..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 noiembrie 2012

Posibilitatea de a scurtcircuita karma, o adevărată ”mană cerească”


Saul
Mesaj de la Saul

(21 nov. 2012; channeler John Smallman)

Noi am vorbit deseori despre dragoste și totuși, semnificația acestui cuvânt este într-adevăr nu numai foarte dificil de înțeles, pentru voi, dar aproape imposibilă. Am afirmat că ea este forța de viață, intenție creatoare divină, energia fără de care întreaga creație n-ar putea exista. A încerca să-i dai definiția înseamnă a-i limita semnificația. Veți înțelege aceasta abia atunci când vă veți afla în dimensiuni superioare. Dar, până atunci, ar putea fi util să vă gândiți la definiția Iubirii din care au fost create și în care există toate galaxiile cuprinse în universul cunoscut, împreună cu tot ceea ce este invizibil și incomensurabil, de la nivelul actual de spiritualitate și cunoaștere științifică. Aici, în tărâmurile superioare, avem o înțelegere și o percepție mai corectă a noțiunii de iubire, dar și noi ne aflăm departe de adevărul ultim, care stă numai în puterea lui Dumnezeu.

El ne arată în mod constant că suntem iubiți, prețuiți ca pe niște valori încomensurabile, din moment ce El nu ne părăsește niciodată și orice am face ne este, până la urmă, iertat. Mereu, dragostea Lui se manifestă în fel și chip, chiar dacă noi ne dăm seama rareori despre aceasta. Atunci când cu credință invocăm prezența și ocrotirea lui Dumnezeu, simțim o bucurie inefabilă, o fericire sublimă, care nu pot fi exprimate în cuvinte ci doar trăite. Așa cum afirmă Biblia, "Înainte de a fi fost Avraam, Eu sunt" . Mulți și-au dedicat întreaga lor viață pentru a-l înțelege pe Dumnezeu, dar nu au făcut decât să se adâncească și mai mult în necunoaștere. Este însă adevărat că această sacră preocupare i-a făcut să simtă și mai mult îmbrățișareaTatălui și căldura iubirii Sale.

Acum, când totul este în schimbare pentru a crea cale liberă dragostei ca să vă pătrundă ființa, se produce și creșterea gradului de conștientizare că omenirea a ales să trăiască de-a lungul mileniilor soluția dezintegrării sale, a dezastrului, preferând alegeri egoiste și lipsite de iubire. Omul a crezut că soluția obținerii fericirii este impunerea voinței sale împotriva voinței celorlalți. Și această atitudine nu se putea acomoda cu sentimentul iubirii ci al frondei, al dișmăniei.
Creșterea gradului de conștientizare indică etapele inițiale ale trezirii, și aceasta este în regulă.

Voi nu sunteți singuri în timp ce treceți prin acest proces de conștientizare. Acum înțelegeți mai bine că trebuie să vă deschideți inimile, dacă vreți să vă treziți și pentru aceasta, ființele iubitoare ale universului vă însoțesc permanent și vă ajută de fiecare dată când vă exprimați dorința.

Adevărat, nu există decât o singură cale directă de revenire ACASA, dar fiecare dintre voi a ales traseul care i s-a părut mai convenabil. Pe o singură cale ați fi putut merge fără a fi nevoie să aveți bagaje sau greutăți. Pe toate celelalte ați întâlnit provocări, dificultăți, ceea ce v-a făcut să vă înarmați cu tot felul de mijloace care să vă facă înaintarea mai ușoară. Puțini ați ales să mergeți în grup, majoritatea dintre voi crezând că drumul său este cel mai scurt și mai ușor.

De acolo de unde fiecare se află, există o singură cale pe care el ar trebui să înainteze, pentru a scurta la maximum distanța față de destinația către care a crezut mereu că se îndreaptă. Pe calea lui dreaptă, pe ”scurtătură”, fiecare poate și trebuie să meargă fără ”bagaje”, fără încărcătura karmică, altfel, mereu va trebui să facă popasuri pentru a se odihni și pentru a mai căpăta experiență.

Dar pentru a se descotorosi de povara care-l apasă, el trebuie să descarce bucată cu bucată tot ceea ce duce în spate. Fiecare ”pachețel” are un anumit destinatar care poate să-l primească, altfel ”cărăușul” nu se eliberează. Aceste pachețele cuprind datoria pe care o aveți față de toți cei în relația cu care v-ați creat karma. Evoluția voastră spirituală depinde de lichidarea acestor datorii.

Se poate întâmpla ca de-a lungul iluziei vieții, voi să aveți doar această preocupare, dacă încărcătura este importantă: eliberarea de karmă. Perioada în care vă aflați este singura oportunitate care vi s-a creat de a ”scurtcircuita” roata karmică, într-un timp extrem de scurt, ceea ce înseamnă că numai în acest sfârșit de ciclu puteți face în așa fel încât să întrerupeți ciclul nașterii și al morții, adică să vă asigurați continuitatea existențială la modul conștient, scoțând din formula ADN implacabilul termen al morții. 

Creatorul v-a oferit viața ca pe un întreg, voi fiind cei care ați porționat-o în secvențe mai lungi sau mai scurte. Eliberându-vă acum, în totalitate, de karmă și ridicându-vă suficient nivelul vibrației, vă puteți asigura revenirea la caracterisica inițială de ființe nemuritoare. (Nota C.M.: Aceasta nu înseamnă că nu vom mai evolua sau că nu ne vom putea modifica forma, ori nu ne vom putea stabili un alt loc în care să existăm. Important va fi faptul că asupra noastră nu va mai lucra Legea Uitării totale care se aplică între două vieți, în cazul dimensiunii 3D)

Sarcina voastră, pentru această scurtă perioadă care a mai rămas, se referă la schimbarea unor atitudini și 
John
comportamente, debarasarea de vechile obiceiuri (între care frica este cea mai importantă), modificarea registrului vostru emoțional, acceptarea și deschiderea către adevărul universal, renunțarea la preocupări și atitudini meschine (invidie, ură, minciună, dorința de a acumula bunuri materiale). Fiți iubitori față de voi și față de ceilalți, fiți primii care întindeți mâna împăcării, nu păstrați resentimente față de nimeni. Practicați relaxarea, destinderea în natură, meditația și contemplarea. Vă mai puteți schimba radical chiar și în această scurtă perioadă care a rămas.

Saul

Sursa: http://johnsmallman.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu