..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 mai 2015

Raport de energie pentru mai 2015

(19 mai 2015; channeler: Kate A. Spreckley

Traducere Const. Mihăilescu

În această etapă a călătoriei noastre, numită viață, evoluția continuă; avem certitudinea că transformarea și schimbarea sunt garantate și aproape nereversibile, evoluția pe această cale fiind continuă. Tot mai multă conștientizare se acumulează în bagajul nostru de cunoaștere, asupra modificărilor climatice impuse de evoluția ciclurilor cosmice. În esență, acestea sunt schimbări energetice, chiar dacă ele apar în afara ființei noastre sau în interiorul ei.
Schimbarea ciclurilor cosmice se materializează pe planetă prin modificările suferite de anotimpuri. Dar aceste schimbări au impact și asupra ființei voastre interioare. Scopul central al tuturor acestor schimbări vizează accelerarea îndeplinirii destinului vostru individual mai ales pe calea inimii. Se află în curs de elaborare, în următoarele luni, mai multe experiențe, cu scop de transformare, care urmăresc eliberarea voastră de  atașamentele negative, de toate energiile fricii, de rezidiile  unor limitări rămase în adâncul ființei voastre.
În lunile care urmează veți fi martori ai producerii unor evenimente neașteptate și a unor evoluțiile bruște, departe de cele cu care, în general, sunteți familiarizați. Prin ele, se urmărește accentuarea transformării voastre, purificarea și trezirea spirituală. Veți fi racordați la energiile care vibrează pe frecvența inimii (n.m., adică vor fi captate prin vortexul chakrei inimii, anahata).Totodată, vă veți activa abilitățile de transmutație pentru nașterea unei noi conștiințe bazată pe acest centru de forță.
În cele din urmă, ceea ce se urmărește cu adevărat este trezirea umanității prin cumulul chakrei inimii lumii. Ne confruntăm cu procesele de purificare, reformare, transformare și trecere de la conștiința ego-ului uman la conștiința superioară, care are de-a face cu centrul inimii. În acest sens, Noul Pământ, conștiința ego-ului superior, nu se vor mai baza pe vechi formate energetice, care nu pot avea nici un temei într-o viață spirituală. Prin urmare, este important să ne amintim că pentru profilul noii inimi contează viață conștientă, prosperitatea interioară și exterioară a ființei. Multe trebuie să se schimbe în cele două direcții. Pe măsură ce procesul de purificare și reformare progresează, energiile care au stat la baza temerilor, dorințelor neîndeplinite, resentimentelor, adică la formarea și acumularea bagajului karmic, se dizolvă, eliminând, în final, modelele de conștiință uzate, pe care s-a bazat ego-ul uman. Puritatea și claritatea conștiinței inimii, care va aduce o reînnoire a câmpului vostru energetic și va restabili fluxul de energie care dă forța de viață și în plan fizic.
În prezent, mulți se simt blocați în scenarii sau situații care au avut loc în trecut, și această situație le produce deprimare sau epuizare.
Sistemul de energie în general și sistemul energetic al Pământului, în particular, se schimbă, se adaptează și se reformaeză. Fluxul energetic care susține forța de viață în cadrul Pământului este în schimbare și aceasta înfluențează, chiar determină, am zice, schimbările în energetica forței de viață a fiecărui individ.
În această lună, lumina cosmică intrată pe planetă va ajuta la ajustarea energiei forței de viață și va sprijini procesul de compensare a oricăror blocaje reziduale.
Energiile se mișcă pentru a purifica și consolida centrul inimii, a calma emoțiile și a sprijini o atitudine a acceptării (a „inimii deschise”) pentru a reitera spiritul iubirii. Raze de iubire cosmică sunt turnate direct în inima voastră, ceea ce vă va determina să oferiți iubire necondiționată celor care au nevoie de vindecare și îndreptare.
 Aceasta este o fază importantă de creștere spirituală a fiecăruia dintre voi, un timp al reconectării cu forțele divine ale iubirii, care vor reface și restabili conexiunea voastră la forța de viață a întregii creații - Iubirea.
 Cu toate acestea, dacă veți continua să mențineți și să lucrați pe vechile tipare ale fricii și limitării, acest proces va fi dureros, atât fizic cât și emoțional. Este esențial să încercați să îmbrățișați esența iubirii în inima voastră și să permiteți reflectarea iubirii în viața voastră de zi cu zi.
Dragilor, acum este momentul pentru a se vindeca rănile din inima voastră, astfel încât să vă puteți calma sufletul și revitaliza viața.
Conștienți de lucrul cu energiile benefice care intră și concentrând puterea lor în centrul inimii, veți fi protagoniștii unor transformări magice. Prin aportul de energie la consolidarea conexiunii cu sanctuarul interior al inimii voastre, veți fi în stare să înviați iubirea divină și compasiunea, dând o nouă calitate vieții pe care o trăiți. Vi se oferă, de asemenea, ocazia să deveniți vindecători și, dacă veți merge pe calea conștiinței inimii, veți ajunge să vă transformați corpul în unul nou, un corp recunoscut de IUBIRE și LUMINĂ.
Vă binecuvântăm și vă onorăm, pentru că inima voastră se racordează la nașterea unei noi conștiințe, care poartă sămânța unei vieți noi, în curs de dezvoltare. 
Permiteți iubirii radiante a Divinului să toarne în inima voastră puterea de a vă conduce prin orice suferință cu care vă puteți confrunta în prezent. Pe măsură ce atitudinea voastră permisivă se accentuează, inima se umple cu și mai multă iubire, în final, voi găsindu-vă scăldați în vindecare și bucurie. Permiteți iubirii din inima voastră să înflorească și să deschidă ușa unei lumi noi, conștientă de rolul ei în propagarea IUBIRII, prin inimă. Acceptați că viața voastră nu este o luptă pentru supraviețuire ci un dans al dragostei și creativității. 
Promovați libertatea voastră creativă și aveți mereu în minte măreția acestei perioade, a acestui moment grandios. 
Fiecare inimă este plină de vise, speranțe, rugăciuni și credință. Așa este și inima ta, cititorule, care deții lumina lumii. 
Devin-o purtătorul de lumină în care se simte compasiunea pentru toți cei care trăiesc pe acest Pământ cu tine.

SURSA:  http://www.spiritpathways.co.za

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu