..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 aprilie 2011

DESCHIDEREA PORTALULUI

Mesaj de la St.Germain
(18 April 2011; channeler: Aruna Byers)

Intenţia mea este să fac acest mesaj cât mai pe înţelesul tuturor.

Saint Germain
Toţi oamenii care se află în procesul de ascensionare, şi care prin tot ceea ce fac oferă mai multă lumină şi înţelegere a situaţiei din această perioadă, sunt pe cale de a li se confirma eforturile şi de a avea oportunitatea saltului calitativ.Ceea ce urmează ca ei să îndeplinească nu presupune un efort şi mai mare ci menţinerea în limitele în care s-au stabilizat.
Eforturile pe care le-aţi depus până acum vor face diferenţa în lunile următoare, în sensul că acumulările de până acum vor crea oportunităţile de a ascensiona printr-un salt în planurile superioare.Totul este ca cei ajunşi în această postură să accepte şi să folosească ocazia.
Credeţi că toţi sunt treziţi? Nici pe departe!
Nimeni nu se va putea înălţa dacă nu a acumulat minimum necesar. Saltul va fi instantaneu. Pentru a face acest salt, nu este neapărat necesar să se abandoneze corpul fizic actual.
Este posibil ca aceia care ascensionează să dispară, pur şi simplu, fără ca cineva să observe aceasta. Nicio dramă nu se va consuma când, prin har divin, cei care trebuie să treacă în altă dimemnsiune nu vor mai putea fi găsiţi de-ai lor. Pentru unii, ascensiunea va fi ca un vis. Când se vor „trezi” vor constata o nouă realitate pe care o vor accepta repede şi fără rezerve.

(Vi se pare confuz ceva? Cred că m-am exprimat destul de clar! Nu pot detalia mai mult pentru a nu vă speria ego-urile pamânteşti.)

Angajaţi-vă în ascensiune, apoi ştergeţi toate întrebările legate de "cum? şi când?". Încercaţi să folosiţi cu randament maxim fiecare minut care trece de acum încolo! Ştiu că mintea vă presează cu întrebări şi neîncredere.
Ovaţionaţi şi bucuraţi-vă pentru momentul ascensionării care vine! Dispariţia corpurilor umane (fizice) va fi doar constatarea celor neimplicaţi în acel moment în proces (Nota C.M.: Ezoteristul Lorin Ioan Fortuna numeşte această dispariţie „transferul prin exod”). În locul în care „cel dispărut” fusese mai adineauri, se va simţi o energie tonifiantă, încurajatoare şi liniştitoare. Cei care vor percepe acea energie vor înţelege că a fost vorba de un caz de înălţare spre o dimensiune superioară.
Mijloacele de comunicare vor transmite non-stop mărturii ale unor martori oculari. Mass-media, aşa cum ştie ea s-o facă, va amplifica senzaţionalul acestor veşti sosite din toate părţile. Va fi „o pâine de mâncat” pentru colportorii de ştiri de senzaţie. Dar cine va mai fi dispus să-i asculte?!

Cele trei zile de întuneric, pare-se că nu vor fi activate în această fază. Rămâne la aprecierea coordonatorilor tranziţiei..
Oamenii rămaşi („neexodaţi”) vor fi preocupaţi de lipsa luminii solare, inutilitatea banilor, lipsa mijloacelor de transport, lipsa căldurii etc. Şocul care se va produce va privi în primul rând conştiinţa.
Canalizarea mesajelor mele va putea fi continuată atât de channelerul actual cât şi de cei care vor primi aceste abilităţi
Aruna
La întrebarea dacă Maeştrii Ascensionaţi vor mai accepta şi în viitor să transmită mesaje prin channeling, răspunsul este afirmativ. În general, channelerii actuali vor face ascensiunea într-o dimensiune superioară lui 5D, poate chiar în cea de a 7-a.

Celor care vor ascensiona, le recomand ca în momentul desfăşurării acestui proces, să declare din inimă: "EU SUNT CEL CE SUNT".

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Maestrul Ascensionat Saint Germain.
Sursa: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com
(C.M.)

vineri, 29 aprilie 2011

Păstrarea calmului


De la AA Zadkiel

(22 April 2011 ; channeler: Linda Robinson)

AA Zadkiel
Salutări Preaiubitii mei,
salut în iubire şi lumină.
 

Calea ascensiunii este presărată cu mai multe tipuri de experienţe. Pe această cale vă puteţi întâlni cu minunate stări de bucurie şi pace din cele mai înalte niveluri, dar vă puteţi confrunta şi cu situaţii şi stări pline de provocări care vă vor oferi oportunităţi ce vor ajuta la dezvoltarea voastră spirituală şi un comportament plin de înţelegere şi compasiune faţă de semenii voştri. Modificările care apar pot privi un individ, o colectivitate, o planetă sau un univers. Oricare din acestea s-ar manifesta, comportamentul cel mai adecvat al fiecăruia dintre voi este să trataţi totul cu calm, înţelegere şi căt mai multă iubire. Iubirea şi lumina ajută în toate situaţiile; ele sunt dacă vreţi, panaceul universal.

Când vă aflaţi în mijlocul unor turbioane energetice care mută lucrurile, agită totul în jur, atât la nivel material cât şi comportamental, voi rămâneţi centraţi pe sinele vostru interior, pe inima voastră şi acceptaţi că toate provocările au un rost şi un scop benefic. 

Fortificaţi-vă starea de calm prin practicarea meditaţiilor, contemplaţiei, audiţii muzicale liniştitoare, plimbări în zone pline de linişte şi verdeaţă etc. 
Rămâneţi contemplativi şi bucuraţi-vă de minunăţiile creaţiei care vă înconjoară la tot pasul şi înţelegeţi că momentul de „aici şi acum” nu vi s-a oferit întâmplător. Sunteţi în acel punct al timpului şi spaţiului pentru că acolo trebuia să vă aflaţi şi pentru că voi v-aţi ales de mult această împrejurare care face parte din programul cu care aţi venit în această viaţă.
În procesul de ascensiune, continuă să apară schimbări care au impact diferit asupra fiecăruia; voi încercaţi să credeţi şi să vă imaginaţi că schimbările sunt benefice pentru fiecare fiinţă. Important este să fiţi pătrunşi de adevărul că orice schimbare vine cu un anume scop şi că darul pe care vi-l oferă nu trebuie refuzat. Schimbările pot fi de grade diferite de dificultate, mai ales atunci când au impact în planul fizic şi emoţional. 

Voi nu vă întâlniţi cu aceste situaţii pentru ca să le ocoliţi, să vă ascundeţi de ele, să le evitaţi. Priviţi-le drept în faţă şi trataţi-le ca pe nişte oportunităţi menite să vă călească fiinţa aflată pe calea ei de devenire. Important este ca, indiferent cât de dificilă ar fi situaţia prin care veţi trece, să rămâneţi calmi şi centraţi în inima voastră, care va şti ceea ce trebuie făcut în acel moment.

Când rămâneţi stabil centraţi pe inima voastră, sunteţi în conexiune cu Tot Ceea Ce Este. Când totul freamătă de schimbare, când agitaţia este maximă, stabilitatea voastră vă va aduce un sentiment minunat de siguranţă, certitudinea că mâna Creatorului vă ocroteşte. De undeva, de peste tot, va creşte sentimentul că sunteţi apăraţi şi nimic rău nu vi se poate întâmpla.

De fapt, deşi nu veţi observa, chiar aşa se şi întâmplă: energia divină vă înconjoară şi vă pătrunde şi asta este o forţă imposibil de învins. Sufletul şi spiritul vostru sunt făcute dintr-o materie indestructibilă.
Când sunteţi acordaţi pe scînteia divină, punctul acela luminos se extinde şi vă cuprinde întreaga fiinţă. Atunci voi sunteţi un centru de calm, de linişte, pace şi lumină. Voi deveniţi un far care străpunge întunericul nopţii. Lumina voastră radiază nu numai în jurul fiinţei care sunteţi dar se propagă în lume, dincolo de planetă, în intregul univers. Voi deveniţi o adevărată stea pe firmamentul creaţiei.

Strălucirea fiinţei voastre va fi cu atât mai mare cu cât vă veţi concentra mai puternic. Este greu de acceptat, dar în felul acesta, voi ajutaţi nu numai umanitatea, planeta, dar şi universul. Aşa că, nu vă subestimaţi puterea cu care aţi fost învestiţi încă de la început.
 

Când aceste luminiţe îşi cumulează energiile, se atinge masa critică, moment în care acumulările cantitative vor declanşa înstantaneu saltul calitativ, accederea la o nouă frecvenţă de vibraţie, la o nouă dimensiune.
Începeţi acest proces intenţionând ca scânteia divină să se focalizeze în inima voastră. Simţiţi iubirea şi calmul care se degajă din acest centru. Pe măsură ce concentrarea creşte, profundul sentiment al iubirii necondiţionate creşte şi se revarsă în lume şi în univers. Inima voastră radiază acum, în toate direcţiile, iubire, pace şi împăcare. Aţi devenit o fiinţă universală, o stea în nemărginirea oceanului iubirii divine. Universul vă recunoaşte şi vă primeşte.

