..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 mai 2012

CONSILIUL RAZEI VENUSIENE.


Un mesaj de la Pleiadiana Eirenae

(16 mai 2012; channeler: AuroRa Le)

* Eirenae este membră a Connsiliului Pleiadian și una dintre prietenele mele cele mai dragi. Semănăm extraordinar una cu alta, în ceea ce privește preferințele, concepțiile, felul în care ne raportăm la univers! Pot aprecia că ea este un înger în corp de pleiadian. E mica de statură, față de standardele pleiadiene, are părul negru şi ochii de culoare maro. Aceste informații și imagini mi le-a furnizat ca pe ceva foarte personal, dar, eu am considerat că le pot divulga și cititorilor mei.

☆ Totul va fi bine, Aurora, mă asigură Erianae. Ştiu că eşti tristă. Vouă, tuturor, vă este un dor cumplit de planetele de unde ați venit. Vă este dor de casa din care ați plecat cândva pentru a avea vieți pe Pământ. Acum doriți ca experiența voastră să ia sfârșit și să reveniți în locurile unde ați fost zămisliți.

Mulți dintre voi aveți vise dintre cele mai neobișnuite, regăsindu-vă în locuri cunoscute și, totuși, uitate.

În jurul datei când ați avut Lună Plină (n.m., 6 mai), s-a produs o importantă creștere a numărului celor care s-au trezit spiritual. Proporția a fost diferită în anumite zone ale planetei. Eu nu aș fi în măsură să vă prezint o statistică, dar cunosc că un salt important a avut loc. Procesul va continua și în timpul următoarei date cu Lună Plină (n.m., 4 iunie). Din informațiile pe care le dețin, am înțeles că numărul celor care urmează a se trezi va fi mai mare în zonele mai dezvoltate ale lumii voastre. Aceasta, deoarece, în acele aglomerări umane, mai este încă acumulată multă negativitate și mizerie morală și un exces de preocupări materialiste, în dauna spiritualității. În acest mod, și acele zone vor deveni mai pregătite pentru saltul ascensional programat în acest an.
Știm că multă singurătate o resimt în special Lucrătorii în Lumină, care înțeleg acum cel mai bine adevărurile care privesc civilizația umană. Personal, sunt puternic impresionată de suferința acestor suflete. Îmi este greu să înțeleg și să admit atitudinea de izolare a ființelor umane, unele față de altele. Ce-i face pe oamenii Pământului să nu se iubească și să se urască? De ce atât de multe ființe umane nu se plac? Sunt atitudini și comportamente pe care nu le pot înțelege și care mă oripilează. Este terifiant să trăiești într-o aglomerație umană și, totuși, să fii singur și indiferent față de cei de lângă tine. Asta sfidează orice logică și atitudine de prietenie, compasiune și înțelegere. Cum de a putut civilizația voastră să coboare atât de mult în mocirla insensibilității și indiferenței?

☆ Off, draga mea, îți trimit toată dragostea mea care să te facă să nu te mai simți singură. Noi toți suntem îngrijorați de această stare de lucruri și abia așteptăm să vă ajutăm să vă schimbați această atitudine și să vă înlăturați singurătățile, atunci când vom fi în contact direct cu voi. Înstrăinarea dintre voi, înstrăinarea voastră față de alte civilizații este un non-sens și nu poate fi justificată prin nimic. Iertați-ne, dar pare a fi o secretizare și izolare imbecilă.

Nouă ne este dor de voi și, nu greșim dacă susținem că sentimentul este reciproc, chiar dacă, în ceea ce vă privește, el se regăsește mai ales la nivel de suflet, aceasta deoarece foarte puțini dintre voi își mai amintesc. Cu siguranță, Lucrătorii întru Lumină sunt mai aproape de momentul în care-și vor reaminti trecutul lor îndepărtat.

Mă uit la lumea voastră și înțeleg cât de greu le poate fi celor care se întorc din voiajele pe care le fac în dimensiunile superioare (înafara corpului fizic) și-și reiau viața grea, anostă și plină de frustrări, din lumea a 3-a, în care corpul lor fizic încă se mai află. Agresivitatea, inospitalitatea mediului în care, deocamdată, mai trăiți, răzbate până la noi, prin energiile grele, sufocante care se propagă în jurul planetei voastre. Lupta asta continuă și nejustificată pentru bani, pentru acumulări materiale, total inutile ființei umane, îmi provoacă stări de perplexitate și de disconfort. Știm, vă este greu, și pentru curajul vostru, vă prețuim și vă aplaudăm. Știm că nu este ușor să trăiești într-un mediu poluat, să te hrănești cu alimente otrăvite, să mergi la servici cu mijloace de transport care produc gaze, să prestezi o activitate la normă și sub controlul unui șef totdeauna nemulțumit și pus pe ceartă, să revii acasă plin de nervi și de poluare, pentru a face un duș sau o baie cu apă cu conținut mare de otrăvuri etc. Doamne, voi sunteți cu adevărat eroi! Cănd vă gândiți însă că toate acestea voi vi le-ați creat!!! Ce diferită ar fi putut fi viața voastră, cât de plină de bucurii și de iubire, dacă ați fi făcut alte alegeri!?

☆ Mulţi dintre voi pe Pământ declară ce mult doresc să ne descoperim, dar ceea ce nu înțeleg ei este cât de bine observăm tot ceea ce faceți voi. 

Și nouă ne este dor de familiile noastre și asta ne face să ne dorim ca misiunea aceasta, în care suntem angrenați de multă vreme, să se încheie cât mai curând și cu succes.

Din navele noastre plasate în proximiatea planetei voastre, nu numai noi facem obsevații ci și voi, atunci când veniți în corp nefizic, în vizită la noi, lăsându-vă trupul fizic să doarmă. Sper ca atunci când vom descinde pe Pământ, să vă amintiți de aceste vizite, pe care ni le faceți mereu. Nava noastră este atât de aproape de suprafaţă planetei încât nici nu bănuiți.

Luminile din orașele voastre strălucesc în noapte ca diamantele. E o mare plăcere să vedem această fascinantă panoramă, mai ales că știm că pe sub luminile acelea multiple ființele umane se preumblă dintr-un loc în altul, mânate de cine știe ce necesități. Am putea sta să le privim toată noaptea. Vrem să ne plimbăm împreună pe străzile voastre, pe câmpiile voastre, prin pădurile și pe munții voștri, povestind-ne unii la alții despre infinitele noastre realități.

Dragii noștri, se întâmplă minunate lucruri acum pe planeta voastră. Păstraţi-vă încrederea și optimismul! Puțin mai este până când veți scăpa de vechile voastre atașamente, de greaua voastră moștenire în dualitate.

Draga mea prieteneă Aurora, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat încă o dată posibilitatea ca prin tine să mă adresez celor de pe Pământ. Noi vă iubim foarte mult.

Rămâneţi în pace, fiți binecuvântați!.

SURSA : http://theangeldiaries.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu