..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 februarie 2011

PĂMÂNTUL, a treia planetă de la Soare (10)



(continuare)

31.  Posedarea materiei de către spirite. Spiritele naturii şi sufletele umane.
Ştiu că pare de necrezut dacă vă spun că într-o singură picătură de apă se pot afla chiar mai multe spirite, nu numai unul.
Trebuie însă precizat că în asemenea spaţii (o picatură de ploaie, un fulg de nea, un cristal de gheţă) nu se regasesc decât estenţele condensate. Nu trebuie să credeţi că întregul spirit cade pe Pământ, înghesuit împreună cu sufletul lui într-o mică pietricică de grindină. Singurele condensate vor fi acele tipuri de energii care formează anumite dorinţe negative ale unui suflet. Operaţiunea este făcută de către spiritele păcii până când energiile în cauză capătă o anumită masă (greutate materiala), după care, cad la sol, gravitaţional. Din cauza ataşamentelor sale faţă de aceste energii negative, sufletul respectiv însoţeşte spre Pământ acea picătură condensată, în care se află şi o parte a energiei sale.
Atunci când plouă, picăturile de apă pătrund în sol şi sunt absorbite de plante, de animale sau de minerale. Uneori, după ploaie, poate fi obsrevată o ceaţă alburie care se ridică de la sol, îndeosebi în zonele mai înalte. Această ceaţă alburie  nu este altceva decât sufletele fiinţelor umane decedate care au fost silite să coboare din nou pe Pământ, ca pedeapsă pentru comportamentul lor, şi cărora li se permite acum să urce din nou în regiunea lor de drept. Ceţurile nu par diferite între ele, dar există totuşi o mare diferenţiere, legată de maniera lor de formare şi felul în care li se asociază spitritele.

Dacă fiecare picătură de ploaie, fiecare fulg de nea şi fiecare pietricică de grindină poartă în sine unul sau mai multe spirite, de unde provine acest uriaş numar de spirite ? De unde apar ele, dacă majoritatea dintre ele nu provin de pe Pământ ? Aceste spirite sunt noii veniţi pe planeta Pământ şi nu sunt ale unor fiinţe care au decedat pe Pământ.
Pe scurt : sunt, în principal două tipuri de spirite care ajung pe Pământ:                                           - a) unele sunt cele despre care am vorbit mai sus, când am spus că sunt readuse pe Pământ şi reîncarcerate în materie, pentru o peroadă, după care le este permis (dacă au renunţat la ataşamente) să revină în planurile superioare şi
- b) spirite noi, venite din univers. Desigur, un observator  obişnuit nu ar putea face diferenţa dintre o picătură de ploaie care conţine un spirit nou, venit din univers, şi unul cuprinzând esenţa energetică  a ataşamentelor unui spirit care este întors pe Pământ. Cu toate acestea, există şi o obsevabilă diferenţă, care însă nu poate fi generalizată, şi anume : în pietrele mari de grindină se ascund spiritele căzute, în timp ce în formele mici, gingaşe, de o anumită frumuseţe, se ascund aşa-numitele spirite naturale venite din univers. Nu intram în detalii, dar trebuie spus că mai totdeauna într-o picătură de ploie, sau un fulg de nea nu se regăseşte integral un spirit ci o diviziune a acestuia.

In exenţă, există două motive pentru această divizare adâncă a spiritelor primordiale : primul motiv ar fi că fiinţa spirituală primordială, a acceptat de la început divizarea pentru a putea evolua pe cât mai multe planuri, accelerându-si astfel revenirea Acasă. Al doilea motiv se referă la faptul că Creatorul a împărţit spiritele primordiale în fracţiuni suficient de multe şi de văduvite de energie încât să le fie foarte greu (practic, imposibil) să dezvolte planuri arogante de cucerire şi nesupunere în universurile în care ajung. Gândurile lor sunt risipite în toate direcţiile, nemaiputând să urzească  plamuri malefice (aici trebuie spus că Legea Liberului Arbitru incită foarte mult la nesupunere faţă de Creator cu atât mai mult cu cât spiritele cunosc ireversibilitatea acestei legi, deoarece nu se poate concepe libertatea fără respectarea liberului arbitru al fiecarei creaturi). 
Aşa se explică de ce chiar până în ziua de astăzi, Lucifer, îngerul căzut, face eforturi disperate pentru a-şi uni fiinţa sa primordială cu sufletul uman, pentru a-şi redobândi astfel puterea care i s-a dat la început. El a fost însa răspândit în toate direcţiile creaţiei tocmai pentru a nu-şi mai putea redobândi vreodata acea putere iniţială. Fiinţa lui spitituală s-a transformat în materie fizică şi astrală, sufletească (materie din care este făcuta şi fiinţa umană !). Asupra acestei esenţe materiale (corpul si sufletul) Dumnezeu a suflat însă spiritul Său (acel Cristal Adamic aflat in inimă n.m.), astfel încât din fiecare particică să se nască o fiinţă unitară, la fel de completă ca fiinţa creată iniţial, fiinţa primordiala.[( Nota C.M. : Aici trebuie spus câ eul inferior aparţinânt corpului material, corpului mental şi celui emoţional are, din păcate, tot origine luciferică în timp ce Eul Divin-spiritul- Atman, din fiinţa umană este creaţia exclusivă a Creatorului, şi prin el se asigură viaţa şi evoluţia fiinţei umane. Deasemenea, trebuie menţionat că acest Cristal  Adamic, Eul Superior sau Divin, funcţionează numai pe Frecvenţa Divină care este IUBIREA DIVINĂ. Din acest motiv, acordarea fiinţei umane pe oricare altă frecvenţă înseamnă, de fapt, distanţarea de Spiritul Divin, pierderea legăturii cu Dumnezeu. Este si motivul pentru care suntem mereu îndemnaţi să facem ce ne spune inima nu mintea, altfel spus, să ascultăm de glasul Eului Superior, care vine de la Dumnezeu, nu de cel al eului inferior. Obs : celor interesaţi de detalii şi aprofundarea temei, le recomand cartea FRECVENŢA GENIU, de John Falone, ed. For You ,2001.
Dorinţa universală a sufletelor de a se încarna pe Pământ este justificată de primirea Suflului Divin, Eul Superior, calea aceasta fiind, se pare, singura care asigură reîntoarcerea sufletelor de oriunde ACASĂ (In Primul Cerc, Cercul Christic. Nota : vezi conferintele lui Tobias. Aceasta explică de ce coboară atâtea spirite pe Pământ, odata cu precipitaţiile. Lumea s-a înmulţit în primul rând din această cauză. Va veni însă timpul când toate fiinţele spirituale şi astrale vor fi eliberate de viaţa lor fizică şi locul Pământului Natural (cel pe care încă ne mai aflăm pentru foarte puţin timp) va fi luat de Pământul Spiritual (Noul Pământ, dupa Tobias)].

32- Spiritele aerului, ale muntilor si cele ratacitoare.
În zilele în care nu plouă şi nici nu ninge, dar crestele munţilor sunt învăluite în ceaţă, să fim siguri că acele formaţiuni de ceaţă sunt alcătuite din spiritele naturii care vor deveni cândva spirite unane, dar numai după o lungă perioadă de evoluţie. Aceste spirite se numesc spiritele aerului şi se bucură de mai multă libertate decât cele ale pământului.Unii oamani cu capacităţi senzoriale dezvoltate pot vedea aceste spirite, care, de fapt, evită apropierea  fiinţelor materiale dintr-un sentiment de teamă şi de ură faţă de materia, care le-a ţinut multă vreme captive. Groaza şi oroarea lor faţă de materie, le determină la tentative de evadare. Cum, deobicei, nu sunt dintre cele care au evoluat suficient, ele sunt aduse înapoi de catre spiritele păcii, manifestarea fizică a acestei acţiuni fiind fenomenele meteorologice. În funcţie de stăruinţa de a evolua, spiritele pot ascensiona sau regresa, putând coborî până în adâncurile Pământului. 
Evoluţia trece de la starea de mineral la vegetal şi animal. Spiritele munţilor, pădurilor şi apelor sunt înzestrate cu o inteligenţă completă, fiind foarte eficiente în administrarea Naturii. Ele pot vedea şi auzi tot ce se petrece şi se aude pe planetă şi au capacitatea de a interacţiona cu oamenii, carora le fac, uneori, servicii. (Detalii în carţile lui Carlos Castaneda, ed.Rao, n.m.). Oricum, în interacţiunea cu ele, se recomandă multă prudenţă deoarece dispun de puteri mari şi sunt extrem de capricioase. Cea mai bună recomandare: în locuri îndepărtate, sălbatice, pline de pace, nu faceţi zgomot, nu ţipaţi, nu bravaţi. Numai aşa nu veţi avea surprize neplăcute din partea spiritelor care, neprovocate (şi netulburate), sunt paşnice. Respectaţi-le legile căci acolo ele sunt stâpane !
Oricum, dacă totuşi, ajungeţi într-o situaţie critică, invocaţi numele lui Dumnezeu, cu umilinţă şi părere de rău pentru ceea ce aţi provocat.

Spiritele naturii care se dovedesc utile şi active, pot fi scutite de încarnarea pe Pământ, dacă doresc, şi pot merge pe Lună sau pe o alta planetă. In general, această ofertă este acceptată dat fiind faptul că şederea pe Pământ, în regim de claustrare, le impinge să aleagă altceva.
Aceste spirite sunt numite rătăcitoare căci nu se stabilesc pe o planetă, preferând să cunoască şi alte pământuri din univers (rămânând, deseori, în stare de spirit, neîntrupat). In final însă, după multe peregrinări, aceste spirite aleg să se încarneze pe Pământ pentru a putea deveni fiii lui Dumnezeu (adică să primeasca Spiritul Divin- Eul Superior).

33-Câteva cuvinte despre legătura dintre hrană şi capacităţile paranormale.
Cu secole în urmă, când oamenii trăiau mult mai simplu decăt astăzi, numărul celor care erau conştienţi în ambele lumi (fizică şi astrală), pe care le percepeau cu toate simţurile şi puteau trăi în oricare dintre ele fără probleme, relaţionând în mod egal cu fiinţele celor două lumi, era mult mai mare. Chiar şi astăzi ar fi posibilă o asemenea dublă cunoaştere dacă oamenii ar mânca o hrană mult mai simplă. Cu ce se hraneau aceşti strămoşi ? Cu legume crude sau fierte numai în apă cu puţină sare. Niciodată nu se consuma hrană fierbinte. Pâinea integrală, laptele şi mierea, fructele bine coapte şi verdeţurile erau alimetele lor. In ce priveşte carnea, ea se consuma foarte rar. Cea mai acceptată era carnea de peşte. Nu amestecau în consum niciodată mai multe tipuri de rădăcinoase. Şi consumau zilnic şi câte un pahar de vin de buturugă.                                                       
Cine vrea să nu se îngraşe şi să fie sănătos trebuie să respecte regulile de aur :
- nu se amestecă mai multe feluri de alimente la o singură masă,
- nu se consumă prăjeli,
- nu se bea apă imediat înaitea mesei, în timpul mesei şi nici imediat după masă,
      - nu se consumă zahăr rafinat,
      - nu mâncaţi dacă sunteti nervoşi şi mestecaţi mult,
      - nu reîncălziţi mâncarea,
 - consacraţi hrana lui Dumnezeu (adică faceţi rugăciunea),                                                                                         
-  după masă se face siesta dar nu se doarme,
      - trăiţi cât mai mult în aer curat şi faceţi plimbări.

Jakob Lorber
Revenind la spirite, menţionez că în vremurile de altădată, oamenii de la munte relaţionau strâns cu spiritele. Aproape nu exista casă care să nu fi avut propriile spirite care îi ajutau mult la treburile lor gospodăreşti, în reglarea vremii, în hrănirea animalelor, în depistarea roiurilor sălbatice de albine şi recoltarea mierii, în găsirea şi selectarea ciupercilor comestibile, în protejarea culturilor, în găsirea plantelor tămăduitoare, în protecţia gospodăriei de alte spirite, de animalele de pradă sau de hoţi etc.
Din păcate, existau şi oameni care practicau magia neagră slujundu-se de spirite. Aşadar, existau atât vrajitori care lucrau cu magia albă cât şi cei care lucrau cu magia neagră. Regretabil este că biserica nu prea alegea candidatul la rug.

Bibliografie: cartea PĂMÂNTUL ŞI LUNA, aut. Jakob Lorber, ed. Vydia, 2003
Pentru conformitate,
 (C.M.)

vineri, 18 februarie 2011

MESAJ DE PE NAVA SPAŢIALĂ ALPHA

De la comandorul Sohin
(1 feb 2011; channeler: Kris-Won)

Salutări de pe Nava spaţială Alpha!
Comandorul Sohin
Minusculelor microparticule care se găsesc în microcosmos le corespund, la scară macrocosmică, miriadele de stele şi planete. Cunoaşteţi că se spune: "Precum în Cer, aşa şi pe Pământ!" aceasta însemnând că ceea ce se întâmplă la nivel macrocosmic are loc şi la nivel microscopic, sau cel puţin ceva asemănător.

Aceia dintre voi care au studiat literatura ocultă cunosc că ceea ce se manifestă în planul fizic, tridimensional, apare mai întâi în planul astral al fiinţei. Prin aceasta se explică trăirile şi senzaţiile pe care le au unele fiinţe umane în diferite ocazii, când se manifestă ceea ce numim starea de "déjà vu".
Noaptea, în timp ce corpul fizic doarme, corpul vostru astral, sufletul, împreună cu alte aspecte subtile, ies în planul astral, trec în dimensiuni superioare şi ajung în diverse zone ale universului unde se întâlnesc cu unele spirite de la care au de învăţat lecţii, sau de la care primesc răspunsuri pentru explicarea şi rezolvarea unor situaţii cu care se confruntă în starea de veghe. Când se spune că „noaptea este un sfetnic bun”, se exprimă un adevăr pe care sufletul fiecăruia dintre voi îl ştie foarte bine.

Poate că aţi observat că în ultimul timp sunt tot mai mulţi cei care capătă abilitatea de a comunica prin channeling cu entităţi de lumină aflate în dimensiuni superioare. Aşa se face că încă de la începutul lui 2011 umanitatea are mai multe canale umane decât oricând şi prin ele, tot mai mulţi oameni sunt mai corect informaţi asupra realităţilor de pe planetă şi despre ce se întâmplă în univers. Posibilitatea comunicării cu tărâmurile superioare va creşte în continuare.
Este o consecinţă firească a faptului că tot mai mulţi sunt cei care şi-au crescut frecvenţa de vibraţie. Însuşirea aceasta se va generaliza şi va deveni un fapt firesc ca fiecare om să poată comunica cu fiinţele de lumină, mai ales prin telepatie.

Ceea ce faceţi ziua, în starea de veghe, în timp ce vă utilizaţi corpul fizic şi mental, ţine de materialitatea voastră umană dar, noaptea, în timp ce fizicul se odihneşte, componentele voastre subtile îşi continuă activitatea, o activitate foarte importantă şi indispensabilă pentru fiinţa voastră totală. În sferele înalte în care ajunge, atunci când este ieşit din corp, sufletul interacţionează la diverse nivele cu entităţi de lumină de la care are multe de învăţat, sau se curăţă de energiile acumulate ca urmare a stresului şi activităţii de peste zi, din lumea materială.
În aceste ieşiri, sufletul se antrenează şi acumulează tot ce-i este necesar pentru a face faţă noilor condiţii existenţile cu care se va întâlni fiinţa sa totală în viitor, în conformitate cu planul său de evoluţie şi cu noile realităţi.
Nu uitaţi că voi sunteţi fiinţe multidimensionale care nu trăiesc numai în planul fizic al formelor.

Toţi aceia dintre voi care s-au înscris pe calea ascensiunii spre planurile superioare, trec printr-o experienţă asemănătoare, uneori identică, dar, dată fiind diversitatea experienţelor acumulate şi nivelul diferit de evoluţie, la un moment dat, care vă particularizează, fiecare dintre voi aduce pe Noul Pământ o anume cunoaştre care poate să nu se regăsească şi în cazul altora.

În mesajele transmise anterior, am menţionat că nici unul dintre noi nu cunoaşte cu certitudine data la care se va produce saltul planetei şi al celor care o urmează, în dimensiunea superioară următoare.
Dar ştim sigur că trecerea de la Vechiul la Noul Pământ va fi efectuată cu succes, şi nu mai poate interveni nimic care să oprească saltul în noua dimensiune.
Kris Won
Când spun aceasta mă bazez pe voinţa declarată a Creatorului care rămâne definitivă şi irevocabilă, ca dealtfel, tot ceea ce hotărăşte Divinitatea.
Să ne rugăm împreună că această schimbare dimensională, această realizare spirituală supremă a fiinţei umane să aibă loc cât mai curând.

Pace şi Iubire!
Comandorul Sohin

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

miercuri, 16 februarie 2011

PLANUL SCHIMBĂRII PĂMÂNTULUI (2)


(13 ian.2011; channeler: Sal Rachele
               (continuare)

Alegerea unui scenariu
Există, desigur, o alegere. Putem alege să facem parte din cei 80% care vor rămâne în 3D pentru a continua şirul reîncarnărilor în dualitate. Sau putem alege să ne numărăm printre cei 20% care vor ascensiona în 4D, formând colectivităţi de fiinţe evoluate care vor trăi pe Noul Pământ.
Cel mai fericit caz ar fi să evoluăm mult mai mult pentru a aparţine grupului restrâns al celor <0,1% din umanitate, care vor exista în 5D.

Alegerea este a noastră!
Adevărata noastră problemă este: Cât suntem de hotărâţi să facem ceea ce trebuie pentru a accesa dimensiunile superioare? Avem de gând să ne implicăm sau vom rămâne (chiar şi acum când am intrat în linie dreaptă) tot pe margine, interesaţi doar de problemele existenţei noastre materiale şi repudiind orice încercare a sufletului şi spiritului nostru care ne sună mereu clopoţelul deşteptării?
Nu sunt vorbe în vânt: NUMAI DE NOI DEPINDE calea pe care vom merge după 2012. 
Dacă vom aştepta să vedem ce se întâmplă, fară a face ceva pentru a ne accelera înaintarea, ne va pride 2012 cu restanţe pe care le-am fi putut rezolva în scurtul răstimp pe care-l mai avem la dispoziţie. Abia atunci vom înţelege şi, pentru foarte mulţi dintre noi, va fi prea târziu, în sensul că, poate, va trebiu să reluăm urcuşul „Golgotei” unui lung şir de vieţi în dimensiunea inferioară 3D, din care am fi putut evada, dacă am fi folosit ocazia care are scadenţa în 2012.


Mai multe detalii despre schimbare
Cred că anii imediat următori vor cunoaşte multă turbulenţă, din următoarele considerente:  
1. Ne apropiem vertiginos de momentul în care planeta va intra în "Zona Nulului Electromagnetic"; până atunci, magnetismul Pământului va tot scădea. Aceasta va avea urmări, unele imprevizibile, printre care schimbarea polilor magnetici ai planetei.


2. Suntem aproape de depăşirea mentalităţii unei societăţi de consum, devoratoare de bunuri materiale, dincolo de nevoile reale ale fiecăruia. Desigur, acest consumism a fost o caracteristică a celor care şi-au permis. Criza economică (între care cea a petrolului) va aduce mai multă cumpătare în comportamentul oamenilor, care vor înţelege că bogăţiile mai trebuie şi conservate, nu devorate şi risipite în mod iresponsabil. 

Omenirea va deveni din ce în ce mai preocupată să găsească resurse altetnative, nepoluante pentru a putea conserva bogăţiile planetei, pe care am sărăcit-o şi am otrăvit-o. Dacă nu vom face asta, ne vom îndrepta indubitabil spre soarta pe care au avut-o cîndva dinozaurii.

3. Suntem în curs de trezire a sinelui nostru multidimensional. Aceasta va face ca minciuna, falsitatea să fie scoase la suprafaţă pentru a ni le asuma şi elimina. Că acest proces este în plină desfăşurare poate fi observat de oricine doreşte să-şi deschidă ochii şi inima.
Toate structurile politice, economice şi sociale bazate pe vechea energie, se destramă şi dispar sub impactul pe care-l are noua energie. Este adevărat, despărţirea de trecut, de vechi, de perimat, se face cu înverşunarea celor care trebuie să plece şi cu dorinţa crescândă a celor animaţi de noile energii. Se va trece astfel de la densitatea 3D la 4D.

 4. Întrarea în arealul planetei a cozii acelei comede despre care s-a vorbit, va produce schimbări în multe planuri, deoarece fenomenul nu trebuie privit doar din punct de vedere pur fizic. E posibil ca această trecere să provoace cataclisme, aşa cum se presupune că s-a întâmplat atunci când au dispărut dinozaurii.

5.Oameii de ştiinţă, astronomii şi astrologii dezbat cu înfrigurare problema apropierii de Pământ a planetei Nibiru (Planeta X sau Marduk). În această chestiune există multă incertitudine din cauza depărtării încă foarte mari la care se află această planetă.şi dimensiunii ei relativ modeste (jumătate de cât Pământul). Oricum, o apropiere prea mare sau o coliziune cu un asemenea corp nu pare să mai dea şanse supravieţuirii pe Pământ.

6. Cred că până la jumătate din omenire s-ar putea confrunta cu eşecul sistemului imunitar, pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul ciclului Mare, când energiile devin foarte intense. Subconştientul multor oamenii (şi nu numai) va fi copleşit şi incapabil să mai facă faţă energiilor în creştere, şi este posibil ca sistemul imunitar al multora să intre în colaps.
Agresiunea asupra sistemului imunitar vine şi din partea "illuminati" care prin tot ceea ce fac împotriva fiinţei umane (crearea de stres, medicamente alopate cu conţinut mare de otrăvuri, otrăvirea hranei prin extrem de multele chimicale care ajung în corp fie prin consum de carne, apă poluată, îngrăşeminte chimice administrate animalelor pentru a creste producţia de lapte şi carne, vaccinări cu viruşi activi, fie prin diversele tipuri de îngrăşăminte chimice folosite în agricultură, pomicultură, viticultură etc). 

Un ajutor foarte mare în menţinerea sănătăţii noastre fizice şi mintale îl constituie puterea credinţie în Dumnezeu. Trebuie să ne predăm inima şi sufletul Divinităţii fiind convinşi că suntem scântei din Dumnezeu şi că nu am fost creaţi pentru a fi pierduţi. (Nota C.M.: Dacă suntem parte componentă a fiinţei Creatorului, acceptând că am putea întra în disoluţie, ar trebui să admitem implicit că părţi din Creator ar putea, de asemenea, intra în disoluţie, ceea ce este imposibil).


Mai multe despre profeţii
Ceea ce se manifestă în lumea 3D este proiecţia creaţiei gândurilor tuturor sufletelor trăitoare în această dimensiuneJung a numit aceasta "inconştientul colectiv". Eu îl voi numi "subconştientul colectiv."
Dacă subconştientul colectiv al tuturor persoanelor se va focaliza, de ex., pe sentimentul terorii, se va crea o realitate bazată pe teroare.
Dacă nu ne place ceea ce obţinem, nu avem decât să ne schimbăm gândurile. Chiar dacă alţii vor continua să alimenteze sentimentul terorii, cei care au ieşit din acest joc concentraţional nu vor mai fi afectaţi de loc sau măcar în mare măsură.

În ceea ce priveşte schimbarea polilor magnetici ai planetei, este adevărat că planeta şi-a schimbat polaritatea de mai multe ori în decursul istoriei sale, dar mulţi spun că Pământul ar putea, odată cu această schimbare, să-şi părăsească actuala orbită de mişcare.
Pentru a-şi inversa direcţia de rotaţie sau poziţia în plan vertical (ceea ce este Nord să ocupe locul a ceea ce este Sud), susţin conservatorii, ar necesita un impuls extraordinar de puternic, probabil, mai mare decât a cunoscut planeta de la Big-Bang încoace.
O schimbare de polaritate ar avea un impact foarte mic asupra vitezei sau modului cum se roteşte acum planeta.

Deşi Legile lui Newton au fost parţial depăşite, unele dintre ele îşi păstrază valabilitatea. Legile newtoniene privind mişcarea demonstrează că pentru a inversa polii fizici ai planetei nu este nevoie de o forţă extraordinar de mare, aplicată din exterior.
Prin urmare, dacă o asemenea inversare ar urma să se producă, atunci, coliziunea planetei cu un asteroid sau alt corp ceresc ar trebui luată în calcul.
După schimbarea polilor magnetici, Pământul ar continua să se rotească ca şi până acum, dar câmpul magnetic generat va curge în direcţia opusă, adică direcţia liniilor de forţă se va inversa.
Efectul cel mai grav al acestei schimbări de polaritate va apărea la toate echipamentele care utilizează într-un fel sau altul câmpul electromagnetic. În anumite proporţii va fi afectat şi corpul uman, dacă ne gândim că şi funcţionarea lui se bazează pe curenţi biomagnetici. 
Ce să mai spunem despre internet, comunicaţiile radio, tv, telefonie, controlul funcţionării sateliţilor lansaţi în jurul planetei în diverse scopuri. etc.

Va supravieţui corpul uman unei asemenea schimbări?  
Pentru cei care fac ascensiunea într-o dimensiune superioară, se pare că nu va fi nicio dificultate de adaptare. ( Nota C.M.: ca urmare a trecerii corpului de la structura de carbon la cea de siliciu. Părerea mea este că schimbarea polarităţii va fi mecanismul principal prin care se va face selecţia umanităţii).
Este de presupus că schimbarea magnetismului planetar va produce mari furtuni magnetice în atmosfera Pământului şi va avea impact asupra filtrului (matricei) magnetice a planetei care este responsabil de tipurile de vibraţii respinse şi cele lăsate să treacă spre corpul planetei.
Este greu de înlăturat ideea că multe specii de plante şi veţuitoare vor pieri, dacă polii magnetici se vor inversa.
În ceea ce priveşte zonarea planetei, este de aşteptat ca ceea ce va urma să fie va fi exact învers de cum a fost până acum, adică unde a fost cald, să fie frig, unde era secetă să devină zonă cu multă umiditate etc. Vieţuitoarele care vor supravieţui vor purcede la o amplă migraţie pentru a găsi acel mediu de viaţă care le este propice.
Mă rog, scenarii sunt de toate nuanţele, unele mai încurajatoare altele mai pesimiste.

Ce ar trebui să facem noi, pământenii, pentru a trece de această etapă a existenţei umanităţii?
1.      Mai întâi să nu uităm nicio clipă că suntem scântei din Dumnezeu, şi asta ne asigură nemurirea sufletului şi spiritului.
Sal Rachele
2.       Să admitem realitatea că trupul nostru fizic nu este decât un vehicul pe care ni l-am luat pentru a ne putea adapta condiţiilor planetei noastre Pământ, aflată în dimensiunea a 3-a, unde am avut de făcut multe experienţe pentru a ne perfecţiona măestria.
3.      Să facem ceea ce mai depinde de noi, în răstimpul care a mai rămas, pentru a ne creşte frecvenţa de vibraţie, creând astfel condiţiile de a ascensiona în dimensiuni superioare şi a face trecerea de la corpul pe bază de carbon la cristal.
4.      Să privim cu încredere viitorul care ni se rezervă şi să încercăm ca la baza existenţei noastre pământene să punem, măcar de acum înainte, IUBIREA NECONDIŢIONATĂ ŞI ADEVĂRUL.
      In existenţa lor îndelungată, sufletul şi spiritul uman nu au avut decât de câştigat.
                                         

                                                                 S F Â R Ş I T  
   SURSA: http://salrachele.com/index.htm
   (C.M.)

marți, 15 februarie 2011

DESTIN SAU DESTINAŢIE ?

De la Arh.Uriel.

(25 January 2011; channeler: Jennifer Hoffman)

Destinul este un cuvânt pe care îl puteţi folosi pentru a descrie calea pe care se derulează vieţile voastre pline de suferinţă şi restricţii, de provocări şi teamă. Poate fi aşa cum ‘’vă este scris’’, dar dacă aveţi alte obţiuni, puteţi să vă schimbaţi destinaţia, fără ca aceasta să o regăsiţi scrisă în destin.
Destinul este scris în karma voastră, istoria experienţei voastre umane şi este speranţa că vă puteţi îndeplini dorinţa devenirii voastre la cel mai înalt potential. Acest destin a fost o speranţă de lungă durată, în care poate au rămas multe neîmpliniri. Dar destinaţia poate fi modificată de propria voastră voinţă.

Vă puteţi schimba destinul alegând să aveţi alte experienţe sau o nouă cale pentru sufletul vostru. Deşi în inima voastră şi în memoria celulară există gravat traseul pe care aţi ales să-l parcurgeţi în această viaţă, aveţi dreptul şi posibilitatea să nu ţineţi cont de aceste ”înscrisuri” chiar dacă veţi intra în conflict cu ”directitivele” pe care vi le-aţi trasat înainte de a vă naşte. Important este ca ceea ce alegeţi acum să corespundă mai bine nevoii voastre de evoluţie.
Programul cu care aţi venit este, ca să spunem aşa, o variantă, un proiect, o potenţialitate pe care o puteţi pune în operă aşa cum o aveţi în ”original”, o puteţi îmbunătăţi sau o puteţi ignora, alegând a altă variantă. Viaţa voastră se va derula ”conform proiect” dacă nu-i veţi aduce retuşuri.

Cei care, conform programului cu care aţi venit în această viaţă, v-aţi ales să vă confruntaţi cu lipsurile, cu neajunsurile şi sărăcia, pentru a învăţa bine lecţia fiinţei paupere, puteţi încheia acest capitol mai dificil din viaţa voastră. Perioada aceasta a profundelor transformări vă oferă oportunitatea de a face alte alegeri, cu care să vă depăşiţi destinul. Puteţi face aceasta, datorită noilor energii care se află acum pe planetă. Acordaţi-vă cu frecvenţa acestor energii benefice şi viaţa voastră se va schimba mult în bine.
Practic, cum puteţi face aceasta? Luaţi hotărârea să renunţaţi la vechiul vostru mod de gândire, care punea pe primul plan realizările materiale, îmbogăţirea şi bunăstarea obţinute pe orice cale. Renunţaţi la rutină şi încercaţi să rezolvaţi problemele într-un mod diferit de cum o făceaţi până acum.
Aveţi curajul omului întreprinzător şi hotărât să reuşească numai pe căi cinstite care să nu lezeze interesele celorlalţi. Nu mai acceptaţi dezinformarea surselor media care, în marea lor majoritate, încearcă să vă manipuleze prin deformarea realităţilor şi ascunderea inereselor care stau în spatele acestora.

Jennifer Hoffman
Nu există nici o forţă în univers care poate prezice destinaţia voastră, deoarece destinaţia v-o alegeţi voi, astfel că destinul este aşa cum şi-l face fiecare. Alegeţi să trăiţi în curăţenie sufletească, în cinste şi iubire faţă de tot ceea ce este creat. Nu batjocoriţi şi nu înşelaţi buna-credinţă a semenilor vostri. Nu vă faceţi părtaşi la făradelegile altora. Demascaţi-le pentru că numai astfel îi puteţi ajuta pe cei care, cu sau fără ştiinţă, fac rău. Ei nu înţeleg că răul pe care-l fac se va răsfrânge destul de repede (mult mai repede decât cu câţiva ani în urmă) chiar asupra lor şi asupra celor dragi lor, pentru a-i trezi şi a-i face să înţeleagă că în Univers numai IUBIREA şi ADEVĂRUL sunt creatoare şi înălţătoare.

SURSA: www.urielheals.com
(C.M.)

joi, 10 februarie 2011

PLANUL SCHIMBĂRII PĂMÂNTULUI (1)


(13 ian.2011; Channeler: Sal Rachele)                        
 (prima parte)
Sal Rachele

Schimbări pe Pământ
(Notă de la Cari: „Ca individualitate, noi nu putem deţine tot adevărul. Din acest motiv, nu trebuie să ne supere părerile diferite exprimate de alţii. Nu eşti obligat să accepţi un punct de vedere diferit, dar este important să-l respecţi şi să nu-l denigrezi. Poţi să-l combaţi dacă dispui de argumente. Această atitudine este constructivă şi ea ajută progresului spiritual.”)

Potrivit civilizaţiei Hopi, intrăm în "lumea a cincea." 
Până acum, au fost cel puţin patru lumi anterioare (poate, mai multe). Toate s-au încheiat cu diverse cataclisme. Cea de a patra lume este în curs de dispariţie, este în agonie, chiar acum când tu citeşti aceste rânduri.
Lumea a 4-a a reprezentat punctul culminant al celei de a treia dimensiuni când ego-ul a atins dimensiuni nemaiîntâlnite. În această lume, civilizaţia s-a bazat pe propulsia asigurată de motorul alimentat de energia arhetipului masculin, care a injectat energiile masculine în toate domeniile vieţii umanităţii.
Elita conducătoare a cestei lumi a fost formată din ceea ce s-a autointitulat Grupul Illuminati. Cu timpul, această elită iluminată a devenit coruptă şi interesată de acaparatea bunurilor materiale pe care le-au adunat pe sema exploatării fiinţelor umane.
Jose Arguelles
Ca urmare a acestei devieri caracterologice şi comportamentale, frecvenţa de vibraţie a „iluminaţilor” a descrescut continuu, ajungându-se la ceea ce sunt ei astăzi: o organizaţie retrogradă, criminală, dominată de interese meschine şi capabilă de orice nelegiuire. Ea nu este interesată în prosperitatea naţiunilor, a omului, în general, ci în menţinerea lui în întuneric, în necunoaştere, pentru ca, în acest fel, să poată fi manipulat şi exploatat mai uşor. „Illuminati” reprezintă astăzi cea mai coruptă filiaţie mondială, în care se regăsesc marii conducători de bănci, de corporaţii care exploatează bogăţiile planetei, indeferent de cât rău fac Pământului şi umanităţii.
Ei au lacheii lor recrutaţi (şi bine plătiţi pentru a face această treabă murdară) pentru a le înfrumuseţa imaginea, a amplifica sau fabrica veşti care să semene teama şi nesiguranţa. Mâna prin care ei acţionează este masoneria de diferite rituri înfiltrată în toate domeniile vieţii politice, economice şi sociale ale tuturor ţărilor. În mod direct sau prin interpuşi, masoneria dispune de trusturi media foarte bine dezvoltate, adevărate fabrici de fabricare a ştirilor celor mai alarmante, scopul lor fiind de a menţie în lume o stare de insecuritate, dezgust şi împotrivire la progres [Nota C.M.: La noi în ţară asemenea roluri destabilizatoare şi le-au asumat trusturile media ale unor securişi sau hoţi dovediţi, precum S.O.Vântu, Dan Voiculescu, Patriciu care, din avutul ilicit adunat, plătesc regeşte „cozi de topor” precum: C.T.Popescu,  Stelian Tănase, Gabriela Vrânceanu Firea, Dana Grecu, Corina Drăgotescu, Mihaiu, Ursu, Mircea Dinescu (!), Cerţulescu, Măruţă şi lista ar putea continua cel puţin pe o hârtie de format A4]  
David Wilcock


Predicţiile mele din ultimii 25 de ani s-au confirmat aproape în totalitate. Raportările pentru 80-20-0.1, enumerate mai jos, rămân valabile, fără modificări semnificative.
Vieţii pe muchie de cuţit i s-a dedicat un întreg capitol şi se referă la diferitele scenarii posibile care pot fi puse în operă de Dumnezeu, în această perioadă a închiderii Marelui Ciclu, aşa cum se vorbeşte şi în cărţile lui Jose Arguelles sau în seria de convergenţă a lui David Wilcock.

Profeţia Hopi descrie o spirală descendentă (3D), un soare strălucitor (4D), şi o scară care urcă la cer (5D).
Mai jos dau interpretarea celor trei componente ale desenului:

1. Planul 3D- spirala descendentă din Petroglyph Hopi se referă la acele suflete care nu doresc să evolueze, refuză să-şi ridice vibraţiile pentru a se elibera de densitatea acestui plan. Sunt fiinţe puternic ancorate în materialitatea lumii, fiinţe cu mari rămâneri în urmă în plan spiritual (dominate de un puternic ego centrat pe ambiţii de dominare şi de acumulare de bunuri materiale şi de glorie iluzorie), dar şi majoritatea reprezentanţilor mass-media aserviţi primilor precum şi „profeţii mincinoşi”.
Pentru această categorie, cel mai plauzibil este că în viitorul destul de apropiat, sufletele lor vor decide să părăsească planul Pământului ca măsură luată de sufletul lor pentru a se salva şi a nu compromite şansele unei evoluţii viitoare. Moartea acestor indivizi se va manifesta prin diverse tipuri de îmbolnăviri (căci sistemul lor imunitar va fi puternic afectat în scurt timp), război, pierderea avuţiilor (prin stresul la care vor fi supuşi ca urmare a cercetării averilor pe care le-au acumulat în mod fraudulos), ajungerea în situaţia celor pe care i-au jefuit etc
Procesul va fi probabil unul de lungă durată, întinzându-se până spre anul 2030. În conexiune cu necesitatea dispariţiei acestei categorii de indivizi, s-au înregistrat şi vor continua, diverse cataclisme, cu prioritate (susţin cei din tribul HOPI) în anii 2007, 2012, 2017 şi 2030.

Cele mai recente informaţii confirmă sau sugerează următoarele cataclisme:

2007 – Colapsul economic al majorităţii tărilor, cu deosebire cele mai dezvoltate, revolte puternice şi foamete (previziune confirmată), 

2012 –  Intrarea Pământului în ceea ce se numeşte  „ Zona electromagnetică a punctului de zero” care va însemna încheierea Marelui Ciclu care priveşte profundele mutaţii în fiinţele umane,                                                

2017- Sosirea unei Cometei pentru curăţare (corespunzând etapei de falsă amărăciune, falsă pocăinţă), care va cauza modificări profunde şi severe în fiinţele umane,

2030 – Sosirea unui mare Asteroid, deasemenea cu rol purificator (când fiinţele umane neevoluate vor trăi adevărata amărăciune, adevărata pocăinţă) sau a Planetei X (Nibiru), care va produce enorme perturbaţii în câmpurile electromagnetice, cu cosecinţe imprevizibile.
Se presupune că cca 80% din populaţia lumii va alege să rămână în 3D, ceea ce înseamnă că acei indivizi vor alege (la nivel de suflet) să părăsească Pământul prin moartea corpului fizic şi reîncarnarea lor pe o altă planetă, aflată în dimensiunea a 3-a.


2. Planul 4D, reprezentat în desenul HOPI ca fiind lumea din cea de a 4-a dimensiune (sau zona de mai joasă vibraţie a celei de a 5-a dimensiuni).  
Aproximativ 20% din populaţia de atunci a lumii îşi va crea comunităţi spirituale evoluate autonome şi care nu vor fi aproape de loc afectate de dezastrele care se vor produce în lumea materială (ca urmare a influenţei asteroidului sau planetei Nibiru). Această populaţie va trăi aproape în Paradis şi va avea gândire pozitivă. Oamenii din aceste comunităţi vor fi plini de compasiune şi iubire şi nu vor mai cunoaşte miciuna şi înşelătoria. Vor dispune de surse alternative de energie, ceea ce va exclude fenomenele de poluare. (Nota C.M.: Va fi o zonă de trecere de la 3D la 5D)


3. Planul 5D (scara ascensională din desenul Hopi). 
Aproximativ 10 - 30 milioane (<0,1% ) din populaţia globului va cunoaşte, probabil, ascensiunea în aceasta viaţă, în această lume. Pământul 5D (Noul Pământ) va fi o lume a frumuseţii, iubirii, unde se va trăi în armonie, îubire şi abundenţă.
Cei din 5D îi vor ajuta pe cei din zona de trecere (4D) să evolueze mai repede.
Este posibil ca fiinţele din planul 5D să facă unele incursiuni de ajutorare şi a celor din 3D, în măsura în care aceştia o vor solicita.

O foarte mică parte dintre cei care vor ascensiona, va ajunge direct în tărâmurile cereşti 6D-8D. Se apreciază că grosul celor evoluaţi, vor prefera, totuşi, să-şi aleagă dimensiunea a 5-a (chiar dacă nivelul lor spiritual le-ar permite să ascensioneze în planurile încă mai elevate). (Nota C.M.: Preferinţa aceasta s-ar justifica prin faptul că cei evoluaţi vor dori să-i ajute să ascensioneze pe cei dragi, rămaşi în urmă, în planurile inferiare, deoarece, după cum se ştie, cu cât o entitate se află într-o dimensiune mai înaltă, cu atât îi este mai dificil să ajungă în dimensiunile inferioare, pentru diverse acţiuni).

Cronologia evenimentelor
1- Potrivit unor surse de notorietate, o criză economică şi de sistem va începe de la sârşitul anului 2007 ( Nota C.M.: Ceea ce s-a adeverit)

2- Pe baza a numeroase surse, inclusiv calendarul mayas, ceva deosebit de semnificativ este de aşteptat să apară pe 20 decembrie 2012.
Informatiile mele sugerează că aceasta se va întâmpla atunci când Pământul va intra în Zona Nulului Electromagnetice. Această Zonă EM este o regiune din spaţiu care face ca orice corp ceresc care o străbate (va fi şi cazul Pământului), îşi pierde polaritatea magnetică, pe timpul străbaterii acelei zone. Pierderea, fie ea şi temporară, a magnetismului planetei va declanşa fenomene care nu se pot anticipa, dar care va crea o anumită stare de colaps, de reaşezare a planetei în alţi parametri decât cei cunoscuţi. (Nota C.M.: Gândiţi-vă la ce se poate întâmpla dacă dintr-un spaţiu aflat în echilibru ca urmare a forţelor de atracţie-respingere dintre corpurile cereşti aflate în proximitate, s-ar anula forţa exercitată de unul dintre aceste corpuri!!).
Este de presupus că în acea perioadă de non-magnetism, imense valuri de energii cosmice ar invada planeta. O consecinţă imediată ar fi că formele de viaţă de până atunci ar dispărea aproape instantaneu de pe planetă, sufletele acestora fiind îndrumate către zone unde să existe în alte forme, alte corpuri, sau doar ca energii. Cataclismele produse de întrarea unei planete în Zona Neutră vor fi cu atât mai drastice cu cât acel sistem planetar s-ar afla într-o dimensiune joasă sau medie (3D sau 4D). Nu mai are rost să facem aprecieri asupra sistemelor de comunicaţie sau de perturbarea spectrului solar care asigră căldura şi lumina (adică radiaţia în infraroşu şi ultraviolet).

3- Am primit informaţii prin channeling şi am avut viziuni legate de faptul că în 2017 în atmosfera planetei îşi va face aparitia coada unei mari comete care va produce mutaţii instantanee în celulele corpului tuturor fiinţelor vii (inclusiv vegetale) . Efectele vor fi diferite şi vor depinde ce nivelul evolutiv aflat la acea oră al fiecărei vieţuitoare. Oamenii care se vor afla în ascensiune, vor primi o accelerare puternică şi vor ajunge în dimensiunea a 5-a instantaneu. Cei care se vor afla la nivel evolutiv scăzut şi neangajaţi în ascensiune, îşi vor părăsi corpul fizic iar sufletul lor va fi transferat pe o altă planetă aflată în 3D, unde se vor reîncarna şi-şi vor continua evoluţia de la acel nivel, aşteptând ca după multe alte reîncarnări şi experienţe de viaţă, să facă şi ei ascensiunea în planurile superioare.

Fiecare ciclu durează cca 3600 de ani (după comunicările unor cercetători şi ezoterişti, printre care Zecharia Sitchin şi alţii). Atunci, un alt corp ceresc (sau acelaşi Nibiru) va peria atmosfera înaltă a planetei şi va repeta ceea ce se aşteaptă să se producă în 2017 cu actuala civilizaţie. Sunt multe supoziţii legate de acest fenomen ciclic, care s-a mai produs, probabil, cu cca 3600 de ani în urmă pe Pământ.          

Conştiinţa noastră va fi afectată puternic de acel corp ceresc care ne va vizita în jurul anului 2017 (dar nu mai târziu de 2030). Se pare că Nibiru este locuit de un popor numit anunnaki şi se află în dimeniunea a 9-a. Stiinţa nu şi-a spus încă ultimul cuvînt, asupra acestei „vizite” şi datorită faptului că acel corp ceresc este cît jumătatea Pămânului, adică destul de mic, ceea ce îl face greu reperabil cu foarte mult timp înainte (ţinînd cont de nivelul destul de scăzut al aparaturii de observare de care dispune omenirea în prezent).

(C.M.)