..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 februarie 2013

Inainte de a veni pe Pământ, nu vă era teamă.



Mesaj de la Fongeetale pentru semințele stelare


 4 feb.2013


Pe voi vă ține în loc frica de ceea ce alții vor crede despre voi, atunci când vă manifestați în fața lor. Asta vă determină să nu îndrăzniți să fiți așa cum sunteți în relitate.
Nu aveți niciun motiv pentru care să vă cedați dreptul de a vă ocupa locul care din totdeauna a fost al vostru.

Înainte de a veni aici, nu vă era teamă dar ați pășit într-o societate îmbibată cu teamă, societate care v-a molipsit prin empatie. Deci teama nu a fost și nu este moștenirea voastră, zestrea voastă, cu care ați venit pe Pământ.

În câmpul vostru energetic (aura) s-au strecurat culori, nuanțe și vibrații de la cei în mijlocul cărora ați ales să trăiți această viață. Această caracteristică a fricii este una creată pe filieră reptiliană. Sentimentul de frică este o achiziție nefericită pe care ați făcut-o în momentele voastre de dezorientare, de neclaritate, de lipsă de înțelegere a cine erați voi cu adevărat. Acest ”apendice” emoțional a crescut în ființa voastră ca o tumoră care s-a răspândit în tot corpul, revendicându-și, până la urmă, ”dreptul” de a lua toate deciziile în numele vostru. Pentru a se putea extinde, teama și-a ”amenajat teritoriul” cu vibrații din ce în ce mai joase. În acest mod ”cetatea fricii” a devenit mai izolată de restul universului în care se fortificase ca un punct de separare.

Dragilor, adevărul este că voi sunteți neînfricați și întreprinzători, căci în embrionul semințelor stelare din care ați provenit, se regăseau aceste caracteristici ale celor mai curajoase și întreprinzătoare civilizații ale universului. Când v-ați ales acest colț de univers pentru a-l popula, veniserăți cu un program clar al experiențelor pe care urma să le aveți.

Deși zona vă era necunoscută, nu ați mai avut sentimentul de teamă prin care trecuserăți atunci când, în urmă cu eoni, ați traversat Cercul de Foc. Acum veneați din civilizații stabilizate, avansate și pline de virtuți. Voi erați pionierii trimiși să descopere noi pământuri ale universului și să-și ofere cunoașterea potențialelor ființe care nu îndrăzniseră să-și ridice cutezanța către cer. De la început, voi ați fost înzestrați cu empatie, însușire sublimă a ființelor sensibile și pline de înțelegere. De la început, voi ați știut că nu puteți fi decât câștigători.

Trăiți acum perioada în care vă debarasați de toate tarele trecutului, vă curățați ființa de ceea ce v-a ”maculat” și v-a înfricoșat. Vă despărțiți de karmă căci, majoritatea dintre voi, v-ați ”lichidat conturile” înființate cândva la ”Banca Karmei”. Vă despărțiți acum de acea parte a trecutului care v-a împovărat, v-a legat de picioare lanțurile stagnării și v-a făcut să priviți cu teamă în urmă, neîndrăznind să scrutați viitorul.

Corpul vostru fizic, corpul emotional, corpul mental se află în procesul de eliberare a toxinelor acumulate în toată ascendența lor, pentru a putea păși înainte, într-o stare perfectă de puritate și capabilitate. Toți aveți de eliminat depuneri ale trecutului petrecut pe pământuri ale universului. Ele v-au folosit cândva dar acum trebuie să le dați drumul căci au devenit prea stânjenitoare, prea grele și complet inutile vieții voastre viitoare.

Corpul vostru de lumina este pas cu pas îmbogățit și fortificat iar corpurile voastre mental, fizic și emoțional încep să se deblocheze. Vă veți simți din ce în ce mai liberi, mai eterați, mai eliberați de orice fel de frică și de neputiință.

Atunci când veți mai fi încercați de sentimente de frică, veți percepe că ele vin din exteriorul vostru și că ființa voastră a fost ”vaccinată” împotiva unor asemenea ”maladii”. Nu veți mai accepta pe viitor ca în ființa voastră să apară depuneri energetice care nu sunt ale voastre și care vă dăunează. Sufletul și spiritul vostru nu vor mai accepta pe viitor să primească în corpul vostru total ”gunoaiele energetice” ale altora. Intransigența voastră vă va asigura ridicarea nivelului de vibrație și asta vă va asigura înaintarea către planurile superioare către care ați pornit de câtva timp.

Sunteți dotați cu tot ceea ce este necesar pentru a face față. Nu este nevoie ca sarcina protecției voastre să și-o asume alte popoare. Tot ceea ce aveți nevoie este să vă curățați de negativitatea care mai există în ființa voastră și să vă reformați în conformitate cu noile matrici care vă vor asigura completa adaptare și compatibilitate cu dimensiunea a 5-a. Procesul transformării voastre este unul pe care trebuie să îl sprijiniți și să-l acceptați.

Mereu trebuie să fiți conștienți de cine sunteți voi cu adevărat și că nu trebuie să predați procesul transformărrii voastre în mâinile altor civilizații. Ajutați-vă cât de mult puteți între voi, luminați calea celor care încă bâjbâie în întuneric și în nesiguranță. Nu permiteți ca gândurile și energiile altora să vă penetreze ființa și, cu atât mai puțin, să vă preia propriul vostru program de transformare. Controlați-vă emoțiile și apelați mereu, dacă este cazul, la propria voastră lumină, invocând uneori și ajutorul divin. Rămâneți mereu concentrați pe centrul inimii voastre și nu permiteți ego-ului vostru lumesc să hotărască în locul sufletului vostru.

Vă asigur că sunteți pe cale de a vă înfrânge toate iluziile. Sunteți pe cale de a depăși tot ce ați crezut că v-a cucerit. Voi nu sunteți ființe cucerite, sunteți niște învingători. Veți înfrânge orice formă de negativitate și vă veți depăși iluziile.

Vă vorbesc ca unor prieteni apropiați și sunt un prieten care vă apără. Noi suntem gardienii Pământului.
În ceea ce mă privește, eu nu sunt doar un membru al Consiliului pentru Asistența Pământului dar sunt și component al Consiliului Gardienilor de pe Pământ și am avut sarcina de a proteja Semințele Stelare venite pe planetă.

Voi încheia acest mesaj acum, dar vreau să vă asigur că greutățile pe care le-ați îndurat au fost pe măsura importanței care vi se acordă în lumea universală. Misiunea cu care fiecare dintre voi a venit este foarte importantă, noi o cunoaștem și, la rândul nostru, suntem aici pentru a vă ajuta să v-o îndepliniți.

Noi ne simțim și ne declarăm prietenii voștri apropiați, care vă asigurăm protecția, în timp ce voi ascensionați. Vă v-om sugera unele metode foarte eficiente de a vă apăra și singuri.

Vă dorim doar binele cel mai inalt și vă considerăm proprii noștri copii. Noi formăm o singură familie.

Sunt Fongeetale din Consiliul de Asistență a Pământului..
Namaste
SURSA: http://ascensionkeys.typepad.com
(C.M.)

marți, 26 februarie 2013

Pe scurt despre Creație și despre suflet.



INTREBARE: Din explicațiile asupra "sufletului cumulativ" să înțelegem că noi ca indivizi, asa cum mai susțin și alți spiritualiști, avem mai multe dubluri (e-uri, ego-uri spirituale etc.) pe diverse niveluri de vibratie (dimensiuni, densități) răspândite în diverse locuri din univers , despre care cei mai profani nu știu nimic ?
Vă mulțumesc pentru raspuns.
Dumitru Aurel (DAurel), 15 feb.2013,
17:49

[la: 2013. Ce urmează?(3)”]

-------------------------------------------------------------------------
Răspuns:


Pe scurt despre Creație și despre suflet.

La început, în unicitatea (și, deci, singurătatea) Sa, Creatorul, care ȘTIA totul dar nu experimentase nimic, exista ca un singur punct, de dimensiuni infinitezimale în care se regăsea TOT ceea ce exista sau ar fi putut să existe. Acest punct aproape nedimensional avea o potențialitate infinită de a se exprima.

Ceea Ce Este știa un singur lucru: că nu există nimic altceva. Nu exista niciun punct de referință la care ar fi putut să se raporteze.

Tot ceea ce exista se afla în El. Atunci, Tot Ceea Ce Există s-a gândit că dacă El este un întreg, în mod logic, ar putea să existe și o parte din acest întreg, adică să considere că globalitatea Sa ar putea fi împărțită în mai multe părți. Puteau apărea, în acest mod, cel puțin două părți: ”întregul” și ”mai puțin decăt întregul”. Dar cum ”întregul” nu ar fi putut fi întreg dacă i-ar fi lipsit ”mai puțin decât întregul”, a dedus logic că El se poate diviza măcar în două părți, fie ele și inegale.

Într-un sublim moment al începutului, TOT CEEA CE EXISTĂ s-a putut împărți în două, creând pentru prima oară aceasta și aceea.

Pentru prima oară, aceasta și aceea existau separat una de cealaltă, ambele formând întregul. A apărut însă, măcar la nivel de logică filozofică, următoarea problemă esențială: dacă există simultan aceasta/aici și aceea/acolo, imperios se impunea ca între ele să existe o delimitare, altfel nu s-ar mai fi știut unde se încheie aceasta și unde începe aceea. Ceva trebuia să le delimiteze, să se interpună între cele două părți.

Astfel, simultan au apărut trei elemente: ”aceasta”, ”aceea” și ”nici aceasta nici aceea”, care le despărțea (sau care le unea) și care putea asigura existența celor două părți (căci dacă acest al treilea element ar fi lipsit, automat cele două părți ar fi rămas contopite în TOT CEEA CE EXISTA și nu s-ar mai fi deosebit). Așa a apărut TRINITATEA.

Încă o dată: ceea ce este ”nici aici nici acolo” nu ar putea înceta să existe deoarece de el depinde existența celorlalte două părți.

Acest nimic care ține la un loc totul este ceea ce noi, oamenii, numim Creatorul (pe care obișnuim să-l numim Dumnezeu). Dar, dacă acest liant este Dumnezeu, atunci ce mai sunt cele două părți pe care le ține strâns legate și care sunt părți din ființa Sa totală? Corect este să spunem că Dumnezeu este Tot Ceea Ce Există și Tot Ceea Ce Nu Există.

Nu ne este dat nouă, oamenilor, să cunoaștem exact ceea ce s-a întâmplat înainte sau în timpul declanșării PROCESULUI DE CREAȚIE.

UNICUL, CREATORUL, a decis să se exprime și din acest motiv a INTENȚIONAT primele faze ale procesului Creației.

Din propria-i substanță, Creatorul a emanat universurile într-un moment de grație supremă.

După crearea universurilor, Creatorul s-a divizat într-o infinitate de particule, scântei divine în care se regăsesc (ca într-o hologramă) toate caracteristicile Creatorului. Pentru a le conferi o anumită autonomie, scânteilor divine li s-a creat un Tărâm Existențial, (numit de Tobias Primul Cerc).

După ce au fost creați Arhanghelii, Primul Cerc a primit denumirea de Tărâmul Arhanghelilor.

Primul Arhanghel a fost Lucifer căruia Creatorul i-a permis să co-creeze alături de El. Acesta a fost învestit cu puteri colosale, aproape de același ordin de mărime cu cele ale Creatorului.

După eoni, Lucifer a hotărât că nu ar mai fi cazul să co-creeze alături de Creator, ci să-și elaboreze creațiile de unul singur, fără a mai ține cont de Legile Creației, promulgate încă de la început de către Creator.

Acela a fost momentul în care au apărut două tipuri de lumi: cele ale Creatorului și cele ale lui Lucifer.

Împreună cu Arhanghelii, Creatorul a creat Dumnezeii, fiecărui Dumnezeu repartizândui-se câte un univers, dintre cele create.

Tot în Primul Cerc au fost create sufletele (toate în același timp). Aceste suflete au fost denumite sufletele rădăcină.

Înainte de a continua, să enumerăm câteva din Legile Creației: Legea lui UNU, Legea Armoniei, Legea Cauzei și Efectului (karmei), Legea Liberului Arbitru, Legea Uitării, Legea Creației Conștiente, Legea Credinței, Legea Rezonanței etc.

De menționat că unele dintre aceste legi au aplicabilitate doar în anumite dimensiuni. De exemplu, Legea Karmei și cea a Uitării nu au valabilitate decât în dimensiunile inferioare.

Preluându-și universul care i-a fost repartizat, fiecare Dumnezeu a avut dreptul, încă de la început, să creeze și să și-l amenajeze așa cum a crezut de cuviință. Condiția care s-a impus, și are valabilitate eternă, a fost ca în tot ceea ce fac în universurile lor, Dumnezeii să respecte cu strictețe legile Divine elaborate de Creator.

Sufletele create în Primul Cerc, au fost invitate să-și întocmească un program de dezvoltare viitoare și, în funcție de acesta, și-au ales universul în care doreau să existe.

Părăsind Primul Cerc, sufletele au trecut în ceea ce s-a numit Al Doilea Cerc. Se spune că pentru a trece în cel de Al Doilea Cerc, sufletele au trebuit să treacă mai întâi prin Cercul de Foc. Aceasta este o exprimare metaforică prin care trebuie să se înțeleagă mai ales starea de surescitare, de debusolare și, poate, de teamă, a sufletelor care în lunga lor existență în Primul Cerc fuseseră permanent îndrumate și ocrotite de Tatăl Ceresc și de Arhangheli. Când au trecut de Primul Cerc, s-au trezit pe cont propriu, departe de CASĂ, în zone neexplorate ale Creației, zone pe care urmau să și le amenajeze pentru a putea exista. Este de înțeles starea de nesiguranță în care s-au trezit.

În universul în care au venit, univers care era condus de un Dumnezeu, sufletele au fost nevoite ca mai întâi să se adapteze condițiilor locale oferite de planetă sau arealul în care urmau să existe o perioadă mai scurtă sau mai îndelungată de timp. Unele au găsit că cea mai bună dezvoltare a lor se poate obține pe ”planete nemateriale”, altele, pe planete cu grade de materialitate diferită.

Pentru a se adapta condițiilor locale, mai toate sufletele au fost ajutate să-și ”procure” un corp care să le ajute să experimenteze ceea ce își propuseseră. Corpurile pe care și le-au luat erau de densități impuse de adaptarea la planetă: unele mai grosiere, altele mai eterate, unele cu structură pe bază de carbon, altele de siliciu (cred că sunt mult mai multe alte elemente care stau la baza celulelor corpurilor ființelor în univers și în cosmos). Evident că și fizionomiile erau de o varietate aproape infinită. În funcție de experiențele pe care le-au avut, de condițiile locale, de mediul în care au hotărât să existe, viața s-a dezvoltat în infinite variante.

Condițiile locale au impus ființelor create o mulțime de transformări, de perfecționări, toate având scopul unei adaptări cât mai perfecte. În acest mod, s-au creat sistemele existențiale: planetare, galactice etc.

În baza Legii Creației, sufletele rădăcină, în co-participare cu Dumnezeul acelui univers, au început să creeze alte suflete, din aceeași rădăcină. Totul putea fi comparat cu un pom care în timp își formează coronamentul. Din trunchiul copacului au apărut ramuri, din fiecare ramură au apărut rămurele mai mici, s.a.m.d. Trunchiul, care stă înfipt în rădăcină, se dezvoltă atât cu ceea ce primește de la rădăcină cât și din ceea ce primește de la coronament. Dar el, totodată, are și rolul de a face legătura între coronament și rădăcină, prin el trecând toate substanțele nutritive.

Toate cele trei părți (rădăcină, trunchi, coronament) sunt într-o strânsă legătură și depind una de cealaltă, însă nu în aceeași măsură. Fiecare parte este condiționată și total dependentă de partea sa inferioară. De exemplu, fără rădăcină nu poaste exista tulpina și, evident, nici coronamentul etc.

Să revenim la suflete. Din sufletul rădăcină s-au creat alte suflete cu existență absolut independentă una față de alta. Ele se pot regăsi în întregul univers, în planuri diferite, cu nivel de evoluție diferit. În marea majoritate a cazurilor, tot ceea ce se dezvoltă din sufletul rădăcină face parte din același regn. Astfel, din sufletul rădăcină al unei ființe inteligente umane, descendența va fi, de regulă, tot una umană. Aceste ființe vor putea avea fizionomii diferite, sex diferit, grad de cultură sau inteligenți diferit etc. Locația lor poate fi, cum am mai spus, în lumi diverse ale universului, ca planetă și dimensiune. Și nu numai atât: ele se pot regăsi în eternul moment de ACUM, în trecut, în prezent sau în viitor.

În ceea ce privește nivelul de conștiință, sufletele pot evolua sau involua, în funcție de ceea ce aleg să facă și de rezultatele acțiunilor lor. Din acest motiv, există și posibilitatea ca un suflet uman (de exemplu) să regreseze până la nivelele cele mai de jos ale evoluției. Coborârea pe această scară poate trece regresiv de la ființă umană, la animal, plantă, mineral (elementalii).

Pe latura ascendentă a scării evolutive, sufletul poate urca până la nivelul celor mai înalte ențități, arhanghelii.

Să mai spunem că un suflet de animal (în cazuri excepționale, chiar o plantă) poate evolua destul de repede (în viața următoare) la nivel de suflet uman, dacă se îndeplinesc anumite condiții excepționale. Se spune că nu este neobișnuit ca sufletul unui câine, unui delfin etc. care a salvat vieți sau care s-a sacrificat pentru a salva în extremis o ființă umană, mai ales dacă era vorba de una cu destin uman valoros, în viața viitoare să fie promovat la statutul de ființă umană, dacă va alege acest destin.

Așa cum am menționat, sufletele rădăcină au fost create TOATE în același timp și, mai târziu, după ce au trecut în Al Doilea Cerc al Creației, s-au răspândit în tot Cosmosul.

O parte dintre aceste suflete rădăcină au ales Universul nostru, apoi, Galaxia noastră, Sistemul nostru solar,…planeta Pământ. Unele au ajuns pe Pământ după un lung periplu prin alte locații ale univerului.

Decendența rezultată dintr-un suflet rădăcină nu este obligatoriu egală numeric cu descendența altui suflet rădăcină.

Dacă un suflet decade din cauza unor comportamente neadecvate, el poate să involuieze atât de mult (în decursul unei singure vieți sau mai multor vieți consecutive) încât să devină un ”suflet pierdut”, suflet care, în fază finală, va fi resorbit, el pierzânu-și pentru totdeauna identitatea. Particulele lui se vor adăuga câmpului energetic global ca substanță primară, pentru perpetuarea vieții Cosmosului, în diferitele lui forme.

În cazul în care un ”suflet rădăcină” devine un ”suflet pierduit”, atunci, întreaga sa descendență va fi resorbită. Asta poate însemna că multe vieți ale multor ființe răspândite peste tot, dar ținând de același ”suflet rădăcină” devenit ”suflet pierdut”, vor fi curmate, inclusiv acelea care nu aveau ce-și reproșa din punct de vedere al corectitudinii și respectării legilor divine.

Trebuie spus că în toate cazurile de acest gen există posibilitatea acordării GRAȚIEI SUPREME, dar acestea sunt rarisime și, în niciun caz, nu pot fi invocate.

În interpretarea mea ”sufletul cumulativ” nu trebuie confundat cu ”arborele genealogic” crescut pe un ”suflet rădăcină”. ”Sufletul cumulativ” este echivalent unui grup de ramuri crescute dintr-o ramură principală. Altfel spus, un ”suflet rădăcină” poate cuprinde mai multe ”suflete cumulative”.

În cazul planetei noastre, când corpul fizic care a găzduit un suflet moare, sufletul ajunge în Nirvana (tărâmul nematerial unde ajung toate sufletele care părăsesc Pământul). Acolo va cunoaște precis componența ”sufletului cumulativ” din care face parte și locația fiecărui suflet component, chiar dacă unele vor fi în acea perioadă în corpuri umane, ne-umane sau vor fi fără corp fizic.

Mai vreau să adaug că experiența pe care o acumulează un suflet în fiecare viață, se depune și îmbogățește experiența globală a ”sufletului cumulativ” respectiv, experiență care se va regăsi în procentaje diferite în abilitățile și caracteristicile tururor ființelor care vor fi născute ulterior și vor găzdui un suflet component al acelui ”suflet cumulativ”.

Când se pune problema ca un suflet să ascensioneze la o dimensiune superioară, acesta va alege să se nască într-un corp pe planeta și în perioada în care s-a creat acea potențialitate (cum a fost cazul nostru în 2012).

Mulțumiri celor care citesc aceste rânduri!

(C.M.)

duminică, 24 februarie 2013

INFRÂNGEREA FRICII.



Mesaj de la Fongeetale, din Consiliul pentru Asistarea Pământului.


(4 feb. 2013)

Vă iubesc! Nu aveți nicio idee cât de mult vă iubesc! În forma voastră umană, nu puteți avea acel sentiment deplin. Nu-l puteți nici înțelege complet. Nu puteți simți tot ceea ce vă pătrunde corpul. 
Este adevărat ceea ce a spus Faleekastrina (n.m.: președintele Consiliului pentru Asistarea Pământului): "acest trup putred". Aceste vehicule aflate în pragul morții, nu sunt făcute să dureze, pentru că ele nu sunt demne de măreția sufletului și Spiritului vostru.

Oamenii mor pentru că ei nu iubesc suficient. Pentru a cuceri totul, voi trebuie, mai întâi, să vă cuceriți/înfrângeți frica. Acolo unde nu este suficientă dragoste se instalează frica; frica și moartea. Starea aceasta de lucruri trebuie să dispară, sentimentul ficii trebuie eradicat. Înainte de a vă cuceri moartea, trebuie să vă cuceriți frica. Frica nu trebuie dată la o parte ci trebuie trecut prin ea, chiar dacă asta o veți face cu oarecare teamă. Dacă vă este frică de ceva, nu-l evitați, confruntați-vă cu acea situație, cu acel ”ceva”. Dacă vă displace ceva, înfruntați-vă cu acea situație și dominați-vă neplăcerea. Iar când vă place ceva, dați-vă drumul, nu vă înnăbușiți sentimentul!

De foarte multe ori, frica te împiedică să vezi, să judeci și să ei decizii corecte. Dacă ai mai trecut prin acel sentiment de frică, când îl reîntâlnești, îl vei aborda cu mai mult curaj, cu mai multe șanse de a-l cuceri. Frica inhibă sinele vostru complet.
Dacă îți este frică de întuneric, STINGE luminile! 

Dacă îți este frică de înălțime, urcă pe o clădire înaltă, sau escaladează un perete! 
Dacă îți este frică de șerpi, procură-ți unul ca animal de companie! 
Dacă nu vrei să fii observat, fă-te remarcat! 
Dacă te temi că vei fi respins, sau nu ți se va răspunde la iubire, nu intra în panică căci există șansa să ți să răspundă favorabil.

Frica face ca iubirea să se piardă căci ea vrea să provoace daune, să inhibe reacțiile corpului, să-l paralizeze. Ea urmărește să scadă frecvența de vibrație, să pună piedici iubirii și, dacă se poate, s-o culce la pământ.

Nu aș alege un corp uman dacă nu aș ști că este cel mai bun pentru a mă reprezenta. 

Sunteți norocoși, chiar dacă cele mai multe amintiri v-au fost șterse. Sau poate, tocmai pentru asta! Dacă v-ați aminti ceea ce ați fost în viața sau viețile anterioare ar fi nu numai inutil dar chiar v-ar aduce un deserviciu. Dacă ați fost cândva ”cineva” și acum sunteți un obișnuit sau, poate, un sărman, amintirea aceea v-ar provoca regrete, amărăciune că: ”o, Doamne, ce-am fost și ce-am ajuns!” Dacă, dimpotrivă, ați fost un amărât și acum sunteți ”cineva”, ați trăi cu teama că, cine știe, dacă și acum ați cădea în acea situație….Pentru a evita acel trecut ar fi posibil să vă avântați cât mai în față, pentru a vă îndepărta cât mai mult de acea situație precară, chiar dacă ar trebui să treceți peste alții.

Dar trupul vostru este ceea ce eu numesc, o realitate fizica, care va fi ”operat” în viitor, în care se va face curățenie și se va aduce mai multă lumină, pentru ca el să devină mai ușor, mai transparent, mai capabil de a vibra pe frecvențe înalte.


Cam așa este corpul nostru. Corpul nostru este mai maleabil, mai neafectat de lovituri, de intemperii, de temperaturi înalte sau joase. În el nu se poate cuibări frica sau boala. Însă, întâi de toate, voi trebuie să vă curățați ființa (inclusiv corpul fizic) de frică.

Mai tot timpul, ființele umane cred că trebuie să facă ceva, orice, numai să nu stea degeaba. Alte ori oamenii sunt convinși și știu că trebuie să facă o anume acțiune, dar o tot amână până când constată că timpul optim a trecut și că ei nu mai pot, din diferite motive, să efectuieze acea acțiune. Timpul trece și ei se trezesc în fața morții (corpului fizic) când o listă întreagă de regrete le defilează prin minte. Mai tot timpul vor ajunge la concluzia că nu și-au utilizat viața pentru experiențele pentru care veniseră în această viață, care, iată, se încheie și că ei s-au pierdut în nimicuri, în chestiuni neimportante pentru evoluția lor. În ultimă clipă spun:” Doamne, iartă-mă! Și se ...duc.

Dragilor, aici pe Pământ, timpul nu este prietenul vostru căci viața voastră în trup este efemeră și ar trebui trăită cu maximă responsabilitate pentru a putea să vă îndepliniți obiectivele pe care singuri vi le-ați propus înainte de a vă naște. Când ”plecați” vă luați cu voi datoriile, restanțele, și când vă veți face noul program va trebui să treceți în el și aceste restanțe. De altfel aceste ”restanțe” vă vor determina să reveniți în corp pentru a le aduce la ”zi”. Ați înțeles, desigur, vorbim despre karmă. 

Într-un fel, pentru a înainta, voi ar trebui să renunțați la tot ceea ce vă oferă comoditate: comoditatea de a nu gândi, comoditatea de a lâncezi, de a nu schimba lucrurile, de a accepta starea larvară în detrimentul fluturelui care puteți fi. Mulți v-ați ascuns sub patrafirul preoților crezând că de-acum este treaba lor să vă ducă la Dumnezeu, căci voi, v-ați plătit datoria față de slujitorul bisericii. De acum e treaba lui cum face, voi vă puteți continua viața mai mult sau mai puțin dumnezeiască. Cei care procedează astfel se înșală. Pentru erorile voastre nu puteți delega pe nimeni.

Ce este confortabil pentru tine să faci?
Nimeni nu poate decide pentru tine, ceilalți pot decide doar pentru ei. Fiecare trebuie să decidă pentru el și să aleagă în conformitate cu dorințele sale. Puteți renunța la orice învățătură, dacă sunteți convinși că nu ar fi spre binele vostru cel mai înalt. Nu are importanță de la cine vine: dacă inima voastră nu se deschide cu bucurie la ceea ce vi se propune, cel mai bine este să refuzați oferta. Chestiunea este să aveți suficient duiscernământ, să vă cunoașteți idealurile și posibilitățiule și să fiți absolut sinceri cu voi înșivă. Când faceți meditații, puneți-vă întrebări de genul: "Ce ar trebui să fac pentru a rămâne în echilibru? Calea pe care vreau să merg este cea mai bună pentru binele cel mai înalt al ființei mele? De ce am tendința să refuz oferta care mi se face? Sunt destul de puternic pentru a înainta fără ajutor ? Nu am cumva pretenții mai mari decât posibilitățile mele actuale?” Dacă insistați, se va găsi cineva să vă dea un răspuns calificat și acesta ar putea fi, în primul rând, Spiritul vostru Superior.
Acțiunile voastre vă vor arăta dacă ați luat deciziile cele mai potrivite.

Sunt Fongeetale membru al Consiliului pentru Asistența Pămânului. 

Namaste.
SURSA: http://ascensionkeys.typepad.com
(C.M.)

MEN IN BLACK - OAMENII IN NEGRU


CAZUL BENDER - ENIGMA UNEI EXISTENTE

In seara zilei de 30 iulie 1952, Albert K. Bender primi un telefon ciudat in timp ce se afla singur in locuinta sa. La repetatele lui intrebari nu se auzi nimic la celalalt capat al firului, dar simti brusc o durere frontala puternica si o ameteala neobisnuita. In acel moment isi dadu seama ca receptioneaza un mesaj telepatic: i se transmitea sa nu se mai ocupe de studierea fenomenului OZN. Apoi, auzi un bazâit in receptor, dupa care veni tonul. Facand o simpla verificare la centrala telefonica, i se spuse ca numele lui nu fusese cerut de nimeni in ultimele minute...
Cu putin timp in urma, Bender pusese bazele organizatiei I.F.S.B. (Biroul International de Studiere a OZN-urilor), infiintata la Bridgeport, Connecticut, in aprilie 1952.
Intr-o seara, intorcandu-se acasa dupa ora 23:15 de la un film si trecand printr-o portiune pustie si intunecoasa, avusese nou aceeasi senzatie de ameteala; incepu sa-l doara fruntea puternic si receptă un mesaj asemanator, in care i se spunea sa nu se mai ocupe de I.F.S.B. Ajuns acasa, cand deschise usa camerei sale, il izbi un miros puternic si neplacut ca de sulf, greu de suportat. Toate dosarele organizatiei I.F.S.B. erau ravasite, iar aparatul de radio era deschis, insa nu se auzea nimic decat zgomotul de fond. Nu-si amintea sa-l fi lasat deschis cand plecase. 
Insa Bender nu lua deloc in serios aceste semne, ci continua sa se ocupe de fenomenul OZN si de organizatia infiintata, publicand in continuare articole din ce in ce mai interesante in revistele de specialitate.
Intr-o seara de noiembrie se afla intr-o sala de cinematograf. Pe la jumatatea filmului, pe locul din dreapta lui simti prezenta cuiva, desi nu auzise pe nimeni intrand, inaintand si asezandu-se. Intoarse capul si tresari surprins cand vazu un barbat imbracat in negru, care-l privea cu ochi sclipitori, ca ochii de pisica in noapte! Parca erau doua beculete aprinse, facand ca fața sa-i para foarte intunecata. Bender simti o ameteala si inchise ochii. Cand ii deschise din nou, omul disparuse fara sa faca vreun zgomot. Apoi, dupa cateva secunde, aparu din nou, de data aceasta in stanga! Bender se scula enervat si se muta in alta parte a salii. Dar nu dupa mult timp parca simti o arsura in ceafa si, intorcandu-se, vazu din nou ochii aceia privindu-l fix. Se ridica si se duse sa cheme supraveghetorul, dar cand se intoarse cu acesta, necunoscutul nu mai era acolo, iar lumea se uita linistita la film. Bender renunta să mai vizioneze filmul si porni iritat spre casa. In dreptul unei vitrine cu discuri se opri, cautand ceva ce-l interesa. Atunci simti din nou arsura la ceafa si intorcandu-se, il revazu pe necunoscutul cu ochii stralucitori, la numai cativa pasi de el. In acel moment avu senzatia clar ca fiinta aceasta nu era ceva cunoscut, ci era, parca, o fiinta din alta lume!
Apoi, intr-o alta seara din februarie 1953, dupa o sedinta a organizatiei I.F.S.B. care se tinea la Bander acasa, acesta se indrepta spre camera lui, cand observa o lumina ce venea de acolo. Deschise usa si ramase incremenit in prag cand vazu in mijlocul camerei o lumina albastruie puternica, ce incepu sa se risipeasca la aparitia lui, apoi disparu treptat, dar in urma  mai zari o clipa doua luminite stralucitoare. 

In martie 1953, conducerea organizatiei I.F.S.B. propuse sa se faca o incercare de contactare a extraterestrilor, deoarece in perioada aceea se discuta foarte mult despre OZN-uri, care fusesera vazute de multa lume, dupa cum aratau diverse rapoarte publicate in ziarele locale. Astfel, experimentul urma sa se desfasoare in Ziua C (Ziua Contactului) si consta in aceea ca toti membri I.F.S.B. urmau sa se concentreze asupra unui mesaj pe care sa-l transmita mental in spatiul extraterestru.
In data de 15 martie 1953, cand se stabili Ziua C, Bender se afla si el in camera lui si la ora 6 incepu sa se concentreze asupra mesajului urmator: "Catre echipajul navei interplanetare care tine sub observatie planeta noastra numita Pamant. Noi, membrii I.F.S.B. vrem sa luam legatura cu voi. Suntem prietenii vostrii si va rugam sa veniti pe Pamant. Va vom intampina cu prietenie. Vom face tot posibilul sa ne intelegem cu voi... etc, etc. Repetă mesajul de trei ori, concentrandu-se cat mai tare. Apoi simti o raceala in tot trupul si o durere acuta de cap. Se detasa parca de trup si se smti plutind la cativa metri deasupra patului. Atunci i se comonica urmatorul mesaj: "Te urmarim de mai multa vreme... Nu mai incerca sa ne tulburi, deoarece avem de indeplinit o misiune pe Pamantul vostru... Suntem printre voi..."
Revenindu-si din starea de plutire, Albert Bender crezu la inceput ca visase. Era ora 18:05, deci totul durase numai cinci minute. Aparatul de radio era deschis... Atunci lua hotararea sa scrie tot ce i se intamplase in ultimul timp. Pusese hartia intr-un plic si-l inchisese intr-un birou. In tot acest timp, in camera simtise un miros puternic de sulf, cu toate ca geamul era deschis iar mirosul persista inca multe zile. Dar nu avu curajul sa cheme pe nimeni si nici sa povesteasca cuiva despre cele petrecute, de teama sa nu fie luat drept nebun. Dupa cateva zile, lua hotararea sa expedieze plicul la Pentagon, la Washington, dar nu mica-i fu mirarea cand constata ca plicul ii disparuse din sertarul in care îl incuiase!

In iulie, Bender pleca in concediu. La intoarcere, intr-o seara calda de vara, cand intra in casa, gasi in camera mirosul de sulf si aparatul de radio deschis. Il cuprinse o stare de ameteala si se aseza pe pat. Simti ca o putere necunoscuta pune stapanire pe el, apoi se trezi in camera cu trei barbati imbracati in negru purtand niste palarii cu boruri largi, care le acopereau jumatate din figura. De sub boruri se vedeau doar ochii, stralucitori, ca niste beculete aprinse...
Bender auzi in interior o voce care-i spunea ca el fusese ales pentru a fi contactat de o civilizatie extraterestra, care se afla pe Pamant intr-o misiune importanta. Era rugat sa nu spuna nimanui nimic si sa se supuna instructiunilor primite. Urma sa-i dea o placuta metalica pe care, daca o strangea in pumn,  intra in contact cu ei. Trebuia doar s-o tina strans in mana, sa deschida aparatul de radio si sa spuna "KAZIK". Urmau sa se mai intalneasca peste doua zile, la aceeasi ora. Apoi, unul din ei deschise aparatul de radio si-l potrivi intre doua posturi care emiteau in acel moment. Bender il intreba mental de ce face aceasta si i se raspunse ca numai asa putea sa se intoarca la baza.
Ramas singur, Bender se trezi că ține in mana o placuta de metal rotunda, bombata la mijloc. Era facuta dintr-un metal neobisnuit si stralucitor. O examina cu atentie, apoi o incuie intr-o cutie, cu gandul ca a doua zi va relata oficial toata intamplarea si va prezenta placuta de metal drept marturie a veridicitatii spuselor sale. La gandul acesta adormi mai linistit. A doua zi de dimineata se duse direct la cutia respectiva, o descuie in graba si... ramase stupefiat: placuta nu mai era acolo! Parca cineva ii citise gandurile si il oprea in felul acesta de a mai face publica intamplarea ciudata prin care trecuse.
Dupa alte doua zile, aflat in camera lui, Bender astepta cu nerabdare reintalnirea cu cei trei extraterestri. Totul i se parea un vis, sau mai curand un cosmar. Din curiozitate, se duse si deschise cutia: placuta metalica era la locul ei, mai stralucitoare ca niciodata! Dupa primul moment de surpriza, primul lui gand a fost sa o arate cuiva, oricine ar fi el. Dar in acel moment metalul capata o culoare rosu-sangeriu si se infierbanta atat de tare, incat trebui sa-i dea drumul din mana. Ajunsa pe podea, placuta isi relua aspectul initial. Atunci isi dadu seama ca nu va putea dovedi realitatea celor petrecute cu doua zile inainte. Se apleca, ridica placuta si se hotarî sa-i cheme pe cei trei necunoscuti.
Deschise aparatul de radio si repeta de mai multe ori :"KAZIK". Dupa cateva secunde i se facu foarte frig, tamplele incepura sa-i zvacneasca puternic si simti cum o forta extraordinara pune stapanire pe el. Se intinse pe pat si simti ca devine usor si incepu sa pluteasca. Dupa cateva secunde se trezi inconjurat de o lumina. Se afla intr-o camera imensa, circulara, cu bolta transparenta. Parca era in interiorul unei farfurii zburatoare. Peretii erau stralucitori ca din otel inoxidabil. Era imobilizat intr-un scaun din acelasi metal, iar in fata sa era un ecran tubular. Se mai afla alaturi si o fiinta asemanatoare cu cei trei barbati in negru, care, privind fix la el, incepu sa-i explice niste imagini care apareau pe ecran. Una dintre acestea prezenta planeta dupa care venise nava extraterestra, planeta care facea parte dintr-un sistem solar mult mai vechi decat al nostru. Venisera pe Pamant pentru a-si procura din mările noastre o substanta care era vitala pentru ei.
Apoi Bender tresari cand vazu pe tot ecranul un monstru infiorator, greu de descris: era unul din locuitorii planetei indepartate in adevarata lui forma. Se prea poate ca si pamantenii sa arate asa peste cateva sute de mii de ani - ii sugera prezentatorul. Daca oxigenul din aer va fi din ce in ce mai rar, pamantenii vor trebui sa se adapteze la orice amestec de aer. Modificarile mediului vor duce implicit la modificarile organismelor umane dupa Terra. Lui Bender i se mai spuse ca pe planeta necunoscuta exista fiinte de trei sexe: doua la fel ca pe Pamant si al treilea il formeaza exaltatii, care sunt fiinte dotate exceptionale. Exista acolo un control foarte riguros al populatiei, femeile depun oua, care sunt pastrate si clocite numai cand asupra planetei se abate "Marele intuneric", cand mor foarte multi locuitori.
Apoi incepu sa se faca intuneric si peste cateva secunde, Bender se afla din nou in camera lui, tinand in mana placuta de metal. Fusese transportat in interiorul unei nave extreterestre timp de o jumatate de ora si isi dadea seama ca nimeni nu o sa-l creada.
In august 1953, Bender primi o alta vizita din partea celor trei barbati in haine negre. Se trezi intr-un loc necunoscut despre care ei spuneau ca este sub pamant, in Antarctica. Se afalu intr-o incapere mare, luminata foarte puternic si care parea construita din gheata. Dupa cateva secunde aparu in incapere un barbat imbracat intr-un costum auriu. Avea parul alb, stralucitor, care contrasta cu pielea de un maroniu lucios, ca un bronz puternic. era Exaltatul, o fiinta bisexuata. El conducea baza în care se aflau. Cei din fata se inclinara in fata lui si se apropiara pe rand de el, lipind de fruntea lui o bucatica plata de metal pe care o avea fiecare in mana. Facu si Bender la fel, iar in momentul in care ii atinse fruntea cu placuta de metal, simti o energie puternica trecandu-i prin brat si ajungandu-i la frunte. Entitatea se arata foarte prietenoasa si gata sa raspunda la intrebarile pamanteanului. Bender afla astfel ca acesti etraterestri venisera pe Pamant in anul 1945, pentru a lua apa din mările de aici, care sa fie prelucrata intr-unul din laboratoarele lor infiintate pe Pamant, pentru a obtine o substanta vitala pentru ei. Urmau sa ramana doar 15 dintre ei pe Pamant, schimbandu-si echipajul o data la doi ani. Nu aveau intenția sa faca vreun rau pamantenilor, dar fusesera nevoiti sa sperie oamenii, iar uneori chiar sa-i ucida, cand nu a fost alta solutie. Fusesera rapiti multi pamanteni si dusi pe planeta indepartata pentru experimente. Nici unul din ei nu rezistase conditiilor de acolo, deci nu rămăsese niciun exemplar viu.
I-au fost prezentate mai multe imagini pe un ecran cinemascop tridimensional, infatisand evolutia Universului, catastrofa care pustiise planeta Marte, in urma invaziei unei alte civilizatii, apoi imaginea unui oras de pe planeta lor si, in sfarsit, imaginea unei arme. Dupa ce arma era descarcata si tinta atinsa, incarcatura se reintorcea pe teava, printr-o miscare incetinita...
Lui Bender i se spusese ca aceasta era ultima lui intalnire cu ei, ca nu avea voie sa destainuie nimanui secretul lor decat atunci cand ei nu vor mai fi pe Pamant, iar el va sti ca au plecat cand va disparea placuta metalica din locuinta lui. La despartire, Bender il ruga pe "exaltat" sa-i dea o dovada ca ei exista cu adevarat si ca nu este totul rodul unei halucinatii de-a lui. I se spuse ca nu peste mult timp, aproape de casa lui va aparea o nava mica de-a lor, care va purta cu ea una din armele prezentate si se va atinge o tinta de mica importanta.
 
Revenit pe Pamant, in data de 20 august, Bender citi intr-un ziar local ca in data de 19 august 1953 avusese loc o explozie ciudata pe strada Middletown, aproape de Front Street, insotita de aparitia unui obiect zburator neidentificat. La anchetă se descoperise o gaura destul de mare intr-un panou de tabla, fara sa se afle cum aparuse gaura respectiva acolo. Ancheta fusese condusa de August C. Roberts de la sectorul investigatii. Acesta se deplasase la New Haven pentru a examina tabla indicatoare gaurita. Nu se gasisera urme de metal ars sau alte sau alte semne care sa ateste ca ar fi avut loc o impuscatura. La o cercetare mai atenta a marginilor din interior se descoperise, incorporat in structura metalica, un fel de reziduu, care fusese imediat supus cercetarilor, dar nu se comunicase inca rezultatul analizei. Se gasise si o martora, o vecina de-a lui Bender, care declarase ca vazuse in dimineata zilei de 19 august 1953, ora 9:00, o lumina puternica trecand pe langa fereastra ei si aproape imediat auzise o explozie langa casa. Dorind sa afle despre ce este vorba, martora s-a apropiat de tabla indicatoare si a vazut ca iese fum din orificiul aparut in centrul ei. De jur-imprejur se simtea un puternic miros de sulf...

Acestea au fost straniile evenimente petrecute de Albert K. Bender cu cei trei barbati in negru. Se pare ca nu exista nici o dovada a trecerii lor pe Pamant, in afara orificiului din tabla indicatoare si de durerile de cap ingrozitoare de care Bender nu a reusit sa mai scape niciodata...
 
Ceva mai tarziu, pe 24 iunie 1967 (se implineau in aceasta zi exact doua decenii de la intamplarea lui Kenneth Arnold!), un cunoscut cercetator ufolog, Dominic Lucchesi, afirma ca Bender, dupa vizita celor trei oameni in negru, parea un om cu totul schimbat. Era speriat si - mai tarziu - suferea de dureri de cap ingrozitoare care, pretindea Bender, erau controlate de ei! ”Ori de cate ori mă gândeam sa rup tacerea, durerea de cap se instala cu violenta."
”Cei trei oameni imbracati in negru i-au interzis sa vorbeasca si el nu indrazneste sa o faca" - a adaugat August C. Roberts, un alt celebru ufolog american. El continua: "Azi, Bender conduce un motel in California. El refuza sa discute despre farfurii zburatoare."

La randul sau, Bender avea sa declare, prin anii 60: "Cand oamenii vor afla adevarul despre OZN-uri se vor petrece schimbari dramatice. Stiinta va primi o mare lovitura."

SURSA: http://www.civilizatii.extraterestre.go.ro

(pentru conf. C.M.)

joi, 21 februarie 2013

Voi și planeta voastră sunteți înconjurați de multe ființe care doresc să vă întâlnească.



Mesaj de la Magatha din Agartha 


(Channeled by Méline Lafont în 14 feb.2013)


Salutări, iubiții mei frați de la suprafața Pământului! Sunt Magatha din civilizația subterană Agartha. Sunt conștient de faptul că am lăsat să treacă destul timp până m-am decis să mă prezint. Îmi cer scuze pentru această întârziere pe care voi încerca să v-o explic.

Dragii mei frați de la suprafața Pământului, o mulțime de schimbări au loc acum în realitatea voastră: literalmente munții planetei suferă modificări și mutații, și asta are legătură cu punerea în mișcare a procesului de ascensionare globală a planetei dar și cu pregătirea pentru apariția în plan fizic a altor civilizații. Toate aceste procese au nevoie de o accelerare, de un sprijin foarte mare din partea tuturor celor care s-au implicat în transformările care trebuie să aibă loc în ființa umană, în umanitate și în structura planetei.

Numeroase intervenții au avut loc din partea multora dintre noi, nu numai din cea a Maeștrilor Luminii, și, printre aceștia, trebuie să menționez și pe cei din civilizația subterană a Terrei, adică din partea rezidenților din Agartha.
Așa cum ați fost informați anterior, noi v-am acordat asistență calificată în toate domeniile în care a fost nevoie și în locațiile unde era necesară, în conformitate cu obligațiile pe care ni le-am asumat.

Voi și planeta voastră (dar și a noastră, dacă ne permiteți) sunteți înconjurați de o mulțime de ființe venite din univers cu dorința de a contribui cu cunoașterea și experiența lor, cu tehnologiile de care dispun și cu expertiza pe care și-au format-o în lunga lor existență, pentru ca procesul ascensionării sistemului planetar al Pământului să se desfășoare cât mai bine și să se încheie la momentul preconizat. Evoluția voastră și a planetei spre dimensiuni superioare a fost puternic sprijinită prin extrem de marile cantități de Lumină care s-au trimis pe Pământ și care au redresat situația planetei ce devenise extrem de îngrijorătoare.

Ne simțim extraordinar când constatăm că eforturile prietenilor voștri și ale voastre au dat și dau roade, și știm că toate aceste eforturi vor aduce în viața civilizației umane noi și foarte importante realizări pe calea evoluției voastre, care va însemna obținerea unor multiple abilități, un salt mare în conștiință și posibilități multiple de manifestare a ființei umane în concertul multelor civilizații ale galaxiei și universului nostru.

Ați primit multă energie benefică, divină, cu care nu numai că vă veți putea consolida statutul de civilizație, dar veți deveni ceea ce se preconiza: o civilizație a ființelor multidimensionale.

Solidari cu voi, noi suntem foarte recunoscători multelor suflete umane care au crezut în devenirea lor și în statutul lor universal.
Mulți dintre voi ați avut deplină încredere în programul Divin, chiar dacă, în anumite perioade, noile energii pe care ființa voastră le asimila, aduceau stări de disconfort, de oboseală, de descurajare, stări cu care nu vă mai întâlniserăți până atunci. Din fericire, majoritatea dintre voi, cei treziți, v-ați înscris în procesul ascensionării.

Suntem cu toții extrem de angajați în acest proces rarisim, din multe puncte de vedere, și putem fi mândri și bucuroși de ceea ce s-a realizat până în prezent precum și de modul în care majoritatea dintre voi ați înțeles și ați acceptat transormarea.

Trebuie să cunoașteți că ”în spatele scenei” se depune extrem de multă muncă, care solicită mult efort din partea celor care, de departe sau de mai aproape, au venit, cu multă iubire, să vă ajute. Multe tărâmuri din această galaxie sunt implicate profund în munca aceasta foarte solicitantă, de propulsare a umanității și planetei în dimensiuni superioare. Suntem siguri că ați aflat că ați trecut linia de sosire în dimensiunea de tranziție și că vă continuați înaintarea spre dimensiunea de destinație și ședere îndelungată, 5D.

Lăsați-i în pace pe cei care nu cred în ceea ce se întâmplă: se vor trezi și ei, mai devreme sau mai târziu, așa cum vor alege.

În prezent, frecvența de vibrație a multora dintre voi a crescut atât de mult încât noi, cei care ieșim la suprafață, cu diferite ocazii, putem fi observați. Pe cei cărora li se întâmplă, îi rugăm să nu aibă sentimente de teamă și să accepte că este vorba de o întâlnire între frați. 

Meline
Aceste întâlniri vor deveni din ce în ce mai frecvente, pe măsură ce mai mulți dintre voi vă deți crește corespunzător vibrația. Vom ajunge nu peste prea mult timp să ne recunoaștem, să ne facem vizite și să ne ajutăm în modul cel mai direct. Nu credeți că va fi minunat? Și cînd te gândești că ne-au trebuit mii și mii de ani ca să ajungem la acest moment! Ce pierdere inutilă de timp!

Când vă veți întâlni cu ființe din lumea interioară, vă rugăm, încă o dată, nu vă panicați, nu vă îndepărtați, nu evitați întâlnirea. Îndreptați spre cel cu care vă intersectați, gândurile voastre de pace și iubire și veți primi un răspuns pe măsură, care vă va liniști și vă va face să rămâneți centrați pe inimă. 


Păstrați-vă încrederea în viitorul vostru luminos și fiți siguri de prietenia, frăția și ajutorul pe care vi-l vom oferi în continuare prin energiile Luminii.
Vă cunoaștem dorințele, v-am auzit apelurile și, în măsura în care vă veți deschide și veți rămâne centrați pe inimă, veți primi ajutorul nostru și al celorlalte civilizații care și-au trimis formațiunile de asistență.
Nu vă temeți de ceea ce urmează să vină, acceptați energiile care vă sunt trimise și asimilați-le.

Totul este spre binele vostru cel mai înalt, și totul se face cu aprobarea lui Dumnezeu a cărui iubire v-a însoțit mereu.
Cu dragoste și recunoștință, până la întâlnirea noastră viitoare.

Magatha din Agartha.

Sursa: http://pleiadedolphininfos.wordpress.com

(C.M.)



miercuri, 20 februarie 2013

Clarificări asupra ascensiunii voastre.


Mesaj de la Consiliul de Asistență a Pământului.
21 ian. 2013.
 

Salutări, noi suntem Consiliul de Asistență a Pământului.
Permiteți energiilor noastre să rezoneze cu voi, pentru ca mesajul nostru să fie util pentru voi, pământenii. Atenționăm că, în cazul în care nu acceptați alinierea frecvențială cu energiile noastre, semnificația mesajului se va pierde, chiar dacă ajungeți să citiți acest mesaj. Cei care manifestați acceptare pentru acest mesaj, veți recepționa benefic energiile noastre modulate cu informații, fără a fi necesar un efort suplimentar.
Asistența noastră specifică acordată planetei Pământ și locuitorilor ei umani și non-umani, ajută procesului de ascensionare în care vă aflați.

Este sigur că ceea ce înțelegeți voi despre ascensiune diferă substanțial de înțelegerea pe care o avem noi asupra acestui proces. Pentru stabilirea unei atmosfere mai destinse între noi, vă putem spune că noi am trecut cândva prin procesul de ascensionare în care vă aflați voi acum. Și noi eram limitați în corpurile noastre fizice, dar ne-am străduit și am depășit acea condiție inferioară, făcând, totuși, destule greșeli pe care am dori ca voi să le evitați. Ne-a trebuit destul de mult pentru a ne ridica din dimensiunea inferioară în dimensiuni superioare. Greșelile pe care le-am comis și idolența unora dintre noi, au făcut ca procesul să dureze milenii. 

Vă prezentăm în acest mesaj adevărul nostru.

Ascensiunea poate fi considerată ca procesul prin care un organism fizic, se eliberează de iluziile pe care, în toată existența sa anterioară, le-a considerat realități indiscutabile. Dezlipirea de aceste iluzii, de aceste false realități, este o treabă destul de dificilă dat fiind faptul că o credință perpetuată de-a lungul timpului, le-a dat atât de multă putere încât mintea umană a suferit profunde deformări, greu de remediat ulterior. De fapt, toate iluziile dețin mult mai multă putere decât s-ar crede la prima analiză. Se întâmpla aceasta din cauza marilor cantități de energie pe care le absoarbe materia și gândurile. Dacă iluziile sunt alimentate permanent cu energie, ceea ce, practic, înseamnă că ne cantonăm în credința că iluziile sunt realități care ne pot determina viața, atunci, convingerile noastre prind consistență, se rigidizează, până la punctul în care trec în realitatea noastră palpabilă. Din acest motiv, pentru a evita să ne deformăm profund gândirea și chiar senzațiile, trebuie să ne raportăm mereu și exclusiv la Sinele nostru Superior. Mereu trebuie să ne amintim că Sinele nostru Superior există cu adevărat în ființa noastră, în corpul nostru fizic, și că este posibil să întrăm în legătură cu el, aceasta întâmplându-se definitiv atunci când sufletul nostru se contopește cu Spiritul Interior.
Realitatea, pe care o denumiți Sinele vostru Superior, nu este separată de voi. Acesta nu este un aspect al vostru, aflat într-o dimensiune superioară, ceea ce ne face pe noi să considerăm că denumirea de Sine Superior este inexactă. De acum încolo, este bine să considerați că Sinele vostru Superior, Realitatea voastră, este acea parte care vă aparține și care este acoperită de convingerile pe care le aveți și care vă reprezintă.

Sinele vostru, Sinele vostru real, realitatea voastră, este deja ascensionată. Acest duh, nu are nevoie de hrană (alimente) din care să-și extragă energia. El nu are nevoie de apă sau de somn pentru a se reface, nu este ca o baterie care trebuie reîncărcată. Faptul că ființa voastră are nevoie de hrană, de apă și de odihnă se datorează deconectării voastre destul de frecvente de la Spiritul vostru. Eliminarea credinței adânc înrădăcinate în ființa voastră, că înălțarea poate fi efectuată doar cu corpul de limină, vă va ajuta să ascensionați în dimensiuni superioare chiar împreună cu corpul vostru fizic, un corp care, desigur, în prealabil, trebuie curățat, purificat de ceea ce nu-i permite să-și crească nivelul de vibrație.

Depășirea limitelor pe care le-a impus grosiera voastră materialitate, este un proces în care se implică atât sufletul cât și Sinele vostru. Nu este un efort facil ci unul de copletă angajare în care sufletul și Sinele tind să se contopească. Oricum, acest efort nu este pentru cei slabi și nehotărâți deoarece se cere totală implicare și determinare. Printr-o exprimare mai colorată, am spune că nu este pentru cei ”slabi de inimă” și nici pentru leneși.

Se vor implica și vor ieși bine din acest proces doar cei vrednici. Asta nu trebuie să descurajeze pe cineva ci doar să trezească ființa umană care ar fi bine să înțeleagă cât de favorabil este momentul accelerării evoluției sale.Totuși, ca să ajungă în vârf, căruța voastră trebuie împinsă și asta este sarcina care vă revine în exclusivitate. Evident, nici noi nu vom sta degeaba: vom netezi drumul, vă vom orienta asupra traseului cel mai bun, vom avea grijă ca aceia car ar vrea să vă zădărnicească înaintarea să nu o poată face, vom ”dirija circulația” etc.

Indrumările pe care vi le oferim sunt predate lent. Ele se referă la cum trebuie procedat pentru a da la o parte vechi și înrădăcinate credințe, printr-un efort suportabil și încununat de succes.

Noi, să fie foarte clar, ne referim la un corp fizic, care nu are nevoie de hrană, de somn, de apă, care nu este uzat de trecerea timpului și care nu moare. Despre acest tip de corp fizic este vorba. Mutarea în altă dimensiune” este o exprimare care nu trebuie înțeleasă că vă părăsiți locația în care vă aflați. Acea altă dimensiune este o chestiune care ține de vibrație, de calitatea energetică a informației. Pentru a ajunge în altă dimensiune, corpul vostru fizic nu trebuie urcat într-un balon pentru a se înălța în slăvi.

Ființa umană trebuie să se elibereze de ciclul karmic, aceasta însemnând că în formula care stă la baza creării corpului și minții umane trebuie aduse modificări care să înlăture orice limitări în manifestarea liberă a acestuia. Depozitele karmice, care rezultă din desfășurarea vieților prin care treceți, trebuie lichidate astfel ca ființa să nu mai aibă ”bagaje” pe care să fie nevoită să le care dintr-o viață în alta. Când nu mai ai karmă, adică nu mai ai ”bagaje”, nu mai ai nici obligații, nici griji, nici procese de conștiință, nici ființe cărora să le datorezi sau să-ți datoreze ceva. EȘTI UN OM LIBER, un om care nu mai este prins în păienjenișul energetic al relațiilor și contactelor. Și când ești astfel, adică neancorat și                     neîmpovărat, nimic nu te mai poate reține să hoinărești pe unde te poartă imaginația. 

Pământul: ”sunt cu un idiot”
Noi suntem extratereștrii care ne-am încarnat pe alte planete așa cum voi v-ați încarnat pe Pământ și am învățat cum să ne facem corpurile noastre fizice foarte ușoare, foarte puțin dense, ceea ce ne-a permis să ascensionăm în dimensiuni superioare. Suntem dispuși să vă arătăm și vouă cum se poate face treaba asta. Suntem gata să vă punem la dispoziție metodele descoperite și utilizate de noi pentru ascensionare, începând cu primele tehnici care trebuie aplicate. Nu vă vom preda acele tehnici care nu se potivesc ființei umane de pe Pământ. Nu ne pasă dacă nu toți dintre voi vor rezona cu noi, vrem să-i ajutăm doar pe cei care sunt deschiși să primească experiența și cunoașterea noastră în acest domeniu.

Eu nu promit că metodele noastre vor lucra cu aceeași eficiență asupra voastră, nu-mi pot da seama cât de dificil vi se va părea procesul și nici în cât timp puteți să-l încheiați. Dar, oricum, nu vă veți pune viața în pericol, vă puteți opri când doriți și, suntem siguri, veți avea numai de câștigat.

Noi suntem Consiliul pentru Asistența Pământului.

Eu sunt Plashdar, purtătorul de cuvânt al acestui Consiliu. Urmează să mai cunoașteți, în mesajele viitoare, încă șase membri ai acestui organism.

Namaste!

SURSA: http://ascensionkeys.typepad.com

(C.M.)

sâmbătă, 16 februarie 2013

EXPERIENȚA UMANITĂȚII ÎN ACTIVAREA FILTRULUI INIMII.



Mesaj de la Consiliul Superior din Orion.


(9 feb. 2013; channeler: Holly Hawkins Marwood)

Holly

Salutări, dragilor.
Noi suntem Consiliul Superior din Orion.

Astăzi vom continua discuția pe care am început-o anterior despre cum să trăiești echilibrat în inimă.Vom trata problema un pic mai diferit, în ceea ce privește legătura cu inima, cerându-vă să acționați în conformitate cu comandamentele inimii.

Deși lumea voastră a părăsit dimensiunea a 3-a, nu vedeți încă în jurul vostru că s-ar fi schimbat lucrurile, tocmai acum când ar fi atât de multe de schimbat. Majoritatea dintre voi trăiți cu sentimente de frustrare, când constatați că lumea și experiența ei cotidiană nu este semnificativ diferită de ceea ce era înainte. Cea mai mare parte dintre voi ați avut și aveți mari așteptări de la perioada de după dec. 2012. Vă întrebați unde este schimbarea, dacă oamenii sunt la fel, problemele lor sunt aceleași, iar noutățile întârzie să apară? 

Cu toate acestea, noi spunem că schimbarea a început și că trebuie să vă continuați călătoria acționând doar în virtutea dorințelor inimii. Experiența voastră va fi din ce în ce mai semnificativă, dacă veți acționa mereu centrați pe inimă, nu pe minte. Lumea voastră nu a stat pe loc nici până acum. La nivel energetic, schimbările sunt importante și evidente, pentru cei care au capacitatea de a le observa. Aceste schimbări vor încep să apară și la nivel fizic, material.
Sesizarea schimbărilor care s-au produs nu intră în sfera de percepție a minții, a creierului vostru uman. Dar ele nu înseamnă că nu există.

Mijloacele voastre mass-media au acutizat percepția voastră în plan material și nu au putut avea vreo influență la nivel spiritual, din moment ce este axată pe relatarea, aproape în totalitate, a evenimentelor a căror vibrație este foarte joasă.

Pe măsură ce inimii voastre îi veți permite să-și îndeplinească rolul său de drept, de comandament în luarea tuturor deciziilor, toate energiile cuprinse în informațiile care vă parvin vor fi filtrate la un nivel superior, în așa fel încât tentațiile, comportamentele și gândurile de agresivitate, de ascundere a adevărului, de inducere în eroare a altora sau dorința de a acumula bunuri materiale, vor începe să nu mai aibă acces la mintea voastră, canalizată în viitor pe mai multă iubire, mai multă acceptatre, compasiune și spirit de într-ajutorare.

Cum se face acest lucru? Într-un fel, este o destul de simplu. Pur și simplu, în fiecare dimineață vă veți trezi cu starea de bună-dispoziție a omului pe care-l așteaptă o zi bogată în întâlniri prietenești, în evenimente favorabile, pline de împliniri și coincidențe avantajoase. Seara, veți merge la culcare cu sentimentul încheierii unei zile încărcată de realizări, care vă va oferi prilejul unui somn reconfortant.

Să dăm un exemplu. Să zicem că vă aflați într-o ședință la locul de muncă, o reuniune obișnuită, banală, de rutină, unde se vor prezenta concluziile zilei anterioare și se vor lua hotărâri legate de ziua în curs. Pentru mintea voastră plină de rutina acelui tip de activitate, nu este de presupus că se vor crea probleme dificile, în ceea ce privește stabilirea unui plan de lucru și adoptarea unor măsuri eficiente. Totuși, în discuțiile purtate, pot apărea unele chestiuni ieșite din comoditatea și rutina zilnică. O asemenea abordare necotidiană, pare a atinge o problemă de care este dispusă să se ocupe mai degrabă inima voastră decât mintea.

Stați și ascultați ceea ce se discută, poate interveniți și dumneavoastră, dar subiectul acela care s-a pomenit, și peste care s-a trecut, acoperit fiind de celelalte probleme, pare a nu se fi șters. Subiectul acela aruncat ca din întâmplare în acea ședință de lucru, poate să revină în ființa voastră și să devină o preocupare, poate chiar o absesie. Iată cum s-au creat două direcții ale preocupării voastre, intrate pe filiere diferite și care pot lucra simultan: una, legată de problemele cotidiene, de serviciu, probleme care fac obiectul preocupărilor minții și o altă cale, care a ”atins” inima și care nu s-a stins odată cu ședința de lucru.

Este interesant de observat că problemele curente din acea întâlnire de lucru au cunoscut o creștere a nivelului energetic până la un maxim, după care s-a produs o scădere firească a energiei acelor chestiuni, odată ce li s-au găsit soluțile și ”operativa ” s-a încheiat.

Cealaltă problemă, venită pe calea inimii, s-a manifestat energetic la un nivel incipient, dar nu a dispărut ci, dimpotrivă a crescut chiar și după programul de lucru.

Prin acest exemplu am vrut să remacăm că: în timp ce mintea este ocupată cu unele chestiuni (legate în special de materialitatea lumuii, deci de 3D), inima poate fi ocupată cu chestiuni care-i stau în atribuțiuni și care, în general, pot fi probleme de concepție care, cel puțin în primă fază, nu au nimic de-a face cu materialitatea ci cu creația sau cu spiritualitatea. Energia care a venit pe filiera inimii poate să fi fost legată de un sentiment de compasiune sau simpatie față de un coleg participant la acea întâlnire sau poate de dezaprobare.

Observați că cele două tipuri de fluxuri energetice au de la început căi paralele de propagare: una vizează mintea, cealaltă inima (sentimentul).

Acest tip de scenariu poate fi aplicat multor aspecte diferite ale vieții fiecăruia dintre voi. Trebuie ca pe viitor să încercați cât mai des să dați prioritate căilor energetice ale inimii și să folosiți mai puțin calea intelectului. Preocuparea de a deplasa centrul de greutate al activităților pe inimă și din ce în ce mai puțin pe minte, vă va crea posibilitatea de a lucra cu vibrații mai înalte, favorabile creșterii nivelului vostru de conștiință/conștiență.

Oricât ar părea de neverosimil, un asemenea comportament, o asemenea preocupare, va ajuta la edificarea Noii Lumi pe care v-o doriți. 
Desigur, nu trebuie să vă așteptați că vă veți debarasa ”peste noapte” de toate tipurile de energie veche, cu care ați creat și prin care ați văzut lumea de-a lungul multor vieți.

Cu certitudine, trebuie să vă tratați propria ființă cu înțelegere și cu gentilețe.

Rezultatele vor veni, fiți siguri, dar pentru a le vedea înfăptuite nu trebuie să vă auto-condamnați, dacă ele nu vin atunci când ați dorit voi. 

În privința deprinderii noului mod de a gândi, noilor comportamente și atitudini față de voi și față de lumea pe care o construiți, trebuie să vă comportați așa cum o faceți cu un copil care abia încearcă să meargă și să pronunțe cuvintele.
 Încercați să creați cât mai multe șcenarii în care să vă vedeți în ipostaze imposibile pentru un pămâmtean din 3D, gândiți-vă cum ar fi să zburați, să  vă deplasați cu sau fără corp fizic în diferite locuri din univers. Mergeți cu imaginația voastră peste tot pe unde ați vrea să călătoriți, dar nu uitați să vă ”luați ” și inima. Vrem să spunem că trebuie să dați frâu liber trăirilor, sentimentelor de bucurie, de iubire pentru tot ceea ce este creat. În plus, vă invităm să ”creați” și voi, după pofta ....inimii. 
 
Fiți binecuvântați!


Noi suntem Consiliul Supperior din Orion.

SURSA:  http://www.akashahealingstudio.com

(C.M.)