..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 mai 2015

E TIMPUL SĂ VĂ TREZIȚI! (II)

Mesaje de la: Louren- Tiho (Maestru Ascensionat din Agartha),                                                                 
                      Cel care vă Servește (Maestru Ascensionat),                                                              
                      Ashira
(22 april.2015; channeleri James McConnell și dr. Susan Sammarco)
Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)


Cel care Servește 1 (Cel aflat în slujba voastră)
 
Salutări vouă! Ca întotdeauna, mă bucur să fim din nou împreună. Acum, îmi este puțin mai ușor să ajung la voi prin acest canal, deoarece, între timp, planeta a mai primit anumite cantități de energie, care i-au îmbunătățit frecvența de vibrație, comparativ cu data trecută. Cei aflați în dimensiuni superioare întâmpină anumite dificultăți când este vorba să pătrundă sau să stabilească legături cu cei aflați în dimensiuni inferioare. Aceasta se poate realiza după o anume pregătire (de scădere voită a frecvenței de vibrație) și pentru intervale relativ scurte de timp. Perioada de pregătire trebuie astfel realizată încât entitatea care vrea să coboare în dimensiuni mai joase (unde densitatea este mult mai mare) să aibă timpul necesar pentru a reveni în dimensiunea superioară din care a plecat.(nota C.M.: altfel, ar exista riscul să rămână captivă în acea dimensiune inferioară).

Vreau, la rându-mi, să menționez că, în această perioadă, cel mai important este să vă amintiți cine sunteți. Indiferent în ce situație v-ați afla, indiferent care sunt provocările la care sunteți supuși, trebuie mereu să vă amintiți cine sunteți voi cu adevărat.
Aceia dintre voi care reușesc să-și ridice nivelul de conștiință, au și datoria de a-și împărtăși experiența și cunoașterea cu cei care încă sunt în urma lor, ca nivel de conștiință, ori de câte ori li se oferă prilejul. Este foarte important să aveți în vedere acest lucru, pentru că ridicarea nivelului vibrațional al fiecărui individ este cu atât mai favorizată cu cât nivelul de conștiință al grupului este mai înalt. De altfel, nivelul conștiinței de grup este prioritar în actul evoluției.
Indiferența față de nivelul coborât de vibrație al celui de lângă tine este periculoasă și pentru faptul că cei cu vibrație joasă „strică media generală” a grupului, consecința fiind că tot grupul își va încetini înaintarea pe calea ascensiunii. Se impune, deci, să nu lăsați ca un număr indiferent cât de mic de indivizi comozi sau recalcitranți să vă frâneze înaintarea, mai ales acum când perioada de grație este aproape încheiată.
Vă invităm acum să ne puneți întrebări la care vă vom răspunde. Vă amintesc că în comunicare cu voi ne aflăm trei Maeștri Ascensionați: „Cel care Servește”, Ashira și Lauren-Thio.
Există întrebări?
Pământean 1: Mă adresez lui Lauren-Thiop pe care-l întreb de unde vine, mai exact, și unde este casa lui?  

Lauren-Thio: Salut! Vreau să spun că eu, al cărui nume l-ai pronunțat într-o formulare pământeană, diferită de a noastră, fac parte din comunitatea civilizației subterane aflată în cavitățile Pământului și unde exist de peste o mie de ani.
Anterior, am avut alte vieți pe alte planete din această galaxie sau din alte galaxii. Rolul meu în pregătirea ascensiunii civilizației pământene este de a trăi pe acest tărâm pentru a ajuta în această vastă și importantă acțiune. Mă număr printre cei care au pregătit aplicarea acestui Plan Divin. 

Ne-am întâlnit în acest grup de mai multe ori, dar niciodată nu am găsit necesar să se facă mențiunea prezenței mele. De data aceasta, am decis să-mi declin numele și prezența gândind că este posibil ca în viitor, mai mulți dintre noi, cei din tărâmul interior, să intre în comunicare cu voi, cei de la suprafață, astfel că, după o perioadă, ne-ați putea recunoaște că am fost și că am devenit mai apropiați. Este util și pentru ca atunci când ne vom întâlni „în carne și oase” ne vom putea recunoaște ca fiind cei care ne-am cunoscut mai înainte, fără a ne vedea; și atunci, sigur vom avea mai multe să ne povestim.
Sunt convins că aceasta este și o bună modalitate prin care legăturile noastre viitoare vor deveni mai trainice, mai prietenești și de mai mare încredere. De altfel, perioada aceasta poate fi numită „a cunoașterii” cât se poate de personale, ceea ce va servi în viitor aceluiași scop, mai ales că puțin a mai rămas până când ne vom întâlni. Vă asigur și că aveți toate motivele de a vă păstra și întări speranța că procesul evoluției voastre, în care majoritatea dintre voi vă aflați, continuă. Sper că v-a mulțumit răspunsul meu. Mulțumesc pentru întrebare. Vă asigur de respectul meu.
Pământean 1: Mulțumesc pentru răspuns, pe care-l consider foarte clar. Sunt fericit să știu că prin aceste mesaje, grăbim într-un fel, momentul întâlnirii cu voi. Doresc să te mai întreb ce aș putea face pentru a întări starea mea de sănătate? Medicamentele pe care mi le administrez nu par a fi foarte eficiente. 
Lourin –Thio: Sunt Lourin -Thio. Mulțumesc. Așa cum vedem noi, aceasta este o întrebare care privește starea ta strict personală. Te invit să te folosești de meditație. După ce intri în starea interioară de meditație, imaginează-ți că pătrunzi în camera de cristal unde declari că dorești să te eliberezi de toate lucrurile și tratamentele medicale din dimensiunea 3D.                                
Îmbunătățește-ți tehnica de respirație, prin respirații profunde și mai lungi.  Pe măsură ce simptomele și durerea se accentuiază, voi începeți să vorbiți mai repede intrând în hiperventilație. Exercițiile de respirație profundă vor calma corpul și  vor înlătura starea de teamă sau de panică. Dacă vei reuși să eviți starea de teamă, vei constata că va dispărea și nevoia de a lua medicamente. Treptat, pe măsură ce se va instala starea de calm, ți se va îmbunătăți condiția energetică a corpului, care va fi mai corect ventilat, iar sentimentele de acceptare și iubire se vor accentua.
Are sens pentru tine ceea ce am spus? 

Pământean 1: Da, are
Lourin –Thio: Vrei să mai adaugi ceva, „Cel care Servește”?  
Cel care Servește”: Nu, deocamdată, nu.
Lourin –Thio: Mai sunt și alte întrebări? 
Pământean 1: Asta se aplică și în cazul profesiei noastre? Eu lucrez într-un domeniu minunat, dar cred că energia s-a schimbat acolo. Ar fi bine dacă m-aș hotărî acum să plec de acolo? Poate-mi dai un sfat.
Lourin –Thio: Sunt, din nou eu, Lourin –Thio. Îți răspund și la această întrebare, după care vom permite și altor persoane să pună întrebări. E bine așa?
Pământean 1: Da. Mulțumesc foarte mult! 
Lourin –Thio: Foarte mulți oameni de la suprafață se întreabă care este rolul meu pre această planetă? Care este misiunea mea? Activitatea mea este parte din procesul de ascensiune a planetei, deoarece cei care părăsesc acum realitățile 3D se simt ca într-o mlaștină (eu nu sunt sigur dacă acesta este termenul corect). Până când sar dincolo, ei se află într-o zonă de trecere, sunt între două lumi diferite. De aici și nesiguranța lor: dacă este bine să mai rămână sau să plece dincolo.
 Aceasta dilemă se extinde dincolo de cazul particular al activității (serviciului) tale. De fapt, trece de cazul locului de muncă al fiecăruia dintre voi. Astfel se poate vorbi și de sistemul vostru înrădăcinat de credință. Astăzi s-a purtat aici o aprinsă discuție despre crearea posibilităților de a stimula capacitatea voastră creativă, din moment ce sensul existenței voastre este de a fi creatori. 
De aici ar trebui să plece răspunsul la întrebarea: „să mai rămân sau să plec?” O parte din voi scrutează viitorul și vrea să plece. 
Important este să faceți ceea ce vă asigură că puteți activa acolo unde simțiți că faceți ceea ce place sufletului vostru și unde colectivul în care munciți este cel cu care rezonați cel mai bine. Aceea va fi direcția corectă către care să vă îndreptați. Aici nu este vorba neapărat de bani, de cât câștigați ci de satisfacția pe care v-o dă munca pe care o depuneți și plăcerea de a fi într-un colectiv sudat, care gândește și acționează în același sens. Trebuie să vă alegeți un colectiv de muncă în care membri săi împărtășesc același set de valori. În orice colectiv trebuie să existe o perfectă armonie, spirit de într-ajutorare și multă iubire. Ați înțeles ceea ce vreau să spun? Mulțumesc! Poate că cineva va dori să adauge ceva.
Cel care Servește 1”: Aș dori să adaug ceva la această chestiune. Există ideea scopului aici. Trebuie să înțelegi clar care este scopul care te determină să alegi, de exemplu, căderea înapoi în densitatea grosieră a energiei (materia), a opțiunii de a-ți coborî frecvența de vibrație. Când faci acest lucru trebuie să știi că accepți să revii la vechea paradigma, a convingerilor vechi 3D. Dacă nu ai asemenea convingeri, nu ai niciun scop. Acesta este un proces continuu al schimbării, care nu se termină niciodată. 
Dacă nu ai un obiectiv clar, mai bine acceptă să urmezi fluxul general, tendința către care se îndreaptă majoritatea căci acolo există un scop anume pe care vei ajunge și tu să-l înțelegi, după un timp de la acceptarea mersului în sensul curentului. Pe măsură ce începi să înțelegi scopul, încep să-ți apară și ideile de schimbare.
 Lăsați procesul să se desfășoare. Acesta este modelul de comportament în noua Epocă de Aur, acela de a permite, de a merge în sensul curentului general, în orice moment. Fii în serviciu, fii alături de cei care înaintează, chiar dacă uneori nu-ți este prea clar; e suficient dacă sufletul tău tinde către aceasta.
Oare acest comportament ajută? Da, cu siguranță. Tendința generală este argumentul ralierii și a altora la mersul în sensul curentului. Asta va ajuta procesului ascensiunii.
Mai sunt și alte întrebări sau comentarii?
Pământean: Comentarii? Da. Uneori, în timp ce parcurgem drumul în fluxul, inevitabil intervine caracteristica umană în ceea ce privește renunțarea. Pentru că noi nu renunțăm ușor la ceea ce considerăm că este dreptul nostru de a avea. Mă refer la lucrurile materiale pe care le posedăm și pe care cu greu ne convingem să le eliberăm. Ele au dat sens vieții noastre în existența actuală și în cele anterioare. 
Pasul de măreție al cuiva devine uneori sinonim cu puterea de a renunța la lucrurile materiale, care dădeau nu numai sens vieții dar și poziționau omul pe o scară socială a valorilor materiale. Cum să facem ca să transformăm pe "Eu ar trebui să am" în „Acumulările materiale nu servesc scopului evolutiv”. Mulțumesc! 
Cel care Servește 2”:Salutări și ție! Întotdeauna mă bucur să mă aflu împreună cu voi. Și noi și voi așteptăm cu nerăbdare să se producă evenimentele mult dorite. Despre unele voi nu aveți nicio idee, când vor veni și în ce constă. Noi suntem privilegiați căci le putem anticipa și cunoaște natura. Putem vedea și auzi care este tendința, în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Nu-i mai puțin adevărat că totul este în mișcare căci voi vă schimbați tendințele și dorințele. Când un eveniment se apropie, devine iminent, putem observa cum lumea voastră se mișcă în acea direcție. Asta se și aude. Când foarte mulți se orientează spre un anume obiectiv, atunci noi putem previziona cu mai multă precizie că el va apărea în realitatea voastră. 
Noi așteptăm cu nerăbdare și sperăm că se va produce cât de curând. În legătură ce aceasta, doresc să spun că sunteți pe cale de a experimenta o mare schimbare în viața voastră. Știm că sună înspăimântător, dar noi nu simțim că ar fi ceva rău pentru voi. Prevedem că va fi vorba de o schimbare majoră în viața voastră, a fiecăruia. Această mare schimbare răspunde dorinței sufletelor voastre. Noi nu putem spune exact când, dar se apropie! Știm că acest proces este în derulare, este deja în mișcare și producerea lui este aproape inevitabilă.  Oricum, mai este foarte scurt timp, foarte scurt timp, până atunci.
Asta e tot ce avem să spun la acest punct.
Shanti, pacea fie cu voi. Fiți UNUL.

J.McC.

Ashira: Eu sunt Ashira. Am dorit să vă aduc un scurt mesaj care întărește cele spuse de prietenul și membru al familiei noastre, mesajul lui fiind deja plin de har și dăruit grupului cu care ne întâlnim astăzi.
În fiecare săptămână vom vedea cum Lumina voastră va crește tot mai mult. La creșterea acestei Lumini contribuie și gesturile voastre cotidiene: un zâmbet, o îmbrățișare, o vorbă bună adresată celui cu care te întâlnești, contează foarte mult. Momentul de apogeu al fiecărei manifestări se produce atunci când o conexiune empatică se stabilește între voi. Când vă conectați profund cu cineva, o lumină izbucnește din conexiunea voastră.  

Dragilor, nu vă putem spune procentual câți dintre voi vă aflați în procesul ascensionării și câți nu. Dar vedem cum Lumina crește pe planetă. S-a format deja o conștiință de masă, conștiința unității care a crescut foarte mult în ultimul timp. Lumina aceasta strălucește pentru toți și face ca voi toți să deveniți UNU. Deveniți una cu norii, cu această sferă, această planetă. Continuați căci aveți o treabă de terminat! Oricum, o faceți într-un mod minunat.
Din nou, primiți sentimentul meu de PACE și IUBIRE. Namaste!

SURSA: www.meetup.com/ancient-awakenings




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu