..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 mai 2012

Echipament de forare secret, aflat în posesia Armatei S.U.A.


Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii
(26 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Există în funcțiune un sistem feroviar de mare viteza, care a fost construit cu fondurile adunate de la voi, sistem care face legătura între marile orașe și porturi de pe întregul glob. Acest sistem de transport de mare viteză a fost proiectat si construit pentru plăcerea și luxul unui grup restrâns de umani, utilizându-se echipamente extraordinar de performate pentru costruirea unor tunele sub pământ. Un echipament similar de sfredelire cu mare viteză a subsolului planetei este deținut de Armata SUA.
Sistemul subteran este construit pentru ca cei mai bogați să se întâlnească în orice punct al planetei, într-un timp extrem de scurt, comparativ cu cel necesar mijloacelor de transport cunoscute. Viteza de deplasare a acestor mijloace de transport poate atinge valoarea incredibilă de 8 sau 9 Mach (aprox.11.000 km/h).        
Noi intenționam ca asemenea mijloace de transport să poată fi costruite și pentru utilizarea lor de către orice pământean, nu numai de o mână de supraîmbogățiți. Am putea-o face destul de repede, dacă vom primi o exprimare fermă în acest sens, din partea voastră.(Notă C.M.: Amintesc că există un tunel de transport, care leagă întreaga rețea de orașe subterane din care se compune Agharta, dintre care Telos este cel mai renumit. Acest tunel circular a fost construit prin tehnici de topire și pulverizare a rocilor. Nu sunt sigur dacă se face referire la acel sistem de transport, sau este vorba de un altul).

La drept vorbind, nu ați ajuns și voi la limita răbdării? Cât mai aveți de gând să suportați jugul pe care vi l-au pus pe grumaz acești netrebnici? Dacă v-a ajuns și dacă sunteti pregătiți pentru schimbare spuneti: “Eu sunt pregătit și doresc schimbarea!” Spuneți-o în fiecare seară, înainte de culcare, în fiecare dimineață, la sculare, așa cum vă faceți rugăciunea.
Hotărârea și cererea voastră va fi auzită, și atunci când pragul minimului necesar va fi fost atins, noi vom acționa. Dacă vreți să fiți ajutați, ajutați-ne la rându-vă.
Voi, Lucratorii întru Lumină, dar și voi toți, doritorii de dreptate și de adevăr, aveți, în această perioadă, datoria sacră de a deveni sursele de informare corectă a turturor celorlalți, pentru ca negura necunoașterii și manipulării să fie împrăștiată.
Ajutați umanitatea să iasă din închisoarea ignoranței în care a fost ținută foarte multă vreme de către întunecați și uneltele lor docile.

De-a lungul istoriei, vouă vi s-a blocat mereu evoluția prin acte de confiscare, intimidare, manevre permise de legi nedrepte, proiecte secrete etc. care v-au privat de posibilitatea de a vă putea folosi propria voastră putere, inteligență, spiritul inventiv și alte abilități de care dispuneați. Multe tehnologii viabile, multe soluții tehnice elaborate de către mințile strălucite ale elitelor umane, sau tehnologiile aduse din alte locuri ale universului, au fost blocate, ascunse sau distruse pentru a nu putea fi folosite de umanitate. Scopul a fost mereu același: menținerea stării de ignoranță a majorității ființelor umane, metodă clasică și mereu folosită de forțele întunecate pentru a-și putea mai bine impune puterea, controlul și voința. Mai este puțin până când se vor scoaste la lumină toate aceste încrengături criminale, prin care populația planetei voastre a fost condamnată la stagnare sau involuție.
Multe dintre cuceririle tehnologice și științifice au ca origine inteligența și ingeniozitatea ființei umane de pe Pământ, chiar dacă multe altele v-au fost oferite sau inspirate de civilizațiile universului, inclusiv de cele afiliate la Federația Galactică a Luminii. Utilaje extrem de eficiente, mașini cu mare randament, echipamente bazate pe energii nepoluante zac ascunse în diferite locuri de pe Pământ sau de sub Pământ. Mulți dintre autorii înaltelor tehnologii au sfârșit în închisori, condamnați pentru fapte inexistente sau inventate de cei care aveau sarcina de a fabrica un probatoriu credibil, care cădea sub incidența legilor voastre. Toată această politică distructivă poate explica, în mare măsură, încetineala cu care societatea umană a evoluat.

Noi dorim să schimbăm toată acestă situație grea, ajutându-vă cu tot ceea ce este necesar pentu a vă redresa. Toate aceste schimbări le veți face voi, nouă revenindu-ne obligația de a vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie. Încă aveți multe minți luminate, capabile să inventeze, să proiecteze și să creeze majoritatea tehnologiilor avansate, necesare unei evoluții rapide.
Dragilor, acestea nu sunt afirmații gratuite, care să vă inducă în eroare. Situația poate fi redresată rapid dacă voi, locuitorii Pământului, veți fi hotărâți și deschiși la acțiunile de curățare a planetei de elementele întunericului și să doriți cu toată ființa voastră sprijinul și expertiza fraților voștri din univers. Când vă declarăm aceasta, nu avem gânduri ascunse, care ar viza, într-un fel sau altul, lezarea libertății, suveranității sau independenței voastre. Nu am făcut așa ceva cu nici una dintre civilizațiile pe care le-am cunoscut și pe care le-am ajutat în modul cel mai onest posibil. Puteți înțelege diferența dintre atitudinea noastră neinteresată de avantaje, altele decât prietenia și frăția unor ființe care au același Creator și politica de dominare pe care au dus-o unele forțe întunecate față de voi?

Noi citim gândurile și cuvintele multora dintre voi, care fac postari în rețelele de socializare, și observăm că mulți ne înțeleg intențiile, dar că există și dintre cei care au rezerve sau își exprimă temerea că Federația Galactică a Luminii ar putea avea și unele planuri ascunse. În fibra noastră de ființe inteligente nu există nimic care să cotravină Voinței Divine.
Prin natura noastră, noi nu putem fi decât o asociere de civilizații din Lumină. În Federația noastră nu ar putea fi cooptate civilizații rău-intenționate, deoarece condițiile care se impun la aderare sunt foarte drastice, imposibil de îndeplinit de către civiliza'ii ale întunericului. (Nota C.M.: Cea mai dură selecție o face vibrația în care pot există ființele. Dimensiunea în care trăiesc ființele de lumină este categoric improprie supraviețuirii unor entități aparținând forțelor întunecate). 
Afirmația că putem citi gândurile ființelor umane este valabilă numai în cazul în care acele ființe sunt deschise la o asemenea interacțiune, și aceasta se întâmplă fie la nivel conștient, fie la cererea și cu acceptul sufletului acelei ființe.
Prin natura noastră, noi nu putem intra “cu bocancii” în viața sau mintea cuiva. Dacă cineva dintre noi ar face-o, automat și-ar scădea frecvența de vibrație, ceea ce ar fi sinonim cu imposibilitatea de a-și continua existența în dimensiunea noastră.

Schimbările pe care noi le avem pregatite pentru voi urmăresc prosperitatea umanității, spiritul de absolută dreptate și iubirea dintre toți componenții societății. Tot ceea ce ar urma să facem va fi numai cu aprobarea voastră, singurii care veți putea decide cum să arate viața voastră viitoare și societatea umană, în general.
Încă o dată vă rugăm să rețineți că noi niciodată nu facem promisiuni pe care să nu le putem realiza, așa cum am observat că se întâmplă cu candidații voștri care vă cer periodic votul, cunoscând de la început că o fac numai pentru a vă înșela.
Voi veți avea doar ceea ce veți alege în mod colectiv. Ințelegeți voi aceasta ?
Ințelegeți că atunci când noi vorbim despre o lume frumoasă, lipsită de poluare, o lume a păcii absolute, a liniștii, armoniei și echilibrului, nu vă facem promisiuni pe care n-am putea să le aducem în realitatea voastră?
Alegerea vă aparține! Este însă necesar să decideți cât mai repede pentru a nu pierde rarisima oportunitate care vi s-a deschis la sfârșitul acestui ciclu cosmic, când un amplu Program Divin este în plină desfășurare. Datoria noastră și a Lucrătorilor voștrii întru Lumină este să vă trezim pe cât mai mulți dintre voi, pentru ca să fiți pe deplin conștienți când alegeți. În rest, este treaba voastră.
Noi sperăm că ne-am făcut cu claritate înțeleși asupra acestui aspect, căci nu vrem să existe printre voi cineva care să ne suspecteze de interese oculte.
Greg

Vă asigurăm că noi vom face tot ceea ce vom putea, pentru a vă oferi experiența pe care o doriți pentru societatea umană și pentru fiecare dintre voi.
Tot ceea ce am făcut și intenționăm să facem izvorăște din dragostea nemăsurată pe care v-o purtăm, în calitatea noastră de frați și surori.
Existența noastră se bazează pe:
IUBIRE pentru Creatorul nostru,
IUBIRE pentru voi,

IUBIRE pentru întreaga creație a universului.
IUBIREA este singura noastră motivație care stă la baza tuturor acțiunilor Federației Galactice a Luminii.
Voi, oamenii Planetei Pământ, sunteți frații și surorile noastre, în căutarea noastra fără de sfârșit, de a oferi lumilor darul păcii, armoniei și prosperității, în deplină concordanță cu dorința Creatorului.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

 SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com
 (C.M.)

2 comentarii:

  1. Ne-am saturat de vorbe,vrem fapte.Aproape saptamanal ne amagiti cu aparitia voastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, nu de ei depinde ci de noi! Totdeauna, pământenii au așteptat și au pretins ca alții să le rezolve problemele, ei fiind ocupați să se fure sau să se omoare între ei.C.M.

      Ștergere