..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 mai 2014

Galactic Lightship Dreamflights; 17 mai 2014


Nota C.M.: îmi cer scuze deoarece postez despre ceva care s-a petrecut cu mai multe zile în urmă. O fac totuși, pentru a afla despre acțiunile Federației Luminii, acțiuni care vor mai fi în viitor. Se dă, de asemenea, o listă cu navele F.L. cele mai importante, aflate în proximitatea Pâmântului 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------
     



 14 mai 2014
Sunteți invitați să vă alăturați nouă, sâmbătă, 17 mai 2014, în timpul visului de noapte, pentru a fi transportați pe una dintre navele Federației Luminii. 
Toți cei care și-au exprimat intenția de a ni se alătura, vor fi teleportați cu corpul lor astral pe această navă a Federației. De pe acum vă urăm bunsosit! 
Așadar, în noaptea de sâmbătă 17 mai, spre duminică, ne vom întâlni în visurile voastre. 
Ne vom întâlni în timpul somnului corpului vostru fizic, dar nu este necesar să țineți cont de fusul orar. Lăsați această sincronizare pe seama noastră. Este important totuși să încercați să memorați parolele de acces care vă vor facilita stabilirea legăturilor telepatice cu navele noastre. 
Ce trebuie să faceți: înainte de culcare gândiți-vă și repetați (în gând sau gutural) parola uneia dintre navele noastre și doriți-vă ca în acea noapte să fiți teleportat cu corpul astral pe acea navă.
 
Cu titlu informativ, flota noastră include următoarele nave mari:
GLS mamă OcaTAwa (parola "Centrul Spiral Unitatea Wings"), 
Mu GLS Mothership (Navă –mamă),
GLS Aeterna (parola "Wings"), 
GLS Algiz (parola "Centrul"),
GLS Blaze (parola "Helix"), 
GLS Himera (parola "emana"), 
GLS Salcys,
GLS Angelon,
GLS Susan,
GLS Space Wave (parola "Unitate"), 
GLS Athabantian (parola "Radiază", site-ul web: Up2the5th, Cosmic Paradigm ), 
GLS Aurora (parola "Mocham", site-ul web: Auroradreamflight2 ). 
 
Flotei noastre i s-au alăturat ulterior navele spațiale: 
GLS Tulya,
GLS Neptun,
GLS Athena,
GLS Olympia,
GLS Balthazar, 
GLS Phoenix și
GLS Eui. 

Pentru că pământenii au multe de întrebat în legătură cu viața pe aceste nave, vă furnizăm câteva răspunsuri: 
Echiparea noastră standard include : 
-) spații (laboratoare) de intinerire precum și o terapie care se repetă la intervale rare de timp, în scopul revitalizării corpurilor noastre, obligate să trăiască în condiții diferite de cele din locurile noastre de baștină,
-) un fel de module de translatare în alte limbi,
-) diverse echipamente de navigație, precum și 
-) spații și laboratoare de vindecare și convalescență.
Ne bazăm foarte mult pe energia și proprietățile cristalelor. Navele noastre pot varia ca formă și mărime și au anumite particularități în ceea ce privește energia de manevrare și propulsare.
Vrem să vă mai spunem că noi am experimentat mult timp ce se poate face în timpul visurilor voastre colective și individuale.
Cei care doresc pot obține informații suplimentare dând clik pe informații de bază sau, încă și mai multe,  accesând Galactic Fleet.
Vă rugăm să rețineți că toate călătoriile în corpul astral, pe care noi vi le propunem, nu implică nicio obligație din partea voastră, niciun angajament și niciun contra-serviciu. Sunt absolut gratuite. Totul este să vă exprimați dorința și să vă informați când sunt programate asemenea călătorii.

SURSA: http://spirittrainchronicles.com


 


 


 



sâmbătă, 24 mai 2014

Alegeri mai tari ca un kalashnikov. Îşi va face România jocurile?


de Laurentiu Mihu , 23 mai 2014 

Puţine date calendaristice obţin în final şi un loc privilegiat în arhivele istoriei, fapt pentru care ar trebui să ne simţim privilegiaţi că ne-am putut numi contemporani cu ziua de 25 mai 2014.
Nu mulţi sunt anii care, dintr-un motiv sau altul, rămân pentru totdeauna repere în memoria colectivă, iar din acest punct de vedere ar fi cazul să ne dăm seama la timp că 2014 va face parte din acest club select.
În fine, nu apar în fiecare deceniu momentele acelea speciale care pot juca în evoluţia României un rol de unică trambulină, dar care, în caz că sunt ratate, vor sfârşi prin a atrage asupra acestei generaţii oprobiul celor viitoare, accelerând totodată acumularea frustrărilor şi o sedimentare perversă a lor.
Ca atare, tot ceea ce ne rămâne de făcut este să profităm de şansele pe care ni le oferă prezentul. Nu e simplu, dar nici al dracului de imposibil.
Alegerile care au loc în 2014 sunt cruciale, dar pentru a le înţelege implicaţiile va trebui să ieşim o clipă din cocon şi să privim, cu simţul măsurii, concomitent spre Bucureşti, Bruxelles şi Kiev. Spre Washington şi Moscova este, oricum, obligatoriu să priveşti, că sunt sau nu alegeri.
Europarlamentarele şi prezidenţialele din România, europarlamentarele, în general, de pe Bătrânul continent şi prezidenţialele din Ucraina vor modela, începând cu 2014, Europa însăşi, ca şi relaţiile ei cu America şi Rusia.
În mod particular, ele vor influenţa dramatic şi statutul României de aici încolo. Am în vedere mai ales perspectivele ţării în sfera securităţii naţionale.
De exemplu, un scrutin în urma căruia Ucraina se alege, după ziua de duminică, cu un preşedinte efectiv legitim va forţa Moscova, militar şi politic, să facă paşi semnificativi înapoi, va obliga marile cancelarii europene la un joc, economic şi politic, mai puţin ezitant în faţa lui Putin, va consolida poziţia Americii în regiune şi va oferi NATO acea prospeţime care i-a lipsit alianţei în sfertul de secol scurs de la prăbuşirea URSS.
Pe scurt, ar rezulta mai multă Americă şi mai puţină Rusie.
Pentru regiune ar fi, nici mai mult, nici mai puţin, decât un aranjament profitabil, date fiind capitalul democratic, forţa financiară şi lecţiile istoriei, specifice fiecăruia dintre cele două mari blocuri.
Veţi zice, poate: ok, mai multă Americă şi mai puţină Rusie - bravo! - dar nu înseamnă asta şi mai puţină Europă?
Deloc.
Stabilizarea Ucrainei prin reconfirmarea la urne a aspiraţiilor ei democratice - scurtcircuitate anul trecut la Vilnius de un regim profund corupt, autoritar şi penetrat până în cele mai obscure zone ale sale de serviciile de informaţii ruse – va face din UE un jucător de calibru într-o zonă în care intervenţia SUA este mai degrabă chirugicală. 
Apropo de asta, credeţi că nu a fost nici o legătură între intensificarea luptelor dintre forţele militare din umbră ale Rusiei şi armata regulată a Ucrainei, la pachet cu creşterea numărului de victime din cele două tabere, cu fiecare zi care a adus  mai aproape momentul scrutinului de la Kiev? Putin a făcut totul ca alegerile să nu genereze un lider legitim.
Mai mult decât atât, tot în 25 mai cetăţenii de pe Bătrânul continent au ocazia să decidă prin vot dacă ei înşişi doresc mai multă sau mai puţină Europă.
Atenţie, va fi decizia lor, nu a americanilor!
Or, asta înseamnă, în primul rând, ca formaţiunile moderate, deci cele care pledează pentru un transfer continuu de democraţie dinspre Vest spre Est, să obţină un scor comfortabil.
Atât de comfortabil, încât partidele extemiste din Olanda, Franţa, Germania, Italia sau Marea Britanie să se aleagă cu suficient de puţini eurodeputaţi încât aparenta lor influenţă să rămână pe viitor la stadiul embrionar al unor scheme retorice radicale.
Până peste câteva zile, când rezultatele finale oficiale vor fi făcute publice, o primă veste bună vine tocmai din Olanda, care, alături de Marea Britanie, a deschis secţiile de vot pe 22 mai (singurele în situaţia asta).
Or, în Olanda, datele disponibile după votul de joi indică o răsturnare abisală pentru radicalii lui Geert Wilders. Deşi se vedeau pe locul întâi, aceştia sunt, mai nou, cotaţi cu un scor care i-ar putea plasa în coadă.
Ar fi o victorie de etapă pentru Marea Europă, dar nu a venit încă momentul pentru şampanie.
De ce e important pentru Europa, în general, şi pentru România, în particular, ca vocea partidelor radicale din ţările Bătrânului continent să rămână una modestă în viitorul Parlament European?
Nu e prea greu de intuit.
Pe de o parte, pentru că, în caz că vor dobândi o pondere semnificativă, aceşti extremişti vor face din continentul lor o platformă divizată.
O divizare care, în condiţiile imperialismului putinist de azi, nu va conduce decât la vulnerabilizarea întregii Europe în faţa unei Rusii extrem de agresive.
De la Frontul Naţional al lui Marin Le Pen, până la partidul Jobbik al lui Gabor Vona, acest curent va acţiona pur şi simplu ca un cal troian al Moscovei.
Pe de altă parte, un scor bun al acestor apostoli ai neo-fascismului va influenţa, în mod inevitabil, politica dusă de formaţiunile tradiţionale din Europa.
Tentaţia votului e uriaşă.
E greu de crezut că moderaţii vor rezista la infinit fără ca discursul şi politicile lor să nu se lase contaminate, iar de aici până la un dezastru pentru întregul continent mai e puţin.
Să nu uităm că proiectul european, aşa cum îl cunoaştem noi azi, a fost soluţia găsită de câteva minţi strălucite pentru a ţine la distanţă Europa de un nou război mondial.
Şi s-a reuşit asta timp de peste şase decenii.
De altfel, cu doar trei zile de startul alegerilor europarlamentare, fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozi, ne-a arătat cât de aproape e momentul funest în care partidele, zise tradiţionale, din ţările-simbol ale UE, vor ajunge să facă Marele Viraj.
Oricât de excentric s-a dovedit Sarkozi şi pe perioada ministeriatului de la Interne, şi pe timpul mandatului de şef al statului, similitudinea dintre discursul său şi cel al lui Marine Le Pen rămâne, totuşi, una indigestă.
Gata cu Schengen şi gata cu egalitatea în aspiraţii a statelor membre UE, a tunat Sarkozi într-un text scris zilele trecute pentru săptămânalul Le Point.
Dornic să revină în marea politică, în perspectiva viitoarelor prezidenţiale de la Paris, împins probabil şi de colegii din UMP să o concureze pe extremista Marine Le Pen, dată fiind apropierea alegerilor europarlamentare, alergat de procurori pentru diverse afaceri penale de răsunet şi obsedat de întâietatea Franţei între ţările lumii, Sarkozi rămâne şi azi unul dintre acei lideri europeni incapabili să accepte diferenţa.
Şi, mai presus de orice, rămâne unul dintre acei lideri europeni care reuşesc ceea ce nici contorsioniştii de la circ nu şi-ar putea imagina vreodată: să apere Europa de agresiunea Rusiei vânzându-le ruşilor cele mai sofisticate tipuri de armament NATO.
Oare Putin ar fi făcut pentru Sarko ceea ce a făcut Sarko pentru el, când cu afacerea Mistral?
În acest context, de aici încolo puteţi să vă imaginaţi orice.
Dacă euroscepticii reprezentaţi de partidele cele mai extremiste din Europa vor obţine un scor bun în Legislativul comunitar după ziua de duminică, ei bine, uşile Europei se vor deschide pentru cei mai nocivi intruşi.
În asemenea condiţii, România va fi una dintre ţările cele mai dezavantajate şi va avea mult, foarte mult de luptat.
Va avea de luptat cu propriile metehne, va avea de luptat cu închipuirile extremiştilor asumaţi din Europa şi va avea de luptat cu noii lupi europeni în cojoc de oaie moderată, precum cei din aripa Sarkozi a UMP-ului francez.
Plus că va avea încă şi mai mult de luptat cu influenţa Rusiei în Europa, cu influenţa Rusiei de la graniţele noastre şi cu influenţa Rusiei din interiorul teritoriului.
Dar chiar de va fi aşa, singurul lucru pe care trebuie să-l evităm este depunerea armelor.
De aceea, şi pe 25 mai, şi la sfârşitul anului, când vor avea loc alegerile prezidenţiale de la noi, românii care îşi doresc totuşi să trăiască într-o ţară decent de funcţională vor trebui să cumpănească atent.
Azimutul trebuie să rămână consolidarea statului de drept. Nu e deloc o vorbă-n vânt.
Numai astfel vom mai păstra o şansă reală de a avea lângă noi aliaţi puternici, capabili să ne ajute să traversăm diversele şocuri.
Pentru asta, însă, după alegerile europarlamentare românii ar trebui să sprijine, pentru prezidenţialele din propria lor ţară, acele forţe politice de care nu se poate lipi eticheta de apărători ai corupţiei.
Şi nu ar fi deloc deplasat ca societatea românească să impulsioneze sau să sprijine ideea de a face din România un exportator de bune practici acolo unde a dovedit deja că poate mişca munţii din loc: justiţia.
O ţară în care statisticile, chiar cele recunoscute de europeni şi de americani, indică un număr tot mai mare de politicieni şi afacerişti pedepsiţi pentru corupţie nu este neapărat cea mai coruptă dintre ţări, ci cu siguranţă una în care aparatul anti-corupţie este printre cele mai eficiente.
În loc să ne fie ruşine cu numărul mare de corupţi traşi la răspundere, ar fi mai eficient să îi facem pe toţi partenerii externi să înţeleagă faptul că doar îi facem să plătească pe cei care greşesc.
Şi că, poate, unele state europene, cu democraţii mult mai vechi decât a noastră, ar putea învăţa câte ceva de aici.
Apropo de Sarkozi, ştiţi oare în câte dosare grele are pe numele său, ştiţi oare cât de lipsit de scrupule a intervenit fostul preşedinte al Franţei în mersul justiţiei, atunci când a aflat că a fost pus sub ascultare?

SURSA: http://www.romanialibera.ro

vineri, 23 mai 2014

RĂSPUNS UNOR CRITICI


Anonim 23 mai 2014.
Buna ziua,
Inainte sa comentez, as dori sa stiu care este parerea dvs despre Basescu, apoi stam de vorba....
o zi minunata va doresc
Sorina Sandu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
PENTRU SORINA SANDU, 
Doriți părerea mea despre președintele României, d-l Traian Băsescu (cam așa ar trebui să formulăm atunci când ne referim la președintele țării, indiferent care ar fi el). 
Am să vă amintesc câte ceva despre ceea ce nimeni de bună credință nu poate contesta, dar pe care mulți îl ignoră.

Dat fiind faptul că sunteți, se pare, dintre cei pe care evidența, nu i-a convins, am să punctez câteva fapte care să vă reamintească:
*  detractorii președintelui T.B. îl acuză de faptul că a fost implicat în cazul „flota”. A fost singura persoană care a renunțat la imunitate și a cerut să fie cercetat. Organele în drept au constatat că T.B. nu avea nici-o implicare deși, la acea vreme, fusese ministrul Transporturilor. Mai cunoașteți vreun caz de demnitar PSD-ist, PNL-ist, PDL, etc care să fi făcut un asemenea gest? Cu toate acestea, cei interesați au continuat să-l acuze pe Traian Băsescu.
*  Președintele Traian Băsescu este acuzat de foarte mulți (din păcate, toți niște ignoranți sau răuintenționați) că, împreună cu primul ministru de atunci, Emil Boc, a tăiat salariile și pensiile. Oamenii aceștia uită că țara se afla într-o stare periculoasă, și era urmărită de colaps, dacă nu se lua acea măsură (Justețea aceslor măsuri este recunoscută astăzi de multe țări). Din simț patriotic, plin de responsabilitate și de sacrificiu (politic) guvernul, și la insistențele Președintelui, a luat acea măsură impopulară, pentru care ar trebui ca toată lumea să-i mulțumească nu să-l blameze. Țineți cont că România se putea afla într-o situație mult mai avantajoasă, în comparație cu majoritatea țărilor care au intrat în recesiune, dacă n-ar fi avut ” grijă” d-l Tăriceanu ca, anterior, să facă praf și pulbere importantele economii ale țării, pentru motive electorale, care aduceau avantaje partidului domniei sale și PSD-ului, cu care cocheta de mult.

A venit la guvernare USL-ul care, din motive politice, a dat înapoi ceea ce se luase bugetarilor (căci pensiile, de fapt, fuseră recuperate de mult).
O singură măsură bună (dar populistă) a luat Ponta: reducerea TVA la pâine. Dar bruma aceea s-a topit repede din cauza celor peste 30 de taxe și impozite pe care le-a pus guvernul Ponta și din cauza lipsei de guvernare, sau a guvernării haotice. Taxa pe stâlp dar, mai ales, acciza la combustibili sunt dintre cele mai spoliatoare măsuri de pauperizare a populației, și cu implicații în toată economia țării. Și când te gândești că banii de acciză sunt doar pentru baronii locali, care să-i folosească (dacă le mai rămân) pentru pomeni electorale. Cu toate acestea, mulți îl critică pe T.B. Aberant!

* Prin fiica sa, Președintele a CUMPĂRAT niște teren agricol, printr-un împrumut legal de la bancă. Asta l-a deranjat pe d-l Ponta care a înițiat tot felul de comisii de cercetare a „cazului” uitând că mâna lui dreaptă este un pușcăriabil (Dragnea), cu dosar de cercetare, uitând că sfătuitorul lui este condamnatul și turnătorul Voiculescu, uitând multele (prea multele) cazuri de oameni pe care i-a luat la guvernare și care au fost condamnați (Fenechiu, de exemplu) sau care au dosare penale, ori erau incompatibili. Nu vă deranjează apetitul lui Ponta pentru a promova oameni necinsțiți, corupți sau coruptibili?
Organele în drept au constatat că, în cazul „Nana”, totul a fost legal. A pățit ceva Ponta, pentru că a cerut și a instigat, punând organele statului să cerceteze legalitățile evidente nu ilegalitățile? Nu se mai pedepsește în acestă țară vendeta politică și abuzul de putere?

Comparați cu „legalitatea” actelor lui Ponta, cel mai cunoscut și recunoscut plagiator, adică un hoț de proprietate intelectuală, din care cauză poporul și țara aceasta sunt extrem de prost văzute. În sarcina acestei persoane atârnă greu: cazul „Panait”, hoția „avocățească” de la termocentrala Turceni, caz în care este implicat și „amicul” Șova precum și desele atacuri la adresa justiției etc.
Dar ce spuneți de cadoul oferit de ”nababul ” Ponta  care a iertat, cu de la sine putere, un stat asiatic de sute de milioane de euro pe care le avea datorie față de România, adică de POPORUL ROMÂN? Cine plătește „gaura” care se face în visteria statului prin acest gest aberant și iresponsabil?  
Ce spuneți de ilegalitatea de a face acționar principal al portului Constanța, obiectiv de importanță națională și strategic, primăria Constanța, adică pe măscăriciul și cercetatul penal Măzăre? Implicațiile acestui act vor fi catastrofale, nu numai din cauza sifonării unor mari venituri în buzunarele unor mafioți precum Mazăre, dar și în ceea ce privește operativitatea, capacitatea României de aș îndeplini obligațiile în relația cu SUA, NATO și UE. Ce ne facem dacă, într-un ipotetic caz de necesitate, în care trebuie aprobate și coordonate niște acțiuni urgente, partenerii noștri nu-l vor găsi pe Măzăre, plecat, cine știe, în Madagascar sau înfundat cu „fetițele” prin cine știe ce speluncă? Pe mâna cui lăsăm securitatea acestei țări?
Ce spuneți de abuzul de putere pe care-l probează zi de zi premierul, care se implică în tot felul de manifestări în care-și demonstrează simpatia și slugărnicia față de corupți, de încercările lui permanente de a „arunca pisica” în curtea altuia (vezi cazul „ CFR marfă”, desele încercări de a implica parlamentul în actele sale abuzive, Roșia Montana etc)?

Nu vă deranjează imixtiunea permanentă a premierului în treburile președintelui, în ceea ce privește, mai ales, reprezentarea Statului Rămân peste hotare? Premierul a uitat că trebuie să guverneze, nu să se plimbe sau să apară permanent la televiziune, unde debitează tot felul de minciuni.
Nu aveți o stângere de inimă când România este reprezentată (uneori prin abuz și tupeu), peste hotare, de ignoranța pilitică, de iraționalitata, lipsa de reacție, de verticalitate și onestitate, de susținere a intereselor statului peste hotare, prin domnul Ponta?
Cum calificați ambiguitatea primului ministru în legătură cu Ucraina și cu Republica Moldova și obediența lui față de Moscova?
Cum vă împăcați cu duplicitatea lui Ponta în aproape toate cazurile în care trebuie să-și demonstreze onestitatea, bunele intenții, corectitudinea? L-ați auzit pe primul ministru  criticând hoția, ticăloșenia, ura față de țară și de popor ale unor indivizi precum Voiculescu, Ghiță, Năstase, Iliescu etc? Dimpotrivă, acest prim-ministru se folosește permanent de posturile tv. denigratoare și destabilizatoare, precum Antenele (în special Antena 3), România tv și, din păcate, TVR 1 (fapt absolut ilegal și imoral, deoarece acest post este unul național, plătit din banii poporului), acceptând să i se spună de către un lacheu al lui Voiculescu (Mircea Badea) că ar fi existat posibilitatea să-l ia la palme. Dumnezeule, și un asemenea om se află în fruntea guvernului!!

Detractorii tratează „la pachet” și pe Elena Udrea căreia , pentru faptul că aprobă politica de stat a președintelui și are o atitudine demnă, criticând actualul ghiveci guvernamental, împănat cu pușcăriabili, mulți indivizi corupți și mai toți fără niciun fel de expertiză în domeniul pe care-l păstoresc, nu i se poate reproșa nimic. (Poate doar faptul că este și se comportă ca o doamnă nu ca o țață, fie ea și europarlamentar)
Cine vrea să fie corect și este iubitor de adevăr, poate să recunoască acțiunile bune și programul pe care-l avea Elena Udrea, atunci când era ministru. A fost un ministru bun, corect și vizionar.

Lumea îl acuză pe Președintele Traian Băsescu și pe fostul guvern Boc, pentru unele neîmpliniri, dar uită în ce condiții s-a guvernat pe timpul acela. (pentru fiecare fleac, PSD-ul și PNL-ul depuneau moțiuni împotriva guvernării și făceau referendumuri voiculesciene, profitând de echilibrul fragil din parlament).

Pe total, vreau să spun că România ar fi astăzi cel puțin la nivelul Poloniei dacă:
-) nu ar fi avut „norocul” de a avea un Iliescu, principalul vinovat pentru deturnarea revoluției, prin tot felul de mașinațiuni și măsuri („dizolvarea” Securității în armată și poliție - făcând ca prin această jonglerie, securistul de ieri să se metamorfozeze în respectabilul polițist sau militar-, plata părților sociale, distrugerea CAP-urilor, lipsa de fermitate, visul lui de a restaura un comunism „cu față umană” etc.). Și am avut un om extraordinar pentru acest post: Ion Rațiu.

-) n-ar fi fost dubla trădare a lui Stolojan. Imaginați-vă cât de bine ne-ar fi mers dacă am fi avut atunci pe Stolojan președinte și Traian Băsescu, prim ministru. Cred că abia dacă se mai auzea de corupție. Din păcate, Stolojan a renunțat pentru că, probabil, era șantajabil. Acum, când este prea târziu, Stolojan își caută din nou un loc călduț de europarlamentar. 
 -) Traian Băsescu nu s-ar fi ținut de promisiunea făcută de a alege ca prim-ministru un pnl-ist, Tăriceanu, un bun afacerist, dar doar pentru el. Adevăratul caracter și-l arată Tăriceanu, acum, când a devenit preșul lui Ponta.
 -) ce partid cinstit ar fi putut fi PSD-ul dacă, în locul lui Ponta, l-ar fi pus pe Cristian Diaconescu!?
 -) ce justiție corectă am fi avut dacă am fi păstrat-o pe Monica Macovei la Justiție!
 -) ce puternic ar fi rămas PDL-ul dacă nu și l-ar fi pus președinte pe Blaga!?
 -) ce puternică ar deveni „dreapta” dacă  toate partidele de pe această parte s-ar trezi și s-ar uni sub același steag (dar cu un PNL fără Antonescu, Norica Neculai, Hașoti, sau „revenitul și răsgânditul ” Tăriceanu), renunțând la orgolii.
PMP, Alianța Civică, PNL, PDL și Noua Republică, dacă se unesc, țara aceasta va mai putea avea o șansă. Le trebuie un singur candidat de dreapta pentru Cotroceni.

Dar, în România ar fi fost mult mai rău dacă nu l-am fi avut președinte pe Traian Băsescu (i-au recunoscut meritele mulți conducători de state, inclusiv președintele și vice-președintele SUA, cancelarul federal etc; doar unii dintre noi îl acuzăm).
Avem o șansă acum, la euro-parlamentare, pentru a ne arăta demnitatea, curajul și spiritul patriotic. Am face-o măcar pentru generațiile viitoare.

În încheiere vreau să cer scuze cititorilor pentru că, în această perioadă, am lăsat să treacă două-trei articole cu caracter politic. M-am gândit că dacă Ponta a deturnat obiectivul acestor alegeri, pentru a-și face propagandă, îmi poate fi permis și mie să-mi calc pe inimă și să mă abat, doar în această campanie, de la scopul pentru care am creat acest blog.

C.M.


joi, 22 mai 2014

De ce votează atâția români cu Victor Ponta? Şi cum poate fi oprit.

de Cristian Campeanu , 15 mai 2014  
 
Potrivit ultimelor sondaje de opinie, Victor Ponta creşte în opțiunile de vot în comparație cu toți ceilalți potențiali 




competitori la alegerile prezidențiale. Cum poate fi explicat acest lucru, în condițiile în care Ponta dovedeşte în fiecare zi că este depăşit de funcția pe care o deține, că nu este capabil să gestioneze nici dosarele economice şi, mai grav, nici pe cele de securitate națională şi că nu îl califică nimic pentru cea mai înaltă funcție în stat? Să fie un episod de sminteală națională sau de altceva?
Andrei Pleşu se îndoieşte într-un text că națiunile o pot lua razna, dar avertizează că Victor Ponta „e «mai razna» decât ne-am fi putut închipui. E foarte razna. Am putea însă, dacă-l votăm, să ajungem chiar mai razna decât el!“. Şi totuşi, aproximativ 42% din alegători par dispuşi să îl voteze pe acest om „foarte razna“ în funcția de preşedinte, cu 5% mai mulți decât în luna ianuarie. Ce anume face ca vreo patru-cinci milioane de români să îi încredințeze acestui personaj soarta lor şi a țării? Potrivit sociologului Barbu Mateescu, în turul al doilea ar putea ajunge chiar la opt sau nouă milioane de voturi şi, în pofida percepției generale, cu cât mai mulți alegători se vor prezenta la vot, cu atât şansele ca Ponta să obțină o victorie mai clară sunt mai mari, ceea ce, dincolo de tragedia implicită, ar infirma aprecierea profesorului Pleşu că națiunile nu o pot lua razna.
Putem invoca multe explicații, de la electoratul captiv PSD, la eficiența baronilor locali şi până la baza electorală stabilă pe care a avut-o FSN de când a moştenit partidul comunist. O explicație plauzibilă o poate constitui şi aversiunea constantă a unei părți a populației (mai eterogenă decât s-ar crede) față de preşedintele Traian Băsescu, alimentată de aparatul de propagandă al televiziunilor pretinse de ştiri şi, mai nou, de televiziunea națională. Este un instrument puternic, care izolează populația de „telespectatori“ de lumea reală şi creează o lume paralelă, în care ceea ce se întâmplă în altă parte nu există sau este lipsit de importanță. În această lume, de exemplu, episodul proprietății prezidențiale de la Nana este mai important decât Crimeea, iar Victor Ponta se simte în largul său în această lume. Lucrurile nu au stat de la început aşa, cel puțin declarativ, când Ponta se arăta dezgustat de asocierea cu Voiculescu, pe care o cedase suveranului Crin Antonescu până când dl Antonescu a înțeles că, de fapt, cel tras pe sfoară era el însuşi. Doamne fereşte de vreo simpatie pentru Crin Antonescu, dar când omul a fost atât de clar tras pe sfoară de Ponta şi Voiculescu, atunci cum se pot transfera voturile lui Antonescu la Ponta? Cum ajunge călăul politic să fie perceput ca victimă? Este adevărat, Ponta are o echipă de spin-doctors care îi livrează cu promptitudine reacții publice care nu au nimic de-a face cu realitatea, dar pot fi eficiente. La fel, propaganda lui Voiculescu şi Ghiță poate fi extrem de eficientă, cum era nu demult şi Realitatea TV, în a izola populația de lume şi a crea o lume paralelă în care Băsescu era de vină pentru orice chiar dacă nu era aşa. Dar nu este mai puțin adevărat că a eşuat întotdeauna să direcționeze voturi. A reuşit să le adune la USL, şi acesta este motivul pentru care PSD recurge la trucul cu „USL trăieşte“, să adune o mare masă de nemulțumiți, dar nu a reuşit să le direcționeze, de exemplu, spre partidul lui Voiculescu, care nu poate spera la pragul electoral.
Să fie Ponta expresia simbolică a acestei nemulțumiri latente? Poate, dar, dacă este aşa, atunci oamenii săi de imagine au făcut o treabă excelentă, pentru că omul este exact opusul acestor speranțe sociale care s-au pus în el. Este devotat intereselor companiilor mari, care-i aduc bani la buget, şi nu-i pasă de antreprenorii mici şi mijlocii, iar „clasa muncitoare“ reprezintă mai degrabă o sursă de iritare constantă. Pensionarii sunt sursă de voturi şi atât şi de aceea trebuie ținuți în stare de precaritate, ca să ştie de unde le vin banii şi medicamentele. Dar asta înseamnă că este posibilă şi demistificarea, că omul poate fi arătat cu adevăratul său chip.
Ura sa față de intelectuali scoate în evidență complexul parvenitului pentru care educația este moft şi tot ceea ce contează sunt banii şi, mai ales, Puterea. Dar acest lucru îi expune şi slăbiciunea. Într-un editorial co-semnat de fostul director al CIA, James Woolsey, în Wall Street Journal, acesta descrie „Cum să-l lovim pe Putin acolo unde îl doare“ şi propune o serie de măsuri de diversificare nesubvenționată a surselor de combustibili pentru transport care ar aduce petrolul de la 117 dolari barilul la 60 și care ar ruina Rusia. Ideea este bună. Dacă Opoziția vrea să îl împiedice pe Ponta să obțină monopolul Puterii pe care în mod atât de ostentativ îl construieşte, atunci acesta ar trebui lovit acolo unde îl doare. Bani, abuzuri, compromisuri şi victimele pe care le-a lăsat în urmă în timp ce se dădea cu bărcuța. Înainte ca toată națiunea s-o ia razna.

 http://www.romanialibera.ro

luni, 19 mai 2014

Ponta şi Şova nu pot evita soarta lui Năstase şi Becali

de Laurentiu Mihu, 16 mai 2014 

Sub privirile a milioane de contribuabili, dar şi a partenerilor strategici ai României, trei cetăţeni se joacă azi cu soarta unuia dintre cele mai sensibile obiective ale economiei şi securităţii naţionale – Portul Constanţa. Ignoră, însă, galaxia de indicii care le sugerează să se oprească măcar în ultimul moment.
Unul e premier, altul e ministru, celălalt primar.
În ciuda calităţilor oficiale pe care le deţin - calităţi care, până şi când se duc la culcare, îi fac să se simtă nu demnitari responsabili, ci zei - Victor Ponta, Dan Şova şi Radu Mazăre nu se gândesc o clipă la riscurile la care îşi expun ţara, dar şi propria persoană.
Din punctul lor îngust de vedere, nici trecutul, nici prezentul nu oferă lecţii, deşi evidenţa ar trebui să le dea de gândit la fiecare miime de secundă.
Din punctul meu de vedere, incapacitatea surprinzătoare a respectivilor de a analiza corect ceea ce se întâmplă în jur devine singura explicaţie pentru tupeul şi liniştea interioară cu care merg înainte cu ochelari de cal.
Gigi Becali a ajuns unde a ajuns după aproape 15 ani de la comiterea faptelor; Adrian Năstase a făcut cunoştinţă cu paradigma penitenciară, pe care o ştia doar din cărţi, la aproape un deceniu de la dezmăţul pe care şi-l permisese ca prim-ministru; Sorin Ovidiu Vîntu şi-a completat stagiul carceral, început înainte de Revoluţie, tot aşa, la ani buni distanţă de la comiterea infracţiunilor; Antonie Solomon, Cătălin Voicu, Decebal Traian Remeş, Ioan Avram Mureşan, verii Becali, Meme Stoica, Gică Popescu, Cristian Borcea, George Copos, Jean Pădureanu şi alţi zmei de calibrul lor au sfârşit în cel mai umilitor mod, după ce o bună parte din perioada de tranziţie se crezuseră băieţii ultra-deştepţi ai naţiunii.
Dacă am omis şi alte nume de anvergură similară, iertat îmi fie, dar scopul enumerării e să le amintesc lui Victor Ponta, Dan Şova şi Radu Mazăre că viaţa omului e lungă, are numeroase cumpene şi nu te iartă atunci când te opinteşti să-ţi faci rău cu mâna ta.
Nu Satana l-a adus pe Gigi Becali în situaţia în care se află, nici persoana fizico-politică Băsescu nu e de vină pentru experienţele extreme de care are parte Adrian Năstase şi nici ghinionul nu a fost cel care l-a ţinut pe Gică Popescu departe de familie.
Nu, în culpă au fost ei înşişi.
Desconsiderarea legilor şi certitudinea de moment că justiţia va rămâne pe veci obiect de speculă şi de negoţ în separeele de cârciumă le-au insuflat celor menţionaţi mai sus încrederea că pot deveni infractori.
Acum, când pregătesc cadorisirea ilegală cu acţiunile Portului Constanţa a unui baron deja urmărit penal în câteva dosare, Ponta şi Şova pun ireversibil bazele restrângerii libertăţii lor şi a unui sfârşit pilduitor de carieră, deşi au numai 40 de ani.
Cât despre edilul Constanţei, acesta e mai aproape ca oricând de un deznodământ pe măsura „meritelor” sale.
Dacă respectivii vor merge până la capăt, atunci dovezile procurorilor că Ponta, Şova şi Mazăre au încălcat cu bună ştiinţă legea vor fi beton, în condiţiile în care chiar specialiştii Ministerului Transporturilor au elaborat documente oficiale, cu antetul ministerului, în care susţin tranşant că demersul de a transfera acţiuni ale Portului Constanţa, de la Ministerul Transporturilor la Consiliul Local Constanţa, încalcă mai multe norme şi principii.
Între altele, Direcția Generală Strategie, Management și Afaceri Externe arată negru pe alb că “transferul cu titlu gratuit sau vânzarea activelor cu caracter social, deci nu a acțiunilor“.
Iar Direcția Generală Transport Aero-Naval avertizează că „în conformitate cu prevederile legale, diminuarea puterii de decizie asupra modului de administrare a bunurilor proprietate publică a statului se poate face numai dacă interesul național o impune“.
Nu în ultimul rând, conştienţi ei înşişi de veridicitatea obiecţiilor formulate de direcţiile de sepecialitate din Ministerul Transporturilor, Ponta şi Şova au elaborat Hotărârea de Guvern promisă vătafului Mazăre fără ca documentul să poarte şi semnătura ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc.
Atât de flagrant ilegală este operaţiunea!
Afacerea „Portul” este una dintre expresiile concrete ale crezului intim pe care-l nutresc lupii tineri din PSD, acela că, în final, vor reuşi – vor reuşi să clădească o Românie în care voinţa câtorva capi ai mafiei politico-economice va dicta, fără sincopele de azi, mersul întregii societăţi.
Aşa cum mogulul Sebastian Ghiţă taie şi spânzură deja în zona contractelor pe bani publici şi a propagandei prin media, la fel îşi imaginează şi prietenul său, Ponta, că va monopoliza decizia atunci când va ajunge şef de stat.
Sigur, apropo de asta, şi tânărul mogul, şi tânărul premier scapă din vedere faptul că lumea a existat cu mult înainte ca ei să se nască politic, iar dacă ne uităm puţin în urmă vom vedea că pe câmpul ăsta de bătălie şi-au găsit sfârşitul moguli extrem de ameninţători, dar şi premieri nemaipomenit de încrezători în ei.
Dar, când ţi s-a urât cu binele, stai liniştit – îţi va bate şi răul la uşă.
Din motive numai de ei ştiute, Ponta, Şova şi Mazăre ignoră semnale-cheie.
De la nivelul Comisiei Europene, NATO, Departamentului de Stat al SUA şi Casei Albe, opinia publică din România şi, în general, din Europa Centrală şi de Est primeşte asigurări tot mai consistente că lupta împotriva marii corupţii se va înteţi şi va căpăta un accent transfrontalier fără precedent.
Din acest punct de vedere, numai zilele care tocmai s-au scurs au consemnat două momente de referinţă.
Primul a venit direct de la secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.
Prezent joi şi vineri la Bucureşti, înaltul oficial a spus-o pe şleau într-un interviu acordat Hotnews.ro: „Cred că eforturile de a combate corupţia sunt de lungă durată şi toate guvernele ar trebui să se concentreze pe asta. A fost unul dintre criteriile de aderare în UE şi NATO. Oricând vedem exemple de corupţie, ar trebui pedepsită sever, iar guvernele ar trebui să-şi dedice eforturile pentru a lupta cu acest flagel”.
Cu puţin înaintea lui Rasmussen, Guvernul de la Bucureşti primise un mesaj clar şi de la Casa Albă, prin intermediul Ambasadei SUA, în contextul aşteptatei sosiri în România a vicepreşedintelui Joe Biden: "Un alt motiv al vizitei este de a încuraja România să se concentreze pe eforturile de combatere a corupţiei, de a avea instituţii independente puternice şi un bun mediu de afaceri. Vrem să reflectăm faptul că România a făcut progrese imense şi, de fapt, a ajuns un model pentru ţările din regiune în ce priveşte lupta împotriva corupţiei, după cum am văzut în ultima perioadă. Este important ca momentul acesta să nu se piardă, iar eforturile de combatere a corupţiei să continue", spunea Duane Butcher, înărcinatul cu afaceri al Ambasadei Americii.
Cum şi NATO, şi SUA au repetat de atâtea ori că noul context geopolitic, generat de agresiunea Rusiei în Ucraina, impune creşterea prezenţei militare a aliaţilor nord-atlantici în Europa de Est, inclusiv pe teritoriul României, este dovadă de orbire să nu anticipezi în spatele vorbelor un lanţ de acţiuni concrete.
Cetăţenii animaţi de o minimă bunăcredinţă pot identifica aici două veşti bune: România nu e singură, din contră e un avanpost strategic pentru aliaţi; respectiv că, pregătiţi să ne ajute în lupta anti-corupţie, SUA, NATO şi UE vor găsi în România instrumente locale care s-au dovedit şi eficiente, şi dispuse la angajamente pe termen lung în combaterea acestui fenomen, indiferent de presiunile politice interne (SRI, DNA, DIICOT, Curtea Supremă şi ANI).
Totuşi, sprijinul populaţiei rămâne esenţial, iar alegerile europarlamentare şi prezidenţiale pot fi pârghiile cu care românii să-şi urnească ţara înainte.
Într-un alt sens şi având în minte intenţii diametral opuse interesului naţional, Mazăre însuşi dovedeşte că este conştient de importanţa „poporului”.
În afacerea „Portul”, edilul tanga le-a promis constănţenilor pomeni alese din banii pe care speră să-i culeagă din port, cu ajutorul „recuperatorilor” Şova şi Ponta.
Apoi, i-a pus să semneze liste de susţinere, considerând că dictatura majorităţii e suficientă pentru îngenuncherea legii.
E la latitudinea oamenilor din Constanţa să pozeze în guvizi păcăliţi de vulpoiul Mazăre sau, din contră, să-i dea edilului o lecţie de neuitat, sfidându-i siguranţa cu care îşi tratează semenii ca pe nişte păcălici buni ca scut uman.
Legea, însă, e lege.
Mazăre, Şova şi Ponta speră că vor prinde în cursele pe care le plantează o pradă la care va saliva de după gratii însuşi Adrian Năstase.
Având în vedere schimbările dramatice prin care au trecut în ultimii ani justiţia din România şi serviciile de informaţii, coroborat acest lucru cu noua paradigmă geopolitică, e mai raţional să te aştepţi ca în viitor capcanele să muşte dureros din membrele celor care le-au pus.
Orbi şi aroganţi, lupii tineri de la vârful PSD încep să calce singuri pe ele.
Maturizat forţat de celula sa, e foarte probabil ca Năstase să fi devenit conştient de erorile pe care le fac foştii lui elevi. În plus, e profesor de Drept şi a fost ministru de Externe, deci cu atât mai uşor ar trebui să decripteze prezentul şi viitorul.
Cred, însă, că i s-a făcut şi lui dor de companie. Altă interpretare nu pot da faptului că nu i-a avertizat să se oprească.
SURSA: http://www.romanialibera.ro

duminică, 18 mai 2014

Imnul coabitanţilor

Hai să dăm mână cu mână, 
Să furăm tot ce s-adună,
Să-nvârtim hora hoţiei 
Pe pământul României

Ordinea şi cinstea piară,
Piară fraierii din ţară!
Între noi să nu mai fie
Decât jaf şi şmecherie!

Contu-n bancă de te ţine,
Vino să te prinzi cu mine,
La hoţie cu unire
şi la funcţii cu-nfrăţire

Unde-i unu, nu-i putere
Să se pună de-o avere,
Unde-s doi, puterea creşte
şi ţara se prăbuşeşte!

Pe-amândoi în cur ne doare
Că în haos ţara moare!
Io ţi-s frate, tu mi-eşti frate,
Să furăm cât se mai poate!

În guvern hai cu grăbire
Să-l secăm dintr-o sorbire,
Ca să crească banul mare
Mai rapid în buzunare.

Dăm pomană şi-un pişcot,
Prostului cu drept de vot;
Că oricum, în România 
Noi facem paranghelia
.
..


(primit pe net; C.M.)

marți, 13 mai 2014

SaLuSa, 9 mai 2014


Channeled by Mike Quinsey.  
Traducere Const. Mihăilescu

Există mai multe modalități prin care se poate ajuta la obținerea păcii permanente în lume. Ca indivizi, vă puteți răspândi Lumina oriunde ați merge, concentrându-vă pe ceea ce este sănătos și drept. De asemenea, puteți trimite energii de vindecare și dragoste spre cei care au nevoie de ajutor să depășească nivelul de ignoranță în care se află. Abilitatea de a face acest lucru merge dincolo de înțelegerea voastră, dar impune să aveți credință imensă în această posibilitate. Acesta este și motivul pentru care vindecatorii autentici dispun de o putere foarte mare atunci când fac vindecări.
În acest moment Pământul are nevoie de o vindecare imensă pentru a putea continua procesul de înălțare. Sunt multe surse care concură la procesul de vindecare a planetei.  Deși Pământul este printre cele mai mici planete din Sistemul Solar, puteți fi siguri că sistemul vostru planetar deține un loc central în ceea ce privește preocesele care au loc în el, procese legate de ascensiunea în dimensiuni superioare a planetei și rasei umane. După cum putem vedea, această etapă a evoluției umane este foarte importantă și pentru progresul altor lumi, altor civilizații.
Așa cum am mai menționat și în alte mesaje, posibilitatea de a ascensiona este importantă în acestă perioadă și prin faptul că procesul poate fi reversibil, dacă nu sunt utilizate corespunzător pârghiile de înălțare proprii acestui stadiu de progres. Din fericire, există multe civilizații avansate care monitorizează etapele de înalțare și sunt gata să ofere tot sprijinul lor pentru ca trendul crescător să nu fie încetinit sau stopat. De fapt, ajutorul pe care-l primiți este mult mai mare decât credeți voi , sau aveți posibilitatea de a-l evalua.
Totdeauna și permanent monitorizarea urmărește progresele pe care la faceți intervenindu-se, în limita competențelor noastre, ca acest curs să fie mereu pozitiv. Putem influența deciziile, dar nu putem impune ideile noastre niciunuia dintre voi. Cu toate acestea, sufletele care iau parte la ascensiune sunt conștiente de ceea ce se întâmplă, chiar dacă aceasta nu se produce și la nivel mental.
Aceasta ne face să fim încrezători asupra succesului final, deși totdeauna există și un element de risc datorat lipsei posibilității de coerciție asupra libereului arbitru al fiecărei ființe.
Oricine a urmat calea progresului spiritual, va fi cu siguranță capabil să privească retrospectiv și să observe cât de importante au fost progresele. În primul rând au avut loc rapide și semnificative deschideri ale sufletelor către Lumină, care le-au permis să aibă abordări mai pașnice, mai conciliante cu cei din jur. Tendința este să se continuie pe această cale, până când rasa umnă va fi gata să se înalțe. Fără îndoială că mai este foarte mult de lucru dar, în viitorul apropiat, va deveni evident că întunecații nu mai sunt capabili să influențeze destinul omenirii.
Noi așteptăm să vină ziua când vă vom cunoaște în modul cel mai direct, iar acel moment va fi unul despre care se va putea spune că se desfășoară în condiții de deplină pace și securitate pe planeta voastră. Contribuția noastră va fi una de substanță, urmare căreia accesul Luminii către fiecare uman va fi neîngrădit. Cei intunecați nu vor mai putea interfera cu progresul vostru, aceasta și datorită vibrațiilor lor foarte joase care îi vor scoate definitiv din zona de contact cu lumea voastră.

Dragi prieteni, suntem la o mică diferență față de voi din cauza faptului că noi am călătorit mai mult pe drumul evoluției. Calea pe care v-ați ales-o voi a fost diferită de a noastră; important este însă că noi și voi ne îndreptăm către aceeași destinație, chiar dacă ne apropiem de ea din direcții diferite. Am optat de mult pentru a vă oferi ajutorul nostru frățesc. Importanța momentul de față nu poate fi suficient de marcată, dacă facem referire  la faptul că punctul culminant apare după o acumulare de experiență dintr-un ciclu solar de 26500 de ani.

Este nevoie să experimentați multe schimbări care să vă propulseze în New Age. Vechile metode nu mai sunt adecvate sau nu reflectă substanța și sensul noilor energii care vi se trimit pe Pământ de câtăva vreme. S-ar putea spune că " acum vine vremea înțelepților” care trebuie să permită progresul societății umane. În mod sigur va exista o oarecare confuzie în cazul minților încă neluminate, a celor încă adormiți.  Și asupra acestora ne focalizăm noi atenția, oferindu-le toate informațiile de care au nevoie pentru a-i determina să se trezească. Fiți siguri că veți fi informați exact și în timp util cu privire la ceea ce urmează  să se întâmple, mai ales că viitorul vă va oferi multe și inedite surprize, multe dintre acestea fiind așteptate și foarte agreate.

La un moment dat, veți fi surprinși de cât de repede se vor mișca lucrurile, ceea ce vă va face să uitați destul de repede grelele situații la care ați fost supuși în trecutul nu foarte îndepărtat. Țineți cont de faptul că vă veți confrunta cu ceea ce este cunoscut în deobște ca „sfârșitul lumii” suprapus însă pe fluxul energiilor care-și fac intrarea pe planetă pentru a se înfăptui faza ascensiunii în noua dimensiune superioară. Aceasta va fi o experiență neobișnuită dar înălțătoare.
Aceia dintre voi care „știu” vor fi în măsură să-i ajute pe cei dezorientați și nesiguri să înțeleagă ceea ce se petrece. Între timp, noile energii vor ajuta, la rându-le, ființele umane să rămână calme și încrezătoare că evenimentele urmează, în defășurarea lor, un program de vindecare, trezire și înălțare.

În întreaga lume, schimbările de vreme sunt experiențe dure, uneori dramatice, în anumite zone ele atingând valori care nu se regăsec în statistici.
Aceste modificări trebuie să aibă loc pe măsură ce vă mutați în perioadele extrem de volatile, după care, treptat, veți depăși aceste situații si vă veți muta în mult mai multă stabilitate.
Lumea voastră trebuie să înțeleagă și să accepte că aceste schimbări nu pot fi evitate, chiar dacă, la nivel fizic, ele se pot manifesta cu putere. 
Dragilor, voi, cei care aveți înțelegerea corectă a evenimentelor, îi puteți ajuta și pe alții să înțeleagă necesitatea schimbărilor la nivel mondial și, cel mai important, la rândul lor, să fie sprijin altora să înțeleagă nevoia de a merge împreună, deoarece beneficiul societății, al umanității depinde de rezultanta colectivă.
În opinia noastră, cele mai remarcabile schimbări vor fi cele care privesc însănătoșirea și curățarea Pământului, asupra căruia s-au produs, de-a lungul secolelor, agresiuni care i-au schimonosit fața și i-au sleit puterile prin acțiuni iresponsabile de poluare și exploatare a resurselor interioare și de la suprafață. Cumplitele acțiuni de distrugere vor trebui să înceteze pentru ca planeta să-și recapete vigoarea de altădată. Rezultatul va fi refacerea frumuseții Planetei Albastre care va fi capabilă să asigure fiilor săi o viață plină de bucurii și îndestulare. Civilizațiile universului vă ajută efectiv, în multe moduri, pentru ca aerul, apa și solul sistemului vostru planetar să devină curate, fără poluare.
Sunt SaLuSa de pe Sirius, entuziasmată de minunatele perspective care vi se deschid vouă și planetei voastre într-o perioadă relativ scurtă de timp. În curând veți începe să observați modificările din jurul vostru, atât în ceea ce privește mediul cât și societatea umană. Sunteți îndreptățiți să aveți cele mai minunate așteptări, la sfârșitul acestui ciclu, căci ele v-au fost promise de către însuși Dumnezeu. 

Ca de obicei, las cu dragostea și binecuvântarea mea. SaLuSa.
SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com 
(C.M.)