Linda Robinson
Dacă, în timpul acestui exerciţiu de imaginaţie, apare o sursă perturbatoare care intenţionează să vă determine să renunţaţi, apelaţi la ajutorul nostru, trimiţând un gând care să ne invite să intervenim. O altă metodă este să vă imaginaţi o flacără violet  pe care o ţineţi în mână ca pe o torţă şi cu care alungaţi negurile din direcţia care a apărut intenţia de conturbare.
Umpleţi apoi spaţiul în care vă aflaţi cu lumină albă strălucitoare care este îmbibată cu iubirea Creatorului.

Noi vă aplaudăm pentru efortul vostru de a vă creşte frecvenţa de vibraţie prin atitudini şi comportament plăcut lui Dumnezeu.
Fiţi convinşi că voi sunteţi foarte iubiţi de toată creaţia care vă apreciază eforturile, vă priveşte şi vă aplaudă

Eu sunt Arhanghelul Zadkiel
SURSA: www.PersonalPathwaysOfLight.com .
(C.M.)

duminică, 24 aprilie 2011

PĂMÂNTUL, a treia planetă de la Soare (13)

(continuare)

49- Influenţa spiritelor asupra sufletului animal. Dezvoltarea corpului.
Jakob Lorber
Am afirmat în cele ce am scris până acum că spiritele din regnul mineral şi din cel al plantelor aranjează principiile inteligente în ordinea corectă, dând naştere unor fiinţe comlete, prin conectarea principiilor telurice cu cele stelare.

In orice animal există un suflet cu un grad anume de rafinare, activat de spirit. Elementul care face separaţia dintre regnul animal şi cel vegetal, şi cu atât mai mult de cel mineral, este acest spirit care la animal are un grad foarte mare de libertate în timp ce la minerale şi la plante el se întrepatrunde strâns cu corpul material.

Când două animale se angrenează într-un act de procreare, spiritele atrag elementele sufleteşti ale perechii în interiorul organelor sexuale şi le învelesc într-un material extrem de fin în care sufletul devine activ şi începe să-şi ordoneze elementele în funcţie de inteligenţa de care dispune. Când sufletul şi-a pus elementele în ordine în acest prim înveliş, spiritele au grijă ca el să primescă o hrană corespunzatoare, prin organele care se dezvoltă în pântecul matern, clădind astfel corpul, sub supravegherea constantă a spititelor de inteligenţă specializate. Când forma din pântecul matern este complet dezvoltată, şi dacă ea a fost constituită corect, sufletul se poate odihni o vreme, corpul continuându-şi dezvoltarea.
Urmatoarea activitate a sufletului se va axa pe formarea organelor interne. Inima este printre primele care apar şi îşi începe activitatea de pompare. Când organele interne încep sa funcţioneze, fătul devine viu şi îşi dezvoltă simţurile.
După completa dezvoltare a fătului, tot spirite specializate vor slăbi legătura dintre făt şi pântec până la declanşarea naşterii. De remarcat că după atingerea maturităţii fiinţei, sufletul începe treptat să-şi ignore trupul fizic pregătind părăsirea lui la timpul prestabilit înainte de naştere. Neglijarea corpului fizic conduce la deteriorarea lui până când sufletul îl părăseşte.

După o perioadă de la înălţarea sa, sufletul, ridicat pe o nouă treaptă de dezvoltare, hotărăşte să se reîncarneze într –un animal, superior celui anterior, ca dezvoltare spirituală, aceasta depinzând şi de rezultatele obţinute în viaţa anterioară. (Şi aici ca şi la fiinţa umană, dar la o scară inferioară, progresul sufletului depinde de faptele săvârşite. De ex., să zicem că este vorba de un câine. Dacă în viaţa anerioară a dat dovadă de ataşament faţă de stăpân pe care, eventual, l-a salvat dintr-o situaţie limită etc. atunci, va avea toate şansele să i se atribuie o înălţare importantă. Tot aşa, animalele dresate, care salvează vieţi atât ca urmare a unor specializări în folosul oamenilor sau altor vietăţi cât şi ca urmare a unui ataşament total faţă de stăpân, pot beneficia de accelerări importante în ascensiunea lor către rase superioare, ajungând, în final, la stadiul de fiinţă umană n.m.).

50- Influenţele spiritelor în timpul procreării umane.
Nu există diferenţe prea mari între procrearea animalelor şi cea umană. Pentru ca un om să se nască, sufletul său trebuie să fie deja bine structurat, aceasta însemnând că el trebuie să fi ajuns la momentul când şi-a reunit toate elementele substanţiale corespondente, oriunde s-ar fi aflat dispersate acestea în univers. Elementele de inteligenţă aflate în ovulul fecundat se recunosc reciproc, încep să se separe iar cele identice se unesc. Tot acest proces se desfaşoară prin voinţa fermă a spiritelor guvernatoare care consiliază, dacă gasesc necesar, şi îngerii păzitori sau superiori. Orice om are cel puţin trei spirite păzitoare, la care se adaugă doi îngeri şi un înger superior, deasupra tuturor acestora existând Inaltul Spirit Divin.

In timpul dezvoltării fătului, legătura între corp şi suflet se face prin intermediul nervilor care sunt canale specializate realizarii interfeţei corp material-corp spiritual. Formarea parţilor de corp începe cu capul. Intr-o ordine riguroasă încep apoi să se formeze muşchii, tendoanele, venele şi oasele. Intregul proces se desfaşoară sub supravegherea spiritelor, execuţia revenind elementelor de inteligenţă. Dacă procesul de supervizare nu se desfăşoară normal şi permanent, sarcina se poate dezvolta într-o directie nedorită, rezultatul putând fi o fiinţă malformată, un monstru. Daca femeia purtătoare a sarcinii se află în această perioadă sub inflenţa spiritelor demonice, prin voinţa sa, înaltele spirite divine nu-i mai pot acorda sprijin şi supraveghere, rezultatul fiind cel specificat sau moartea fătului. Aceasta impune ca măcar pe timpul sarcinii, mama să fie o femeie virtuasă.

51- Dezvoltarea fătului uman.
După formarea cartilagiilor, muşchilor, oaselor şi venelor, se trece la formarea extremităţilor. Organele terminate sunt puse apoi în funcţiune iar corpul începe să-şi producă singur ceea ce are nevoie, utilizând fluidele primite de la mamă prin cordonul ombilical. Splina începe să produca sângele, distribuţia fluidului vital fiind sarcina inimii. La cca trei luni după definitivarea formării corpului, inima sufletului a crescut suficient şi a devenit îndeajuns de fermă pentru a primi un spirit etern, care estre plasat în interiorul inimii de către un înger, într-un înveliş alcătuit din şapte straturi. Nu este vorba de un îveliş material, ci de unul pur spiritual, mult mai puternic şi mai durabil decât cel material.
După ce spiritul a fost plasat în inima sufletului - lucru care se poate întâmpla mai curând în cazul unor copii, mai târziu în cazul altora, şi în anumite cazuri la numai trei zile înainte de naştere - trupul începe să se maturizeze rapid iar la scurt timp are loc naşterea. In acest moment este pus in funcţiune şi ultimul organ rămas inactiv: plămânii.

52- Sufletul şi spiritul fiinţei umane.
Sufletul este organul care receptează nenumăratele idei născute din Sursa Primordială, din care s-a născut chiar el, la fel ca un suflu. El este purtătorul anumitor forme, proprietăţi şi experienţe. Toate acestea sunt depozitate în el ca nişte seminţe.
Măsura exactă a tuturor acestor atribute conduce la formarea unui suflet uman complet. Intrucât este format din numeroase particule de inteligenţă, sufletul este un compus ce poate fi divizat oricând în părtile sale componente. Intregul univers este umplut cu ideile Divinităţii. Acestea pot fi regăsite în totalitate în fiecare monadă, evident, la o scara minusculă. Deşi spiritul este lipsit de formă, el este cel care generează toate formele. Altfel spus, spiritul nu se poate manifesta în diferite forme până când nu le produce el însuşi. Pentru a se manifesta, orice forţă sau energie trebuie să aiba o forţă care i se opune. Acesta este condiţia ei de manifestare (legea actiunii si reacţiunii, n.m.).

Spiritul este precum lumina, care, în sine, nu poate fi remarcată decât dacă în calea ei se va interpune un obiect. Soarele este un bun exemplu în acest sens. Intr-o noapte fără lună soarele emană tot atâtă lumina ca şi într-o noapte cu lună, numai că în primul caz, lumina solară nu întâlneşte nici un obiect în eterul cosmic, şi de aceea nimeni nu o pote vedea, deşi ea, Luna, este prezentă. Când Luna se interpune în drumul razelor, corpul ei va fi remarcat.

Ne putem da seama care sunt efectele spirituale ale luminii în natură : când lumina lipseşte (noaptea), tot ceea ce există pe pământ, în aer sau în apă doarme. In schimb, de îndată ce apre lumina, formele care zăceau ca moarte prind din nou viaţă, încep să aibă activitate. Aceasta se datorează naturii spirituale a luminii. Remarca este şi mai evidentă dacă ne referim la ce se întamplă cu lumea vie iarna şi vara. Aceasta ne ajuta să înţelegem mai bine ce este spiritul : lumina care se naşte din propria sa căldură, din eternitate îin eternitate.
Căldura este precum iubirea, iar inţelepciunea, precum lumina. Dacă o fiinţă umană dispune de un suflet, comlet, dar nu şi de lumină, ea nu va manifesta nici o activitate sufletească sau trupească. Când însa sufletul primeşte lumina, el devine activ, într-o măsură direct proporţională cu lumina primită. Sufletul unui om redus mintal este la fel de complet ca şi al unui savant, dar sufletul retardatului este prea opac şi nu permite luminii să-l pătrundă.

Deasemenea, scânteia din sufletul unui corp ghiftuit îşi va face cu greu loc prin masa mare de carne şi grăsime, în timp ce un corp hrănit raţional, şi păstrat în limite rezonabile de existenţă, va permite luminii sufletului să trecă cu mai multă uşurinaţă. Dar nici măcar atunci când sufletul este complet iluminat, nu putem vorbi de inţelpciune ; însă nu se poate sări peste această condiţie. Sper că aţi inţeles că ne-am referit la lumina eternă, cea divină care poate produce viaţă, şi nu la lumina fulgerului sau la scâteile mâniei. Corelând cele spuse despre suflet şi spirit, putem înţelege acum că datorită duritătii sale, trupul Pământului aparţine sufletului captiv al lui Lucifer, iar spiritul său este înlănţuit în cătuşe indestructibile.

Bibliografie: cartea PĂMÂNTUL ŞI LUNA, aut. Jakob Lorber, ed. Vydia, 2003

Pentru conformitate,
(C.M.)

vineri, 22 aprilie 2011

AGHARTA, lumea interioară a Terrei



PASTE FERICIT!
 (Articol preluat dupa http://e-nigme.ro, unde a fost publicat pe 15 Decembrie 2010)

Regatul acestei societăţi interioare misterioase se numeşte Agharta. Principalul său oraş este Shamballa ( Nota C.M.: Shamballa Lesser) . Se spune că există, în interiorul Terrei, şi un soare central. Cum se ajunge acolo? Prin tunelele secrete care se găsesc la Kentucky Mommoth Cave (SUA), Mato Grosso (Brazilia), Iguassu Falls, Muntele Epomeo (Italia), Piramida de la Giza (Egipt), Minele Regelui Solomon, Dero Caves etc. Se crede că ar mai exista o a doua sferă sub un strat de 200 de mile sub suprafaţa pe care trăim.

La 19 februarie 1947, amiralul Richard E. Byrd a plecat de la baza Artic şi a zburat spre nord, pentru a căuta o intrare spre pământul găunos, cum i se spune regatului Agharta. Timp de ani buni au persistat zvonuri privind zborul său la Polul Nord. La întoarcerea sa către Washington, la 11 martie 1947, el a fost atent intervievat de către forţele superioare de securitate şi de o echipă medicală.
Byrd a fost ţinut sub control strict şi i s-a recomandat de a păstra tăcerea în numele omenirii. Fiind militar, a simţit că trebuie să se conformeze acestei cereri.Prin radio, el a raportat că nu a văzut, sub avionul său gheaţă şi zăpadă, ci „sectoare de pământ care se compuneau din munţi, păduri, vegetaţie verde, lacuri şi fluvii, iar într-un underbrush (hăţiş) a văzut un animal straniu asemănător unui mamut gigantic”.

În ianuarie 1956, el a efectuat o nouă expediţe în Antarctica şi a pătruns 2300 de mile (3600 km) dincolo de Polul Sud. Byrd a spus la 13 martie: „Expediţia a deschis un nou pământ foarte vast.” Câţiva ani mai târziu, în februarie 1947, înainte de a zbura la Polul Nord, el a declarat: „Aş vrea să văd acest pământ de dincolo de Pol. Acest sector de dincolo de Pol este centrul unui mare necunoscut.”

Byrd a scris despre acest zbor la Polul Nord în jurnalul său intim. El a fost întâmpinat la un moment dat de un bărbat cu multe riduri pe faţă, aşezat la o masă lungă. Vorbea dulce şi i-a spus: „V-am lăsat să intraţi aici pentru că aveţi un caracter nobil recunoscut în lumea exterioară, amirale”. După ce l-a cercetat atent, a continuat: „Vă aflaţi pe domeniul Ariani, lumea interioară a Terrei. Nu vom întârzia mult timp misiunea dvs. şi veţi fi escortat fără risc din nou la suprafaţă pe o mare distanţă. Acum, amirale, vă voi spune de ce aţi fost chemat aici. Interesul nostru începe în mod corect chiar după cursa dvs., când au explodat primele bombe atomice deasupra Hiroshimei şi Nagasaki, în Japonia. În acest timp alarmant ne-am trimis maşinile de zbor, Flugelrads, în lumea voastră exterioară pentru a studia ce a făcut rasa voastră. Este o poveste veche acum, dragul meu amiral, dar trebuie să continui. Vedeţi, înainte nu ne-am interferat niciodată în războaiele voastre rasiale şi în barbariile voastre, dar acum trebuie, pentru că puteţi să răvăşiţi o anumită putere care nu-i pentru om, se ştie, care este energia atomică. Emisarii noştri au furnizat deja mesaje puterilor din lumea voastră, dar nu ele le observă. Acum aţi fost ales pentru a fi martor aici că lumea noastră există. Vedeţi, cultura noastră şi ştiinţa noastră sunt cu mai multe mii de ani înaintea voastră, amirale. Cursa voastră a atins acum punctul fără de întoarcere, pentru că există printre voi cei care vor distruge lumea voastră mai degrabă în loc să-şi abandoneze puterea cum ar trebui…”

Amiralul a înclinat capul şi maestrul a continuat: „În 1945 şi după, am încercat de a intra în contact cu cursa voastră, dar eforturile noastre au întâlnit multe ostilităţi. Flugelrads-urile noastre au fost luate la ţintă, da, chiar urmărite cu răutate şi animozitate de avioanele voastre de luptă. Astfel, acum, vă spun, fiul meu, există o mare furtună care doarme în lumea voastră, o furie neagră care nu se va stinge timp de mulţi ani. Nu va fi nici un răspuns în armele voastre, acolo nu va fi nici o siguranţă în ştiinţa voastră. Ea poate înnebuni până ce fiecare floare a culturii voastre va pieri şi toate lucrurile umane vor fi reduse la un vast haos. Războiul vostru recent a fost numai un preludiu la ceea ce va veni pentru voi. Vedem aici că el devine tot mai clar cu fiecare oră… Spuneţi-mi că mă înşel, că fac erori! Vedem de la o mare distanţă o lume nouă renăscând din ruinele epocii voastre, căutându-şi tezaurele pierdute şi legendare, şi ele vor fi aici, fiul meu, conservate în securitate. Când aceasta va ajunge, vom veni pentru a ajuta şi a vă restabili cultura şi evoluţia. Pentru ca evoluţia voastră să înceapă din nou. Dvs., fiul meu, trebuie să vă reîntoarceţi în lumea exterioară cu acest mesaj…”

Cu aceste cuvinte, întâlnirea lor a luat sfârşit. I s-a părut ca într-un vis, „însă am ştiut că era realitatea”, a mărturisit Byrd în scrierile sale. Maestrul îl privea „cu un surâs dulce pe faţa sa bătrână, sensibilă.” Amiralul a fost condus spre o uşă care a glisat silenţios şi a plecat spre în sus.

Povestea lui Jansen
În 1800, marinarul norvegian Olaf Jansen naviga în apele de la Polul nord. O furtună puternică l-a purtat spre o intrare polară şi a trăit timp de doi ani într-o colonie din reţeaua Aghartei numită „Shamballa”. El a explicat că acolo se afla „sediul central al guvernului continentului interior”. Şi tot acolo se afla un „soare interior”, mult fum. O lume constituită din pământ şi un sfert din ea constituind-o apa.

Reţeaua Aghartei
Shamballa este un fel de continent în interiorul Terrei, în timp ce coloniile sale satelite sunt ecosisteme mai mici incluse, situate chiar sub scoarţa terestră sau discret în munţi. Toate oraşele din reţeaua Aghartei sunt fizice şi sunt lumină, semnificând faptul că ele sunt tradiţia marilor şcoli de mister de la suprafaţă, onorând fiinţe precum Iisus, Buddha, Isis şi Osiris. Toţi maeştrii spirituali recunoscuţi aici şi iubiţi.

De ce au ales de a trăi sub pământ? Deoarece cunoşteau importanţa schimbărilor geologice ale Terrei care au măturat suprafaţa de-a lungul ultimilor 100.000 de ani, precum şi prelungirea războiului dintre Atlantida şi Lemuria şi puterea armamentelor termonucleare care au distrus până la urmă cele două civilizaţii. Sahara, Gobi, deşertul Australiei şi cele din SUA sunt câteva exemple ale urmărilor sale.

Oraşele secundare au fost create ca un fel de refugii pentru oameni şi ca azil sigur pentru discuri, învăţăturile şi tehnologiile sacre care au fost iubite de aceste culturi antice.

Oraşele capitale ale Aghartei
POSID: Avanpost primar al Atlantidei, situat sub regiunea câmpiilor de la Mato Grosso din Brazilia. Populaţia: 1,3 milioane.

SHONSHE: Refugiu al culturii din Uighur, o ramură a Lemuriei care a ales să-şi formeze propriile colonii acum 50.000 de ani. Intrarea este păzită de călugării lama în Himalaya. Populaţia : 3,4 milioane.

RAMA: Restul oraşului exterior al Ramei, din India, plasat în apropiere de Jaipur. Locuitorii săi sunt cunoscuţi pentru dispozitivele lor induse clasice. Populaţia: 1 milion.

SHINGWA: Restul migraţiei nordice din Uighurs. Plasat sub frontiera Mongoliei şi a Chinei. Există un mic oraş secundar în Ta Lassen, California. Traducerea de „Telos” înseamnă: „Comunicare cu spiritul”. Populaţie: 1,5 milioane.

Telos
Cum se poate ca un milion de persoane să-şi facă casă în interiorul lui Mont Shasta? Dimensiunile acestui oraş sunt de aproximativ 1,5  km lărgime şi pe 2  km adâncime. Telos este compus din 5 niveluri. Un eco-sistem foarte bine gândit de mii de ani.

Nivelul 1: Acest nivel superior este centrul comerţului, al educaţiei şi administraţiei. Templul, sub formă de piramidă, este structura centrală şi are o capacitate de 50000 de persoane. În jurul său se găsesc construcţiile guvernamentale, echivalente tribunalului care favorizează un sistem juridic luminat, holuri sub formă de discuri, un hotel pentru a vizita emisarii străini, un palat care îi găzduieşte pe „Ra şi  pe Rana Mu” (regele şi regina domnitori ai liniei regale a Lemuriei care sunt maeştrii Ascenţionaţi), un turn de comunicaţii, un spaţiu pentru  sport, şcoli, depozite pentru hrană şi de locuit (unde se află majoritatea rezidenţelor).

Nivelul 2: Un centru de fabricaţie. Camerele sunt circulare şi nu există praf. Ca şi în viaţa exterioară, există spaţii pentru celibatari, cupluri şi familii.

Nivelul 3: Grădini Hidroponice. Tehnologia hidroponică puternic avansată alimentează întregul oraş Telos. Toate recoltele prezintă fructe savuroase şi mari, produse de soia care conduc la un regim divers şi plin de amuzament pentru locuitorii oraşului. Ei sunt complet vegetarieni şi utilizează produse de înlocuire a cărnii, ceea ce îi face să fie foarte înalţi.

Nivelul 4: Există multe grădini hidroponice, fabrici şi câteva sectoare de parcuri naturale.

Nivelul 5: Nivelul naturii. Plasat la aproximativ o milă sub nivelul solului exterior, acest sector este asemeni unui imens parc natural. El serveşte drept habitat unei mari varietăţi de animale, multe rase deja dispărute la suprafaţa planetei noastre. Toate speciile au fost multiplicate într-o atmosferă non-violentă, şi cele care ar putea fi carnivore la suprafaţă aici au devenit vegetariene. Un exemplu: tigrul de Saber-Tothed. Nivelul este destul de oxigenat pentru a susţine biosfera.

Limba: În timp ce dialectele se schimbă de la un oraş la altul, „Solara Maru”, tradus ca „limbajul solar” este în general vorbit. Este limba de rădăcină pentru limbajele noastre sacre cum ar fi sanscrita sau ebraica.

Guvernul: Un Consiliu de 12, şase bărbaţi şi şase femei, cât şi Ra şi Rana Mu, soluţionează problemele colective şi servesc drept ghizi şi paznici ai poporului. Poziţiile regelui şi a reginei sunt văzute ca cele ale unei responsabilităţi pe plan divin. Înaltul preot, Adama numit principal Ascensionat, este de asemenea un reprezentant oficial.

Calculatoare: Sistemul informatic al Aghartei acoperă o vastă alegere de funcţii. Toate oraşele secundare sunt legate şi spiritualizează puternic prin această reţea de informaţie. Sistemul supraveghează comunicarea interurbană şi galactică, în timp ce, simultan, serveşte nevoilor individului acasă. Poate, de exemplu, să raporteze vitamina corpului dvs. ori deficienţele de mineral sau, dacă este necesar, să dea o informaţie convenabilă discurilor akashice pentru dezvoltarea personală.

Banii: Sunt inexistenţi. Nevoile de bază ale tuturor locuitorilor sunt luate în considerare şi luxul se poate realiza printr-un sistem sofisticat de troc.

Transportul: Trotuare mobile, lifturi de inter-nivel şi trenuri electromagnetice. Pentru călătoria între oraşe, locuitorii iau „metroul”, un sistem electromagnetic de subteran capabil de a accelera la 3000 MIH. Aghartienii au contacte intergalactice şi sunt membrii ai confederaţiei planetelor. Călătoria în spaţiu s-a perfecţionat, precum şi capacităţile pentru decalajele interdimensionale care fac navele lor nedetectabile.

Divertisment: Teatre, concerte şi o mare varietate de arte. Între altele, Trekkies şi Holodecks. A vă programa filmul dvs. sau un capitol preferat din istoria Terrei a devenit o parte din ele!

Alte date: Naşterea este un proces foarte sacru, pentru care femeia se duce în templu 3 zile, unde ascultă muzică bună. Naşterea în apă în compania celor doi părinţi este standard. Talia medie a aghartienilor se schimbă, în funcţie de diferenţele culturale. Vârsta lor este nelimitată. Tehnic, pot trăi mii de ani. Nu cred în moarte.

Ascensiunea: Este mult mai uşoară decât la suprafaţă şi comună. Ascensiunea este scopul final al formării din templu.

De ce au rămas totuşi să trăiască în subteran? Pentru că aghartienii nu iubesc războaiele şi violenţa şi ne aşteaptă cu răbdare să ajungem la aceleaşi concluzii. Sunt oameni atât de dulci încât chiar şi modul nostru de a-i judeca li se va părea nociv. Secretul a fost protecţia lor. Până aici, adevărul existenţei lor a fost dezvăluit doar de Spirit. Când îi vom putea vizita? Intrarea noastră în oraşele secundare depinde de puritatea intenţiilor noastre şi de capacitatea noastră de a gândi sincer. Ar fi de apreciat şi ideal o colaborare între cele două lumi pentru comunitatea luminii.

Actual, câteva sute de aghartieni curajoşi lucrează la suprafaţa Terrei. În scopul de a se amesteca cu masele, au suportat o schimbare celulară provizorie, în sensul că, fizic, nu ne domină. Dar pot fi identificaţi prin natura lor dulce şi sensibilă şi prin accentul uneori misterios. Fiica lui Ra şi Rana Mu din Telos, Sharula Aurora Dux, a fost numită oficial ambasador în lumea exterioară de către reţeaua Agharta. Ea are 267 de ani dar pare de 30. Scopul ei este de a pregăti calea pentru fuziunea celor două lumi… Aghartienii au ajuns într-un punct în care nu mai pot progresa religios. Şi vor neapărat să-şi primească fraţii pentru că aparţin aceleiaşi planete. Cadourile pe care ei le vor aduce vor fi numeroase.  Secretul nemuririi, în primul rând. Libertatea de a trăi în abundenţă şi dragoste


Pentru conformitate,
(C.M.)

luni, 18 aprilie 2011

MESAJ DE PE NAVA SPAŢIALĂ ALPHA

(8 March; Channeler: Kris-Won)

Salutări de pe nava spaţială Alpha!
Sunt Sohin, comandantul navei stelare "Alpha Centaurus".
Echipajul navei pe care o comand este compus din 348 de persoane, incluzând şi oficialii care vin în vizite temporare. Membrii echipajului meu au ca misiune să debarce în mod regulat pe suprafaţa planetei voastre, pentru a îndeplini sarcini precum: prelevarea de probe in vederea decontaminării apei oceanului şi a unor zone uscate de pe Pământ, în situaţiile în care unele dintre guvernele voastre au îngropat în sol, cu inconştienţă, substanţe foarte poluante şi, mai ales, materiale radioactive.

Deşi Gaia este mama vostră iubitoare, ea trebuie să accepte unele comportamente criminale ale unor indivizi şi guverne ignorante şi iresponsabile care pun în pericol sănătatea planetei, a umanităţii şi a tot ceea ce înseamnă sistem planetar.
Materialele radioactive sunt depozitate mai ales în subsolul unor ţări guvernate de personaje corupte care, în schimbul unor favoruri sau recompense financiare, acceptă, deobicei fără ca populaţia să cunoască, să devină depozitare ale unor deşeuri, adevărate bombe ecologice.

Consecinţele unor asemenea fapte criminale nu întârzie să apară, ele manifestându-se prin creşterea mortalităţii, deşertizarea pământului, dezechilibrarea mediului şi regimului precipitaţiilor, mai ales că, deobicei, acolo unde există asemenea guverne, tabloul sumbru al actelor criminale este completat cu alte acţiuni care otrăvesc sau distrug natură. Ne referim la acceptarea tacită a defrişărilor masive care au o consecinţă directă şi aproape imediată, prin uscarea solului, alunecari de teren, distrugerea şi alungarea vieţuitoarelor, ruperea lanţului trofic, toate contribuind la sărăcirea populaţiei şi anularea unor condiţii de viaţă decentă. Poluarea apelor oceanelor şi mărilor, braconajul, exploatarea fără discernământ a bogăţiilor solului, subsolului şi apelor planetei, detonarea de arme nuclare în poligoane subterane sau sub apă (sub pretextul efectuării unor "teste pentru siguranţa naţională”) sunt acţiuni prin care planeta este supusă distrugerii.
Merită, oare, să se accepte poluarea solului şi oceanelor în schimbul unor favoruri acordate de către unele ţări guvernate de lideri fără scrupule?
Noi nu credem şi suntem siguri că nici marea masă a populaţiilor lumii.
Poate că singura vină a acestei mame bune,Gaia, este că acceptă cu stoicism propria-i distrugere provocată de unele fiinţe imorale şi inconştiente faţă de uriaşul act criminal pe care-l fac.

Probabil că mulţi dintre voi cunoaşteţi că se întreprind acţiuni de crearea posibilităţilor de debarcare a unor echipaje extraterestre pe planeta voastră, cu încuviinţarea umanităţii. Ele vor fi menite, printre altele, să conştientizeze lumea voastră asupra necesităţii de a ocroti natura, dacă doriţi să vă asiguraţi că fiii şi fiicele voastre vor mai putea să locuiască pe Pământ.
La prima noastră debarcare, vă vom instrui asupra modului cum puteţi utiliza surse alternative de energie, nepoluante, care să vă ofere o alternativă la producerea energiei de care aveţi nevoie, pentru a renunţa pentru vecie la utilizarea energiei nucleare.

Trebuie să ştiţi că acţiunile inconştiente ale acelor lideri care acceptă poluarea ne dau nouă foarte mult de lucru pentru decontaminarea planetei voastre. O spunem nu cu reproşul că noi trebuie să depunem eforturi suplimentare ci pentru că puţinii profitori temporari ai acestor acte ar trebui opriţi să vă mai distrugă planeta. Noi vă ajutăm cu dragă inimă deoarece ştim că marea majoritate a omenirii este plină de bune intenţii şi-şi iubeşte planeta. O facem, de asemenea, pentru a diminua suferinţa mamei Gaia care suportă consecinţele actelor distrugătoare ale unor fiinţe umane rău intenţionate sau inresponsabile. Materiale radioactive aruncate ar rămâne milenii în subsolul planetei, dacă noi nu am elimina aceste reziduuri pe care le dezintegrăm la faţa locului sau le transportăm cu navele noastre în anumite locuri din univers în vederea transmutării lor în elemente non-poluante. Aceasta este misiunea principală a navei noastre spaţiale.
În anii ce vor urma, vom solicita multora dintre voi să lucreze alături de noi în acest tip de activitate, scop în care veţi fi primiţi la bordul navelor noastre spaţiale unde, mai întâi veţi fi instruiţi corespunzător pentru a desfăşura o muncă de aceeaşi calitate cu a echipajelor noastre. Dealtfel, trebuie să cunoaşteţi că de mult, la bordul navelor noastre lucrează fiinţe venite de pe diferite planete ale acestui sistem solar sau altor sisteme solare din galaxie.
Menţionăm că noi suntem afiliaţi la Federaţia Galactică a Căii Lactee.

Deşi, în marea lui majoritate, personalul navrelor noastre este provenit de pe aceeaşi planetă sau planete care se cunosc de mult, avem şi un număr important de fiinţe venite din alte locuri ale galaxiei. S-a format astfel, în timp, o adevărată frăţie între diferite rase ale multor planete.

Dat fiind faptul că fiecare civilizaţie este specializată într-un anumit domeniu (cum ar fi medicina, agricultura biologică, îngrijire şi restaurarea factorilor de mediu, cercetare, etc), munca este repartizată pe asemenea domenii unde echipele dau rezultatele cele mai bune, caracteristica dominantă a ceea ce facem noi fiind calitatea cea mai înaltă, prin care se asigură obţinerea unor rezultate pe măsură, care justifică prezenţa noastră în aceste misiuni.

Aşa cum am spus, unii dintre voi vor lucra cu noi la bordul navei spaţiale Alpha, evident, după o selecţie foarte profesionistă. Rigurozitatea selecţiei va dovedi că cei selectaţi vor avea motive de satisfacţie pentru că au fost cooptaţi într-o anumită muncă, ceea ce le va asigura o calificare extrem de înaltă şi foarte bine apreciată.
Pot să vă asigur că aceasta se va întâmpla în viitorul foarte apropiat, ceea ce ne determină să invităm pe fiecare dintre cei interesaţi, să se gândească din timp dacă ar dori să beneficieze de o asemenea oportunitate, astfel ca, la momentul oportun să fie destul de decişi în alegerea pe care ar urma să o facă. Unii dintre cei selectaţi vor activa fie pe nana spaţială mamă, Alpha, fie pe una dintre numeroasele nave mai mici.

Kris-Won
Gândul că reprezentanţi pământeni vor fi colegii noştri şi că planeta voastră va fi primită ca membru în Federaţia Galactică, ne umple inima de bucurie şi nerăbdare. Vă asigurăm că nu mai este mult până ne vom vedea. Până atunci, noi ne vom continua munca de ajutorare a Pământului cu aceeaşi dăruire şi dragoste pentru planeta voastră şi pentru voi. Ne simţim onoraţi că o putem face! Ştim pentru ce am venit aici; a fost alegerea noastră din inimă.

Pace şi iubire!
Comandant spaţial Sohin

SURSA: http://ascensionnow.posterous.com
(C.M.)

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Acceptaţi şi permiteţi corpul de lumină.


Mesaj de la Celestia din Telos
(3 March 2011; channeler: Marie Mohler )

Dragii mei,
 
Eu sunt Celestia din Inima Telosului actual. Vă transmitem salutări pline de iubire şi lumină, pornite din inimile noastre spre inimile voastre. Aceasta Lumina plină de iubire este veşnică şi ne încălzeşte ca un soare. Sentimentul iubirii ne aduce pe toţi în inima Unicului căci noi toţi suntem UNUL şi reprezentăm CEEA CE ESTE.
Dragii mei, în inima Creatorului nostru este o dorinţă ca toată creaţia să-şi amintească şi să simtă Lumina şi apartanenţa la UNIME. Creatorul are o putere imensă şi vaste posibilităţi de exprimare ca Sursă în universurile create şi co-create.
Nu toate creaturile sale vor alege însă, în această perioadă de încheiere de ciclu, că a sosit momentul devenirii lor şi revenirii ACASĂ.

În Telos, suntem preocupaţi ca în diverse moduri să trimitem binecuvântările şi dragostea noastră celor aflaţi la suprafaţă. În acest scop utilizăm frecvenţe şi coduri de Lumină cât mai adecvate corpurilor voastre umane, pentru a fi percepute şi integrate. Vă facem zilnic ceea ce s-ar putea numi un duş cu lumină codificată care să penetreze şi cele mai rezistente şi întunecate structuri umane.

Vă aflaţi într-o timp de mare schimbare. Vă simţiţi pierduţi şi striviţi sub povara legilor şi regulilor aplicate de guverne pentru a stabiliza situaţiile cu care vă confruntaţi. Şi noi am trăit asemenea momente căci şi noi am trecuit prin ceva similar. Fiţi curajoşi şi nu renunţaţi la ascensiunea spre alte dimensiuni. Creaţi în spaţiul inimii şi sufletului vostru dorinţa de a primi noile energii care vă vor ajuta să vă ridicaţi.
Pe măsură ce începeţi să plutiţi în atemporalitate, corpurile voastre se vor modifica şi se vor stabiliza în parametri impuşi de noile frecvenţe, de noua conştiinţă. Corpul vostru se transformă în corp de lumină, care va accepta numai codurile frecvenţei iubirii şi armoniei. Corpul vostru este un vas pregătit să primească cele mai minunate însuşiri şi Energia Forţei Luminii.

Saltul pe care voi îl veţi face va fi unul dintre cele mai îndrăzneţe, poate chiar temerare, dar vă va aduce şi cele mai minunate rezultate şi recompense. În această perioadă de profunde transformări, inima voastră a preluat controlul a ceea ce urmează să faceţi ; ea a ales viteza şi intensitatea cu care vă veţi transforma. Este bine aşa, deoarece numai inima voastră cunoaşte exact ce trebuie făcut pentru a încheia ceea ce aveţi de făcut în scurtul răstimp care vă mai stă la dispoziţie până la salt.
Corpul vostru transformat se va alinia noilor vibraţii şi-şi va adapta complet propriile coduri, pentru a rezona cu Codurile Luminii Soarelui.

Toate converg către caracteristicile şi însuşirile celei de a 5-a dimensiuni.
Ajutaţi procesul eliberând ataşamentele, renunţând la rutina de a face ceea ce au făcut şi predecesorii voştri; înfrângeţi-vă pornirile dictate de egoul vostru pământesc şi ascultaţi-vă numai inima şi sufletul, căci numai ele cunosc exact ceea ce mai trebuie făcut.
Mereu veţi fi încercaţi de egoul vostru în tentativa lui de a vă convinge să renunţaţi la ceea ce vă îndeamnă inima. El vă aminteşte mereu de comoditatea rutinei, de acceptarea drumului bătătorit, de vechile circuite care nu vă mai cereau să gândiţi şi să fiţi creativi. Numai că aceasta este o capcană în calea dezvoltării fiinţei voastre.
Noile circu energiile pure care vă vor aduce trezirea completă şi înţelegerea că totdeauna aţi făcut parte diMarelui Soare Central. Numai astfel vă puteţi asigura evoluţia şi deplina apartanenţă la TOT CEEA CE ESTE.

Trăiţi, într-adevăr, vremuri rarisime, poate unice, când vi se deschid largi posibilităţi de a face un salt uriaş în devenirea voastră. Noi vă încurajăm şi vă trimitem sentimentele noastre puternice de iubire din inima Telosului, minunata noastră citadelă subterană, pentru ca voi să recunoaşteţi şi să aflaţi adevărurile creaţiei cuprinse în frecvenţele  Luminii Divine. Fiinţa voastră este alimentată din ce în ce mai mult cu energiile pure care vă vor aduce trezirea completă şi înţelegerea că totdeauna aţi făcut parte din Inima Creatorului care nu v-a abandonat nici când vă retrăseserăţi în cochilea voastră în care se mai găsea foarte puţină lumină, atât cât să vă puteţi regăsi calea de întoarcere la puritate şi IUBIRE.
 Ştim că, deocamdată, mulţi dintre voi nu v-aţi stabilizat în noua locuinţă din Centrul Inimii şi nu v-aţi racordat pe deplin la bătăile Inimii Noului Pământ. Este o stare pasageră pe care o puteţi depăşi cu atât mai repede cu cât vă veţi deschide mai mult acceptării Noilor energii, noilor paragime.

Fiţi Una cu Soarele şi lăsaţi-pe deplin Lumina să strălucească în afara voastră!
Dragilor, primiţi binecuvântările noastre pline de iubire! Vă iubim şi vă îmbrăţişăm.

Inima Cosmică Centrală vă treimite permanent IUBIRE  şi LUMINĂ.
Namaste !
Celestia din Telos

(C.M.)

joi, 14 aprilie 2011

MISIUNE, SCOP, DIRECTIVE.

Comunicare de la Comandamentul Ashtar
(10 April 2011, prin John Jancar)

1 - Comandamentul Ashtar este divizia spaţială a Marelui Frate/Soră din Lumină sub coordonarea administrativă a Comandantului Ashtar şi îndrumarea spirituală a Lordului Sananda, cunoscut pe Pământ sub numele de Iisus. Flotele spaţiale comandate de Ashtar sunt compuse din milioane de nave aparţinând multor civilizaţii ale universului. Suntem aici pentru a asista planeta Pământ şi umanitatea de pe ea în actualul ciclu de purificare şi realiniere a polarităţii. Suntem angajaţi în asistarea trecerii umanităţii de la densitatea planului fizic la planul eteric al corpurilor de lumină, capabilă să ascensioneze în cea de a 5-a dimensiune împreună cu Pământul.

2. Suntem Oastea lui Dumnezeu care lucrează în Radiaţia Divină şi Iubirea lui UNU. Colaborăm cu legiunile lui Michael, Uriel, Jophiel, Gabriel şi celor 70 Frăţii din Lumină, care administrează Planul Divin.
Activitatea noastră se referă la monitorizarea şi stabilizarea reţelelor sistemelor planetare şi la protejarea acestei zone din univers.
Diferitele echipe aflate pe flotele spaţiale aparţinând Comandamentului sunt specializate în extrem de multe domenii, dintre care amintim: educaţia spirituală, ascensiunea, analize ştiinţifice, comunicare, monitorizarea afacerilor planetare, bunăstarea personalului nostru, guvernarea în univers, relaţiile intergalactice, staţii de observare a tot ceea ce se întâmplă în univers, educaţia umanităţilor, depistarea şi pregătirea unor planete din univers în vederea populării sau repopulării lor cu diverse forme de viaţă, monitorizarea mass-mediei în toate galaxiile în vederea diverselor forme de comunicare, exprimarea artistică a fiinţelor inteligente, probleme medicale şi de asigurare a sănătăţii fiinţelor, horticultură, zoologie şi multe alte domenii. Toate acestea sunt zone de observare, cercetare şi acţiune pentru echipele noastre specializate..

3. Un accent deosebit în această perioadă îl punem pe activarea unor grupuri mesianice care cuprind şi pe cei 144000 maeştri ascensionaţi (membrii acestora purtând, în cadrul Comandamentului, denumirea de VULTURI) care formează Legiunea Specială a Voluntarilor. Ei sunt seminţele stelare trimise din Tărâmul Christic prin Consiliul Interstelar al Luminii aici, pe Pământul vostru, cu misiuni speciale. Trezirea lor este crucială pentru tranziţia planetei în dimensiuni superioare.
Prin urmare, noi şi reprezentanţii noştri de la bazele pământene suntem aici pentru a facilita trezirea „vulturilor” şi altor fiinţe din lumină. Misiunea noastra coordonează rânduielile sacre ale Domnului Dumnezeu Cel Prea Înalt şi funcţionează prin Elohimi, Consiliile din Orion, Marele Soare Central şi Ordinul Melchizedek.

4. Noi afirmam că există un "singur Fiu al lui Dumnezeu," care-şi extinde iubirea necondiţionată şi pură în întreaga creaţie
Recunoaştem că Dumnezeu, SURSA, este omniprezent, este forţa vieţii veşnice, universal recunoscut prin multe denumiri şi forme. Domnul Dumnezeu al celor mai înalte tărâmuri ale spiritului a creat şi răspândit numai iubire şi înţelepciune.
Fiul lui Dumnezeu există ca o stare de conştiinţă divină şi s-a întruchipat în diverse fiinţe care au existat pe Pământ, cum ar fi: Iisus (Sanada), Maitreya, Krishna şi alţii. Aceştia şi toţi adevăraţii învăţători sau avatari reprezintă un colectiv multidimensional al iubirii
În prezent trinitatea Christică este deţinută de Iisus, Moise şi Ilie. Ultima întrupare a spiritului lui Hristos a fost în Maitreya. Energii christice se regăsesc şi în Lordul Kuthumi precum şi în Sathva Sai Baba.
Colectivul mesianic format din cei 144000 maeştri ascensionaţi îl însoţeşte acum pe Hristos, fiul lui Dumnezeu, într-o misiune de iubireşi mântuire pe planetă. (Termenii fiul şi tatăl nu se referă la gen, ci la funcţia spirituală, Purusha, sau spiritul Prakrithi).

5. Noi învaţăm că în cel mai mare adevăr, niciodată nu aţi fost îndepărtaţi de la inima lui Dumnezeu. Ca raze ale SURSEI, avem sarcina divină de a extinde iubirea lui Dumnezeu în întregul Cosmos.
Adevărata religie este cea care promovează şi crede în iubirea necondiţionată. Mesajul nostru este întotdeauna unul pozitiv de speranţă şi de apropiere. Noi încurajăm cultul vostru în Dumnezeu, indiferent de aspectele lui colaterale. Nu pretindem că Dumnezeu trebuie să fie reprezentat în picturi, sculpturi etc, este suficient să credeţi în existenţa şi iubirea lui UNU.

6. Noi suntem ambasadorii universali ai păcii, creatorii şi păstrătorii păcii. Navele noastre spaţiale nu poartă încarcătură de război, nu sunt dotate cu armanement de intimidare sau cucerire. Dacă este nevoie, ne apărăm cu gândurile pe care le emitem. Incurajam toate fiinţele să dorească unitatea, fraternitatea, armonia şi coexistenţa paşnică.

7. Tremeni precum „comandă” sau „comandant” nu au o semnificaţie cazonă, militară, ci se referă la convingerile noastre de credinţă în Domnul Dumnezeu Cel Înalt, singura putere în TOT CE ESTE. Comandanţii noştri au dezvoltat un înalt spirit al umilinţei şi iubirii.

8. Noi respectăm cu stricteţe politicile Confederaţiei Galactice de neamestec în manifestarea liberului arbitru al fiecărei fiinţe cu discernământ. Atunci când credem că ceea ce faceţi nu vă serveşte, noi doar vă atenţionăm şi vă lăsăm să alegeţi. Acţiunile voastre, vor avea oricum impact asupra evoluţiei sau stagnării în ridicarea voastră spirituală. Voi vă alegeţi calea dar noi vă ajutăm să cunoaşteţi la ce să vă aşteptaţi în urma deciziilor pe care le luaţi.
Singura excepţie în care noi suntem mandataţi să intervenim ar fi în cazul în care acţiunile voastre ar putea pune în pericol existenţa planetei şi sistemului vostru planetar sau ar putea avea repecursiuni negative asupra sistemului solar căruia-i aparţineţi. Vă suntem mereu aproape atunci când doriţi să evoluaţi, să vă îmbunătăţiţi viaţa şi să vă îmbogăţiţi spiritul.

9. Noi respectăm orice fel de viaţă şi credem că toate fiinţele sunt creaţie divină. Noi recunoaştem că în univers există o singură rasă, RASA OMULUI UNIVERSAL, ca manifestare a UNICULUI CREATOR (Omul, manifestare a unicităţii [AN]; mintea divină ori gândirea, Manas şi Hu-om, Dumnezeu-om, cel care poate cunoaşte sinele divin universal; HU este un cuvânt vechi sinonim cu Dumnezeu)
Noi apreciem marea diversitate în creaţie şi onorăm toate rasele, culorile, credinţele şi formele de guvernământ care recunosc şi respectă libertatea de exprimare şi drepturile omului. Noi vă iubim necondiţionat, vă respectăm planeta şi umanitatea, dreptul la viaţă şi la evoluţie în lumină şi în abundenţă.

10. Noi suntem apărătorii Pamantului vostru. ASH înseamnă cioban, un bătrân Melchizedek. Ashtar este un nume de cod pentru cel care supraveghează, în calitate de comandant, flotele care menţin ordinea şi administrează creaţia lui UNU, împreună cu Sananda. Athena este contrapartea energetică a lui Ashtar şi este aspectul care adesea se trimite mai departe pentru a servi cu înţelepciune şi a sădi seminţele stelare în spaţii încă neformate.
Ashtar si Athena pot funcţiona separat sau în două raze combinate într-un format cu nume de cod combinat, Ashtar-Athena. Cele două aspecte (manifestări) pot funcţiona la niveluri cosmice diferite, ca o conştiinţă a sufletului cumulativ sau ca o familie stelară. Numele de Sheran, adesea alăturat lui Ashtar, este un nume de cod purtat de personalitatea venită în acest sector al universului pentru a ajuta la înfiinţarea şi ascendenţa unei lumi planetare.
Codurile privind această lume se referă în mod specific la utilizarea energiilor de salvare, prin modelul lui Hristos. Descendenţii AN sau ON apar la începutul şi la sfârşitul ciclurilor majore în calitate de profesori ai legii universale ai Unimii. Noi nu ştim numele acestui mesia pentru a vi-l putea comunica. Deţinem doar codul care se referă la funcţia şi rolul său divin..

11. Noi funcţionăm ca unităţi ale scopului divin cu intenţia obţinerii unităţii şi armoniei totale. Menirea oricăruia dintre noi, dar şi a voastră, este să atingă puritatea spirituală şi să se reintegreze total în SURSĂ. Când cineva se aliniază perfect cu Sursa, el devine un canal, o cale, prin care se primesc fluxuri de lumină, informaţie şi putere mult mai mari şi complexe. Dacă un canal de comunicare se obturează cu resturi ale enegiilor create de ego, fluxul informaţional se diminuiază sau se întrerupe iar vibraţiile modulate cu informaţie divină vor ajunge pe alte canale la destinaţie.
Astfel, voi şi noi avem o sarcină comună: să ne menţinem puritatea spirituală, străduindu-ne să fim cât mai de folos semenilor nostri din univers într-un mod cât mai altruist şi mai iubitor.
Ne aflăm aici, în această perioadă de încheiere a unui ciclul evolutiv şi începerea altuia, superior, şi pentru că, pentru munca noastră corectă vom putea urca o nouă treaptă în evoluţia fiinţei noastre. Evoluţia spirituală se poate obţine doar prin eforturi proprii cu o inimă curată şi plină de dragostea pentru semeni şi pentru Dumnezeu.

12. Învăţătura şi mesajul nostru sunt de natură spirituală şi se referă în special la recunoaşterea şi contopirea cu sinele divin. Aceasta este o sarcină fiecăruia dintre noi. Pentru umanitatea Pământului, acest lucru înseamnă integrarea energiilor sufletului cu Sinele Înalt, pentru a face posibilă ascensiunea de la dimensiunea a 3-a la cea de a 4-a şi a 5-a.
Trebuie să vă străduiţi să vă creşteţi nivelul de vibraţie prin iubire pură şi necondiţionată oferită tuturor creaţiilor lui Dumnezeu. Procesul acesta este în curs de desfăşurare nu numai la nivel planetar.

13. Atributele administrative ale comandantului Ashtar la dimensiuni cosmice poat fi cel mai bine înţelease dacă ne referim la natura sarcinilor cereşti sau angelice în univers. La aceste niveluri noi avem sarcinile Consiliilor de Lumina, care au scopuri divine şi sacre. Funcţionăm ca surse de iubire pură şi lumină, particularizate în ceea ce voi numiţi maeştri ascensionaţi, care au corpuri eterice şi de lumină şi nu au vârstă.
Ca fiinţe multidimensionale, avem abilitatea de a ne putea creşte sau scădea nivelul vibraţiilor , ceea ce ne permite să accedem în orice plan dimensional, unde putem acorda asistenţa noastră.

14. Comandamentul Ashtar, îndeplineşte şi funcţia de Comandament Galactic şi de Flotă Solaritală, personalul fiind provenit din mai multe dimensiuni, civilizaţii şi diverse rase din Cosmos. Din această enormă structură fac parte şi mii de reprezentanţi ai planetei Pământ care ajută umanitatea şi planeta să ascensioneze.
Avem comandanţi care sunt fiinţe ce au trăit pe planetă şi care vor putea să revină pe Pământ în corp fizic, dacă vor alege să o facă. Activităţile noastre se desfăşoară într-un climat de bucurie, seninătate, altruism, bunăvoinţă şi dragoste.
Există mai multe civilizaţii extraterestre care vizitează şi acordă asistenţă pământenilor şi planetei, cu deosebire în această perioadă de profunde transformări care au loc pe Pământ. Ei se constituie în echipe specializate pe diferite domenii (medicale, geologice, genetice, urmărirea evoluţiei umane, mişcări tectonice, mediu, tehnologie etc. Ei culeg date şi cercetează de la distanţă sau la faţa locului diverse aspecte legate de solul, apa, aerul, subsolul planetei precum şi aspecte legate de fiinţa umană.(Nota C.M.: citiţi detalii despre aceste aspecte şi în serialul de articole cuprinzând extrase din cartea lui Adrian Dvir ” Clinica Extratereştrilor” care apar pe spirituletern.blogspot.com). Tot ceea ce facem noi este menit să ajute umanitatea şi să o protejeze.

NU suntem implicaţi în acţiuni de răpire sau sacrificare a unor animale sau fiinţe umane. Când este cazul, vă avertizăm asupra unor posibile consecinţe negative rezultate din activitatea umană sau extraplanetară şi lăsăm ca alegerile şi hotărârile să le luaţi singuri. Încă o dată accentuăm faptul că noi respectăm liberul arbitru al umanităţii şi putem interveni doar în cazuri cu totul excepţionale, dacă printr-o acţiune a oamenilor s-ar crea prejudicii insurmontabile sistemului solar sau univerului.
Binele sau răul pe care-l face cineva nu este treaba noastră ci este o chestiune care se rezolvă între acel cineva şi Legile divine. Noi nu suntem arbitri şi nu ţinem scorul acestor acţiuni.

15.Aveţi încredere în sinele vostru, dacă veţi interacţiona cu noi. Mulţi dintre voi au unele abilităţi telepatice dezvoltate suficient pentru a putea lua legături cu noi. Modul nostru de comunicare cu voi ar putea fi perceput prin diverse tonuri recepţionate, coduri Morse, sau glas interior. Sfatul nostru este că puteţi avea încredere în asemenea semnale dacă ceea ce recepţionaţi este un mesaj pozitiv, plin de iubire şi de credinţă în Dumnezeu.
Noi mai putem comunica prin semnale luminoase, gen pictogramă, care să vă apară în minte. Uneori, putem să ne interferăm în programele pe calculator, atunci cînd citiţi diverse articole sau scrieţi şi pe ecranul monitorului apar semnale străine, ori constataţi că aţi scris involuntar anumite cuvinte sau fraze.

16. Noi şi navele noastre spaţiale vom rămâne invizibili pentru voi, atâta timp cât frecvenţa voastră de vibraţie nu se va ridica la o valoare suficientă nivelului de percepţie. Doar când noi sau navele noastre îşi coboară nivelul de vibraţie, voi, cei din 3D, puteţi să ne observaţi pentru scurte perioade de timp; cât ne menţinem scăzută frecvenţa de vibraţie. (Nota C.M.: aceasta este şi explicaţia situaţiilor când diverşi obsevatori au raportat că au văzut pe cer lumini care se deplasau cu mare viteză, schimbau brusc direcţia dar dispăreau brusc, ca şi cum s-ar fi stins. Evident, erau nave spaţiale-OZN-uri, a căror realitate este atât de contestată de oficialităţi). Observarea unor obiecte nu poate fi posibilă decât dacă frecvenţele de vibraţie ale observatorului şi ale obiectului sunt aliniate sau apropiate ca valoare. La fel se întâmplă si cu semnalele audio.
După ce vă veţi creşte frecvenţa de vibraţie suficient, veţi descoperi multe entităţi în diverse planuri dimensionale care au fost mereu în zona voastră dar nu le-aţi putut vedea sau auzi din cauza prea joasei frecvenţe pe care a vibrat fiinţa voastră. În acel stadiu, veţi învăţa să materializaţi şi dematerializaţi obiecte sau imagini la dorinţă, printr-un simplu act de voinţă.
Noi nu suntem limitaţi de timp, spaţiu, distanţă sau dimensiune. Astfel, putem apărea ca o mică scânteie, o bulă stralucitoare sau o formă la fel de mare cât un zgârie-nori. Navele noastre spaţiale sunt numite merkaba, corpuri de lumină, vehiculele de mare frumusete, turnate armonios din dragostea noastră, pentru a servi misiunilor noastre spaţiale în univers. Pentru noi, ele sunt la fel de reale ca şi avioanele sau maşinile cu care circulaţi voi.
Uneori, navele noastre spaţiale îşi crează în jur formaţiuni noroase pentru a putea rămâne oricât doresc într-un punct deasupra planetei, fără ca voi să ştiţi că în acel nor staţionează o flotilă. Pentru a ne masca prezenţa, ne folosim, uneori, de câte un curcubeu pe care-l creăm şi-l utilizăm ca modalitate de observare a unei zone planetare. Folosim şi imaginea unor stele cu strălucire intermitentă de diferite culori etc.

17. Noi vă trimitem mesaje de prezenţă, dragoste şi înţelepciune prin cercuri de nori, zăpadă sau gheaţă pe care le puteţi observa pe cer sau pe pământ. Vom continua cu acest joc până când majoritatea dintre voi va înţelege că nu numai că nu sunteţi singuri dar că alte fiinţe ale universului sunt chiar lângă voi şi vă privesc de la mică distanţă. Ar fi imposibil şi copilăresc să continuaţi să credeţi că în acest vast univers sunteţi singuri.
John Jancar
Am încercat în această transmisie să vă fac să ne cunoaşteţi un pic mai bine. Vă rugăm să primiţi dragostea noastră pe care o oferim din toată inima, vouă şi planetei voastre.
Suntem vestitorii cereşti care vă aducem vestea cea bună a iubirii pe care o poartă Creatorul întregii Sale creaţii, din care voi nu puteţi lipsi. Păşiţi cu încredere şi bucurie în Noua Eră a iubirii şi armoniei!

Cu binecuvântări! Noi suntem Comandamentul Ashtar.

SURSA: http://www.ashtarcommandcrew.net
(C.M.)

luni, 11 aprilie 2011

Anul 2011 şi mai departe (3)


Mesaj de la Kryon
(25 February 2011; channeler: Lee Carroll)            
(continuare)

Conştiinţa umană
Permiteţi-mi să vorbesc despre conştiinţa umană şi despre ceea ce se întâmplă. Sper că aţi înţeles ceea ce am spus în aceste ultimele luni, când am făcut o transmisie prin channeling pe care am intitulat-o "Sfârşitul Istoriei." Era o metaforă care semnifica sfârşitul modului în care v-aţi obişnuit să gândiţi până acum. În viitor veţi gândi cu totul altfel, veţi privi lumea şi universul din altă perspectivă.
Deci, ce se va schimba? Se va schimba, nici mai mult nici mai puţin decât NATURA UMANĂ. Omul viitorului va fi altfel, va gândi altfel şi va face altfel totul, complet diferit de rutina epocilor prin care a trecut.

Istoria voastră v-a spus că oamenii sunt separaţi. V-aţi gândit vreodată cum într-un spaţiu atât de limitat cum este Europa, trăiesc o mulţime de naţiuni, cu particularităţile, cultura, obiceiurile, concepţiile şi limba lor, deosebite de a celorlalte naţiuni?
Permiteţi-mi să vă spun cum s-a întâmplat. Face parte din natura umană. Când unor grupuri de oameni nu le-au plăcut ceea ce gândeau şi făceau alte grupuri, s-au izolat de ei, au aşezat între ei un zid al intoleranţei şi neacceptării, pe care l-au „consolidat” în ani şi secole de separare. Cei deveniţi străini au ajuns, cu timpul, să se invidieze, dacă altora le mergea mai bine, apoi au început să se duşmănească, să se provoace şi, în final, să se lupte; pentru principii diferite, bogăţii diferite,... dumnezei diferiţi. Conflictele au fost escaladate şi separarea s-a accentuat.
Chiar şi ceea ce era mai sacru pentru umanitate a devenit motiv de separare deşi totul se prelungea în domeniul spiritualităţii. Naţiunile formate l-au împărţit pe Dumnezeu, l-au pus în cutii, fiecare naţiune cu caseta ei proprie. V-aţi certat pe Dumnezeu. Fiecare religie şi-a revendicat propriul Dumnezeu, ca fiind singurul adevărat. Dacă nu i-aţi convins pe cei de altă religie să v-o accepte pe a voastră, le-aţi impus-o cu forţa. Fiecare naţiune şi-a colorat camera într-o culoare diferită, în care s-a nascut, a trăit şi a murit. 

Ei bine, vă voi spune că acest mod învechit de a gândi va fi schimbat complet, în viitorul apropiat.
Modificarea va fi înfăptuită mai întâi în domeniul financiar, pentru ca recesiuni de felul celei din care încă nu aţi ieşit, să nu mai fie posibile.
V-am spus cândva va veni un timp când pe planetă vor fi doar cinci monede, deoarece continentele vor decide să-şi unifice financiar ţările. Modelul l-au constituit Statele Unite ale Americii, atunci când au extins utilizarea unei singure monede în toate statele componente. Şi experimentul a prins şi a prosperat mai bine de 100 de ani.

Cu cincizeci de ani în urmă, la sfârşitul ultimului război mondial, europenii au luat exemplul SUA în domeniul economic şi apoi monetar.  Ei au creat Uniunea Europeană. Ideea a fost privită cu neîncredere la început, mai ales că în ultimul război unii luptaseră împotriva altora.
Astăzi, moneda europeană este mai puternică decât dolarul.

Ce vreau să spun cu asta? Am vrut să remarc că niciodată izolarea nu a adus prosperitate. Separatismul ucide. Numai unitatea asigură supravieţuirea şi prosperitatea societăţii umane. Veţi începe să puneţi lucrurile la un loc şi asta vă va asigura creşterea în toate domeniile.
Ce a adus crearea Uniunii Europeane? Vă voi spune. Nu este vorba doar de o monedă unică ci de faptul că popoarele se cunosc mai bine, se ajută mai bine şi nu se mai duşmănesc. Asta înseamnă că nu va mai putea fi război, că motivul principal care a făcut ca naţiunile să nu poată progresa sau, şi mai rău, să dea înapoi, va dispărea. Schimburile de mărfuri, de valori, se întensifică atunci când ţările trăiesc în comuniune, monetară, economică etc. Nimeni nu mai are interes să provoace conflicte deoarece bunăstarea fiecăruia ar fi afectată.
Apropierea în plan economic, cultural etc, va face ca şi în plan spiritual să apară o accelerare în evoluţie.

Noi politici
Acum, permiteţi-mi să vă dau ceva pentru viitorul îndepărtat, ceva ce nu veţi crede sau nu veţi înţelege în totalitate. După această perioadă,
va urma sfârşitul sistemului politic actual. Când începi să înţeleagi atributele noii energii de pe planetă, constaţi că existenţa partidelor politice devine anacronică. Ce ar trebui să facă un partid din opoziţie dacă ţelul şi obiectivele lui în toate planurile vor coincide cu cele ale partidului de la guvernare? Opoziţia înseamnă dezacord, lupta contrariilor; ori, viitorimea se va baza pe consens, pe colaborare, pe obiective comune. Cine va avea idei bune, va putea să şi le facă cunoscute societăţii căci nu ar mai avea sens ca o propunere viabilă să fie împidicată să se realizeze.

Unii vor spune: "Da, dar, evident, nu ştii cum funcţionează politica pe Pământ, Kryon. Finanţarea se poate obţine doar dacă eşti afiliat la partidul care deţine puterea". Credeţi? Ce se va întâmpla dacă milioane de oameni vor fi informaţi simultan şi îndemnaţi să nu-şi mai deschidă punga pentru a susţine un anume partid ?

Permiteţi-mi să vă spun despre o idee care începe să se contureze în Brazilia. Chiar acum există un comitet de iniţiativă care propune ca toate ţările din America de Sud să-şi desfiinţeze graniţele şi să circule o monedă unică.Vă sună familiar? Asta se va întâmpla în cele din urmă. Acea monedă va fi una dintre cele cinci pe care vi le-am anunţat.
Unificarea naţiunilor va aduce pacea mondială şi prosperitatea popoarelor.
În ce priveşte Orientul Mijlociu, lucrurile vor lua o întorsătură la care nimeni nu se aşteaptă. Amintiţi-vă cât de repede s-a destrămat Uniunea Sovietică. Nu au contat de loc cantităţile uriaşe de armament cu care era ţinută în şah omenirea. Şi în Orientul Mijlociu evenimentele se vor derula foarte rapid. O problemă de sute de ani nerezolvată îşi va găsi soluţia cu repeziciune şi totul va deveni istorie a unui trecut cu care omenirea nu prea are motive să se mândrească.
 
Potenţialităţi
Tendinţa spre unificare se va extinde în viitorul de loc îndepărtat şi în Africa, continent din care SIDA va fi comlet eradicată. Africa se va vindeca! Aceasta şi în sensul că popoarele africane nu vor mai avea parte de dictatori puşi pe înavuţire din sudoarea celor asupriţi. Africa  va avea una din economiile cele mai dezvoltate din lume, concurând cu China pentru primul loc. De ce? Deoarece Africa nu are nici o încercare de unificare economică sau doctrinară. ,, Pământul afirican este nedesţelenit, din acest punct de vedere. Economia africană va demara având la bază starea proaspătă asigurată de noua energie. Ea va înainta mai repede faţă de China unde refacerea a început cu lupta între vechi şi nou, luptă care încă nu s-a încheiat. Vechea gardă chineză, concepţiile rigide au o vechime de peste 1000 de ani în China, în timp ce Africa este « curată » din acest punct de vedere.
Lee

Cam acesta este viitorul care vă aşteaptă. Acestea sunt potenţialităţi care au toate şansele să fie aduse în realitatea materială a planetei.
Când vorbesc acum, stau în faţa unor vechi suflete Lemuriene şi Sumeriene, fiinţe care au mai trăit în trup şi altădată. Stau în faţa celor care au trăit înainte. Stau în faţa energiei Shamanice.

Dragi fiinţe umane, 2011 va mai fi încă un an dificil căci mai sunt multe modificări de făcut de către Mama Gaia, pentru a se stabiliza definitiv în noile energii în care se va crea Noua Eră. 
Poate nu sesizaţi, dar în această sală în care ne aflăm, au asistat spiritele anticilor, ale strămoşilor voştri doritori să vă prezinte admiraţia şi încurajarea lor pentru ca voi să realizaţi ceea ce ei nu au reuşit.
Şi aşa este!
KRYON

SURSA: http://lightworkers.org                         S F Â R Ş I T 
(C.M.)