..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 noiembrie 2011

Mesaj de la SaLuSa de pe Sirius.


(7 nov.2011)

Cum lucrurile ce se misca foarte repede, va mai tebuie putin in ceea ce priveste informatiile necesare pentru a afla deznodamantul.

SaLuSa
Criza Europeana este departe de a se fi incheiat iar datoria in cadrul UE este atat de mare incat ii poate fi fatala.

In acelasi timp, populatia se radicalizeaza mai mult decat oricand inainte iar presiunea pe care o pune pe guverne va da, in cele din urma, rezultate. Noi, impreuna cu aliatii nostri monitorizam de aproape ce se intampla si informam lumea voastra cu tot ceea ce apare nou.

Zilele celor intunecati sunt acum numarate si nimic nu mai poate stopa procesul de distrugere a dominatiei lor. Este o mare ingrijorare in tabara intunecatilor, unde domneste frica ca vor plati pentru faptele lor abominabile. Ei nu au crezut niciodata ca va veni ziua cand vor da socoteala.
Aliatii nostri sunt pregatiti sa fructifice arice oportunitate pentru ca planul divin sa inainteze.

In prezent ni se permite sa folosim metode mai dure pentru a inlatura obstacolele din calea inaintarii gloriuoase a umanitatii spre noile dimensiuni. In ultimile saptamani, fortele intunecatilor au fost puternic slabite ceea ce a facut ca ei sa bata in retragere. Acum este cert ca opozitia lor va fi sfarmata.

Va puteti astepta ca, in curand, sa aflati despre noi si mari reusite din partea fortelor luminii. Suntem in plin proces de inlaturare din posturile importante a tuturor reprezentantilor intunecatilor. Deja am inlaturat multe asemenea persoane iar procesul continua intr-un mod accelerat. Avem o lista completa a Illuminatilor care vor fi “măturați”. Plasa se strange implacabil in jurul acestor netrebnici. Suntem pregatiti sa inlaturam toate guvernele care au dus o politica de distrugere, jaf si inrobire a oamenilor.

Orice s-ar petrece, suntem bine ancorati pe calea de a incepe Noul An cu o victorie asupra celor intunecati.

Pe masura ce saptamana viitoare se apropie, doua evenimente ies in evidenta:                                                          - unul este sosirea la mijlocul saptamanii, a ceea ce in mod eronat a fost numit asteroid (http://en.wikipedia.org/wiki/2005_YU55 ).
De fapt, este vorba de o nava spatială, controlata inteligent; ramane de vazut cum aceasta va interactiona cu Pamantul sau Luna voastra.

       - vineri veti avea mult asteptatul Portal 11.11.11, ce aduce cu el o noua si mare crestere de energie, care va determina o puternica modificare a nivelelor voastre de constiinta. Efectul sau colectiv va fi evident, si se va manifesta sub forma unui nou val de iubire pe toata suprafata Pamantului.

Daca va este posibil, gasiti un loc linistit, unde va puteti relaxa si deschide fata de aceasta energie. Tineti minte ca energia deja incepe sa se manifeste si voi va puteti pregati pentru ea cu cateva zile inainte, prin adoptarea unei stari de calm si pace.

Aceasta luna este in multe feluri trambulina pentru o perioada de activitate mult mai intensa, care va continua accelerat pana la sfarsitul lui 2012.

Asteptarile voastre sunt pe cale de a fi satisfacute cat de curand.
In ceea ce ne priveste, dorinta noastra cea mai actuala este contactul civilizatiilor extraterestre cu umanitatea voastră. Dupa acel epocal moment, planul ca voi sa atingeti nivelele cele mai inalte de cunoastere va primi un puternic avant, civilizatia umană incepand sa puna in aplicare multele abilitati si beneficii care i-au fost rezervate de la inceput.

Pentru o lunga perioada de timp atentia noastra a fost concentrata asupra Vest-ului, urmand ca preocuparile noastre sa se extinda la nivelul intregii planete.
Intr-un fel sau altul, tuturor guvernelor lumii li s-a adus la cunostinta faptul că suntem prezenti in atmosfera Pămantului si pe planeta.
Noi nu ne rezumam la a da avertismente ci actionam atat la modul general cat si punctual pentru ca visul omenirii sa devina cat mai curand o realitate palpabila. Dealtfel, va putem asigura ca ajutorul nostru va continua si va deveni unul permanent, pentru ca civilizatia planetei sa intre complet si definitiv in randul civilizatiilor dezvoltate ale universului. Noi cunoastem ca voi aveti un destin divin si va vom ajuta sa il atingeti.

Viteza cu care evenimentele se vor succeda va va surpinde si aceasta se datoreaza faptului ca planul divin este pus la punct in toate detaliile.

Indeplinirea lui este o mare responsabilitate pentru noi, insa ni l-am asumat cu totala responsabilitate, in fata Celui Mai Inalt For. Ne este cunoscut faptul ca marea voastra majoritate doreste ca debarcarea noastra sa devina realitate, in prezent, foarte putini fiind cei carora le mai este teama de aceasta intalnire epocala. Lumea a inceput sa nu mai creada in povestile terifiante ale filmelor de groaza, in care fiintele ET ar veni sa va distruga planeta si civilizatia. Va rugam sa cunoasteti ca venim la voi cu cele mai curate intentii, ca la niste frati si surori de care in mod fortuit am fost despartiti candva. Atitudinea si educatia noastra este de profunda iubire fata de intreaga creatie, indiferent de forma si marimea ei.
Intalnirea
Universul este plin de forme de viata diverse si fiecare Univers in care calatorim este plin de surprize. Nu toate sunt precum al vostru: forme de viata se dezvolta si experimenteaza pentru a creste spiritual si pentru a evolua.

Deci, indiferent de aspectul exterior, noi suntem cu totii Unul, doritori sa atingem nivelul de constiinta cel mai inalt, constiinta Christica.

Pentru primele voastre contacte cu alte lumi, la ele acasa, va vom indruma astfel incat calatoriile voastre multidimensionale sa se desfasoare in deplina siguranta si cunoastere. Veti vedea si voi multiplele forme de viata din univers, poate si mai incolo, și veti intelege ca indiferent cum ar arata, au o trasatura comuna: cea a iubirii si unicitatii in gandire si idealuri. Veti descoperi repede ca forma exterioara nu ofera nici o indicatie asupra esentei spirituale din interiorul ei.
Acum cand va aflati in plina tranzitie de la dualitate spre inaltele vibratii, veti afla ca multe dintre cele luate de bune inainte nu au fost valabile.

Vechile sisteme sunt inadecvate pentru Noua Varsta si nu servesc celor ce se trezesc; ele sunt desfiintate si nici un efort, indiferent cat de mare, nu le va putea restabili.

Multe din abilitatitle voastre au fost reprimate pana acum pentru a mentine in viata voastra vechea paradigma.

Cea mai prolifica zona va fi utilizarea energiei libere si multe mici unitati portabile vor putea fi fabricate in scurt timp. Multe vor sevi scopurilor voastre, in timp ce o abordare mai generala va fi facuta pentru a va acoperi nevoile. Aceasta va ajuta la eliberarea voastra din starea de servitute care va obliga sa lucrati mult si ineficent, pentru a va asigura necesitatile de baza pentru o viata normala.

Sunt SaLuSa din Sirius si va las cu binecuvantari si iubire din partea Federatiei Galactice. Noi dorim sa va vedem angrenati in munca de reorganizare a comunitatilor, pentru a abtine rapid cresterea nivelului vostru de viata, a constiintei si constientei.

Noi vom supraveghea desigur munca pe care o veti face, pentru ca schimbarile sa fie este in concordanta cu principiile Iubirii si Luminii.

Toate vechile legi si reglementari, ce incalca sau ingradesc aceste principii vor fi inlaturate sau rescrise.

Chiar si in scurtul rastimp, pana la Ascensiune, modul vostru de viata va fi modificat chiar dramatic, pentru a va inalta si pentru a fi pregatiti sa va ocupati locul, alaturi de noi, in Marea Famile Universala.

Nivelul vostru actual de cunoastere va permite sa stiti la ce trebuie sa va asteptati in viitor, si aceasta ar trebui sa va faca fericiti si increzatori in destinul vostru plin de lumina.
Multumesc SaLuSa.

Sursa: http://www.treeofthegoldenlight.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu