..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 decembrie 2014

Mesaj de Crăciuin din partea fiicei Mariei Magdalena.



 (19 dec. 2014; channeler: Rachel Goodwin)

Traducere, Const.Mihailescu.

Se apropie Crăciunul! Redau mai jos channelingul realizat cu Sarah, fiica Mariei Magdalena, special dedicat acestei mari sărbători a unei importante părți din umanitatea planetei.

Urări de Crăciun și bucurie pentru voi !!
Acesta este un moment special al anului, care privește nașterea lui Iisus Hristos. După Crăciun urmează o pauză ce poate fi utilizată ca oportunitate pentru retrospecție și meditație, înaintea începerii Noului An. O puteți folosi ca pe o amplă respirație spirituală.

Această perioadă de final se petrece de obicei cu multă bucurie, multă veselie, împreună cu familia, prietenii, adică împreună cu cei pe care-i simțiți cei mai apropiați de sufletul vostru.  
Vă invit să facem acum o scurtă pauză în lecturarea acestor rânduri, pentru a simți energiile care vă înconjoară și plutesc în atmosferă.

Până de Crăciun, mulți dintre voi veți putea simți intensitatea energiilor benefice și emoțiile așteptării acestei mari sărbători creștine.

Ziua de Crăciun, indiferent de fusul orar, reprezintă o adevărată trecere și un nou început. Energiile din preajma Anului Nou sunt energii divine ale trezirii conștiințelor. Îngerii vă sunt aproape și vă fac daruri. Ei se aliniază dorințelor zeilor și zeițelor, maeștrilor înălțați și tuturor avatarilor care vă alină suferințele și vă veghează evoluția.

În această perioadă țineți aprinsă o luminare care simbolizează lumina divină și trimiteți gândurile voastre de iubire și înțelegere omenirii voastre și universului.

Perioada Crăciunului reînnoiește legătura voastră cu Sfânta Familie, poate mai mult decât în oricare alt moment al anului. Poveștile și obiceiurile legate de sărbătorile de iarnă, în special de Crăciun, readuc în mințile și inima multora dintre voi etapele vieții pământene a lui Iisus Hristos, care a schimbat cursul istoriei civilizației umane.

În curând Anul Nou vă va bate la ușă, cu toate provocările și noutățile lui. Se cuvine să-l întâmpinați cu bucurie și brațele deschise.

Spiritul Crăciunului, prelungit și în perioada următoare, de până la Anul Nou, întărește spiritul și speranțele de mai bine ale umanității.

Eu sunt Sarah, și vă transmit binecuvântările și iubirea mea. Amin!
SURSA: http://www.sarayei.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu