..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 septembrie 2012

Mesaj de la Montague Keen



9 septembrie 2012
Veronica și Monty

Ceea ce ați observat în ultimul timp este linia de demarcație dintre bine și rău, guvernele luând decizii care vă afectează pe fiecare dintre voi. Este timpul ori să luați atitudine, ori să vă lăsați conduși ca oile la tăiere. Deciziile care se iau sunt prea importante pentru a fi lăsate la cheremul politicienilor corupți. Voi nu vreți un război mondial care ar avea ca rezultat sacrificarea absurdă a milioane de ființe umane pe conștiinta voastră. Acest plan de război este ultimul lor efort pentru a obține controlul complet asupra planetei voastre. Asta vă doriți? Este timpul ca voi, sclavii, să vă gasiți curajul, să realizați cine sunteți și să vă exercitați dreptul vostru că ființe umane pe planeta Pământ. Cei răi nu lasă nici o piatră neîntoarsă în calea lor pentru dominația planetară. Ei nu aparțin lumii voastre. De asta ei fac atât de multe eforturi pentru a o modifica, astfel încât să se potrivească felului lor de a fi. Ei nu acceptă să se transforme, pentru a se adapta lumii voastre, ci vor să modeleze lumea voastră caracteristicilor lor.Voi toți ați stat cu mâinile în sân și i-ați privit cum au preluat controlul asupra civilizației umane. Acest lucru a fost făcut pe ascuns. Ei nu s-au grăbit pentru că nu au vrut ca ‘’oile’’ să se trezească și să vadă ce fac. V-au păcălit astfel încât să credeți că aveți dușmani, folosind tehnici ingenioase de spălare a creierului. Cum au mai râs de voi atunci când ați crezut fiecare minciună – în întregime! Singurul lucru care nu l-au putut anticipa a fost trezirea lumii că se întâmplă o mare  înșelăciune.
Noi, cei în spirit, vă ajutăm să vedeți și singuri, să deschideti ochii și să observați clar cum ați fost manipulați de către câțiva care vor să controleze masele. Voi sunteți majoritatea și ați decis acum, că nu mai vreți să fiți tratați ca niște sclavi; pentru că sunteți capabili să vă conduceți planeta pentru binele tuturor, nu numai pentru binele unora, așa cum se întâmplă acum. Oportunitățile apar pentru ca voi să faceți asta. Vi se arată calea de urmat.
Arma lor sunt banii. Dar, în curând nu veți mai avea nevoie de banii lor.  Au fost creați de ei ca un mijloc de a vă controla, și asta a funcționat până acum.
Oamenii cinstiți acționează pentru o lume mai bună și corectă pentru toți. Voi vă recuperați puterea de la uzurpatori. Odată ce ați luat decizia de a acționa, totul va fi făcut clar și veți fi sprijiniți. Oamenii de pe alte planete sunt în așteptare: urmăresc și așteaptă să vă vină în ajutor. cu tot ceee ce ați putea avea nevoie.
Uitați-vă spre cer și îi veți vedea. De ce credeți că guvernele voastre folosesc dârele morții? Pentru a vă bloca vederea, precum și pentru a bloca energia minunată care radiază spre voi din cer.
Sunteți în cea mai grozavă aventură imaginabilă și, pentru acesta, sunteți cu toții bineveniți. Din păcate, unii sunt încă blocați în gândirea specifică dimensiunii a treia, în care tentația banilor este primordială. Aceștia sunt speriați căvor părăsi cursa.
Planurile noastre, pe de altă parte, continuă așa cum este prevăzut. Suntem siguri că vom avea succes. Fiecare pas este ghidat, și într-o zi, veți înțelege de ce s-a procedat în acest fel.
Niciodată nu a mai fost atât de mult rău în lumea voastră, așa cum este acum. Trebuie avut grijă pentru a fi totul corect. Acționați numai atunci când sunteți îndrumați. Asigurați-vă că sunteți înconjurați doar de oameni în care aveți încredere; dacă aveți vreo îndoială, trebuie să acționați ca atare, căci multe depind de acțiunile voastre. Este timpul ca toți oamenii buni și cinstiți să se unească în iubire și adevăr.
In curând, bastioane ale răului vor fi dezvăluite și toată lumea le va putea vedea. Ei vor fi înlăturați de pe Pământ pentru totdeauna. Nu puteți ține un măr putrezit în coș, pentru că le ve strica și pe celelalte. Curățarea planetei voastre a început. Nu vor mai exista ascunzători pentru acele creaturi malefice care au distrus atat de multe. Nu va mai fi permis să se ascundă în vizuinile lor subterane. Nu vor mai fi bineprimiți pe Pământ: subteran sau la suprafață. Vor fi înlăturați pe măsură ce timpul lor se va sfârși.
Asteptați-vă să cunoașteți semeni din alte părți ale lumilor care nu vă sunt familiare. Amintiți-vă că divizările pe baza religiei și raselor au fost armele folosite de Cabală pentru a ascunde adevaratul vostru dușman. Ei au întors ființe umane contra altor ființe umane, în timp ce asupritorii preluau controlul. Trebuie să recunoașteți că le-a mers.      Ei s-au gândit că tot ceea ce au de făcut este să aștepte până când momentul preluarii va sosi. Cât de aroganți au fost să creadă că le va fi permis să preia planeta și să folosească ființele de pe Pământ pentru scopurile lor personale!                                                                     
Minciunile lor nu mai sunt acceptate fără a fi analizate. Ei se îngrijorează acum în legatură cu ceea ce va face omul de pe stradă, când va realiza ce rău i s-a făcut. Nu vor trebui să mai aștepte mult. Ei sunt cei care au manipulat totul pentru a vă inșela și controla. Ei au scris “Cărțile sfinte” pentru a vă controla mințile; ei au scris o istorie care nu este adevărată și v-au creat o stare de confuzie.
Există țări înțelepte care acum vor să știe adevarul. Acestea cercetează ele insele adevarul. Noi le vom îndruma. Intotdeauna să vă aduceți aminte ce am spus atunci când am trecut în starea de spirit: NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE. Totul este exact pe dos. Voi sunteși sufletul nu corpul vostru; corpul este doar un vas care conține sufletul . Ați avut multe trupuri de-a lungul timpului, unele foarte diferite de ce aveți astăzi. Sufletul vostru are parte de multe experiențe diferite de viață. Voi veți începe să va aduceți aminte diferitele vieți și experiențe care vă face persoana care sunteți astăzi.
Concentrați-vă pe adevăr și lumină și căutați unirea tuturor celor care vor să trăiască în pace si armonie pe Pamant. Creați în mințile voastre lumea pe care o doriți în viitor. Sunt multe lucruri pe care nu le pot divulga acum.
Nu vă putem spune toate planurile noastre, pentru că dușmanii noștrii ar lua măsuri. Un mare pas trebuie făcut și va fi făcut. Suntem pregatiți.
Draga mea soție are atat de multe lucruri de făcut! Ea vede într-adevăr imaginea de ansamblu. O înconjor cu iubire și sunt alături de ea întotdeauna. Iubirea este ceea ce o conduce să urmeze îndrumarea mea și să aibă încredere în judecata mea, în probleme legate de misiunea noastră pe Pămant. Când oamenii se unesc în iubire, totul este posibil. Este timpul să spuneți adio trecutului, viitorul este al nostru.
Ai încredere în tine, draga mea.
Adoratorul tau, Monty

Sursa: http://galacticchannelings.com

Website:
The Montague Keen Foundation
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu