..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 martie 2012

ADAMA - DORINȚA DE A FI ÎMPREUNĂ



Adama
(30 March 2012 ; channeler: James McConnell)

Sunt Adama, Marele Preot al Telosului. Este minunat să mă aflu acum din nou în legătură cu voi, dragi frați și surori. Plăcerea este cu atât mai mare cu cât știm că foarte curând, lucrurile se vor schimba radical.

Foarte multă vreme a trecut decând lumea ajunsă în interior s-a separat de cea din exterior. Mementul reunirii noastre este aproape. Veți veni să ne vizitați, vom veni la suprafață să vă vedem și să ne bucurăm împreună. Vom fi iarăși o familie iubitoare și fericită. Totuşi, ca toate acestea să se întâmple, va fi necesar să se producă o schimbare radicală de conștiință la nivelul oamenilor de la suprafață. În această perioadă ritmul de schimbare a conștiințelor este destul de ridicat astfel că este de așteptat ca în curând să fie atins nivelul care va permite îndeplinirea visului nostru și al vostru de a ne întâlni.

Mulți dintre voi, cei care veți citi aceste rânduri, ați trăit împreună cu noi în Lemuria. Adânc, în conștiința voastra, există amintirea acelor timpuri, când aveam o viață comună, marcată de bucuria de a trăi ca frați. Matricea acelor timpuri revine și se reactivează acum pe planetă. Cu mult timp în urmă, rețelele cristaline și christice erau operaționale dar, din multiple motive (n.m., ținând de micșorarea frecvenței de vibrație) ele au fost dezactivate și s-au blocat. În prezent, aceste rețele au fost recondiționate, reconectate și încep să fie repuse în funcțiune pe întreaga planetă. Practic, are loc o reconectare a vechilor rețele energetice la gridul (matricea) care înconjoară planeta. Reconectarea se face în anumite puncte sacre, prin reactivarea unor vortexuri energetice. [Nota C.M.: De fapt este vorba de două vaste rețele energetice:
* una plasată la suprafața Pământului, având ca translatoare (niște sui-generis relee de transmisie/recepție) constituite din lanțul de piramide răspândit pe suprafața planetei. Din această rețea fac parte piramidele egiptene, cele din America Latină (Brazilia, Chile, Peru, Argentina, Ecuador etc), SUA (mt.Shasta, de ex.), Canada, Mexic și din alte locuri - printre care și România – chiar dacă ele au fost erodate de vreme și nu mai pot fi recunoscute ca formă inițială. Totuși, în acele puncte există cristale și configurații geometrice perfect determinate și amplasate la anumite adâncimi în pământ (Citește cărțile lui Radu Cinamar care nu sunt în totalitate ficțiuni). Această rețea a fost completată în ultimii ani, de către civilizații extraterestre, cu cristale extrem de puternice, despre care am scris mai multe materiale pe acest blog,
* a doua rețea este cea din atmosfera înaltă a planetei, adică matricea energetică a Pământului, refăcută de curând de către echipe de specialiști ET conduse de către Hatonn și Kryon. Această rețea energetică care înconjoară planeta și care este amplasată, probabil, la câteva sute sau mii de km. de Pământ, are multiple funcțiuni printre care amintim: 

- protecția planetei față de o anumită parte a radiației solare, 
- filtrarea energiilor cosmice care ajung pe planetă, corelată cu domeniul de frecvență propriu dimensiunii a treia, 
 - interzicerea unor spirite malefice să ajungă pe planetă, 
 - distrugerea unor microorganisme față de care viața de pe Pământ nu este capabilă să se apere, 
- permiterea unor energii necesare creșterii și conferirii unor caracteristici în dezvoltarea plantelor (precum miros, culoare, gust etc) și animalelor, 
 - permiterea sufletelor care părăsesc corpul fizic să ajungă în Nirvana și vizitarea de către acestea a celor rămași pe planetă, 
 - trierea tuturor spiritelor care sosesc sau pleacă de pe planetă, în funcție de scopul deplasării lor, a intențiilor pe care le au sau a „pașaportului” cu care se legitimează (Parțial, găsiți despre aceasta o prezentare în seria de articole “Pământul, a treia planetă de la Soare” și “ Saturn, planeta giganților”, postate pe acest blog sau pe http://spirituletern.blogspot.com)].

Conexiunea între aceste rețele se realizează, așa cum am mai spus, în anumite puncte, prin vortexuri energetice, la toate meridianele planetei și alte puncte sacre de conectare. Când aceste portaluri (porți stelare) se deschid, pot avea loc călătorii înterdimensionale, în trecut, prezent sau viitor, pe un anume corp ceresc (planete, stele, sateliți sau nave spațiale) din galaxie ori din univers.

Toate acestea vor face parte și din programul viitor al ființelor umane trezite în conștiință. 

Știm că mulți dintre voi se află încă în întuneric, dar această perioadă este o enormă oportunitate pentru toți cei care vor să se trezească. 
Dragilor, vă îndemn să schimbați întunericul cu Lumina, dacă nu ați făcut-o până acum! Pe cei care s-au trezit îi rugăm să-și strălucească Lumina, pentru ca și ceilalți să-i urmeze. Ar fi spre binele fiecăruia, al tuturor și al planetei.

Foarte curând, mulți dintre voi vor fi capabili să se conecteze la rețeaua cristalină a planetei și a universului și să-și completeze rețeaua ADN cu alte spirale.
 

James McConnell
Dragilor, toate acestea se întâmplă acum pe planetă, în jurul ei și în mulți dintre voi. Ceea ce pare a se întâmpla în spatele șcenei va avea loc, în curând și pe scenă. (De fapt, se întâmplă pe scenă, numai că nu s-a tras cortina pentru a se vedea totul). Când vibrația vă va crește suficient, cortina va cădea.

Suntem foarte încântați de mişcările viitoare ale conștiinței care ne vor aduce din nou împreună.

Ne este dor de voi și știm că în corpurile de acum vom regăsi prietenii și frații de altădată. Suntem siguri că sentimentele și așteptările sunt reciproce.

Pacea și iubirea mea să fie mereu cu voi. Suntem din ce în ce mai aproape.

Eu sunt Adama.

Sursa: www.meetup.com

(C.M.)


miercuri, 28 martie 2012

Un mesaj al unei civilizaţii extraterestre adresat oamenilor de pe planeta Pământ (3)


(continuare)

Cine este „cea de-a treia parte”?
Există două căi principale pentru a stabili un contact cosmic constructiv cu o altă civilizaţie:
a) prin reprezentaţii ei care se află atunci la putere sau
b) în mod direct, prin intermediul unor indivizi neînsemnaţi. Prima cale face să apară anumite lupte de interese, iar cea de-a doua cale face să apară o priză superioară de conştiinţă.
Prima cale a fost deja aleasă de un anumit grup de rase extraterestre ce sunt motivate de menţinerea umanităţii în stare de servitute (supunere). Acest grup de rase urmăreşte să controleze atât resursele planetare, cât şi patrimoniul genetic şi vizează să influenţeze din plin şi chiar să controleze într-un mod malefic energia umană emoţională care se manifestă la nivel planetar.
Cea de-a doua cale a fost aleasă de un grup de rase extraterestre ce sunt aliate cauzei divine a Spiritului. În ceea ce ne priveşte, noi am trecut în totalitate de partea acestei cauze dezinteresate, prezentându-ne deja, acum câţiva ani, unor reprezentanţi ai puterii umane de pe această planetă care au refuzat această mână pe care le-am întins-o, sub pretextul că aceste interese erau incompatibile cu viziunea lor strategică.
Tocmai de aceea am hotărât ca, actualmente, cât mai multe fiinţe umane să fie chemate să realizeze în cunoştinţă de cauză această alegere, fără a fi nevoie ca vreun reprezentant al puterii să mai interfereze. Tot ceea ce le-am propus atunci, în trecut, acelora pe care îi credeam în măsură să contribuie din plin la fericirea voastră, vă propunem acum în mod nemijlocit vouă, pentru viitorul apropiat!

La ora actuală voi nu ştiţi că, din nefericire, unele creaturi non-umane (extraterestre) au luat şi iau într-o foarte mare măsură parte la exercitarea puterii care centralizează şi monopolizează dominaţia ce se exercită pe planeta voastră, fără ca aceste aspecte grave şi tulburătoare să fie în mod evident accesibile simţurilor voastre comune. Chiar dacă multora dintre voi nu o să vă vină să credeţi, trebuie să ştiţi că este perfect adevărat că aceste creaturi non-umane (extraterestre) aproape că au preluat controlul, într-un mod ocult, asupra destinelor acestei planete. Trebuie să mai ştiţi că aceste creaturi non-umane (extraterestre) nu trăiesc în mod necesar în lumea voastră materială şi acest aspect este cu siguranţă ceea ce îi va putea face să fie teribil de eficienţi în rău şi chiar de temut pentru întreaga voastră umanitate într-un viitor apropiat.
Date fiind aceste condiţii, în care vă aflaţi, şi pe care voi nici măcar nu le bănuiţi, se pune întrebarea cum aţi mai putea să vă folosiţi într-un mod creator şi benefic liberul vostru arbitru, când acesta este manipulat într-o mare măsură?

Ce libertate vă mai rămâne vouă cu adevărat? 
Pacea şi reunificarea în armonie şi bună înţelegere a popoarelor voastre ar putea fi un prim pas, ce trebuie să fie făcut în direcţia unui contact armonios cu alte civilizaţii avansate care există în Cosmos, şi care sunt diferite de civilizaţia voastră.
O asemenea alternativă este ceea ce manipulatorii voştri cei răi din umbră vor să evite cu orice preţ, deoarece ei ştiu că, prin dezbinare şi prin înocularea unei stări de frică, reuşesc apoi să vă stăpânească cu o mare uşurinţă! Ei îi stăpânesc chiar şi pe guvernanţii voştri. Forţa lor malefică provine din viclenia şi capacitatea lor de a vă inocula în fiinţă teama, îndoielile, nesiguranţa, nehotărârea şi neîncrederea.
Toate aceste defecte, care sunt cu abilitate trezite şi amplificate în voi, dăunează în mod considerabil trezirii şi conştientizării naturii voastre cosmice, frânând totodată trezirea puterilor extraordinare, benefice ce există în stare latentă în fiecare dintre voi.
Acest mesaj pe care vi-l adresăm acum tuturor nu şi-ar avea sensul, dacă nu am dori să vă trezim din somnul în care vă aflaţi, pentru ca tirania acestor manipulatori să nu atingă apogeul, iar planurile lor înşelătoare, viclene şi criminale să nu ajungă să se împlinească în câţiva ani, cu consecinţe nefaste de mari proporţii pentru întreaga omenire. Este necesar să ştiţi că termenul de finalizare a acestor planuri este foarte aproape şi tocmai de aceea umanitatea va trece prin tulburări fără precedent în următoarele zece cicluri.

Tocmai pentru că este necesar să începeţi să vă apăraţi de toate aceste agresiuni invizibile, trebuie mai mult ca niciodată să treziţi şi să începeţi să folosiţi cât mai mulţi dintre voi toate înzestrările spirituale extraordinare, care totodată vor face să apară în fiinţa voastră inspiraţii geniale ce vă vor permite să descoperiţi soluţii creatoare la aceste probleme grave cu care vă confruntaţi.
Trebuie însă să ştiţi că, tot aşa cum rezistenţa există în cazul fiinţelor umane, la fel ea se va manifesta şi în cazul raselor malefice dominante. O dată în plus, trebuie să aveţi în vedere faptul că forma exterioară nu va fi de ajuns pentru a reuşi să deosebiţi în mod clar duşmanul de aliat. În actuala stare a psihicului vostru, vă este extrem de dificil să discerneţi între ei şi să realizaţi anumite acţiuni eficiente care vă sunt utile şi binefăcătoare. Pentru a reuşi să deveniţi ceea ce sunteţi încă de la începuturi meniţi să fiţi, va fi necesar ca, pe lângă o suficientă trezire a intuiţiei să realizaţi un antrenament special (ucenicie), care vă va ajuta să vă depăşiţi limitele ce v-au fost impuse şi să treziţi în voi potenţialităţile creatoare extraordinare de care fiecare dintre voi dispuneţi.

Cunoscând inestimabila valoare şi imensa putere a liberului arbitru cu care este înzestrată fiecare fiinţă umană, noi vă invităm acum să participaţi în deplină cunoştinţă de cauză la o alternativă benefică superioară şi constructivă de care aveţi nevoie.

Ce vă putem noi oferi?  
Aşa cum vă veţi putea convinge la momentul potrivit, noi vă putem oferi o nouă viziune, mult mai amplă, mult mai profundă, globală, atât asupra universului în care existăm cu toţii, cât şi asupra vieţii în general. În plus, vă putem oferi dovada ce poate fi pusă cu uşurinţă în practică, a unor interacţiuni binefăcătoare, constructive şi armonioase.
Vă putem oferi experienţa noastră referitoare la relaţiile echilibrate, bazate pe iubire şi fraternitate. Vă putem oferi o mulţime nebănuită de cunoştinţe tehnice, benefice, eliberatoare. Vă putem ajuta să treceţi imediat la o nouă etapă de eradicare a suferinţelor şi a bolilor. Vă putem ajuta să vă treziţi şi chiar să ajungeţi la o folosire constructivă controlată şi binefăcătoare a puterilor individuale latente. Vă putem învăţa şi totodată vă putem facilita accesul la noi forme de energie nesfârşită ce există fără încetare în jurul vostru şi cu care puteţi intra imediat în rezonanţă utilizând anumite metodologii ştiinţifice adecvate. Vă putem ajuta şi îndruma să ajungeţi uşor şi cât mai repede la o mai mare lărgire a câmpului conştiinţei individuale, care totodată vă va ajuta să vă cunoaşteţi cu adevărat şi va permite trezirea în fiinţa voastră a unor puteri psihice şi spirituale ce sunt considerate ca fiind excepţionale pentru marea majoritate a fiinţelor umane care trăiesc în ignoranţă.

Vă anunţăm însă că nu vă vom putea obliga niciodată să renunţaţi la fricile voastre, atât individuale, cât şi colective. Nu vom putea să depăşim în locul vostru îndoielile, ura şi răutăţile care vă macină. Este necesar să ştiţi că vă vom putea ajuta să aprofundaţi şi să puneţi apoi neîntârziat în practică mai ales acele legi universale pe care în prealabil voi înşivă va trebui să le alegeţi şi să le înţelegeţi pentru a vă transforma în bine atât trupul, cât şi fiinţa, din toate punctele de vedere. Trebuie de asemenea să ştiţi că acest ajutor pe care vi-l oferim nu presupune să începem să lucrăm noi în locul vostru, căci acest ajutor dezinteresat pe care vi-l oferim nu implică să depunem noi în locul vostru eforturi individuale sau colective pentru a construi lumea mult mai bună şi armonioasă pe care o doriţi. Încă de pe acum puteţi să fiţi absolut siguri că noi vă vom arăta calea, dar nu vă vom putea da aspiraţia, iubirea şi perseverenţa de a descoperi noi tărâmuri, nebănuite, la care fiecare dintre voi puteţi avea acces atunci când realizaţi cu râvnă eforturile care sunt necesare pentru a reuşi toate aceastea.

Ce vom primi noi în schimb pentru întregul ajutor dezinteresat pe care suntem dispuşi să vi-l oferim?
Dacă prin intermediul acestui referendum planetar, în cadrul căruia vă veţi manifesta într-un mod clar şi ferm intenţia ca noi să apărem, veţi hotărî în felul acesta într-un mod telepatic să apară un contact planetar cu noi, vă anunţăm cu anticipaţie că ne vom bucura foarte mult de apariţia şi menţinerea echilibrului fratern în această parte a universului în care voi existaţi. Pe parcursul acestor contacte, aspirăm să beneficiem de schimburi creatoare, diplomatice, fructuoase şi de intensa bucurie care ne va inunda atunci când voi veţi fi uniţi, plini de bunăvoinţă şi animaţi de intenţii bune pentru a realiza cât mai mulţi dintre voi tot ceea ce sunteţi capabili să înfăptuiţi.
Sentimentele intense şi profunde de bucurie, de iubire şi de fericire sunt fără încetare foarte căutate în univers, dat fiind faptul că energia fundamentală a acestor sentimente este întotdeauna divină. Atât întreaga fericire, precum şi tot binele şi armonia pe care vă vom ajuta să le descoperiţi se vor răsfrânge întotdeauna şi asupra noastră. Acum vine momentul să vă aduceţi aminte de întrebarea ce v-a fost pusă.

Doriţi într-un mod clar şi ferm să ne vedeţi apărând?! 
Iată cum trebuie să răspundeţi la această întrebare! Realităţile sublime, tainice ale sufletului pot fi manifestate într-un mod clar şi ferm.
Mai mult decât atât, puteţi fi absolut siguri că, de fiecare dată când le veţi manifesta, gândindu-vă într-un mod clar şi ferm la noi, toate acele gânduri ale voastre vor fi receptate de noi imediat sau, mai bine zis, vor fi simţite în mod telepatic. Pentru aceasta este pur şi simplu suficient să vă puneţi această întrebare, urmărind după aceea să răspundeţi la ea cât mai clar şi ferm cu putinţă, fie atunci când sunteţi singuri, fie, cel mai bine în cadrul unui grup organizat ce acţionează atunci la unison.

Dincolo de aceste sfaturi pe care vi le oferim, trebuie să fiţi siguri că fiecare dintre voi va fi liber şi va putea să acţioneze exact aşa cum îi place. Prin urmare, fie că vă aflaţi în centrul unui oraş, fie că sunteţi undeva în mijlocul deşertului, acest aspect nu va modifica deloc eficienţa răspunsului vostru. Atunci când veţi formula pentru voi înşivă această întrebare, răspunsul vostru clar şi ferm care va urma va trebui să fie ori „DA”, ori „NU”, dar vă rugăm să chibzuiţi în prealabil pentru ca răspunsul vostru clar şi ferm să nu fie formulat IMEDIAT CE AŢI PUS ACEASTĂ INTREBARE. Atunci când vă veţi decide să răspundeţi la această întrebare, vă sfătuim să faceţi aceasta ca şi cum aţi vorbi pe îndelete cu voi înşivă. Înainte să răspundeţi, este foarte bine să chibzuiţi asupra conţinutului acestui mesaj într-un mod cât mai responsabil şi este necesar să luaţi în considerare toate informaţiile care v-au fost puse la dispoziţie în cadrul acestui mesaj. Înainte de a răspunde ori „DA”, ori „NU”, consideraţi că aceasta este o întrebare universală şi realizaţi, totodată, că aceste cuvinte ale întrebării au în contextul lor o puternică semnificaţie, care după aceea se va repercuta într-un mod tainic în fiinţa voastră, declanşând un proces ocult de rezonanţă în universul vostru lăuntric. Atunci când în final hotărâţi într-un mod clar şi ferm care anume este răspunsul, trebuie să vegheaţi pentru ca în acele clipe să nu vă perturbe nicio ezitare. Tocmai de aceea, trebuie să vă gândiţi în prealabil într-un mod clar şi ferm la toate acestea, atât în sufletul, cât şi în conştiinţa voastră. Este de asemeni necesar ca, mai ales atunci când formulaţi acest răspuns, să manifestaţi totodată o clară şi puternică intenţie ce va însoţi în simultaneitate răspunsul vostru. Este bine să ştiţi că pentru a asocia într-un mod armonios răspunsul cu întrebarea ce este formulată în acest mesaj este tocmai de aceea recomandabil să răspundeţi abia după ce aţi realizat de 3 ori la rând studierea în momente distincte a acestui mesaj pe care este bine să-l citiţi cu multă atenţie.

Un sfat important pe care este bine să-l luaţi în considerare!!!  
Vă rugăm să aveţi în vedere că nu trebuie să vă pripiţi şi să răspundeţi într-un mod precipitat şi superficial la această întrebare. Vă sfătuim ca înainte să răspundeţi, să respiraţi de voie într-un mod lent şi profund, lăsând totodată să se dinamizeze în fiinţa voastră întreaga putere tainică a liberului vostru arbitru. Procedând în felul acesta, mulţi dintre voi veţi descoperi pentru prima oară puterea formidabilă a liberului vostru arbitru. Mai ales în acele momente, apreciaţi-vă din plin esenţa fiinţei voastre şi experimentaţi o intensă şi copleşitoare stare de bucurie că sunteţi cei care sunteţi! În special atunci, este foarte bine ca toate dificultăţile pe care unii dintre voi le traversaţi şi care vă slăbesc puterea de decizie să fie măcar pentru o scurtă perioadă de timp complet depăşite şi transcense. Tocmai de aceea vă rugăm să urmăriţi să uitaţi toate problemele şi tensiunile care vă chinuie, aspirând din toate puterile să vă detaşaţi complet de ele pentru câteva minute, căci reuşind din plin aceasta veţi fi voi înşivă, în toată splendoarea voastră. Mai ales atunci, în momentul manifestării plenare şi intense a liberului vostru arbitru, urmăriţi să simţiţi întreaga forţă atotputernică ce ţâşneşte instantaneu din voi, asemenea unui trăsnet. Mai ales în clipa în care veţi începe să formulaţi răspunsul, realizaţi totodată că sunteţi cu adevărat şi rămâneţi, în clipele care urmează, stăpânul vostru!
Vă rugăm să aveţi în vedere că, pentru a mări forţa de impact a răspunsului vostru, atât în propriul univers lăuntric, cât şi în ambianţa cosmică în care vă aflaţi, este posibil să răspundeţi periodic la această întrebare mai ales atunci când răspunsul este „DA, dar trebuie să aveţi în vedere ca răspunsul să fie şi să rămână mereu acelaşi (este exclus ca răspunsul să fie o dată „DA”, apoi „NU”, apoi din nou „DA, apoi din nou „NU”, apoi de trei ori „DA” şi altă dată „NU” etc., etc.). Acţionând în modul în care v-am sugerat mai sus şi răspunzând chiar periodic la această întrebare, veţi compensa astfel într-un anume mod lipsa de participare a tuturor acelora care nu au cunoştinţă despre existenţa acestui mesaj al nostru. Trebuie de asemeni să ştiţi că în cazul unui răspuns afirmativ („DA!!!”) care poate să fie repetat periodic, fie chiar şi de trei ori pe săptămână, efectele care nu vor întârzia să apară în fiinţa voastră vor fi profund binefăcătoare, creatoare, purificatoare. Mai mult decât atât, în cazul unui răspuns afirmativ periodic, efectele sublime ale acestui răspuns ce este constant reînnoit nu vor întârzia să apară în fiinţa voastră şi totodată veţi asista la o însumare a acestor efecte benefice, pe care le veţi trăi sub forma unui cumul înnoitor şi profund transformator care va rodi şi se va amplifica în mod gradat. Chiar mai mult decât atât, vă sugerăm să oferiţi neîntârziat acest mesaj cât mai multor fiinţe umane care vă sunt prietene sau simple cunoştinţe spre a mări în felul acesta cu ajutorut vostru numărul fiinţelor umane care vor opta în final în deplină cunoştinţă de cauză. Acţionând fiecare dintre voi în felul acesta, cu mult entuziasm şi dăruire pentru această nobilă reuşită, acceleraţi totodată momentul în care ne veţi vedea că apărem pe cerul planetei voastre. Este important să ştiţi că apariţia noastră va fi posibilă la scurt timp după ce va apărea printre fiinţele umane ce trăiesc pe această planetă o stare suficient de puternică de CONSENS PLANETAR.
Fiţi încă din această clipă conştienţi că un singur gând clar, puternic şi ferm manifestat ce va fi un singur răspuns ferm şi categoric va putea bulversa tot răul de pe această planetă în viitorul apropiat, dacă un număr suficient de fiinţe umane vor spune „DA”! Noi chiar sperăm că aceasta se va petrece în curând! Este bine să vă daţi seama că o formulare cât mai clară şi fermă a intenţiei voastre, în forul vostru lăuntric, ne va determina să ne manifestăm, în curând, în lumea voastră materială şi la lumina zilei, dacă un număr suficient de fiinţe umane de pe planeta voastră vor spune răspunde cu „DA” la această întrebare a noastră, momentul apariţiei noastre în faţa voastră va fi, atât pentru noi, cât şi pentru voi extrem de preţios şi mai mult decât atât, pentru întreaga umanitate o asemenea întâlnire se va dovedi profund transformatoare şi chiar indispensabilă. Cu toate că fiecare dintre voi veţi putea alege forma ce vă va conveni pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să ştiţi că pentru noi este inutilă practicarea vreunui ritual care ne vizează. Este necesar să ştiţi că în cazul unui răspuns afirmativ („DA!”) ce va fi formulat periodic într-un mod puternic, clar, ferm şi sincer, de îndată ce va fi manifestat din inimă şi din propria voastră voinţă, un asemenea răspuns va fi întotdeauna perceput într-un mod instantaneu de noi de îndată ce va fi formulat. Chiar şi atunci când veţi răspunde de mai multe ori pe săptămână şi veţi formula un răspuns afirmativ („DA!”), veţi simţi, fiecare dintre voi, din ce în ce mai intens, că şi noi vă vom răspunde imediat după aceea aproape instantaneu de fiecare dată.
Este necesar să aveţi în vedere că atunci când veţi răspunde printr-un „DA” hotărât în cabina intimă de vot a intenţiei voastre ferme şi a voinţei voastre secrete, totodată vă veţi determina în felul acesta viitorul şi vă veţi putea transforma radical destinul la nivel planetar.

SURSA: yogaesoteric
26 martie 2012

(C.M.)

marți, 27 martie 2012

Un mesaj al unei civilizaţii extraterestre adresat oamenilor de pe planeta Pământ (2)

(continuare)
Care este la ora actuală situaţia voastră? 
Toate intervenţiile noastre de până acum au avut, întotdeauna, o neînsemnată influenţă asupra capacităţii voastre de a hotărî, atât colectiv cât şi individual, propriul vostru viitor. Acest aspect este motivat de cunoaşterea de către noi a mecanismelor psihice profunde.
Noi am ajuns deja la concluzia că libertatea lăuntrică se trezeşte şi se desăvârşeşte aproape în fiecare zi, pe măsură ce o fiinţă devine din ce în ce mai conştientă de ea însăşi, de ambianţa ei exterioară şi de anturajul ei, transformându-se şi perfecţionându-se pe măsură ce se eliberează în mod progresiv de obiceiuri rele, de limitări şi de inerţii, oricare ar fi acestea. În pofida uriaşei influenţe benefice, ce este generată de numeroase conştiinţe umane, voluntare şi curajoase, aceste inerţii înlănţuitoare sunt menţinute adeseori în mod artificial pentru profitul unei puteri centralizatoare, aflate în plină creştere. Până nu demult, omenirea manifesta un control satisfăcător asupra deciziilor sale importante. La ora actuală – din nefericire – umanitatea pierde din ce în ce mai mult controlul asupra destinului ei, prin folosirea pe scară largă a tehnologiilor aşa-zis avansate, ale căror consecinţe nefaste asupra ecosistemului planetar şi uman devin pe zi ce trece ireversibile. Se poate spune că actualmente vă pierdeţi, încet dar sigur, extraordinara voastră putere de a vă face viaţa cât mai plăcută, frumoasă, armonioasă şi profund împlinitoare. Capacitatea voastră înnăscută de rezistenţă va scădea, mai ales datorită acestor artificii, independent de voinţa proprie. Astfel de tehnologii malefice ce sunt utilizate în mod intenţionat la ora actuală vă afectează atât trupul, cât şi psihicul. Un număr şi mai mare de astfel de proiecte rău intenţionate este deja în desfăşurare pe planeta voastră.

Datorită ignoranţei în care vă complaceţi, cei mai mulţi dintre voi nici măcar nu bănuiţi răul care vi se pregăteşte.
Este necesar şi urgent să vă daţi seama că situația în care vă aflaţi se poate transforma în bine, atâta vreme cât aveţi fiecare dintre voi această imensă putere creatoare cu care vă puteţi opune întunecatelor proiecte ale autointitulaţilor voştri stăpâni (Illuminati) care acţionează din umbră. Tocmai de aceea, noi rămânem deocamdată invizibili.
Trebuie să ştiţi că această putere creatoare individuală pe care o deţineţi fiecare este posibil să dispară în viitorul apropiat dacă un supraefort, care va fi urmat de un salt colectiv de mare amploare, nu survine cât mai repede. Trebuie să ştiţi încă de pe acum că, dacă nu se va realiza acest salt colectiv profund transformator şi de mare amploare, va urma pentru voi o perioadă de dezbinare şi ruptură.
Trebuie însă să vă daţi cât mai repede seama că nu este necesar să aşteptaţi ultimul moment pentru a găsi soluţii optime în această direcţie. Nu credeţi că deja a venit momentul să fie prevenită şi chiar vindecată suferinţa în care vă menţineţi?
Istoria voastră nu a încetat să fie jalonată de întâlniri între popoare care trebuiau să se descopere în condiţii ce erau adesea conflictuale. Cuceririle au fost aproape întotdeauna înfăptuite în detrimentul cuceriţilor.
În ultima vreme, Pământul a devenit pentru voi întocmai ca un sat în care toată lumea se cunoaşte, dar, cu toate acestea, conflictele continuă să existe iar ameninţările de tot felul se agravează pe zi ce trece.
Privită individual, fiinţa umană, cu toate că este înzestrată cu numeroase capacităţi potenţiale profund benefice, chiar uimitoare, cel mai adesea nici măcar nu bănuieşte că este înzestrată cu astfel de puteri extraordinare şi, mai ales datorită faptului că nu este  îndrumată şi ajutată să ajungă să şi le trezească, tocmai de aceea nu ajunge să le descopere şi să le exercite aşa cum ar trebui. Aceasta este, din nefericire, situaţia în cazul marii voastre majorităţi, ținută în această stare de ignoranţă mai ales din motive geopolitice. Voi ştiţi că sunteţi la ora actuală pe această planetă câteva miliarde. Atât educaţia copiilor voştri şi condiţiile voastre de viaţă, cât şi existenţa nenumăratelor creaturi animale şi vegetale se află la ora actuală la cheremul şi sub jugul unui mic număr dintre reprezentanţii voştri politici, financiari, militari şi religioşi care, în marea lor majoritate, sunt rău intenţionaţi. Mai toate gândurile şi a credinţele voastre vă sunt modelate cu viclenie şi abilitate, în conformitate cu anumite interese partizane, pentru a vă aservi şi înrobi, dându-vă iluzia că sunteţi stăpânii destinului vostru, ceea ce, în realitate, nu este deloc adevărat.
Nu trebuie să pierdeţi din vedere că este o mare diferenţă între o dorinţă care se trezeşte în voi şi înfăptuirea ei efectivă, mai ales atunci când, datorită ignoranţei în care vă complaceţi, nici măcar nu bănuiţi care sunt adevăratele reguli ale jocului.
Atunci când veţi ajunge să cunoaşteţi în totalitate adevărul, vă veţi putea da seama că, de fapt, nu voi sunteţi cuceritorii.
O anumită orientare sau modificare a informaţiei este o strategie milenară, ce persistă chiar şi în ziua de azi la fiinţele umane. A induce în structurile invizibile ale fiinţei voastre gânduri, emoţii sau chiar organisme care nu vă sunt utile şi nu vă fac deloc bine, prin intermediul anumitor tehnologii specifice, este o altă strategie, încă şi mai veche folosită din plin la ora actuală.
Actualmente, multe dintre tehnologiile care prezintă extraordinare oportunităţi de progres slujesc, deocamdată, doar unor mari ameninţări de subjugare şi chiar de distrugere a fiinţelor umane.
Datorită ignoranţei şi inerţiei în care cei mai mulţi dintre voi se complac, cel mai adesea, nu percepeţi decât partea lipsită de însemnătate, singura care s-a dorit a fi arătată.
Actualmente epuizarea resurselor este programată, tot aşa cum este programat ca niciun proiect benefic colectiv pe termen lung, şi care ar fi de un mare folos pentru umanitate, să nu fie nici început şi nici realizat.
Puţini dintre voi ştiu că procesul de epuizare al ecosistemului vostru a atins deja limite ireversibile. Secătuirea anumitor resurse, care deja se manifestă tot mai pregnant, cât şi repartizarea lor haotică, inechitabilă, va face ca preţul lor de cost să crească din ce în ce mai mult şi va implica în viitorul apropiat confruntări fraticide, ce vor apare la scară mare atțt în orașe cât și la sate.
În viitorul apropiat ura şi răutatea vor creşte, dar, odată cu acestea, va creşte mult şi iubirea. Iubirea amplificată va fi aceea care vă va permite să vă păstraţi speranţele în priceperea voastră de a găsi soluţii înţelepte la problemele cu care vă confruntaţi.
Dar trebuie să ştiţi că masa critică este deocamdată insuficientă, iar o activitate de subminare de mari proporţii, malefic instrumentată din umbră, operează deja la ora actuală pe planeta voastră.
Marea majoritate a comportamentelor umane împietrite în obişnuinţele rele şi prejudecăţi greşite, fac să existe o asemenea stare de inerţie, încât această perspectivă este pe cale să vă conducă în impas. Unii dintre voi v-aţi dat deja seama de aceste aspecte și atribuiţi toate dificultăţile unor reprezentanţi ai intereselor corporatiste criminale. Chiar dacă la ora actuală sunt inițiate numeroase dezbateri, ele sunt de formă și folosite pentru a induce în eroare.
De multe ori, în momentul trecerii la acţiune, întârzierile nu încetează să se acumuleze şi apar o mulţime de tergiversări, până când ajungeţi mai degrabă să fiţi forţaţi să acceptaţi, decât să alegeţi. Acesta este motivul pentru care, mai mult ca oricând în întreaga voastră istorie de până acum, deciziile voastre de astăzi vor avea un impact direct şi semnificativ asupra supravieţuirii voastre pe viitor.
Ce eveniment ar putea să modifice radical această stare de inerţie care este specifică civilizaţiei voastre? 
Merită să vă puneţi întrebarea: oare de unde va veni pentru noi priza de conştiinţă colectivă şi profund unificatoare, capabilă să stopeze această escaladare a răului?
Dintotdeauna, în decursul istoriei, triburile, popoarele şi naţiunile umane s-au descoperit în mod reciproc, s-au întâlnit şi au interacţionat. În faţa ameninţărilor din ce în ce mai mari ce apasă actualmente din greu asupra familiei umane, mai mult ca niciodată, a venit vremea ca o interacţiune înţeleaptă, la o scară mult mai mare, să se manifeste fără întârziere.
Trebuie să vă daţi seama că la ora actuală un val puternic este pe punctul de a apărea. În acest val uriaş sunt amestecate de-a valma atât aspecte foarte pozitive, binefăcătoare, cât şi aspecte foarte rele, dintre care unele sunt terifiante.


SURSA: yogaesoteric
26 martie 2012
(C.M.)

luni, 26 martie 2012

MESAJ DE LA MAESTRII ASCENSIONATI.


(March 6, 2012;channeler: Sheldan Nidle)

7 Manik, 0 Ceh, 8 Manik

Dratzo! Revenim!
Sheldan
Progresul formării noilor guvernări guvernari continuă în diverse state ale lumii. Societățile sacre secrete au forțat până acum demisia unui număr de lideri importanți din activitatea bancară internațională. Sunt implementate acorduri care securizează noul sistem financiar. Câtorva guverne majore le-a fost dat un program privind termenele limită până la care vor trebui să cedeze puterea unor guvernări de tranziție.

Noi urmărim anumite focare periculoase de instabilitate în Orientul Mijlociu unde cabala întunecată intenționează să escaladeze un conflict la scară planetară. Sarcina noastră este să prevenim ca acest eveniment distructiv să se producă. Deținem în zonă un număr suficient e diplomați și agenți de legătură, aparținând mai multor națiuni, care au sarcina de a monitoriza tot ceea ce se întâmplă și, mai ales, tot ceea ce se intenționează. Orice incident este atent analizat astfel ca situația să rămână sub un deplin control. Totusi, nu intenționăm să intervenim direct, decât dacă apar incidente care pot escalada rapid o situație de război. Înțelegem dinamica evenimentelor și tendințelor din această regiune și ne asigurăm că nicio națiune nu va ataca o altă țară. Suntem informați asupra manevrelor politice și militare din programul slujitorilor intunericului pentru a aprinde flacara razboilui.

Lumea voastră se află la marginea manifestării noilor realități. Divinitatea ne-a autorizat să păzim această tranziție și să garantăm că această trecere are loc conform Planului Divin.
Intunericul, care este forțat să-și recunoscă înfrângerea, încearcă cu disperare să găsească o portiță de scăpare și o modalitate de a împiedica tranziția la Noua Eră. Noi le-am explicat că s-a atins punctul limită al răbdării noastre și că singura lor atitudine rațională este să recunoască inevitabilitatea Ascensiunii sistemului vostru planetar. Jocul inițiat cândva și întreținut de slujitorii întunericului va lua sfârșit implacabil în acest an, 2012. O nouă filă a istoriei voastre va începe să se scrie și aceasta se va referi la noua existență într-o dimensiune superioară.
În ceea ce ne privește, ne-am asumat sarcina ca, împreună cu frații noștri din univers să asigurăm societății umane o dezvoltare materială și spirituală așa cum este prevăzută în Programul Divin. La început, o perioadă, vom fi mentorii și ocrotitorii noii voastre societăți umane.
Perioada care a condus la creșterea frustrării voastre aproape s-a terminat. Divinitatea ne-a însărcinat cu toată claritatea să facem ceea ce este necesar pentru a atinge acele obiective care să statornicească noile condiții existențiale de pe planeta purificată de negativitate. Trebuie să cunoască toată lumea că timpul pentru libertatea, suveranitatea și prosperitatea voastră a sosit!

Federația Galactică este angrenată profund în acțiunea de înlăturare totală și definitivă a întunericului pe planeta voastră, cu toată opoziția îndârjită a slujitorilor acestuia. Această încăpățânare a dus la anumite întârzieri în derularea programului motiv pentru care ritmul recuperării și de înaintare a trebuit accelerat.
Suntem în faza în care trecem cu bucurie la următoarea etapă, cea a întoarcerii ființelor umane la o conștiință deplină și asta implică numirea unor guverne hotărâte să facă lumină și să dezvăluie întreaga putreziciune adunată în societățile umane ale planetei. Deasemenea, aceste noi guverne vor recunoaște în mod oficial existența civilizațiilor extraterestre și contactele care au avut și au loc între ele și lumea voastră. 
Avem mandat de la Divinitate să tratăm cu noile guverne modalitățile debarcării noastre pe planetă, în vederea contactului nostru direct cu oamenii Pământului. Ca urmare, lucram îndeaproape cu acele forțe revoluționare dornice să înlăture de la conducere guvernele asupritoare și retrograde. Vrem să spunem că ne voi face apariția doar după ce guvernele voastre vor agrea un program al debarcării, întocmit de comun acord.
Este și motivul pentru care noi sfătuim diversele grupuri spirituale create pe planetă să ajute la înlăturarea vechilor regimuri care se opun evoluției lumii voastre. Grupul lacom, egoist și corupt al ființelor care mereu au urmărit subordonarea și exploatarea celor mulți trebuie urgent dat la oparte și înlocuit cu oameni cu viziuni mărețe, dornici să evoluieze. Civilizația Anunnaki, care a înrobit civilizația umană foarte mult timp, a menținut la putere acele ființe umane care li se subordonau și care le executau ordinele. De altfel, cu aceștia se stabiliseră și niște legături de sânge. 
Prin tot ceea ce au făcut pe Pământ, de-a lungul multelor milenii, Anunnaki au încălcat grav și cu bună știință pactul încheiat cu Divinitatea. Acum este momentul ca ei să plece și în locul întunericului pe care l-au creat să se instaleze definitiv Lumina Divină.
Binecuvântari! Noi suntem Maeștrii voștri Ascensionați!
Venim în această zi să ne bucurăm! Numeroase evenimente sunt aproape să se întâmple! Tocmai ce am văzut cum slujitorii umani ai întunericului înțeleg să reacționeze la  ultimatumurile care le-au fost trimise.
Este timpul ca acești supuși ai Anunnaki să se oprească și să recunoască că domnia întunericului s-a terminat. Surorile și frații noștri galactici finalizează în prezent multele întâlniri care stabilesc cum acești întunecați se vor preda forțelor Luminii (Nota C.M.: Întâlnirea care are loc chiar în aceste momente la Seul, între foarte mulți șefi de state, reprezentanții capitalului mondial, conducători ai principalelor organizații militare etc. are, în principal, scopul elaborării unui program de înlăturare a forțelor întunericului și stabilirea unui program comun de colaborare cu reprezentanții Federației Galactice. Stați liniștiți: acesta este un subiect strict secret, la care mass-media nu va avea acces și despre care nu veți citi communicate)

Aceste întâlniri sunt de fapt doar procedurale. Un transfer legal al puterii este esențial pentru noi toți.
Intunericul a condus prin înșelătorie de-a lungul vremilor, iar acum legimitatea lui va dispărea, noile guverne nemaifiind supuse lor. Imediat ce aceste guverne se vor instala, procesul tranziției va cunoaste un avânt rapid.
Intunericul, prin subordonarea directă a mass-mediei, crează zilnic scenarii bazate pe minciună și evenimente negative prezentate exacerbat, pentru a crește enerigia fricii și neîncrederii pe planetă.
Forțele Luminii doresc ca voi să înțelegeți cât mai clar momentul în care vă aflați și ce a însemnat lunga dominație a întunecaților (în special Anunnaki) asupra civilizației umane.
Încă vă aflați în perioada tranziției, dar a tranziției accelerate. Lumina sacră a Creatorului se propagă pe întregul Pământ anihiliând tot răul acumulat până acum și schimbând conștiințele. Planul pământesc devine din ce în ce mai încărcat cu energii în care întunecații nu mai pot supraviețui.
Familia noastră din Pământul interior își concentrează, de asemenea, energiile imense de care dispune pentru a accelera schimbarea la suprafață. Veți fi ființe libere și cu o înaltă conștiință; veți fi ființe ale Luminii.
În curând, fiecare dintre voi va ști ce trebuie să facă, pentru ce se află acum pe Pământ, care-i sunt prietenii și care dușmanii.
Prosperitatea și iubirea vă așteaptă. Așa să fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (Fiți aceia ! Fiți în Fericire!”)

(C.M.)

vineri, 16 martie 2012

De la SaLuSa


(9 mart. 2012, prin Mike Quinsey)

Ce intertesantă și folositoare călătorie faceți voi prin dualitate!!
Mike
Într-o zi veți fi capabili să vă reamintiți fiecare viață prin care ați trecut. Vă imaginați cât de captivant va fi să vă puteți revedea oricare dintre viețile prin care ați trecut?
Nivelul vostru actual de conștiință permite doar unui foarte mic număr dintre voi să facă asemenea incursiuni în trecut. Unii dintre voi puteți trăi doar fleshuri ale existențelor anterioare. Majoritatea dintre voi, însă, nu au nici măcar această posibilitate.
Multora vi se întâmplă ca trecând printr-un anumit loc, să aveți senzația că vă este destul de familiar. Alteori, un miros, o melodie, un peisaj, declanșează în ființa voastră o stare de neliniște, de retrăire a ceva din trecut, ceva nedefinit.
In fapt, toate experiențele voastre din viețile anterioare se regăsesc integral în adâncul subconștientului vostru.
Toată această imensă acumulare vă ajută să vă faceți alegerile, fără ca voi să conștientizați că urmați un fir conducător. Totdeauna acțiunile, reacțiile și alegerile voastre decurg din trecutul vostru.

Nu este departe timpul când vă veți reaminti, singuri sau cu ajutorul altora, că sunteți semințe stelare venite cândva să trăiască și să înfrumusețeze această planetă.
Acum, din nou, vin pe Pământ alte semințe stelare, din locurile de unde ați plecat cândva și voi, sau din altele. Unii dintre acești viitori rezidenți vin pentru prima oară pe Planeta Albastră, alții repetă această experiență. 
În general, cei care vin acum din stele și își iau trup uman, au anumite comportamente care-i fac deosebiți de cei din jurul lor. Au diferite abilități mai rar întâlnite, manifestă unele caracteristici “paranormale” , acționează complet diferit în anumite situații. Acestor ființe trebuie să li se dea posibilitatea să se exprime așa cum doresc și nu ar trebui să li se impună modul de gândire și acțiune al pământeanului băștinaș. Bine ar fi ca acești ”ciudați” să fie încurajați să spună tot ceea ce simt, tot ceea ce găndesc în legătură cu aspectele cotidiene ale vieții.
Aceste ființe au ales să vină acum pe Pământ pentru un anume scop, pentru a îndeplini o anumită sarcină pe care și-au asumat-o la plecare.
Nu le distrugeți legăturile care încă-i mai țin conectați de locurile lor de origine! Asta o puteți face dacă nu le veți impune voința voastră, obiceiurile voastre, reacția voastră obișnuită la un anumit tip de stimuli. Ei au alte soluții, alte răspunsuri la problemele cu care se confruntă.
Perioada actuală este una plină de evenimente, în care schimbările se vor întâmpla cu repeziciune. Din multe motive, cei care sunt numiti Lucratori in Lumină vor fi chemati să se implice în diverse acțiuni, pe care le-au pregatit timp de-a lungul mai multor vieți. Vor fi suflete care nu vor putea înțelege ceea ce se petrece, și asta îi poate dezecilibra sau chiar înfricoșa. Recomandarea noastră pentru asemenea persoane este să încerce să se detașeze de ceea ce le-a părovocat starea de disconfort, să se odihnească ori de căte ori simt nevoia, să evite programele mass-media care le provoacă angoase, să se hrănească vegetarian, să evite aglomerația să gândească pozitiv. Nu vă implicați în probleme de natură politică cărora sunteți conștienți că nu le puteți influența desfășurarea.                            

Mulți dintre voi ați trăit în perioade similare celei prin care a trecut Atlantida, parte dintre voi fiind martori ai acelor evenimente tragice. Aceste amintiri sunt încă ținute adânc în subconștientul vostru, reactivându-vă starea de teamă, atunci când vă confruntați cu evenimente care evocă acel trecut. Deși perioada actuală are multe similitudini cu perioade nefaste din istoria planetei, finalul nu va mai fi unul catastrofic. Se va întâmpla aceasta ca urmare a Planului Divin, prin care s-a hotărât nu numai salvarea planetei dar și propulsatrea ei în dimensiuni de frecvență superioară, ceea ce va însemna un salt mare în evoluție. Aceasta vă dă dreptul să asistați la evenimentele prezentei perioade cu oarecare detașare și siguranța că la capătul tunelului vă așteaptă lumina.

Lucratorii Luminii vor reveni de pe unde sunt plecați, deoarece va fi nevoie de ei in curând, pentru a ajuta la răspândirea cuvântului liniștitor al lui Dumnezeu. Pe cei care resping cuvântul vostru, nu-i sufocați cu insistențele voastre; lăsați-i să-și urmeze calea pe care și-au ales-o. Atunci când se vor simți pregătiți, vor cere sprijin pentru a-și accelera evoluția. În ceea ce vă privește pe voi, Lucrătorii în lumină, nu vă judecați prea aspru dacă cineva vă respinge sfaturile și ajutorul. Pentru voi, nu este important cum este primit mesajul pe care-l transmiteți ci doar cum este el lansat. Dealtfel, vă aflați acum pe Pământ în primul rând pentru evoluția voastră.
Această viață este atât de specială pentru voi deoarece vă oferă oportunitatea unei accelerări în evoluție, mult mai mare decât în mod obișnuit. Înafară de aceasta, sfârșitul acestui ciclu vă dă posibilitatea să lichidați toată încărcătura karmică acumulată până în prezent. Asta înseamnă că aceia care vor fi echilibrați karmic (nu vot avea nimic la pasiv sau la activ) vor încheia cu ciclul reâncarnărilor, obiectv ul cel mai important al fiecxărui suflet. Revenirea într-un corp fizic va fi doar o chestiune de alegere, nu o obligativitate. Poate că vor fi suflete care, deși nu vor  mai avea încărcătură karmică, vor dori ca din varii motive să revină pe planetă pentru: a ajuta pe cineva drag să evoluieze, pentru a apăra și ocroti la nivelul planului fizic o ființă iubită etc.

In ceea ce ne privește, în prezent suntem ocupați cu confruntarile din Orientul Mijlociu, care, deși par a lua amploare, noi vă asigurăm că nu se va permite declanșarea unui trăzboi generalizator. Regulile Noii Ordini Mondiale nu vor putea fi ignorate de nimeni, chiar dacă sunt destui cei care ar dori să folosească prilejul pentru a-și impune sau menține influiența pe planetă. Nu supralicităm cu nimic dacă facem afirmația că un război de amploare nu mai este posibil pe planeta voastră.
Președintele Obama va fi, probabil, primul care va face un anunț important  în acest sens. Știm că în jurul lui se construiesc tot felul de intrigi și provocări pentru a-l scoate vinovat sau a-i imputa anumite acțiuni sau lipsa altora. El este însă suficient de bine apărat, astfel încât, săgețile care se trimit în direcția sa vor fi deviate sau se vor întoarce asupra celor care le-au lansat.
Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și vă doresc tuturor pace nelimitată, bucurie si iubire.
Vă veți bucura de toate acestea în viitorul apropiat, și nu va fi cale de intoarcere la starea de lucruri care v-a făcut nefericiți.

SaLuSa

(C.M.)

luni, 12 martie 2012

Un mesaj de la extratereştrii care se adresează oamenilor de pe planeta Pământ


Preambul - câteva comentarii pertinente care au apărut pe internet, referitoare la acest mesaj al extratereştrilor

M.W.M.: Această lungă scrisoare ce este adresată tuturor pământenilor a apărut la un moment dat pe Internet fără a avea o adresă a expeditorului. Actualmente ea se găseşte postată în multe locuri şi variante pe Internet. Chiar dacă acestui document nu i se poate atesta validitatea, conţinutul său este semnificativ şi i-a impresionat pe mulţi oameni care au inteligenţă şi bun simţ. Tot ceea ce se poate spune la prima vedere despre acest mesaj este că el se bazează pe idei foarte bune, unele dintre ele chiar geniale, are coerenţă, prezintă un conţinut deosebit, este scris într-o manieră ce trădează un nivel neobişnuit de inteligenţă şi maturitate. Se poate recunoaşte în această expunere fascinantă un discurs foarte serios care totodată este non-tehnic, dar este structurat într-un mod lucid şi obiectiv. După cum vă veţi putea da seama cu uşurinţă acest material nu conţine idei sau aluzii etnic-rasiste şi se poate spune că autorul sau autorii săi au o foarte bună înţelegere asupra limbajului uman şi asupra psihologiei umane, chiar dacă pe alocuri structura gramaticală a acestui text diferă oarecum de aceea cu care suntem obişnuiţi. Cu toate acestea, respectivul aspect nu constituie un impediment pentru parcurgerea conţinutului pe care noi îl considerărăm excelent.
Un alt aspect important al acestui text este acela că nu se folosesc construcţii lingvistice alambicate, termeni pretenţioşi şi nici nu sunt utilizate cuvinte ce ţin de jargonul religios sau de acela care este specific curentului „New Age”. După cum vă veţi putea da seama, dacă îl veţi studia cu atenţia necesară, acest mesaj este totodată o scrisoare simplă consistentă, inteligent structurată şi la obiect. Date fiind aceste aspecte, o trimit şi eu mai departe către voi spre a o „consulta”, cu multă atenţie şi spre a vă forma în felul acesta fiecare dintre voi o părere cât mai justă. O trimit acum tuturor şi pentru că eu personal am intuit că această scrisoare ar putea să fie adevărată.
Ideea de bază a acestei scrisori mesaj este aceea că la ora actuală civilizaţia umană se află într-un mare impas şi se găseşte într-o evidentă cădere liberă, care nu poate fi oprită în contextul actual, mai ales pentru că această prăbuşire este declanşată de unele aspecte malefice care sunt implementate şi întreţinute în mod intenţionat în cadrul sistemelor sociale planetare actuale. În cazul în care nu va fi urgent stopată, această prăbuşire va genera la un moment dat o ruptură majoră la aproape toate nivelurile civilizaţiei umane. Există o mulţime uluitoare de date, care se găsesc la ora actuală mai ales pe Internet, şi care dovedesc că pe această planetă acţionează, din nefericire, o gigantică conspiraţie planetară.
Aceasta foloseşte de mult timp unele tehnologii foarte avansate care sunt ţinute secrete, unele dintre ele fiind la ora actuală utilizate (ne referim aici la instalaţiile gigantice secrete, radionice şi psihotronice de tip HAARP pe care le-au instalat americanii) chiar pentru sugestionarea subconştientă în masă şi înrobirea mentală a populaţiei umane, care în prezent a ajuns să trăiască în mare măsură într-un mediu ambiant degradat şi nesănătos. Puţini sunt aceia care ştiu că actualmente antenele de telefonie mobilă şi radiaţiile emise de ele declanşează o mulţime de efecte nocive în trupul acelora care sunt expuşi fără încetare la astfel de radiaţii dăunătoare. Aceste radiaţii distructive determină apariţia unei ambianţe perturbatoare, nesănătoase, chiar şi atunci când fiinţele umane nu utilizează telefoane mobile proprii. Aceia care ne conduc, cel mai adesea în secret, pe această pantă descendentă, acţionează, cei mai mulţi dintre ei, într-un mod malefic care este intenţionat. Ceea ce este şi mai rău, este faptul că ei au marele avantaj al controlului tuturor resurselor ce se află pe această planetă şi tocmai de aceea au posibilitatea să câştige în acest război secret pe care l-au declanşat împotriva celor mulţi şi ignoranţi în  urma accentuării într-un ritm galopant a dezechilibrelor de tot felul şi a altor manifestări nesănătoase ce ameninţă la ora actuală umanitatea. Numai cei ignoranţi ar putea să afirme că lipsesc dovezile referitoare la această situaţie de fapt. Dincolo de aparenţe, mijloacele mass-media se află la ora actuală în mâinile acestui grup ascuns ce acţionează din umbră şi tocmai de aceea, în imensa majoritate a cazurilor, unele ştiri deranjante pentru ei fie sunt cenzurate cu străşnicie, fie sunt distorsionate astfel încât să le servească scopurilor lor diabolice. La ora actuală, cea mai mare parte din aceste adevăruri deranjante sau care sunt cenzurate în permanenţă de mass-media sunt accesibile mai mult pe Internet. Pentru noi este evident că cea mai mare parte a populatiei acestei planete este păcălită, manipulată şi înrobită mental şi în cea mai mare parte este incapabilă să îşi dea seama de realitatea acestor aspecte alarmante.
Aceia care vor ajunge totuşi să se trezească ar fi bine să îi ajute şi pe ceilalţi care încă dorm, să iasă din această stare de letargie şi în felul acesta sperăm că numărul lor va ajunge să predomine DACĂ VOR AJUNGE SĂ ÎNŢELEAGĂ UTILITATEA ŞI URGENŢA ALEGERILOR BUNE. Pentru a reuşi să facă ceea ce este necesar spre a stăvili răul, care creşte pe zi ce trece, ei ar trebui să se unească şi să-şi abandoneze frica, sentimentul paralizant de izolare şi ignoranţa crasă referitoare la adevărata faţă a lucrurilor ce există la ora actuală – din nefericire – pe această planetă. Propunerea înţeleaptă din această scrisoare-mesaj este ca fiecare dintre noi să hotărâm cât mai repede cu putintă că a venit momentul unei apariţii covârşitoare a extratereştrilor ce aparţin unei civilizaţii foarte avansate, apariţie ce se va produce în simultaneitate, în mai multe locuri, pe cerul planetei noastre la un moment dat. Mai ales acum, în aceste momente de cumpănă de care mulţi dintre noi ne dăm seama, apariţia în număr foarte mare a vehiculelor extratereştrilor ar putea să ajute extraordinar de mult umanitatea să dea neintârziat şi pentru totdeauna la o parte vălurile groase ale iluziilor şi ale minciunilor.

Totodată, această apariţie în număr mare a vehiculelor extraterestre ar putea să clarifice multe dileme existenţiale şi în acelaşi timp ar putea să fie catalizatorul miraculos ce va face să se nască o altă mentalitate, mult mai bună, în cadrul acestui vortex social maladiv în care, din nefericire, ne aflăm şi cei mai mulţi dintre noi chiar ne complacem. O astfel de apariţie în masă a extratereştrilor ce aparţin unei civilizaţii foarte avansate ar putea conduce neîntârziat umanitatea spre o fază următoare, net superioară, de evoluţie. Principala întrebare, care este formulată în mod repetat de-a lungul acestei scrisori-mesaj, este dacă fiecare dintre noi (cei la care ajunge această scrisoare-mesaj şi care o studiem cu atenţie) alegem sau nu într-un mod ferm ca extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate să se arate neîntârziat pe această planetă.  Extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate şi care se pare că au conceput această scrisoare-mesaj sugerează că un astfel de contact direct şi anumite schimburi culturale, net avantajoase pentru umanitate, ar oferi, fără îndoială, posibilitatea de a fi depăşite cu o mare uşurinţă blocajele majore cu care umanitatea se confruntă la ora actuală atât în sfera socială, cât şi în aceea a evoluţiei culturale.
Extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate argumentează într-un mod inteligent şi de bun simţ că baza mental-emoţională trebuie să fie pregătită în prealabil prin manifestarea de către un număr suficient de mare de pământeni a unor intenţii ferme şi a unei alegeri mature în cazul în care aspirăm şi vrem cu putere să se producă neîntârziat un asemenea contact benefic şi profund creator. Consimţământul majoritar, ce va fi urmat de aşteptarea deliberată a unui asemenea contact care nu va întârzia să apară, trebuie să se producă la nivelul întregii planete, deoarece altfel există riscul unei reacţii de opoziţie în masă, dictate de o nejustificată stare de frică. O astfel de stare face posibilă manipularea maselor de către cercurile elitei malefice ce acţionează din umbră, şi în mâinile căreia se află din nefericire la ora actuală puterea.
Extratereştrii acestei civilizaţii net avansate sugerează că o intenţie mentală puternică şi clar exprimată într-un mod telepatic, ce este necesar să apară în fiecare fiinţă umană în urma studiului atent al acestei scrisori-mesaj, va fi suficientă pentru a le oferi apoi extratereştrilor ce aparţin acestei civilizaţii avansate direcţia pe care o vor da la scurt timp după aceea anumitor acţiuni pe care ei se vor simţi îndreptăţiţi să le realizeze. Înţelegând acest aspect, vă puteţi da seama fiecare dintre voi de importanţa deosebită a consimţământului pe care îl puteţi oferi într-un mod ferm, telepatic. Cu toate că în ultimul timp Internetul a luat amploare la nivel planetar, extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate ne cer ca această scrisoare-mesaj să fie transmisă neîntârziat maselor mari de oameni şi să fie urgent tradusă în toate limbile globului şi transmisă pretutindeni de fiecare dintre noi în întreaga lume. Extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate sugerează ca această difuzare a acestei scrisori-mesaj să se realizeze chiar de la om la om, ignorând, nu se ştie din ce cauză, o posibilă utilizare a mijloacelor mass-media. Vă. oferim în cele ce urmează scrisoarea-mesaj respectivă, care noi sperăm că vă va putea fi de un real folos, pentru a face ca extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate să apară cât mai repede pentru toţi pământenii, impulsionănd în simultaneitate spre mai bine evoluţia umanităţii. Această scrisoare-mesaj ne sugerează că dacă vom pune în aplicare recomandările conţinute în ea, AVEM FIECARE DINTRE NOI ŞI TOŢI LA UNISON IMENSA ŞANSĂ DE A TRANSFORMA LUMEA ACTUALĂ PRIN INTERMED1UL ACESTUI CONTACT CU EXTRATEREŞTRII CE APARŢIN ACESTEI CIVILIZAŢII NET AVANSATE!
Luând în considerare aceste aspecte, ne putem da seama că, acţionând într-un mod înţelept, PUTEM FACE SĂ APARĂ ŞANSA IMENSĂ DE A TRANSFORMA NEÎNTÂRZIAT LUMEA ÎN CARE NE AFLĂM!
Vă expunem acum mesajul respectiv şi totodată vă rugăm să îl studiaţi cu multă atenţie înainte de a hotărî fiecare aşa cum credeţi că este mai bine.

„Hotărâţi acum într-un mod ferm dacă vreţi să apărem”
Nu este foarte important pentru voi cine vă transmite acest mesaj, vă rugăm să aveţi în vedere că el trebuie să rămână anonim în ochii voştri. Contează însă foarte mult ce anume veţi face cu acest mesaj şi ce intenţie clară şi fermă va declanşa în fiecare dintre voi conţinutul său! Fiecare dintre voi are dreptul să-şi folosească liberul arbitru aşa cum se cuvine pentru a descoperi cât mai repede fericirea, bunăstarea şi armonia.
Acestea sunt nişte atribute binefăcătoare universal valabile care v-au fost arătate adeseori şi la care puteţi avea fiecare dintre voi acces de acum înainte. Trebuie să ştiţi că liberul vostru arbitru depinde, într-o oarecare măsură, de trezirea şi utilizarea propriilor voastre capacităţi superioare. Fericirea pe care o puteţi trăi depinde în mare măsură de iubirea şi de binele pe care le dăruiţi şi pe care le primiţi. Întocmai precum toate rasele conştiente aflate pe aceeaşi treaptă a evoluţiei ca şi voi, puteţi avea sentimentul că sunteţi (singuri şi) izolaţi pe planeta voastră. Această impresie iluzorie vă face să fiţi siguri că sunteţi stăpâni pe destinul vostru. Cu toate acestea, trebuie să ştiţi că vă aflaţi în faţa unor mari încercări pe care le cunoaşte doar o mică parte dintre voi. Nu avem deocamdată dreptul să vă ajutăm să vă transformaţi şi să vă construiţi viitorul fără ca voi înşivă să fi ales aceasta, în prealabil şi în deplină cunoştinţă de cauză. Consideraţi acum acest mesaj foarte important pentru fiecare dintre voi, ca fiind un referendum la scară mondială! Consideraţi răspunsul vostru ferm şi categoric, ce va putea fi exprimat chiar de mai multe ori într-un mod telepatic, un SUI GENERIS buletin de vot!!!

Cine suntem noi?
La ora actuală, oamenii voştri de ştiinţă şi exponenţii voştri religioşi nu au reuşit să ajungă la un acord în privinţa evenimentelor cereşti încă neexplicate la care omenirea a fost martoră în decursul a mii de ani. Pentru a cunoaşte aşa cum trebuie adevărul, acesta trebuie înainte de toate să fie privit drept în faţă şi să nu fie deformat prin filtrul credinţelor de tot felul, oricât ar fi ele de respectabile la prima vedere. Un număr în continuă creştere dintre cercetătorii voştri explorează deja noi căi de cunoaştere care i-au adus tot mai aproape de o esenţială realitate. Civilizaţia voastră se scaldă la ora actuală într-un ocean de informaţii, multe dintre ele haotice, dintre care numai o infimă parte, cea care este cel mai puţin bulversantă, este cel mai mult răspândită.
Dacă priviţi cu atenţie, veţi descoperi că ceea ce în istoria voastră vi se părea anterior a fi ridicol sau imposibil a devenit deja posibil şi a fost apoi chiar realizat, mai ales în aceşti ultimi 50 de ani. Fiţi conştienţi că viitorul va fi încă şi mai surprinzător. Veţi descoperi în curând atât ceea ce este rău, cât şi ceea ce este bine. Precum şi alte sute de miliarde de creaturi ce există în această galaxie, şi noi suntem creaturi conştiente pe care unii le numesc „extraterestre”, chiar dacă realitatea noastră este de fapt mult mai subtilă.
Trebuie să fiţi absolut siguri că, în realitate, nu există nicio diferenţă fundamentală între voi şi noi, ceea ce ne diferenţiază este doar experienţa considerabilă a unor etape superioare de evoluţie, pe care noi deja am dobândit-o. Întocmai ca în orice structură ce este în mod armonios organizată, există o ierarhie valorică şi în relaţiile noastre interne. Ierarhia noastră se bazează pe înţelepciunea rezultată din colaborarea mai multor rase extraterestre. Având girul acestei ierarhii, noi ne adresăm acum vouă.
Precum majoritatea dintre voi, şi noi suntem în căutarea experienţei esenţiale a Fiinţei Supreme (DUMNEZEU). Puteţi fi absolut siguri că, în realitate, nu suntem nici zei, nici semizei, ci egalii voştri în cadrul Fraternităţii Cosmice. Fizic, mulţi suntem diferiţi de voi, dar în mare parte, prezentăm o formă umanoidă.
Existenţa noastră este o vie realitate, chiar dacă marea majoritate dintre voi încă nu o percep. Puteţi fi absolut siguri că noi nu suntem nişte simple obiecte de observat, ci suntem nişte conştiinţe, tot aşa cum şi voi sunteţi nişte conştiinţe. Ne aflăm dincolo de înţelegerea voastră, deoarece rămânem invizibili aproape tot timpul, atât pentru simţurile  voastre obişnuite, cât şi pentru instrumentele voastre clasice de măsură.
La ora actuală noi aspirăm să umplem neîntârziat acest gol existent acum în istoria voastră. Trebuie să ştiţi că noi am luat deja această hotărâre colectivă, fapt care însă nu este suficient. Avem acum nevoie şi de acceptul vostru ferm şi majoritar. Prin intermediul acestui mesaj, deveniţi fiecare dintre voi cei care decid într-un mod ferm şi clar ce se va petrece după aceea. Dacă veţi studia cu atenţie acest mesaj, vă veţi putea da seama că voi înşivă sunteţi şi rămâneţi aceia care alegeţi. Noi nu avem niciun reprezentant uman pe planeta Terra care ar putea să vă orienteze decizia.

Unii dintre voi s-ar putea să vă întrebaţi: de ce nu suntem noi vizibili?
În anumite stadii de evoluţie, fiinţele ce există în cadrul Cosmosului descoperă noi forme de existenţă, a căror ştiinţă se dovedeşte a fi mai presus de aparentul control exercitat asupra materiei. Dematerializările şi materializările structurate fac parte din această ştiinţă. Aceasta este ceea ce omenirea voastră a obţinut deja în anumite laboratoare secrete, în care sunt cercetate aceste aspecte în colaborare cu alte creaturi „extraterestre”, dar cu preţul unor compromisuri hazardate ce vă sunt ascunse în mod voit de către unii dintre reprezentanţii voştri.
Mai mult, în spatele fenomenelor şi a obiectelor aeriene sau spaţiale ce sunt cunoscute în cadrul comunităţii voastre ştiinţifice sub numele de „OZN-uri”, se află de fapt anumite nave spaţiale cu caracteristici multidimensionale.
La ora actuală, multe fiinţe umane au fost deja în contact auditiv, tactil sau psihic (telepatic) cu astfel de nave, dintre care unele se află deja în mâinile puterilor oculte care vă „guvernează”. Sărăcia observaţiilor voastre în ceea ce priveşte realitatea unor astfel de aparate este cauzată de superioritatea considerabilă conferită de starea dematerializată a acestor nave spaţiale. Fiindcă deocamdată nu le-aţi văzut chiar voi înşivă, nu vă vine să credeţi şi nu puteţi să vă închipuiţi toate acestea. Noi putem să înţelegem cu uşurinţă acest aspect care vă caracterizează acum.
Majoritatea acestor posibilităţi de a ne observa uneori vă sunt oferite la modul individual, pentru a vă influenţa şi pentru a vă impresiona sufletul, iar nu pentru a modifica organizarea socială care există la voi. Această acţiune este realizată într-un mod cu totul voluntar din partea raselor extraterestre care vă înconjoară şi care există în Cosmos, dar trebuie să ştiţi că toate aceste acţiuni sunt realizate pentru raţiuni şi scopuri foarte diferite.
Pentru creaturile multidimensionale rele (satanice) ce îşi exercită la ora actuală puterea malefică (în umbra oligarhiei ce există pe planeta voastră), secretul şi discreţia sunt motivate prin dorinţa de a ascunde cu străşnicie faţă de oameni existenţa şi implicarea lor.
În cazul nostru, discreţia este motivată de respectarea neabătută a liberului arbitru al fiinţelor umane, pe care acestea îl pot folosi şi chiar trebuie să-l folosească întotdeauna în gestionarea afacerilor lor, pentru ca ele să poată ajunge singure la maturitatea tehnică şi spirituală care le este necesară. Dincolo de aceasta intrarea umanităţii voastre în familia civilizaţiilor galactice este foarte mult dorită.
Trebuie să ştiţi că noi putem să apărem la lumina zilei şi deja suntem dispuşi să vă facilităm atât realizarea acestei uniuni, cât şi a acestei colaborări. Nu am făcut încă aceasta până în prezent, deoarece prea puţini dintre voi au dorit în mod sincer aceasta, fie datorită necunoaşterii, fie din indiferenţă sau din teamă şi mai ales, deoarece nu a existat o situaţie critică sau urgentă. Mulţi dintre aceia care studiază apariţiile noastre numără luminile noaptea, fără a aduce prin aceasta vreo lămurire în această direcţie. Adeseori, ei privesc aceste realităţi tainice ca pe nişte obiecte, fără să-şi dea seama că acolo este vorba despre fiinţe conştiente.

Cine sunteţi voi?!
Chiar dacă voi nu ştiţi deocamdată aceasta, voi sunteţi descendenţii a numeroase tradiţii, care de-a lungul timpului s-au îmbogăţit, în mod gradat, prin aporturile lor mutuale. Aceste adevăruri sunt valabile pentru toate rasele care trăiesc pe suprafaţa Pământului. Unul dintre scopurile voastre principale este acela de a vă uni în respectul acestor rădăcini, pentru a realiza împreună un proiect comun şi plin de înţelepciune.
Aspectul exterior al culturilor voastre pare la prima vedere să vă separe, deoarece voi aveţi tendinţa să îl substituiţi fiinţei voastre profunde şi esenţiale. Forma exterioară are încă un mare ascendent asupra naturii voastre subtile. Această predominanţă a formei constituie, pentru puterile oculte rău intenţionate care vă guvernează, zidul de apărare împotriva demascării lor.
Trebuie însă să ştiţi că sunteţi chemaţi să treceţi dincolo de  formă, respectând-o totodată pentru necesităţile ei tainice, pentru bogăţia şi frumuseţea ei. Această conştiinţă a necesităţii tainice a formei, astfel înţeleasă, ne-a făcut şi ne face chiar şi pe noi să îi iubim pe oameni în diversitatea lor. Pacea nu constă doar în a nu mai provoca războaie, ci constă în a deveni cât mai repede ceea ce sunteti în realitate: o unică Fraternitate. Pentru  a înţelege cât mai bine acest aspect, soluţiile optime pe care le aveţi la îndemână se reduc la câteva. Una dintre ele este contactul armonios şi binefăcător cu o altă rasă, care totodată vă poate transmite în felul acesta imaginea clară a ceea ce sunteți voi în realitate.


SURSA : yogaesoteric
8 martie 2012

(C.M.)

vineri, 9 martie 2012

TREZIȚI-VĂ, VĂ CHEAMĂ HORUS !

Mesaj de la HORUS
(9 feb. 2012; channeler: Nancy Tate)

Horus
Sunt astăzi aici pentru a vă oferi unele lămuriri asupra unor lucruri care vor face parte din lumea voastră, atunci când va sosi momentul schimbărilor care vor avea loc pe planetă.
Munții și văile se vor reformata și din ele vor renaște alte configurații, care să susțină o nouă viață, un nou model de a trăi. Toată devastarea, toată mizeria provocată de stilul de viață învechit și prădător al omului, se va scufunda în măruntaiele planetei și, în locul lor, se va naște un nou relief, armonios alcătuit, curat și îmbietor, pentru noile forme de viață care urmează să apară.
Deoarece acești munţi şi punți de legătură către alte formațiuni ale corpului pământului vor fi într-o rapidă schimbare și evoluție, interiorul planetei va deveni sanctuarul (mormântul) vechilor formațiuni și, o anumită parte, va fi luată de navele spațiale. [Nota C.M.: Eu înțeleg din această exprimare că materia degradată de la suprafața vechiului Pământ va fi scufundată în profunzimea planetei iar o anumită cantitate va fi transportată cu nave spațiale în alte locații ale universului, în vederea unor metamorfoze care vor necesita un anumit timp. Altfel spus, se va face o mare curățenie într-un timp foarte scurt, pentru ca viața pe reînnoita planetă să poată continua în noua sa structură(!)].
Această pregătire inițială, va acorda ființelor șansa de a-și definitiva procesul de trecere la noile structuri, apte să existe în dimensiunile superioare, într-o perioadă relativ scurtă de timp. La scară universală, aceasta va fi ca o clipire de ochi.                                                               
În aceeași secvență temporală, și corpurile voastre vor fi supuse proceselor de transformare, odată cu modificările care vor avea loc în corpul Mamei Gaia. 
Aceasta nu va însemna că voi veți fi supuși unor traume, unor chinuri; mai de grabă, veți avea stări din ce în ce mai agreabile. Modificările se vor efectua într-un anumit ritm și cu atâta intensitate încât să nu trăiți stări de disconfort sau de îmbolnăvire.
Cunoașteți și din alte surse că principalele transformări la care va fi supus corpul vostru, vor cuprinde: trecerea de la molecula de carbon la cea de cristal, mărirea numărului de spirale ADN (n.m. de la 2 la 12), creșterea frecvenței de vibrație, înlăturarea genelor care cuprind formula morții corpului fizic, introducerea unor gene care să permită corpului uman să se regenereze, imunitatea la orice fel de boală etc).
Simultan, Mama Gaia își va finaliza transformările proprii, ca entitate independentă. Cu toate schimbările de relief care vor avea loc, nici Mama Gaia nu va trece prin stări traumatizante, dureroase. Și ea va cunoaște perfecționări și va căpăta abilități suplimentare care-i vor permite să se afle într-o relație mai intimă cu restul universului și să reconsidere locul său în sistemul solar.
Toate aceste schimbări vor transforma radical condițiile existențiale pe care le va putea oferi planeta reînniotă.
Viața animalelor nu va mai fi amenințată de nimeni căci nu vor mai fi prădători, iar omul nu va mai consuma carne. Unele dintre ele vor merge pe alte planete sau vor reveni pe planeta de origine, de unde au fost aduse cândva pe Pământ, iar pe Pământ vor fi aduse specii noi.
Cele care vor trăi alturi de voi pe Noul Pământ, în dimensiunea a 5-a, vă vor înfrumuseța viața și vor fi iubitoare de oameni, cu care de altfel, vor putea comunica telepatic.
În ceea ce priveşte vegetaţia, veţi constata o reordonare completă a speciilor, care vor oferi multă armonie, utilitate și frumusețe omului. 
Veți fi înțeles atunci că plantele au simțuri, reacționează la stimuli, au chiar o anume inteligență. (Nu negăm că multe dintre aceste însușiri se regăsesc și acum la multe plante, dar în viitor, totul va fi mai evident și legătura omului cu ele se va manifesta promt). Dealtfel, plantele vor continua într-un ritm, susținut evoluția lor spre regnul anumal și chiar spre uman. 
Omul va înțelege că un copac, o floare etc. este o ființă, venită cu un scop bine definit pe planetă și că ea trebuie tratată cu atenția și iubirea la care are dreptul orice ființă, indiferent de forma ei și de posibilitățile ei de a reacționa.
Atunci nu vă veți mai hotărî atât de ușor să tăiați copaci, să defrisați păduri, să dați foc unor plantații, pentru a vă crea spațiu pentru case sau pentru fabrici.
Lumea insectelor nu vă va mai agresa, cipi, înțepa sau ucide prin venin. Vor rămâne acele insecte care vor întregi tabloul frumuseții și contemplării naturii. Albinele nu vă vor mai înțepa iar parfumul nectarului adunat de ele va îmbălsăma aerul din jur. Toate insectele de pe Noul Pământ vor completa frumusețea naturii cu care omul va trăi în deplină armonie.

Dar, atât cît mai sunteți pe acest Pământ al dualității, încercați să-i păstrați, atât cât se mai poate, echilibrul. Strădania voastră va ușura sarcina planetei în procesul ascensionării sale dar și propria voastră evoluție.
Considerați-vă parte a naturii. Multe lucruri le-ați făcut foarte bine, pe drumul evoluției voastre, dar multe altele nu v-au fost de folos; nici vouă nici Mamei Gaia.
Ați continuat să mergeți pe drumul pe care singuri vi l-ați ales, uneori obținând mai mult decât vă imaginaseră-ți.    
Ați știut că veți avea puterea să vă ridicați din hăul în care ați căzut. Experiența a fost dureroasă, dar v-a făcut mai puternici, mai capabili de izbândă. Căderea voastră v-a împins în zone neexplorate iar revenirea voastră din adâncuri a fost o experiență unică care vă va îmbogăți, pe voi și pe alții. 
Ați ajuns la suprafață și vă pregătiți pentru a face saltul. Poate că unii dintre voi nu realizați realitatea momentului, măreția sa, dar asta nu înseamnă că v-ați oprit.
Veți zbura prin ceruri și vă veți întâlni cu familia voastră din stele, chiar la ea acasă. Vă puteți imagina măreția fiecărei reîntâlniri?! Acest adevăr este după colț. Sunteți foarte aproape de acest uriaș pas al revenirii voastre printre îngerii umani.
Mai întâi a fost teama căderii, bezna desnădejdiei. Apoi, ați revăzut lumina și v-ați hotărât să urcați la ea. V-ați lovit la fiecare pas, totul a fost o îndelungată durere, căci în drumul vostru accidentat nu ați fost lăsați în pace, mereu întunecații v-au urmărit, v-au înghiontit, v-au pălmuit, v-au rănit și v-au batjocorit.
Nancy
Nu mai știați ce înseamnă iubirea și lumina, nu vă mai aminteați de pace, armonie și fericire.

Cumplita voastră noapte se încheie, mai aveți o singură ușă de deschis. Dincolo de ea, veți găsi iubirea și lumina, certitudinea că deavol ați plecat, înger uman v-ați întors; în vecii vecilor!
Horus.
 
(Nota C.M.: HORUS estre fiul lui Isis și al lui Osiris, zeul protector al vechiului Egipt; este reprezentat ca fiind un om cu cap de șoim)

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

marți, 6 martie 2012

Sasha, de pe nava spațială “Tulya”


(3 mart. 2012; channeler Kris Won)

“Eu sunt una dintre cele trei femei din grup. Numele meu este Sasha, iar comandantul navei noastre spațiale are numele de Umbro.”

Salutări tuturor fraților și surorilor noastre de pe Mama Pământ.

Noi venim de pe o planetă destul de îndepărtată; pentru unii, pare fi foarte îndepărtată, pentru alții, noi am fi practic vecini. Cum se schimbă variabilele în funcție de punctul de vedere al observatorului! De fapt, nimic nu este rigid în Univers; viziunile voastre depind de percepția observatorului, in funcție de experiența lui, de viețile pe care le-a parcurs, de condițiile de viață, etc.


Noi suntem un echipaj format din șapte ființe umane care vă vizităm, și venim de pe aceeași planetă. Am spus “ființe umane” deoarece semănăm destul de mult cu voi. (Sper că nu aveți naivitatea de a vă crede unici în univers!?).

Micul nostru grup formează echipajul unei nave spațiale de dimensiuni destul de reduse. Deși nu este prea mare, nava noastră ne asigură condiții optime pentru călătorii de lungă durată. Nu avem cum să ne plictisim pe nava noastră, căci programul nostru este unul destul de încărcat, dar din el nu lipsește și timpul liber sau de odihnă. Avem programe amuzante, de muzică, divertisment, actualități, etc pe care le recepționăm sau le avem înregistrate. Ne putem modela spațiul în care locuim și, în acest scop, dispunem de sofisticate tehnici holografice. Dispunem, deasemenea, de tehnici de recreare a unor momente din trecutul nostru, momente când eram fericiți și pe care le putem reintegra prezentului astfel încât să ne replasăm în acele situații.

În grupul nostru de navigatori suntem trei femei. Numele meu este Sasha, iar comandantul navei noastre spațiale are numele de Umbro. Toți camarazii mei sunt ființe extraordinare, pline de iubire și solicitudine unul față de altul. Sunt sigură că v-ar face plăcere să ne întâlniți.

Poate unii dintre voi ați dori să intrați în contact cu noi; pentru a face aceasta este necesar să procedați în felul următor: mergeți într-un loc retras și solitar, singuri sau în grup. Deconectați-vă mintea de prezent, “rupeți legătura cu realitatea”, și doriți-vă să vă conectați telepatic cu nava noastră. Folosiți numele navei noastre TULYA, ca pe o mantră, pronunțând-o rar și repetat, la unison, dacă sunteți în grup.
Incepeți prin a respira încet și profund, iar apoi, mental, sau cu ton scăzut, repetați cuvântul TULYA, de cateva ori, menținându-vă intenția fermă de a intra în legătură cu noi. Este, de asemenea, foarte important să vizualizați nava noastră spațială, survolând atmosfera planetei voastre sau fiind așezată la sol. Odată ce simțiți că ați stabilit contactul cu noi, ceea ce va urma va veni de la sine. Nu vrem să vă spunem mai multe despre cum ar urma să se realizeze această legătură.

Eu nu știu dacă o asemenea invitație v-a mai fost facută înainte, dar este foarte posibil, dat fiind faptul că la acest moment exista o mulțime de mici nave spațiale, precum a noastră sau alte modele, care survolează sau planează în atmosfera frumoasei voastre planete, devenită în ultimul timp faimoasă în întregul Univers, prin transformările care au loc la voi. Aceste diverse flote sau flotile s-au plasat în jurul Pământului, venind din multe locuri ale Universului.
Că suntem primii sau nu care vă facem invitația de a intra în legătură, nu are prea mare importanță, important ar fi să putem comunica. O asemenea experiență ar fi minunată și sunt sigură că ne-ar face mare placere.  Dacă aveți deja o experiență în acest domeniu, vă va fi mai ușor să ne contactați.

Ce ziceți de această propunere? Încercăm? 
Oricum, nu avem motive să ne fie teamă. Ar fi minunat! Vă așteptăm.

SURSA:
http://galacticchannelings.com
(C.M.)