..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 februarie 2012

Matei, 1feb.2012(2)

Matei
(1 feb.2012; channeler: Suzanne Ward)

(partea a doua)


-) Există acum pe Pământ dovezi incontestabile ale evoluției în lumină. Multe dintre evenimentele care se produc au această calitate, deși modul lor de manifestare pare a dovedi contrariul. De exemplu, continuarea luptelor în Siria și în alte țări reprezintă efectele Luminii ce crește continuu în cetățenii care și-au depășit frica de a se opune conducatorilor lor opresivi. Conflictele otrăvite din interiorul guvernelor sau parlamentelor au loc între numărul în permanentă creștere al membrilor receptivi la Lumină, care vor să servească intereselor cetățenilor, și cei care servesc interesele proprii, sau de grup.
-) Nu s-a ajuns încă la stabilitate economică, pentru că vechile sisteme corupte nu au fost încă total destructurate, astfel încât să poată fi implementate cele noi. Demolarea aceasta produce haos, unele neînțelegeri, redistribuiri de forțe, multă opoziție și multă diversiune, totul dând impresia că se merge spre mai rău, nu spre mai bine. Așa este oriunde: pentru a se clădi noul, trebuie demolat vechiul, degajat terenul de moloz, pentru a face posibilă începerea noii construcții.
-) Un alt aspect: retragerea trupelor dislocate în diverse teatre de conflict, nu reprezinta o slăbire a capacității de apărare și securitate a țărilor, ci pași în direcția schimbării mentalității internaționale, de la atitudinea de război la cea de pace.
-) Ca urnare a diminuării acumulărilor de negativitate pe Pământ, fenomnele de curățare (cutremure, erupții vulcanice, furtuni devastatoare, inundații etc) care se vor mai produce , vor fi de mult mai mică intensitate și mai puțin frecvente.
Pe de altă parte, reducerea la mai puțin de jumătate a capacităților tehnologice ale Iluminaților, utilizate de aceștia în scop distructiv și al creșterii stării de frică, vor conduce, deasemenea, la micșorarea numărului și gravității fenomenelor “naturale” provocate de aceștia pe Pământ.
Însă negativitatea mai are încă importante resurse pe planetă, pe care forțele întunericului le vor arunca în lupta lor disperată împotriva Luminii. Cei care sunt motivați de profituri financiare și teritoriale vor să provoace un război – dar, acțiunile lor se vor încheia printr-un eșec definitiv. Dezechilibrele majore în economia concurențială, bazată pe „a avea” si „a nu avea”, predominantă în lumea voastră, se vor diminua treptat prin înlăturarea profitorilor, a conducătorilor tiranici, a justiției nedrepte și corupte.
-) Înțelegem că ați dori să cunoașteți mai exact când se vor manifesta în realitatea voastră aceste schimbări; când se va elibera lumea de opresiune și violență, când se va stabiliza economia mondială și când vor fi eliminate sistemele de impunere a celor care produc adevăratele valori ale națiunii? În mod justificat, doriți să știți când hrana, locuința, asistența medicală și educația vor deveni disponibile tuturor. Și, mai ales, când vor debarca pe Pământ solii familiilor noastre din univers?

Suflete preaiubite, dacă am cunoaște cu exactitate răspunsul la aceste întrebări, legitime de altfel, ne-ar face mare bucurie să vi le comunicăm. Ceea ce vă putem spune este că, atunci când se discută cel mai bun moment și cele mai eficiente mijloace de a face cunoscute adevărurile profunde și reformele majore, se are în vedere, în primul rând, siguranța deplină a tuturor. Datorită tenacității Iluminaților în lupta cu forțele Luminii, pe parcursul ultimilor câțiva ani, planul general a trebuit să fie modificat, cu scopul de a păstra obiectivele de eliminare a rezistenței armate și de a pregăti, cât mai bine posibil, populația din punct de vedere psihic.
-) Nu a fost în totalitate îndepărtat controlul deținut de către Iluminați asupra facțiunilor militare care v-ar putea face mare rău atât vouă, cât și navelor care ar ateriza. In plus, majoritatea civilizației voastre tot nu este încă pregătită să facă față schimbărilor dramatice neașteptate – și cu atât mai puțin să poată întâmpina cu bucurie, o masă de extratereștrii care ar aparea brusc din ceruri în diverse locuri ale globului. Cu toate acestea, timpul trece și suflete foarte evoluate din univers lucrează împreună cu conducatorii voștri mai evoluați pentru a reduce sistematic zonele de rezistență și pentru a monitoriza psihicul colectiv, astfel încât schimbările să poata fi inițiate în siguranță și cu un impact minim asupra celor care nu au nicio idee că lumea voastra se transformă cu ajutorul multor altor civilizații.
-) Ciocnirea dintre vibrațiile înalte, aflate în continuă creștere pe Pământ și vibrațiile joase, emise cu ajutorul echipamentelor abuziv folosite de întunecați, determină modificări în câmpul magnetic al corpurilor umane. Aceste influențe pot fi resimțite chiar și de către ființele umane care au acumulat mai multă lumină și care au modificările ADN la zi. Evident, asupra acestora influența este mai mică, dar ei pot acuza anumite stări de oboseală, disconfort la nivel fizic sau mental, episoade de descurajare, de pierdere pasageră a memoriei etc. Remediul cel mai la îndemână, în cazul apriției unor asemenea manifestări este odihna activă sau somnul, consum mai mare de apă pură (cel puțin 2-3 l/zi), hrană mai ușoară și mai puțină, exerciții fizice sau mers mai vioi, cca o oră pe zi.
Interacțiunea dintre vibrațiile de joasă și cele de înaltă frecvență poate da naștere la un fel de bâzâit în urechi (acufene).
-) Dintre cele cinci simțuri ale voastre, auzul este, de cele mai multe ori, cel mai puternic afectat. Influențele pot fi mai mult resimțite și de cei care sunt supuși unor surse de poluare fonică mai pronunțate (diverse mașinării care produc zgomot în timpul funcționării, traficul de mașini, zgomotul din șantierele de construcții, muzica nearmonioasă etc.). Influențele negative ale diverselor surse de poluare fonică, vor dispărea pe măsură ce corpul fizic al omului se va transforma la nivel celular, de la structura de carbon la cea de cristal.
-) În legătură cu modificările la nivel de celulă, am fost întrebat dacă trecerea de la carbon la cristal va avea influență și asupra centrilor de forță (chakrele) ai corpului uman. Da, într-adevar! Atunci când, în antichitate, ADN-ul a fost modificat, chakrele au fost afectate și restructurarea lor are o strânsă legătură cu ceea ce se întâmplă cu celulele.
Orice modificare a structurii celulare, indiferent unde are ea loc (oase, mușchi, organe interne, sânge, creier etc.) modifică parametri de funcționare ai întregului, în sens benefic sau nebenefic. Dar și simțurile vor fi modificate ca urmare a trecerii la structura de cristal. Și nu numai ele, dar și nivelul de conștiență/constiință.
-) Pe masură ce evoluția spirituală va continua, se vor deschide și alte chakre prin care ființa umană va face schimb de informații și de energii cu universul. Corpurile sufletelor foarte evoluate își vor dezvolta sisteme magnetice complexe, pentru a putea interacționa multidimensional cu lumile universului.
Prin contrast, chakrele indivizilor înclinați către întuneric se vor micșora și chiar se vor închide, deoarece, pentru ei, ‘’dincolo’’ nu va mai înseamna nimic. Ca urmare, conștiința lor se va diminua, chakrele superioare se vor atrofia iar izolarea fiecărei ființe va fi din ce în ce mai profundă și mai înspăimântătoare.
-) O altă problemă care suscită interes poate fi rezumata in ceea ce a scris un cititor: „Ce se va întampla cu banii mei, într-un sistem nou?” Câștigurile cinstite, strânse în conturi bancare sau investite, nu vor fi afectate negativ la implementarea noului sistem monetar mondial, bazat pe metale prețioase. In orice caz, chiar si cu explicatii ample date publicitatii înainte de schimbare, va exista, probabil, o scurtă perioadă de confuzie, până când activitățile comerciale vor începe să se desfășoare normal, în noul sistem.
Vor fi sever afectați cei din primele rânduri al Iluminaților, cei care au strâns averi inimaginabile, prin metode ilegale, imorale sau tiranice. Toate bunurile – de ordinul multelor miliarde de dolari – banii și tezaurele din bănci sau alte instituții de credit, depozite de aur, argint, platină și pietre prețioase, corporații multinaționale, resurse naturale, industria drogurilor „ilegale”, tezaure de artă, aflate în special în maruntaiele Vaticanului, toate își vor pierde nemerituoșii deținători. Fondurile provenite din aceste exploatații generatoare de profit, precum și din aurul pe care Iluminații l-au acumulat și tezaurizat, vor fi reintroduse în circulație și distribuite pentru eliminarea sărăciei în întreaga lume. Drogurile vor fi distruse și comorile de artă, care au fost furate sau acumulate prin mijloace lipsite de etică, vor fi reașezate în muzeele naționale și în galeriile de artă.

Acum trecem la întrebările care nu se regăsesc în marea conștiință colectivă, dar care cred că vă vor interesa.
1. Realități neacceptate de știința voastră. Oamenii voștri de știință nu pot înregistra, cu precizie, schimbarea axei Pământului, pentru că ei nu cunosc faptul că aceasta reprezinta o consecință naturală a mișcării pe orbită a planetei, ce s-a redresat pe parcursul ultimelor șapte decenii, prin infuzia masivă de Lumină care s-a dat Pământului. Cum ei nu știu că planeta se afla în procesul de înălțare spre dimensiuni superioare, sunt contrariați de ceea ce observă – apariții naturale pe care le consideră anomalii și „noi” corpuri cerești, care apar în interiorul sau dincolo de sistemul vostru solar. Ei nu știu că toate calculele lor în ani-lumină sunt inutile, pentru că ceea ce ei considera „distanță” reprezintă, de fapt, planuri variabile de energie. Pornind de la o asemenea diferență între cunoașterea lor și realitatea universală, mulți membri ai comunității știintifice vor putea cu greu să accepte adevarurile ce vor fi revelate.
2. Este acceptată folosirea unei arme, ca măsură de salvare? Da, folosirea unui pistol sau a oricarui tip de armă ca masură de salvare a vietii „este acceptabilă”. Rănirea sau uciderea agresorului în asemenea situații poate reprezenta o prevedere în contractul sufletului, care pune capăt experienței în cea de-a treia dimensiune și aduce echilibrul pentru toți cei implicați.
3. Cum este sexul în densitatea a cincea? Răspunsul depinde de locul în care se desfășoară viața; într-o civilizație fizică sau pe tărâm spiritual și încă de multe alte particularități. Unele civilizații fizice au evoluat din punct de vedere intelectual, în a cincea densitate, neavând însă nicio fărâmă de spiritualitate, ceea ce face ca practicile lor sexuale să fie la fel de brutale ca și cele ale naturii umane. Alte civilizații, care au evoluat spiritual către a cincea densitate sau dincolo de aceasta, aleg corpuri cu o densitate mai scăzută, astfel încât să poată experimenta practica relațiilor sexuale și a nașterii, în loc să folosească alte mijloace de reproducere, cum ar fi clonarea sau concentrarea cu intenție, a gândului (Nota C.M.: așa cum este pe Saturn, de ex.). Locuitorii tuturor tărâmurilor spirituale, indiferent de densitate, nu au organe de reproducere, așa că actul sexual, cum il știți voi, nu există. La ce vă puteți aștepta, atunci când Pământul va ajunge la destinația sa din a cincea densitate? Toate uniunile sexuale vor fi fericite, cu senzatii la fel de sublime pentru ambii parteneri. Dar, tinem să vă asigurăm că bucuria de a face dragoste în cea de-a patra densitate nu este nici ea de loc de lepădat!
4. Dacă rutina astrologilor ar fi coroborată cu o suficientă claritate vizionară spirituală, aceștia ar putea întocmi cu precizie diagrame bazate pe poziția la un moment dat a planetei Pământ, în drumul său către dimensiunile 4 și 5.
5. În măsura în care îl cunoaștem noi pe Dumnezeu, vă putem spune că nu are nimic împotrivă să-i spuneți Dumnezeu / Dumnezeiță sau El/Ea – sau orice alt nume folosiți in referirile spirituale sau religioase. Oricum, a-I atribui un sine masculin sau feminin, conducătorului universului, nu este tocmai corect, pentru ca El înseamnă și masculinul și femininul.

Toți dumnezeii/ dumnezeițele aleși de Creator pentru a guverna un anumit univers se află la apogeul echilibrului energiilor masculine si feminine – androginul – astfel că, esența lor cuprinde atat atributele dumnezeului, cât si cele ale dumnezeiței.

Ca parte a lui Dumnezeu – sau oricum vreți să numiți ființa supremă a acestui univers – fiecare dintre voi este un dumnezeu sau o dumnezeiță, în funcție de sexul pe care ați ales să il aveți în această viață. Cu mult mai importantă decât forma voastra fizică este compoziția sufletului vostru, care este Lumină – aceeași energie ca iubirea, cea mai puternică forță din cosmos. Dacă știți asta, puteți înțelege adevărul a ceea ce v-am spus de atâtea ori: Sunteți ființe puternice, cu potențial nelimitat!

Cu iubirea necondițioanată a ființelor de Lumină, din tot acest univers, care va ovaționează, pe măsură ce vă apropiați de „linia de sosire”, vă spunem pentru moment, bun rămas.

IUBIRE si PACE

Matei și Suzanne
SURSA: www.matthewbook.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu