice au mai mulți admiratori decât frumoasele plinuțe. Chiar și fetele cu forme, în doar câteva săptămâni se transformă în schelete. La moment, Ministerul Sănătății este preocupat de această tendință și roagă sa ne refuzăm de folosirea arzătorilor de grăsimi și a dietelor drastice.
Moda de utilizare a arzătorilor de grăsimi a captivat internetul. Fetele își recomandă una alteia să consume cafea verde și să slăbească cu dieta cu ouă fierte. Aceste metode de slăbire contribuie la arderea rapidă a grăsimilor subcutanate fiecare în parte, dar folosirea lor în ansamblu va duce garantat la epuizarea totală a organismului.
 Ouăle – sursă bogată de proteine, conțin puține grăsimi și carbohidrați. Dieta cu ouă ajută să slăbiți până la 10 kilograme pe lună. Dar, din păcate, sunt și efecte secundare – o astfel de dietă sigur vă va interna în spital. Ouăle conțin o cantitate mare de colesterol care începe să se depună pe vasele de sânge, ceea ce duce la îngustarea arterelor. În final se poate ajunge până la anghina pectorală sau infarct miocardic și este factor de risc pentru accidentul cerebral vascular și pentru cardiopatia ischemică, chiar și la o vârstă fragedă.
Cafeaua verde nu are contraindicații medicale, dar consumul excesiv va duce la slăbirea bruscă chiar până la 10 kilograme pe lună. Astfel de slăbire provoacă o epuizare completă a resurselor organismului, se înrăutățește starea de bine și scad capacitățile vitale.
Institutul de Nutriție avertizează: slăbitul excesiv și rapid duce la probleme grave de sănătate!
Medicii recomandă să aveți grijă de sănătate și să respectați recomandările nutriționiștilor. Este necesar de consumat doar un ou pe zi și arzătorul Cafea verde, doar strict în conformitate cu instrucțiunile – nu mai mult de două sau trei cești pe zi. În acest fel, vă asigurați o slăbire confortabilă și moale de 3-5 kg pe săptămână, curățați organismul și păstrați dispoziția bună și sănătatea pentru mulți ani înainte.
Ai grijă de tine!
http://opinionv.me

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu