..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 decembrie 2012

SaLuSa, 28 dec. 2012



Channeler Mike Quinsey
Mike
Nu contează cât de multe predicții sunt făcute, având în vedere toate posibilitățile oferite de multiplele voastre puncte de vedere, pornite de la nivelul de evoluție și putere creativă a fiecăruia dintre voi, în materializarea dorințelor. Pentru cei care au avut speranțe foarte mari, ceea ce s-a întâmplat pe 21 dec. a fost o mare dezamăgire.

Noi înțelegem sentimentele voastre și frustarea că energiile de ascensionare par să se fi manifestat aproape la niuvel subtil. Mulți ați dorit ca Ascensiunea să se producă abrupt, cu trecere clar marcată de la o dimensiune la alta. Celor dezamăgiți le-a lipsit saltul, le-a lipsit .......spectacolul.

Dragilor, Ascensiunea care s-a produs, trebuie înțeleasă ca un proces în derulare, nespontan. Doar trecerea liniei de demarcație între cele două dimensiuni a fost rapidă, dar procesul edificării, consolidării și stabilizării noii dimensiuni este unul în desfășurare, care necesită o perioadă de transformări începute în 3D și care vor fi continuate sau încheiate în 4D, dar și transformări care abia acum încep să se manifeste. 
Așadar, Ascensiunea nu s-a oprit la 21 dec. 2012., ea continua, cu mențiunea că acum, ”jucând pe teren propriu”, procesul edificării ei se va accelera foarte mult. Acest fapt se datorează ridicării energiilor în sistemul vostru solar, care a avut loc prin alinierea Soarelui vostru cu Marele Soare Central al Galaxiei. 
Multe suflete au reușit să experimenteze momentul alinierii prin trăirile deosebite pe care le-au avut în acea scurtă perioadă a alinierii. Desigur pentru marea majoritate ”numic nu s-a întâmplat” și asta nu pentru că evenimentul nu s-ar fi produs ci pentru că ”instrumentele voastre de măsurare” nu sunt suficient de sensibile.

Ascensiunea a avut loc, dar pentru sufletele voastre, care multă vreme au existat în vibrațiile joase, schimbarea este insesizabilă. Sunt însă destui care știu și percep ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă. Eu vorbesc despre cei care au reușit să acumuleze multă energie din cea care a fost trimisă pe Pământ în ultimii ani. Ei și-au ridicat mult frecvența de vibrație, până la nivelul percepției energiilor în care se desfășoară anumite procese spirituale în această perioadă.

Multe suflete sunt conștiente de ceea ce a însemnat momentul 21 dec.2012 pentru umanitatea voastră și pentru planeta voastră.

Noua Eră a început și timpul va demonstra că nimic nu a fost pierdut pe drumul evoluției sufletelor voastre. Modificările în curs vor demonstra că 21 dec. nu a fost o dată oarecare, în care să nu se fi întâmplat nimic. Creșterea voastră în spirit, amploarea, profunzimea și multituidinea evenimentelor caracteristice dimensiunii a 4-a vor edifica lumea voastră asupra adevărului că planeta Pământ nu se mai află în 3D.

Curățirea voastră personală de energiile vechi, nedorite, se va manifesta tot mai puternic și pătrunderea voastră în caracteristicile 4D va fi sesizată tot mai mult de ființa voastră. Celor care nu au atins nivelul suficient pentru înaltele trăiri, le recomand să se bucure măcar pentru faptul că temuta dată (pentru unii) de 21 dec. nu le-a adus suferință, sau părăsirea corpului fizic. 

Folosiți acest ”șiretlic” pentru a vă putea bucura de viață, pentru a vă îndepărta de domeniul joaselor vibrații în care ați fost în dimensiunea a 3-a. Veți constata că această atitudine de bucurie și acceptare vă ajută la rafinarea simțurilor, la creșterea frecvenței voastre de vibrație, altfel spus, la acomodarea voastră cu dimensiunea a 4-a. Decembrie 21 v-a adus mai aproape percepția existenței voastre în veșnicul și permanentul ACUM, ceea ce însemnă că veți scăpa de percepția liniară a timpului și spațiului.

Ce urmează? Urmează să vă aliniați perfect caracteristicilor dimensiunii 4D, după care, să vă pregătiți pentru trecerea în 5D. (Sigur, vi s-a spus că 4D este doar un pasaj de trecere către o dimensiune superioară, dimensiunea pe care ați vizat-o în ascensiunea voastră.) Abia în 5D veți înțelege că timpul și spațiul nu există și că ele au fost doar caracteristici ale dimensiunii inferioare 3D. 

Nu vă fie teamă: vă veți deplasa instantaneu acolo unde doriți să fiți și când alegeți să vă faceți cunoscută prezența. Pentru aceasta va fi suficient să vă exprimați dorința, să vă lansați gândul.

Guvernele voastre din prezent, care, prin ceea ce fac, nu reprezintă adevăratele interese ale poporului, guvernele formate din interese de grup sau personale, vor fi pas cu pas înlocuite, eliberând astfel calea realizărilor adevărate, de profunzime, în interesul majorității, nu al mimării actelor de dreptate. Aceste guverne vor cădea căci nu vor putea face față crizei provocate de colapsul băncilor financiare, din cauza sistemelor corupte care domină sectorul bancar.

Comerțul făcut de dragul profitului și relațiilor concurențiale, în marea lor majoritate neechitabile, va colapsa. Noile relații care trebuie să fie promovate în toate domeniile economice, sociale, financiare, sunt bine structurate și experimentate de civilizațiile înaintate, și ele vor fi implementate și pe Pământul Nou.

Noile generații vor fi mult interesate de ceea ce pot oferi, nu de ceea ce pot primi sau lua de la ceilalți.

Destul de repede, nivelul vostru de înțelegere și înțelepciune va crește și asta vă va ajuta să aflați toate dedesubturile afacerilor care v-au spoliat și în care ați fost înșelați de indivizi fără scrupule, grupați în forme statale create doar pentru interesele lor particulare și de grup. Dragilor, deveniți din ce în ce mai înțelepți, mai abili, în a descoperi cum ați fost manipulați de-a lungul secolelor. Eradicarea acestor racile, vă va ușura sarcina de a instaura o pace trainică și a obține abundența pentru care ființa umană a fost creată.

Noi înțelegem pe deplin de ce unii dintre voi sunt descurajați de trecerea momentului Ascensiunii, care s-a manifestat într-un mod destul de liniștit, dar, vă invităm să luați în considerare și aspectele pozitive ale acestei Ascensionări, să-i zicem, atipice.

Până la momentul 21 dec., noi v-am asistat pentru ca voi să vă creșteți nivelul de percepție, de sensibilitate, în vederea începerii noii voastre vieți în Noua Eră, și asta vom face și după acea dată.

Cu toată incertitudinea de care mulți dau dovadă, pe 21 dec. 2012 a avut loc Alinierea și, de atunci, ați început New Age, cu un nivel mai inalt de conștiință. Aceasta vă va permite să accelerați procesul de Ascensionare, și veți vedea schimbările care au loc într-o succesiune rapidă. Tot ceea ce ați așteptat să se întâmple în Noua Eră va avea loc în continuare dar cu o viteză mai mare de înaintare.

Ați avut multă răbdare până acum și, pentru aceasta, vă suntem recunoscători. De fapt, nu numai pentru răbdarea voastră vă aducem elogii dar și pentru încrederea că schimbarea vieții voastre în bine se va produce și pentru că la acest proces al schimbării, mulți dintre voi v-ați angajat cu toate capacitățile voastre. V-ați deschis inimile și sufletul pentru a primi lumina și pentru a da lumină. V-ați îndreptat către cei care aveau nevoie și i-ați ajutat. Desigur, nu toți ați făcut asta, dar ați fost mulți care v-ați implicat. Vă mulțumim!

Firește, Mama Pământ, de asemenea, a ascensionat, nu se va opri la acest nivel. Ea dorește ca ființele umane să construiască Noua Eră, Noua Lume, mai bună, mai echitabilă, mai fericită. 

Au fost câteva incidente cu câteva ființe care au refuzat să părăsească planeta, dar s-au rezolvat , parte dintre ele, cu contribuția împortantă a Lucrătorilor în Lumină. Suntem încântați să observăm că îngrijorarea multora din cauza soartei celor dragi (membri ai familiei sau prieteni) s-a rezolvat fără să se treacă prin momente de disperare. Multe dintre aceste ființe dragi s-au mobilizat mai mult și astfel , crescându-și frecvența de vibrație, n-a mai fost nevoie să plece înainte de Ascensionare. Mulți s-au trezit și în ultima perioadă, înainte de 21 dec., au făcut ceea ce trebuia pentru a prinde momentul Ascensionării alături de cei dragi.

Constatăm că multe dintre aceste realizări se datorează muncii pline de dăruire a Lucrătorilor în Lumină. Au existat, desigur, și unele eșecuri, în care, deși ar fi fost posibil, salvarea nu a venit.
Această lipsă de rezultate nu poate fi pusă în responsabilitatea Lucrătorilor în Lumină, deoarece totdeauna acțiunile, chiar dacă erau benefice, nu au fost impuse, căci Legea Liberului Arbitru nu putea fi nesocotită.

Vrem să vă asigurăm că, în ceea ce ne privește, au fost folosite toate oportunitățile, toate situațiile, pentru ca procesul să nu cunoască sincope. 

La acest moment, aliații noștri au pe agenda activităților lor modificările care trebuie făcute în structura și componența guvernelor statelor planetare.Totul se face sub deviza abandonării tuturor structurilor vechii energii, și numirea unor lideri compatibili cu noua energie, persoane devotate binelui general. Noua Eră cere multe modificări, multe reproiectări, devotament total și corectitudine. Cei care nu le au, vor fi repede înlăturați.

Veți observa în scurt timp schimbarea de atitudine față de natură, de Mama Pământ. Un val de energie a iubirii va cuprinde planeta voastră, care va fi tratată cu mult mai mult respect ca până acum. Conflictele între oameni, între popoare, între om și natură, între om și toate viețuitoarele, vor dispărea destul de repede. Când pacea mondială va fi fost atinsă, noi ne vom asigura că războiul nu se va întoarce, și se va pune în aplicare decretul pregătit pentru acel moment.

Cu fiecare zi care trece, perspectivele realizării unei debarcări spectaculoase a reprezentanților civilizațiilor surori, venite din univers, va crește exponențial.

Multe priviri vor fi îndreptate în curând către ceea ce se întâmplă în Orientul Mijlociu și Extremul Orient, unde necinstea și nedreptatea sunt ridicate la rang de conducere statală. Guvernele acelor țări vor fi remaniate și se va acorda o mai mare atenție problemelor reale ale populației, în detrimentul forțelor armate, care secătuiesc bogățiile statelor.

Tot pe agenda noastră este și redistribuirea avuțiilor acumulate prin fraudă, exploatare și corupție. Pentru noi este simplu de aflat în ce sectoare, în ce țări, în ce domenii, trebuie aduse modificări. Aceasta diagnosticare este destul de simplu de făcut, atunci când se observă nivelul de vibrație din fiecare zonă. Unde frecvența de vibrație este joasă, este semn sigur că ceva nu este în regulă și trebuie intervenit.

Dragilor, vă invităm să vă reconsiderați aprecierea că în decembrie nu s-ar fi întâmplat nimic. Este adevărat: nu s-a produs nimic spectaculos dar asta nu înseamnă că totul a rămas la fel ca înainte. Ați pășit într-o lume plină de promisiuni, pentru care merită să trăiți. 

Explicarea acestor realități este unul din motivele care ne determină să așteptăm cu multă nerăbdare întâlnirea noastră. Suntem, desigur, aproape de voi de cele mai multe ori, dar rareori ne aratăm; dar asta se va schimba cât de curând. Așteptăm, deasemenea, cu nerăbdare să vizitați lumea Pământului interior unde veți găsi o civilizație iubitoare și destul de avansată spiritual și tehnologic. Ei au ținut mereu legătura cu noi și în numeroase ocazii ne-am făcut vizite reciproce.

Nimic nu are loc din întâmplare. Nu peste mult timp, Creatorul va da un decret în legătură cu acele ființe învestite cândva cu multă putere și care acum nu mai respectă cuvântul lui Dumnezeu. Se va pune ordine în acest sens.

Fiți siguri că toate promisiunile făcute de Divinitate vor fi îndeplinite. Nimic nu a fost lăsat la întâmplare și nimic nu se realizează întâmplător. Ordinea lui Dumnezeu nu poate fi încălcată și cei care o nesocotesc cunosc aceasta, deși mai speră că se vor mai putea prevala de unele norme de care ei au abuzat.

Cunoașteți că tot ceea ce se manifestă are loc în eternul moment de ACUM, așa că, vă recomandăm să așteptați cu calm și încredere căci Dumnezeu nu face farse. Când se va întâmpla, civilizația voastră va fi una dintre marii beneficiari ai Decretului Divin.

În ceea ce-i privește pe cei încă netreziți, li se pregătește o acțiune mai viguroasă pentru a-i conștientiza. În prealabil, li se va da însă un impuls blând, care să-i sensibilizeze, după care, se va aplica terapia cea mai adecvată.

Acum, când vibrațiile inferioare dispar, se preconizează emiterea unui impuls blând care se va aplica la momentul când aceste suflete vor fi ajuns la o răscruce, unde vor trebui trezite pentru a avea posibilitatea să aleagă în deplină stare de cunoaștere. Atunci, ei vor trebui să ia o decizie, să facă o alegere fermă, neechivocă, altfel vor fi în imposibilitatea de a rămâne în Noua Eră. Va fi alegerea lor și ei știu, la nivel de suflet, că nu va mai exista posibilitatea de a spune ”mă mai gândesc”

Sunt Salusa de pe Sirius și permiteți-mi să vă spun că nu va mai dura mult pănă când veți avea dovada clară și indubitabilă că Ascensiunea s-a produs. Peste scurt timp, modificările din ființa voastră vă vor crește mult nivelul de conștiință și conștientizare, care vă va permite să vedeți clar ceea ce s-a întâmplat în voi și în jurul vostru. Va fi momentul când vizualizarea aurei cuiva nu va mai fi o dificultate pentru nimeni ascensionat.

Energiile superioare continuă să sosească pe Pământ și efectul lor nu se va lăsa așteptat. Dragilor, Procesul Ascensiunii nu s-a încheiat, deși ați trecut linia de sosire.

Noi vom fi mereu aproape de voi pentru a încheia această minunată misiune.

Notă channeler: Vă rugăm să rețineți faptul că, începând de astăzi, mesajele de la SaLuSa vor fi recepționate și transmise săptămânal, în fiecare vineri.
Vă doresc tuturor un An Nou Fericit în noua voastră viață și noua voastră vârstă!
Cu iubire, Mike!


Sursa : http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. ,,cat traesti speri''e minunat.cel putin e am sperat si in anul 1948 ,1978,1989 20012,decembrie21,fiecare etapa promitea ceva bun ptr omenire ,deocamndata am ramas cu promisiunile date ca amintire.Dumnezeu le va realiza cand crede EL DE CUVIINTA.iUBITI -L ,SI VETI AVEA CE TREBUIE SA AVETI!!

    RăspundețiȘtergere