..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 decembrie 2013

SaLuSa, 27 dec. 2013



(Channeled by Make Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu 

Iată-vă la sfârșitul încă unui an, un an foarte important în multe privințe. Timpul a continuat să se accelereze, și o separare clară a apărut ca o breșă între vechi și nou.
Cei întunecați nu au progresat așa cum și-ar fi dorit, mai ales după ce considerau că ajunseseră foarte aproape pentru a pune sub control întreaga umanitate. La asta s-au gândit atunci când au lăsat fără lumină divină mari zone ale planetei. Deja se vedeau ocupând locul învingătorului. Numai că n-a fost deloc așa: lumile civilizate s-au mobilizat și au acționat cu multă eficiență pentru salvarea planetei si sistemului său trimițînd cantități enorme de energie luminoasă care, doar în câteva zeci de ani au reanimat Pământul și i-au stabilizat deplasarea, după care, pas cu pas, au luat măsuri de vindecare. 
A fost mult de lucru și încă mai este. Cu deosebirea că nu se mai lucrează contra cronometru pentru salvare ci se acționează un pic mai relaxat, mai elaborat, mai în detaliu. Redresarea este evidentă pentru toate civilizațiile care vă observă și vă monitorizează acțiunile. Sistemul vostru planetar se află acum într-o stare mult îmbunătățită iar salvarea a fost declarată o reușită deplină. Dar, voi trebuie să ieșiți definitiv din zona reversibilității, a incertitudinii, caracteristici ale dimensiunilor inferioare. Din acest motiv, Dumnezeul acestui univers a programat din timp ascensiunea voastră în prima dimensiune superioară stabilizată, trecând printr-o fază intermediară, dimensiunea de tranziție 4D. 
Sunteți pe cale de a fi încheiat această traversare, extrem de instabilă, cu multe coborâșuri și urcușuri. Această etapă a fost și va mai fi o perioadă de timp, destul de stresantă și neuniformă. Fiind o etapă de tranziție, în ea se ciocnesc tot felul de stări, de interese, de concepții etc. Mai nimeni dintre ființele umane nu este capabil să spună cu certitudine nici măcar cum va fi ziua de mâine. ”Anomaliile ” vremii spuneți voi. Timpurile actuale poartă marca distinctă a unor prefaceri fără precedent.

Criza economică prin care trec aproape toate popoarele lumii voastre este o măsură de restrângere și anulare a unor privilegii, de repunere a economiei și finanțelor lumii pe baze noi, mai echitabile și mai sănătoase. Asta a provocat și va mai naște convulsii în diferite zone ale planetei, mai cu seamă acolo unde există guvernanți incompetenți sau lipsiți de interes pentru binele general. 
Cu deosebire, asemenea convulsii au loc acolo unde este mai puțină conștiință, o mai mică dezvoltare spirituală și mai puțină credință. Criza aceasta a lovit puternic în încrengătura forțelor întunecate și a diminuat drastic puterea lor de a acționa. A fost o măsură necesară mai întâi pentru slăbirea puterii întunecaților și, mai apoi, pentru crearea posibilității de a eradica complet societatea umană de această influență nefastă. 
Programul de purificare, de curățare a lumii voastre de negativitate se apropie de sfârșit, deși în plan concret, aceasta este mai greu de sesizat. Vă asigurăm că în viitorul foarte apropiat nu vor mai exista locuri în care forțele întunericului să mai poată exista.

 Succesiunea rapidă a evenimentelor nu va mai afecta însă atât de dur ca în trecut viața pe planetă. Aceasta în primul rând datorită creșterii fecvenței de vibrație a sistemului. Drastic se vor manifesta însă evenimentele în lumea și societatea celor care au hotărât să rămână în 3D. 

Noul An anunță de pe acum multe și importante schimbări, căci 2014 este al doilea an al începutului edificării Noii Ere. Caracteristica esențială a anului care vine va fi schimbarea rezultată din înaintarea noului, a progresului în toate domeniile și curățarea cu Lumină a tuturor ungherelor în care întunericul se agață cu disperare să nu fie înlăturat. Va fi zadarnic, căci cursul acestor evenimente nu mai poate fi întors.

Se poate spune că aceia care se mai află acum pe planetă au mari șanse să se integreze noilor condiții (dacă programul lor de viață nu prevede altceva). Din acest motiv, se poate face estimarea că ființele care au rămas și care se simt acceptabil în prezent, vor trăi din ce în ce mai bine și vor face progrese însemnate în plan spiritual. 

Lungul vostru drum pe care ați mărșăluit în multele vieți pe care le-ați consumat în dimensiunea 3D se apropie de sfârșit. De-a lungul lui ați adunat multă experiență, multă cunoaștere, chiar dacă cea mai mare parte din ea este stocată în mintea subconștientului. Vă veți face un bilanț intrermediar nu peste prea multă vreme și atunci, vă va fi dat să înțelegeți totul și să vă bucurați de cât de mult ați acumulat. 
Nu va fi nevoie să faceți comparații, fiecare acumulare este prețioasă și ea se adaugă marelui tezaur al cunoașterii și spiritualității universale. Cu siguranță, cel care v-a trimis dincolo de Al Doilea Cerc, Creatorul, va fi mândru de fiecare dintre voi pentru tot ceea ce ați înfăptuit. 
Niciun suflet nu va fi nici mai mic nici mai mare decât oricare altul, aceasta pentru că experiențele le-ați făcut în condiții absolut particulare, imposibil de comparat. Atunci veți afla că faceți parte dintr-o mare și grandioasă familie creată și ocrotită de Tatăl / Mama Dumnezeu, cu întreaga sa iubire.

Fiecare dintre voi se va completa cu toate aspectele pe care le-a răspândit în univers, și abia atunci sufletul cumulativ își va înțelege și aprecia măreția. Oo, ce întâlniri emoționante vor avea loc între suflete! Cu toate acestea, chiar atunci când veți trece la acea înaltă înțelegere, fiecare suflet, făcând parte dintr-un suflet colectiv, își va păstra partea sa de indepentență care-i va permite să se manifeste în baza liberului arbitru, pe care și-l va păstra.
După o perioadă anume de timp, sufletele vor simți nevoia imperioasă de a pleca în spații necunoscute ale Cosmosului pentru a explora, a co-crea și pentru a avea noi și interesante experiențe. Viața se ve perpetua la nesfârșit, în cicluri existențiale cu caracteristici diferite ca durată și obiective urmărite. 
Toate experiențele, toată cunoașterea vor fi depuse la picioarele Creatorului care va crea noi universuri în care copiii săi iubiți să inventeze cele mai ingenioase ”jocuri” existențiale.
Este de presupus că unele suflete mai temerare vor alege din nou șiruri de vieți în dimensiuni cu frecvențe de vibrație mai joase, căci tentația experimentărilor la limită va fi  în continuare mare. Plecările și revenirile ACASĂ vor continua la infinit. Acesta este de fapt Jocul Divin pe care particulele purtătoare de viață numite suflete, îl vor relua mereu și mereu. Dar, pentru a nu se pierde în neant, fiecărui suflet i se va atașa o luminiță numită spirit, părticică ruptă din MARELE  ȘI INFINITUL ÎNTREG. 

