..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2015

Energiile lunii iunie 2015 aduc o rapidă creștere a conștiinței colective și individuale.

( 13 iunie 2015, channeler Sharig)
Traducere Const. Mihăilescu

Energia acestei luni, iunie se schimbă rapid într-o recalibrare a propriilor noastre identități: în mod special, în ceea ce privește modul în care a ne definim în relațiile cu prietenii, familia, și cele de dragoste. Această rapidă creștere se aplică la toată lumea de pe planetă, conștientă sau nu; ne descoperim sau redescoperim structuri noi sau uitate în relațiile noastre cu ceilalți.
Pe măsură ce creștem rapid în conștiință, descoperim noi valențe ale conceptului de libertate, de bucurie și de împlinire, devenind mai conștienți de abilitățile și puterea noastră. Conștiința colectivă a umanității face salturi calitative ca urmare a acumulărilor cantitative care încep să se exprime mai pregnant în această lună.
Într-un moment al mesajului de la Kuthumi, acesta îmi arata o sferă pe care o numea conștiință colectivității, sferă care se extindea cu un factor de multiplicare de x5, pentru luna iunie. Faptul semnifică o creștere importantă a conștiinței fiecărei persoane, mai mult decât au obținut unele dintre ele într-o întreagă viață anterioară.
Este timpul să vă eliberați de întrebări de genul „cum?”, „ de ce?”, și să renunțați la tentația de a vă învinovăți pentru fapte pentru care v-ați simțit ulterior vinovați sau rușinați. Ștergeți aceste vinovății și priviți cu încredere ziua care urmează.
IERTAREA este cheia care vă eliberează de vinovății și care vă permite să lăsați trecutul urmă, pentru totdeauna. Iertarea ne permite să ne eliberăm de iluziile trecutului, și, printr-o respirație, să acceptăm revelațiile prezentului care este reprezentat de noua conștiință ale cărei energii le vom ancora rapid în această lună.
Să ne amintim mereu că suntem susținuți permanent, că nu suntem singuri și că, în această perioadă de tranziție, ne putem baza pe ajutorul fraților și conștiințelor din univers. Toate răspunsurile pe care le căutăm le puteam afla în interiorul nostru, și la ele putem avea oricând acces prin meditație. Toate entitățile care ne susțin ne garantează că, în demersul nostru de ascensionare, am obținut și continuăm să obținem remarcabile rezultate. 
Vă transmit iubirea mea și vă rog să faceți numai ceea ce pornește din inima voastră, indiferent care ar fi natura problemei cu care vă confruntați. Progresiv, în luna iunie ne vom simți mai ușurați de diversele sarcini, a căror rezolvare o vom obține cu mai puțină enervare și mai puțin disconfort. Mulți dintre noi ar trebui să constate că sunt mai calmi, mai încrezători și mai puțin stresați, comparativ cu perioada anterioară. Călătoria noastră continuă și fiecare dintre noi are dreptul să fie satisfăcut de ceea ce a realizat până acum.
Multe binecuvântări,
Sharig
SURSA: www.goldsunhealing.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu