..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 decembrie 2012

Îndrumare pentru crearea de oportunități în noul an care vine.



Un mesaj de la Metatron

(24 dec.2012; channeler Elena Radford)
Metatron


Dragii mei, eu sunt Metatron și am responsabilitatea luminii pentru multe frecvențe. Scopul acestui mesaj este să învățati cum puteți crea cu inima voastră, fie că este vorba de un gând, găsirea unei soluții, o problemă de afaceri, o relație în societate sau în familie.

Procesul creativ din inimă este unul foarte simplu de învățat și de aplicat.

Un procedeu care poate fi folosit orcând este următorul: imaginați-vă că mergeți în inima voastră unde obsevați că o lumină circulară o înconjoară. Imaginați cum inima voastră este din cristal cu interiorul împărțit în două sectore de lumini diferite. O secțiune este de culoare roșie, și reprezintă energia protonului, iar cea de a doua secțiune are culoarea albastră și reprezintă energia neutronului. 
Aceste două secțiuni au proprietăți diferite. Puteți alege să vă exprimați dorințele și acțiunile cu oricare dintre aceste părți.
Cei care își propun să aibă o conștiință mai înaltă, vor alege să se exprime ca modalitate de manifestare în conformitate cu jumătatea albastră, a neutronului, unde frecvența de vibrație este mai mare.

Noi vă sugerăm să vă plasați alegerea asupra acestei părți. Justificăm aceasta prin faptul că frecvența de vibrație a neutronului este asemănătoare cu frecvența IUBIRII.

O asemenea alegere vă crează posibilitatea de a fi mult mai deschiși să primiți și să oferiți iubire către ceilalți.
În momentul actual, noua conștiință a lumii voastre se clădește pe frecvențele iubirii.Cei care fac această alegere vor constata că au o mai mare plăcere de a oferi celorlați cadouri și atenții, creând pentru ei înșiși, în acest fel, o stare de mulțumire și de bine. 
Elena R.
Acest exercițiu simplu poate da rezultate magnifice pentru voi, familia voastră, prietenii voștri și pentru societatea în care trăiți.
V-am transmis acest mesaj cunoscând că mulți dintre voi doriți să vă creșteți nivelul de conștiință, care vă va ajuta să pășiți în noua dimensiune.

Eu sunt Metatron.

Sursa: lightworkers.or
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu