..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 martie 2015

Vindecare cu ajutorul magnetilor! Da, e posibil!

Inca din antichitate s-a descoperit ca expunerea organismului la campul generat de magneti are efecte benefice, rapide si profunde, care se manifesta pe foarte multe planuri.
Da, campul magnetic influenteaza favorabil tesuturile, actionand pana la nivel celular. Acesta produce schimbari pozitive in starea imunologica a organismului, are actiune de vasodilatare a capilarelor, diminueaza gradul de coagulare a sangelui, accelereaza procesul natural de vindecare, atenueaza durerile de orice fel si imbunatateste somnul. Energia magnetica asigura, pur si simplu, sprijinul necesar pentru autovindecare.
magnetoterapieNu e de mirare, in aceste conditii, ca folosirea energiei magnetice in scop terapeutic (magnetoterapia) a luat un avant extraordinar. Peste 100 de milioane de oameni din intreaga lume utilizeaza permanent accesorii care inglobeaza magneti – poarta bratari magnetice, dorm pe saltele magnetice etc. – mai ales de cand s-a constatat ca expunerea la un camp magnetic are si un alt efect, cu totul iesit din comun: inhiba dezvoltarea cancerului.
Vrei sa te bucuri si tu de toate aceste avantaje extraordinare?
Ei bine, tot ce trebuie sa faci este sa porti intotdeauna cu tine un magnet! Si inca intr-o forma discreta, neostentativa, dar cu eficienta maxima: poarta Branturile MAGIC STEP!

Inginerii care au proiectat aceste branturi au inglobat in structura lor magneti dispusi dupa un model precis calculat, astfel incat fluxul energetic creat sa fie maxim si sa acopere intreaga suprafata a talpilor. Iar acesta nu este nici pe departe singurul avantaj.
Astfel, aceste branturi:
• sunt foarte flexibile
• ofera o mare libertate de miscare
• lasa pielea sa respire si impiedica aparitia transpiratiei
• se pot ajusta cu o foarfeca, pentru a se potrivi perfect incaltamintei tale
• ofera protectie impotriva radiatiilor nocive din mediul inconjurator
• prezinta o serie de mici protuberante amplasate exact in punctele ce corespund principalelor organe ale corpului (conform principiilor reflexoterapiei).

Beneficiezi astfel de un masaj extrem de eficient, care te revigoreaza si te ajuta sa stai confortabil in picioare pe parcursul unei zile intregi.
Protuberantele cu care sunt prevazute Branturile MAGIC STEP realizeaza asa-numitul masaj Shiatsu, care se traduce literal prin “exercitarea de presiune asupra punctelor-cheie” si care combina tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie.
E suficient sa mergi pur si simplu purtand Branturile MAGIC STEP si vei activa astfel terminatii nervoase aflate in legatura directa cu principalele organe ale corpului tau! Iar rezultatul va fi ca te vei simti excelent!
Nu mai sta pe ganduri!
Afla chiar acum detalii complete despre Branturile MAGIC STEP, aici!


SURSA:  http://blog.magzone.ro/330/vindecare-cu-ajutorul-magnetilor-da-e-posibil/?cs=120915

Un comentariu:

  1. Un articol foarte interesant legat de bratari magnetice si magnetoterapie in general! Unele informatii le cunosteam si eu, dar majoritatea dintre ele, au fost o adevarata revelatie pentru mine! Felicitari pentru minunatul articol!!!

    RăspundețiȘtergere