..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 octombrie 2013

Dragostea elimină ura, dar ura nu poate elimina dragostea



De la Ghizii Angelici

15 sept. 2013, by Taryn Crimi

Astăzi, am dori să ne concentrăm atenția pe tema iubirii și luminii. Este intenția noastră de a discuta în continuare
despre puterea imensă pe care fiecare dintre voi o deține. Există multe evenimente, situații și circumstanțe care încă mai au loc în lumea voastră și față de care mult prea mulți dintre voi încă se simt adesea neputincioși pentru a le putea schimba. Asupra acestui subiect dorim să ne concentrăm în acest mesaj, în speranța putem să vă luminăm calea înțelegerii faptului că voi dețineți o extraordinară putere de care nu ați fost conștienți până acum.
În numeroase ocazii noi am spus-o, și o facem și de această dată, că acela care deține iubirea și știe să o folosească, deține și puterea. Împotriva răului, numai iubirea poate câștiga în timp ce ura, răzbunarea și egoismul nu fac decât să-l amplifice. 
 De ce? Pentru că ura, minciuna, egoismul sunt făcute din energii negative, de joasă frecvență, adică tocmai acelea cu care se hrănește și de care are nevoie întunericul pentru ca să prospere. 
  Unii dintre voi veți putea întreba: ” Păi, voi ne cereți să-i iubim pe cei care ne fac sau ne doresc răul, ne cereți să ne iubim bolile care ne macină. Cum aș putea eu să iubesc războiul, pe cel care mă jefuiește sau pe cei care extermină animalele?” Acestora le putem răspunde: noi nu vă propunem să-i iubiți pe răufăcători, să iubiți cancerul sau pe cel care vă asuprește. Vă cerem, în schimb, ca gândurile negre, frica, să nu vă mai ocupe mintea și ființa, în legătură cu aceste nedorite situații. Cu alte cuvinte, este absolut necesar ca gândirea voastră să nu staționeze pe fapte și evenimente care nu vă sunt favorabile.
Dacă cineva vă face, într-un fel sau altul, un rău, nu vă faceți o obsesie din teama că acel rău vă va afecta cumva; adică trebuie să gândiți că spiritul vostru de dreptate, nevinovăția, onestitatea  voastră, vă vor apăra de neplăceri. Asta înseamnă să gândești pozitiv și să ieși în calea răului cu smerenia și curățenia ta. Nu răspundeți răului cu un alt rău, pornit de la voi, de data aceasta. Evitați toate situațiile în care răspunsul vostru ar fi la același nivel vibrațional cu al agresorului. Dacă sunteți nedreptățit, jefuit, jignit, lovit, înșelat, mințit, adică dacă asupra voastră cineva a acționat astfel încât să vă afecteze nefavorabil viața, personalitatea și liniștea, nu-i ieșiți în cale sau nu-l pândiți pentru a-i întoarce gestul la același nivel cu al lui. Apelați la cei care sunt plătiți să restabilească adevărul și dreptatea, dar faceți aceasta fără ură, fără încrâncenare și cu credința că spiritul de dreptate va triumfa. 
Mai spunem încă o dată: universul acesta infinit dispune de infinite posibilități și el este gata să ”livreze” fiecărui solicitant tot ceea ce i se cere. Din acest punct de vedere, universul îți poate oferi atât ce îți dorești cât și ceea ce nu-ți dorești. ”Comanda” este luată în considerare în funcție de intensitatea cu care este lansată. Din acest punct de vedere, pentru univers este perfect valabil dacă emoțional și mental ți-ai dorit cu insistență ca un anumit eveniment să se producă sau să nu se producă în realitatea ta. Importantă este doar cantitatea de energie care se învestește în acea dorință. A fi obsedat de teama că ți se va întâmpla un anumit eveniment nedorit sau de dorința ca un eveniment favorabil să se producă, pentru univers este același lucru. Vei fi ”servit” cu aceeași promtitudine în ambele cazuri. 
În concluzie: nu vă concentrați (nu faceți o obsesie) asupra evenimentelor pe care nu le doriți în viața voastră. Gândiți că este normal să primiți ceea ce este în conformitate cu Legile Creatorului sau ale lui Dumnezeu, și mulțumiți anticipat pentru ceea ce urmează să părimiți, ca și cum ceea ce ați cerut a apărut deja în realitatea voastră. Asta înseamnă să devii capabil să-ți exerciți puterea pe care ai primit-o.

Dragilor, progresele tehnologice în diversele domenii (mai cu seamă în ceea ce privește transporturile și informația) vor continua și asta va face ca lumea voastră să pară tot mai mică. Din ce în ce mai multe evenimente vor fi cunoscute în timp real, de parcă ar fi avut loc lângă voi. Din acest motiv, pare că numărul și densitatea evenimentelor au crescut vertiginos. La asta mai trebuie adăugat și faptul că populația globului a cunoscut o constantă creștere. O densitate mai mare de evenimente cunoscute poate da impresia că numărul și gravitatea întâmplărilor nefericite este, de asemenea, în creștere. La toate acestea, încă mai puteți adăuga și consecințele creșterii nivelului de conștiință a oamenilor. Cumulate, toate aceste realități conferă actualității voastre noi caracteristici, între care pe primul loc trebuie așezată dinamica, densitatea și calitatea. Schimburile de tot felul sunt din ce în ce mai numeroase, și aceasta face să apară importantă o nouă creștere a conștientizării. V-am spus de multe ori: nu poți schimba ceva dacă nu știi cum să faci. Nu toți aveți același nivel de cunoaștere, de expertiză, în orice domeniu. Faptul că posibilitățile de informare promtă (vezi, de ex. internetul) încep să fie la îndemâna a foarte multor oameni, contribuie la creșterea exponențială a nivelului general de cunoaștere. Știți și voi că acumulările cantitative duc la salturi calitative. Cu alte cuvinte, la un moment dat, acumulările de cunoștințe vor duce inevitabil la un salt de conștiință.
Când dragostea și compasiunea se vor stabiliza temeinic în inimile majorității, cei care sunt autori ai faptelor antisociale vor fi costrânși să renunțe la modul lor reprobabil de a se comporta față de semenii lor. Când spunem asta ne bazăm și pe faptul că în fiecare ființă umană există o scânteie divină care are rolul de a arăta permanent celor rătăciți calea spre lumină. Din acest motiv, foarte puține suflete devin, de-a lungul existenței lor, ”suflete pierdute”. 

În această perioadă, din ce în ce mai multe suflete evoluiază până la nivelul la care se pot contopi cu Spiritul lor Înalt. Acela va fi momentul în care vă veți aminti tot ceea ce uitaserăți, vă veți vedea și retrăi secvențe din viețile anterioare și veți înțelege cât de măreți sunteți. În acel moment veți fi mirați de faptul că au fost perioade în existența voastră când ați urât, v-a fost frică, ați ucis, ați mințit sau ați batjocorit. În acel moment, o iubire incomensurabilă pentru toate lucrurile și ființele, pentru toată creația, vă va umple ființa și veți ști că această viață este doar o etapă din lunga și minunata voastră existență....
Totdeauna va funcționa Legea Liberului Arbitru care vă va da dreptul să alegeți. Puțin probabil că va exista atunci vreun suflet care să nu aleagă Lumina. 
Deocamdată însă, multe ființe își mai permit să se lase convinse de ademenitoarele oferte ale forțelor întunecate. Dintre acești oameni se recrutează acum răufăcătorii, mincinoșii, corupții, parveniții. Ignoranța celor care-i așează pe posturi de decizie, în schimbul unor avantaje lipsite de importanță, mai funcționează încă în societatea umană. Rezultatele tot mai nefavorabile vor face ca această importantă masă de ignoranți să se trezească și atunci, va fi vai de cei care i-au înșelat.
Dragilor, este alegerea voastră să optați pentru Lumină sau pentru întuneric. Este alegerea voastră dacă veți dori să trimiteți iubire sau ură. Cu siguranță va veni momentul când veți alege corect, căci Legea Evoluției are aplicabilitate generală, oriunde în Univers și în Cosmos. Experiențele viitoare vă vor arăta care a fost calitatea alegerilor voastre anterioare. Pierderea, dacă există vreo pierdere, pentru cei care merg pe căi ocolitoare sau care se înfundă, va consta în faptul că vor trebui să ajungă la destinație mai târziu decât și-ar fi dorit. 

Există momente în dezvoltarea ciclică a universului care oferă sufletelor oportunități deosebite pentru salturi în evoluție. Când asemennea ocazii apar, este bine ca sufletele să le fructifice la maximum, scurtând astfel calea pentru a atinge cele mai mari înălțimi. Momentul acesta al încheierii unui ciclu evolutiv și începerii următorului este extrem de favorabil creșterii conștiinței colective. Din acest motiv insistăm ca această înaintare să se facă într-o cât mai largă colectivitate.
Dar, încă o dată: vă respectăm alegerile.
Celor interesați și înțelegători ai acestui subiect, le repetăm că o cale potrivită pentru trezirea altora și creșterea conștiinței colective este ca zilnic, în momente de liniște, să trimită iubirea lor tuturor ființelor care le vin în minte, indiferent dacă acele ființe au fost ”bune” sau ”rele” cu ei.
Sperăm că veți continua să trimiteți lumină cât mai multor ființe de pe Pământ sau din Univers. Nu uitați că doar iubirea vindecă și ajută!
Dragoste și lumină, Ghizii voștri Angelici.

Sursa: http://AngelicGuides.wordpress.com
 (C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu