..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 august 2014

Cobra- Interviu de Robert Potter- 7 aug. 2014 (3)


(sâmbătă, 9 aug. 2014)


(partea a treia)

 Rob: Mulţi oameni au întrebat despre Ucraina, ca încercare de declanșare a celui de-al III-lea război mondial. Aş dori să comentezi despre avioane şi piste false precum și despre oprirea gazului către Germania. Mişcarea de Rezistenţă şi Federaţia Galactică țin sub control această situație? Deocamdată, aceste atroctăţi continuă: moarte, distrugere, frate contra frate, lupta pentru puțina hrană disponibilă.


COBRA - Nu e vorba numai de Ucraina. Peste tot, pe planetă au și vor mai avea loc astfel de evenimente, premergătoare producerii Evenimentului. Desigur, toate sunt posibile ca urmare a manipulării oamenilor neștiutori. Dacă masele ar refuza această manipulare, atunci această violenţă nu s-ar mai petrece.

Rob - Da, mulţumesc foarte mult. Uau, e foarte interesant. Ştiam că toate astea au loc peste tot în lume. În anumite situaţii asta amplifică groaza oamenilor. 

Datorită îmbolnăvirii mele recente, am fost nevoit să stau în pat și asta m-a făcut să privesc mult la televizor. Mai mult decît o făcusem în ultimii 6 ani. M-a întristat ceea ce am văzut. De fapt, Cabala m-a pus pe picioare acum. Această situaţie nefericită şi oribilă cu Zioniştii (Sioniştii) din Israel care nu are nimic de-a face cu credinţa oamenilor care caută adevăratul Dumnezeu viu - indiferent în ce religie ar fi; oricum toate religiile au fost manipulate. 

Adevărul este adevăr şi nu e nevoie de preoţime să ne spună ce să facem. Bombardamentele oribile au avut loc. Au bombardat un spital al ONU, o şcoală şi au distrus o centrală electrică întenționat. Estimările victimelor se ridică la 1400 de palestinieni morţi şi 43 de israeliţi. 

Ai putea comenta despre această situaţie oribilă? Valiant Thor, prin Dr.Frank Strange a indicat că acesta este un conflict foarte important care este cheie pentru Eveniment. Eşti de acord şi poţi comenta despre asta?

COBRA - Ok, să le luăm pe rând. Da, în principiu Zioniştii nu au nimic de-a face cu Evreii, ca naţie. Zioniştii sînt oameni care au propria lor agendă şi agenda lor este agenda forţelor întunericului. Ei sînt o facţiune în cadrul Cabalei. 

Dinastia Rothschild este liderul acelei facţiuni. Ei se supun directivelor de la Iezuiţi. Obiectivul lor este să elimine palestinienii complet din Israel. Asta fac. Vor să îi şteargă de pe teritoriul israelian. Asta s-a petrecut în ultimii 50-60 ani. Acest proces s-a intensificat. Conflictul a fost creat artificial, cu scopul ca să fie un focar de declanşare permanent, să mențină umanitatea în conflict şi suferinţă. Multă vindecare este necesară în acea regiune a lumii, după Eveniment. Această ură între israeliţi şi palestinieni a fost o inginerie artificială. Oamnii au fost atrași în acest conflict. Repet, multă vindecare va fi necesară după ce Evenimentul va avea loc.

Rob - Când eram tînăr am făcut o călătorie la Paris. Atunci am citit ceva despre Israel. Am stat la un domn care mi-a spus ce s-a întîmplat cînd avea 12 ani şi cum au preluat situaţia. Sînt multe hărţi despre cum a început Israelul şi cum a invadat. Palestina este o secţiune foarte mică. Media a arătat imagini ca de la o facţiune neo-nazi de bărbaţi Evrei hiper-agresivi care dansau în stradă şi strigau slogane de genul "mulţumesc lui Dumnezeu că copiii sînt morţi". Asemenea imagin au ca scop să inflameze lumea. E o situaţie foarte tristă. Eşti de acord că este acolo este o cheie pentru situaţia planetară globală - acest punct particular de pe planetă şi acest conflict? Poţi comenta despre asta?

COBRA - Da. La bază stă planul Rothschild care prevede crearea unui stat al Israelului pentru a avea un declanşator permanent cu care ar fi putut porni al III-lea război mondial, dacă era necesar. Au încercat de multe ori să inflameze acea zonă, ceea ce ar fi dus la conflict internaţioanl. Planul lor a eşuat şi nu va reuşi niciodată.

Rob - OK. Bine, mă bucur că planurile mai mari au eşuat. Inima mea merge către oamenii din Palestina şi copiii lor şi întregul proces al morţii şi distrugerii ,pe care această naţie agasantă de Zionişti au produs-o. Mai am o întrebare cu privire la acest conflict. 

Din informaţiile tale, Hamas lansează cu adevărat rachetele sau sînt provocări Israeliene care aruncă rachetele în aer ca să nu lovească nimic dar să creeze motive de ripostă din partea Isralelului?

 COBRA - OK. Să spunem aşa: în ambele tabere sunt oameni care lucrează pentru Cabală.

Rob - OK; din nou o să-mi cer scuze pentru acel gen de situaţie planetară. Mai am cîteva întrebări şi vom trece la cele pentru omul obişnuit. Sper că nu vă supăraţi, prieteni! Am vrut să clarific cîteva lucruri cu Cobra care face o treabă grozavă şi sper că veţi înţelege încotro ne îndreptăm. 

Avem încă timp suficient. Ai menţionat înainte că bazele subterane sînt închise pe rînd. Am avut alte cîteva surse care mi-au spus de curînd că Cabala mai are încă cîteva din acele baze şi că se aprovizionează constant cu resurse aduse cu camioanele, în speranța că vor supraviețui. Înţeleg că în anumite momente, „gulerele albe” şi militarii vor distruge anumite tunele şi le vor întrerupe. Încă încearcă să creeze găuri, ascunzători pentru ei.

COBRA - Aş cam fi de acord cu asta. Tunelele se află la cca 30 de la suprafaţă; e ceva. E ca şi cum ai avea o pivniţă la tine acasă. De asemenea, baza militară poate avea mai multe clădiri subterane. Nu e structurată în acelaşi fel cum era înainte. Nu mai există baze militare subterane funcţionale ale miitarilor întunecați. Nu în sensul vechi când exista o întreagă reţea de legături chiar cu trenuri de înaltă viteză. Asta nu mai există.

Rob - Ok mulţumesc, dar nu vorbeam despre bazele militare. Vorbeam despre adăposturile anti-bombă ale elitei.

COBRA - Acelea nu pot oferi nici un fel de protecţie pentru elită. Cînd va veni timpul, Rezistenţa îi poate scoate la suprafaţă în 15 minute sau o jumătate de oră.
Rob - Bun, asta ştiu că pot să-o facă. Ok. Mă pregătesc să trec la întrebările primite de la oameni.

Să vorbim despre hărţuirea electronică. Încă aud, din diverse surse care m-au contactat şi de la alţi oameni. Se pare că guvernul are încă metode de hărţiuire electronică foarte avansate, care sînt aplicate anumitor indivizi. Eşti de acord că acestea încă funcţionează? Există vreun progres în lichidarea acestor programe?

 COBRA - OK. Există o tehnologie cu unde scalare de plasmă pe care se bazează hărțuirea electronică. Asta poate fi destul de deranjant, în anumite cazuri. A existat ceva progres în acest domeniu dar nu suficient încă. Toată această tehnologie este legată cu bombele "strangelet" și alte arme exotice. Sînt interconectate.

Rob - Hmm, interesant. Am citit rapoarte că HAARP din Alaska a fost închis şi nu mai este operaţional. Nu am nici un fel de informaţie despre asta. Au fost multe programe surori HAARP în jurul lumii. Se pare că încă sînt operaţionale. E corect?

COBRA - OK În pricipiu, amplasările HAARP sînt încălzitoare de ionosferă. Încălzesc ionosfera pentru a crea o reţea energetică scalară în jurul lumii. Asta s-a eliminat în mare parte. Mai sînt însă alte tehnologii scalare direcţionate mai aproape de suprafaţă dar nu la fel de eficiente; acelea nu au fost eliminate.

Rob - OK bine. Am lămurit-o și pe asta. Următoarea întrebare reprezintă o îngrijorare care a existat permanent. 

Mereu am simţit că Federația Galactică a Luminii şi Mişcarea de Rezistenţă vor scoate din funcțiune această tehnică. Mă refer la existența unor procesoare pentium de la Intel, care emit un brum (zgomot de fond) continuu ceea ce face ca atunci cînd porneşti calculatorul, care are un chip intel înăuntru, să creeze posibilitatea reţelei Cabalei să aibă acces la orice computer din lume. Eşti de acord cu asta?

COBRA - Da, asta o ştie toată lumea. Orice computer, orice dispozitiv electronic este conectat la serverele NSA.

Rob - Iată prieteni. Am spus-o - au existat discuții despre emiterea legilor de control asupra Internetului. Au avut loc manevre puternice, mai ales în Europa. Am primit o notificare de la Theresa Sumner cum că site-ul ei este blocat şi anumite lucruri se întîmplă. Este foarte deranjant pentru că ea este vocea adevărului, pentru ca oamenii să aibă aces la cunoaştere. Ai putea comenta despre starea de lucruri actuală a blocajelor de pe Internet către public şi site-uri adevărate care sînt atacate şi sparte.

COBRA - Din păcate, da, asta se întîmplă. Motivul pentru care nu s-a întîmplat mai des se datorează Mişcarii de Rezistenţă şi Forţelor Luminii care au avut oameni în interiorul NSA, ca să se asigure că blogurile vor rămâne neatinse. Acesta e un război şi sînt situaţii cînd lucrurile nu merg cum s-a plănuit. Asta e una din aceste situaţii. Ar putea exista ceva deranjamente în anumite cazuri în „blogosferă”, dar nu mă aştept să se ajungă prea departe.

Rob - OK, mulţumesc foarte mult. E o veste bună. Sper ca cea mai mică mişcare înainte a forţelor de control şi cenzură să fie obstrucţionată şi lichidată de Forţele Luminii, de băieţii buni care vor prelua asta. 

Acum, aş vrea să încep cu prietenul nostru Kauilapele care ne-a dat nişte informaţii. A auzit de la mai multe surse galactice că folosirea armelor nucleare nu va mai fi permisă. Tu, Cobra, ai menţionat ceva despre explozii produse în 1958 care au fost blocate sau diminuate, ca effect, de către Federaţia Galactică. Oricum Gordon Duff de la Veterna Times a publicat multe documente ale Inteligenţei Ruse, cu diverse dispozitive nucleare care sînt încă disponibile, se pare, și ar putea fi folosite în viitor pentru atacuri de tip terorist.

OBRA - OK. Or crede ei, militarii, că pot fi folosite, dar asta nu înseamnă că o vor putea și face.

Rob - Foarte bine. Sper să fie așa. Mi s-a spus de către Federaţia Galactică, acum mulţi ani în urmă, că, după Hiroshima, nici un atac nuclear nu va mai fi permis între ţări…. şi totuşi, mici atacuri s-au produs în interiorul Terrei şi alte locuri, distrugînd ecosfera noastră; niciodată însă ca un atac nuclear deplin. Pe linia asta, face ceva FGL să neutralizeze asemenea arme sau să împiedice ca cineva să poată apăsa un buton de declanșare a unui război nuclear?
COBRA - Nu voi intra în detalii tehnice, dar se are grijă de aceste lucruri.

Rob - OK. E adevărat că din cei 50 de mii de membri ai Cabalei, care au primit oferta de a accepta să fie scoşi de pe planetă de către pleiadieni, numai 11 mii au plecat? Corespondentul a spus că acestui grup i s-a oferit posibilitatea de a ascensiona în timp ce noi suferim din cauza lor. Eşti de acord că e complet ridico,l sau e ceva adevărat în toate astea?

COBRA - Membrii Cabalei NU sînt invitaţi să părăsească planeta. Ei sînt scoşi de pe planetă. Li se dă ocazia să se alăture Forţelor Luminii şi, dacă refuză, sînt expediați în Soarele Central. Ei lucrează asupra lor înşişi ca oricine altcineva. Nu este o recompensă, nu este o pedeapsă. E un simplu proces de purificare. Da, unii dintre ei au fost scoşi. Mulţi dintre ei încă nu au fost scoşi, dar toţi vor fi expulzați până la momentul Evenimentului.

Rob - Au fost vreunii scoşi de bună voie, sau au fost scoşi în regim de arest?

COBRA - În principiu, unii membrii ai Cabalei care au aparținut reţelei Illuminati, împotriva voinţei lor. Alţii au vrut să meargă şi au plecat cînd a fost posibil. Majoritatea oamenilor care au fost expulzați au trecut printr-un proces de arest sau proces de scoatere, într-un fel sau altul.

Rob - Foarte bine, asta e o explicație satisfăcătoare. Deci, nu li s-a oferit posibilitatea să ascensioneze, dacă ne lasă în pace.

Majoritatea acestor oameni vor trebui să treacă prin propria ascensiune mult după omul obişnuit. Cobra a lăsat clar să se înţeleagă că au fost arestaţi sau unii dintre ei au fost victime de la naştere ca aparţinînd familiilor şi li s-a întrerupt suferința sufletului ca un act de compasiune. Alții au fost puși în carantină în anumite spații ale navelor-mamă, unde au fost supuși unor terapii de vindecare. 

Mulţumesc foarte mult. 

Acum vom trece la unele întrebări ale oamenilor. 

„Ce este paralizia în somn?” Nu sînt siguri ce se întîmplă în timpul paraliziei în somn. Ce se întîmplă cu paralizia în somn? Sînt prinşi în planul astral la re-intrarea în corp?

COBRA - OK. Eu înțeleg că întrebarea se referă la revenirea din planul astral și reintrarea în corpul fizic, moment în care pot apărea unele blocaje. Subiecții nu-și pot mişca corpul fizic deoarece corpul lor eteric este blocat de Cabală, prin anumite tehnologii de care dispun întunecații. Scopul Cabalei este de a spori energia fricii, pentru ca sufletele să nu-și mai dorească ieșirea în astral. Este un proces în curs de a fi anihilat, dar va mai lua ceva timp până la eliminarea lui completă. 

 Rob - OK; aveţi şi răspunsul ăsta prieteni. Paralizia în somn este cînd ieşiţi din corp în planul astral prin somn sau prin tehnica „visării”. Cînd reveniţi în corp s-ar putea să vă confruntați cu tehnologia scalară a forţelor obscure care vor să vă obstrucționeze reintrarea în corpul fizic. Păstrați-vă calmul, este o situație pasageră. 

„Cîţi membrii ai Cabalei mai există în planul Pământului?” „Cîţi dintre ei sînt controlaţi mental și cîţi au propria lor liberă voință să acţioneze şi să ia decizii?

COBRA - Toţi din interiorul Cabalei sînt controlaţi mental. Poţi determina numărul lor potrivit definiţiei a ceea ce este Cabala. Aş spune că sînt cîteva mii din membrii principali. Dar, efectiv sînt milioane de oameni care cooperează cu ei şi îi sprijină în acțiunile lor,  într-un fel sau altul.

Rob - OK. „ Ce se întîmplă cu sistemul criminal de justiţie contra legii? Adică, toţi corupții din justiție (judecători, avocați, procurori) din poliție, funcționarii din instituțiile corecționale (în special pușcării)?” Ai putea comenta? 

„Vor fi supuși unui regim de vindecare? Vor fi făcuţi responsabili pentru crimele comise, pentru schingiuirea șau violarea deținuților în închisori? Vor plăti judecătorii corupţi, care bagă oamenii nevinovați în închisoare sau, dimpotrivă, îi scot „basma curată” pe infractori și criminali?”

COBRA - OK. La început adevărul va fi scos la suprafață.

Toți vor fi nevoiți să răspundă pentru faptele lor. Nu e vorba de pedeapsă ci de crearea unui nou echilibru. Unii vor echilibra propriile acţiuni prin muncă pozitivă pentru colectivitate. Unii oameni vor fi arestaţi şi vor sta în închisoare anumite perioade de timp. Majoritatea vor trece printr-un proces de reeducare şi de re-structurare.Cei mai recalcitranți vor fi expulzațI de pe planetă.

Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.ro
(va continua)

vineri, 29 august 2014

Cum ucid Ponta și Dragnea Libertatea

 28 august 2014
de Cristian Campeanu


Gravitatea ordonanței „Traseism contra bani” promovată de Liviu Dragnea și acceptată de Victor Ponta nu constă nici în legiferarea traseismului și nici măcar în justificarea legală a unui cinic târg politico-pecuniar. Cel mai grav este că ordonanța reprezintă o torpilare a fundamentelor statului de drept în România și încă un pas către autoritarism și domnia arbitrariului.
Cristian Câmpeanu
Argumentul invocat de Ponta&Dragnea, că prin punerea între paranteze a legii pentru 45 de zile și acordarea aleșilor locali a libertății de a migra politic de la Opoziție la Putere pentru că în felul acesta s-ar debloca situațiile la nivel local și programele de investiții, inclusiv din fonduri europene, prin re-formarea majorităților este relevant pentru modul profund nedemocratic în care liderii PSD și ai guvernului privesc și gândesc exercitarea puterii. În esență, puterea executivă invocă binele public (proiectele locale) pentru a justifica un abuz legislativ care modifică structura politică a puterii locale în favoarea puterii centrale, adică a partidului de guvernământ. Alternativa evidentă și constituțională la acest abuz extrem de grav este că accepți că Puterea, mai ales puterea executivă este și trebuie să fie limitată și negociezi în cadrul legal existent până când deblochezi situația aflată în dispută. Asta înseamnă să cedezi putere, bani și autoritate, este adevărat, dar acesta este comportamentul responsabil într-un stat de drept.
Tendința executivului de a ocoli blocajele prin abuz de putere nu este specifică României. În Statele Unite, președintele Obama a încercat să ocolească Senatul în privința unor numiri controversate făcând uz de dreptul președintelui de a face astfel de numiri prin „ordin executiv” atunci când Senatul nu se află în sesiune chiar și atunci când Senatul se afla, de fapt, în sesiune. Rezultatul a fost că forul constituțional, Curtea Supremă, a respins ordinele executive ale lui Obama cu unanimitate (9-0). Și nu o dată, de 12 ori. Asta înseamnă sistemul de checks and balances, plasa de siguranță democratică ce asigură separația puterilor în stat și domnia legii. În România, această plasă de siguranță a fost anihilată prin numirea domnului Victor Ciorbea în funcția de Avocat al Poporului, singura instituție care poate contesta la Curtea Constituțională, ordonanțele de urgență ale guvernului. Se repetă, practic, situația din iulie 2012 când, prin subordonarea de facto a instituției Avocatului Poporului, guvernul Ponta și-a asigurat imunitatea față de cenzura constituțională a CCR. Dacă totul este atât de de democratic și legal cum susține Dragnea, de ce se sustrag judecății CCR?
Eliberat de controlul constituțional, guvernul Ponta are calea deschisă spre abuz și decizii autoritare, iar ordonanța „traseism contra bani” este încă un pas pe această cale. Dacă ar fi vrut să dea liber la traseism, PSD putea să o facă în Parlament printr-un proiect de lege. Nu este important aici cât de moral ar fi un astfel de demers și cât de mult ar distorsiona procesul politic, important este că din punct de vedere procedural nu există absolut nici un element de „urgență” națională care să justifice adoptarea unei ordonanțe. Nu există decât interesul de moment al PSD și al cuplului Ponta&Dragnea, care se folosește abuziv de poziția executivă pentru a-și satisface interesele politice.
Într-o discuție purtată pe această temă cu profesorul de drept constituțional Ștefan Deaconu, aceasta ne-a amintit că a făcut o cercetare asupra practicii emiterii de ordonanțe de urgență în România și a constatat că au existat guverne care au emis, în medie, o ordonanță pe zi – în pofida faptului că abuzul de OUG este una din practicile care sunt în mod constant condamnate în rapoartele MCV. „În cazul acesta – se întreba profesorul Deaconu cu umor amar – dacă suntem într-o permanentă urgență, de ce nu declară guvernul stare de urgență?”. Am fi ca în Egipt, unde starea de urgență permanentă justifică cele mai atroce abuzuri guvernamentale.
Dar abuzul de OUG, nu este expresia unei urgențe reale în România. Este expresia legiferării ad-hoc, adică a legiferării în funcție de interesele de moment ale celor aflați la Putere. 

Legiferarea ad-hoc este cel mai mare dușman al statului de drept pentru că anihilează un principiu care spune că legislația unei țări trebuie să fie predictibilă. Dacă guvernul poate modifica, suspenda, pune între paranteze legea oricând și oricum dorește, la adăpost de orice control constituțional, cum mai poate fi cetățeanul sau companiile în siguranță că legea îi protejează? Nu mai pot și de aceea va trebui să admită că se află la dispoziția și bunul plac al guvernului și al domnilor Ponta&Dragnea. În al doilea rând, jurisprudența Curții Europene de Justiție și a CEDO au consacrat așa-numitul principiu al securității juridice, ideea că cetățenii trebuie să trăiască într-un mediu juridic sigur, asigurați că acesta nu se modifică de la o zi la alta, după cum li se năzare guvernanților. Implicațiile merg mult mai departe decât situația administrației locale, oricât de gravă ar fi și aceasta, și afectează grav mediul de afaceri. Au scăzut investițiile străine directe? Cine e nebun să investească într-o țară în care apar taxe noi peste noapte și legile se schimbă după dispoziția lui Ponta?
Profesorul Deaconu ne amintea de o altă ordonanță, aceea a anulării taxei de pod de la Cernavodă, o decizie fără îndoială populară, care poate a ajutat la fluidizarea traficului, dar care ridică aceeași problemă fundamentală. Domnul Ponta s-a trezit într-o dimineață și a decis că o taxă nu se mai colectează. În altă zi s-a trezit și a pus taxa pe stâlp, în alta că se ridică acciza la benzină iar în alta că se reduce CAS. În alta, ar putea decide că se pune taxă pe respirat și se anulează taxele plătite de „Asociația Prietenii lui Dragnea”. 
Cum spune Deaconu, „mâine poate da Ordonanță de Urgență că toată lumea din România are dreptul să fure timp de zece zile, sau chiar de zece minute, ca să vedem cine e mai rapid”. Ducând consecințele mai departe, mâine, Ponta poate suspenda prin ordonanță de urgență drepturile de proprietate pentru o lună și drepturile fundamentale pentru șase luni și nimeni nu îi poate face nimic. În felul acesta, Ponta își consolidează regimul autocratic de tip Orban/Putin și ucide Libertatea în România.
SURSA: http://www.romanialibera.ro

joi, 28 august 2014

VECHI AMINTIRI


* conține expresii licențioase.

CEI BATRINI SA-SI ADUCA AMINTE, IAR CEI TINERI SA INVETE PUTIN DIN TRECUTUL ROMANILOR....

P.Groza și Zăroni
ROMULUS  ZARONI  (1906-1962), ministru al Agriculturii şi Domeniilor (1945-1946) şi al Cooperaţiei (1946-1948), în guvernele dr. Petru Groza. A absolvit liceul din Deva, iar apoi o şcoală tehnică în Germania. A devenit omul dr. Petru Groza în cadrul "Frontului Plugarilor". Graţie lui Groza, Zăroni fu numit subsecretar de stat în guvernul generalului N. Rădescu (dec. 1944-martie 1945), iar apoi ministru la Agricultură şi Domenii (1945-1946, 1946-1947) sau Cooperaţie (1947-1948). 
Alături de Regele MIHAI I, a contrasemnat faimosul Decret-lege nr. 187/23 martie 1945 pentru Reforma Agrară privind exproprierea pământurilor împărţite apoi plugarilor cu loturi sub 5 hectare.
Ulterior, în 1949, când regimul comunist a decis colectivizarea agriculturii, Zăroni a preferat munca "la colectiv" , dar numai după ce a divorţat de prima soţie. Între 1944-1948, Romulus Zăroni a devenit subiectul predilect şi ţinta multora dintre bancurile politice deosebit de gustate şi răspândite ale timpului.
Păstorel
Inimitabilul Al. O. Teodoreanu (Păstorel) i-a dedicat mai multe epigrame lui Petru Groza, dintre care una era cu adresă precisă:

Caligula Imperator
A făcut din cal senator!
Domnul Groza, mai sinistru ,
A făcut din bou - ministru!

La care, tot potrivit lui Păstorel, "replica" lui Zăroni ar fi fost:
No, mă rog, de ce-i sinistru ,
Că eu nu mi-s prim-ministru?!
Eu nu sunt decât ecoul...
Domnul Groza este boul!

În atare situaţie, Păstorel se adresează "direct" ministrului Zăroni, atunci când acesta şi-a cumpărat - pentru cerinţe de... protocol -costum şi pălărie melon:
Îl costă o avere pălăria,
Căci, după rigidul protocol,
Nu se cădea să vadă România
Ministru circulând cu curul gol!

În general, Păstorel avea probleme "tari" cu guvernul Groza, cel care a aplicat Convenţia de Armistiţiu spoliatorie pentru ţară în folosul URSS (1944-1947):
Armistiţiul ne-a impus
Să dăm boii pentru rus!
Ca să completăm noi doza
L-am trimis pe Petru Groza!

Păstorel a sperat în intervenţia SUA pentru a salva România de sub jugul Kremlinului, iar, în disperare de cauză, s-a adresat americanilor:
Dacă şi de astă dată
Se retrag din Orient,
Mă fac porumbelul păcii
Şi mă piş pe Occident!

Dintre toţi membrii cabinetelor dr. Petru Groza,  preferinţa lui Păstorel se îndrepta spre Ana Pauker, titular al Externelor, şi Teohari Georgescu (Burăh Tescovici), titular al Internelor, acestuia din urmă adresându-i-se fără reticenţe:
Democrat întârziat,
Ne-ai băgat pe toţi la grătii,
Dar poporul democrat
Te-a băgat în pizda mă-tii!

Păstorel, desigur, nu l-a neglijat pe însuşi liderul comunist Gh. Gheorghiu-Dej, care a realizat, sub Hrusciov, plecarea Armatei Roşii din România (1956):
Măi Gheorghiţă, cum făcuşi,
De-i futuşi în cur pe ruşi?
...Aşa suntem noi, românii:
Ne-am futut în cur stăpânii!
Comentariu: nu numai noi pe alţii sau alţii pe noi, ci şi... noi pe noi!...

Gluma ce urmează nu o datorăm lui Păstorel, ea a circulat intens prin 1947:
Ana Pauker:
- Salve, Romulus Zaronius!
Zăroni:
- Ce-nseamnă asta?
Ana Pauker:
- Te-am... latinizat!...
După ceva timp, Zăroni, drept replică:
- Salve, Anus Paukurus!
Ana Pauker:
- Ce-i asta?
Zăroni:
- Te-am... latrinizat!!!
(primit pe net)

miercuri, 27 august 2014

Cobra- Interviu de Robert Potter- 7 aug. 2014 (2)



(sâmbătă, 9 aug.2014)

(partea a doua)

 COBRA - Da, este foarte simplu. Am un anumit gen de informaţii care m-au făcut să fiu sigur că Evenimentul nu era posibil să aibă loc în acea fereastră de 10 zile. Am postat asta pentru că a existat multă speculaţie prin Internet despre Revaluarea de pe 22 sau 21 iulie şi multe speculaţii despre Eveniment, că ar avea loc azi sau mîine. Am dorit doar să calmez oamenii. Asta a fost tot. Nu are nimic de-a face cu mine sau călătoriile mele. Am dorit doar să dau un pic de perspectivă. Eu nu cunosc data Evenimentului.


Rob - Frumos. Cred... Un răspuns frumos. Mulţumesc pentru asta. 
COBRA - Ceva ar mai fi de spus aici. Cînd aveau loc anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii, se putea spune cu siguranţă că înainte ca operaţiunile să se finalizeze, Evenimentul nu putea avea loc. Primesc anumite informaţii din cînd în cînd despre asta. Dar nu e „bătut în cuie”. Nu ştiu data Evenimentului. 
Rob - E bine. Pe asta ai lămurit-o.
Apreciez. Dacă priviţi în jurul vostru, doamnelor şi domnilor, dacă priviţi lumea din jur, dacă vă gîndiţi şi priviţi încet la situaţia care are loc, veți constata că nu prea sîntem pregătiţi pentru Eveniment. Cred că este important pentru oameni să o recunoască. Asta, dacă priviţi de aproape. Sunt implicat în această mişcare de mai bine de 45 de ani. Consider că mi-am format  o viziune lungă şi calmă despre asta.

Am dorit să vorbesc despre alt post foarte controversat unde multă lume s-a comportat eratic. „Şobolanii săreau de pe corabie. O, Doamne" asta nu e adevărat. Vreau să spun că înţeleg perspectiva lor de oameni nou-treziţi, vis-a-vis de această postare particulară.
Ai dat o explicaţie minunată despre Chimera şi ai menţionat că navele-mamă s-au mutat într-un cerc de 200 de mile în orbita terestră, fiind bineînţeles invizibile. Voi folosi un pic de analogie aici. Credeţi-mă, prieteni, nu vorbesc în dodii deoarece Dr. Frank Strange este un bun prieten de-al meu şi el a spus că a fost dus în Terra Interioară şi că unicornii există cu adevărat. Chiar așa, și, în plus, zboară. Dr.Frank Strange a spus că s-a împrietenit cu unul. Unul dintre oamenii care a comentat afirmația, este probabil o persoană tînără şi e de înţeles. Am auzit termini duri de la oameni care amînă deznodământul înțelegerii şi scopul postărilor.

Cobra, ai vorbit despre diverse blocaje în calea producerii Evenimentului: 
-) unul ar fi bombele "strangelet”, 
-) altul, diversele aspecte ale colectării clonelor, membrii originali ai Cabalei, 
-) scoaterea Archonilor etc.

Ai venit cu această mică istorie care, pentru noi, oamenii, chiar şi pentru mine, a fost ceva de genul "O, Doamne, e pe bune?"

Am avut un ciob negru mic care este parte a anomaliei despre care cineva a  comentat: "Şi ce mai urmează? Va trebui să găsim unicornul curcubeului să-i punem ciobul în gaura cornului? Și după aia, ce? Trebuie să găsim caii de aur?" Pentru unii tineri astea sunt lucruri noi  are apar. 

Aş dori să faci un comentariu. Mai există şi alte blocaje care vor apărea? De cît timp ai cunoştinţă despre ciob? Nu s-a putut elibera informaţia asta p mai devreme? Care este povestea cu ciobul negru? (piatra neagră)? 
COBRA - OK, în fond, înţeleg exact ce simt oamenii, pentru că și eu am trecut prin acelaşi proces. E ca o poveste care nu se termină niciodată, ca straturile de ceapă pe care trebuie să le înlături pentru a ajunge la miez. 

Această planetă este una normală însă noi nu sîntem într-o situaţie normală. Știu că pentru unii oameni asta e mai ciudat decît science-fiction şi mai straniu decît science-fiction. Sînt straturi aşezate peste asta şi aceste straturi sînt destul de periculoase. E necesar să fiu foarte atent ce spun şi cum o spun şi cînd o spun. Nu vreau să pun pe nimeni și nici o operaţiune într-o situație riscantă, mai ales dacă nu este necesar. De aceea e nevoie să fiu foarte atent la ce spun şi cînd o spun.
Asta te implică și pe tine.
Rob - OK. Înţeleg asta. Poţi vorbi puţin despre mişcarea de final de joc care se apropie pentru gruparea Chimera? Poţi spune ceva despre ce se petrece? S-au obținut ceva progrese sau victorii, în ceea ce priveşte asta, sau informaţia este încă clasificată? 
COBRA - S-au făcut ceva progrese. În viitorul apropiat e posibil să dezvălui într-o scurtă postare despre asta, dar majoritatea informaţiei este încă clasificată. Pe scurt, este o situaţie periculoasă. Nu e simplu. Este una din cele mai compleze situaţii cosmice care a fost nevoie să fie rezolvate.

Rob - Absolut. Sînt de acord în totalitate cu asta. 
COBRA - Şi aş mai spune încă un lucru: oamenii se întreabă mereu de ce militarii pozitivi nu fac nici o mişcare? Exact acesta este motivul. Militarii negativi şi în special grupul Chimera posedă arme sofisticate care sînt destul de periculoase şi e nevoie să se țină cont de aceasta, înainte ca iremediabilul să se producă. 
Rob - Voi încerca să fac un pic mai multă lumină despre unele evenimente care au avut loc. Voi vorbi despre prăbuşirile de avioane. Nu voi face referire la cazul zborului Malaezian, deocamdată. 

Se pare că au loc multe prăbuşiri de avioane, în ultima vreme. Am auzit de la Dr. Frank Strange că prin 1970, Valiant Thor a vorbit despre asta. Că vor fi tot mai multe prăbuşiri de avioane în viitor. Nu toate acţiuni de deturnare.A menţionat că datorită uzurii structurilor metalice, schimbările ce vin sînt imprimate în cîmpul eletromagnetic al planetei şi că vor fi mai multe prăbuşiri. Eşti de acord că unele din prăbuşiri sînt datorate uzurii metalului şi că schimbările vibraţionale ale Terrei pot duce la asta? 
COBRA - Din păcate majoritatea prăbuşirilor de avioane sînt lucrarea Cabalei. Nu sînt prăbuşiri datorate defecțiunilor mecanice ale avioanelor. Avioanele au fost doborîte în mod deliberat. Nu e vorba de accidente. Totuși, e adevărat că uzura materialului este mai prezentă în această perioadă pentru că există un mare stress la nivel quantic în metalul însuşi. 
Rob - OK. Mulţumesc pentru asta. Acum nu vorbesc despre cel din Ukraina, care e un caz foarte particular, dar au fost o serie de părbuşiri de avioane în America de Sud, China şi în alte zone. Acestea sînt doborîri strategice cu scopul de a omorî anumţi oameni, sau e incitare la frică? 
COBRA- Archonii vor să menţină umanitatea la frecvenţa vibraţională a fricii şi folosesc multe abordări diferite pentru a realiza asta. Multe prăbuşiri de avioane într-o perioadă foarte scurtă de timp pot să facă oamenii destul de panicați. Acesta este unul din lucrurile care au loc, pe lîngă multe altele. 
Rob - Aş dori să mergem mai departe. Bunul meu prieten, Len Horowitz a scris „Piraţii Invers ai spiralei ADN”, „Moartea în Aer” şi prima sa carte: „SIDA şi Ebola, natură, accident sau intenţie.”
În această carte, dezvăluie cu claritate oamenilor că aceasta este o armă biologică americană creată de CDC (Center for Disease Control - Centrul de Control al Bolilor - N.T.) şi Statele Unite. Cînd au lansat pentru prima dată Ebola, au vrut să vadă cît de departe şi cît de repede se poate răspîndi. Au incubat-o în centrul Africii și, ca urmare, oamenii au murit; prea repede însă pentru ca să apuce să se răspândească suficient.
Se pare că acum se încearcă  o nouă tulpină de Ebola care, speră ei, se va extinde internaţional, în întreaga lume.

Datele pe care le dau ei sunt reale sau e mai mult propaganda fricii? Nu că SIDA sau Ebola n-ar fi viruşi mortali ci, cel mai probabil, au fost transmise prin „vaccinări”. Poţi comenta despre panica actuală cu Ebola şi povestea ei de groază?
COBRA - La bază, acest virus a fost dezvoltat în acele laboratoare de arme biologice din Africa. Scopul acestui virus este să creeze suficientă panică pentru a instala legea marţială în Statele Unite. Evident, acest lucru nu se va întîmpla dar acesta este planul Cabalei. 
Rob - OK. Mulţumesc pentru că ai răspuns la toate aceste întrebări. Aș dorit să vorbesc despre ceva „steaguri false” în general. Un mentor al meu pe care l-am întîlnit în Ashland, cînd am locuit acolo, a dezvăluit informaţia despre Calendarul Maya; numele său este Hose Orgelles. A vorbit despre diverse portaluri de activare sau vibraţii în creştere ale activităţii luminii. Într-una din activările sale a spus: "din acest punct înainte nimic nu va mai fi ascuns". E ca o istorie de groază unde oamenii îşi rod unghiile permanent. Reacţionează la aceste acte de teroare ceea ce e normal pînă la un anumit nivel.
Ești de acord cu mine că aceste acte au loc de mai bine de 60 de ani, doar că acum cortina s-a ridicat şi oamenii inteligenţi devin conştienţi de asta,continuă să fie şocaţi şi iar şocaţi? Acesta e combustibilul cu care Cabala vrea să aprindă vâlvătaia  fricii, corect?

COBRA - În fapt, acele lucruri s-au petrecut în ultimii 25000 de ani. Am avut epidemii de holeră, ciumă în Europa, în erele întunecate care au fost de departe mult mai rele decît ceea ce avem acum. Mecanismul din spatele acelora a fost acelaşi. Au fost arme biologice şi au fost răspîndite intenţionat. Da, au fost oameni care au aparţinut Cabalei și în evul mediu, care dețineau tehnologii pentru a dezvolta acele arme biologice. Situaţia de acum e aceeaşi. Singura diferenţă este că acum oamenii sînt conştienţi de ce se întîmplă. Şi pentru că oamenii sînt conştienţi, aceasta va lua sfîrşit. Pentru că cunoașterea este cheia opririi acestei provocări. 
Rob - Foarte bine, întreg adevărul. Cumva m-a şocat că în evul mediu au fost dezvoltate aceste tehnici. Îmi pot imagina evul mediu cel negru în versiunea Archonilor şi alchimiştii avansaţi ....... 
COBRA - Nu! Nu!!! Erau fiinţe care au avut laboratoare unde cercetau și experimentau aceste epidemii în evul mediu. Exista un un grup foarte mic de oameni de ştiinţă care făceau parte din reţeaua Archoni-Chimera.
Rob - Da, asta spuneam. Poate am explicat incorect. Deci asta a fost interesant. În acel timp aveau propriul lor antidot pentru a se pune la adăpost? 
COBRA - Pentru ei da şi pentru familiile regale, aveau antidot și mijloace de protecție. 
Rob - Uau, e destul de greu de aflat asta. Pot să-mi imaginez ce-a avut loc.

Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.ro
(va continua)

marți, 26 august 2014

Cobra - Interviu de Robert Potter - 7 august 2014 (1)


  (sâmbătă, 9 aug.2014)

(prima parte)


Bine aţi venit, doamnelor şi domnilor. Bine aţi venit la emisiunea radio Victoria Luminii. Eu sînt gazda voastră, Rob Potter. Acesta este un interviu pre-înregistrat cu COBRA, cu voce modulată. Doresc să vă mulţumesc pentru răbdare. 
Cobra a fost în Taiwan pentru mult timp. A fost necesar să amînăm intreviul pîna la începutul lui august. Sînt o mulţime de chestiuni tehnice care sînt necesare pentru ca această emisiune să aibă loc. Transcrierile iau timp şi încercăm să facem totul cît de repede posibil. Sper să fie o emisiune interesantă. O să pun lucrurile în perspectivă pentru cei dintre voi cărora vă place să reacţionaţi. Pentru cei care vă place să fiţi în mijlocul filmului de groază şi cînd cineva se sperie vă uitaţi să vedeţi ce a spus COBRA.
Acest interviu este mai degrabă pentru cei ce sînteţi lucrători ai luminii, să rămîneţi calmi şi să aveţi cunoaşterea a ceea ce se petrece şi să începeţi să oferiţi soluţiile. Aş dori să-i mulţumesc lui Ricky Seraphico, lucrător în lumină, pleiadean, producător muzical şi muzician. El are un cîntec nou pentru noi, numit „Nori de Argint”. Este în frecvenţa iubirii de 432Hz. Îl veţi auzi după interviu. Aţi auzit înainte de interviu acel frumos cîntec în 432Hz intitulat "Bătălie pentru Gaia". Ricky lucrează neobosit şi doresc să-i mulţumesc pentru timpul pe care l-a dedicat creării acestui sunet minunat al acestui interviu cu Cobra. 
Toată lumea a opinat că este interviul de cea mai înaltă calitate pe care l-a acordat Cobra, şi plănuim să ne menținem la acest standard.
Aş dori să-i mulţumesc lui Terry Miada care a fost de mare ajutor la trecerea peste nişte probleme tehnice, de data aceasta precum şi frumoasei DaNell Glade, liderul grupului financair de la prepareforchange.net care este responsabilă pentru transcriere şi bine înţeles mereu talentatului şi mereu creativului Smally, care are grijă de versiunea video de pe youtube anacestei emisiuni.
Site-ul meu thepromiserevealed.com pe care puteţi auzi versiunea audio are multe alte minunate pagini cu informaţii. Avem şi multe produse de care vă puteţi bucura. [...] 
Dacă vă place site-ul şi aveţi întrebări, ne puteți contacta prin formularul de contact. Mi-ar face plăcere să vă ajut. Mă scuzaţi pentru această mică info-comercială.
Aş dori, de asemenea, să vă reamintesc că prepareforchange.net deţine o cantitate impresionantă de informaţie pentru a vă pregăti pentru Eveniment şi pentru misiunea lui COBRA de „Penetrare prin Compresie (COmpression BReAkthrough)”.[...]
Bucuraţi-vă de acest interviu cu Cobra. Fiţi binecuvîntaţi şi Victorie Luminii.

Rob - Da, doamnelor şi domnilor, iată-ne din nou cu emisarul  luminii, Cobra, care tocmai s-a întors de la activarea Portalului din China. 
Sper că ai avut o călătorie bună! A fost reuşită activarea?
COBRA - Da, activarea a fost reuşită dar nu a avut loc în China ci în Taiwan. Taiwan nu face parte din teritoriul chinez ci este un stat separat.
Rob - OK, dar am crezut că este considerat China chiar dacă i se spune Taiwan.
COBRA - Bine, cultura este similară, dar sistemele politic şi economic sînt diferite.
Rob - OK, ai menţionat înainte că Societatea Dragonului Alb din Taiwan este fracturată. Cînd ai fost acolo înainte, te-ai întîlnit cu vreunul din membri Societăţii Dragonul Alb?
COBRA - Nu este numai Dragonul Alb în Taiwan. Întreaga comunitate Dragon este fracturată şi da, am avut contact cu cîţiva din aceşti oameni. Este foarte clar necesară o anumită vindecare în acea zonă.
Rob - Da, este destul de asemănător cu ceea ce se întâlnește în întreaga lume şi mulţi dintre ei au fost implicaţi în activităţi criminale înainte. Este la fel ca în întreaga lume. Am vrut să te întreb ceva în mod special. Multă lume stă ca pe ace cu privire la tine şi la personalitatea ta. Am dorit să clarific acest lucru. Am mai spus asta înainte oamenilor. Am dorit să fac acest comentariu: Cobra eşti o persoană foarte frumoasă. Cu siguranţă nu ai nici o agendă. Nu eşti un membru al Cabalei. Eşti o personalitate care nu presupune. Cînd oamenii te întîlnesc, niciodată nu cauţi adulația personală sau ca oamenii să depindă de tine într-un mod personal. Este corect, nu-i aşa?
COBRA - Da, este corect, exact.
Rob - Bun. În timp ce ai fost plecat, a fost un fel de nebunie pentru mine. Oamenii mi-au trimis aceste e-mail-uri iar eu am fost un pic bolnav şi nu am putut să răspund multor oameni. Multă lumea te-a pus pe un piedestal. E minunat. Cînd vine informaţia de la tine într-un fel atît de direct şi revelator, evident oamenii sînt exaltaţi. Şi mai există un alt fel de persoane care se agaţă de fiecare cuvînt pe care îl spui şi de fiecare postare pe care o publici. Se pare că trec printr-o rostogolire tumultuoasă ca şi cum ar fi fost loviţi de un val mare. Niciodată nu ai cerut acest gen de atenţie căruia eu îi spun scenariul "părul în flăcări". 
Vom trece prin cîteva din aceste lucruri particulare petrecute în perioada cât ai lipsit. Ce poţi spune oamenilor? (şi a fost mult de furcă cu noii treziţi care tocmai au aflat despre aceste lucruri). Lor li se pare că e un spectacol de groază. Ei sînt într-un spectacol privind la Cobra cum postează şi ochii lor o iau razna, tremură şi li se face frică. Citesc o postare din nou şi din nou și li se face frică şi tremură. Ce le poţi spune acestor oameni care constant reacţionează în sus şi în jos la fiecare postare legată de ceea ce declari tu? În primul minut îl ridică în slăvi pe Cobra şi în următorul minut se îndoiesc de Cobra şi chiar îl insultă. Ce le-ai spune acestor oameni ca să menţină echilibrul în reacţiile lor?
R.P.
COBRA - Mai întîi, această întreagă situaţie nu este despre mine sau personalitatea mea. Această situaţie este despre informaţie şi procesul de eliberare planetară iar eu transmit informaţie pentru a ajuta oamenii şi nu pentru a-i face dependenţi. Este doar o chestiune de inspiraţie pentru ca ei să meargă în interior şi să căute adevărul în ei. Deci, informaţia mea nu este pentru ca lumea să mă pună pe un piedestal sau să venereze ceea ce spun. Este dată ca oamenii să-și lărgească orizontul de cunoaștere în propria lor căutare și e necesar să meargă dincolo de ceea ce spun eu.
Rob - OK. Fii binecuvîntat pentru asta. Mulţumesc. Am încercat să explic oamenilor că eşti un receptor-transmiţător de informaţie. Personalitatea ta unică, să-i spunem maturitatea ta spirituală, senzitivitatea şi integritatea ca transmiţător sunt motive pentru care eşti în această poziţie şi cred că ai făcut o treabă foarte bună. Îţi mulţumesc. E nevoie să mai spun că reacţia unor oameni este ca a apostolilor la superlativ. Fiecare zice "O Doamne! Cobra a spus aşa. tu ce crezi despre asta şi despre aia?" (cu voce nebunească). E nebunie. Aş dori ca oamenii să se relaxeze. A fost un comentariu la una dintre postările tale; de fapt, au fost multe comentarii şi oameni care m-au contactat. Oameni, e nevoie să vă relaxaţi. Cînd Cobra a spus "Rămîi calm şi priveşte la stele" , oamenii mă întrebau pe mine ce înseamnă aceasta. Aș spune :"exact asta înseamnă - rămîi calm şi priveşte la stele."
COBRA - Exact asta înseamnă.
Rob- Asta e ca un fel de cuib de viespi. Şi se va deschide. Mi-am rotit ochii cînd ai făcut postarea aceea. Eu, personal, dacă cineva mă întreba, când va avea loc Evenimentul, n-aș fi precizat un interval de timp anume. E ca în biblie: niciun om nu ştie ora. Nici un înger. Se va petrece simplu. Cred că Federaţia Galactică este inspirată divin şi coordonată cu unele din aceste profeţii de către Federaţia Galactică a Luminii şi eventual va ajunge pe planeta noastră în forma Evenimentului şi multe alte lucruri care vor veni apoi, lucruri pe care nu ni le putem imagina acum.
Oricum, şi mă scuzaţi prieteni, vom trece la întrebările puse de voi pentru Cobra. Asta a fost un pic "momentul eu, Robbie". Cobra va lămuri lucrurile. 
Eu cred că Eventul e la o distanţă de un an jumate poate doi. Poate chiar mai mult. Asta e ce cred eu. Ştiu că am mai vorbit despre asta. Dar ai spus, şi asta a făcut pe mulţi să se comenteze despre tine şi ego-ul tău. Am primit o mulţime de e-mail-uri. 
„Dacă nimeni nu ştie cînd va avea loc Evenimentul, cum de Cobra spune că Evenimentul nu va avea loc în următoarele 10 zile?. 
1- Ai contrazis faptul că ai afirmat că nimeni nu ştia ora sau ziua. 
2- Unii oameni au înțeles că, totuși, Cobra ştie cînd va avea loc Evenimentul dar nu ne spune.” 
Poţi preciza de unde ai știut că Evenimetul nu urma să aibe loc în acele 10 zile?
(va continua)
Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.