..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 aprilie 2012

EVOLUȚIA SPRE ANUL 2222


De la Grupul ESPAVO

(Aprilie 2012 ; de la Steve Rother )

SALUTĂRI DE ACASĂ!
Există un miracol care are loc chiar acum. Noi am rostit trei cuvinte: Salutări de Acasă. Vă ia ceva timp pentru a integra energia noastră. Noi vă spunem că acest proces se accelerează. 

Viziunea mai largă a umanității pe planeta Pământ începe să se schimbe în diferite feluri.

Dorim să vă vorbim despre câteva schimbări care se află în viitorul vostru. Vă vom prezenta și un tablou mai larg al acestor schimbări și de ce sunt ele necesare.

Să ne explicăm.
FIINȚA FINITĂ DANSÂND ÎN DENSITATE.
Ceea ce se află în partea noastră, voi îl considerați ca aspect final al lucrurilor. Aceasta deoarece vă aflați într-un plan al polarității unde există iluzia timpului și a spațiului. În înțelesul vostru, totul trebuie să aibă un început și un sfârșit; inclusiv în ceea ce privește planeta voastră. 

Dragilor, când v-ați încarnat prima data pe Pământ nu aveați corpuri fizice.

Și totuși, voi ați fost cu acesta de la începutul nașterii sale.
Mulți dintre voi au avut corpuri non-fizice, similare cu ceea ce considerați că sunt ingerii sau ființele cu corpuri eterice.
După aceea, ați ales calea spre corpul dens, ca urmare a faptului că planeta s-a racit și a devenit din ce în ce mai densă. Se impunea deoarece altfel nu mai corespundeați condițiilor pe care le oferea Pământul. V-ați îmbrăcat în corpuri fizice, materiale, adaptate vieții pe planetă.

A fost un moment pe care l-ați numit big-bang, care a marcat începutul acestei direcții în timp, dar mai exista prevăzut un timp, între anii 2000 si 2012, în care era programat sfârșitul planetei. Întregul proces al disoluției ar fi necesitat aproximativ 12 ani, conform acelui Program Divin.

SCHIMBĂRI LA O VIBRAȚIE.... SCHIMBĂTOARE
Acum voi ați schimbat totul, luând decizia să rămâneți. Pentru aceasta, ați început să vă treziți la realitate cam în al 11-lea ceas. Ați deschis ochii și ați hotărât să vă recuperați puterea care vă fusese dată de la început.

Asta ne-a surprins pe toți : ceva incredibil era pe cale să se  producă (iertați-ne comparația: “mortul se ridica din sicriu.” O undă de speranță, un val de fericire și uimire ne-a cuprins când am înțeles că nu vă dădeați bătuți. 

Puterea pe care ați început s-o recuperați, constatăm cu bucurie că o puneți la un loc pentru a vă salva planeta, pentru a însănătoși mediul, pentru a crește vibrația planetei și a fiecăruia dintre voi. Desigur, nu o faceți singuri: civilizațiile universului v-au sărit în ajutor cu puterea și energiile lor căci erau bucuroase că v-ați hotărât să luptați pentru viața voastră, refuzând să reluați ciclul evoluției de la nivelul cel mai de jos. Sincer, noi nu vă dădeam prea multe șanse, la început. Dar, incredibil, ați reușit să aveți succes! Se întâmpla cu adevărat!! Câtă putere, câtă determinare!! Și, ce mândri eram de voi!!
Procesul continuă.

Priviți lumea voastră, priviți sistemele voastre învechite pe care le demolați cu multă hotărâre! Vechiul se prăbușește, se face cenușă. Sistemele voastre economice se zgâlțâie din toate încheieturile, sistemele religioase se clatină.

Mugurii noului sistem, noilor energii au început să apară ici și colo. E greu să clădești printre ruine!

Vechiul arată hidos, scâlciat, deformat, nesigur și neprimitor. Cu cât vibrația noului sistem crește, cu atât vechiul sistem se dezintegrează. Cei care iubesc vechiul se cramponează de el, se ascund în el.
Dar, când vibrația noului se întețește, pe ei îi cuprinde teama, intră în panică și ies vrând-nevrând la suprafață, la lumină. Unii ies cu brațele ridicate; știu că au fost descoperiți și acum se predau. Vibrația luminii cerne totul și lasă să treacă ceea ce este mai fin, mai curat. Mizeria rămâne la suprafață și va fi reciclată.

Schimbările pe care le vedeți în natură, vremea capricioasă, unele manifestări mai mult sau mai puțin severe, arată că procesul continuă.

DE LA DUALITATE LA TRIALITATEA CORPULUI FIZIC.
Sa vorbim puțin despre corpul fizic uman.
Acesta s-a dezvoltat într-un câmp al polarității. Multe din organele voastre interne sunt polarizate. Polaritatea are o parte pozitivă și una negativă, care se opun una alteia, și asta a creat un câmp al dualității, al contrariilor, în care ființa umană încă mai există. Unii dintre voi au avut mare succes în acest câmp.

Epoca dualității ia acum sfârșit iar voi vă îndreptați spre ceea ce s-ar putea numi câmpul trialității.
Ca să înțelegeți, imaginati-vă că înafara celor două brațe pe care le aveați în câmpul existențial al dualității, începe să vă mai crească unul. Ce să faceți voi cu trei brațe !? După ce că ați arăta caraghios, v-ar fi și inutil, ba chiar v-ar încurca acest al treilea braț. Restabilirea unui echilibru funcțional ar presupune ample modificări ale corpului vostru. (Evident, aceasta nu este una dintre schimbarile care vor avea loc. Unii reprezentanți ai mass-media au și sărit să lanseze vestea. Sigur, asta ar face rating nu glumă!). Stați liniștiți, a fost o ficțiune!

URMĂTORUL PAS IN EVOLUȚIE
Ființa voastră suferă modificări? Evident că da! Dar nu ca în exemplul de mai sus.

Să vă vorbim despre schimbările fizice care au loc.
O parte din creierul vostru începe să lucreze diferit, ceea ce oamenii de știință încep să observe.
Umanitatea este pe creasta unui proces evolutiv care va avea nevoie de aproximativ 210 ani pentru a se încheia.

Din perspectivă mai generală a timpului, se poate spune că această evoluție are loc într-o clipire. Așadar, pentru voi, cei care treceți prin aceasta, va fi povocator deoarece nu veți apuca sfârșitul acestui proces.


Anul 2222 va reprezenta un timp magic, pentru că va marca completarea unui uriaș ciclu evolutiv, cu un mare consum de energie din partea ființelor umane. Ce înseamnă acest lucru, mai exact? Veți arăta diferit?
Ei bine, este foarte dificil pentru noi să prezicem unde veți ajunge, pentru că TOTUL va depinde de voi, de hotărârea și alegerile pe care le veți face. (Nota C.M.: Dumnezeu pune….ștampila pe formularul pe care-l completăm noi).
Ahh, v-ați așteptat să vă arătăm noi cum veți… arăta voi, peste 200 de ani! Nu vă supărați, vă explicăm!

Acele transformări vor fi în exclusivitate atributul vostru. Și vouă v-ar fi imposibil să faceți precizări acum, doarece decizia voastră se va lua doar atunci când mintea și inima voastră vor cădea de acord și se vor contopi cu Spiritul vostru Înalt. Veți elabora un plan conceptual urmat de încercări ale prototipului și abia după aceea veți trece la “producția de serie”.

Energia inimii voastre va precede în tot ceea ce faceți. Vă vom explica cum vă veți descurca cu energia, deoarece spiritul vostru folosește un corp fizic. O minunată contopire a spiritului și fizicului vă va da dreptul să pretindeți că sunteți ființe umane. (În acest sens, voi aveți experiență, nu glumă!)

PĂȘIND ÎN NOUA LUME

Acum, că această schimbare începe să se producă, veți vedea modificări mai întâi în corpul vostru emoțional.

Nu foarte de mult, peste Pământ a venit un val de energie care a schimbat totul, și mulți dintre voi ați ajutat la ancorarea lui. Toate datele magice pe care le-ați parcus (Nota C.M.: Se referă mai ales la portalurile 1.1.1; 2.2. 2;………9.9.9; 10.10.10; 11.11.11, deci începând cu anul 2001, anul 2000 fiind, după cum vă amintiți, un an de cumpănă, pentru Pământ și civilizația umană). Voi ați celebrat toate aceste date magice care vor culmina cu 12-12-12. Contribuția voastră nu este neînsemnată, la crearea Noii Lumi.

Acum, urmatoarea voastră mișcare va fi pur și simplu să pășiți în această Nouă Lume, la care sunteți co-creatori. Dat fiind faptul că percepțiile voastre senzoriale se vor rafina din ce în ce mai mult, în drumul care v-a mai rămas de parcurs, vă veți confrunta cu anumite provocări. Acesta este motivul pentru care v-am rugat să fiți precauți cu expunerea la soare, pe durata acestei veri. Flăcările solare care cad asupra Pământului în această vară, razele X, sunt foarte penetrante și cu un mare potențial de supraîncărcare a sistemelor de orice fel. Este adevărat, corpul vostru are propriul său câmp energetic care-l apără de influența câmpurilor exterioare (inclusiv cel venit de la soare). Numai că, de data aceasta, energiile din razele solare sunt majoritar de tipul celor menționate, care nu prea se sinchisesc de opoziția biocâmpului ființelor umane (și nu numai).

Înafară de aceasta, există și factori auxiliari defavorabili sistemului de apărare a corpului uman. Ne referim la rețelele energetice create de om (în telefonia mobilă, televiziune, radio, sateliți, tehnici militare etc) precum și la emanațiile toxice care slăbesc metabolismul ființei umane.

Rețineți că restricțiile care ar trebui să vi le impuneți, în legătură cu expunerea la razele solare, se referă exclusiv la acest an, 2012.

Incepând cu vara viitoare, restricțiile nu vor mai fi necesare.
Nu vrem să vă speriem, fapt pentru care ne limităm la această atenționare. Suntem siguri însă că nu ați vrea să experimentați pe propriul vostru corp toate efectele de care sunt capabile aceste raze X, mai speciale.

TABLOUL MAI LARG.

Cum arată pictura de pe tabloul mai extins? Ce ziceți de căi care să facă mai confortabile câteva din aceste schimbări fizice? Cum sprijiniți corpul să trecă prin aceste schimbări? Ei bine, acest lucru deja se întâmplă. Mulți dintre voi nu ați cuantificat ceea ce vi se întâmplă, în legătură cu schimbările din corpul vostru.

Să facem o comparație.
Să zicem că un val uriaș de apă îți inundă gospodăria și devastează tot ce întâlnește. Când intră în casă, “rearanjează totul”: mută mobila, curăță covorul, spală pereții, răscolește energiile stătute de prin dulapuri etc. N-o fi prea frumos la început dar, sigur, este sănătos.
Revenim.
Ce se întâmplă cu voi din punct de vedere emoțional? Câmpul exterior s-a schimbat deja și, ca rezultat, un uriaș val de energie trece prin toată umanitatea schimbând totul. 


Mulți dintre voi sunteți învățători minunați, vindecători și canale de lumină, care ați ajutat ca această planetă să evolueze. În ultimele 6 luni, v-ați simțit însă deconectați de la proces. Câțiva ați ascuns acest sentiment, deoarece nu doreați să vorbiți despre sincopele prin care ați trecut sau treceți, deoarece le simțiți ca și cum v-ați fi pierdut însușirile și abilitățile pe care le aveați. Aceasta este o manifestare comună pe întreaga planetă.

Ceea ce s-a întâmplat a fost că a sosit un val de energie atât de puternic, încât a înlăturat parțial ceva din vălul dintre lumi, dereglând sistemele care vă ajutau să fiți adaptați acestei lumi, și să aveți o anume relație cu Sinele vostru Înalt.
Pe măsură ce vălul începe să se destrame, vă pierdeți puțin din propria voastră identitate. În același timp, voi consolidați conexiunea armonioasă cu toate celelalte ființe din jurul vostru.

Acesta este aspectul cel mai important pe care-l veți experimenta, pe măsură ce evoluați; chiar și fizic, pentru că noul corp fizic (n.m. se referă mai cu seamă la structura corpului nu la fizionomie) vă va ajuta să stabiliți un nou fel de relații cu lumea și cu mediul care vă înconjoară.
Acest sentiment de deconectare, care ar putea fi numit a 2-a noapte neagră a sufletului, va fi ipostaza finală ca ființă umană, pentru mulți învățători și vindecători.

Asta se întâmplă acum, la nivel global. 


Steve
Partea interesantă este că în acest proces, totul va fi reconectat într-un nou mod, mai stabil și mai viguros, aș spune, idestructibil.

Când această a 2-a noapte neagră a sufletului fiecăruia dintre voi are loc, veți fi tentați să credeți că este o cădere sau o descompletare a ființei voastre totale, ceea ce va alunga pacea voastră interioară, simțul interior de conexiune cu Sinele și încrederea în voi. 

Dragii noștri, voi, când vă simțiți fericiți, vă apare pe față un zâmbet, care reprezintă exteriorizarea către lume a unor stări interioare. V-ați putea încrede în sensul și calitatea fiecărui zâmbet de pe fața tuturor interlocutorilor cu care veniți în contact? Nu prea credem. La acest proces al încrederii se lucrează acum. 
În viitor, ceea ce veți gândi și exprima va fi și ceea ce va fi în inimă. Asta va fi ajustarea majoră. (Nota C.M.: “Ce-i în gușă, și-n căpușă”).
Vă mutați de la cap către inimă, și învățați să va reajustați viețile în multe feluri.

În anul 2222 va exista o mare celebrare, și, surpriză!, mulți dintre voi veți fi acolo. 

Voi știți că acum folosiți doar o mică parte din potențialul vostru. Acest lucru se schimbă acum. 
Sistemele voastre vor fi total încărcate foarte curînd, dacă cereți acest lucru. Nu este ceva care să vina la voi, fără a vă manifesta dorința. Ca să primiți, trebuie să apăsați pe buton. Când acest proces va demara, vă veți muta ființa în cîmpul posibilităților multiple, părăsind câmpul dualității și polarizării. Veți părăsi adică perechile de cuvinte: bine-rău, frumos-urât, iubire-ură, cald-frig etc. Un nou echilibru al Sinelui Înalt vă va permite să începeți să vedeți lucrurile diferit. Veți începe să vă conectați la toate dimensiunile în care aveți aspecte, reunindu-vă într-o singură și foarte puternică rază.

Aceasta nu este o tranziție ușoară, și pentru asta, noi vă rugăm să vă ajutați unul pe altul, pentru a face ca acest proces să funcționeze. Magia este acum pe Pământ. Voi ați venit cu ea. Ați avut-o în toate viețile voastre. Acum, folosiți-o! Jucați-vă cu ea în fiecare zi. Nu mai aveti ce aștepta. Timpul pe care l-ați așteptat a venit.

Bucurați-vă de această călătorie, dragii noștri, și cunoașteți că noi suntem în spatele vostru în toate modurile posibile. Nu ca să vă corectăm direcția, nu ca să învățăm care cale este mai bună, ci pur și simplu ca să va dăruim iubirea noastră și prețuirea pentru ceea ce sunteți.
Voi ați adus lumina de ACASĂ și o răspândiți prin ochii voștri. Voi schimbați această planetă pentru a aduce Cerul pe Pământ, și ne-ați convins că asta chiar funcționează.

Cu cea mai mare onoare, noi vă rugăm să vă tratați unii pe alții cu respect.
Hrăniți-vă (mai ales spiritual) unii pe alții și mențineți ușile deschise pentru fiecare șansă pe care o aveți, pentru că acest joc în care pășiți acum este diferit.

Vă rugăm să vă amintiți să vă jucați frumos împreună.

ESPAVO. 


Sursa : www.lightworker.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu