..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 aprilie 2012

SaLuSa, 30-martie-2012


Mike
Channeler, Mike Quinsey

In multe privințe, noi am spune că misiunea noastră se apropie de sfârșit, pe măsură ce ne apropiem de momentul în care toată munca depusă pentru eliberarea voastră de sub controlul Illuminaților va da rezultate.
Pentru voi este sfârșitul ciclului dualității iar pentru noi va reprezenta pregătirea drumului spre începutul unui nou ciclu.
Acest nou început va continua cu ridicarea nivelului vostru de conștiință, pregătindu-vă pentru a ascensiunea la nivele încă și mai înalte.
În ceea ce ne privește, vom fi mereu alături de voi pentru ca obstacolele care vor apărea în cale voastră să fie înlăturate, poate mai repede decât până acum.
Cu acordul vostru, vom face mereu parte din marea echipă care să pună umărul atunci când va fi cazul, pentru ca revenirea voastră ACASĂ, ca de altfel și a noastră, să fie o mare bucurie pentru noi toți și, desigur, pentru Marele Strateg care este, pentru eternitate, CREATORUL. Țelul nostru mai apropiat, în ceea ce vă privește, este ca voi să deveniți ființe galactice multidimensionale.

Realitatea în care voi trăiți acum nu este adevărata realitate, ci una pe care v-ați creat-o singuri, prin liberă alegere (dar, mai tot timpul influențați de forțe care au urmărit un scop egoist). Nici măcar un singur suflet nu a fost forțat să facă ceva împotriva propriei voințe, însă cei din umbră, maleficii, cu experiența lor colosală de inducere în eroare, v-au manipulat în așa fel încât, de fapt, de fiecare dată, ați apăsat pe butonul pe care ei vi l-au indicat.
În timp, v-ați îndepărtat tot mai mult de lumină, fără să o știți. Mai mult încă, de multe ori ați fost convinși că mergeți pe calea cea mai indicată pentru evoluția sufletului vostru. Lunga perioadă în care păpușari pricepuți v-au manipulat, va lua sfârșit în acest an al completării ciclului cosmic. Puteți simtiți deja diferența în energiile din jurul vostru, care v-au apropiat mult de Lumina Divină.

Energiile fricii abia dacă mai există ca reziduuri ale unei epoci care moare. Nu ar fi posibil să se producă toate aceste evenimente de scoatere la lumină a faptelor și făptașilor unor acte de necinste, corupție, înșelăciune, îmbogățire prin jaf etc. dacă noile energii nu ar fi devenit majoritare în exprimarea societății umane.
Este clar, nu ați ajuns la capăt, nu ați încheiat programul, dar sunteți pe cale și nimic nu vă mai poate întoarce din drumul ascensiunii voastre (cu excepția voastră, dacă asta veți alege!). Întunecații se vor da în lături din calea voastră, pentru ca, până la urmă, să părăsească planeta.
Fără ei, viața voastră va fi mult mai liniștită, mai pașnică și mai îmbelșugată. 
  
Libertatea care v-a fost negată pentru atâta timp va revini iar voi veți avea certitudinea că vechea paradigmă a fost distrusă, lăsând locul uneia noi care, de altfel, a început să fie recunoscută în multe sectoare ale vieții, deși, în unele locuri, încă foarte timid. 
Dacă unii dintre voi ați experimentat vreodată o asemenea energie, este cel mai probabil că aceasta s-a petrecut doar în unele experiente de moment, dar în dimensiunile superioare, aceasta este o realitate mereu prezentă.
Voi aveti o expresie care spune ca “Iubirea este capabilă să învârtă lumea” și nu bănuiți cât adevăr este cuprins în ea.
Lipsa iubirii a sfârtecat Pământul vostru și v-a făcut să vă simțiți separați de Sinele vostru Divin.
Energia iubirii este cea mai puternică dintre toate forțele și ar putea să transforme situația voastră într-o clipă, dacă voi ați rezona în masă cu această energie. Ea poate transmuta vibrațiile joase, acesta fiind motivul pentru care vouă vi se cere adesea să trimiteți iubire celor care aparțin cabalei întunecate (n.m.. procedeu numit binecuvântare)

Gândiți-vă la aceste lucruri și, atunci când doriți să ajutați omenirea, trimiteți-vă iubirea către cei care au nevoie de ea. Rezultatele pot să nu apară instantaneu, însă fi-ți siguri că binecivântarea voastră nu va rămâne fără efect.
Când doriți a vă proteja de ceva anume, o puteți face creându-vă imaginar un scut de Lumină care să vă înconjoare.
Deasemenea, vă puteți mări luminozitatea propriei ființe, vizualizând cum un flux luminos, divin, vă pătrunde prin chakra superioară și se răspândește în tot corpul. Exersând această tehnică simplă, veți putea ajunge repede să deveniți un far luminos în lumea care vă înconjoară. De fiecare dată când faceți acest exercițiu, vă puteți compara cu un felinar plasat în noapte și pe care-l aprindeți. Încercați atunci să percepeți cum deveniți o sursă de lumină care pătrunde întunericul.
Deși sunteți participanți (majoritatea dintre voi) la actul Ascensionării, este bine să depășiți rolul de spectator și beneficiar al acestui proces, încercând ca, prin metode simple dar eficiente și printr-un comportament onorabil, să vă aduceți mica voastră contribuție la accelerarea procesului.
Dragilor, fiți hotărâți să treceți prin tot ceea ce va veni spre voi de acum până la Ascensiune. Nu lăsați nimic să va scadă frecvența de vibrație (prin enervări, ură, proastă dispoziție, stări diverse de disconfort, tristeți etc) deoarece orice coborâre a vibrației înseamnă o încetinire a pasului către realizarea voastră spirituală. Poate că unii dintre voi vă simțiți neîndreptățiți de cineva, apropo de o recompensare, recunoaștere, reevaluare etc. Amintiți-vă atunci că nimic din toate acestea nu veți lua cu voi în planurile superioare, către care vă îndreptați. Iertați-i pe cei care v-au neîndreptățit pentru lipsa lor de înțelegere și discernământ și binecuvântați-i în sinea voastră. Fiți siguri că, pe total, voi veți primi mai mult. Onorați alegerile fiecăruia dar nu vă abandonați țelul vostru spiritual.
Pregătiți-vă să vă bucurați și să fiți liberi în a va exprima sentimentele, deoarece, odată ce schimbările apar, veți beneficia de avantajele pe care aceste schimbări le aduc. Cu adevărat, în această perioadă de prefaceri și de efervescență, nu aveți absolut niciun motiv să vă plângeți. Cei care o fac nu sunt conștienți de momentul pe care îl trăiesc.

Așteptați în curând Sărbătorile Pascale. Primiți-le cu deschidere și credință în Dumnezeu și aveți încredere că ceea ce vi se pregătește la sfârșitul acestui an va fi mult peste așteptările sau imaginația voastră. Starea voastră de bine, buna dispozitie, ajută ascensiunii voastre.
Mai sunt încă perioade dificile, prin care trebuie să treceți, însă nimic nu va dura foarte mult, iar dacă va exista tendința de acutizare, noi vom fi aproape pentru a vă ajuta. Noi lucrăm în spatele scenelor și, în curând, vom avea permisiuni care să ne eficientizeze mult acțiunile în planul Pământului.

Spectrul războiului va dispărea curând, deși unii mai încearcă să tulbure pacea lumii. Cei intunecați au încercat să declanșeze un conflict militar major în Orientul Mijlociu dar se va dovedi curând că nimic din ceea ce se intenționa, nu a avut succes.
Prezentul ar fi putut fi dezastruos, dacă forțele întunecate ar fi putut să-și pună planurile în aplicare. Nu au reușit și nu vor reuși, pentru că sunt mereu în vizorul nostru iar acțiunile noastre le diminuiază până la anihilare potențialitățile.
Viitorul vostru nu va putea fi decât unul luminos.
Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și mulțumesc tuturor celor care ne răspândesc mesajele, care ajută ființelor umane să se trezească și să se îndrepte pe calea Ascensiunii. 
Dumnezeu să vă binecuvanteze pe voi toți!

SaLuSa.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu