..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2011

MANUALUL SUPRAVIEŢUIRII (1)


(23 august 2011; channeler Aisha North)

Prefaţă
Această carte va conţine mai multe informaţii decât ceea ce se cunoaşte din înţelepciunea convenţională.
Vor fi tratate pe larg chestiuni care privesc originile creaţiei, dar mai cu seamă, starea de lucruri din sistemul vostru planetar.
Noi venim dintr-o îndepărtată galaxie, faţă de cea căreia-i aparţineţi voi.
Uneori veţi avea impresia că ceea ce vă comunicăm este scos din filmele voastre SF.
Ne folosim în aceste comunicări de vasta cunoaştere de care dispunem şi care se regăseşte şi în infinitul depozit al bibliotecii universale (akasha).

A sosit momentul în care sarcina noastră de a vă lărgi sfera de cunoaştere, trebuie să o punem în practică deoarece aţi ajuns la acel nivel care vă permite o înţelegere mai largă a realităţilor universale.

Este neîndoielnic faptul că voi, ca specie umană, aţi condus foarte prost sistemul planetar pe care l-aţi primit pentru a-l utiliza şi a-l dezvolta. Aţi mers pe calea distrugerii a ceea ce vi s-a încredinţat folosind o găndire meschină, egoistă care nu vă putea conduce decât la auto-distrugere. Lăcomia de putere v-a corupt mintea până cănd aţi fost pe punctul de a distruge complet viaţa de pe planetă, numai pentru a căştiga averi şi bani. Lăcomia şi iresponsabilitatea voastră au atins cote greu de imaginat, fără să ţineţi cont că prin atitudinea voastră nesăbuită mii si mii de specii de viaţă animală sau vegetală au fost distruse pentru totdeauna.
V-aţi revendicat constant, în întreaga voastră existenţă, dreptul de a scormoni în măruntaiele planetei pentru a-i lua bogăţiile pe care nu voi ci Creatorul le-a pus acolo, pentru ca planeta să fie viguroasă şi capabilă să vă asigure sănătatea şi evoluţia.
Nu v-aţi îndepărtat prea mult de marginea prăpastiei căci a-ţi crezut prea devreme că punctul critic a fost depăşit.

Omenire a planetei Pământ: AI MERS PREA DEPARTE! Dacă nu te opreşti din distrugere, vei ajunge la o moarte sigură.                                                                                         

Multe civilizaţii ale universului vă ajută, dar voi aţi înţeles greşit că sarcina de salvare nu este şi a voastră. Mai mult încă, din cauza lăcomiei, stupidităţii şi ignoranţei, aţi continuat nestingheriţi să loviţi în ceea ce vă susţine. OPRIŢI-VĂ MĂCAR ACUM CĂND ÎNCĂ SE MAI POATE FACE CEVA!!
Sarcina noastră este să codificăm informaţia astfel încât voi s-o înţelegeţi şi, astfel, să acţionaţi în consecinţă. Aceasta înseamnă că trebuie să faceţi front comun şi să vă curăţaţi planeta de toată mizeria pe care aţi creat-o, de toată poluarea din aer, din ape şi din sol. Este nevoie să vă curăţaţi propria fiinţă, dacă vreţi să vă crească frecveţa de vibraţie, singura cale prin care vă puteţi salva şi evolua.

Deţinănd informaţia corectă, care vă pune faţă în faţă cu adevăratele stări de lucruri, dacă vreţi să vă salvaţi pe voi şi pe semenii voştri, TREBUIE SĂ ACŢIONAŢI !
Sarcina este în primul rând a voastră.
Deţinem tehnologii care vă pot ajuta în această vastă acţiune de curăţare, dar “până vine maşina”, voi strângeţi gunoaiele, şi nu mai faceţi altele!

Vă cunoaştem logica şi ştim că la început veţi trata cu dispreţ şi nepăsare acest mesaj. Măcar de data aceasta, care poate fi ultima, opriţi-vă şi gândiţi mai mult ! 
Nouă ne este bine; ce interes am avea să vă impunem ceva? 
Luaţi-o ca pe un avertisment frăţesc nu ca pe o ameninţare. 
Planeta voastră a atins nivelul la care şi-a asigurat existenţa (cu sau fără umanitate pe ea). Dar, voi, ce hotărâţi să faceţi?

(C.M.)

luni, 22 august 2011

TREZIREA INIMII PRIN Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya si Maestrul Saint Germain.


(20 august 2011; channeler: Natalie Sian Glasson)

Ms.Kuthumi
Fiinţe iubite şi încântătoare din lumină de pe Pământ, ne folosim de conjunctura energetică favorabilă pentru a vă reţine atenţia asupra unor probleme actuale de pe planeta voastră. Trei maeştri înălţaţi (Kuthumi, El Morya şi Saint Germain), reuniţi într-o singură voce, vrem să vă împărtăşim unele informaţii de utilitate în această ultimă perioadă a tranziţiei sistemului vostru planetar. Creatorul a cerut ca umanitatea, aflată pe planetă în acest foarte special şi spectaculos timp al înălţării spre dimensiuni superioare, să-şi ţină activată (deschisă) cât mai mult posibil chakra inimii, pentru a primii energiile divine ale purificării şi înălţării sufletului. Înaltele spirite, fiinţele de lumină, vor accesa chakra inimii celor care o lasă deschisă, chiar şi în timp ce ei dorm.  
După cum ştiţi, intrăm într-un nou ciclu energetic pentru care se fac preparative deosebit de intense. 

Saint Germain
Noi, Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya şi Maestrul Saint Germain am fost învestiţi cu energii din sufletul Creatorului, pentru a transmite omenirii voastre voinţa celei mai înalte Autorităţi Divine. În acest scop vom lucra intens cu frecvenţele chakrei inimii fiinţelor umane angajate în procesul de ascensionare.
Aceste vibraţii de lumina au o culoare albastru-levandă şi sunt menite să creeze sentimente şi dorinţe de aliniere a fiinţei la armonia divină, atitudine de acceptare, pace şi relaxare.

Lumina albastru lavadă aduce energii de relaxare care ajung în fiinţa voastră prin chakra inimii (Anahata). Totodată, aceste vibraţii luminoase vor aduce vindecare şi împăcare celor care se considerau separaţi de Dumnezeu, ca urmare a experienţelor pe care le avuseseră în această viaţă sau anterior. Va exista o alinare a durerii şi regretelor provocate de pierderea, din diverse motive, a unor fiinţe dragi, fie prin moarte fie prin acţiuni judecătoreşti.  
 Pentru mărirea efectelor acestor energii, cine doreşte poate să practice acel tip de respiraţie indicată în manualele yoghine de pranayama.
Este important că acest proces are loc acum în domeniul de frecvenţă caracteristic chakrei inimii. Beneficiarii acestor energii vor fi mai plini de compasiune şi de sentimente de iubire necondiţionată. Asigurarea unei curgeri libere a acestor energii vă va da o putere mai mare de înţelegere, un mai mare grad de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru, mai multă lumină în inimile şi sufletele voastre.
El Morya
Un sentiment de pace extraordinară şi echilibru vor resimţi toţi cei care vor fi deschişi acestor vibraţii, modalitate prin care aceste fiinţe vor putea împărtăşi şi celorlalţi această minunată experientă.
Datorită vibraţiei albastru - lavandă va apărea o stare de profundă relaxare; la limită unii dintre voi putând să aibă stări pasagere de letargice, oarecare somnolenţă, un fel de indiferenţă însoţită de un sentiment de siguranţă că nimic rău nu li se poate întâmpla.
Vă veţi creşte perioda de vitalitate. Nu vă neliniştiţi dacă veţi avea tendinţa de a vă reaminti anumite momente când aţi suferit din varii motive. Aceasta va fi o reacţie normală  prin care subconştientul vostru va dori să scoată din ceea ce este stocat în câmpul vostru auric, pentru a aduce vindecare fiinţei voastre totale. Este timpul purificării şi inventarierii depozitelor karmice şi eliberării a tot ceea ce nu vă mai serveşte.

În această amplă acţiune de reordonare şi restructurare a fiinţei voastre, puteţi apela la  noi: Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya şi Maestrul Saint Germain pentru a vă ajuta în munca aceasta în care este implicată chakra inimii.                                                                           

O puteţi face înainte de culcare când puteţi invoca şi vizualiza cum o lumină cu vibraţia culorii albastru-lavandă vă pătrunde fiinţa prin centrul de forţă al linimii.
Spuneţi: Invoc energia divină cu vibraţia albastru-lavandă, trimisă de Mestrii Kuthumi, El Morya şi Saint Germain, pe care îi rog ca în această noapte să mă asiste la încorporarea acestei vibraţii în întreaga mea fiinţă. Doresc ca fiinţa mea totală să fie cuprinsă de o stare de profundă linişte, înţelegere şi iubire. Fie ca vibraţia albastru de levandă să vindece rănile din trecutul vieţii mele acutuale şi veţilor anterioare şi să-mi purifice fiinţa. Maeştrilor Kuthumi, El Morya şi Saint Germain, vă rog să integraţi fiinţa mea într-un triunghi de lumină cuprins între voi”
Imaginaţi-vă cum Maestrul Kuthumi stă în faţa voastră iar în părţile laterale se află Maestrul El Moryia, respectiv Maestrul Saint Garmain. Gândiţi şi spuneţi că acest triunghi de energie asigură protecţia voastră totală şi că se începe procesul vindecării fiinţei voastre. (Se lasă timp pentru a experimenta acest lucru)
Spuneţi:" Energia primită prin chakra inimii dizolvă toată tensiunea, stresul, frica şi toate blocajele din fiinţa mea. Acum!"Mai rămâneţi în această stare de totală deschidere şi mulţumiţi celor trei Maeştri pentru ajutorul şi asistenţa pe care v-au acordat-o.

Întregul exerciţiu va dura cca 20 de minute. În tot acest timp respiraţi profund şi rar, simţiţi-vă cât mai confortabil.
Natalie
Incercaţi ca în fiecare zi, atunci când vă puteţi permite câteva momente de repaus, să vă imaginaţi cum în jurul chakrei inimii voastre se formează, o zonă de energie albastru lavandă care vă asigură sănătate perfectă şi protecţie.
Ori de cîte ori vă încearcă o stare de disconfort, de oboseală, de nelinişte sau enervare, apelaţi la chakra inimii, vizualizând de fiecare dată cum este înconjurată de lumina divină a albastrului de lavandă.
Noi suntem mereu aici pentru voi şi vă iubim necondiţionat; apelaţi la ajutorul nostru ori de câte ori doriţi şi aveţi nevoie de un prieten.
Cu dragoste,
Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya şi Master Saint Germain


SURSA : http://lightworkers.org
(C.M.)

sâmbătă, 20 august 2011

Privind vindecarea şi stăpânirea minţii 444


De la Arhan. Metatron

(9 August 2011; channeler: Susan Elsa)

Iubite suflete din planul Pământului fizic,
Eu sunt Metatron, cu care vă întâlniţi mai rar, dar când o fac, au loc anumite schimbări sau vindecări.
Arhan. Metatron
În Egiptul antic, eram numit THOTH, motiv pentru care Portalul meu energetic se află amplasat în această ţară,  în zona Luxor/Aswan.
 

Din cele mai vechi timpuri, au existat mai multe etape în evoluţia fiinţei umane, ajungându-se la momentele cruciale ale încheierii unui ciclu cosmic. Eu sunt absolut mandru de ceea ce a realizat fiinţa umană pe drumul evoluţiei sale, chiar dacă uneori alegerile unora dintre voi au întârziat atingerea mai devreme a unor nivele de evoluţie superioare. Important este că, în ultima etapă, multe suflete au cunoscut mari creşteri în evoluţie. Dragul meu Arhanghel Mihail a explicat de curând importanţa portalului energetic care se va deschide pe 11.11.11.Vă rog să contaţi şi pe ajutorul meu ocazionat de deschiderea acestul ultim şi foarte important portal energetic, înainte de 12.12.12..
Eu sunt Maestru al Gândirii şi înţeleg toate stările prin care trece fiinţa voastră în această perioadă de profunde prefaceri. Văd că folosiţi cu sârguinţă energiile de vindecare pe care le primiţi.Vă confirm că acţiunea de purificare din sistemul vostru planetar, dar şi din interiorul vostru, continuă. Vă puteţi imagina, cum toate depunerile fetide din voi şi din jurul vostru sunt înmuiatre şi apoi spălate, ajungând ca locurile curăţate să aibă claritatea cristalului pur.

Ascensiunea voastră nu se referă la translatarea corpului vostru fizic, deşi pot exista şi au existat în istoria omenirii şi asemenea cazuri. În corp fizic sau în spirit, viaţa nu se opreşte niciodată deoarece Creatorul i-a asigurat veşnicia. Şi cum ar putea fi altfel din moment ce toată creaţia face parte din Creator. A accepta opusul ar însemna că părţi din Creator ar putea fi anihilate, ceea ce este imposibil.

În prezent au loc pe planeta voastră dese plecări în grupuri mai mari sau mai mici. Tot astfel, ascensiunea în grup în dimensiuni superioare se va produce în această încheiere de ciclu cosmic. Fiinţe cu niveluri identice sau apropiate se vor regăsi pe calea spre dimensiunile superioare şi aceasta va aduce mai multă siguranţă şi acceptare din partea fiecăruia. Voi nu puteţi fi deconectaţi niciodată de Creatorul vostru faţă de care, la un moment dat, se poate crea impresia unei separări. Dar luminiţa care vă orientează în labirintul existenţial va exista totdeauna pentru ca cei care au ales să se îndepărteze oricât de mult de ACASĂ, pentru a experimenta orice au ales, să poată regăsi calea de  întoarcere. Un fir nevăzut dar indestructibil vă va lega veşnic de SURSĂ.
Doresc, de asemenea, să mă refer la ceea ce este foarte drag şi important pentru mine: Mama Natura.
Deşi planeta a trecut prin multe situaţii grele, uneori limită, ea se află în prezent aproape în deplinătatea forţelor sale şi nu există nicio temere că ar putea să intre în colaps. 

Încă mai există multă poluare, multă distrugere provocată de om, se mai menţin multe tehnologii care murdăresc apa, aerul, solul şi subsolul planetei. Mai au loc multe defrişări care afectează plămânii Pământului.  Se mai săvârşesc multe acte de nedreptate socială, religioasă, economică etc. 
Acţiunea de purificare continuă neabătut.
Prin ajutorul pe care l-a primit din Înaltele Sfere şi de la avansatele civilizaţii ale universului, planeta şi-a reluat ascensiunea şi este la un pas de a face saltul într-o dimensiune superioară.
Mama Natură este ca o femeie care trebuie iubită şi ocrotită în calitatea ei de fiinţă feminină, de mamă şi iubită deoarece de condiţia ei depinde stare de sănătate a fiinţei umane.

Văd cum unii dintre voi îşi fac griji din cauza frecventelor schimbări care au loc pe planetă, schimbări care duc la producerea unor cutremure, inundaţii, alunecări de terenuri, incendii etc. Trebuie spus că acele manifestări pe care şi le-a prins în program Mama Gaia, au un scop benefic, de purificare a negativităţii acumulată pe planetă de-a lungul istoriei. Fără această curăţenie materială, energetică şi morală, planeta ar avea dificultăţi în a-şi realiza programul de ascensiune, atât al ei, ca entitate, cât şi al sistemului planetar, din care face parte şi fiinţa umană.

Prin manifestările atipice care au loc acum în toate zonele, Mama Natură doreşte să arate unde mai există poluare fizică sau morală. Ea vrea să impulsioneze colectivităţile de oameni să gândească mai mult la actele pe care le întreprind şi să-şi modifice corespunzător atitudinea şi acţiunile. Acesta poate fi comparat cu un act de demachere pentru a scoate la iveală realităţile nefardate ale fiinţelor umane, rănile care trebuie vindecate şi în ce direcţii şi locuri mai sunt lucruri de făcut. Este porunca lui Dumnezeu care vrea să salveze fiinţa umană şi să o ridice, împreună cu planeta, la noi standarede de viaţă şi civilizaţie.
În această cuprinzătoare acţiune de vindecare, fiecare dintre voi îşi poate aduce contribuţia. Prin liber arbitru, deschdeţi-vă inima si sufletul, pentru a primi şi transmite iubire Mamei Naturi.  
  
Mergeţi în natură şi îngrijiţi un copac, îmbrăţişaţi-l ca pe un prieten drag şi spuneţi-i că aţi înţeles, în sfârşit, mesajul de a răspândi numai iubire în jurul vostru. Gândiţi cu dragoste la tot ceea ce vă înconjoară şi doriţi-vă ca toată încărcătura negativă de pe planetă să dispară sau să fie alchimizată în iubire şi în bucurie.
Petreceţi în sânul naturii cât mai mult timp, dar, la plecare, faceţi ca nimic să nu arate că frumuseţea natirii a fost afectată. Toţi existaţi datorită Mamei Naturi aşa că este elementar să o ocrotiţi, să o menţineţi curată, să o îmbogăţiţi.
Susan Elsa
Când îmbrăţişaţi un copac, imaginaţi-vă cum din el primiţi şuvoaie de energie benefică şi lumină. Imaginaţi-vă cum energia iubirii voastre este preluată de fiinţa care este acel copac. Asemenea acţiuni nu rămân fără rezultat oricât ar fi unii de neîncrezători. Fiinţa voastră este energie condensată aflată într-un infinit ocean de energie. Conştiinţa  şi gândul vostru sunt energii de diverse calităţi şi vibraţii. Atunci, ce ar împiedica fluxurile de energie să nu poată interacţiona?

EU SUNT Arhanghelul Metatron si sunt Marele MAESTRU AL MINŢII.
Apelaţi la mine oricînd aveţi nevoie de ajutor pentru a primi inspiraţie şi soluţii. Apealţi la mine oricând ceva vă este neclar sau când vă aflaţi într-o stare de nehotărâre. Puteţi face ca IUBIREA şi LUMINĂ să existe permanent în trupul, mintea şi sufletul vostru.

Nu aveţi cuvinte pe Pământ care sa arate cât de multă iubire vă trimit fiecăruia dintre voi.
 
Arhanghel Metatron

SURSA :  http://lightworkers.org  
(C.M.)

miercuri, 17 august 2011

IMPORTANŢA CURAJULUI


Mesaj de la Arhan. GABRIEL

(22 July 2011; channeler: Shelley Young)

Salutări, dragilor
Suntem încântaţi şi onoraţi să fim în prezenţa sufletelor voaste care aşteaptă cu plăcere să ne întâlnească din nou. Parcă a şi crescut temperatura în această sală (râsete). N-o simţiţi?
Mulţi dintre voi au avut de depăşit diverse situaţii de loc uşoare în viaţa lor actuală. Problemele care v-au blocat în multele voastre preocupări s-au manifestat uneori cu duritate şi nu aţi avut de ales decât să vă confruntaţi cu ele, fără posibilitatea de a le ignora sau ocoli. Cu cât aţi tratat aceste probleme cu înţelegere şi cu acceptare, cu atât soluţionarea lor a avut loc mai lesnicios.
Energiile care s-au primit şi se primesc pe Pământ în acest an, au ca scop să ajute, o dată în plus, în ampla acţiune de vindecare a planetei şi fiinţelor umane, această acţiune făcând parte din programul divin în derulare pentru această zonă a creaţiei. Pentru a vă fi mai uşor, vă indicăm să trataţi totul cu calm, înţelegere şi iubire.
Cheia pentru a înainta pe calea obţinerii măestriei şi facilitatea de a ancora energia Noului Pamant este încrederea şi calmul în a privi şi accepta tot ceea ce se întâmplă în voi şi în jurul vostru, cu convingerea că o amplă acţiune de vindecare şi însănătoşire are loc pe planetă.
Lumina scormoneşte şi scoate la suprafaţă tot răul acumulat de omenire în multele secole şi milenii de existenţă. Aveţi curajul de a primi noul căci fără curaj învăţăturile şi credinţa nu pot fi valorificate în folosul vostru şi al celor care vă înconjoară.

Dragilor, vindecarea are nevoie de curaj. Nu este uşor să scoţi la suprafaţă răni ale trecutului, dar trebuie să aveţi curajul de a o face. Aduceţi totul la suprafaţă, la lumină, recunoaşteţi-vă (faţă de voi, faţă de cei pe care i-aţi lezat şi faţă de Dumnezeu) faptele şi gândurile pe care le-aţi depozitat în adâncul sufletului vostru, asumaţi-le cu iubire, şi apoi eliberaţi-le. (Nota C.M.: Tehnica eliberării energiilor faptelor trecute o găsiţi în articolul  ” Mesaj Andromedan”, publicat în 3 aug.2011 pe http://spirituletern.blogspot.com). 
Este nevoie de curaj pentru a trece dincolo de energiile de frică şi îndoială.
Este nevoie de curaj pentru a îmbrăţişa pe cine sunteţi voi cu adevarat, indiferent dacă în oglinda retrospecţiei vă vor apărea imagini pe care poate nu le-aţi dori.
Este nevoie de curaj extraordinar de a vă lumina ungherele în care poate aţi ascund fapte reprobabile, ferindu-vă să vi le afle lumea. 
 Dar nimic din ceea ce aţi dosit nu este necunoscut Divinităţii, nimic din ceea ce aţi pus acolo nu va dispărea şi nu vă veţi elibera de legătirile energiilor pe care le-aţi polarizat când aţi făptuit ceva bun sau rău ( NotaC.M: Şi cum, de obicei ascundem ceea ce nu ne avantajează, depozitul din obscuritate cuprinde fapte şi gânduri cu care nu ne putem mândri), până când nu vi le veţi asuma şi elibera cu iubire.
Ceea ce vedem acum este faptul că lucrurile devin foarte stresante pentru oamenii care nu au curajul să rupă legăturile cu mentalităţile şi gândirea formată în vechea energie. În speranţa că, totuşi, se vor salva, ei se agaţă de relicvele trecutului. 
Lăsând lucrurile să treneze şi neluând ferm hotărârea de a se elibera de trecut, oamenii nu au perspective favorabile în evoluţia fiinţei lor.
Oamenii îmi vor spune: "Dar, Gabriel, eu mă simt atât de uzat şi de obosit, că nu ştiu de unde aş mai putea avea curajul de a crede că va fi mai bine!" Dragii mei, în interiorul vostru profund va exista întotdeauna un miez de adevăr, care vă va permite să vedeţi dincolo de teamă şi de îndoială. În fiecare dintre voi există acel sâmbure de adevăr care vă va da curajul şi tăria de a merge mai departe.

În acest moment în evoluţia sufletului vostru, ajutaţi şi de mesajele transmise prin acest channeler, vă asigurăm că în vieţile voastre anterioare aţi avut multe experienţe în care aţi demonstrat un curaj extraordinar pe care l-aţi perfecţionat continuu. Experienţa aceea nu s-a pierdut; ea se găseşte depozitată în sufletul vostru total şi, în această perioadă specială, este gata să iasă la suprafaţă, adică să intre în conştienţa voastră. Nu va fi nicio complicaţie să o conştientizaţi la momentul depăşirii nivelului minim de vibraţie de către fiinţa voastră. Modificările care s-au produs şi continuă să aibă loc sunt realizări şi ale fiinţei voastre. Voi simţiţi accelerarea prefacerilor care au loc atât în voi cât şi în jurul vostru.

Lipsa de curaj de care vă plângeţi va dispărea cu atât mai repede cu cât veţi fi preocupaţi de evoluţia fiinţei voastre şi nu vă veţi amăgi cu himerele trecutului. 
Eu subliniez puteţi alege să avansaţi cu graţie şi uşurinţă, dacă vă veţi decide să trăiţi permanent în eternul moment de ACUM, fără să faceţi tot felul de şcenarii pentru viitor. Acceptaţi prezentul şi trataţi totul cu deplină încredere în Creatorul vostru care nu v-a părăsit niciodată. Pentru a înainta, nu este necesar să alegeţi calea cea mai dificilă, cea mai grea, important este să fiţi hotărâţi şi încrezători.
Mulţi vor spune, "Dar, Gabriel, îmi este teamă de ceea ce urmează, de modificarea felului nostru de a gândi şi a acţiona. Nouă nu ne place schimbarea!". Vă voi răspunde că dacă ar fi să vă temeţi de ceva, atunci ar trebui să vă temeţi că veţi rămâne la fel ca înainte, neschimbaţi. 

Shelley Young
Trebuie să se înţeleagă că repunerea economiei pe baze sănătoase, de echitate şi în armonie cu nevoile naturii şi ale oamenilor nu se poate face fără să se treacă porintr-o perioadă de disconfort, de oarecare restricţie.  Nu uitaţi că starea economică a lumii, degradarea naturii, discrepanţele care există, sunt opera fiecăruia dintre voi. Prin fapte, prin acceptare, prin indiferenţa faţă de ceea ce se întâmplă, prin lipsa de atitudine, fiecare om are partea lui de responsabilitate. Ce trebuie urgent făcut? Acceptaţi-vă statutul de creaţii ale lui Dumnezeu şi fiţi ceea ce sunteţi voi cu adevărat! Credeţi în puterea de vindecare a voastră şi a planetei. Nu mai acceptaţi să fiţi manipulaţi! Fiţi cinstiţi cu voi înşivă când revendicaţi anumite drepturi si recunoaşteri.
Amintiţi-vă, dragilor, că pe calea pe care aţi pornit nu sunteţi singuri. A început şi o coagulare a sufletelor cu însuşiri asemănătoare şi aceste grupuri se vor lărgi tot mai mult. 
Sunteţi permanent asistaţi de sufletele celor înălţaţi, de îngeri şi de Maeştri Înalţaţi, de Înaltele Spirite.
Întregul univers vă urmăreşte, vă încurajează şi vă aplaudă. 
Eu sunt Gabriel.

SURSA : www.trinityesoterics.wordpress.com
(C.M.)

luni, 15 august 2011

UN DIALOG ÎNTRE Arhan.MIHAIL ŞI STEVE BECKOW (2)


(3 August 2011: channeler: Linda Dillon)
(continuare)                            

AAM: In acel moment, fiecare va avea de făcut o alegere. Calea va fi aleasă instantaneu, în conformitate cu dorinţa inimii şi nivelului de evoluţie la care a ajuns fiinţa. Cine nu doreşte să-şi stabilizeze fiinţa la o vibraţie înaltă, o poate face.
Cine a ales vibraţia înaltă va fi inundat de o energie de o anumită calitate şi frecvenţă, aşa cum am mai spus. Toţi vor fi invitaţi să o facă dar nimeni nu va fi obligat şi nu va fi certat dacă va alege să-şi păstreze vechia vibraţie, vechiul statut de fiinţă trăitoare în 3D.
S: Şi după acel moment?
AAM: Mai puteţi avea experienţe proprii planului 3D dar în care nu se vor mai regăsi unele caracteristici pe care le cunoşteaţi. 

S: Ce anume va cuprinde acest mod de existenţă?
AAM: Va fi o realitate fizica, inclusiv de dragoste, întruchiparea fizică a bucuriei, un model de experienţă incredibilă, de o mare diversitate, de interconectare cu alte planuri, de dragoste, de comuniune. Se va restaura acea stare care a fost aleasă pentru voi de la început, dar de care v-aţi îndepărtat în timp.
S: Se poate vorbi la acest moment de existenţa Pământului în cea de a cincea dimensiune?
AAM: Da, corect.
S: Cei care nu vor alege ascensiunea în dimensiunile următoare, vor putea rămâne pe un eventual Pământ 3D sau vor merge în altă locaţie? 

 AAM: Ei se vor regăsi în altă parte.
S: Acolo unde vor merge, îşi vor păstra starea în care-i va găsi acel moment al alegerii?
AAM: Ei se vor întoarce ACASA urmând a se reîncarna. (Nota C.M.: Adică vor părăsi Pământul prin moartea corpului fizic). S: Se vor regăsi în planul astral? 

AAM: Da. Ei vor fi asistaţi şi consiliaţi în stabilirea locului unde se vor renaşte în corp fizic. 
S: Şi actualul nostru Pământ 3D nu va mai exista?  
AAM: Oh, nu; el va mai exista dar în planul 5D.
S: Bine. Pământul va exista în forma în care se află acum?
AAM: Nu, va exista aşa cum există acum [dar în 5D], însă în perfecţiunea lui divină. Pe el vă veţi putea demonstra creativitatea.
S: Da.
AAM: Mulţi vor face modificari, prietenul meu.
S: Voi fi fericit să am posibilitatea de a aduce unele modificări.
AAM: Asta va fi diferenţa: abilitatea de a crea şi a co-crea, cu dragoste. Este utilizarea activă a energiei pentru a pune în practică idei creative.
S: Lasă-mă să văd dacă am înţeles corect lucrurile. Oamenii care vor spune DA vor merge la 5D, oamenii care vor spune NU vor merge în planul astral. Va exista acolo o viaţă asemănătoare cu ceea ce vor fi lăsat pe Pământ (în sens 3D)? 
AAM: Da, dar în sens 5D. (Nota C.M.: Până la reîncarnare)
S: Şi cine ar fi sau ce ar fi aceştia?
AAM: Ar fi cei care sunt în a cincea dimensiune, dar care doresc să şi experimenteze în plan fizic.
S: Mă tem că nu te înţeleg corect. Nu vorbim despre experienţe fizice în planul 5D? 
AAM: Ba da, şi asta va fi pe Pământul ajuns în 5D. 
S: Oh, cred că sunt un pic confuz. Eu vorbesc despre două lucruri diferite. Unul dintre ele este Pamântul 3D, iar celălalt este Pământul 5D.
AAM: Pamantul 3D a făcut deja schimbarea de cosmetizare. El nu va mai fi acolo.
S: ?!
AAM: Este similar cu o reîntrupare a fiinţei umane venită din 3D şi reâncarnată în 5D. Saltul vostru va fi simultan (al planetei şi al fiinţei umane)
S: Bine. Şi ce lăsăm în 3D?
AAM: Nimic, căci totul totul se va transmuta.
S: Ahhh. Bine.
Steave
AAM: Imi pare rău! Nu am fost destul de clar.
S: Deci, nu va mai exista niciun Pământ 3D după această dată?
AAM: Asta este; corect.
S: Oh, până acum eu nu am înţeles aşa.
AAM: Pământul,Gaia nu vrea să aibă un duplicat pe care să mai existe energii ale dimensiunii a 3-a.
S: Aha! Spre deosebire de Venus, spre exemplu? (Nota lui Steve: În mesajul lui Ker-on, de pe Venus, acesta spunea: " Eu vin de pe planeta Venus asociată de voi cu energia iubirii pe care, totuşi, ştiinţa voastră o vede ca pe o planetă ostilă vieţii dar care, în realitate, este extrem de frumoasă, etalându-şi cu eleganţă oraşele sale de cristal. Voi priviţi celelalte planete şi consideraţi că viaţa nu ar putea exista pe ele, deşi mulţi parametri sunt asemănători cu cei ai Pământului, în unele privinţe aceştea fiind chiar superiori".Din articolul "Ker-On de pe Venus, 22 octombrie 2008") 

 AAM: Da, a existat acolo o diviziune, dar Pământul a făcut o alegere diferită.
S: Da, încerc să diger această informaţie care, pentru mine, este o noutate. Deci, nu va mai fi un Pământ 3D. Oamenii care vor spune NU vor merge în astral (Nota C.M.: Mai exact în Nirvana), iar oamenii care vor spune DA îşi vor continua existenţa pe Pământul înălţat în 5D.
AAM: Asta este corect.
S: M-am dumirit! Mulţumesc!

AAM: Veţi merge împreună, "la pachet", prietenul meu (Râde).

S: Da, într-adevăr.
Vor exista trei zile de întuneric, sau părerea este complet greşită? 
 AAM: Da,va fi o perioadă de întuneric. Este foarte puţin probabil să dureze trei zile. Eu apreciez că va fi vorba de cca 20 de ore, deci, cam o zi de-a voastră. 
S: Şi ce vom face în cele 20 de ore?
AAM: Ei bine, o mare parte dintre voi vor dormi, alţii vor fi conştienţi şi vor primi indicaţii pe care le vor auzi în inima lor. Este recomandat ca lumea să nu se panicheze şi să aibă deplină încredere în proces şi în comunicatori.
S: Corect. Bine. O indicaţie foarte utilă. Cred că este pentru prima oară când încep să înţeleg şi să apreciez ceea ce se va întampla la acel moment.

Acum, permiteţi-mi să vă mai pun câteva întrebări.
În unele comunicări pe care le face SaLuSa s-a spus că anumite termene au fost fixate de cea mai înaltă autoritate Divină.Eu poate nu înţeleg conceptul de termen divin, totusi, gândesc că,  odată ce acel termen a fost fixat, la momentul acela galacticii vor prelua ferm hotărârea şi vor face ceea ce s-a prevăzut. Am impresia că unele termene au fost depăşite şi nu s-a întâmplat nimic. 
AAM: Da, observaţia este pertinentă. Aici este vorba de înţelegerea termenilor în care se face comunicarea. Este o problemă de limbaj, ca să zic aşa. Atunci când se vorbeşte de "termene", se implică şi posibilitatea trasării unei linii pe nisip (e probabil, are potenţialitate de înfăptuire dar poate suferi mici decalaje). Orice condiţie energetică neîndeplinită schimbă momentul. Dar există o anumită marjă de înfăptuire care le este permisă. 
Unul dintre lucrurile pe care le veţi observa, va fi intensitatea cu care va fi inundată planeta voastră şi fiecare fiinţă umană (chiar şi cei încă netreziţi) în acea scurtă perioadă. 
  
Toată lumea va simţi acest lucru, deoarece mulţi vor percepe o mare nevoie de a se hrăni energetic. Ei vor simţi cu intensitate vibraţiile care le vor fi trimise şi care le vor pătrunde fiinţa ajunsă în rezonanţă cu acele energii. Mulţi vor simţi nevoia de a se îndrepta către anumite locaţii, unde se vor forma grupuri de oameni cu vibraţii şi nivel de conştiintă asemănătoare.
S: Bine. Deci, atunci ar fi corect să spunem sarcina a fost preluată de galactici de la ierarhia divină şi aceştia urmăresc momentul favorabil pentru a trece la acţiune, în anumite limite de timp şi cu mare prudenţă. 

AAM: Discreţie.
Linda
S: Discernământ în ceea ce urmează să facă în continuare. Este corect?
AAM: Aşa este corect. Mulţi vor să vă ajute şi aceasta ne impune acceptarea unei anumite flexibilităţi suplimentare în rezolvarea acestui program. Dorinţa noastră este ca evenimentele care se produc şi vor avea loc în mod mai accelerat să se desfăşoare cât mai paşnic, în linişte şi cu deplină înţelegere. Mă vei înţelege şi mai bine dacă-ţi amintesc că eu sunt războinicul păcii. 
S: Bine, asta e foarte clar. Vreau să vă pun o întrebare foarte rapid.
Pentru unii oameni, schimbarea va fi un şoc deoarece ei vor trebui să renunţe la unele plăceri şi distracţii, cum ar fi fumatul şi drogurile uşoare (marijuana). 
AAM: Înţeleg. Ceea ce fac ei şi cu ceea ce se confruntă vine din egoul lor fals. Aici este o chestiune de iubire de sine, de puterea pierdută de a se iubi pe ei înşişi. Şi în cazul lor inima va prelua conducerea şi ei vor renunţa singuri la asemenea vicii, dacă şi-au pus în program să ascensioneze. Pregătirea ascensiunii se face nu numai la nivelul planetei ci şi în interiorul fiecăruia dintre voi. Cine înţelege aceasta dar refuză calea, are dreptul să aleagă alta, fără a i se impune ceva anume.                                                                              
SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

sâmbătă, 13 august 2011

UN DIALOG ÎNTRE Arhan.MIHAIL ŞI STEVE BECKOW (1)

(3 August 2011: channeler: Linda Dillon)
(prima parte)

Cele ce urmează reprezintă comunicarea făcută de Arhan. Mihail prin channeler-ul Linda Dillon, membră a Consiliului Iubirii, lui Steve Beckow. Comunicarea a fost făcută după data de 21 iunie 2011, dar publicarea ei a fost întârziată ca urmare a dorinţei reprezentanţilor galactici deoarece s-a considerat că încă lumea nu era pregătită să primească unele veşti legate de ascensiune, ’’ ziua de întuneric’’, unele evenimente care urmează a se produce pe Pământ şi ce se va întâmpla cu fiinţele umane care nu vor alege ascensionarea, toate având ca termen limită sfârşitul anului 2012. 
Mulţumesc lui Ellen pentru punerea în pagină a acestei conversaţii.  
-------------------------------------------------------------------
Arhan. Mihail: Salutări, eu sunt Mihail.
Steve: Salutări respectuase, Doamne! Mulţumesc că ai venit aici.
AAM: Unde altundeva ar fi trebuit să fiu, dacă nu aici?[Râsete]. Bine te-am găsit, frate al meu în pace.
S: Mulţumesc, Doamne!
AAM: Şi fratele meu în dragoste.
S: Mulţumesc!
AAM: Eu mă aflu destul de des pe tărâmul uman, al planetei Pământ. Aduc iubire şi pace tuturor. Este o iubire sacră din care toţi sunt invitaţi să facă parte.

Nu fi dezamăgit şi descurajat, prietene, de modul în care se desfăşoară aventura umană. Este adevărat că situaţia se schimbă frecvent în mai bine sau mai puţin bine, dar, pe fond, lucrurile înaintează. Vă asigur că totul se desfăşoară conform Planului Divin, pentru sistemul vostru planetar şi pentru universul din care faceţi parte. Ridicarea vibraţiei acestei planete este, ca să zicem aşa, în grafic.
Desigur, era de înţeles şi de anticipat că pentru mulţi aceasta înseamnă punerea de acord a evoluţiei lor personale cu ascensiunea planetei.
Steave Beckow
Unele dintre manifestările care au loc produc mare îngrijorare celor care se tem pentru viaţa lor dar, mai ales, pentru avuţia lor ce nu pare a mai fi în deplină siguranţă.
Cei care sunt preocupaţi de creşterea nivelului lor de vibraţie, de evoluţia lor spirituală, nu se simt ameninţaţi deşi şi ei trăiesc în mijlocul aceloraşi evenimente. Simţurile lor, inima şi sufletul lor înţeleg că se produce ceva absolut necesar şi că fiecare zi aduce noi dovezi ale înaintării pe cale.

S: Doamne, ştiu că înainte de a-ţi pune întrebările care mă frământă, tu le cunoşti deja. Aşa este?
AAM: Ei bine, să zicem că sunt…. foarte aproape.
[Râsete]

Vreau ca această comunicare să fie în ambele sensuri, să fie deci, o conversaţie. Nu vreau ca voi să ascultaţi doar ceea ce am să vă comunic eu.
S: Bine.
AAM: Deci, putem începe.
S: Am, desigur, de pus unele întrebări. Aş vrea să ne spui ce s-a petrecut pe 21 iunie, dacă este posibil.  AAM: A fost vorba despre frică. Permite-mi să dezvolt subiectul.
Eu nu mă refer la omul instruit, omul avizat spiritual, ci la omul de pe stradă care habar nu are ce se întâmplă dincolo de ceea ce se poate vedea şi pipăi. Evenimentul care trebuia să se producă pe 21 iunie 2011 a fost amânat deoarece nu exista garanţia că apariţia reprezentanţilor unor civilizaţii extraterestre nu ar fi creat panică şi teamă în rândul marii majorităţi a populaţiei.

Noi am cerut conducătorilor unor ţări mai influente, printre care SUA, Franţa, China, şi chiar Israelului permisiunea de a debarca pe planetă astfel încât să dovedim existenţa indubitabilă a altor civilizaţii în univers. Această apariţie ar fi constituit un mare imbold în trezirea celor mai mulţi dintre pământeni care nu cred în această realitate universală. Efectul ar fost puternic pe mai multe planuri: militar, politic, social, economoc, religios şi s-ar fi soldat cu o creştere exponenţială a vibraţiei, la nivel individual şi colectiv. Suntem siguri că manifestări caracteristice umanităţii de pe planeta voastră, cum ar fi minciuna, lăcomia, dorinţa de îmbogăţire materială, ura şi răzbunarea, ar fi primit o lovitură extrem de puternică. 
S: Evident.
AAM: Dar când analiştii economici au început cu adevărat să se gândească la modul în care această schimbare s-ar fi produs în realitate, au considerat că impactul asupra societăţii şi economiei mondiale ar fi fost extrem de puternic, imposibil ca efectele să mai poată fi ţinute sub control.
În plus, se punea şi problema forţelor militare care ar fi trebuit, după părerea lor, să fie puse în dispozitiv pentru a asigura ordinea şi legalitatea, inclusiv, asigurarea protecţiei participanţilor împotriva celor care nu vedeau cu ochi buni acest contact.

Ceea ce ei nu vad, dar ce au înţeles vizionarii, grupul de bază, era destul de clar asupra impactului pe care l-ar fi avut această întâlnire. Înţelegem că este o perioadă a schimbărilor majore în economia mondială, ceea ce induce o mare volatilitate a evenimentelor, dar contactul care ar fi trebuit să aibă loc nu ar fi agravat situaţia, ba dimpotrivă, ar fi clarificat mult lucrurile. Esenţa problemei s-a redus însă la frica de necunoscut. Au fost perioade foarte favorabile pentru ca evenimentul să se producă, dar ele au fost ratate din cauza faptului că nu ne vom permite niciodată să încălcăm liberul arbitru al cuiva.

Acum, tu îmi vei spune : dar, Doamne, dacă spui că mai trebuie încă aşteptat, asta se poate amâna la nesfârşit. Iar eu îţi voi răspunde, fratele meu, că această situaţie nu se va prelungi prea mult timp.
Aş face o comparaţie plastică asupra acestei situaţii. Să zicem că la o piscină, un tânăr urcă pentru a sări, pentru prima oară, de la trambuluină. La început îi va fi teamă, poate va mai aştepta câteva momente să-şi facă curaj, poate chiar va ceda rândul altcuiva. Până la urmă însă, va prinde curaj şi va face saltul, căci doar nu va aştepta pe platformă până când apa va îngheţa. 
S: Trebuie să inţelegi că prea de multe ori a fost amânat acest eveniment încât lumea începe să creadă că nu se va mai produce . În plus, apar şi unele îndoieli asupra a ceea ce urmează să aibă loc pe 21 dec.2012. Unii spun că se amână pentru 2013, 2015 sau 2030 etc. Data de 21 decembrie 2012 rămâne valabilă sau nu?
AAM: Da, rămâne. Nu ne face prea mare plăcere să ne jucăm cu datele. Trebiue să se întâmple inevitabilul că doar nu vom aştepta …..’’să îngheţe apa în piscină’’ Jocul acesta cu datele îi cam deranjează pe unii iar pe alţii a început să-i distreze, nu?

S: Cred ca da, da. Chiar şi un supărat o poate da pe glumă.
AAM: Da, este adevărat. Pariurile sunt la modă în sport şi în politică.
În fond este vorba de o lipsă de credinţă, de încredere, nu numai în ceea ce priveşte o anume problemă dar şi în sinele lor sacru din interior. În această perioadă totul iese la suprafaţă, nimic nu rămâne îngropat în adâncurile fiinţei. Cei care nu cred că se va întâmpla niciodată sau prea curând nu trebuie condamnaţi, ci priviţi cu înţelegere şi compasiune. Ar trebui însă se se ştie că întregul Univers se poate schimba într-o milisecundă, dacă este nevoie.
S: Schimbarea pe care o aşteptăm s-ar putea produce chiar înainte de 21 dec.2012? 
AAM: Da, este corect. Noi nu obişnuim să creăm lumii voastre false aşteptări. Ar fi contrar Legii Universale şi contrar Principiilor Iubirii. Datele la care s-a făcut cunoscut un anume eveniment nu au trecut fără să se întâmple ceva, chiar dacă, pentru majoritatea dintre voi, nu a fost ceva palpabil, care să poată fi recunoscut de simţuri. Cei care meditează şi desfăşoară activităţi spirituale menite să le uşureze înaintarea şi să le crească frecvenţa de vibraţie nu cred că se vor supăra dacă evenimentele aşteptate s-ar produce mai devreme, în septembrie, să zicem!
 S: Evident că nu. Totuşi, va fi o schimbare care se va produce în timp, gradual sau instantaneu? 
 AAM: Este deja în curs de desfăşurare.
S: Da?
AAM: Dar cum ştii când are loc?  Există un moment când uşa începe să se deschidă dar trezirea este treptată. Cei care sunt atenţi pot sesiza modificări în mentalul colectiv şi individual, în planul emoţional şi cel fizic. Dar există un moment anume când acesta se fixează. Acea scurtă perioadă poate dura aproximativ 20 - 24, 26 de ore.
S: Cum ai descrie, Doamne, acel moment? Va fi o deschidere a unui portal sau o schimbare de vibratie, sau ...?.Cam cum s-ar putea exprima în cuvinte?
AAM: Va fi o schimbare în vibraţia colectivă pe întregul Pământ. O vibraţie diferită. Deci, nu este vorba de a trece printr-un portal. 

 S: OK.
AAM: Voi aţi trecut până acum prin multe portaluri care v-au schimbat mentalitatea, felul de a gândi, atitudinea faţă de lume şi de univers, nivelul de conştiinţă etc totul întâmplându-se în timp şi în anumete doze proprii fiecărei fiinţe. 

S: Corect.
AAM: Unii oameni au trecut prin ele cu multă nerăbdare. Cu siguranţă, şi planeta voastră a trecut prin ele. Dar va exista un moment care vi se va părea a fi de durata unei zile sau cam aşa ceva. În momentul acela se va produce o amplă armonizare la nivel de umanitate şi de planetă.

S: Şi ne vom trezi unii în 3D sau 4D iar alţii în 5D sau mai înaltă? 
AAM: Da, unul din lucrurile pe care le auzim foarte des este, voi mai avea un corp? Vom mai putea face ceea ce facem acum în corp fizic? Pământul va dispărea? Prietenii mei vor disparea? Şi câinele meu va dispărea?[Râsete]. Cel mai probabil, câinele va rămâne!  [Râsete] 
 S: Câinele va avea o viaţă fericită! 
 Mai există întrebări legate de cele trei zile de întuneric etc. Oamenii sunt dornici să afle ce se va întâmpla, ce-i aşteaptă. Primesc un alt corp fizic, vor merge în alt loc? Cu se va întâmpla: lăsăm Pământul 3D în spate şi ajungem într-un Pământ 5D? Ei nu ştiu la ce să se aştepte.
AAM: Nu, nu. Ganditi-va ca la o clipire. Ai clipit şi când ai deschis ochii cameră pare mai luminosă dintr-o dată! Acest lucru se întâmplă tot timpul în meditaţiile voastre. Este ca o clipire

Pământul a făcut deja cea mai mare parte a tranziţiei.
Şi o mare parte din modificările Pământului la care sunteţi şi voi martori, ajută sufletele colective, oamenii să-şi facă transformările necesare. Aceasta durează mai mult decât o clipire. Este posibil să aveţi o experienţă în plan fizic - pentru face parte din bucuria de a fi pe acest Pământ - dacă veţi alege astfel. Este o schimbare de potenţial impusă de alegerile voastre. Va fi ca un mecanism de sortare şi curăţare. Ceea ce va fi de aruncat va fi aruncat, ceea ce va fi de curăţat şi scos la lumină, se va face. Se va curăţa orice urmă de frică, de egoism, de suspiciune şi de întuneric.
In acel moment, momentul pe care-l aşteptăm, va exista o alegere. Vrei şi asta se va putea întâmpla instantaneu – să asculţi îndemnurile inimii, ale dragostei?  Alegi o frecvenţă de vibraţie mai înaltă?
Linda Dillon
 Dacă ai spus cu tot sufletul că vrei, un val de o anumită energie îţi va cuprinde fiinţa. Celor care nu vor alege această cale, li se va respecta dorinţa. Nu va însemna că au făcut o alegere proastă ci doar că au optat pentru o altă cale, care-i va conduce, până la urmă, tot acolo; dar mai târziu, după ce îşi vor termina programul pe care şi l-au ales.
Ei vor pleca şi aceasta nu trebuie să provoace nimănui tristeţe. Poate un pic de nostalgie din partea prietenilor car nu-i vor însoţi. 
Ei vor înţelege, la nivel de suflet, că nu au cum să mai rămână, din moment ce frecvenţa lor de vibraţie nu va mai fi în rezonanţă cu cea a planetei.   
S: Ce se va întâmpla cu acest Pământ, Pământul 3D? Nu va mai exista? Asta vrei să spui, Doamne? 
AAM: Da, asta este ceea ce vreau să spun. Intelege, Pământul 3D, nu va mai exista.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

marți, 9 august 2011

LUNA, fiica cea mare a Pământului (3)


 (ultima parte)

(Carte dictată de Domnul prin channeling lui Jakob Lorber)

3 – Animalele de pe Lună
La fel ca şi pe Pământ, pe Lună există numeroase specii şi categorii de animale (evident, vorbim despre partea nevăzută a satelitului), care trăiesc în aer, pe sol sau în apă.
Jakob Lorber
Aşa cum am mai precizat, acolo nu există decât un singur animal domesticit, pe care-l putem numi oaia lunară. Toate celelalte sunt sălbatice.Corpul unei oi lunare arata ca un cilindru (un sac plin cu făină), susţinut de patru picioare nu mai lungi de 20 de cm., şi terminate cu copite. Capul aduce cu cel al oii pământene şi este lung de cca 6o de cm.şi înalt de cca 15 cm.Urechile îi sunt lungi şi asemănatoare cu ale unui măgar de la noi. In frunte are un corn, cu mai multe protuberanţe ascuţite, cât degetul de lungi, şi orientate în toate direcţiile.Coada seamănă cu cea a unui leu, şi se termină cu un smoc de păr. Culoarea lânii este albă şi are fineţea şi aspectul lânii oii pământene.

Utilitatea acestui animal pentru cei de pe lună este extrem de mare. Laptele, bogat în substanţe nutritive, şi de culoare aurie, este un aliment de bază.
Toate articolele de îmbrăcămine sunt confecţionate exclusiv din lâna acestui animal, şi constă dintr-o cămaşă şi o haină, similar croite pentru ambele sexe. Acolo nu se poate vorbi în nici un fel de modă ci de nişte obiecte care-i ajută să supravieţuiască.
In plus, acest animal, aproape providenţial şi salvator, este utilizat la aratul solului (plugul fiind cornul acestuia). In aceste scrijelituri ale solului, oamenii seamănă seminţele plantelor rădăcinoase care vor creşte şi vor produce fructul într-o singură zi lunară (14 zile pământene).
Oile trăiesc cca 10 ani tereştri, iar după ce mor, pielea este jupuită şi folosită ca pătură în locuinţa subterană. Carnea nu este consumată de om ci depusă pe un muşuroi de insecte, asemănătoare furnicilor. După devorarea cărnii de către furnici, oamenii iau oasele şi cornul, şi îşi confecţionează diverse unelte.
Inafara oilor, pe Lună mai există două rase de animale remarcabile : maimuţa cu bot şi trei picioare, şi maimuţa săltăreaţă, care sare într-un singur picior. Capul maimuţei seamănă cu cel al unei maimuţe pământene, cu diferenţa că gura este aşezată pe verticală, pe jumatate din lungimea gâtului. Picioarele din faţă seamănă cu labele unei maimuţe pământene, dar piciorul din spate aduce mai degrabă cu trompa unui elefant, având lungimea la contracţie de 20 de cm. şi ajungand până la 6 metri, la extensie.Explicaţia acestei forme ciudate de animal rezidă în condiţiile climatice şi relieful lunar. In timpul unei zile lunare (28 zile pământeşti), suprafaţa astrului este acoperită mai întâi de un strat gros de zăpadă, care se topeşte apoi, în urmatoarele 7 zile, după care urmează o perioadă de caniculă.
Animalul respiră aer atmosferic şi trebuie, deci, să-şi ţină capul deasupra apei sau zăpezii. Pentru a face acest lucru, el este ajutat de acel picior extensibil. 
Hrana maimuţelor este asigurată prin prinderea unor păsări nocturne asemănătoare liliecilor. Tehnica de prindere este curioasă şi extrem de simplă : în timpul nopţii maimuţa ţine gura larg deschisă care va fi repede populată de lilieci în căutarea unui adăpost călduros.
Când zăpada începe să se topească, apa acoperă suprafeţe întinse de sol, nivelul apei atingand caţiva metri. Si de data aceasta, piciorul extensibil ajută maimuţa să nu se înece şi să traverseze apele adânci. Pe timpul caniculei, maimuţele preferă să-şi ţina corpul imersat în apă, numai capul rămânând deasupra.
Existenţa acestui picior extensibil nu le stânjeneşte deloc în deplasări căci, în mod automat ele reglază convenabil lungimea piciorului. Pe uscat, maimuţa se deplasează prin alungirea repetata a piciorului din spate, apoi, agăţându-se cu labele din faţă de ceva, îşi retrage piciorul s.a. Deplasarea se face în general pentru a se muta de la un lac secat de secetă la altul în care se mai gaseşte apă.
Am spus ca noaptea se hrăneşte cu lilieci ; ziua însă prinde nişte raci zburători, asemănători cu rădaşca de pe la noi.

Maimuţă săltăreaţă are, aşa cum am spus, un singur picior care este mult mai elastic decât la cea cu trei picioare. Deplasarea se face prin salturi, animalul având însuşirea de a se autocomprima. In poziţia comprimat, ea seamănă cu o felie de pâine căzută pe sol. Când se hotărăşte să se deplaseze, piciorul se dilată brusc la o distanţă de cca 3 m, ceea ce-i permite să facă un salt impresionant, de 4-6 m înalţime, distanţă parcursă dintr-un singur salt fiind de până la 14 m.Viteza imprimată în aceste salturi este suficient de mare ca să-i permită să captureze din zbor orice pasăre aflată pe traiectorie. Aceste animale trăiesc pe câmpiile lunare, şi nu vin decât rareori în contact cu oamenii de acolo, care traiesc în cavrnle din munţi. In aceşti munţi pot fi întâlnite multe păsărele de dimensiunea unei vrăbii, sau mai mici (cât o muscă).

Apele conţin multe specii de peşti, viermi şi raci.O specie mai ciudată este ,, mingea albastră’’, fără echivalent pe Pământ. Această minge se poate divide în două jumătăţi legate între ele printr-un muşchi scurt. Interstiţiul dintre cele doua părţi reprezintă capcana în care-şi prind prada formata în special din viermii care plutesc pe apă. Marimea acestor vieţuitoare este comparabilă cu ce a unui pepene având însuşirea că noaptea emană o lumină foarte puternică dând luciului de apă al râurilor şi lacurilor o emanaţie luminoasă, de o strălucire aparte.

4 – Suprafaţa Lunii.
Dacă privim prin telescop acest satelit, vom putea observa o suprafaţă destul de neregulată, cu aspect muntos. La suprafată nu există apă, iar proeminenţele muntoase nu sunt aranjate radial în jurul unei formaţiuni centrale sau în lanţuri muntoase, ca pe Pământ. Ele alcătuiesc formaţiuni inelare, pe zone mai mari sau mai mici.
Există şi câteva zone muntoase cu orientare radială, dar acestea nu reprezintă decât o punte între mai multe formaţiuni inelare de mici dimensiuni. Micile coline inelare au de multe ori în centru cratere circulare. Ici şi colo există formaţiuni stâncoase care înconjoară zone mai întinse, care pot ajunge până la 375 km şi în care există, deasemenea, coline inelare mai mari sau mai mici.

La ce folosesc aceste formaţiuni aflate pe suprafaţa nelocuită a Lunii ? Credeţi cumva că ele au acea distribuţie la întâmplare ? Vă înşelaţi caci ele reprezintă receptori pentru energia magnetică primită de la Pământ. La amplasarea lor s-a ţinut cont de distribuţia cea mai potrivită pentru absorţia optimă a acestui fluid.
Micile cratere servesc acumularii magnetismului Pământului iar distribuţia lor ţine cont de valorile necesar a fi retrimise spre Pământ în anumite zone, în anumite perioade şi în anumite căntităţi.
Numai aparent suprafaţa lunii se poate crede a fi haotică. Cavitaţile circulare de pe partea vazută a astrului servesc şi reţinerii aerului atmosferic (despre care se crede ca nu poate există), la fel cum cavitaţile Pământului reţin apa. De unde provine însă acest aer ? Din aceeaşi sursă din care se serveste şi Pământul : marele depozit cosmic, umplut de-a pururi cu eter si lumina. Când partea vizibilă a Lunii este întunecată, aceste cavităţi se umplu cu aer atmosferic. La răsăritul soarelui  pe Luna, lumina solară determină apariţia unor precipitaţii abundente sub forma de rouă care se adună şi formează şuvoaie de apă în înteriorul astrului şi care merg să alimenteze cursul izvoarelor care străbat corpul lunii şi ajung în partea nevazută de pe Pământ.
In micile bazine de apă sublunare care se formează se regasesc acele spirite care doresc să progreseze, după ce au fost salvate din primul nivel al iadului de spiritele mai pure ale cerului. Aceste spirite au un corp de consistenţa aerului. Consistenţa asta aşa fină le permite acelor spirite sa vadă atât în lumea fizică cât şi în cea spirituală.
La început ele prefară să trăiască în zonele mai întunecate şi mai adânci ale corpului ceresc. Dupa ce progresează, corpul lor devine încă şi mai uşor şi începe să se ridice la suprafaţă, în marea lor majoritate cantonându-se în jurul bazinelor mari atmosferice ale Lunii.

De pe Pământ se pot observa două puncte mai luminoase pe suprafaţa Lunii. Cel mai luminos punct este reperabil în zona sudică iar cel mai puţin luminos, în zona de nord. Aceste doua puncte luminoase de pe Lună sunt cele două Centre de Salvare. Ele au exact rolul de far pentru sufletele care vin de pe Pământ (via Nirvana) dar care nu se vor încarna în oameni lunari.
Punctul nordic, mai puţin luminos, serveşte acelor spirite care nu au putut fi vindecate de ataşamentele lor lumeşti (în viaţa pământeană pe care au avut-o) şi care urmează ca, după un stagiu, să se întrupeze în corpul unui om lunar. După părăsirea acelui corp, ele vor fi din nou reintegrate ca spirite în bazinele atmosferice din regiunea de nord a părţii vizibile a Lunii, după care, se vor îndrepta lent (pe măsura evoluţiei) către Centrul Sudic de Salvare.
Această călătorie nu este deloc uşoară sau rapidă, aşa cum ne-am putea imagina, ştiind că este vorba de sprite fără corp fzic, material. Pentru a putea face un pas înainte, un asemenea spirit trebuie sa moară mai întâi în bazinul în care se află iniţial, la fel cum un om moare pe Pământ.
Această moarte este mai mult sau mai puţin dureroasa căci este totdeauna însoţită de un sentiment de teamă de necunoscut, de anihilare eternă. Este aproape aceeaşi teamă pe care o resimt mai toţi oamenii înainte de moarte.
Dacă ţinem cont că un spirit trebuie să avanseze din bazin în bazin şi că sunt câteva mii de bazine, în fiecare rămânâd între o lună şi un an de zile (lunare), ne putem imagina cam care este viteza de înaintare. Si în prezent, mai există încă spirite de pe vremea lui Avraam care nu şi-au încheiat nici trei sferturi din călătorie.
Iata de ce, atunci când ne traim vieţile pe Pământ trebuie să o facem în aşa fel încât să evitam ca după părăsirea corpului fizic să ajungem pe satelitul acestuia. Si aceasta se poate face numai trăind în iubirea de Dumnezeu şi în respectul faţă de creaţia divină, deci şi de aproapele nostru.
Acolo ajung cu precădere cei care sunt obsedaţi de bogăţiile materiale şi dau cu tifla evoluţiei spirituale, considerând problema ca pe una care nu-i priveşte, ea fiind, îşi spun ei, o emanaţie a unor minţi bolnave.

(Bibliografie : cartea PĂMÂNTUL  ŞI  LUNA, aut. Jakob Lorber, ed.Vydia, 2003)             
                                                              - Sfârşit -
Pentru conformitate 
(C.M.)