..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 ianuarie 2014

De la Sirian Archangel Hermes



(15 ianuarie 2014)

Traducere: Const.Mihăilescu

Salutări, ființe din LuminăEu vin la voi acum cu un mesaj scurt și clar despre ceea ce este foarte curând va apărea pe planeta voastră, exprimarea mea ținând cont de perceperea liniară de către voi a timpului. Ceea ce urmează să apară în cronologia ti,pului perceput de voi, face parte din prevederile Programului Divin, elaborat cu mult timp în urmă. Mesajul a fost transmis membrilor echipajului nostru din teren, unde a existat o lungă așteptare, așteptare care va lua sfârșit în curând, prin ceea ce se va difuza prin mediile voastre de comunicare. Anticipăm că ceea ce se va anunța, va produce un salt brusc și imens în conștiința umanității planetare. 
Va fi ceea ce se va putea numi CONFIRMAREA, sau răspunsul la rugămințile și dorințele exprimate de foarte mulți dintre voi. 
Acest răspuns a întârziat să vină din cauza reticențelor manifestate de către guvernele statelor cu cea mai mare influență pe Pământ, în special cele ale Statelor Unite ale Americii.
Pe măsură ce mass-media va începe să difuzeze mesajul, precum și toate detaliile legate de acesta, constiința planetară va crește rapid, atingând nivelul necesar și suficient pentru ca fiecare dintre voi să intre în rezonanță cu noile energii specifice acestui eveniment extrem de important și rarisim.
Nu va mai fi nimic ascuns ochilor și înțelegerii voastre și, ca urmare, fiecare ființă se va decide și va dori să acționeze în sensul evoluției sale și a societății. În acest mod, veți avea acces la aspectele adevărului,  până acum necunoscute de voi. Momentul va fi unul crucial pentru civilizația planetei voastre și, pentru a-l trăi la maxima lui manifestare, fiecare dintre voi este invitat să-și înfrângă orice sentiment de teamă sau panică și să accepte cu încredere desfășurarea în credință și pace a acestor evenimente. Aveți încredere și amintiți-vă mereu că ați fost creați din iubire și pentru veșnicie. 
Aspecte premergătoare acestui eveniment au început deja să se manifeste dar mass-media face eforturi disperate de a menține sub tăcere apariția lor.
Vă invităm ca orice eveniment mai deosebit despre care aflați, fie și în treacăt, să vă concentrați asupra lui și, prin meditație și adâncirea în profunzimea ființei voastre, să doriți să vi se reveleze adevărul.
De altfel, însuși faptul că vi s-a dat să vă întâlniți cu acest mesaj, este o dovadă că vă mișcați spre cunoașterea cu mai mare claritate a ceea ce se întâmplă acum în lumea voastră.
Vă mulțumesc că ați ales să vă aflați exact acolo unde era nevoie pentru a primi acest important anunț.

DEZVĂLUIREA a devenit acum iminentă!
Primiți infinita mea dragoste! Binecuvântări din Lumină !
Sursa: http://lightworkers.org

 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu