..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 iulie 2011

Mesaj al Consiliului Pleiadian al lui Nouă

(23 July 2011; channeler: Karen Doonan)

Dragilor, venim să ne oferim sprijinul şi asistenţa noastră şi să vă asigurăm ca, la acest moment, totul este bine pe întreaga voastră planetă, în ceea ce priveşte stadiul de derulate a programului de înălţare.
Mulţi oameni percep acum o reducere a vibraţiilor lor şi au sentimentul revenirii la iluzia violenţei şi a morţii, cu răspândire în multe arii ale planetei. Vă rugăm insistent să nu vă lăsaţi pradă acestor sentimente de descurajare pentru a nu contribui la răspândirea în umanitate a fricii şi dezamăgirii la care marşează puternic sursele mass-media. Detaşaţi-vă cât mai hotărât de tragediile care se produc în diverse locuri de pe planetă şi trimiteţi gândurile voastre de iubire şi încurajare celor afectaţi. Veţi primi în acest sens şi ajutorul nostru, menit să menţină lumea voastră la un nivel cât mai ridicat de vibraţie.
Amintiţi-vă că forţele întunecate provoacă şi urmăresc producerea unor evenimente cât mai tragice care să creeze cât mai mult întuneric şi să reducă vibraţia lumii voastre obţinută cu efortul comun al civilizaţiilor universului şi al fiinţelor trezite de pe planeta voastră. Nu uitaţi că tot ceea ce se mai întâmplă negativ în lumea voastră, la nivel fizic şi emoţional, este iluzie. Voi sunteţi, în fondul vostru, spirite evoluate emanate de TOT CE ESTE, pentru a avea existenţe individuale şi a experimenta.
Noi, Consiliul celor Nouă constatăm că mulţi v-aţi scăzut vibraţia şi aceasta nu vă ajută nici pe voi nici pe cei care aveau chiar în această perioadă nevoie de ajutorul vostru, pentru a se trezi. Este vital ca aceia care sunt treziţi şi înscrişi în procesul evolutiv, să trimită cât mai multă lumină către cei care sunt afectaţi şi au nevoie de a-şi creşte frecvenţa de vibraţie.

Nu utaţi că ceea ce se întâmplă acum rău în lumea voastră este efectul scoaterii la suprafaţă a produselor vechilor energii ale fricii, minciunii şi urii. Trebuie oprită tendinţa de scădere vibraţională provocată de evenimente tragice din diverse puncte ale lumii.

Cei care încă dorm spiritual, contribuie, fără să vrea, la nivel conştient, la menţinerea iluziei şi caracteristicilor celei de a treia dimensiuni, pe care ar trebui să o depăşească.

Amintiţi-vă dragii noştri, că moartea corpului fizic nu înseamnă ieşirea din existenţă a fiinţei umane ci doar o trecere, în general, la un plan superior. Înlăturaţi vălul ignoranţei care mai acoperă conştiinţele multor umani! Teama de a-ţi pierde corpul fizic, mai ales atunci când el este uzat şi degradat, nu are nici o logică, nici o justificare.
Dragii noştri, simţim nevoia de a vă atenţiona să nu ne confundaţi cu Consiliul Superior din Orion. Deci, atenţie, noi suntem alţii, suntem Consiliului Pleiadian al celor Nouă, şi scopul pentru care vă contactăm folosind acest canal (channeler-ul) este de a vă asigura că toţi aparţinem aceleiaşi UNITĂŢI şi că toţi venim din aceeaşi unică SURSĂ.

Mult timp a fost exercitată influenţa altor sisteme stelare asupra sentimentului durerii şi al modului cum această emoţie poate bloca inima. Ţinta surselor mass-media este să lovească exact în centrul inimii celor pe care-i manipulează în aşa fel încât, prin supraîncărcare, acest centru vital să clacheze.

Rolul şi scopul nostru este de a vă acorda asistenţă şi îndrumare pentru a adopta o atitudine cât mai corectă asupra modului cum trebuie tratate emoţiile. V-aţi întrupat pe Pământ tocmai pentru a experimenta emoţii, aceasta fiind caracteristica de bază a acestei planete. În vieţile pe care le-aţi petrecut pe Pământ, aţi experimentat şi acumulat multe tipuri de emoţii, mare parte dintre ele rămase în adâncul fiinţei voastre. Printre aceste emoţii, un loc important îl ocupă emoţiile durerii. Desigur, tot ceea ce aţi experimentat v-a ajuta într-o anume etapă a evoluţiei voastre, dar, ne întrebăm, de ce ar mai fi necesar să stocaţi emoţiile durerii?
De ce ar mai fi nevoie ca fiinţa umană să depoziteze energia durerii, dacă nu cumva prin aceasta se vrea a fi exercitat controlul şi manipularea? [Nota C.M.: Totuşi, emoţia durerii (suferenţială, cum îi spune ezoteristul Lorin Ioan Fortuna) rămâne o pârghie importantă în mântuirea fiinţei umane. Oricum, Consiliul Pleiadian nu pare a contesta utilitatea energiei durerii ci doar conservarea ei. Subiectul ar merita o mai amplă analiză.]
Evenimentele din întreaga lume din ultimele zile au şocat mulţi oameni şi arată că s-a urmărit creşterea energiilor negative prin exacerbarea sentimentului emoţiei. Pentru noi, este clar că forţele întunericului nu au renunţat la efortul de a însămânţa planeta cu sentimente de ură, frică şi nesiguranţă. Înţelegeţi acum mai clar, de ce este nevoie ca reacţia voastră să fie una adecvată, care să nu ducă la rezultatele pe care au scontat forţele răului? Mergeţi în interiorul fiinţei voastre, pe uşa deschisă de inimă, şi veţi găsi explicaţia clară a tot ceea ce se întâmplă acum în sistemul vostru planetar. Întrebaţi-vă spiritul, cui foloseşte amplificarea sentimentelor de frică şi de ură? Vouă, în niciun caz!.

Cu toate că multe fiinţe umane şi-au ridicat frecvenţa de vibraţie, evenimentele tragice (petrecute în planul fizic) au tendinţa de a reduce din nivelul acestor vibraţii, ceea ce, altfel spus, înseamnă a întări puterea celor care nu doresc binele civilizaţiei umane. 
 Din acest motiv, nu vom înceta să vă cerem să nu vă mai lăsaţi induşi în eroare de propaganda deşănţată pe care mass-media o practică cu scopul de a vă inocula teama, frica, deznădejdea.  
Întrebaţi-vă de ce majoritatea publicaţiilor şi posturilor radio-tv., selectează cu predilecţie veştile proaste, la care pe care vi le prezintă în extenso, cu atâta voluptate? In acelaşi timp cu veştile rele au loc foarte multe evenimente îmbucurătoare: de iubire şi înţelegere, de compasiune şi ajutor, de succese, de fapte de eroism, de devotament şi spirit de sacrificiu etc., numai că acestea nu-şi găsesc loc în paginile publicaţiilor, la radio şi, mai cu seamă, pe ecranul tv. Găselniţa aceasta cu ‘’rating-ul’’vă adoarme minţile într-atât în cât mulţi dintre voi aţi cedat şi o găsiţi justificată. De aceea, înainte de a cumpăra un ziar, înainte de a trece pe un program recunoscut ca sursă de propagandă negativă (Nota C.M: La noi, Antenele 3,2,1, Realitatea, OTV, ProTv etc), amintiţi-vă că prosperitatea lor este asigurată de slăbiciunea voastră. Nu le mai citiţi, nu le mai frecventaţi, şi ele vor dispărea.
Ştim că pentru mulţi dintre voi, asemenea programe s-au transformat în adevărate droguri, dar voiţa voastră de a părăsi acest marasm este prima şi inevitabila condiţie pentru a vă limpezi mintea şi a vă continua evoluţia pe care, unii dintre voi, şi-au blocat-o.  
Pentu început, propuneţi-vă să respectaţi un număr minim de principii, cărora oricare dintre voi le recunoaşte valabilitatea: respectarea voinţei celorlalţi, acţiuni care să nu facă rău nimănui, cinste, iubire şi compasiune.
Pe măsură ce „noul” începe să prindă contur, "vechiul" va începe să se năruie iar pentru cei adormiţi, faptul va fi unul într-adevăr înfricoşător
Înţelegem că pierderea cuiva drag este o întâmplare dureroasă, dar amintiţi-vă mereu că ei nu au dispărut, nu s-au dezintegrat ci s-au mutat într-o dimensiune pe care voi nu aveţi abilitatea să o vedeţi. Cum ar putea fi altfel din moment ce toţi suntem UNA şi aparţinem grandioasei fiinţe a Creatorului?
Unii dintre cei care au venit în această viaţă au decis să nu participe la procesul actual de trezire. Pentru aceasta ei nu pot fi condamnaţi ci trebuie să li se respecte programul. Dacă, după ce aţi încercat să-i conştientizaţi, tentativa nu a reuşit, respectaţi-le alegerea, căci a avut loc la nivel de suflet. Vor exista şi cazuri în care fiinţe cărora nu li se mai acorda nici-o şansă de a se trezi, pe ultimii metri, vor face saltul şi se vor înscrie pe calea ascensionării.

Folosim acest canal pentru a ne afirma UNITATEA şi pentru a vă spune că nu toate fiinţele umane prezente acum pe Pământ, vor însoţi planeta în ascensiunea ei. Unii au ales să plece înainte, alţii vor aştepta saltul celorlalţi în timp ce ei ei vor continua să existe în planul 3D în care mai au de efectuat experienţe. Toate drumurile duc spre ACASĂ, numai că unele sunt mai ocolitoare iar altele mai drepte.
Noi vrem să vă ajutăm pe toţi cei care ne solicitaţi. Puteţi să intraţi în conexiune cu noi şi să vă exprimaţi solicitările. Majoritatea nu ne veţi auzi, simţi sau vedea dar asta nu înseamnă că aţi ratat legătura cu noi.  Importantă pentru ca procesul să se declanşeze este profunzimea cu care lansaţi gândurile şi fermitatea hotărârii de a avea succes. Oricum, noi vă vom răspunde la apel.
Acest moment de schimbare majoră în întreaga planetă, nu ar trebui ratat de cei care încă mai pot alege. Asiguraţi-vă că voi o faceţi şi această certitudine o veţi avea dacă vă veţi ţine permanent deschise inimile şi nu veţi părăsi dorinţa de a vă înălţa. 
Paradisul vă aşteaptă pe fiecare dintre voi, dacă veţi fi reuşit să vă purificaţi suficient şi să vă creşteţi nivelul de vibraţie.

Tot procesul de trecetre are loc prin vortexul inimii care filtrează şi autentifică fiecare părticică din fiinţa voastră. Acest proces depinde de fiecare dintre voi şi va fi atât de uşor sau de dificil pe cât vi-l veţi face. Daţi la o parte iluzia planului 3D care v-a acoperit cu vălul fricii, necunoaşterii şi disperării!
Hotărâtrea vă aparţine şi nu depinde de loc de alţii. Prin iubire, adevăr şi compasiune, puteţi să vă creşteţi frecvenţa de vibraţie atât cât să fiţi recunoscuţi şi autorizaţi să treceţi linia de demarcaţie în dimensiunea superioară unde începe Noul Pământ.
Noi suntem Consiliul Pleiadian al celor Nouă; noi îi asistăm şi-i ajutăm pe toţi cei care ne solicită sprijinul, în orice moment.
KA
Karen
Suntem fraţii şi surorile voastre din stele. consiliem cu iubire pentru a vă ajuta să vă detaşaţi de iluzie şi să vă centraţi pe inima voastră, acolo unde puteţi găsi întregul adevăr.  
Nujudecaţi unul pe altul pentru că judecăta înseamnă neapărat separare. Lumea voastră are nevoie în acest moment de dragoste, compasiune şi de unitate.
TOŢI SUNTEM UNU.


CONSILIUL

(C.M.)

marți, 26 iulie 2011

DE LA FEDERAŢIA GALACTICĂ


(26 July 2011; channeler: Wanderer of the Skies – Rătăcitor printre stele)
  
Salutări din partea Federaţiei !
Se petrec multe în lumea voastră în acest moment, în ciuda faptului că foarte mulţi dintre voi se îndoiesc de faptul ca acest proces merge înainte. Noi vă putem asigura că programul se desfăşoară aşa cum a fost plănuit.
Există mulţi care caută răspunsuri la întrebări legate de ceea ce se petrece dar există încă şi mai mulţi care sunt copleşiţi de acest proces. Nu ne propunem să discutăm aceste aspecte în prezenta comunicare. Vă cerem doar să vă păstraţi atenţia asupra celor ce trebuie facute în această periodă efervescentă. Vă solicităm să vă direcţionaţi iubirea, în cea mai pură şi mai intensă formă posibilă, către liderii voştri în timp ce aceştia discută ce paşi finali ar trebui urmaţi pentru a face cunoscută lumii prezenţa altor civilizaţii în sistemul vostru planetar. Aceasta va determina un salt important în conştiinţa omenirii şi o accelerare a procesului de evoluţie.
In perioada care a mai rămas până la Dezvăluire, vă cerem să transmiteţi această veste cât mai multora pentru a-i trezi şi a-i pregăti pentru această întâlnire neobişnuită.
Lumea este, în general, preocupată cu rezolvarea problemelor pragmatice şi cotidiene, nemaiavând şi timp pentru a da crezare unor ’’prostii’’.
In zilele ce vor urma Dezvaluirii, vă cerem să vă triplaţi aceste eforturi, actul Dezvăluirii fiind prin el însuşi o declaraţie epocală, care vă va “răsplăti” toate acţiunile voastre de până la acel moment.
Evenimentul este aici şi “vă sulfă în ceafă”. Nu va fi nici o posibilitate de a se produce neînţelegeri, confuzii sau mistificări. Reprezentantii noştri sunt deja printre voi şi îşi ‘’ocupă locurile’’ pentru a se plasa favorabil când se vor face anunţurile.
Un număr din ce în ce mai mare de fiinţe din alte lumi sosesc din toate direcţiile universului aducând gândul lor de iubire şi frăţie pentru pământeni.


Noi ştim cât de dificile au fost aceste urcuşuri şi coborâşuri ale procesului dezvăluirii de-a lungul anilor. Timpul s-a scurs şi momentul a sosit. Avem credinţa că nu va exista nicio opoziţie serioasă la debarcarea noastră. Întregul proces al « revederii » este supervizat şi nimic nu va putea ieşi de sub control. Lucratorii în Lumină vor avea sarcina de a calma spiritele, de a înlătura fricile celor care vor avea tendinţa de a se isteriza. Ei vor trebui să activeze neobosit pentru explicarea a ceea ce se întâmplă, argumentând logic celor încă neconvinşi că această întâlnire a fost anunţată pământenilor din timp prin multele contacte care s-au stabilit cu fiinţele umane capabile să recepţioneze mesajele noastre.

Atunci când debarcarea se va produce, orice discurs care să susţină veridicitatea evenimentului nu va mai fi necesar. Fiinţele umane martore vor cunoaşte acel salt în conştiinţă care le era necesar pentru a reprima şi ultima fărâmă de îndoială.

După debarcare, noi inşine vom face testele necesare, pentru a acţiona în acele locuri unde lumea ar mai necesita probe care să ne ateste prezenţa.
In săptămânile şi lunile care vor urma, vom începe procesul înţelegerii mutuale, a creării respectului mutual, al bunătăţii mutuale, al iubirii şi bunelor noastre intenţii. Până atunci, voi aveţi responsabilitatea acumulării cunoştinţelor necesare care să crească gradul de încredere în noi al oamenilor neavizaţi.
Vă rugăm să acţionaţi cu iubire şi înţelegere pentru toţi.
Rămâneţi în pace !

SURSA :
http://wandererodtheskies.blogspot.com
(C.M.)

vineri, 22 iulie 2011

Mesajul Înaltului Consiliu din Orion


(10 July 2011; channeler:  Karen Doonan)


Bine v-am găsit, preaiubiţilor! 
Revenim încă o dată pentru a vă ghida în ceea ce doriţi să experimentaţi în această viaţă. Ne întrebăm de ce oare, pentru unii, procesul ghidării prin inimile lor este atât ce dificil! Mulţi dintre cei care citesc cuvintele noastre, nu reuşesc să se detaşeze de procesul de gândire, atunci când îşi propun să lucreze doar cu inima.
În scopul de a crea haos (Nota C.M.: în sensul defocalizării conştienţei de la problemele eului nostru fals), trebuie să încercaţi să vă deplasaţi conştienţa la graniţa dintre material şi spiritual, ceea ce înseamnă a vă plasa în zona care delimitează mintea de inimă. Acesta va fi o stare de instabilitate, punctul vostru de conştienţă oscilând intre cele două stări, modalitate în care veţi regăsi caracteristici ale haosului. Starea de imprecizie, de lipsă de focalizare pe ceva anume, se va datora diferenţelor de vibraţie care apar între cele două planuri. Starea de haos apare din cauză că mintea, focalizată pe logică şi regăsirea unor experienţe trecute nu se poate pune de acord cu sensurile pe care le validează inima. Zona aceasta de invalidare a gândirii dar şi nestabilizării pe frecvenţele înalte ale inimii, crează ceea ce se numeşte haos. Asistenţa noastră pentru voi vizează tocmai această zonă din manifestarea subtilă a fiinţei voastre, cu atât mai mult cu cât ea este însoţită de momente de defocalizare, lipsă de coerenţă, de claritate, care fac să apară sentimentul de teamă, de nesiguranţă, de dezintegrare şi de moarte.
Aceste stări de panică şi dezorientare sunt create de minte, care nu mai găseşte modelul unei experienţe trecute. Mintea nu acceptă nimic care să se abată de la căile bătătorite ale experienţelor trecute din viaţa fiinţei căreia-i foloseste sau din mintea colectivă. 
Mintea poate crea scenarii nenumărate privind insecuritatea fiinţei voastre, amplificând la infinit aceste scenarii ce pot deveni din ce în ce mai agravante şi, până la urmă, greu de stăpânit. Fiinţa care se lasă împinsă în labirintul acestor scenarii se simte din ce în ce mai pierdută, mai singură şi neajutorată, în final, clacând şi recurgând la fapte disperate şi ilogice.

O mare parte din ceea ce propagă în majoritatea cazurilor mass-media planetară se referă la acte antisociale, multă dezinformare prin minciună şi manipularea informaţiei. Cercurile colportorilor de neadevăruri au scopuri precise în răspândirea actelor antisociale şi ponegrirea celor care încearcă să ridice conştiinţa fiinţei umane. Prin aceasta, ei abat atenţia opiniei publice de la actele lor de jaf, corupţie, nelegiuire şi crează multă enegie negativă, mijlocul lor principal de a se crampona de edificiile vechilor energii. Moartea şi distrugerea, frica şi minciuna, sunt armele lor de bază pe care le utilizează permanent în mii de modalităţi, cărora, până la urmă, le cad victimă oamenii cinstiţi dar ignoranţi sau interesaţi. (Nota C.M.:Din păcate, şi în România, propaganda mincinoasă, ura şi lipsa de deontologie profesională, sunt mijloacele permanente de care se folosesc posturi tv. precum Antena 3, 2 şi 1, Realitatea, OTV etc).
Multe filme care sunt făcute pentru divertisment au ca temă moartea şi distrugerea inoculând în mintea oamenilor (mai cu seamă a celor tineri) sentimente antisociale. 

Când mintea fiinţelor umane este îmbâcsită cu scenarii de moarte şi distrugere, intelectul lor pervertit (mai ales dacă sunt tineri sau viciaţi de droguri şi alcool) continuă să amplifice scenariile „ în regie proprie”. Asupra acestor dezorientaţi sau răuintenţionaţi lucrează fabricile ce producere a minciunii care aţâţă instinctele primare ale celor cu nivel scăzut de educaţie..
Sfatul nostru prietenesc este de a evita vizionarea sau ascultarea acelor posturi care nu văd nimic bun în orice s-ar face, tuturor evenimentelor difuzate găsindu-le motivaţii care să incite fiinţa umană la dezordine, disperare şi revoltă, tocmai împotriva acelor (puţini, este adevărat!) care încearcă să îndrepte lucrurile şi să instaureze pacea şi înţelegerea între oameni. Este destul de simplu să depistaţi sursele care transmit informaţii trunchiate sau interpretate deformat pentru a crea scenarii care nu se regăsesc în realitatea colectivităţilor cărora li se adresează. Dacă informaţia care vă parvine pare a avea ceva provocator, ceva alarmist, fără a trata şi latura pozitivă a evenimentului, să fiţi siguri că este o încercare de manipulare. Nu există fapt sau acţiune din societatea voastră care să nu aibă o explicaţie favorabilă sau defavorabilă. Aplicându-vă discernământul, puteţi destul de simplu să înţelegeţi ce s-a intenţionat cu acea informaţie.
Frica este o emoţie, care poate reduce vibraţia fiinţei umane, pâna la nivelul la care omul nu-şi mai poate găsi calea care să-l readucă la o gândire normală şi neinhibată de sentimentul neputinţei. Cei care trec prin asemenea stări pot găsi soluţia salvatoare dacă nu-şi vor mai alimenta frica şi se vor adânci în propria fiinţă, nu pe calea intelectului ci pe cea inimii.


Noi, care în trecutul nostru îndepărtat, am trecut prin ceea ce treceţi voi acum, ne-am asumat sarcina de a vă orienta până când vălul iluziei nu vă va mai acoperi raţiunea. Intenţionăm ca prin discursul nostru să provocăm declanşarea în fiinţa voastră a interesului de a vă cunoaşte pe voi înşivă şi locul pe care-l ocupaţi de fapt în universul fiinţelor înteligente. Simţămintele pe care le încercaţi atunci când citiţi aceste rânduri, pot fi fie unele de frustrare, de neacceptare şi de revoltă, fie de înţelegere şi aprobare. Oricum, ele relevează starea voastră de spirit interioară şi indică nivelul de conştiinţă la care aţi ajuns.
Cum fiecare dintre voi este unic, deşi aparţine UNITĂŢII (Aşa cum se spune, suntem uniţi print diversitate), şi adevărul fiecăruia nu este perceput şi înţeles identic de toată lumea. Prin urmare, un punct de vedere al unui uman va fi mai mult sau mai puţin diferit de cel al altui uman, chiar dacă amândorura li se prezintă acelaşi subiect pentru analiză şi observare. Este normal să fie aşa din cauza diferenţei de înţelegere şi percepţie a fiecărui individ. Fiecare a avut un anume program şi experienţe  de viaţă, anumite probleme, care-l particularizează de oricine altcineva. Chiar dacă doi oameni asistă la acelaşi eveniment, impresiile şi opiniile vor fi diferite, fiecare martor având propria sa versiune asupra acelui eveniment.
Tot aşa, şi procesul planetar (şi nu numai) aflat în derulare, va fi conştientizat diferit, sau cu anumite particularităţi, de fiecare participant. Corespunzător, şi nivelul vibraţional va fi diferit de la om la om. De exemplu, pentru unii, intemperiile care se abat la un moment dat asupra unor zone, vor fi văzute ca necesităţi inevitabile, vor fi înţelese şi acceptate, în timp ce pentru alţii, aceleaşi manifestări vor fi considerate terifiante şi de neînţeles.
Am spune că percepţia gravităţii evenimentelor care au loc, mai ales în perioada actuală, este invers proporţională cu nivelul de conştiinţă al oamenilor, cu nivelul lor de evoluţie, cu gradul lor de trezire spirituală.
Aceasta motivează dorinţa noastră ca acele fiinţe umane mai evoluate să ajute la evoluţia celor mai puţin avansaţi.  
Credem că apelul nostru îşi poate găsi justificarea şi prin aceea că cei care-şi ajută aproapele au şi ei de câştigat, aceasta deoarece efectul benefic al unui asemenea gest se răsfrânge şi asupra iniţiatorului. Mai facem menţiunea că fiecare trebuie să accepte că dacă părerile şi convingerile lui nu sunt agreate de cineva, aceasta nu trebuie să declanşeze reacţii de convingere cu forţa. Nicio creatură nu deţine adevărul absolut. De asemenea, mai trebuie spus şi că metodele de creştere a nivelului de conştiinţă pot fi diferite de la om la om. Populaţia lumii diferă de la o ţară la alta ca filozofie de viaţă, preocupări, aspiraţii, set de valori etc. Nimeni nu poate pretinde că este mai evoluat decât alcineva, sarcina lui fiind ca din propria cunoaştere să împărtăşească şi celor care au nevoie de ea şi sunt deschişi să o primească.


Noi suntem gata să acordăm asistenţă acelora dintre voi care cred că-i poate ajuta şi nu ne facem iluzii că toţi o vor cere.
Important este ca nimeni să nu judece pe nimeni pentru modul său de a gândi, aceasta neînsemnând că nu aveţi dreptul să vă declaraţi opiniile şi să le argumentaţi. În găsirea unui adevăr mai înalt, fiinţele umane trebuie să socializeze căt mai mult, căci fiecare dintre voi are ce să primească de la cel cu care interacţionează.
Karen Doonan
Apreciem şi recunoaştem că cuvintele noastre pot declanşa unele discuţii şi acesta nu este un lucru rău. Dacă ceea ce spunem este luat în considerare, indiferent în ce sens, vom aprecia utilitatea deschiderii acestui subiect.
Fiinţele trebuie ca prin ceea ce gândesc şi ceea ce fac, să îndepărteze sentimentele de frică şi nesiguranţă şi să le accentuieze pe cele de iubire şi compasiune.  
Suntem aici pentru a vă ghida în acest moment de haos în care trebuie să acordaţi prioritate inimii voastre şi mai puţin intelectului vostru. Numai adevărul din inima voastră vă va conduce pe calea evoluţiei sufletului. 

Noi suntem Consiliului Superior din Orion şi suntem fraţii şi surorile voastre din stele.
Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

miercuri, 20 iulie 2011

COMUNICARE DE LA MATEI, 11 iulie 2011


(Channeler, Suzanne Ward)
1. Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe această staţie! Aici este Matei, încântat de ceea ce se întâmplă acum în lumea voastră.
Cu o săptămână în urmă, Statele Unite au sărbătorit Ziua Independenţei care a fost primită, ca şi în trecut, cu diverse festivităţi şi focuri de artificii, care au putut fi văzute de la mari distanţe de planetă.
2. Constatăm o trezire care cuprinde din ce în ce mai multe fiinţe umane care tind să se aliniaze ca frecvenţă de vibraţie la civilizaţiile dezvoltate ale universului. Cei deja treziţi radiază din ce în ce mai multă lumină către cei încă adormiţi în conştiinţă.
 3. Înainte de a ne continua ceea ce dorim să vă prezentăm, permiteţi-mi să vorbesc un pic despre SUA şi ce semnifică ea la scară globală. Constituţia acestui stat a proclamat independenţa naţiunii faţă de Imperiul Britanic, în concordanţă cu voinţa lui Dumnezeu. Scopul mai înalt în care s-a manifestat inspiraţia lui Dumnezeu, era să se dea un exemplu prin care coloniile de pe planetă să înţeleagă că unindu-se, pot să-şi recapete independenţa faţă de cei care-i cotropiseră. Prin exemplul lor, SUA, au demonstrat practic că prin unirea forţelor celor asupriţi se putea obţine o independenţă reală, în care popoarele să să-şi poată demonstra capacităţile şi îndemânarea pentru a coagula un stat prosper.
4. Cu toate acestea, libertatea pe care şi-a cucerit-o acest nou stat nu a durat, la scara istoriei universale, decât o clipă. S-a întâmplat aceasta deoarece Illuminati, care construiseră Imperiul Britanic, nu aveau nici-un motiv să încurajeze asemenea izbucniri pentru independenţă. Prin influenţa pe care o puteau exercita, au provocat Războiul Revoluţionar care a făcut ca o mare parte a câştigului energetic obţinut, prin bucuria şi efervescenţa create, ca urmare a obţinerii independenţei, să scadă foarte mult
Mulţi dintre coloniştii care debarcaseră pe Noul Pământ veniseră cu dorinţa de îmbogăţire şi dominare a Noii Lumi. Mai târziu, o parte dintre aceştia au format şi aici gruparea întunecată a Illuminati. Desigur, Dumnezeu a cunoscut ce curs au luat aceste orientări de dominaţie, însă nu-şi putea permite chiar el să nu respecte Legea Liberului Arbitru pe care o decretase la facerea lumilor.
5. Abia acum, după ce au trecut două secole de la semnarea Declaraţiei de Independenţă, se va realiza adevărata libertate a SUA şi a celorlalte state ale lumii. Dorinţa de libertate a popoarelor şi de înlăturare de la conducerea statelor a celor care îşi asupresc poporul, îmbogăţindu-se din munca lui, cunoaşte în perioada actuală o readucere în realitate. Nu aveţi nici-o îndoială că acest val care mătură oligarhiile va continua până când întreaga  nedreptate va fi înlăturată. Conducătorii dinastici şi despotici au ţinut popoarele în necunoaştere pentru a le putea subordona mai uşor.
Când Pământul va atinge pragul Epocii de Aur, la sfârşitul anului calendaristic următor, fiecare suflet de pe planetă va cunoaşte adevărata libertate, mesagerilor luminii revenindu-le importanta sarcină de a ajuta ca lumea să se orienteze şi să gândească mai bine în noile perspective pe care le va oferi Epoca Luminii.
 6-7. Cu bucurie vă comunicăm că există din ce în ce mai mulţi dezertori din rândurile Illuminati, fiinţe care "au văzut lumina" şi, cu entuziasm, au îmbrăţişat-o. Este adevărat că printre cei care s-au dezis de forţele întunericului se numără şi cei care au făcut acest pas deoarece au înţeles că Illuminati au zilele numărate şi că forţa lor este în cădere liberă. Ei nu doresc să mai slujească forţele răului; unii dintre ei pot deveni chiar purtători ai Luminii Divine. Membrii de vârf ai Illuminati, care încă nu sunt dispuşi să accepte ireversibila erodare a puterii lor, mai încearcă, fără succes, în unele sectoare ale vieţii planetare, să recupereze câte ceva din influenţa şi puterea de odinioară. 
De asemenea, multe suflete bune sunt încă blocate în mentalitatea 3D, nereuşind, deocamdată, să-şi amintească rolul pe care şi l-au asumat atunci când au decis să vină pe Pământ, în această viaţă, în această perioadă de profunde transformări care au loc în univers.
8. Avem speraţa fiebinte că toate sufletele aflate acum pe planetă vor primi cu bucurie şi un sentiment de eliberare, Lumina Divină care se trimite mereu către ei. Ei vor deveni conştienţi de necesitatea prăbuşirii vechilor sisteme clădite cu energie 3D şi reclădirea unei umanităţi care să fie acceptată în Marea Familie a Universului.Vor fi, probabil, destui şi dintre aceia care nu vor dori să se despartă de lumea celei de a 3-a dimensiuni. Liberul lor arbitru va fi respectat, ei urmând a relua ciclul reîncarnărilor şi karmei, până când vor atinge acel nivel de conştiinţă care să le permită dorinţe mai înalte.
9. Indiferent de cât efort ar depune, Illuminati cunosc că vor găsi din ce în ce mai puţine suflete umane care să continuie atitudinea războinică, de brutalitate şi cruzime, care a caracterizat epocile trecute. Aceasta deoarece noua energie care se ancorează pe planetă are o componentă puternic feminină, caracterizată prin mai multă înţelegere, gingăşie, iubire şi compasiune. La nivel global, aceste energii sunt pe punctul de a echilibra balanţa energetică, puternic înclinată până anii trecuţi pe componenta masculină.
10. Este extrem de îmbucurător pentru noi faptul că Lucratori întru Lumină, care cândva erau dezamăgiţi de lipsa de recunoaştere oficială a familiei noastre universale, s-au convins că planeta ascensionează într-un ritm rapid spre o dimensiune superioară.
Nu a sosit însă timpul pentru ca existenţa şi prezenţa civilizaţiilor extraterestre să fie indubitabil dovedită, deşi, în realitate, mulţi reprezentanţi ai altor civilizaţii din univers se află printre voi, tot aşa cum multe nave spaţiale aterizează pe Pământ fără ca voi să-i puteţi, sau să le puteţi vedea. Afişarea lor în văzul tuturor va fi, din punctul lor de vedere,  aproape o banalitate, căci aceste fiinţe sunt obişnuite să vă vadă şi să circule printre voi. Da, pentru voi va fi un şoc peste care veţi trece repede şi cu deplină înţelegere.
Nu va mai trece prea mult până când asemenea apariţii vor deveni obişnuite şi cotidiene.
 11. Fiecare zi care trece vă apropie de acel moment al întâlnirii, aş spune, al regăsirii.
Până atunci însă vă puteţi bucura de evenimentele cotidiene care se petrec pe planetă şi care, pentru un obeservator atent, reprezintă noi şi noi dovezi ale faptului că sistemul vostru planetar evoluează în sensul dorit de sufletele voastre, de univers şi de Dumnezeu. Este adevărat că unele dintre evenimente au manifestări severe în plan tridimensional, manifestări pe care majoritatea dintre voi le percep ca având o încărcătură dramatică, pentru formele materiale ale dimensiunii a 3-a. Dacă însă aţi putea vedea adevăratul tablou al acestor evenimente, aţi înţelege semnificaţia lor profundă şi necesară pentru ascensiunea voastră şi a planetei.          
12. Cu referire la recenta furtună de praf din Arizona, trebuie să vă anunţ că ea a fost ”opera” oamenilor, nu o manifestare naturală. Faţă de ceea ce programaseră forţele răului, efectele provocate de această furtună au fost reduse la minim ca urmare a intevenţiei civilizaţiilor extraterestre care monitorizează permanent ceea ce se întâmplă pe Pământ.
Orice asemenea eveniment va fi încontinuare ţinut sub observaţie şi se va interveni cu cea mai mare promptitudine (Nota C.M.: Evitarea producerii oricărui eveniment având autoare forţele întunecate, nu este posibilă dat fiind faptul că, prin lege divină, nu se poate permite obstrucţionarea liberului arbitru, chiar şi când este vorba de forţe ale răului. Din acest motiv, cei care ne ajută, pot interveni oricum, după declanşarea unui enveniment dramatic, în aşa fel încăt să se înlăture căt mai mult din efecte).
Este adevărat că unele dintre evenimentele naturale sunt provocate de însăşi Mama Pământ, pentru a putea curăţa negativitatea care încă mai există pe planetă. Însă Mama Gaia nu mai are nevoie ca aceste evenimente să fie de intensităţi foarte mari sau pe arii extinse, deoarece, în prezent, doar mici zone de negativitate mai trebuie curăţate.
13. Adevărul despre norul de praf stârnit în Arizona este că s-au efectuat zboruri cu încărcături toxice despre care piloţii şi personalul implicat cunoşteau că ar fi avut drept scop reducerea dimensiunilor găurilor din stratul de ozon din atmosfera planetei. Când însă s-a văzut ce efecte au avut acele incursiuni, în care s-au împrăştiat în atmosferă acele particule, care au stârnit nori de praf toxic, majoritatea piloţilor şi celelalte cadre de execuţie au refuzat să mai continuie această muncă. Din păcate, s-au găsit câţiva care, pentru bani, deşi cunoşteau ce efect periculos au aceste particule, au acceptat să continuie această muncă criminală. Noroc că fondurile destinate acestei acţiuni, care atenta la sănătatea fiinţelor vii din zona afectată, s-au epuizat. În prezent, în cele mai multe zone în care norii de praf erau prevalenţi, cerul este clar.
14. Se poate spune că lumina si intunericul se înfruntă „la baionetă” în multe zone în care schimbările dramatice sunt esenţiale, cum ar fi organele de conducere, economiile naţionale, distrugerea mediului, poluarea, decalajului dintre bogaţi şi săraci, lupta pentru libertate în ţările în care popoarele au fost mult timp oprimate. În general vorbind, doar o mână de indivizi pot acţiona eficient pentru interzicerea utilizării unor măsuri distructive în diverse domenii. Este nevoie însă de acţiunea hotărâtă a popoarelor sau, după caz, a unor colectivităţi mai restrânse, să-i determine pe aceştia să acţioneze în interesul general şi să interzică orice tehnologie care face rău vieţii şi împiedică evoluţia, în general. Există într-adevăr, progrese foarte importante în acest sens, deşi , uneori, s-ar părea că se regresează sau se bate pasul pe loc. Marile hotărâri se iau destul de greu, din cauza vechilor mentalităţi şi a sensibilităţii „deranjate” a unor factori de decizie, dar succesul la scară globală se impune treptat şi definitiv.  
În lunile următoare, Pământul va primi noi energii cu vibraţii tot mai înalte, care vor începe să scoată la iveală dovezi incontestabile ale sfârşitului vechiului sistem bazat pe enerigiile perimate ale celei de a 3-a dimensiuni.
15. O cunoaştere mai exactă a progreselor obţinute de inocularea Luminii Divine pe planetă, este la îndemâna celor cu sensibilităţi deosebite şi cu însuşiri telepatice accentuate, adică a celor care au cea mai mare deschidere către noile paradigme. Numărul celor cu sensibilităţi deosebite va creşte tot mai mult în viitor.( Despre comunicările telepatice şi protecţia Luminii Christice, puteţi afla mai multe, accesând adresa www.matthewbooks.com). 
16. Deşi munca asiduă a majorităţii surselor mass-media, de abaterea a atenţiei oamenilor de la realităţile momentului în întreaga lume, continuă, prin forme diversificate ale programelor de divertisment (lipsite de valoare morală şi educaţională), apar din ce în ce mai multe şi mai profunde fisuri în acest sistem de inducere în eroare. Lumea începe să priceapă că i se prezintă ţinte false, că îi sunt luminate doar acele zone care, prin impactul pe care îl produc asupra celor mai puţin informaţi şi avasaţi spiritual, cei interesaţi reuşesc să-şi ţină ascunse adevăratele intenţii, care vizează acumularea de bunuri materiale şi de putere de influenţare, prin fraudă şi corupţie; ca să nu mai vorbim de strădania permanentă a celor care sunt lacheii forţelor Illuminati, interesate în sădirea şi amplificarea în minţile oamenilor a sentimentelor de frică, de disperare şi de renunţare, care înseamnă tot atâtea căi prin care întunecaţii încearcă să producă şi să acumuleze cât mai multă energie negativă.

17. Ca un exemplu, corpul ceresc pe care oamenii voştri de ştiinţă l-au botezat Elenin, nu prezintă niciun pericol pentru planeta voastra!, deşi mass-media încearcă să avanseze tot felul de scenarii catastrofice, numai pentru a creşte sentimentul de teamă în rândul populaţiei.
18. Mamă, pentru cititorii care nu pot înţelege efectele pe care le provocă frică şi modul în care acest sentiment poate ţine o persoana captivă, te rog, introdu un fragment lămuritor, din cărţile publicate de tine cu colaborarea mea.
                ___________________________________  
„Energia fricii formează o barieră între obiectul sau condiţiile de care vă este teamă şi energia luminii. Din cauza acestei bariere, lumina din sufletele pline de frică ale oamenilor nu poate ajunge la conştiinţa lor, pentru a risipi puterea acelor temeri asupra vieţilor lor, iar lumina trimisă către ei de lucrătorii întru lumină nu poate pătrunde. Bariera este resimţită ca un zid real, care izolează persoana prin frică devoratoare şi nu-i lasă nici o cale de ieşire. Acest blocaj energetic al luminii intensifică puterea obiectului fricii, permiţându-i acestuia să atragă spre el şi mai multe manifestări de care să vă fie teamă.
Frica este foarte contagioasă şi, datorită amplificării forţei sale, fluxurile senzaţiilor de frică atrag ca un magnet acele tipuri de interecţiuni energetice care elimină bunul simţ, judecata sănătoasă şi deciziile înţelepte. Frica este atât de insidioasă, încât poate convinge o persoană că singura cale de a scăpa se află prin porţile care duc, din ce în ce mai adânc, în întuneric. Frica este cea care duce la astfel de acţiuni sau caracteristici, cum ar fi prejudecăţile, tirania, locomia, cruzimea, agresivitatea, înşelăciunea, necinstea şi ura – şi până şi acele torturi aparent de neînţeles, sau uciderea unor persoane nevinovate, apar din acest psihic ce a fost pervertit sau chinuit de frici.
Oamenii care trăiesc în frică sunt uşor de dominat, înşelat şi sunt temători să conteste date şi cifre care le sunt furnizate de cei care-i ţin în întuneric.
Deşi, frica este puternică într-adevăr, nu se poate opune luminii care reprezintă cea mai puternică forţă din cosmos, iar oamenii care trăiesc în lumină nu trebuie să se teamă de nimic!
Ce se poate spune despre oamenii care se tem de moarte?
Ceea ce numiţi voi moarte reprezintă doar o tranziţie a sufletului care trece repede din închisoarea corpului fizic în tărâmurile minunate ale Nirvanei, unde nu există teamă, ură şi nedreptate. Acolo, sufletele hotărăsc, după o perioadă mai lungă sau mai scurtă, care va fi umătoarea etapă de dezvoltare, ce experienţe cred că ar mai trebui să facă, şi, în funcţie de aceasta, îşi elaborează un nou program pentru o nouă existenţă pe Pământ sau pe altă planetă.”
 ___________________________________
Mulţumesc, mamă!            
19. Numărătoarea inversă până la intrarea Pământului în Epoca de Aur se derulează cu tot mai mare viteză, voi sesizând cum parcă timpul liniar în care trăiţi se scurge mai repede ca altă dată. Ne permitem să vă sfătuim ca timpul scurt care a mai rămas să îl utilizaţi cu maximă eficienţă pentru a vă accelera cât se poate evoluţia. Faceţi ceea ce credeţi că este mai bine pentru a vă creşte frecvenţa de vibraţie. (Despre aceasta s-a mai vorbit în multe alte mesaje pe care vi le-am transmis)
20. În ce ne priveşte, vă vom acorda tot sprijinul pe care ni-l veţi cere, în limitele delegărilor noastre. Marea familie a Universului este „cu ochii pe voi”, vă ajută şi vă încurajează să vă acceleraţi evoluţie chiar şi pe această ultimă sută de metri. Soli ai acestor familii cosmice orbitează în jurul planetei voastre aşteptând momentul întâlnirii cu omenirea.

Suzanne Ward
21. Pregătiţi-vă să vă ocupaţi locul vostru de drept în concertul naţiunilor universului. Voi, ca şi celelalte civilizaţii, sunteţi multidimensionali şi aparţineţi UNICULUI.  Când vă veţi înălţa la o dimensiune superioară nu va mai fi necesar să fiţi ajutaţi de fraţii voştri deoarece veţi avea abilitatea şi nivelul de conştiinţă care vă va permite să vă luaţi tot ceea ce doriţi şi vă este necesar, direct de la SURSĂ.
Poate veţi zâmbi când vă voi spune că toată cunoaşterea pe care aţi primit-o de la fraţii voştri din univers a fost prelevată din propria voastră cunoaştere ce era acoperită de straturile adormite ale dimensiuni inferioare în care moţăiaţi.
22. Ne onorează faptul că avem ocazia să ne adresăm acum vouă, cei aleşi să reprezentaţi omenirea la momentul extraordinar al înălţării planetei şi a voastră pe o nouă treaptă a evoluţiei eterne a fiinţei umane. 
Veţi avea privilegiul de a cunoaşte practic ce înseamnă IUBIRE NECONDIŢIONATĂ pentru întreaga creaţie.

Cu iubire, Matei!
(C.M.)     
                       

sâmbătă, 16 iulie 2011

LUNA, fiica cea mare a Pământului (2)


 (continuare)

(Carte dictată de Domnul prin channeling lui Jakob Lorber)      

2- Fiinţele umane de pe Lună.
La fel ca şi pe Pământ, oamenii de pe Lună sunt de două sexe. Ei au fost creaţi o mie de ani mai târziu decât oamenii de pe Pământ, nu direct de Creator ci de către un înger autorizat pentru aceasta. Inalţimea lor atinge cu greu 60 de cm. şi au o infaţişare care aduce mult cu cea a piticilor din miturile scandinave. Au burţi proeminente, care le servesc pentru două scopuri : pe de o parte, pentru digestie, într-un stomac convenţional, şi, pe de alta parte, pentru colectarea unui gaz uşor într-un al doilea stomac, care le aduce trei tipuri de beneficii. Mai întâi, acest gaz îi face atât de uşori, încât ei pot sări cu uşurinţă peste râuri şi lacuri. Dacă lacurile sunt de mari dimensiuni, ei pot pluti foarte uşor pe apă.
Al doilea avantaj constă în emiterea unor sunete ascuţite prin expulzarea acestui gaz, pentru a-şi face astfel cunoscută prezenţa unii altora în locuinţele lor subterane. De acelaşi gaz se folosesc şi pentru a vorbi, scoţând nişte sunete guturale, din plămâni, de frecvenţă foarte joasă. Ei însă detesta acest mijloc de comunicare, folosit doar de către rezidenţi (cei întrupaţi acolo dar având suflete de pământeni, ajunşi pe Luna pentru a se corecta).
Un al treilea avantaj al acestui gaz stomacal constă în încalzirea locuinţelor friguroase, pe timpul nopţii. Gazul este expulzat în acele grote (asemănătoare unor clopote turtite) şi, având o temperatură mai mare decât cea din exterior, menţine în aceste sărăcăcioase spaţii o atmosferă cât de cât acceptabilă, de afară pătrunzând doar cantităţi mici de aer proaspăt dar rece, absolut necesar supravieţuirii.  
Acelaşi gaz este utilizat ca termoregulator în acele jalnice locuinţe şi pe timpul zilei, când temperatura de afara devine insuportabil de mare.

O altă particularitate a acestor fiinţe umane constă în faptul că ochii lor îndeplinesc două funcţii : de a vedea şi de a lumina în întuneric ca nişte lanterne (Acest atribut se regăseşte şi la unele vieţuitoare de pe Pământ).
O altă însuşire a celor de pe Lună este auzul lor extrem de ascuţit ; ei pot auzi cu cea mai mare uşurinţă chiar şi cele mai mici zgomote, de la distanţe foarte mari. Explicaţia constă în faptul că urechile acestor oamneni sunt înzestrate cu pavilioane foarte mari şi robuste.

Bărbaţii sunt mult mai solizi decât femeile. Comparativ, s-ar putea spune că dacă bărbaţii ar avea, să zicem, puterea unui bărbat pământean, femeile ar dispune de puterea unui copil de zece ani. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care soţul se poarta extrem de gingaş cu soţia, mult mai firavă decât el. Bărbaţii poartă pe umeri femeile în orice deplasare, astfel încât un strain de pe alt corp ceresc ar crede că este o fiinţă dublă, dispusă pe verticală. Femeile nu au aproape nimic de făcut înafară de copii. Chiar şi hrana le este preparata şi mestecată în gură de către barbaţi. Femeile nu părăsesc gâtul bărbatului, când se deplasează în exteriorul grotei, decât în cazuri excepţionale, cum ar fi ultima perioada inainte de naştere şi nevoi fizilologice.


O femeie de pe Lună nu poate avea mai mult de două sarcini în toată existenţa sa lunară, însă de fiecare data naşte câte 4 copii. Dacă concepţia va avea loc ziua, naşterea avea loc tot ziua, iar copiii vor fi băieţi ; dacă a fost noaptea, vor fi patru fete.
Chiar de timpuriu băieţii se obişnuiesc să  ţină  în cârca fetele. Si aici, ca şi pe Pământ, moartea poate răpi şi copii, nu numai adulţi. Este interesant de menţionat că un copil nu poate fi posedat de un spirit malefic decât după vârsta de 100 de zile lunare (peste 7 ani pământeni).

Toţi locuitorii de pe Lună sunt înzestraţi cu cea de a doua vedere (referiri la aceasta gasiţi şi în cartea lui Lorber, " Impărăţia misterioasă a spiritelor", ed. Vydia, 2001- n.m.). Aceasta vedere specială le permite celor de pe Lună să-L recunoască pe Dumnezeu şi fiinţele angelice, ceea ce este un mare avantaj căci pot primi îndrumări directe de la Divinitate şi pot fi ghidaţi în ceea ce întreprind. (Despre cea de a doua vedere, de data aceasta ca însuşire a unor fiinţe evoluate de pe Pământ, vorbeşte şi Castaneda în seria de cărţi referitoare la don Juan, un vrăjitor mexican în preajma căruia a trait mai mulţi ani.Editura RAO).

Jakob Lorber
Oamenii de pe Pământ care au fost  nevoiţi să-şi aleagă un stagiu (o viaţă sau mai multe) pe Lună, pentru a se purifica de ataşamentele puternice faţă de bunurile materiale, au sufletele peticite, uşor de recunoscut de spiritele complet pure. Regretabil dar adevarat este că aceste suflete peticite nu vor putea accede niciodată în rândul sufletelor complet pure, rămânând un fel de suflete de rangul doi. Singurele spirite care vor fi ghidate direct de pe Lună către regiunile superioare sunt cele originare de pe acest satelit (deci nu sufletele oamenilor veniţi de pe Pământ pentru a se reforma). Este imposibil ca aceste suflete de rang inferior să poată atinge un nivel spiritual superior, căci nu ar putea supravieţui luminii divine cea mai rafinată.


(Din cartea PĂMÂNTUL ŞI LUNA apărută la ed.Vydia în 2003)

 Pentru conformitate
(C.M.)

vineri, 15 iulie 2011

ATRAGEREA ENERGIEI ŞI LUMINII CELEI DE A 5-a DIMENSIUNI (4)


Mesaj de la arcturieni
                                                                    
(1 July 2011; prin David K. Miller)

(ultima parte) 

Salutări! Eu sunt Tomar. Imi place energia voastră spirituală şi angajamentul vostru de a ajuta la ridicarea nivelului vibraţional al frumosului vostru Pământ în cea de a 5-a dimensiune. Sunt foarte mişcat de abnegaţia cu care abordaţi această muncă la nivel planetar. Noi ne iubim planeta şi suntem în totalitate pregătiţi să intervenim pentru a o vindeca, dacă ar fi cazul. Am fost şcolarizaţi în această privinţă; face parte din CV-ul nostru, ca să mă exprim astfel. Vă puteţi imagina ce rezultate s-ar obţine şi la voi dacă în programa voastră şcolară, la nivel de facultate, s-ar introduce şi o disciplină care să se numească “ Vindecarea Planetară ”. Aceasta este acum pe cale de a se întâmpla.

Eu sunt conectat acum în special pe realizarea celui de al doilea Oraş de Lumină de pe Pământ, numit Tomaree Point dar şi la Nelson Bay deoarece aceasta este zona conexiunilor puternice care se regăsesc şi se păstrează în fiinţa unor mamifere cu existenţă foarte veche pe planetă, animale marine. Există acolo, deasemenea, profunde conexiuni cu aborigenii din partea locului şi noi stim că acel orăşel este al lumii aborigenilor. Amintiţi-vă, dragi prieteni, că Aborigenii au ancestrale legături cu Arcturienii.
Eu, Tomar, lucrez pentru activarea Tomaree Point. Sunt în legătură cu nava spaţială Athena împreună cu Juliano. Am sarcina să deschid o cale de lumină către Tomaree. Cei care se află în acea locaţie, au posibilitatea să vadă o rază de lumină albastră amplasată peste Tomaree Point. Mai precis, culoarea acestei raze este alb cu străluciri (irizaţii) albastre.

Coridorul de lumină va lega localitatea cu cea de a 5-a dimensiune. Lucrătorii în Lumină aflaţi acolo mă ajută să cobor (downloadez) Scara Ascensiunii (Ladder of Ascension). Cei care vă aflaţi la Tomaree Point puteţi recepţiona şi simţi noua legătură, noua facilitate de conectare cu energiile celei de a 5-a dimensiuni.                                                                       
Există o mare activitate a spiritelor antice, spiritele Aborigine. Spiritele bunicelor şi bunicilor aborigenilor antici manifestă o mare bucurie şi fericire pentru această acţiune.  Sunt satisfăcuţi că în acest fel se recunoaşte masacrul săvârşit în punctul Tomaree. Scara Ascensiunii este acum coborâtă până la nivelul superior al acestui frumos promontoriu, apoi se conectează la cea de a 5-a dimensiune şi la multe alte dimensiuni. Ea va face legătura cu alte înalte civilizaţii de fiinţe inteligente ale universului.

Calea de lumină creată va permite multor maeştri înălţaţi, şi altor fiinţe din dimensiuni superioare, să viziteze Nelson Bay şi Tomaree Point.
Noi ne declarăm fericiţi că Scara Ascensiunii a fost coborâtă la nivelul celor două localităţi şi a suburbiilor. Întreaga zonă aparţine primului Oraş Planetar de Lumină.  Organele administrative ale Australiei sunt rugate să statornicească prioritatea de prim Oraş Planetar al Luminii pentru Nelson Bay şi să amintească de coborârea Scării Ascensiunii şi asupra  puncului Tomaree Point.
David Miller
Cer tuturor celor care primesc acest mesaj, indiferent pe ce cale, să încerce să vizualizeze scenele descrise mai sus şi să binecuvânteze punctul Tomaree. Vizualizaţi şi binecuvântaţi Scara Ascensiunii care s-a creat şi în alte puncte precum: Mt. Fuji, Sedona, la Bell Rock şi Stânca din Ierusalim.

Să ştiţi că toate aceste patru scări sunt conectate şi fac legătură în sistem interactiv-magnetic. Aceste conexiuni realizate în diverse puncte ale planetei (vor urma multe altele) formează o reţea foarte puternică care are o forţă de atracţie mare, astfel încât coeficientul de lumina spirituală a Pamantului este deja crescut şi se măreşte mereu, mărind atracţia magnetică a Pământului care va fi capabil să atragă mult mai multă energie 5D.
Planeta voastră este foarte aproape de a face saltul în dimensiunea a 5-a. Aceasta înseamnă că omenirea trebuie să se grăbească pentru ca la momentul zero să poată ascensiona odată cu Pământul.
Eu sunt Tomar. Noi suntem Arcturieni. Binecuvântări şi la revedere !
                                              
                                                                         SFÂRŞIT

SURSA: http://www.groupofforty.com
(C.M.)

duminică, 10 iulie 2011

ATRAGEREA ENERGIEI ŞI LUMINII CELEI DE A 5-a DIMENSIUNI (3)


Mesaj de la arcturieni

(1 July 2011; prin David K. Miller)       

Aceasta este pe scurt descrierea corpului vostru mental şi cum veţi lucra cu el în cea de a 5-a dimensiune.
Amintiţi-vă că civilizaţia noastră şi-a asumat sarcina de a vă ajuta să vă conectaţi cele patru corpuri care compun corpul vostru total (fizic, emoţional, mental şi spiritual/ cauzal)  la cea de a cincia dimensiune.

Vom face acum referiri la corpul spiritual (cauzal). Cum veţi proceda pentru a vă conecta acest corp la 5D?  
Noi afirmăm şi vă garantăm că un aspect al vostru există chiar acum în această a 5-a dimensiune, unde intenţionaţi să ascensionaţi cu corpul vostru total deoarece, cândva, aţi mai avut cel puţin o viaţă acolo.
Deocamdată, fiecare dintre voi va putea accede la 5D cu spiritul şi cu conştienţa trează, prentru a aduce de acolo energii ale acelei dimensiuni. (Nota C.M.: Se afirmă în diverse comunicări ale Fiinţelor de Lumină că pentru a trece în dimensiunea a 5-a, fiecare dintre noi va trebui să-şi adune şi să-şi recupereze energiile tuturor aspectelor răspândite în diversele planuri ale universului, aşa cum procedează sufletul după ce părăseşte corpul fizic şi ajunge în Nirvana). 
Omul este o fiinţă multidimensională.
Am comunicat cu voi continuu despre modul în care noi observăm etapele evoluţiei voastre, despre crize şi pericole, despre ce ar trebui făcut ca omenirea să-şi accelereze evoluţia, pentru a accede la următoarea dimensiune. 
Cunoaşteţi, probabil, că pentru ca saltul omenirii să se producă este nevoie ca un anumit procent din ea să se trezească şi să se înscrie pe calea ascensionării [Nota C.M.: Adică să se atingă “masa critică”). Pentru a da un exemplu din lumea animală, amintim de studiul pe care l-a făcut un antropolog asupra unui grup de maimuţe, aflate pe o insulă izolată. El a învăţat un număr dintre ele să aibă un anume comportament pe care nu-l cunoscuseră înainte (de exemplu să spargă sâmburi de fructe cu ajutorul pietrelor sau să spele rădăcinoasele înainte de a le consuma). După ce şi a suta maimuţă a fost astfel instruită, cercetătorul a constatat că, printr-un salt neaşteptat, toate maimuţele au ştiut de a doua zi să facă acel lucru, fără a fi ‘’absolvit cursurile’’]. La fel se va produce şi saltul omenirii în dimensiunea a 5-a.  
Noi suntem conştienţi de faptul că ştiinţa voastră a avansat mai rapid decât spiritualitatea. 
Pentru a ajuta omenirea să-şi accelereze evoluţia spirituală, noi am introdus o nouă paradigmă numită ”Triunghiul Sacru”. Aceasta este o paradigmă spirituală care reuneşte elemente ale gândirii galactice, gândirii mistice şi conceptelor decurgând din ereditatea nativă. Triunghiul Sacru, în vârfurile căruia se făsesc cele trei tipuri de concepte vă va oferi o perspectivă specială pe calea dezvoltării voastre spirituale.
Acest sistem va înlesni unificarea în spititualitate a religiilor Pământului. 
Umanitatea voastră are o sursă bogată de învăţături mistice, în toate religiile de Pământului.   
Multe dintre învăţăturile mistice au provenit din spiritualitata galactică a diferitelor surse. Nu există religie pământeană în care să nu se regăsescă părţi ale gândirii galactice. Vă asigur că fiecare profet autentic al oricărei religii a fost în legătură (telepatică, prin revelaţie etc) cu o sursă spirituală localizată undeva in Galaxie.

Se poate spune că multe conexiuni mistice ale religiilor voastre sunt realizate şi influenţate de spiritualitatea  galactică. În acest triunghi, latura nativă, cu conexiuni puternice cu Terra (energia telurică), are o deosebită importanţă. Triunghiul Sacru vă va ajuta să vă conectaţi mai repede şi mai eficient la dimensiunea a 5-a. Utilizarea acestui concept va ajuta la vindecarea mai rapidă a planetei voastre, atât de afectată în trecut de agresiunea negativităţii.

O modalitate principală de accedere la 5D, este cea oferită de influenţa pe care o vor exercita Oraşele Planetare ale Luminii. Acestea sunt oraşe sacre, divin protejate, unde vor activa lucrătorii din Lumină ajunşi de pe Arcturus (Nota C.M.: inclusiv prin naşterea în corp fizic a unor suflete venite de pe acea planetă).
În prezent, există 42 de oraşe planetare de Lumină care participă la acest proiect  arcturian. 

Alt procedeu care ajuta la mutarea Pământului în a cincea dimensiune se referă la folosirea  cristalelor eterice şi descărcarea Scării Ascensiunii în jurul Pamantului.
Pe scurt, există tehnologii de vindecare planetara, care pot atrage şi ancora energiile celei de a 5-a dimensiuni pe Pământ.
Folosirea aceastor tehnologii planetare este una din principalele misiuni care vă revin, ca seminţe arcturiene ce sunteţi. Voi sunteţi vindecătorii Pământului. V-aţi încarnat pe această planetă având şi sarcina, pe care v-aţi asumat-o la plecare, de a vindeca rănile planetei, folosind tehnologia pe care noi v-o punem la dispoziţie.
Incercaţi să deveniţi conştienţi de aura corpului vostru. Aura apare ca un nimb cu grosime difereanţiată de la om la om şi are nuanţe de culori diferite. Forma ei este a unui ou cu vârful în sus. Aura pulsează şi apare delimitată exterior de o linie, de obicei albastră.  Cei care reuşesc să-şi vadă aura, pot încerca să observe că aceasta poate fi comandată ca pulsaţie, grosime şi culoare, în funcţie de starea de spirit pe care o are fiinţa. Puteţi auzi şi anumite sunete care însoţesc pulsaţiile (ceva în ritmicitatea "Tat, tat, tat, tat, taaa ...."
Când vă deschideţi corpurile fizic, emoţional, mental, spiritual, pulsaţia aurei se modifică, în funcţie de deschiderea fiecărui corp (cea mai mare pulsaţie corespunzând activării corpului spiritual).
Repetăm că saltul în cea de a 5-a dimensiune va putea avea loc atunci când se va atinge pragul minim de fiinţe umane trezite. Abia atunci specia Adamică va sălta în 5D.

Acum, permiteţi-ne să revenim la realizarea unui număr de bază de Oraşe Planetare din Lumină care trebuie edificate.
Să ne amintim că pe planeta voastră (mai precis, în subsol) s-au activat cele 12 cristale. Ele vor ajuta la atingerea a ceea ce eu numesc „coieficientul luminii spirituale” de pe Pământ. Şi acest lucru va ajuta la atragerea energiilor celei de a 5-a dimensiuni pe planetă. 
Şi aici aveţi o sarcină importantă şi anume să contribuiţi la creşterea magnetismului planetei, care înseamnă întărirea propriei aure a Pământului şi restructurarea ei în aşa fel încât să fie în rezonanţă (compatibilitate) cu 5D.
Oraşele de lumină vor deveni centre de compatibilitate cu frecvenţele 5D.
De fapt, foarte pe scurt, totul revine la sarcina de a creşte pulsaţia aurei Pământului. 
Şi cum puteţi face aceasta ? Prin creşterea pulsaţiei aurei voastre şi prin înfiinţarea Oraşelor de Lumină. 
Sunt fericit că putem iaugura primul oraş din această categorie. Aşa cum am mai spus, el se numeşte Nelson Bay, şi este aproape de Sidney, Australia. Sunt mulţi Lucratori intru Lumina care au creat un câmp de energie vibraţională în jurul acelui oraş, şi au lucrat la introducerea în circuitul de lumină a unor cristale în punctele-cheie în jurul oraşului. (Nota C.M.: Asemenea eforturi au loc şi în România unde yoghinii organizează periodic la Bucureşti, Băile Herculane şi Costineşti, dar şi în alte localităţi, spirale yang. Aşezarea în spirală a unui număr cât mai mare de fiinţe umane, de preferinţă evoluate spiritual, crează câmpuri energetice foarte puternice care sunt dirijate către anumite teme, cum ar fi: iubirea de patrie, desfiinţarea nedreptăţilor, creşterea conştiinţei oamenilor, diminuarea actelor antisociale, protecţia faţă de unele evenimente naturale sau produse de om, credinţa în Dumnezeu, etc. Din păcate, asemenea acţiuni extrem de benefice, sunt privite de mulţi cu dispreţ sau ostilitate, considerându-se a fi manifestări ale unor grupuri malefice sau dezechilibrate, care ar urmări scopuri antisociale. Din cauza ignoranţei la nivel individual şi colectiv, yoghinii sunt trataţi ca paria societăţii, şi denigraţi de mass-media, pusă în slujba unor patroni veroşi, şi care îşi găsec adepţi printre oameni cu un nivel de consţiinţă şi conştienţă foarte scăzut).

Cei care nu puteţi ajunge să vizitaţi orasul luminii, Nelson Bay, o puteţi face prin vizualizare, în timpul unor meditaţii. Eu, Juliano, când vizualizez acest oraş, sesizez un coş enorm de energie eterică pe care este aşezată localitatea. Acest coş de lumină este atât de mare încât întregul oraş arată a fi aşezat pe el. Sub acest coş enorm se pot observa mai multe coşuleţe mai mici. În momentul în care se va decide saltul, va avea loc o numărătoare inversă. Când numărătoarea se va fi încheiat, enormul coş eteric se va înalţa cu oraş cu tot până în cea de a 5-a dimensiune.
David Miller
Alte oraşe de pe Pământ îi vor urma. Ele vor deveni Oraşe Planetare de Lumină ale Galaxiei. Toate oraşele de lumină vor fi legate între ele, precum şi cu altele din cuprinsul întregii Galaxii.
Reţineţi şi amintiţi-vă mereu de Nelson Bay ca fiind primul oraş de lumină al Pământului, care se va înălţa în cea de a 5-a dimensiune.
Oriunde v-aţi afla, vă propun să vizualizaţi inelul energetic de lumină din jurul aurei oraşului Nelson Bay şi să încercaţi să vă sincronizaţi pulsaţiile propriei voastre aure cu cea a Oraşului Luminii. Trimiteţi lumina voastră către acest oraş aşa cum fac şi eu în aceste momente. 
Eu sunt Juliano din Arcturus şi-i predau legătura cu voi amicului meu Tomar. Bună ziua!
SURSA: http://www.groupofforty.com.
(C.M.)