Dragilor, nu peste mult timp, senzațiile de oboseală, de tracasare, de îndoială care mai circulă în ființa unora dintre voi vor mai crește un pic, după care vor diminua lăsând în locul lor sentimentul întineririi sufletului și fizicului. Drumul pe care mai trebuie să-l străbateți va fi din ce în ce mai lipsit de obstacole și va deveni mai drept.
Mike
Lăsați grijile materiale căci ele vor fi rezolvate, și preocupați-vă de evoluția voastră spirituală, pentru că numai ea asigură progresul oricărei ființe.  
 Cei care ați cărat ”bagaje” de-a lungul acestei vieți sau a celor anterioare, abandoonați-le căci nu vă mai folosesc. Deveniți liberi și credeți în menirea voastră universală, căci voi nu sunteți ființe de calitatea a doua. 
În tărâmurile superioare nu aveți nevoie decât de IUBIRE și aceasta este o ”încărcătură” plăcută și o „monedă ” universal valabilă.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și am îndrituirea de a vă asigura că întregul curs al evenimentelor este favorabil, chiar dacă, uneori, unii dintre voi nu primesc semnale în acest sens. Suntem alături de voi și vă trimitem dragostea și binecuvântările noastre.
 


SURSA: http://goldenageofgaia.com
(C.M.)

joi, 26 decembrie 2013

O PRIVIRE MAI DEPARTE: anul 2014



MESAJ DE LA GHIZII ANGELICI
(22 dec 2013; channeler Taryn Crimi) 
Traducere Const. Mihăilescu

Astăzi, dorim să ne concentrăm atenția asupra anului 2014. Majoritatea dintre cei care ne urmăresc mesajele, cunosc că nu prea ne face plăcere să facem previziuni, aceasta 

deoarece , pur și simplu , viitorul nu este un dat, nu este o constantă la care te poți raporta oricând. Viitorul este un proces dinamic, el se află în permanentă schimbare și este o consecință a deciziilor și acțiunilor precedente. Cu toate acestea, se poate vorbi de ”viitorul” energiei colective a umanității care se caracterizează prin mai multă stabilitate față de cea a unui individ. Este ușor de înțeles de ce: deciziile colective, schimbările în colectivitate au, evident, o anumită inerție, căci orice schimbare nu poate fi decât rezultatul hotărârii colective, care, orice s-ar spune, se sedimentează mai greu.
Nu ne vom concentra pe evenimente sau acțiuni în materialitate, ci, mai degrabă asupra energia și experiențelor care se preconizează a se manifesta în cadrul vieților ființelor umane în 2014.
Anul 2013 a fost puternic marcat de căutarea adevărului și de transformările cerute de procesul de tranziție prin care treceți voi, umanitatea voastră și planeta, pecepută ca entitate.


Pentru unii dintre voi a fost un an foarte greu un an în care ați încasat lovituri dintre cele mai dure și din direcții la care nici nu vă așteptați. Cu toate acestea, aceste experiențe fuseseră din timp alese de voi la nivel subconștient, ca o condiție impusă de nevoile ființei voastre totale.
Pentru alții, anul care se încheie a fost mai degrabă unul al atenționărilor, al plantării și înțelegerii semnelor și semnalelor la nivel fizic, psihic și spiritual. A fost, ca să zicem așa , perioada "deschiderii ochilor", care a adus multe experiențe interesante pe care, într-un fel sau altul și la un anumit nivel, vi le trecuserăți în program dar vă temeați să treceți la realizarea lor. Pentru a demara unele dintre aceste acțiuni, v-ați pregătit îndelung, dar mereu găseați câte un motiv ca să nu începeți. Multe dintre aceste acțiuni s-au referit la propria voastră transformare ca ființă, transformare care să vă permită să vă apropiați sau să puneți bazele noii structuri umane unde se operează cu un alt fel de model, o altfel de matrice. În majoritatea cazurilor, transformările care s-au produs au făcut ca persoana, ființa ctuală să fie diferită de cea care era cu un an în urmă.

Deci, dragilor, majoritatea dintre voi nu mai sunteți de loc ceea ce erați acum un an. (Nota C.M.: se referă la modificările suferite de ADN, la nivelul de conștiință, nivelul de vibrație și la demararea procesului de trecere de la structura de carbon la cea de cristal)
V-ați îmbogățit și diversificat experiențele și ați început să deveniți mai deschiși adevărurilor universale. Evident, nu toți. 2013 a fost anul momentelor " aha!" (n.m., în sensul că ”în sfârșit, am priceput!”. Toate acestea au fost pregătiri pentru ”călătorie”. 
Toate ”dotările”, toate ajustările pe care le-ați adus (fie și doar lăsând să se întâmple) ființei voastre materiale și spirituale, au avut în vedere această ”călătorie”. Parte dintre voi ați încheiat aceste pregătiri, altă parte mai aveți de lucrat și, pentru a termina la timp, ați accelerat lucrările. 
O a treia parte, nu prea mică, din păcate, au renunțat, au amânat sau au refuzat orice angajare. De ei vă veți distanța din ce în ce mai mult în viitorul apropiat. Cum știți care aparțin acestui grup? Foarte simplu: în 2014 ei vor fi cei neadaptați, cei mai suferinzi, cei mai lipsiți de șansă, mai puțin norocoși, mai puțin îndestulați, mai puțin onorați și mai puțin recunoscuți ca modele. Nu le duceți grija căci alegerile mereu le-au aparținut; unde sunt și unde vor ajunge este consecința acțiunilor și deciziilor lor. 
Anul 2014 va testa viabilitatea a ceea ce v-ați însușit, a ceea ce ați acumulat. Tot acest bagaj va fi testat în încercări mai mult sau mai puțin temerare. Este ca și când ați ajunge la poalele unui munte pe care urmează să-l escaladați. V-ați pus în rucsac tot ceea ce aveați nevoie (corzi rezistente, pioleți, espadrile, cască etc)? V-ați antrenat suficient pentru a avea condiția fizică și psihică necesară? Dacă totul este în regulă, atunci sigur veți ajunge în vârf, acolo unde un alt orizont vi se deschide și unde soarele strălucește atât cât este necesar ca voi să vă simțiți fericiți și împliniți.”Platoul” pe care veți ajunge este mai fertil și mai plin de promisiuni. Acolo veți clădi Noua voastră Lume. 
Cei care se pregătesc să urce, vor avea parte în anul care vine de mai multe coincidențe fericite, de mai multe sincronicități, de mai multă înțelegere și reușită. Totul li se va părea din ce în ce mai ușor de obținut și de realizat. Vor avea lângă ei prietenii de care au nevoie și îndrumători gata să-i sfătuiască. 
Totul va curge și va decurge așa cum au plănuit, fără eforturi epuizante și într-o atmosferă de bună înțelegere și armonie. Vă asigurăm pe toți că în anul 2014 vor exista mai multe oportunități, mai multe soluții la probleme, altădată considerate insurmontabile.
Dacă există un sfat pe care să ne permitem să vi-l dăm, acela ar fi ca fiecare dintre voi să se străduiasă să fie cât mai deschis, cât mai primitor și cât mai încrezător că în tot ceea ce face nu este singur. Încercați mereu să vedeți dacă o situație, o împrejurare în care vă aflați, nu este cumva un deja vu, ceva cu care ați mai avut de-a face cândva. Rețineți cât mai mult din ceea ce visați, căci pe calea viselor multe indicații veți putea primi.

Dacă o idee vă provoacă să fiți originali, să încercați o soluție altfel decât ați știut sau ați citit, fiți îndrăzneți și testați acea metodă originală.
În tot ceea ce veți face porniți de la ideea că acel ceva nu prezintă pentru voi o mare dificultate. Concentrați-vă asupra acțiunii și credeți cu tărie în reușita ei.        
Când obțineți rezultatul dorit, nu vă chinuiți mintea ca să aflați cum, totuși, a fost posibil. Lăsați misterului dreptul de a exista, nu-l așezați pe masă pentru a-l diseca! Importantă trebuie să rămână pentru voi, reușita acțiunii.
Acest an va fi crucial pentru foarte mulți dintre voi. Mulți veți avea experiențe deosebite pe care, încă o dată, nu trebuie să vă chinuiți în a le afla secretul reușitei.

Anul 2014 va fi și anul salturilor mari, nu numai în viața particulară dar și în cea a colectivității. Acceptați deciziile colective, dacă ele corespund interesului general, și nu vă opuneți realizării lor, dacă majoritatea o consideră viabilă și necesară. Vor fi și situații în care un plan, o schiță, un program întocmit în trecut, dar, din varii motive, nerealizat, vi se va părea acum depășit, ineficient sau inutil în forma proiectată. Vă sfătuim ca în aceste cazuri să nu insistați în a-l mai realiza. Renunțați la el sau aduceți-i modificările care vi se par mai de succes. ”Tratamentul” va putea fi aplicat uneori chiar unor proiecte nu mai vechi de câteva luni de zile. Gândiți-vă că acumulările au o formă spiralată și că realizarea obiectivelor se supune unei forme de con cu vârful în jos, adică, după ce au avut loc acumulările pe o formă foarte largă, realizarea se precipită spre un punct din vârful inversat al conului.
Anul 2014 va fi anul realizării visurilor mărețe ale fiecărui individ aflat în ascensiune și al colectivităților animate de dorința de progres.
Așa cum am mai spus în mesajele anterioare, există un timp pentru integrare și un timp pentru accelerare.
Ați avut la dispoziție un întreg an (2013) pentru a învăța lecții, pentru a face acumulări. Acum ați ajuns la ”baza muntelui” pe care trebuie să-l escaladați. Dovediți că timpul de pregătire l-ați folosit judicios.
În perioada solstițiilor de iarnă și vară, vi se va permite să vă ”recapitulați” materia, înainte de a porni să escaladați.
Taryn
Folosind altă metaforă, solstițiile vor fi ultimele verificări înainte de a vă deschide aripile pentru a vă lansa spre înălțimi, sau de a vă prăbuși. Aveți grijă să vă deschideți bine aripile și să credeți în reușita voastră. 

Sperăm că v-a ajutat ceea ce v-am transmis prin acest mesaj. 
Vă dorim un An Nou minunat!
Dacă în temerarele dar splendidele voastre acțiuni viitoare veți avea nevoie de ajutorul nostru, vă rugăm nu ezitați să ni-l cereți! Orice cerere, orice apel pe care-l vom primi îl vom trata promt și eficient. Invocați acest ajutor, dacă simțiți nevoia.
În iubire și lumină!

Noi suntem Ghizii voștri Angelici.

SURSA: http://AngelicGuides.wordpress.com
(C.M.)


marți, 24 decembrie 2013

Mesaje transmise umanităţii de către extratereştrii benefici

(Mesaje transmise prin intermediul psihografiilor lui Solari Parravicini)


Într-un articol publicat anterior pe site-ul yogaesoteric a fost prezentată şi comentată o psihografie profetică realizată în stare de transă inspiratoare de către pictorul argentinian Benjamin Solari Parravicini şi care se referă la un posibil atentat criminal la Jocurile Olimpice de la Londra din acest an (2012) şi la pericolul declanşării unei conflagraţii mondiale devastatoare. În acest articol vă oferim anumite informaţii clarificatoare şi edificatoare despre sursa inspiraţiilor lui Parravicini.

Atenţie!!! Psihografiile realizate de către Solari Parravicini sunt în realitate mesaje adresate umanităţii de către o civilizaţie extraterestră benefică superioară.


 Fiind caracterizat de o simplitate şi umilinţă remarcabile, Benjamin Solari Parravicini a afirmat cu fiecare ocazie că psihografiile sale sunt, de fapt, mesaje care sunt transmise prin intermediul său de către extratereştrii benefici cu care el s-a aflat în contact în mod constant. 

Solari Parravicini relatează următoarele:

„Într-o noapte veneam către casă împreună cu un prieten pictor, Generoso Ruiz Idarraga. La un moment dat, am zărit în faţa noastră doi bărbaţi foarte înalţi, blonzi, cu ochii de culoare albastră, aproape albi, cu o vestimentaţie neobişnuită, strălucitoare. Ne-am grăbit să intrăm în casă, întâlnirea petrecându-se în apropierea casei, iar apoi am simţit amândoi stări deosebite şi senzaţii stranii. La cincisprezece zile după acest episod, mă plimbam pe strada Venezuela (o stradă principală a oraşului) şi brusc m-am simţit obosit şi m-am aşezat pe o bancă din părculeţul din apropiere. Deodată, două fiinţe asemănătoare cu cele pe care le văzusem cu două săptămâni înainte s-au apropiat de mine şi, în acelaşi timp, o lumină foarte puternică ne-a învăluit.

M-am simţit transportat într-un loc care era un fel de «sală de maşini» mare, în care se aflau fiinţe cu o îmbrăcăminte strălucitoare şi stranie. Lucrau într-o linişte desăvârşită şi reconfortantă şi se simţea o stare euforică. În acea sală se aflau mai multe panouri luminoase, iar în centrul sălii se aflau aproximativ zece indivizi, în jurul unui tub cu diametrul de aproximativ un metru. Nimeni nu vorbea, dar am perceput că mi s-a transmis în mod telepatic să privesc prin hublou şi am observat suprafaţa Terrei, văzută de sus. Vedeam în mod distinct continentele. Fiinţa care îmi transmisese telepatic să privesc Terra mi-a mai transmis că este necesar ca oamenii să cultive iubire, pentru că Universul este armonie, însă faptele oamenilor sunt foarte periculoase. Ei ne ţin sub observaţie în permanenţă şi i-au ales deja pe mulţi dintre noi. În curând vor reveni. Deodată am simţit o senzaţie de frig şi apoi mi-am dat seama că mă aflu din nou aşezat pe bancă. Era acum ora şase dimineaţa, deci trecuseră trei ore.” 

În anii care au urmat, Solari Parravicini s-a simţit de nenumărate ori în contact telepatic cu aceste fiinţe „supranaturale”. El relata că intra în mod spontan în stări de transă sau semitransă şi atunci transcria în formă grafică mesajele care îi erau transmise şi tot astfel scria şi frazele care erau asociate acelei psihografii, fraze care de asemenea îi erau transmise în mod telepatic. Uneori, aceste contacte telepatice apăreau în timp ce dormea, iar atunci el se trezea, realiza psihografia respectivă, iar după un timp adormea din nou.
Parravicini avea o mare sensibilitate artistică şi se dedica în acelaşi timp atât desenului şi picturii, cât şi muzicii. Prietenii săi afirmă că avea trezită capacitatea supranaturală de telekinezie, care îi permitea să deplaseze lucruri într-o manieră paranormală.


Despre fiinţele extraterestre benefice, Solari Parravicini afirma că se ocupă în mod direct de evoluţia speciei umane şi că vor interveni la momentul potrivit pentru a ne proteja şi susţine, în calitate de fiinţe cu un nivel de evoluţie a conştiinţei net superior comparativ cu conştiinţa noastră. Tocmai din acest motiv, prin intermediul lui Solari Parravicini ni s-au transmis o serie de mesaje profetice care s-au dovedit de o exactitate uluitoare.
Iată câteva dintre ele (notă - împreună cu imaginile psihografiilor prezentăm anumite fotografii realizate la datele calendaristice ale înfăptuirii respectivelor psihografii profetice):

 

Mesajul asociat este: „Va cădea în beznă inima lumii, în anul 40. Va cădea astfel şi va fi germană până în anul 44.” (psihografie realizată în anul 1938; în respectivul desen se vede steagul Franţei).


 Mesajul asociat este: Hitler şi Musolini. „Atunci când te îndrepţi spre acelaşi obiectiv, până la urmă vei avea acelaşi sfârşit.” (psihografie realizată în anul 1938).

  

 Mesajul asociat este: „Va sosi atomul (n.n. era atomică) şi apoi va domni.” (psihografie realizată în anul 1939, cu şase ani înainte de prima explozie atomică experimentală)

  

  Mesajul asociat este: „Câinele va fi primul zburător (n.n. în cosmos).” (psihografie realizată în anul 1938; căţeluşa Laika a fost prima fiinţă vie care a fost trimisă în cosmos, cu racheta rusească Sputnik 2, în anul 1957).

 

 Mesajul asociat este: „Se va realiza! Va apărea un nou sistem de comunicaţii în Lume, cu ajutorul planetelor artificiale.” (psihografie realizată în anul 1938).

  



Mesajul asociat este: „Oameni zburători (n.n. în cosmos) vor apărea în anii 60-70.” (psihografie realizată în anul 1938; Yuri Gagarin a fost primul om care a ieşit din atmosfera terestră, la bordul rachetei Vostok 1 în anul 1961, la 23 de ani după profeţia lui Solari Parravicini).

 
 Mesajul asociat este: „Viziune domestică! Prin micul ecran se vor putea vedea la domiciliul propriu multe dintre evenimentele externe.” (psihografie realizată în anul 1938; comercializarea în masă a televizorului a început abia în decada anilor ’50). „Lumea va fi apoi mult denaturată prin puterea nebănuită a «ecranului domestic». Influenţa sa negativă va fi difuzată cu viclenie şi brutalitate în toate casele şi ea va fi impusă prin comerţul publicitar care le va fi impus maselor de oameni. Masele de oameni vor fi din ce în ce mai des dominate de ordinele ce le vor fi date în mod manipulator şi se vor lăsa amagiţi de paradisuri artificiale. Ei vor privi din ce în ce mai mult prostia şi imoralitatea ca pe nişte valori.” (profeţie ce a fost de asemenea transmisă în anul 1938).

Revenind la epoca actuală, prezentăm două psihografii transmise prin intermediul lui Solari Parravicini despre două dezastre recente: cutremurele din Haiti şi din Japonia. Aceste psihografii realizate cu mult timp în urmă (1938 şi 1939) i-au uluit într-o mare măsură pe anumiţi experţi, deoarece ele nu numai că prezintă cu multă exactitate locul desfăşurării lor, ci demască şi faptul că respectivele dezastre nu au fost deloc naturale, ci au fost realizate în mod criminal prin intermediul instalaţiilor HAARP!!!



Mesajul asociat este: „Zgomot de zgomote…. Înălţimile. Bomba F”

În această psihografie realizată în anul 1939 (!) este scris foarte clar cuvântul Japonia, iar conturul „fiinţei” care se vede în plan orizontal este surprinzător de similar cu acela al Japoniei. În partea dreaptă a imaginii se observă o spirală ce este desenată la o anumită înălţime faţă de suprafaţa „personajului care reprezintă insula”, iar de la această spirală porneşte o rază clară care determină un şoc la nivelul insulei, respectivul şoc difuzându-se apoi în mod concentric. Mai mult decât atât, cuvintele Bomba F ne duc cu gândul atât la denumirea centralei atomice Fukushima, cât şi la scala de măsură a dezastrelor folosită de către japonezi şi care este numită Fujita.

Spirala de deasupra reprezintă, după cum deja ştim cu toţii, impactul asupra ionosferei ce este realizat de către curentul electric de mare voltaj emis de către instalaţia HAARP, aşa cum se explică şi în următorul videoclip ce a fost prezentat de către Benjamin Fulford. Acest impact dezastruos şi brutal asupra ionosferei se transmite apoi şi în spaţiul cosmic sub forma unor energii ce implică unde generatoare de rezonanţă malefică şi este probabil că se resimt în mod perturbator şi pe alte planete locuite, aflate la distanţă (motiv pentru care civilizaţia noastră actuală este considerată deja periculoasă, aşa cum i-au transmis extratereştrii benefici lui Solari Parravicini; la aceasta se adaugă şi exploziile atomice ce sunt provocate de către pământeni atât în interiorul Pământului, cât şi în oceane şi chiar în spaţiul cosmic).

 Iată în continuare şi o a doua psihografie a lui Solari Parravicini unde apare în mod suficient de explicit pentru cunoscători efectul dezastruos al utilizării instalaţiei HAARP:

Mesajul profetic asociat este: „Obscuritate totală. După haosul din Caribe, un singur ochi va vedea toate acestea de la unicul palmier şi va face să apară cu totul altfel lumina sudului. Schimbări totale în axa pământească, dar cu toate acestea Sudul va rămâne întotdeauna Sud.”

Această profeţie realizată în anul 1938 (!) vorbeşte despre schimbarea poziţiei axului planetei (în urma cutremurelor ce au fost provocate în Haiti şi apoi, mai la sud, în Chile, NASA a anunţat după aceea că axa Pământului s-a deplasat). Faptul că această psihografie profetică se referă la cutremurul ce a fost provocat în Haiti este practic elucidată dacă observăm cu atenţie emblema acestei ţări (unde se poate vedea „unicul palmier” din textul scris de catre Solari Parravicini):


 


 Ne oprim acum aici cu această expunere ce are drept scop prezentarea psihografiilor ce au fost transmise prin intermediul lui Solari Parravicini şi care se referă la evenimente petrecute şi care sunt de o acurateţe şi de o precizie, am putea spune… nepământeană (vom continua însă aceste dezvăluiri într-un articol viitor), pentru a ilustra în continuare mesajele ce au fost transmise prin intermediul său despre viitoare (dar apropiate acum pentru noi) întâlniri cu această civilizaţie superioară benefică extraterestră, care este evident că l-a inspirat pe Benjamin Solari Parravicini pentru a transmite mesaje profetice întregii umanităţi.

 Prezentăm acum douăsprezece dintre aceste psihografii cu totul excepţionale şi mesajele lor asociate, pentru a fi contemplate şi descoperite de către noi toţi:


Mesajul asociat este: „Vor apărea zburând în înălţimi cercuri materializate de lumini ce vor aduce fiinţe deosebite ce vin de pe alte planete. Da, ei vor fi cei care au venit să populeze Pământul – aşa se va spune şi se va spune corect aşa. Da! Ei vor fi cei care s-au numit cândva îngeri în Vechiul Testament, sau chiar vor face să răsune vocea lui Iehova şi din nou ei vor fi văzuţi şi vor fi priviţi; şi vor fi auziţi.” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1938).



 Mesajul asociat este: „Transformarea va începe pentru voi la ora 10! Mai mult decât atât, luaţi aminte că aceasta va fi pentru voi transformarea ce apare în cadrul transformării - la ora 12. Acesta va fi un nou început! Va fi Iisus!” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1972 şi care se referă la faptul (regăsit ulterior şi prin intermediul Codului Bibliei) că începând cu anul 2010, destinul umanităţii şi al planetei PĂMÂNT va fi întors către o mare transformare divină; în acest sens subliniem încă o dată faptul că anul 2010 este anul în care au început să se realizeze, în cadrul Şcolii de yoga MISA, rugăciunile colective către Dumnezeu Tatăl.

 

Mesajul profetic adiacent ce este asociat este: „Zgomote! Zgomote semnificative în interiorul Pământului. Zgomote la suprafaţă. Zgomote în oameni. Pentru că este ora 10. În cazul pedepsei!” (profeţie ce a fost realizată în anul 1972 şi care se referă la deja binecunoscutele zgomote stranii ce au apărut în ambianţa Pământului şi au fost apoi înregistrate în multe locuri de pe glob; este foarte probabil ca, totodată, aceste zgomote ce proveneau din interiorul pământului să reprezinte anunţarea pedepsei divine şi distrugerea acelor baze militare subterane secrete care au fost anihilate – după cum ştim – la data de 23 august 2011).



Mesajul asociat este: „Ora 10 (n. de fapt anul 2010) aduce pentru această planetă începutul sfârşitului. La ora 11 va începe sfârşitul care, deocamdată, este fără sfârşit. La ora 12 (de fapt în anul 2012) vom asista cu toţii la sfârşitul sfârşitului. La scurt timp după aceea, planeta Pământ se va afla într-un nou început!” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1971).
ATENŢIE! Această profeţie prevesteşte deja că aşa-zişii „ILUMINAŢI” vor fi înfrânţi (anul acesta – 2012), iar satanica lor „NOUĂ ORDINE MONDIALĂ” va fi anihilată pentru totdeauna pe această planetă şi va fi aruncată la lada de gunoi a istoriei.


Mesajul profetic asociat este: „Planetele îi vor spune în mod deschis omului despre rasa non-umanoidă (extraterestră benefică) ce este de o mare frumuseţe morală, estetică şi care este caracterizată de o mare putere mentală benefică. În felul acesta, umanitatea primeşte un imbold puternic, superior!” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1971).


Mesajul profetic asociat este: „Nave extraterestre interplanetare vin către Terra cu un mesaj de Pace.” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1960).


Mesajul profetic asociat este: „Călătoresc deja spre Terra nave (extraterestre) interplanetare ce sunt deocamdată invizibile ochiului uman.(Nota C.M.: nu aveți impresia că este vorba chiar de controversata ”cometă” Ison?) Aceste fiinţe ce sunt invizibile ochiului uman convieţuiesc deja pe planeta noastră dintotdeauna şi ele îşi au sălaşul în temple şi în anumite mănăstiri, pentru că sunt nişte fiinţe mistice şi, înainte de toate, ele urmăresc să trezească în noi credinţa în Dumnezeu.” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1960)




Mesajul profetic asociat este: „Ultimele veşti anunţă sosirea pe această planetă a fiinţelor elevate, invizible care vin aici în masă.” (profeţie realizată în anul 1939).




Mesajul profetic asociat este: Civilizaţia pământeană deţine în străfundurile ei o civilizaţie extraterestră pierdută. Aceasta a fost mult superioară celor care i-au urmat. Omul din acele timpuri a fost de fapt «adaptat» atât la marea caldură pământească, cât şi la marele frig ce a existat cândva la origine. El a fost electromagnetic şi a ştiut să se orienteze conform matematicilor înalte şi a ştiinţei secrete a astrelor. Acest om magnetic încă mai sălăşluieşte în îngheţatul Pluton, pentru că aşa cum s-a spus, el este adaptabil.” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1960).




Mesajul profetic asociat este: „Nava amfibie extraterestră, interplanetară ne va arăta existenţa sălaşurilor secrete (cum ar fi SHAMBALA), precum şi a canalelor locuibile ce sunt în interiorul Terrei. Ea se va scufunda pe la Polul Sud şi apoi va apărea la Polul Nord. Ea va reuşi aceasta în doar cateva secunde!” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1960).




Mesajul profetic asociat este: „Acolo va fi un laborator ce este amplasat pe un satelit extraterestru unde se lucrează pentru umanitate. Acolo se fac culturi de germeni nocivi de pe Pământ pentru a descoperi modul de exterminare a lor. Acolo se caută modalităţi noi şi eficiente pentru a pune capăt atât bolilor care creează epidemii, cât şi pentru a curăţi toxinele şi relele care intoxică spaţiul nostru (n. atmosfera) şi apele. Se cercetează acolo cum poate fi făcut sânge artificial de diferite tipuri, precum şi descoperirea diferitelor moduri de vindecare, pentru a veni către noi în ajutor după «haosul final»!” (profeţie ce a fost transmisă în anul 1940).



Mesajul profetic asociat este: „Copilul cel nou îşi va manifesta conştiinţa încă de la naştere, va avea o viziune superioară despre Lume la momentul său; pentru că va cunoaşte pe Dumnezeu chiar din ziua concepţiei sale – şi va aduce cu el certitudinea misiunii sale şi a rostului său divin care este de a ghida!” (profeţie transmisă în anul 1972 şi care cel mai probabil se referă la naşterea copiilor „indigo” şi „de cristal”).
Sursa: yogaesoteric/ iulie 2012
 (pentru conf. C.M.) 

Cine sunt autorii cercurilor din lanuri? (I)


de Marvin Atudorei

Fenomenul cercurilor din lanuri („crop circles” în limba engleză) este atestat istoric încă din secolul 17, în special pe teritoriul Angliei. Neputând în niciun fel să le explice, consemnările din acea vreme atribuiau în mod simplist crearea acestor reprezentări geometrice, care erau întinse pe suprafeţe de sute de metri pătraţi, unor entităţi supranaturale. De atunci apariţia misterioaselor formaţiuni din lanurile de cereale a mai fost sporadic menţionată de-a lungul timpului în diverse documente de epocă. După anul 1970 însă, fenomenul a cunoscut o dezvoltare aproape explozivă, zeci de asemenea configuraţii apărând în fiecare an în peste 50 de ţări ale lumii. Până la ora actuală sunt atent documentate, filmate şi fotografiate peste 10.000 astfel de pictograme. Deşi în mod uzual fenomenul este numit în continuare „cercurile din lanuri”, pentru o mai mare acurateţe a exprimării este preferată folosirea noţiunii de „pictogramă din lanuri” deoarece aceste reprezentări au forme dintre cele mai variate, neavând neapărat la bază forma de cerc. Caracteristicile lor structurale fascinează privitorul prin armonie, frumuseţe, complexitate, dar şi prin dimensiuni.

Un privitor avizat recunoaşte imediat, dincolo de starea de fascinaţie pe care aceste pictograme o exercită, faptul că cele mai multe dintre ele au încorporate în structura lor cunoştinţe avansate de matematică, fizică, astronomie ori din alte domenii ale ştiinţei. Un asemenea exemplu, de o impresionantă măiestrie şi frumuseţe îl putem observa în reprezentarea alăturată, ce a fost fotografiată la Milk Hill (Anglia) în anul 2001. Această pictogramă conţine o formă fractală alcătuită din 409 cercuri ce se întind, într-o dispunere ireproşabilă matematic, pe o suprafaţă de 45.000 de metri pătrați.

Să menţionăm că, dacă diametrul pictogramei de la Milk Hill a avut 240 de metri, există şi reprezentări în lanuri chiar mult mai mari, unele acoperind o suprafaţă de peste 500 metri în diametru, adică aproximativ cât patru terenuri de fotbal puse unul lângă altul. Mai multe exemple de asemenea formaţiuni puteţi viziona în videoclipul următor:


Văzând aceste desene uriaşe – fie chiar şi numai în fotografiile sau filmele care există din abundenţă pe internet – milioane de oameni s-au întrebat „Cine şi cum a făcut aceste construcţii uimitoare?” şi de asemenea „Care ar putea fi semnificaţia lor?”.

Consensul ştiinţific oficial este că marea majoritate a cercurilor din lanuri sunt făcute pe ascuns de către grupuri de oameni glumeţi, care doar vor să creeze senzaţie. Se afirmă că autorii acestor reprezentări vor, în general, să rămână anonimi. Teoriile oficiale mai spun că există şi unele excepţii de desene în lanuri, care este posibil să nu fi fost făcute de oameni, dar că şi acelea ar putea fi explicate prin diferite tipuri de fenomene meteorologice sau prin alte cauze naturale.  În sprijinul acestor explicaţi oficiale, mai apar uneori în mass-media diferite persoane care afirmă că ar fi autorii multor asemenea formaţiuni. Aceşti pretinşi autori spun că întregul mister poate fi dezlegat cât se poate de simplu: ei au făcut toate acele construcţii folosind mijloace cât se poate de obişnuite, în principal funii şi scânduri. Cu alte cuvinte, în opinia autorităţilor şi a principalelor canale media, totul în chestiunea aceasta a devenit suficient de clar şi de… banal. Ni se spune că nu avem de ce să ne mai înfierbântăm în explicaţii elucubrante, paranormale sau chiar extraterestre. Ca urmare, orice altă teorie care iese din sfera umană sau naturală este considerată în cel mai bun caz doar bună de luat în râs.

În cele ce urmează vom prezenta însă o serie de argumente care indică faptul că lucrurile sunt departe de a fi atât de simple şi că în realitate guvernanţii încearcă să ascundă o realitate de o imensă importanţă. Este evident că ceva nu e în regulă dacă observăm că începând cu anul 1999 guvernul britanic a luat o iniţiativă neaşteptată care în fond i-a demonstrat ostilitatea faţă de acest fenomen şi faţă de cei care îl studiază. Este vorba despre hotărârea guvernamentală prin care piloţilor civili li s-a interzis să mai realizeze zboruri prin care să îi ajute pe cercetătorii care studiază cercurile din lanuri.  Aşa se face că în prezent se pot folosi în acest scop doar elicoptere comerciale, la preţuri exorbitante, ceea ce în mod evident îngreunează substanţial cercetarea.

Cu toate acestea, la ora actuală sunt deja publice rezultatele a numeroase studii care evidenţiază că cercurile din lanuri au foarte multe caracteristici  absolut uimitoare, ce nu pot fi explicate de ştiinţa convenţională şi cu atât mai puţin de către aşa-zişii „falsificatori de cercuri”. Aceste caracteristici diferenţiază  cu foarte mare claritate pictogramele autentice de falsuri. Iată, în continuare, câteva astfel de diferenţe ce au fost remarcate.

Încă de la prima vedere, se poate constata cu uşurinţă că formele geometrice ale reprezentărilor autentice sunt extrem de exact trasate în comparaţie cu desenele falsificatorilor, care sunt mult mai simple şi pe deasupra înregistrează o mulţime de erori.

Un alt element important, uşor de observat, este acela că în cazul reprezentărilor autentice nu s-au descoperit (nici chiar la verificări atente şi minuţioase) urme de paşi care să arate că cineva ar fi lucrat în locul respectiv. Nu au fost găsite urme de paşi nici măcar în situaţiile când solul era moale, de exemplu după o ploaie.  De asemenea, dacă majoritatea pictogramelor ar fi fost făcute de oameni – aşa cum susţin autorităţile – ar fi fost înregistrate cu siguranţă numeroase reclamaţii de încălcare a proprietăţii, venite din partea multor fermieri. În loc de aceasta, fermierii relatează constant că nu au văzut pe nimeni pe pământul lor, toate acele figuri (adeseori deosebit de mari şi de complexe) apărând într-un mod extrem de discret. Aceasta frapează cu atât mai mult cu cât ele au apărut uneori şi în lanuri supravegheate de bodyguarzi, de camere video sau chiar prin satelit, aşa cum vom arăta în continuare.

Se constată apoi că în formaţiunile autentice tulpinile plantelor nu sunt rupte, ci îndoite (de obicei în unghi drept), poziţie în care ele rămân stabile şi fără ca plantele să fie distruse. Această îndoire se produce de regulă cam la 2-3 centimetri de la sol, în apropiere de primul nod de pe tulpina plantei. Faptul că plantele nu sunt rupte face ca ele să nu fie practic afectate în mod major, putând creşte în continuare pentru a fi  chiar recoltate. Această îndoire care nu rupe planta este surprinzătoare mai ales în cazul tulpinilor groase şi casante ale culturilor de porumb sau rapiţă. În unele cazuri, tulpinile sunt îndoite chiar şi la 15 centimetri de sol. Biologii sunt uimiţi de această caracteristică, ea fiind de altfel principalul criteriu de identificare a autenticităţii fenomenului.

Mai mult decât atât, adeseori tulpinile îndoite sunt răsucite în formă de spirală şi uneori în mai multe straturi suprapuse. Este vorba de un efect foarte special de torsiune, imposibil de realizat la o scară atât de mare de unii eventuali falsificatori, care să fi lucrat cu mijloace rudimentare, fără a rupe nicio plantă. Aceste caracteristici exclud cu siguranţă ipoteza unei farse, deoarece cu metoda prin care se calcă pe plante cu o scândură, culturile ar fi culcate direct la pământ, rupând inevitabil foarte multe tulpini.

Mai mulţi cercetători au presupus că cea mai probabilă cauză care ar putea să îndoaie astfel plantele ar fi o emisie scurtă şi intensă de căldură, care să înmoaie tulpinile. Testele de laborator sugerează că acest efect ar putea fi generat prin intermediul unor infrasunete, adică acele sunete ce au o frecvenţă situată sub pragul auditiv uman (sub 20 Hz). Infrasunetele emise la o mare intensitate sunt într-adevăr capabile să fiarbă apa din interiorul tulpinilor într-o nanosecundă, evaporând apa şi lăsând mici găuri în nodurile plantelor.

Studiile ştiinţifice au evidențiat de asemenea modificări la nivelul structurii cristaline şi a compoziţiei minerale în probele de sol prelevate din perimetrul formaţiunilor din lanuri. În plus, au fost decelate în sol particule sferice de fier magnetizat, cu diametrul de 10-40 microni. Conform analizelor, mai mulţi experţi au ajuns la concluzia că un astfel de proces necesită temperaturi cuprinse între 500 şi 1500° C (!), ceea ce din nou exclude posibilitatea ca aceste acţiuni să fi fost făcute de nişte simpli „glumeţi”, aşa cum  susţine versiunea oficială.

O altă categorie de efecte care i-au uimit pe cercetători sunt cele puse în evidenţă de măsurătorile câmpurilor electrice şi magnetice. Formaţiunile din lanuri modifică net câmpul electromagnetic local: de multe ori în zonele respective busola nu mai poate localiza nordul, iar aparatele de fotografiat şi telefoanele celulare înregistrează defecţiuni. Pachete întregi de baterii noi s-au descărcat în câteva minute! Uneori până şi bateriile auto de la maşinile din întreaga localitate au dat rateuri în dimineaţa de după apariţia unui crop circle, iar în unele cazuri mai deosebite, întreaga localitate situată în apropierea unei astfel de formaţiuni a rămas câteva ore fără electricitate. De asemenea, este deja binecunoscut faptul că frecvenţele radio emise de unele cercuri din lanuri afectează chiar şi echipamentele elicopterelor şi avioanelor.

Mai mult, energia electro-magnetică din interiorul unei formaţiuni autentice interferează şi cu ritmurile biofizice şi undele cerebrale ale oamenilor. Acest lucru este perfect explicabil pentru că, aşa cum se ştie, organismul uman are o natură electro-magnetică. S-a constatat că în zona în care apare o astfel de reprezentare geometrică are loc un efect deosebit de favorabil asupra oamenilor prin faptul că le sunt generate stări de conştiinţă elevată şi chiar procese de vindecare. Aceasta atrage de altfel numeroşi vizitatori. Este interesant să menţionăm aici şi un alt fapt care a fost constatat: membrii unei echipe de cercetători pasionaţi de acest fenomen, condusă de celebrul doctor Steven Greer, au făcut o meditaţie în grup, prin care au invocat apariţia unei formaţiuni cu anumite caracteristici bine definite. A doua zi ei au găsit în apropiere o formaţiune identică în toate amănuntele cu cea mentalizată de ei. Aceasta arată cu claritate că fenomenul cercurilor din lanuri reprezintă în realitate o formă de comunicare prin care anumite inteligenţe superioare doresc să ne transmită ceva.

În efortul de a înţelege mai bine ce sunt cercurile din lanuri, este semnificativ să observăm şi faptul că ele se constituie ca un exemplu magistral al aplicaţiilor pe care le studiază o ştiinţă apărută relativ recent şi anume cimatica. Cimatica studiază efectele pe care le produc undele sonore asupra materiei – sau cu alte cuvinte – modul în care energia sunetelor se materializează în forme geometrice. Aceste expresii grafice ale unor energii vibraţionale sunt cunoscute de mii de ani, de exemplu, în cazul diferitelor reprezentări sacre cunoscute îndeosebi în tradiţiile spirituale orientale sub numele de yantra-e şi mandala-e. De altfel, se pare că, deloc întâmplător, figurile din lanurile de cereale seamănă uneori până la identitate cu anumite yantra-e orientale. Aceste corelaţii ne sugerează că ceea ce generează formaţiunile din lanuri sunt de fapt anumite câmpuri foarte puternice de energie subtilă elevată ce sunt precis orientate şi modulate în zonele respective.

Faptul că aceste cercuri din lanuri sunt impregnate de anumite câmpuri energetice a fost confirmat şi de un experiment realizat în Germania în anul 1998 de către inginerul american Colin Andrews. El a plasat un bol cu apă distilată în interiorul unui desen dintr-un lan. Mai târziu, când apa a fost examinată la spectrograf, s-a constatat că moleculele de apă se rearanjaseră conform unui model care reproducea exact modelul formaţiunii din lanul în care fusese aşezat bolul. Acest experiment a evidenţiat astfel câmpul energetic remanent în zonă prin intermediul informaţiilor pe care apa din bolul respectiv le-a memorat. 

Cu privire la modul concret în care se formează cercurile din lanuri există deja mai multe cazuri foarte bine documentate în care zeci de martori au descris că ele îşi fac apariţia într-un timp extrem de scurt. Aceşti martori au relatat că au văzut cu ochii lor şi uneori au reuşit să şi înregistreze video materializarea unor formaţiuni în lanuri datorită acţiunii unor sfere luminoase viu colorate, care au zburat în acea zonă timp de doar 15 – 20 de secunde. Aceste evenimente s-au înregistrat mai ales în timpul nopţii şi chiar există filmări deosebit de concludente în acest sens.

Ca o dovadă a complexităţii şi profunzimii acestor pictograme, este de remarcat faptul că analiza construcţiei lor a evidenţiat cel mai adesea prezența numărului de aur și a şirului lui Fibonacci, care este expresia matematică ce se află la baza legii naturale de dezvoltare atât a lumii minerale, cât şi a celei biologice.
În unele dintre reprezentările care au apărut erau realizaţi fractali. Fractalii sunt expresii matematice foarte complexe ce pot fi transpuse grafic cu ajutorul unor operaţii computerizate. Fără ajutorul unui computer aceste diagrame sunt deosebit de greu de obţinut, chiar şi la dimensiuni mici, ceea ce face extrem de dificilă realizarea unei configuraţii fractalice exacte într-un lan de cereale. Primul desen fractal a apărut  în data de 13 august 1991 lângă renumita universitate de la Cambridge. Acest fapt este foarte semnificativ întrucât acolo preda chiar cel care a descoperit ecuaţiile fractalice, matematicianul Benoit Mandelbrot. Văzând respectiva pictogramă, până şi colegii lui Benoit Mandelbrot de la Universitatea din Cambridge  au afirmat că ea este atât de perfect realizată încât este exclus să fie produsul unor amatori de farse.

O altă observaţie fundamentală care a fost făcută cu privire la cercurile din lanuri este aceea că ele apar aproape întotdeauna exact pe liniile energetice principale ale pământului (de exemplu linii de câmp magnetic) şi mai ales la intersecţia lor. Conform mai multor cercetători, aceste trasee corespund analogic pentru o planetă cu ceea ce reprezintă pentru fiinţa umană meridianele energetice cunoscute în acupunctură. Din acest motiv, unii experţi cred că pictogramele reprezintă şi un fel de impulsionare şi chiar terapie energetică, necesară pentru a contracara efectele distructive ale activităţii oamenilor asupra ecosistemului, restabilind astfel echilibrul planetei. Este de altfel util să observăm că şi construcţiile megalitice antice sunt amplasate tot pe aceste trasee energetice, exercitând şi ele un efect foarte clar de armonizare energetică, ceea ce indică faptul că în trecutul îndepărtat al omenirii aceste influenţe erau binecunoscute, având o foarte mare importanţă.

Impactul acestor magnifice compoziţii din lanurile de cereale este descris de multe ori ca fiind o emoţie foarte profundă, apropiată de o veritabilă experienţă mistică, spirituală. În acest sens, este semnificativă confesiunea cercetătorului britanic Colin Andrews, care spunea că: „Uneori, când mă apropii de aceste cercuri din lanuri am sentimentul că sunt prea speciale pentru ca eu să păşesc în ele. Parcă ar trebui doar să rămân afară şi să le privesc cu respect”. Această stare fascinantă, misterioasă şi-a pus amprenta în vieţile multor oameni. Ei au relatat că a survenit o transformare care nu vine neapărat datorită înţelegerii raţionale a pictogramei, ci mai ales  datorită faptului că – din câte se pare – aceste reprezentări au capacitatea de a transmite într-un mod implicit mesaje subliminale şi informaţii care trec de mintea obişnuită, vizând straturile mai profude ale fiinţei.

