..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 decembrie 2011

AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU


Mesaj de la Federația Galactică a Luminii.

(25 Nov.2011; Channeler: Ann A.)

Buna ziua, dra Ann. Noi suntem Federatia Galactică a Luminii și luăm legătura cu tine prin Centrul Intergalactic de Comunicare. Suntem în contact permanent cu voi in planurile interioare, fiind în comunicare cu unii dintre pământenii care ne pot recepționa telepatic, printre care mulți Lucrători în Lumină.

Pentru ca evenimentele pe care le doriți să aibă într-adevăr loc într-un orizont de timp convenabil vouă, este necesar să se creeze condițiile optime necesare, inclusiv prin eliminarea factorilor perturbatori.

Problema se pune în modul cel mai serios, dat fiind faptul că, după debarcarea și apariția noastră în fața umanității, nimic nu va mai fi ca înainte.

Nimic din lumea voastra nu va mai fi la fel atunci când ne face apariţia noastră în societatea umană. Multe dintre conceptele pe care se bazează lumea voastră acum, vor cădea, dramatic, în unele aspecte, cum ar fi știința, religia, spiritualitate umană și, în general, setul de valori pe care omenirea și le-a creat în lunga ei periodă de existență.

Se va produce o puternică bulversare în religiile voastre, care vor trăi adevărate drame. Aşteptaţi-vă la atacurile cele mai virulente şi la o rezistență îndârjită din partea celor care-și bazează credințele, viața și preocupările pe dogmele care vor fi spulberate de realitate. Aceste ‘’castele de nisip’’ se vor prăbuși la acel moment și o nouă paradigmă se va naște. Cele mai bulversante situații se vor produce în rândul clericilor care-și vor vedea pulverizate teoriile dar și mijloacele prin care își asigurau existența. Impactul va fi foarte puternic și asupra enoriașilor care au crezut cu habotnicie în dogmele bisericești. Un mare vid se va naște în credința miliardelor de ființe umane care vor descoperii că au crezut în himere, lăsându-se manipulați de religiile care le-au controlat viața din tată în fiu.

Noi spunem că în acele dificile momente de dezorientare, rolul cel mai important vor trebui să-l aibă Lucrătorii în Lumină, ființe care au deja conștiința adevărului și știu, sau măcar bănuiesc, înaltele adevăruri cosmice. Către ei ne îndreptăm acum discursul și le cerem să nu mai aștepte semne „de sus” pentru a-și prelua rolurile pentru care au venit în această viață.

Ei au datoria să se implice pașnic în toate situațiile de viață în care apar oportunități de a deschide ochii celor din asistențele ad-hoc, încercând să-i pregătească pentru ceea ce va urma, astfel încât evenimentele viitoare să nu-i găsească nepregătiți. Tot Lucrătorilor în Lumină le revine dificila sarcină de a combate politicile nerealiste, populiste, ale acelora care vor dori să acumuleze capital electoral pe seama naivității și lehamitei oamenilor față de eșecurile economice și sociale ale celor care au condus țările către declinul actual. Încercați să faceți lumea să gîndească nu sub impulsul momentului ci în contextul care s-a creat în ultimii zeci de ani. Manevrarea păturilor sociale din interese și avantaje materiale și de putere pentru indivizi sau grupuri, trebuie demascată argumentat, cu calm și cu dorința înțelegerii adevăratelor stări de lucruri care au adus economia omenirii aproape la colaps.

Voi trebuie să vă manifestați ca avangardă în realizarea și a ultimei părți a programului divin de ascensiune în care umanitatea și planeta sunt angajate. Puteți face cel mai mult căci sunteți cei mai aproape de evenimente, vă cunoașteți vecinii, prietenii și colegii, familiile etc. Vorbiți-le despre lumile de dincolo de sistemul vostru planetar, despre aspirațiile și intențiile lor, despre frăția care leagă toate lumile de oriunde din Univers și din Cosmos, căci toți aparținem și venim din aceeași SURSĂ, aceeași FIINȚĂ. Poţi face acest lucru? Noi știm că puteți. Răspândiți cunoașterea și cuvântul Creatorului și al lui Dumnezeu! Bascularea de la starea prezentă și precară în care vă aflați la Noua Eră poate avea loc numai dacă veți reuși să atingeți MASA CRITICĂ în economia energetică a conștiinței sistemului.

Sunteţi avangarda noastră. Faceți ceea ce este necesar pentru a ajuta la producerea saltului în conștiință!

Namaste!

Federația Galactică a Luminii.

Sursa: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu