..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 februarie 2012

MESAJ DE LA MAESTRII ASCENSIONATI.


7 feb. 2012, prin Sheldan Nidle
Sheldan

9 Akbal, 16 Yax, 8 Manik

Dratzo! Am revenit! Venim să vă spunem că societățile secrete sacre de pe Pământ sunt foarte aproape de succes. Ramurile de Est și de Vest ale acestor societăți au semnat de curând mai multe documente care confirmă că intunericul nu mai are influență în conducerea financiară a lumii voastre. Unele detalii urmează a fi puse la punct în viitorul imediat. Aceasta înseamnă că întunericul nu mai constituie un obstacol de netrecut și că  Lumina va pătrunde peste tot scoțând la iveală tot ceea ce era ascuns. Lumina, aflată întru-un proces de creștere viguroasă, a preluat conducerea în lumea voastră. 

Noi urmărim permanent activitatea diverselor societăți sacre (secrete) și vedem cum ele se consultă permanent cu Maeștrii Ascensionați, sincronizându-și pașii care urmează să-i facă pentru a înainta spre o conștiință cât mai deplină.
Realitatea voastră curentă va fi ștearsă în conformitate cu decretele divine eliberate de către Rai, ceea ce a forțat întunericul să înțeleagă, în sfârșit că rezistența sa este inutilă. 
Cu toate acestea, fiecare individ este încă îmbibat cu o formă de nebunie, o habotnicie, care încă îl ține legat de vechi cutume, verchi credințe, am zice, vechi apucături, care i-au fost implantate de-a lungul multelor existențe consumate în dimensiunea inferioară, când a fost manipulat de forțele întunecaților. A venit timpul ca aceste încărcături de credințe perimate și false să fie părăsite pentru totdeauna, căci ele vă împiedică să deveniți liberi.

Cu ani în urma, Ierarhia Spirituală a Gaiei a elaborat un program-decret care reglementează și redefinește relația dintre umanitatea de la suprafața planetei voastre și ecosistemele Gaiei. Această reevaluare radicală a relației intre voi și planetă va începe să fie pusă în aplicare imediat ce la cârma țărilor vor fi instalate noile guverne.

Puțin mai este până când mii de invenții vor prinde viață și aplicarea lor va eradica poluarea apelor, a solului și a aerului. 
Se va rezolva eterna voastră criză de energie, creată de secole de către lăcomia forțele întunecate care au stăpânit și exploatat nerațional și în interese de grup bogățiile naturale, vlăguind planeta și refuzând aplicarea și utilizarea altor energii ieftine și nepoluante. 

Sperăm ca noile voastre guverne, care au început să fie instalate în unele țări, să demaște întregul monopol deținut de companiile stăpânite direct sau prin interpuși de întunecați și să pedepsească pe cei responsabili de acest dezastru produs asupra planetei, în modul cel mai conștient. 
Deasemenea, trebuie aplicate acele tehnologii de producere a energiilor alternative, tehnologii cunoscute dar neaplicate din rea credință de către întunecați. 
Există o infinită sursă de energie care umple întregul cosmos și care, prin tehnologii nu foarte sofisticate, poate fi utilizată în folosul omenirii, renunțându-se pentru totdeauna la exploatarea resurselor naturale, aproape epuizate ale planetei voastre.(Nota C.M.: Se referă la energia cosmică infinită care, prin utilizarea cristalelor, poate fi convertită în energie luminoasă, calorică, motrică etc., așa cum se întâmplă de mii de ani în lumea interioară a planetei)   

Voi aveți o expresie, o zicală, care spune că timpurile bune bat la ușă.
Saltul în acest domeniu (energetic) se va produce odată cu sosirea pe Pământ, la vedere, a reprezentanților rudelor voastre din univers (Nota C.M.: care, în mare parte, survolează de câțiva ani buni spațiul din jurul Pământului).
 
Flota noastră este pregătită pentru debarcare, momentul zero depinzând în exclusivitate de decizia reprezentanților pământeni cu care suntem în contact. În această privință, avem un program detaliat și foarte bine pus la punct.
Forurile cele mai înalte ale Universului (Dumnezeu) ne-au autorizat pentru această acțiune extraordinară și atât de așteptată de către noi și de către totalitatea civilizației pământene din Lumină.
Opoziția întunecaților, în ceea ce privește această debarcare, este din ce în ce mai firavă, singurele acțiuni la care mai recurg fiind cele prin care se provoacă diverse acte de sabotaj și încercări de a înfricoșa lumea voastră că o asemenea debarcare ar însemna o plănuită invazie a unor civilizații rău intenționate.

O altă găselniță la care mai apelează întunecații este abaterea atenției și preocupărilor lumii voastre prin încercarea de a provoca conflice militare între unele țări ale planetei (cum ar fi cel în care este implicat Iranul și care este plănuit a fi declanșat la sfârșitul acestei ierni și începutul primăverii. Noi monitorizam îndeaproape tot ceea ce este legat de acest plan și vom proceda în consecință, pentru a face ca un asemenea război să nu fie posibil).
Angajarea noastră în programul ascensiunii planetei cuprinde foarte multe aspecte atât la nivel fizic cât și spiritual, cum ar fi: implementarea noului sistem financiar global, ieșire din criza economică, purificarea planetei și a sistemului planetar, anihilarea tuturor acțiunilor întunecaților și celor care-i slujesc, creșterea nivelului de vibrație, modificarea structurii corpului uman, depoluarea de toate tipurile, creșterea intuiției celor care trebuie să “inventeze și să descopere” diversele tehnologii și surse necesatre evoluției ființei umane etc. 

Noi lucrăm îndeaproape cu oamenii de legatură de pe Pământ pentru formarea noilor guverne alcătuite din ființe luminate, curate și devotate popoarelor lor. AȘTEPTAȚI-VĂ CA NU PESTE MULT TIMP SĂ PRIMIȚI UN ANUNȚ LA SCARĂ GLOBALĂ, acel anunț pe care îl așteaptă omenirea de foarte mult timp.
Noi suntem Maeștrii voștri Ascensionați.

Multe evenimente sunt gata să se producă. Există o colaborare strânsă și eficientă între reprezentanții noștri și cei pământeni. În această vastă acțiune sunt implicate foarte multe ființe umane din Lumină.
Un punct important din programul nostru comun prevede eradicarea grabnică din sectorul de justiție a deciziilor nedrepte, a aplicării neuniforme a prevederilor legilor, a protejării unor infractori, a actelor de corupție etc.

Familiile noastre din spațiu și cele din interiorul Pământului vor asigura protecția necesară tuturor acțiunilor și personalului implicat, în așa fel încât situația să se stabilizeze rapid și actele de sabotaj să nu fie posibile. In paralel, noile tehnologiile vi se vor pune la dipoziție pentru ca starea materială și spirituală a umanității voastre (cea care a ales ascensiunea) să se îmbunătățească rapid.

Așa cum am mai spus, programul transformărilor estre extrem de vast și detaliat așa fel încât să fie cuprinse toate domeniile vieții. În două cuvinte, am spune că PACEA și PROSPERITATEA vor fi cele două atribute esențiale ale societății umane. Libertatea și suveranitatea fiecărei ființe umane vor fi asigurate. 
Veți deveni prietenii și ocrotitorii Mamei Pământ.
 
În marea lor majoritate, cărțile, regulile și cutumele bisericilor voastre vor fi aruncate și credința față de Dumnezeu și Creator va avea un alt înțeles. Nimeni nu va mai profita de pe urma credinței în Divinitate, așa cum au făcut până acum prelații bisericilor voastre. Iubirea și credința în Dumnezeu este o relație directă între cele două părți (Creator și creație) și nu va mai exista nimeni care să pretindă că a fost împuternicit de cineva să fie mijlocitor între ei.

Este timpul pentru prosperitatea si armonia universala!
Lăsați această energie magnifică să lumineze acest final al călătoriei voastre spre conștiința deplină! 
Avem certitudinea că veți ști să arătați Divinității de ceea ce sunteți voi capabili.
 
Ierarhia Spirituală de la suprafața planetei, civilizația Pământului Interior și Federația Galactică a Luminii ajută și fac tot ceea ce depinde de ele pentru ca această măreață lucrare să se încheie în modul cel mai fericit.

Momentul primului contact se apropie.
Să întâmpinăm acest moment cu bucurie, căci el va însemna regăsirea noastră, întoarcerea voastră la conștiința deplină.
Să știți, dragii noștri, că infinitele resurse, deplina prosperitate pe care Raiul vi le promite, vă așteaptă.  Sunt ale voastre pentru că le meritați!
Așa Să Fie! Selamat Gajun, Selamat Ja! (Fiți UNUL! Fiți în fericire!)

SURSA: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu