..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 mai 2012

Vă vorbesc ELEMENTALII.


(24 mai 2012; channeler: Ree)

Noi suntem Elementalii. Am venit acum pentru a reaminti fiecăruia dintre voi că noi existăm cu adevărat.

Odată cu trecerea iubitei noastre Gaia în cea de a 4-a dimensiune, noi am luat alte forme. Ca și voi, și noi, elementalii, ne aflăm în procesul ascensionării. Conștiința noastră evoluiază la fel ca și a voastră. Renunțarea la vechile energii și trecerea la cele noi, a produs modificări fundamentale în structura elementalilor.

De foarte mult timp, mințile luminate ale lumii voastre au știut de existența noastră și au lucrat cu noi, chiar dacă rasa umană, pe ansamblul ei, s-a scufundat, pentru o lungă perioadă de timp, în întuneric, uitând foarte mult din ceea ce știa. Cu toate acestea, noi nu v-am părăsit niciodată, și am continuat să lucrăm cu puținele conștiințe evoluate ale lumii voastre.

În timpurile acestea, ființele umane au început să-și amintească de propria și îndelungata lor existență, și asta va face să-și amintească și de noi, de rolul important pe care-l îndeplinim la baza edificării sitemului planetar. Ne vom folosi abilitățile și capacitățile creative pentru ca umanitatea să construiască Noua Eră, unde noi avem de îndeplinit importante misiuni.

Cei mai evoluați dintre voi, cunosc că fără contribuția noastră, creațiile lumii voastre ar fi imposibile. Nimic din visurile voastre nu s-ar realiza dacă nu ar exista această fundamentală parte a conștiinței universale, elementalii.

Noi avem un rol imposibil de neglijat, în ancorarea noilor energii în sistemul planetar. Noua platformă energetică, noul spectru al vibrațiilor, ne-a determinat să ne modificăm și să ne completăm structura intrinsecă, pentru a fi complet adaptați Noului Pământ. De fapt însăși formarea Noului Pământ are la bază noua structură a elementalilor. Conștientizarea fiecăruia dintre voi a faptului că noi existăm ca niște conștiințe complementare, dar și autonome simultan, ne revitalizează și ne face încă și mai utili vouă. Când ne onorați cu iubirea și recunoașterea voastră, capacitățile noastre cresc, spre beneficiul întregului sistem planetar. 

Viaţa este o creaţie de o anume complexitate și care are menirea de a facilita evoluția componentelor sale. Mintea umană are o capacitate de extensie incredibilă, atunci când se subordonează comandamentelor sufletului și spiritului. Dintr-un bulgăre face un munte sau dintr-un munte o pietricică. Voi, dragi ființe umane, vă puteți extinde multidimensional, căci sunteți părți ale UNICULUI DIVIN. Reconfirmați-ne, dacă doriți din partea noastră o contribuție mai importantă în realizarea crațiilor voastre.

Elementalii.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu