..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 septembrie 2013

SCHIMBĂRILE VOR FI ATENT PLANIFICATE IAR LIDERII ATENT SELECTAȚI.



Mesaj de la SAUL


(2 sept.2013; channeler  Ron Head)


Un moment de cotitură a fost atins, deoarece devine evident că cetățenii din țările industrializate nu sunt pregătiți să mai susțină liderii care i-ar târî într-o altă aventură militară 
Saul
periculoasă și total nejustificată. Da, există suferință și durere în Siria, cauzată de politicile de dezbinare, și asta impune o atenție urgentă din partea comunității internaționale. Lumea aceia aflată în suferință ar trebui ajutată , înțeleasă și tratată cu compasiune. Cu toate acestea, o intervenție militară nu este justificată, căci acest gen de probleme nu pot fi rezolvate prin forță. Neînțelegerile dintre diferitele facțiuni locale trebuie rezolvate de cei direct implicați: sirienii înșiși. Aroganța cu care această conjunctură tragică este tratată de unele guverne, demonstrează o totală lipsă de înțelegere a ceea ce ar trebui făcut cu adevărat. Din păcate, există alți factori care au agende total diferite în legătură cu ceea ce se întâmplă în Siria. Este evident că aceia care văd și insistă pentru aplicarea unei soluții militare, nu sunt preocupați de suferința oamenilor ci de realizarea unor obiective obscure, folosindu-se de această oportunitate.

Poporul sirian.
Siria este o țară de multă vreme divizată în plan intern. La fel ca multe alte țări din Orientul Mijlociu, și în această țară au fost implicate interese străine, venite din țările industrializate occidentale, care, pentru a stăpâni, au încurajat escaladarea neînțelegerilor dintre diversele grupări locale. 

În această Nouă Eră, popoarele lumii demonstrează permanent că doresc auto-determinarea și neimplicarea unor puteri străine. Odată cu obținerea independeței, există tendința formării și divizării în grupuri socilale bazate pe moșteniri culturale diferite și, de multe ori, antagonice. Preocuparea principală ar trebui să fie axată pe armonizarea grupurilor etnice, culturale, sociale, nu pe dezbinarea și mai pronunțată a acestora. 

 Marile națiuni care s-au format de-a lungul ultimelor câteva secole, sunt conduse, în marea lor majoritate, de lideri care urmăresc în continuare hegermonia trusturilor pentru care liucrează și pe ale căror interese le apără. 
 Pe ansamblu, acești lideri sunt oameni extrem de ambițioși și doritori să-și consolideze puterea și influența în țara lor și în lume. Interesele lor nu se cantonează în zona suferinței popoarelor sărace și cu resurse mai puține. Liderii din afară, ajutați de companii transnaționale, vizează permanent noi piețe de desfacere și acapararea resurselor naturale, indiferent unde s-ar afla ele. Companiilor transnaționale nu le este prea greu să atragă de partea lor pe șefii statelor de interes, căci foarte puțini dintre aceștia sunt incoruptibili.

Marile tulburări - politice, economice, religioase, sociale sau culturale - care au loc în prezent peste tot în lume, aduc modificările esențiale pe care Noua Eră le impune. Din ce în ce mai mulți oameni sunt în favoarea schimbării, înțelegând că aceasta nu poate fi obținută decât prin înlăturarea din posturile cheie ale societății a liderilor care și-au dovedit incapacitatea de a reforma societatea, lideri care nu au urmărit decât să se îmbogățească și să-și consolideze puterea și influența. Acestor conducători mincinoși, corupți și incapabili li se pregătește scoaterea înafara scenei și contactul dur cu apărătorii legii. Nu vor fi scăpați din vedere nici acei conducători care au preluat ranguri prin moștenire. Aceste clanuri și familii nu au avut și nu au nicio legimitate să cotinuie să conducă statele. Nu Dumnezeu a făcut casele regale sau împărătești și nici bisericile (religiile). Toate acestea s-au obținut prin manipularea conștiinței marii mase a popoarelor ignorante, prin fraudă, corupție și minciună. Nu există niciun "drept divin de a conduce" de care să se poată prevala vreun pământean. Sunt pure invenții ale unor indivizi interesați să manipuleze propriile popoare sau alte nații. 
  
Un conflict militar în Siria, provocat de alte state, este indiscutabil nejustificat. În afară de orice alte considerente, o intervenție militară în această țară ar avea drept scop, distragerea atenției popoarelor de la eforturile celor interesați de a anula modificările care s-au produs în ultimii ani în diferite locuri ale planetei voastre. 
Un conflict militar în Siria ar crea oportunitați pentru anularea unor legi cu adevărat democratice în diferite țări și modificarea unei părți a legislației în sensul dorit de forțele întunericului. S-ar introduce, cu siguranță, modalități mai drastice de control asupra populației și reglementări care să dea dreptul autorităților să reprime cu brutalitate manifestațiile populare. Se va folosi, de asemenea, sloganul care va justifica imixtiunea forțelor de ordine în viața oamenilor pe motiv că se caută ”teroristi”. 
Din fericire, lucrurile nu mai seamănă cu ceea ce era chiar cu un deceniu în urmă: conștiința oamenilor a crescut iar posibilitatea de a-i manipula a scăzut drastic.

Modificări de o enormă importanță sunt în curs de desfășurare, după cum mulți dintre voi încep să observe. Din ce în ce mai mult, mass-media începe să nu se mai lase manipulată de diferiții moguli de presă sau ai altor mijloace de comunicare. Este adevărat că armata dezinformatorilor, a colportorilor de știri mincinoase este încă foarte mare, dar trendul este de scădere a lor, ca număr și ca putere de influențare. 
Cu atenție și printr-o selecție riguroasă, au fost aleși (sau sunt în curs de a fi aleși) viitorii lideri ai popoarelor. Mulți dintre ei abia s-au încarnat, dar mulți sunt deja în faza finală de a fi pregătiți pentru a prelua înaltele lor responsabilități. (Nota C.M.: este vorba de o pregătire la nivel energetic, în stare de veghe sau de somn).

Acești viitori lideri au sarcini dintre cele mai importante și ele se referă la construcția Noii Lumi, a Noii Ere a omenirii. Aceste entități alese vor apărea treptat în prim-planul politic, social, cultural al societății și vor fi recunoscute de toată lumea ca fiind adevărații conducători, chemați să aducă bunăstarea și armonia pe planetă. 
  
Multe fețe noi sunt setate să apară pe scena internațională și să calmeze spiritele la nivel internațional, îndepărtând tot mai miult spectrul războiului pe planeta voastră. N-aveți grijă, are Dumnezeu ”ac de cojocul” zăngănitorilor de arme!

Aceia dintre voi care doresc să contribuie la acest proces de curățare a lumii voastre,o pot face apelând la Legea Universală a Intenționării.Trimiteți cât mai multă iubire lumii voastre, imaginați-vă umanitatea ca fiind plină de bucurie și de compasiune.
O asemenea atitudine schimbă în bine energiile pe planetă și are, oricât vi s-ar părea de neverosimul, influențe pozitive chiar asupra vremii. În invocațiile voastre, puteți alege să-i solicitați lui Dumnezeu să preia destinele planetei voastre măcar pe perioada formării Omului Nou.

Asta ar putea fi sarcina pe care fiecare dintre voi și-o poate asuma. 
Nimeni altcineva nu poate face ceea ce fiecare dintre voi poate face în plan spiritual. Dragilor, nu vă gândiți că sunteți niște neputincioși, puterea voastră este foarte mare, dacă știți să vă folosiți de ea.  
În fiecare dimineață,,la trezire,și în fiecare seară,înainte de culcare, intenționați ca în lumeă voastră să fie numai dragoste. Emanați acest sentiment și extindeți-l asupra locuinței voastre, localității voastre, țării voastre și planetei Pământ. Culcați-vă cu sentimentul datoriei împlinite și cu bucuria că lumea va fi mai dreaptă, mai bună și mai fericită, chiar începând din ziua următoare.

Ron
Trebuie ca lumea voastră să se trezească și să conștientizeze că doar veșnicul sentiment al iubirii poate asigura crearea unei societăți libere și armonios dezvoltate. Fără excepție, toate ființele, deci și cele de pe Pământ, sunt în căutarea unor formule de coabitare care să le asigure o viață plină de satisfacție și în care fiecare individ să-și găsească pacea, echilibrul, abundența și fericirea. Acest minunat deziderat este pe cale de a se înfăptui acum pe planeta voastră, deși evenimentele și stările actuale, aparent contradictorii, par a nu contribui la construcția unei societăți a înțelegerii și păcii. Aveți încredere că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un program a cărei finalitate se va produce cu siguramță pe planeta voastră.
Cu multă dragoste, Saul.

SURSA: http://oraclesandhealers.wordpress.com 

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu