..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 ianuarie 2012

Mesajul Federației Galactice


(13 ian. 2012; channeler: Greg Giles)

Dragilor, aveți un anumit grad de responsabilitate față de voi înșivă, şi un altul față de ceilalți. Acum a venit vremea când trebuie să vă concentrați în totalitate asupra voastră înșivă pentru a înțelege cât mai exact ce ar trebui să mai faceți, ce modificări să aduceți în comportamentul propriu, pentru a vă asigura o creștere cât mai importantă și rapidă a nivelului vostru spiritual. Vă aflați într-o perioada în care călătoria voastră colectivă depinde de acțiunile individuale ale fiecăruia dintre voi, pentru a forma o rezultantă care să vă conducă la un rezultat perfect. Acțiunea fiecăruia dintre voi, necoroborată cu cea a colectivității poate conduce la rezultate nedorite și nebenefice pentru societatea umană.

Experienţa voastră în dualitate s-a bazat pe separare, izolare și interese divergente în care a funcționat legea concurenței, a luptei unuia împotriva celorlalți, a intereselor de grup, a luptei pentru supraviețuire. Aceste concepte și principii de viață nu mai pot exista în Noua Eră. Altele vor fi în viitor mecanismele societății umane, altele vor fi ideile care vor sta la baza dezvoltării omenirii. Va trebui să învățați să fiți cu adevărat o colectivitate în care interesul fiecăruia să se regăsească în interesul general. Veți construi Noua Societate în deplină armonie de acțiune, gândire și simțire. Va fi o societate pașnică și prosperă, o societate deschisă colaborării și într-ajutorării, spre folosul fiecărui membru al acelei societăți. Umăr la umăr, vă veți recuperea planeta, vă veți face o viață luminoasă, lipsită de ură, invidie și dorință de acaparare a unor bunuri în defavoarea altora. Vă veți construi o societate a abundenței, iubirii și concordiei. Nu vor mai exista forțe ale întunericului care să vă provoace sau să vă convertească în ființe egoiste și acaparatoare. Veți constata, pentru prima oară, după eoni de dezbinare și pauperizare, cum acționează legile naturale ale abundenței și veți înțelege modul în care Creatorul a proiectat lumile universurilor.

Evenimentele stau să înceapă, așteaptă semnalul care să le pună în mișcare. Toate forțele sunt pregătite să funcţioneze la nivelul la care au fost gândite, pentru a pune în operă faza următoare a Planului Global, în care este prevăzut și contactul cu reprezentanții civilizațiilor extraterestre.

Toată suflarea așteptă ’’lumina verde’’ pentru a începe marea și multașteptata lucrare a lui Dumnezeu. Multe schimbari se vor produce în foarte scurt timp pe planeta voastră și în componența ființei fiecăruia dintre voi. Va fi o perioadă efervescență, plină de avânt și emulație, o perioadă cu cotă emoțională maximă și înalt grad de spirit civic. La nivel individual și colectiv, schimbările vor fi radicale și de necomparat cu ceea ce ați văzut până acum, sau ați fi bănuit că poate exista. Veți înțelege că lungul și epuizantul vostru efort, desfășurat în multele voastre vieți, pe care le-ați avut pe planeta Pământ sau altundeva, a meritat cu prisosință. O, Doamne, ce mare bucurie ne-ai pregătit, nouă și fraților noștri de pe Pământ!!

Cu adevărat, în pace se va regăsi pacea, calmul și serenitatea în care fiecare și toți la un loc vor prospera și se vor înălța la cote de civilizație nemaiîntâlnite.

Mulți dintre voi nu au cunoscut niciodată pacea. Chiar şi atunci când mass-media nu a trâmbițat războiul, forțele militare secrete nu au stat degeaba ci s-au pregătit de război, făcând totul ca el să se întâmple. Chiar atunci când un conflict nu era în desfășurare și nici măcar iminent, forțele potrivnice și-au zăngănit armele, reproșurile și invenctivele au circulat dintr-o parte în alta, peste capul popoarelor înfricoșate că urgia se va declamșa. Aceste tobe încă nu au fost reduse la tăcere, dar aceasta se va întâmpla în foarte scurt timp. Reverberațiile posibilelor conflicte militare vor fi reduse la tăcere cât de curând, pe întreaga planetă de către noile energii care au fost trimise pe Terra. Setea de război și cucerire va fi extirpată din mințile înfierbântate ale conducătorilor militari.
Este greu de estimat cât de departe poate ajunge o societate în care domnește pacea și concordia. Nelimitate sunt posibilitățile ei de dezvoltare materială și spirituală, dacă nu vor mai exista forțe militare care să înghită majoritatea valorilor făurite de popoare. Fără armate și armament, lumea va arăta cu totul diferit. Efortul omenirii va fi canalizat spre progresul tehnologiilor de pace, puse în slujba bunăstării fiecărui pământean.

Majoritatea dintre voi ați auzit povești despre orașe construite din aur și existente în vremuri imemoriale. Deși acestea rămân basme de spus copiilor la culcare, ele cuprind frânturi de adevăr în sensul că terenuri extraordinar de fertile și cu un subsol plin de bogății, au pierit sub ape. Bogății inestimabile de natură culturală, tehnică și obiceiuri, au dispărut din cauza unor conflicte militare sau din cauza cutremurelor de pământ, majoritatea produse tot din cauza războaielor. Noua Lume va fi interesată ca părintr-un efort conjugat și plin de devotament să recupereze trecutul umanității care să poată fi reevaluat și cunoscut de lumea de mâine. Mulți dintre voi își vor face un titlu de onoare din voluntariatul pentru regăsirea și recuperarea trecutului strămoșilor voștri. La această vastă și merituasă întreprindere, vom lua parte și noi, cu experiența, tehnica și utilajele de care dispunem.

Noi suntem Familia voastră din stele.

SURSA : http://ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu