..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 februarie 2012

De la Maeștrii Ascensionați.


24 ian.2012 2012, prin Sheldan Nidle

Dratzo ! Vă transmitem încă un mesaj!
Sheldan Nidle
In ultimele 2 săptămâni, am observat dificultățile prin care au trecut cei care au îngenunchiat de mult în fața cabalei întunecate, atunci când li s-a cerut să acționeze într-un nou mod.
Aliații noștri Pământeni doresc cu tărie să aducă această lume într-o nouă realitate, și totuși ei continuă să caute un fel de redresare adecvată pentru foștii lor maeștrii.
Suntem cu adevărat uimiți de această întorsătură în desfășurarea evenimentelor. Bărbații și femeile acestei cabale necruțătoare au adus lumea voastră în pragul ruinei, dar persistă pe acest curs al dezastrului; de aceea singura măsură pe care o putem lua este să-i înlăturăm fără menajamente. Le reamintim aliaților noștri pământeni de durerea imensă și suferința îndurată de lumea voastră în fiecare zi, și că este timpul să îndepărtăm acești oameni puși pe rele pentru a putea crea o lume mai bună pentru toți. Din păcate, aceste apeluri pentru o viziune mai înaltă par să ajungă la urechile surde ale grupurilor de interese.
Societățile sacre și secrete de pe Pământ nu împărtășesc această viziune tolerantă: pentru ele, întunericul este o monstruozitate a existenței umane și doresc să-i imobilizeze în mod legal pe acești făcători de rele, cât mai curând posibil. Cu acest grup mai intransigent noi putem lucra mai ușor și ne bicurăm de o mai mare înțelegere.
Cum acest grup se ocupă cu noile aranjamente financiare, am cerut acestor societăți sacre și secrete să ia atitudine pentru formarea noilor guverne interimare.
Maeștrii Ascensionați sunt de acord cu programul lor și le-am cerut să definitiverze aceste planuri cît mai urgent posibil, pentru a putea trece la desființarea cabalei întunecate, înainte ca forțele întunericului să mai pună în aplicare alte acțiuni distructive.

Trebuie să spunem că suntem derutati de reticența Aliaților Pământeni deși ei sunt pe deplin conștienți de criminalitatea intolerabilă practicată îndelung de guvernele aservite întunecaților.
Anumite componente politice ale unor națiuni sunt atât de corupte încât uneltesc împotriva propriilor cetățeni pe care-i instiga la acte ce vor genera haos. Se observă o deturnare a manifestărilor de nemulțumire, justificate în multe situații, pentru ca indivizi sau grupuri politice să acceadă la putere, pentru a profita cât mai mult de situațiile neclare (Nota C.M.: asemenea pescuitori în ape tulburi și intriganți sunt exponenții partidelor PSD, PNL și PC precum și ai așa-zisului Partid al Poporului).
Primii pași pe care intenționăm să-i facem în aplicarea programului de curățare și însănătoșire a climatului de pe Pământ este stoparea acțiunilor de distrugere a vieții inteligente pe care le-au practicat dintotdeauna forțele întunericului. 
 
Formele de guvernare actuale nu cuprind ființele cele mai oneste și cu conștiința cea mai înaltă din societatea umană. Cei care vă conduc nu au niciun interes în a vă ridica standardul de viață, căci bunurile societății sunt împărțite între capii partidelor politice, membrilor parlamentelor și guvernanților. La popor mai ajunge ceea ce a scăpat printre degetele celor care împart bogațiile țărilor. Corupția este comportamentul cel mai des întâlnit la oamenii politici actuali. Prin supușii lor plătiți și răspândiți în mijloacele de informare, ei abat atenția popoarelor de la problemele esențiale, formând adevărate perdele de fum, la adăpostul cărora ei își continuă nestingheriți acțiunile de jefuire a bogățiilor și spolierea maselor. Aveți într-o proporție covârșitoare o mass-medie aservită celor corupți și întreținută din munca lucrătorilor cinstiți.
In societățile civilizațiilor superioare, ocuparea unui post în guvern sau a oricărei funcții de decizie este o onoare specială conferită numai pentru că cel ales dovedește într-adevar responsabilitate și devotament în treburile cetății sau ale țării. Deocamdată, modelele de conducere a societății voastre vor mai funcționa pentru o perioadă, dar ele vor fi înlocuite cu unele noi, mult mai eficiente, în care se urmărește și se realizează o mai directă legătură între factorii de decizie și populație.
În societățile galactice, guvernarea este realizată prin mijloace colective cu informarea și participarea directă a tuturor cetățenilor națiunii.
In prezent, vouă vă lipsesc tehnologiile adecvate pentru a putea înființa un model asemănător de guvernare. 
Noi intenționăm să vă ajutăm să dezvoltați această tehnologie interactivă complexă și să vă arătăm cum să optimizați folosirea ei. Desigur, acest lucru nu se va putea face decât după contactul cu lumea voastră, recunoscut în ambele sensuri, și oficial, după care noi am putea începe o serie de emisiuni, explicand în detaliu tot ceea ce vi s-a ascuns până acum. 
Conceptul de guvernare care există la voi, se va schimba total în sensul că vocea fiecăruia va putea fi auzită și nimeni nu-și va permite să vorbească în numele altcuiva, dacă nu cumva i s-a atribuit în mod special această procură. Așa funcționează națiunile stelare.
Namaste ! Noi suntem Maeștrii Ascensionați !
In continuare, vom face o prezentare generală a ceea ce se întamplă.
Noi ne folosim societățile noastre sacre și secrete pentru a emite o serie de directive care pun la punct mijloacele prin care să vă prezinte noua realitate. 
Desființarea monopolului deținut de forțele întunericului asupra puterii și bogăției pe planeta voastră și controlul exercitat de aceste forțe asupra ființelor umane este preocuparea de bază a acestor societăți.
I-am informat pe întunecați că legiunile Luminii sunt ferm hotărâte să oprească ceea ce foștii lor stăpâni, Anunnaki, au pus la cale cu 13 milenii înainte. 
Autorizați printr-un număr de decrete și directive primite de la Înaltele Sfere Divine, colaboratorii noștri scot la suprafață corupția și fărădelegile domniei întunericului si pun la punct mijloace pentru eradicare acestor stări de lucruri. Ne referim în special la contribuția pe care o are civilizația subterană a Agarthei si celelalte, aflate  din Interiorul Pământului.
Suntem, în acest moment, gata să anunțăm victoria noastra finală!
Impreună, noi am ținut piept cu succes întunericului, chiar dacă această luptă a durat mai mult decît se anticipase inițial. 

Scopul nostru este să vă eliberăm din sclavie și să oferim libertate și prosperitate pentru toți. Acest lucru ne va ajuta să vă convingem de înalta valoare a Înțelepciunii Divine. Avem certitudinea că la efortul nostru se va adăuga și cel al umanității pământene, care înțelege din ce în ce mai clar importanța ascensionării în dimensiunea a 5-a a Mamei Pământ și a ființelor umane deschise acestui proces, care prevede și unificarea voastră cu cei din interiorul planetei. Ceea ce se va întâmpla nu peste mult timp vă va uimi și vă va face fericiți.

Ajutorul pe care vi l-am acordat în revenirea voastră la Lumină, a fost unul plin de satisfacții. Următorul pas va fi să vă facem cunoștință cu familia voastră extinsă prin univers (și nu numai), ceea ce se va întâmpla înainte ca voi să vă încheiați călătoria sacră programată la sfârșitul ciclului actual.
Agarthienii au privit și au așteptat cu răbdare și încredere momentul potrivit pentru a se arăta la suprafața planetei și pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele lor în multe domenii. Dealtfel, mulți dintre voi vor fi invitați să pășească în lumea lor interioară, pentru a le cunoaște la fața locului habitatul pe care și l-au creat cu multe mii de ani în urmă. Vi se vor arăta lucruri în materialitatea fizică pe care voi le credeți imposibile și care vor justifica nașterea unei științe cu totul nouă. Veți cunoaște, în sfârșit, adevărata voastră istorie, mult diferită de ceea ce credeți acum.
Într-un fel, noi toți suntem extratereștri, nevoiți cândva să se adapteze unor condiții vitrege, pe care le oferea planeta Pământ, în acele vremuri de început.
În programul vostru actual suntem incluși și noi, ca ființe ale unor civilizații înalt tehnologizate și cu existență în dimensiuni superioare, angajați în edificarea unei societăți umane superioară din toate punctele de vedere, dar, mai cu seamă, din perspectivă spirituală.
A sosit timpul pentru ca ceva cu adevărat minunat să se manifeste pe planeta voastră!
Să știți, dragii noștri, că Resursele și Prosperitatea fără limite aflată în ceea ce voi numiți a fi Rai, vă vor aparține fără restricții.
Așa să fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (Fiți Unul, fiți în fericire!)  

SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu