..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 august 2014

Cobra- Interviu de Robert Potter- 7 aug. 2014 (3)


(sâmbătă, 9 aug. 2014)


(partea a treia)

 Rob: Mulţi oameni au întrebat despre Ucraina, ca încercare de declanșare a celui de-al III-lea război mondial. Aş dori să comentezi despre avioane şi piste false precum și despre oprirea gazului către Germania. Mişcarea de Rezistenţă şi Federaţia Galactică țin sub control această situație? Deocamdată, aceste atroctăţi continuă: moarte, distrugere, frate contra frate, lupta pentru puțina hrană disponibilă.


COBRA - Nu e vorba numai de Ucraina. Peste tot, pe planetă au și vor mai avea loc astfel de evenimente, premergătoare producerii Evenimentului. Desigur, toate sunt posibile ca urmare a manipulării oamenilor neștiutori. Dacă masele ar refuza această manipulare, atunci această violenţă nu s-ar mai petrece.

Rob - Da, mulţumesc foarte mult. Uau, e foarte interesant. Ştiam că toate astea au loc peste tot în lume. În anumite situaţii asta amplifică groaza oamenilor. 

Datorită îmbolnăvirii mele recente, am fost nevoit să stau în pat și asta m-a făcut să privesc mult la televizor. Mai mult decît o făcusem în ultimii 6 ani. M-a întristat ceea ce am văzut. De fapt, Cabala m-a pus pe picioare acum. Această situaţie nefericită şi oribilă cu Zioniştii (Sioniştii) din Israel care nu are nimic de-a face cu credinţa oamenilor care caută adevăratul Dumnezeu viu - indiferent în ce religie ar fi; oricum toate religiile au fost manipulate. 

Adevărul este adevăr şi nu e nevoie de preoţime să ne spună ce să facem. Bombardamentele oribile au avut loc. Au bombardat un spital al ONU, o şcoală şi au distrus o centrală electrică întenționat. Estimările victimelor se ridică la 1400 de palestinieni morţi şi 43 de israeliţi. 

Ai putea comenta despre această situaţie oribilă? Valiant Thor, prin Dr.Frank Strange a indicat că acesta este un conflict foarte important care este cheie pentru Eveniment. Eşti de acord şi poţi comenta despre asta?

COBRA - Ok, să le luăm pe rând. Da, în principiu Zioniştii nu au nimic de-a face cu Evreii, ca naţie. Zioniştii sînt oameni care au propria lor agendă şi agenda lor este agenda forţelor întunericului. Ei sînt o facţiune în cadrul Cabalei. 

Dinastia Rothschild este liderul acelei facţiuni. Ei se supun directivelor de la Iezuiţi. Obiectivul lor este să elimine palestinienii complet din Israel. Asta fac. Vor să îi şteargă de pe teritoriul israelian. Asta s-a petrecut în ultimii 50-60 ani. Acest proces s-a intensificat. Conflictul a fost creat artificial, cu scopul ca să fie un focar de declanşare permanent, să mențină umanitatea în conflict şi suferinţă. Multă vindecare este necesară în acea regiune a lumii, după Eveniment. Această ură între israeliţi şi palestinieni a fost o inginerie artificială. Oamnii au fost atrași în acest conflict. Repet, multă vindecare va fi necesară după ce Evenimentul va avea loc.

Rob - Când eram tînăr am făcut o călătorie la Paris. Atunci am citit ceva despre Israel. Am stat la un domn care mi-a spus ce s-a întîmplat cînd avea 12 ani şi cum au preluat situaţia. Sînt multe hărţi despre cum a început Israelul şi cum a invadat. Palestina este o secţiune foarte mică. Media a arătat imagini ca de la o facţiune neo-nazi de bărbaţi Evrei hiper-agresivi care dansau în stradă şi strigau slogane de genul "mulţumesc lui Dumnezeu că copiii sînt morţi". Asemenea imagin au ca scop să inflameze lumea. E o situaţie foarte tristă. Eşti de acord că este acolo este o cheie pentru situaţia planetară globală - acest punct particular de pe planetă şi acest conflict? Poţi comenta despre asta?

COBRA - Da. La bază stă planul Rothschild care prevede crearea unui stat al Israelului pentru a avea un declanşator permanent cu care ar fi putut porni al III-lea război mondial, dacă era necesar. Au încercat de multe ori să inflameze acea zonă, ceea ce ar fi dus la conflict internaţioanl. Planul lor a eşuat şi nu va reuşi niciodată.

Rob - OK. Bine, mă bucur că planurile mai mari au eşuat. Inima mea merge către oamenii din Palestina şi copiii lor şi întregul proces al morţii şi distrugerii ,pe care această naţie agasantă de Zionişti au produs-o. Mai am o întrebare cu privire la acest conflict. 

Din informaţiile tale, Hamas lansează cu adevărat rachetele sau sînt provocări Israeliene care aruncă rachetele în aer ca să nu lovească nimic dar să creeze motive de ripostă din partea Isralelului?

 COBRA - OK. Să spunem aşa: în ambele tabere sunt oameni care lucrează pentru Cabală.

Rob - OK; din nou o să-mi cer scuze pentru acel gen de situaţie planetară. Mai am cîteva întrebări şi vom trece la cele pentru omul obişnuit. Sper că nu vă supăraţi, prieteni! Am vrut să clarific cîteva lucruri cu Cobra care face o treabă grozavă şi sper că veţi înţelege încotro ne îndreptăm. 

Avem încă timp suficient. Ai menţionat înainte că bazele subterane sînt închise pe rînd. Am avut alte cîteva surse care mi-au spus de curînd că Cabala mai are încă cîteva din acele baze şi că se aprovizionează constant cu resurse aduse cu camioanele, în speranța că vor supraviețui. Înţeleg că în anumite momente, „gulerele albe” şi militarii vor distruge anumite tunele şi le vor întrerupe. Încă încearcă să creeze găuri, ascunzători pentru ei.

COBRA - Aş cam fi de acord cu asta. Tunelele se află la cca 30 de la suprafaţă; e ceva. E ca şi cum ai avea o pivniţă la tine acasă. De asemenea, baza militară poate avea mai multe clădiri subterane. Nu e structurată în acelaşi fel cum era înainte. Nu mai există baze militare subterane funcţionale ale miitarilor întunecați. Nu în sensul vechi când exista o întreagă reţea de legături chiar cu trenuri de înaltă viteză. Asta nu mai există.

Rob - Ok mulţumesc, dar nu vorbeam despre bazele militare. Vorbeam despre adăposturile anti-bombă ale elitei.

COBRA - Acelea nu pot oferi nici un fel de protecţie pentru elită. Cînd va veni timpul, Rezistenţa îi poate scoate la suprafaţă în 15 minute sau o jumătate de oră.
Rob - Bun, asta ştiu că pot să-o facă. Ok. Mă pregătesc să trec la întrebările primite de la oameni.

Să vorbim despre hărţuirea electronică. Încă aud, din diverse surse care m-au contactat şi de la alţi oameni. Se pare că guvernul are încă metode de hărţiuire electronică foarte avansate, care sînt aplicate anumitor indivizi. Eşti de acord că acestea încă funcţionează? Există vreun progres în lichidarea acestor programe?

 COBRA - OK. Există o tehnologie cu unde scalare de plasmă pe care se bazează hărțuirea electronică. Asta poate fi destul de deranjant, în anumite cazuri. A existat ceva progres în acest domeniu dar nu suficient încă. Toată această tehnologie este legată cu bombele "strangelet" și alte arme exotice. Sînt interconectate.

Rob - Hmm, interesant. Am citit rapoarte că HAARP din Alaska a fost închis şi nu mai este operaţional. Nu am nici un fel de informaţie despre asta. Au fost multe programe surori HAARP în jurul lumii. Se pare că încă sînt operaţionale. E corect?

COBRA - OK În pricipiu, amplasările HAARP sînt încălzitoare de ionosferă. Încălzesc ionosfera pentru a crea o reţea energetică scalară în jurul lumii. Asta s-a eliminat în mare parte. Mai sînt însă alte tehnologii scalare direcţionate mai aproape de suprafaţă dar nu la fel de eficiente; acelea nu au fost eliminate.

Rob - OK bine. Am lămurit-o și pe asta. Următoarea întrebare reprezintă o îngrijorare care a existat permanent. 

Mereu am simţit că Federația Galactică a Luminii şi Mişcarea de Rezistenţă vor scoate din funcțiune această tehnică. Mă refer la existența unor procesoare pentium de la Intel, care emit un brum (zgomot de fond) continuu ceea ce face ca atunci cînd porneşti calculatorul, care are un chip intel înăuntru, să creeze posibilitatea reţelei Cabalei să aibă acces la orice computer din lume. Eşti de acord cu asta?

COBRA - Da, asta o ştie toată lumea. Orice computer, orice dispozitiv electronic este conectat la serverele NSA.

Rob - Iată prieteni. Am spus-o - au existat discuții despre emiterea legilor de control asupra Internetului. Au avut loc manevre puternice, mai ales în Europa. Am primit o notificare de la Theresa Sumner cum că site-ul ei este blocat şi anumite lucruri se întîmplă. Este foarte deranjant pentru că ea este vocea adevărului, pentru ca oamenii să aibă aces la cunoaştere. Ai putea comenta despre starea de lucruri actuală a blocajelor de pe Internet către public şi site-uri adevărate care sînt atacate şi sparte.

COBRA - Din păcate, da, asta se întîmplă. Motivul pentru care nu s-a întîmplat mai des se datorează Mişcarii de Rezistenţă şi Forţelor Luminii care au avut oameni în interiorul NSA, ca să se asigure că blogurile vor rămâne neatinse. Acesta e un război şi sînt situaţii cînd lucrurile nu merg cum s-a plănuit. Asta e una din aceste situaţii. Ar putea exista ceva deranjamente în anumite cazuri în „blogosferă”, dar nu mă aştept să se ajungă prea departe.

Rob - OK, mulţumesc foarte mult. E o veste bună. Sper ca cea mai mică mişcare înainte a forţelor de control şi cenzură să fie obstrucţionată şi lichidată de Forţele Luminii, de băieţii buni care vor prelua asta. 

Acum, aş vrea să încep cu prietenul nostru Kauilapele care ne-a dat nişte informaţii. A auzit de la mai multe surse galactice că folosirea armelor nucleare nu va mai fi permisă. Tu, Cobra, ai menţionat ceva despre explozii produse în 1958 care au fost blocate sau diminuate, ca effect, de către Federaţia Galactică. Oricum Gordon Duff de la Veterna Times a publicat multe documente ale Inteligenţei Ruse, cu diverse dispozitive nucleare care sînt încă disponibile, se pare, și ar putea fi folosite în viitor pentru atacuri de tip terorist.

OBRA - OK. Or crede ei, militarii, că pot fi folosite, dar asta nu înseamnă că o vor putea și face.

Rob - Foarte bine. Sper să fie așa. Mi s-a spus de către Federaţia Galactică, acum mulţi ani în urmă, că, după Hiroshima, nici un atac nuclear nu va mai fi permis între ţări…. şi totuşi, mici atacuri s-au produs în interiorul Terrei şi alte locuri, distrugînd ecosfera noastră; niciodată însă ca un atac nuclear deplin. Pe linia asta, face ceva FGL să neutralizeze asemenea arme sau să împiedice ca cineva să poată apăsa un buton de declanșare a unui război nuclear?
COBRA - Nu voi intra în detalii tehnice, dar se are grijă de aceste lucruri.

Rob - OK. E adevărat că din cei 50 de mii de membri ai Cabalei, care au primit oferta de a accepta să fie scoşi de pe planetă de către pleiadieni, numai 11 mii au plecat? Corespondentul a spus că acestui grup i s-a oferit posibilitatea de a ascensiona în timp ce noi suferim din cauza lor. Eşti de acord că e complet ridico,l sau e ceva adevărat în toate astea?

COBRA - Membrii Cabalei NU sînt invitaţi să părăsească planeta. Ei sînt scoşi de pe planetă. Li se dă ocazia să se alăture Forţelor Luminii şi, dacă refuză, sînt expediați în Soarele Central. Ei lucrează asupra lor înşişi ca oricine altcineva. Nu este o recompensă, nu este o pedeapsă. E un simplu proces de purificare. Da, unii dintre ei au fost scoşi. Mulţi dintre ei încă nu au fost scoşi, dar toţi vor fi expulzați până la momentul Evenimentului.

Rob - Au fost vreunii scoşi de bună voie, sau au fost scoşi în regim de arest?

COBRA - În principiu, unii membrii ai Cabalei care au aparținut reţelei Illuminati, împotriva voinţei lor. Alţii au vrut să meargă şi au plecat cînd a fost posibil. Majoritatea oamenilor care au fost expulzați au trecut printr-un proces de arest sau proces de scoatere, într-un fel sau altul.

Rob - Foarte bine, asta e o explicație satisfăcătoare. Deci, nu li s-a oferit posibilitatea să ascensioneze, dacă ne lasă în pace.

Majoritatea acestor oameni vor trebui să treacă prin propria ascensiune mult după omul obişnuit. Cobra a lăsat clar să se înţeleagă că au fost arestaţi sau unii dintre ei au fost victime de la naştere ca aparţinînd familiilor şi li s-a întrerupt suferința sufletului ca un act de compasiune. Alții au fost puși în carantină în anumite spații ale navelor-mamă, unde au fost supuși unor terapii de vindecare. 

Mulţumesc foarte mult. 

Acum vom trece la unele întrebări ale oamenilor. 

„Ce este paralizia în somn?” Nu sînt siguri ce se întîmplă în timpul paraliziei în somn. Ce se întîmplă cu paralizia în somn? Sînt prinşi în planul astral la re-intrarea în corp?

COBRA - OK. Eu înțeleg că întrebarea se referă la revenirea din planul astral și reintrarea în corpul fizic, moment în care pot apărea unele blocaje. Subiecții nu-și pot mişca corpul fizic deoarece corpul lor eteric este blocat de Cabală, prin anumite tehnologii de care dispun întunecații. Scopul Cabalei este de a spori energia fricii, pentru ca sufletele să nu-și mai dorească ieșirea în astral. Este un proces în curs de a fi anihilat, dar va mai lua ceva timp până la eliminarea lui completă. 

 Rob - OK; aveţi şi răspunsul ăsta prieteni. Paralizia în somn este cînd ieşiţi din corp în planul astral prin somn sau prin tehnica „visării”. Cînd reveniţi în corp s-ar putea să vă confruntați cu tehnologia scalară a forţelor obscure care vor să vă obstrucționeze reintrarea în corpul fizic. Păstrați-vă calmul, este o situație pasageră. 

„Cîţi membrii ai Cabalei mai există în planul Pământului?” „Cîţi dintre ei sînt controlaţi mental și cîţi au propria lor liberă voință să acţioneze şi să ia decizii?

COBRA - Toţi din interiorul Cabalei sînt controlaţi mental. Poţi determina numărul lor potrivit definiţiei a ceea ce este Cabala. Aş spune că sînt cîteva mii din membrii principali. Dar, efectiv sînt milioane de oameni care cooperează cu ei şi îi sprijină în acțiunile lor,  într-un fel sau altul.

Rob - OK. „ Ce se întîmplă cu sistemul criminal de justiţie contra legii? Adică, toţi corupții din justiție (judecători, avocați, procurori) din poliție, funcționarii din instituțiile corecționale (în special pușcării)?” Ai putea comenta? 

„Vor fi supuși unui regim de vindecare? Vor fi făcuţi responsabili pentru crimele comise, pentru schingiuirea șau violarea deținuților în închisori? Vor plăti judecătorii corupţi, care bagă oamenii nevinovați în închisoare sau, dimpotrivă, îi scot „basma curată” pe infractori și criminali?”

COBRA - OK. La început adevărul va fi scos la suprafață.

Toți vor fi nevoiți să răspundă pentru faptele lor. Nu e vorba de pedeapsă ci de crearea unui nou echilibru. Unii vor echilibra propriile acţiuni prin muncă pozitivă pentru colectivitate. Unii oameni vor fi arestaţi şi vor sta în închisoare anumite perioade de timp. Majoritatea vor trece printr-un proces de reeducare şi de re-structurare.Cei mai recalcitranți vor fi expulzațI de pe planetă.

Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.ro
(va continua)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu