..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 decembrie 2011

CONSILIUL ANDROMEDAN AL LUMINII


(19 nov.2011; channeler: El Anora)

Dragi prieteni, ca întotdeauna, și acum, suntem aproape de voi și în contact cu lumea voastră. Cunoașteți foarte bine că omenirea și planeta Pământ se află într-un amplu proces de schimbare și trecere la o nouă dimensiune. Aceasta va implica și trecerea la o nouă conștiință. Toate aceste transformări se produc cu ajutorul unor vortexuri prin care se trimit energiile de care are nevoie sistemul. Energia care va schimba lumea voastră este energia IUBIRII.

Multe lucruri putem face pentru voi dar nu atâtea câte puteți voi înșivă realiza. Consiliul a hotărât că dacă, la un moment dat, creaturile de pe planeta voastră ar fi într-un pericol iminent de dispariție, intervenția noastră salvatoare s-ar impune ca o stringentă necesitate. Pericolele care vă amenință nu vin din afara sistemului vostru planetar ci din interiorul lui, căci unele dintre ființele umane acționează împotriva interesului general, împotriva sănătății planetei și a civilizației umane, dintr-un interes meschin și irațional de acaparare a puterii și bogățiilor planetare care, conform intențiilor și dorinței lor, ar trebui să servească unui grup minoritar. Ei nu sunt conștienți căt de fragil este sistemul vostru planetar, care ar putea fi distrus de nesăbuința criminală a acestor grupuri de interese.

Mulți dintre voi sunt animați de energiile primite prin portalul 11/11/11, şi pentru aceasta noi le suntem recunoscători. Din păcate, sunt încă foarte mulți umani care consideră că evenimentul 11.11.11 nu a existat decât în ‘’imaginația bolnavă’’ a unora. Se întâmplă aceasta deoarece ființele care au încă o slabă conexiune la ceea ce are loc cu adevărat în plan subtil pe planeta voastră, nu au trezite abilitățile necesare cu care să depisteze înaltele vibrații care au fost aduse pe planetă. Încă vor mai exista, pentru o perioadă, ființe umane netrezite, ignorante, la defășurarea procesului de înălțare care are loc chiar acum. La orice discuție cu asemenea oameni asupra portalului 11/11/11, ei vor răspunde: "Ce glumă!?"
În ignoranța și infatuarea lor, adepții sloganului ’’este adevărat doar ceea ce văd” dau cu tifla celor evoluați pe care-i consideră șarlatani și vânzători de himere. Sarcina trezirii celor încă adormiți în spirit revine Lucrătorilor în Lumină care nu trebuie să abandoneze calea cunoașterii dar nu este necesar să insiste cu orice preț pentru conștientizarea celor refractari. Va veni și timpul celor nevăzători întru spirit, să-și deschidă ochii.

Noi nu suntem autorizați să interferăm, să intervenim sau să interacționăm cu voi fără aprobarea Marelui Consiliu Andromedan din Lumină, care menține legătura cu planeta voastră și cu voi prin intermediul inimilor voastre. Am dori să vedem mai multă acțiune din partea sufletelor încarnate acum, în această perioadă de profunde transformări. Semințele adevărului au fost plantate. Aveți capacitatea ca până la încheierea calendarului Mayaș șă înțelegeți în totalitate mesajele sacre transmise de acea civilizație dispărută, chiar dacă nu veți avea percepțiile necesare. Cei care, până la încheierea acestui ciclu. nu vă veți fi angajat în nicio schimbare sau nu veți înțelege și accepta natura acestor schimbări, trebuie să realizați că nu sunteți, cu adevărat, Lucrători în Lumină.

Vă amintiți, dragilor, de perioada în care lumea voastră încă nu intrase în acest proces transformator? Doar câțiva dintre voi erau în contact cu Ființele Angelice. Acelor puțini channeleri le revenea sarcina de a primi și transmite mesajele sacre ale Ființelor din Lumină către marea masă a umanilor de pe planetă. Acele eforturi au stat la baza atingerii nivelului actual de spiritualitate, care se generalizează. Amintiți-vă de stările prin care treceați la începuturile comunicărilor noastre. Erați derutați și temători că acele comunicări ar putea fi plăsmuiri ale unor minți exacerbate.
Şi, dragii mei, vă aduceţi aminte cu câtă mirare ascultați mesajele noastre la acele reuniuni, mesaje care vă aduceau adevăruri și învăţături profunde despre voi și despre univers? Din pacate, unii s-au dat la o parte, considerând că fac o muncă nerentabilă și cu rezultate incerte. Cei care s–au oprit din drum, alegând pragmatismul și rentabilitatea materială, s-au abătut de la calea spirituală, amânând pentru cine știe când reintegrarea în proces.

Cei care încă mai aveți dubii, ar fi bine dacă v-ați pune întrebări de genul: ’’ De ce sunt eu aici și acum? Care este scopul vieții mele actuale? Sunt sau nu un Lucrător în Lumină? Cred cu adevărat în ceea ce fac?’’ Apoi, adresați-vă cea mai importantă întrebare: “De ce nu reușesc să cred cu tărie în ceea ce a adus portalul 11.11.11, așa cum cred, de ex., în comunicările care ni s-au făcut la întâlnirie periodice cu Ființele din Lumină?”

Perspectiva noastră, dragilor, este să ajungem să comunicăm cu voi, cu fiecare dintre voi, de la inimă la inimă. Aceasta poresupune ca voi să reușiți să vă păstrați centrați în chakra inimii.

Încercați ca, măcar episodic, să fiți Alice în Ţara Minunilor, în această călătorie pe care o faceți în această viață plină atât de miracole cât și de orori.

Reflectați, vă rugăm, la cele ce v-am spus în acest mesaj!

Consiliul Andromedan din Lumină.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu