..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 ianuarie 2012

MESAJ DE PE NAVA SPAȚIALĂ ALPHA.


Comand.Sophin
(2 ian. 2012; channeler: Kris-Won)

Salutări de pe Nava spațială Alpha!

Dragi fraţi şi surori, ne face multă plăcere să vă spunem despre realizările obținute împotriva conspirației celor care au menținut până acum popoarele lumii voastre în necunoaștere și dezinformare, cu scopul de a prezerva pentru grupul lor puterea și bogățiile materiale ale planetei.

La acest efort conjugat, ne aducem și noi contribuția, militând ca forțele oneste și bineintenționate să înlăture de la guvernarea statelor, reprezentanții neloiali popoarelor pe care pretind că le reprezintă, dar pe care, în fapt, le spoliază. Bogățiile planetei voastre sunt date pentru a fi utilșizate de întreaga populație în mod egal, fără ca să mai existe unii „mai egali decât alții”. În ultimele luni se observă cum întunecații sunt tot mai costrânși și cedează presiunii celor oprimați, fiind obligați să acționeze în interesul maselor populare, singurele făuritoare de valori.
 
Cei care au deținut și încă mai dețin controlul asupra întregii voastre civilizații, în ceea ce privește economia și puterea financiară, nu au niciun fel de scrupule în a face tot ceea ce încă mai pot, pentru a nu ceda puterea, chiar dacă, pentru aceasta, vor trebui să sacrifice popoarele și planeta. Aceste forțe oculte, își construiesc buncăre subterane, care să le servească de adăpost, în cazul în care o conflagrație mondială va fi amorsată. Numai că Forțele Luminii acționează din ce în ce mai eficient zădărnicind aceste eforturi ale întunecaților. Se fac eforturi, încununate de un evident succes, pentru formarea unor guverne compuse din ființe pline de lumină, altruiste și hotărâte să aducă bunăstarea pe planetă, pentru toți oamenii, indiferent de rasă, limbă, ideologii sau obiceiuri.

Un rol extrem de important în acest demers îl dețin mijoacele media neaservite și în primul rând internetul, care oferă multiple posibilităși de comunicare și socializare. Apariția internetului și a altor mijloace de comunicare modene se datorează influenței și îndrumării de care s-au bucurat specialiștii voștri din partea civilizațiilor dezvoltate ale universului. S-au obținut mari rezultate în influențarea nivelului de intuiție al acestor specialiști care au fost îndrumați (la modul neconștientizat de ei) să găsească soluții neașteptate în rezolvarea multor probleme de înaltă tehnologie, extrem de necesare avansului tehnologic al umanității voastre.

Celor care păstrează și țin activate căile de comunicare telepatică cu civilizațiile universului, le mulțumim pentru efortul pe care-l depun cu scopul de a trezi, de a conștientiza un număr din ce în ce mai mare de umani. Ajutorul Lucrătorilor în Lumină este inestimabil, dat fiind faptul că accelerează procesul de ridicare a conștiinței generale și acumulează lumină, pe care o utilizează nu numai pentru elevarea sufletului lor dar și a celor rămași încă în urma, precum și pentru înălțarea Gaiei. Din cauza lor, marile corporații ale inducerii în eroare și ascunderii adevărului, au din ce în ce mai grave și insurmontabile probleme, când este vorba de a păstra lumea în întunericul necunoașterii.


Politica marilor corporații și companii petroliere este de a împiedica prin orice mijloace dezvoltarea micilor întreprinderi pe care, prin intermediul unităților bancare pe care le controlează, le sufocă prin dobânzi înrobitoare, ipoteci și ordine executorii, care-i bagă pe întreprinzători în faliment. (Nota C.M.: Pentru a-i ajuta pe micii întreprinzători, noi, beneficiarii de servicii și bunuri, trebuie să încercăm să le promovăm produsele, renunțând, pe cât este posibil, să cumpărăm produse din marile magazine, chiar dacă cele ale micului producător pot fi cu puțin mai scumpe. In acest fel putem ajuta la salvarea IMM-urilor, implicit la redresarea economiei pe baze sănătoase). De fiecare dată când achiziționați un bun aparținând unei mari companii, societăți, trust, amintiți-vă că în bunul pe care-l cumpărați este înglobată și necinstea și rapacitatea patronului dar și exploatarea muncitorului care l-a făcut pe bani puțini, de teama de a nu fi aruncat în stradă.

 
Iată că, tocmai am intrat în anul 2012, an care va rămâne în istoria civilizației umane ca anul de cotitură, cel care va fi asigurat trecerea la o Nouă Eră.

Este un an al schimbărilor profunde la care voi veți fi martori, va fi anul când economia și politica lumii voastre se vor clădi pe o bază mult mai sănătoasă, fără corupție, fără exploatare, fără nedreptate. Omenirea va înțelege în viitor că Gaia este bunul lor cel mai de preț, pe care trebuie să-l apere și să-l protejeze, așa cum și ea, la rândul ei, o face cu toate ființele de pe ea. Frumoasa voastră Planetă Albastră, va trebui ca în viitorul apropiat să redevină o planetă strălucitoare, plină de promisiuni pentru toți, așa cum a fost ea zămislită de Creator.

Totul va trebui să se revigoreze, să întinerească și să se înveselească. In viitorul acestrei planete, omul va fi prietenul animalelor de toate speciile, carnivorele vor trece la regim vegetarian, apele vor fi limpezi, munții împăduriți și o vegetație diversă și bogată va asigura belșugul tuturor.


Oceanele nu se vor mai năpusti peste uscat, vulcanii se vor domoli, cerul va fi clar și soarele îmbietor.

Oameni ai Pământului, aveți la ce visa!. Depinde de voi ca toate acestea să devină realitatea voastră cotidiană.

Pământul, se va ridica în totalitatea lui în dimensiunea a 5-a (Nota C.M.: Din declarațiile Gaiei, mai este de ridicat în dimensiunea a 5-a doar corpul fizic al planetei, restul având deja ascensiunea încheiată).


Totalitatea planetei se va afla în dimensiunea superioară numai după ce corpul fizic al planetei va fi curățat total de energia întunericului.
A venit timpul și pentru acest ultim pas.

Suntem fericiţi şi încântaţi să vă primim în Marea Familie Universală din care, din motive cunoscute și de voi, ați lipsit o lungă perioadă de timp..
Fiți fericiți căci multașteptatul moment e foarte, foarte aproape!

Comandorul Sohin

SURSA: http://galacticchannelings.com


(C.M.)

Un comentariu:

  1. Multumim Marii Familii Universale-Multumim Comandorului SOHIN-pt minunatele mesaje de incurajare, fratii nostri Galactici sunt printre noi,"NOI SUNTEM" PREGATITI,ajutând si pe ai nostri frati de aici,va iubim mult si ne e tare,tare dor,dor de voi...Amma28...

    RăspundețiȘtergere