..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

MESAJ DE LA PLEIADIENI.

Greg
(19 January 2012; channeler: Greg Giles)

Motoarele de căutare pe Internet sunt un aliat în războiul de informare şi dezinformare. A fi bine informat este sarcina fiecăruia dintre voi, deoarece, o largă paletă de cunoștințe poate fi abordată prin mijloacele actuale, care vă stau la dispoziție.

O multitudine de întrebări își pot găsi acum răspunsul căutat. Cea mai mare parte a informațiilor care nu eludează adevărul pot fi găsite pe calea inimii și mai puțin a raționamentelor. De multe ori, o fotografie frumoasă poate răspunde la o întrebare dacă atunci când este privită deblochiază emoții îngropate adânc în inconștientul vostru

Noi vedem cum foarte mulți dintre voi caută răspunsuri şi ne minunăm cum de nu le aflați din mediul înconjurător care mustește de răspunsuri. Am fost tu de monitorizare pentru vârstele, prin ani de foarte devreme si mii de vieti de formare de ani în urmă dumneavoastră, până în ziua de azi. Noi v-am observat permanent, utilizându-ne fluxul neîntrerupt de conștiință, cum legile dualității vă fac s-o luați de la capăt, în ceea ce privește conștiența, de fiecare dată când v-ați luat alt corp. Noroc că subconștientul vostru a păstrat întreaga experiență acumulată de-a lungul tuturor vieților pe care le-ați avut, experiență care vă va fi restituită după ce veți ajunge în dimensiunile superioare.

V-am văzut cum ați crescut și ne declarăm copleșiți de viteza cu care ați progresat, de ritmul în care ați recuperat rămânerile în urmă. Avem deplină încredere că veți trece cu bine în noile dimensiuni, atunci cînd toată uitarea se va retrage și veți descoperi vastul vostru bagaj de cunoaștere, pe care l-ați acumulat în experiențele vieților trecute. Credem că veți trăi clipe minunate când veți avea posibilitatea să vă revedeți filmul înteg al vieților voastre de până acum. Atunci veți fi deacord cu noi că saltul vostru în noua conștiință va fi fost unul grandios, nemaiîntâlnit în univers.

Reţineţi că fiecare zi pe care o trăiți acum înseamnă încă un pas către momentul de vârf al evoluției voastre din acest ciclu. Aceasta arată cât de importantă este fiecare zi, fiecare oră, pe care o parcurgeți și ce util este fiecare efort pe care-l faceți în direcția devenirii voastre.

Astăzi, noi suntem ocupați cu cu pregătirile pentru reîntregirea familiei noastre cu voi, fraţii şi surorile noastre. Deși multe mai sunt de făcut în puținele zile care au mai rămas până la sfîrșitul acestui an, suntem siguri că vom finaliza aceste sarcini în timp util, astfel ca momentul să vă găsească cât mai bine pregătiți pentru saltul ascensionării. Vedem acum această zi în mod clar la orizont, şi știm că trebuie să fim atenți pentru a depăși cu bine datele cu risc.

Am fost întrebați de către channeler-ul nostru, Greg, dacă putem clarifica ce este cu acele sunete misterioase care par a veni din cer, sau care par a fi ecouri. Noi considerăm că sunt efectul punților care se realizează între mintea voastră, corpul vostru și tărâmurile superioare. Nu sunt cuvinte sau expresii menite să vă stimuleze imaginația poetică ci efecte ale unor modificări fizice care au loc în creierul vostru care face conexiuni cu corpul vostru și cu universul. Scopul este acela al îmbunătățirii percepțiilor și lărgirii sferei de înțelegere, dincolo de ceea ce vă oferea planul dualității. Acele sunete ciudate nu sunt pure închipuiri ci realități și efecte decurgând din ascensiunea ființei voastre. Ascultați acele semnale și încercați să le percepeți și să le înțelegeți mai ales cu inima, cu sufletul. Se construiește în această perioadă Podul vostru Curcubeu,

Acesta este Podul vostru Rainbow. Despre Antahkarana (sistemul de legături realizat în structura corpului nostru mental) se vorbește în știința spirituală antică și care are la bază ideea că " precum e sus, aşa este și jos", adică: ceea ce are loc la nivel macro, se întâmplă și în planul micro (
Nota C.M.: comparați de ex. structura universului cu cea atomică). Antakarana are în multidimensionalitate sensuri multiple.

Este perioada când ființa voastră construiește poduri (punți) către ceruri, care vă vor ajuta să vă extindeți și să călătoriți în tărâmurile superioare.

Suntem Familia voastră din Stele.

SURSA: ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu