..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 mai 2015

Care este semnificația alergiilor sezoniere?

Mesaj de la Ghizii Angelici

 

(19 mai 2015 by Taryn Crimi)
Traducere Const. Mihăilescu


Astăzi am dori să ne concentrăm atenția asupra alergiilor sezoniere. Multă lume din emisfera nordică suferă de o formă de alergie de sezon. Mulți par să se teamă de perioada anului când iarna începe să cedeze iar florile și copacii încep să înflorească. Această scurtă perioadă este pentru unii o perioadă de disconfort.  Dorim să vă împărtășim din cunoașterea noastră asupra acestei chestiuni.
Toți se grăbesc să găsească cea mai rapidă metodă de apărare împotriva acestor alergii care afectează milioane de oameni, în această perioadă de trecere.

 Perioada la care ne referim este una de mare revigorare, renaștere și întinerire în natură. Este perioada în care acumulările și pregătirile din timpul  iernii sunt gata să se manifeste. De ce acest timp al efervescenței aduce disconfort unora dintre voi? Cum se face că unii nu fac aceste alergii sezoniere în timp ce altora le produc atâtea necazuri? Să fie o partajare întâmplătoare? Cu siguranță nu!
Acesta este subiectul acestui mesaj.
Tranzițiile între toate anotimpurile sunt intervale de timp de mare eliberare, de compensare, integrare și renaștere. Tranziția de la iarnă la primăvară este un puternic moment al renașterii. Ea aduce o energie valoroasă fiecăruia dintre voi, energie care poate fi folosită după dorință. Cu siguranță aveți posibilitatea de a utiliza această energie extraordinară spre beneficiul vostru.
Ca totul în realitatea voastră, și acestă energie poate fi direcționată în mod conștient de fiecare dintre voi, sau poate fi lăsată să urmeze direcțiile indicate de subconștient.

 În primele luni ale anului se elaborează adesea proiecte, se formulează unele dorințe, în vederea realizării unor obiective de-a lungul anului care abia a debutat.

În aceste intervale de trecere de la un anotimp la altul, dar cu precădere la sfârșitul iernii și începutul primăverii, planeta primește dar și crează energii care să ajute la ieșirea dintr-un anotimp hibernal. Aceste energii pot fi folosite de toți cei care știu cum să le capteze. Important este ca aceste energii să fie puse la treabă în mod inteligent, evitând blocarea lor în corp. Trebuie plecat de la ideea că starea normală a unei energii benefice este curgerea, fluiditatea, nu stagnarea.
La începutul primăverii această energie este din abundență și blocarea ei înseamnă o adevărată "lovitură de adrenalină". Împiedicarea curgerii acestor energii poate avea efecte dintre cele mai neplăcute. De obicei, condiția curgerii se asigură prin  aruncarea vechilor energii din locuință sau din corpul ființei, pentru a avea și la nivel energetic  "o casă curată", în tranziția de la iarnă la primăvară. Poate să vă surprindă însă în așteptarea primăverii, este foarte bine să eliberați toate energiile care v-au umplut până la refuz habitatul în timpul iernii. Un rol important în această „curățenie și primenire” trebuie să stea ideile noi, credințele care să vă ajute la elaborarea unui program de viață pentru perioada care vine.
Vrem să spunem că această abundență de energie care vi se pune la dispoziție în perioada de trecere la primăvară trebuie înglobată în proiecte de viitor, proiecte a căror realizare să poată debuta de prin luna aprilie. Cu această energie veți pune baze noi realizării visurilor voastre. Mulți dintre voi, își pot întocmi în această perioadă asemenea planuri a căror realizare să fie o adevărată cotitură în viață. Considerați că în această perioadă de desprimăvărare aveți oportunitatea de a vă elabora planuri pentru anul care a început sau chiar pentru întreaga viață.

Este o constatare colectivă a populației umane, că alergiile sezoniere pot crea durere, disconfort și suferință în organism. Desigur, există destule excepții, importantă fiind decizia de utilizare a acestor energii în proiecte, altfel ele vor răbufni în corpul fizic manifestându-se în diferite moduri și localizându-se în zonele cele mai vulnerabile.
Pe scurt, este vorba să fiți conștienți de existența acestor energii, să le acceptați și să le găsiți o utilizare, pentru a nu le da voie să se manifeste haotic. Atunci când aceste energii nu sunt canalizate la modul conștient, va apărea o presiune puternică asupra corpului fizic și asupra intelectului.
Cum am mai spus, modurile de manifestare a acestor energii excesive și acumulate într-o scurtă perioadă, sunt diferite de la om la om, depinzând de sensibilitatea fiecăruia și de predispoziția genetică.
Ca manifestări mai frecvent întâlnite putem enumera: blocarea sinusurilor, gât disonant, oboseală excesivă, senzație de epuizare, dureri de cap etc.Dimpotrivă, atunci când aceste energii sunt puse la treabă prin efort și dirijare conștientă, persoana în cauză se va simți reîncărcată energetic, fortificată și complet sănătoasă. 
Nu vă opuneți primirii acestor energii, nu vă gândiți cu teamă la efectele lor dăunătoare ci așteptați-le cu toată deschiderea ca pe un ajutor de care aveți nevoie pentru a vă elabora proiectele de viitor. Permiteți surplusului acestor fluxuri energetice să treacă prin corpul vostru, fără a le obstrucționa curgerea.
Cei care au experiența manifestării acestor alergii sezoniere ajung să sufere de o formă de "blocaj", care, de multe ori, se manifestă în cavitatea sinusurilor. Desigur, acesta este un efect indus, pentru că voi creați blocajul în corpul vostru fizic, prin ridicarea unui baraj în calea energiilor primite, deși aceste energii sunt benefice și vi s-au trimis ca pe un dar.

Tineți minte că nimic nu se manifestă în corpul fizic până când nu s-a manifestat în corpul spiritual. Energiile pe care le primiți trebuie lăsate să curgă prin ființa voastră, fără a le obstrucționa sau refuza accesul.
Alergiile de primăvară care se manifestă în corpul vostru au darul de a vă semnala faptul că ați blocat curgerea liberă a energiilor care vă penetrează. În atari situații, la modul conștient, trebuie să vă ocupați imediat de aceste energii, deblocându-le curgerea și utilizându-le într-un proiect pozitiv.
Dacă înțelegeți clar cum trebuie să acționați, aceste alergii pot dispărea instantaneu. Dacă nu aveți planuri de viitor, nu doriți să elaborați proiecte de utilitate materială, puteți foarte bine să vă gândiți cam ce vă doriți și cum ar trebui să acționați în viitorul apropiat pentru sănătatea voastră, a familiei voastre sau a societății. Este, de asemenea important să nu cădeți în fobia alergiilor de primăvară.
Desigur elaborarea unui plan de viitor nu vă garantează și realizarea lui, dar, cel puțin, scăpați de o posibilă alergie sezonieră, căci ați pus la treabă surplusul energetic pe care l-ați primit. Amintiți-vă că, în mod normal,  energia este neutră și infinită; puteți face cu ea ceea ce doriți. Intenția și, desigur, credința în capacitatea voastră de a o transmuta și a o utiliza este tot ceea ce este necesar de la voi. Pentru cei care se îndoiesc de capacitatea lor de a utiliza această energie în beneficiul lor, „rețeta” nu va funcționa.
Sugestia noastră este, acum că deveniți tot mai conștienți de puterea imensă pe care o aveți, să găsiți cea mai bună utilizare acestor energii benefice. Gândiți-vă ce ați dori să creați cu această explozie de energie dată din abundență de Mama Natura? Doriți să creați abundență de sănătate, de bogăție, pace, iubire, prietenie, relaxare sau virilitate? Sunteți liberi să faceți ce doriți cu această energie. Ați primit-o în dar și o puteți folosi așa cum credeți că este mai bine.
Noi vă urăm să găsiți cea mai bună utilizare acestor energii de primăvară și vă invităm să apelați la sprijinul nostru ori de câte ori considerați că este cazul.
Ca întotdeauna suntem alături de voi și rămânem în așteptarea invitației voastre de a vă asista în orice fel gândiți că v-am putea fi utili.
Speram ca acest mesaj vă va folosi.
În dragoste și lumină, suntem Ghizii Angelici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu