..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 decembrie 2013

O PRIVIRE MAI DEPARTE: anul 2014



MESAJ DE LA GHIZII ANGELICI
(22 dec 2013; channeler Taryn Crimi) 
Traducere Const. Mihăilescu

Astăzi, dorim să ne concentrăm atenția asupra anului 2014. Majoritatea dintre cei care ne urmăresc mesajele, cunosc că nu prea ne face plăcere să facem previziuni, aceasta 

deoarece , pur și simplu , viitorul nu este un dat, nu este o constantă la care te poți raporta oricând. Viitorul este un proces dinamic, el se află în permanentă schimbare și este o consecință a deciziilor și acțiunilor precedente. Cu toate acestea, se poate vorbi de ”viitorul” energiei colective a umanității care se caracterizează prin mai multă stabilitate față de cea a unui individ. Este ușor de înțeles de ce: deciziile colective, schimbările în colectivitate au, evident, o anumită inerție, căci orice schimbare nu poate fi decât rezultatul hotărârii colective, care, orice s-ar spune, se sedimentează mai greu.
Nu ne vom concentra pe evenimente sau acțiuni în materialitate, ci, mai degrabă asupra energia și experiențelor care se preconizează a se manifesta în cadrul vieților ființelor umane în 2014.
Anul 2013 a fost puternic marcat de căutarea adevărului și de transformările cerute de procesul de tranziție prin care treceți voi, umanitatea voastră și planeta, pecepută ca entitate.


Pentru unii dintre voi a fost un an foarte greu un an în care ați încasat lovituri dintre cele mai dure și din direcții la care nici nu vă așteptați. Cu toate acestea, aceste experiențe fuseseră din timp alese de voi la nivel subconștient, ca o condiție impusă de nevoile ființei voastre totale.
Pentru alții, anul care se încheie a fost mai degrabă unul al atenționărilor, al plantării și înțelegerii semnelor și semnalelor la nivel fizic, psihic și spiritual. A fost, ca să zicem așa , perioada "deschiderii ochilor", care a adus multe experiențe interesante pe care, într-un fel sau altul și la un anumit nivel, vi le trecuserăți în program dar vă temeați să treceți la realizarea lor. Pentru a demara unele dintre aceste acțiuni, v-ați pregătit îndelung, dar mereu găseați câte un motiv ca să nu începeți. Multe dintre aceste acțiuni s-au referit la propria voastră transformare ca ființă, transformare care să vă permită să vă apropiați sau să puneți bazele noii structuri umane unde se operează cu un alt fel de model, o altfel de matrice. În majoritatea cazurilor, transformările care s-au produs au făcut ca persoana, ființa ctuală să fie diferită de cea care era cu un an în urmă.

Deci, dragilor, majoritatea dintre voi nu mai sunteți de loc ceea ce erați acum un an. (Nota C.M.: se referă la modificările suferite de ADN, la nivelul de conștiință, nivelul de vibrație și la demararea procesului de trecere de la structura de carbon la cea de cristal)
V-ați îmbogățit și diversificat experiențele și ați început să deveniți mai deschiși adevărurilor universale. Evident, nu toți. 2013 a fost anul momentelor " aha!" (n.m., în sensul că ”în sfârșit, am priceput!”. Toate acestea au fost pregătiri pentru ”călătorie”. 
Toate ”dotările”, toate ajustările pe care le-ați adus (fie și doar lăsând să se întâmple) ființei voastre materiale și spirituale, au avut în vedere această ”călătorie”. Parte dintre voi ați încheiat aceste pregătiri, altă parte mai aveți de lucrat și, pentru a termina la timp, ați accelerat lucrările. 
O a treia parte, nu prea mică, din păcate, au renunțat, au amânat sau au refuzat orice angajare. De ei vă veți distanța din ce în ce mai mult în viitorul apropiat. Cum știți care aparțin acestui grup? Foarte simplu: în 2014 ei vor fi cei neadaptați, cei mai suferinzi, cei mai lipsiți de șansă, mai puțin norocoși, mai puțin îndestulați, mai puțin onorați și mai puțin recunoscuți ca modele. Nu le duceți grija căci alegerile mereu le-au aparținut; unde sunt și unde vor ajunge este consecința acțiunilor și deciziilor lor. 
Anul 2014 va testa viabilitatea a ceea ce v-ați însușit, a ceea ce ați acumulat. Tot acest bagaj va fi testat în încercări mai mult sau mai puțin temerare. Este ca și când ați ajunge la poalele unui munte pe care urmează să-l escaladați. V-ați pus în rucsac tot ceea ce aveați nevoie (corzi rezistente, pioleți, espadrile, cască etc)? V-ați antrenat suficient pentru a avea condiția fizică și psihică necesară? Dacă totul este în regulă, atunci sigur veți ajunge în vârf, acolo unde un alt orizont vi se deschide și unde soarele strălucește atât cât este necesar ca voi să vă simțiți fericiți și împliniți.”Platoul” pe care veți ajunge este mai fertil și mai plin de promisiuni. Acolo veți clădi Noua voastră Lume. 
Cei care se pregătesc să urce, vor avea parte în anul care vine de mai multe coincidențe fericite, de mai multe sincronicități, de mai multă înțelegere și reușită. Totul li se va părea din ce în ce mai ușor de obținut și de realizat. Vor avea lângă ei prietenii de care au nevoie și îndrumători gata să-i sfătuiască. 
Totul va curge și va decurge așa cum au plănuit, fără eforturi epuizante și într-o atmosferă de bună înțelegere și armonie. Vă asigurăm pe toți că în anul 2014 vor exista mai multe oportunități, mai multe soluții la probleme, altădată considerate insurmontabile.
Dacă există un sfat pe care să ne permitem să vi-l dăm, acela ar fi ca fiecare dintre voi să se străduiasă să fie cât mai deschis, cât mai primitor și cât mai încrezător că în tot ceea ce face nu este singur. Încercați mereu să vedeți dacă o situație, o împrejurare în care vă aflați, nu este cumva un deja vu, ceva cu care ați mai avut de-a face cândva. Rețineți cât mai mult din ceea ce visați, căci pe calea viselor multe indicații veți putea primi.

Dacă o idee vă provoacă să fiți originali, să încercați o soluție altfel decât ați știut sau ați citit, fiți îndrăzneți și testați acea metodă originală.
În tot ceea ce veți face porniți de la ideea că acel ceva nu prezintă pentru voi o mare dificultate. Concentrați-vă asupra acțiunii și credeți cu tărie în reușita ei.        
Când obțineți rezultatul dorit, nu vă chinuiți mintea ca să aflați cum, totuși, a fost posibil. Lăsați misterului dreptul de a exista, nu-l așezați pe masă pentru a-l diseca! Importantă trebuie să rămână pentru voi, reușita acțiunii.
Acest an va fi crucial pentru foarte mulți dintre voi. Mulți veți avea experiențe deosebite pe care, încă o dată, nu trebuie să vă chinuiți în a le afla secretul reușitei.

Anul 2014 va fi și anul salturilor mari, nu numai în viața particulară dar și în cea a colectivității. Acceptați deciziile colective, dacă ele corespund interesului general, și nu vă opuneți realizării lor, dacă majoritatea o consideră viabilă și necesară. Vor fi și situații în care un plan, o schiță, un program întocmit în trecut, dar, din varii motive, nerealizat, vi se va părea acum depășit, ineficient sau inutil în forma proiectată. Vă sfătuim ca în aceste cazuri să nu insistați în a-l mai realiza. Renunțați la el sau aduceți-i modificările care vi se par mai de succes. ”Tratamentul” va putea fi aplicat uneori chiar unor proiecte nu mai vechi de câteva luni de zile. Gândiți-vă că acumulările au o formă spiralată și că realizarea obiectivelor se supune unei forme de con cu vârful în jos, adică, după ce au avut loc acumulările pe o formă foarte largă, realizarea se precipită spre un punct din vârful inversat al conului.
Anul 2014 va fi anul realizării visurilor mărețe ale fiecărui individ aflat în ascensiune și al colectivităților animate de dorința de progres.
Așa cum am mai spus în mesajele anterioare, există un timp pentru integrare și un timp pentru accelerare.
Ați avut la dispoziție un întreg an (2013) pentru a învăța lecții, pentru a face acumulări. Acum ați ajuns la ”baza muntelui” pe care trebuie să-l escaladați. Dovediți că timpul de pregătire l-ați folosit judicios.
În perioada solstițiilor de iarnă și vară, vi se va permite să vă ”recapitulați” materia, înainte de a porni să escaladați.
Taryn
Folosind altă metaforă, solstițiile vor fi ultimele verificări înainte de a vă deschide aripile pentru a vă lansa spre înălțimi, sau de a vă prăbuși. Aveți grijă să vă deschideți bine aripile și să credeți în reușita voastră. 

Sperăm că v-a ajutat ceea ce v-am transmis prin acest mesaj. 
Vă dorim un An Nou minunat!
Dacă în temerarele dar splendidele voastre acțiuni viitoare veți avea nevoie de ajutorul nostru, vă rugăm nu ezitați să ni-l cereți! Orice cerere, orice apel pe care-l vom primi îl vom trata promt și eficient. Invocați acest ajutor, dacă simțiți nevoia.
În iubire și lumină!

Noi suntem Ghizii voștri Angelici.

SURSA: http://AngelicGuides.wordpress.com
(C.M.)


5 comentarii:

  1. Blogher ochii mari pe minciuni.....nu stiu cum se face dar toti astia care comunica cu fiintele extraterestre sunt americani....foarte curios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteți complet dezinformat (ă). Comunicatorii (channelerii) sunt de toate națiile: Konstantinos este din Grecia, Blossom, din Australia, Rachel Goodwin, din Israel, etc. Printre ei sunt și câțiva români. Este adevărat că cei mai mulți sunt americani, dar asta are o explicație cât se poate se solidă. Dv. propuneți ca americanii să nu se mai bucure de încrederea cititorilor. Definiți dv. această atitudine, mie mi se pare că pornește dintr-o gândire infantilă (ca să nu-i spun ignoranță). Când faceți afirmații, încercați să le susțineți cu argumente. Fie ca 2014 să vă aducă mai multă înțelegere și pace. C.M.

      Ștergere
    2. De ceva ani tot anuntati schimbari majore, majoritatea oamenilor nu vad nimic, aceste articole pe care le scrieti devin pe zi ce trece povesti SF. Vrei argumente, priveste in urma si ai sa vezi argumentele singur, demonstreaza tu, spune lumii ceva concret din toate povestile astea ca s-a intamplat ceva. Ai curaj sa spui ca pe 21 decembrie 2012 s-a intamplat ceva, ca de atunci au mai fost vreo cateva porti si explozie de energie, am ajuns si in acest an la final unde se anunta ca incepand de pe 26 decembrie va veni schimbarea, uite ca trece si 28 si nici o schimbare. Tare cred ca urarea ta de final cu pace si intelegere va fi tocmai pe dos in 2014 si voi veti fi foarte dezamagiti cum vor decurge lucrurile.

      Ștergere
    3. Având în vedere că acest mod de comunicare nu trebuie transformat în bălăcăreala de pe Facebook, vă voi răspunde pentru ultima oară, în speranța că în inima sau în mintea dv. se va aprinde o „luminiță”. Schimbări majore au loc pe Pământ de câțiva ani buni dar ele nu sunt dintre cele pe care să le puteți pipăi, mirosi, gusta etc, adică ele nu sunt sesizabile cu simțurile părții materiale a ființei. Cu siguranță că dv. nu faceți parte dintre cei care au prea dezvoltată latura spirituală a ființei. Asta și explică opacitatea de care dați dovadă.(metaforic vorbind, când închideți ochii, nu mai vedeți nimic; asta nu înseamnă că nimic nu mai există). Sincer și fără ranchiună: vă compătimesc și mă rog Celui Care Poate să vă treziți cât mai curând! Viteza cu care au loc transformările depinde exclusiv de dorința și determinarea noastră. Cert este că se înaintează, dar într-un ritm pe care ni l-am dori mai alert; nu se întâmplă din cauza unora ca dv. Pentru ca saltul calitativ să se producă, este nevoie să se facă acumulări cantitative. Suntem ajutați destul dar nimeni nu ne va încălca liberul arbitru, adică ne vor fi respectate alegerile. Dumnezeu are timp, nu știu dacă noi ne mai putem permite să ne complacem în somnul conștiinței și al rațiunii! Îmi puteți răspunde dar eu nu voi mai continua discuția aici. Vă pot răspunde pe o adresă de e-mail. A mea este vialis1938@yahoo.com. Un an nou și mai plin de înțelegere! Const. Mihăilescu.

      Ștergere