În ceea ce priveşte conţinutul explicit al pictogramelor din lanuri, opinia mai multor cercetători este aceea că ele reprezintă un gen de mesaje adresate umanităţii referitor la transformările esenţiale care au loc în prezent pe planeta noastră. Rolul acestor mesaje s-ar părea că este acela de a opera o trezire a conştiinţei colective a omenirii, dar şi o avertizare asupra unor evenimente viitoare. Mesajele sunt în mod evident transmise de către fiinţe care cunosc foarte bine natura profundă a realităţii, iar atunci când ceva nu este înţeles suficient de clar, mesajele se repetă sau chiar se detaliază. O pictogramă foarte sugestivă în acest sens a apărut pe data de 15 iulie 2008 la Avebury Manor (Anglia), în apropierea unui complex megalitic asemănător celui de la Stonehenge. Acolo a apărut o reprezentare ce ilustra foarte precis, prin mai multe cercuri, poziţia fiecărei planete din sistemul nostru solar la data de 21 decembrie 2012. Conjunctura a făcut însă ca acea diagramă să fie imediat compromisă, la scurt timp de la apariţia sa, de către fermierul care deţinea terenul. Acesta nu a fost deloc mulţumit că a intrat cineva pe terenul său şi s-a hotărât să distrugă pictograma. Pentru aceasta el a trasat cu tractorul trei linii drepte peste diagramă. În mod surprinzător, ca urmare a acestui fapt, constructorii misterioşi au revenit la cercurile respective din lanuri şi au făcut o serie de modificări, realizând apoi şi o a doua pictogramă, chiar alături de prima. Acest al doilea desen sugerează transformările fundamentale care încep să aibă loc la nivelul vieţii biologice pe Pământ după data de 21 decembrie 2012. 

SURSA:  yogaesoteric; 20 decembrie 2013
(pentru conf. C.M.) 

duminică, 22 decembrie 2013

Parodie dupa "El Zorab" de George Coșbuc


Colecţia: TEXTE UMORISTICE 



La Ponta vine un chinez,                                  
C-un singur gând, c-un singur crez:
- Sunt, Ponta, neam cu Jiang Zemin
Şi tocmai de la Beijing vin
Aci, să te salvez.

Românii tăi de foame mor,
E vai de sufletele lor,
Că de furat îndelungat,
Bugetului voi i-aţi secat
Al banilor izvor!

- Ai mei pierduţi sunt, Li, cam toţi:
O ducem bine... câţiva hoţi,
În rest poporul e sărac,
Dă-mi bani, dacă-l găseşti pe plac,
Dă-mi numai cât socoţi!

- Un miliard, pe loc, primeşti?
- O, Li, aşa de darnic eşti?
- Mai mult de-atât e visul meu!
- Ah, să-ţi întoarcă Dumnezeu,
Atât cât investeşti!

- Românii, Ponta, sunt puţini,
Şi sunt cam leneşi, cam blajini -
Însă de-acum vor fi scăpaţi,
De-acum vor fi şi ei bogaţi,
Cu bani de la străini!

Vor huzuri în ţuici şi fum,
Vor sta la bârfe lângă drum,
Cămara lor se va-ntrema,
Şi vor avea şi ei ce da
Copiilor, de-acum!

Se-nclină Ponta până jos,
Gândind la marele colos.
Se face-n grabă un contract
Şi Li semnează pe-acel act
Şi Ponta, bucuros.

El ia contractul cu mult foc,
Şi pleacă, beat de-atât noroc,
Şi-aleargă dus de-un singur gând,
Să-şi ia nevasta, tremurând,
S-o strângă de mijloc.

O, dragă soţioara mea,
De-acum nu te-or mai înjura
Calici la fiecare pas
Şi nici lozinci de bun rămas
Ei nu vor mai striga!

Pe Victoraş al tău, cel bun
Îl vei vedea din nou, nebun,
Plecând ca şoimul cel uşor
La vreun raliu, mergând în zbor
Şi-i vei ura: drum bun!

Plecă şi Li şi-n câţiva ani
Veniră şi chinezi şi bani,
Făcură drumuri de transport
Şi piste de aeroport
Şi case la ţărani.

Veni chinez după chinez;
Făceau plantaţii de orez,
Şi sate mari, în stilul lor,
Şi chiar oraşe-ntregi, să mor,
Chiar nu exagerez!

Încet, încet ne-am colorat
În galben pal, în galben plat.
Şi peste tot vedeai copii,
Cu ochii oblici și pustii
Jucându-se prin sat.

La noi acuma Lina-i Lei
Şi Luminiţa e Limei,
Ion e Huan, Mihai e Ming
Vasile-i Wan şi Linu-i Ling
Şi Mihnea e Mingmei.

Şi nu mai vine Moş Crăciun,
Bătrânu-acela blând şi bun
Şi nu auzi colindători,
Copile mândre şi feciori
În seara de Ajun!

Şi n-auzi doine din caval,
Strigări n-auzi din deal în deal,
Nu vezi pe scene căluşari
Cu tricolor şi cu iţari,
Nici nai şi nici ţambal!

Se bea de-acuma maotai
În loc de ţuică. Să mă tai
De mă ating de vinul lor!
De Murfatlar îmi este dor
Şi nu vreau niciun ceai!
--------------------------------------
Văzu şi Ponta ce-a făcut.
Și sta adesea abătut.
Nu mai gândea cu ce-are-n tur
Şi când vedea ce este în jur
Simţea un junghi acut.

- O, Doamne, cât mă ruşinez,
Cât plâng, cât sufăr şi oftez;
De-acum, poporul meu român
Pe ţară nu mai e stăpân,
Stăpân e cel chinez!

Strămoşii mă vor blestema:
”Tu ce-ai făcut cu ţara ta?
Umplută-i toată de chinezi,
Pe unde mergi doar galbeni vezi
Şi nu vor mai pleca!

Ia Ponta primul charter şi
Se duce-n China, drept la Li,
Şi pe un ton politicos,
Dar, oarecum, de sus în jos,
Începe a-i grăi:

-Să-ţi iei chinezii înapoi,
Ne-am săturat de-acum de voi.
Eram un vechi popor creştin,
Iar azi la Budha se închin'
O parte dintre noi!

Ah, Li, pentru poporul meu
L-am renegat pe Dumnezeu -
Ai inimă! Tu poţi să ai
Chinezilor pământ să dai,
Pe unde vrei, dar eu?

Să plece-aşa cum au venit,
Contractul l-am îndeplinit!
Veţi mai găsi un stat sărac,
Şi-un prim-ministru prostănac
Şi tânăr aiurit!

Se-ncruntă Li: ” Tu eşti nebun?
Tu vrei acuma să le spun
Să plece-n grabă? Chiar aşa?
Tu crezi că ei ar accepta
Pe drumuri iar să-i pun?

O, Ponta, te-ai trezit târziu.
Acolo, după câte ştiu,
Am devenit majoritari...
De nu îţi place, să te cari...
La poli sau în pustiu.”