..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 aprilie 2012

ACȚIUNILE UMANITĂȚII

Mogaly
De la Înaltul Consiliu Pleiadian

(27 april 2012 ; channaler: Mogaly)

Salutare, Lucratori în Lumină! Suntem Înaltul Consiliu Pleiadian. 

Astăzi vrem să vă dăm o veste minunată în ceea ce privește civilizația umană de la suprafața Pământului. Ne apropiem tot mai mult de momentul în care se va produce debarcare reprezentanților noștri pe planeta voastră. Constatăm că evenimentul este din ce în ce mai dorit de umanitate. Sunt necesare mai multe clarificări. Totuși, evaluările noastre arată că, la această oră cei care nu cred în existența noastră depășesc de puțin numărul celor care apreciază că existăm. Îmbucurător este faptul că această diferență a scăzut constant, și doar puțin mai lipsesți să se realizeze un echilibru. În ultima perioadă am observat un trend puterenic crescător în favoarea grupului care crede. 
Ființa umană crede din ce în ce mai tare în vocația sa multidimensională și în menirea galactică a societății din care face parte. 
În programul care se derulează, mai multe evenimente urmează să se producă pe Pământ, înainte de sfârșitul acestui an calendaristic. Pentru ca aceste evenimente să aibă loc, se impune ca voi toți, cei aflați în trup fizic, să vă realizați obiectivele pentru care ați decis să fiți acum pe Pământ. Sarcina principală este să vă amintiți.

Îmediat ce numărul minim al celor care s-au trezit și și-au amintit va fi atins, o adevărată avalanșă de amintiri se va descărca în memoria ființelor umane. Această basculare va avea efectul unei reacții în lanț, și tot ceea ce era neclar, obscur în memoria fiecărui om, va căpăta claritate. 

Cunoașterea își va extinde cu repeziciune granițele și toate secretele păstrate de diferitele organizații, înclusiv de către NASA, vor ieși de sub interdicția de a fi date publicității. Nimic nu va mai fi cenzurat, sau „original” interpretat.

Se prevede ca o influență puternică a Centurii Fotonice să aibă loc asupra sistemului vostru solar, cu un maxim în data de 21 dec.2012.

Multe lucruri și evenimente interesante, frumoase și minunate urmează să se producă pe planeta voastră, unele dintre ele fiind complet neprevăzute la nivelul prezumțiilor umane. Voi nu veți auzi despre ele decât atunci când se vor produce. 

Din rațiuni justificate, multe dintre evenimentele care vor afecta planeta și umanitatea, trebuie să fie păstrate în secret. Veți primi explicațiile pe care le doriți, la momentul oportun. Oricum, există un cert interes în menținerea la cote minime a negativității pe planetă și favorizarea manifestării energiilor pozitive care ajută procesului de ascensionare.

Când se vor produce, mai exact, toate acestea, întrebați voi? Atunci când, la nivel de suflet colectiv, voi veți decide. Dezamăgitor răspuns, nu-i așa? Dar noi nu dispunem de altul. Ceea ce putem face noi este să vă spunem cam pe unde vă aflați. Cu siguranță, v-ați apropiat foarte mult de moment. O condiție este dispariția întunecaților de pe planetă. Lucrarea aceasta este în desfășurare și eliminarea acestor forțe este un lucru cert iar întrebarea la care trebuie așteptat răspunsul nu mai este „dacă” ci „când”. Cel mai bun și exact răspuns îl găsiți tot în interiorul vostru.

În încheiere, am dori să anunțăm umanitatea că în momentul acesta a ajuns la cea mai înaltă vibrație pe care a atins-o vreodată în istoria ei. Aceasta înseamnă că nivelul actual al acestor vibrații l-a depășit pe cel de pe timpul Lemuriei și Atlantidei și din cele mai bune epoci de aur prin care a trecut. Altfel spus, vă aflați foarte aproape de momentul de la care negativitatea nu va mai putea exista pe Gaia. Și aceasta este o veste colosală.

Cu dragoste pentru fiecare dintre voi!

Suntem Înaltul Consiliu Pleiadian.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu