..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 noiembrie 2011

MANUALUL SUPRAVIEŢUIRII (8)


(23 august 2011; channeler Aisha North)
(continuare)

Capitolul 8 
Am dori să vă împărtăşim câteva informaţii cu privire la exact ceea ce se întâmplă în interiorul corpului vostru.

Așa cum am mai spus, voi ați fost concepuți pentru a trăi în corp fizic un timp mult mai îndelungat decât în prezent.

Dar, cu multă vreme în urmă, formulele voastre de viață au fost modificate de către unele dintre civilizațiile extraterestre care au venit pe planetă, cu scopul de a experimenta diverse forme umane sau semi-umane, urmărind să obțină indivizi capabili să execute munci fizice și să primească o instruire suficientă pentru a fi buni executori ai unor munci grele și periculoase, sau să reprime eventuale revolte ale celor care se opuneau.

Deși sunteți individualizați, voi nu sunteți separați față de universul în care trăiți și nici față de univers, în general. Voi sunteți conectați energetic la gridul (matricea) planetei voastre. Înțelegerea acestui adevăr a trecut și în știința pământeanului. Se vorbește tot mai des despre mintea distributivă, nelocalizată doar într-un punct al ființei umane

Creierul este, după cum din ce în ce mai mulți înțeleg, un computer care pune în aplicare modul în care trebuie să reacționeze corpul fizic și emoțional. Însă mintea se localizează în alte puncte ale corpului. (Nota C.M.: Este vorba despre centri de forță ai ființei umane, cunoscuți sub denumirea de chakre si care sunt mai mulți decăt cei 7 binecunoscuți. Subiectul este tratat pe larg în cartea FRECVENȚA GENIU, aut.John Falone, ed. FOR YOU, 2001). Fiecare celulă componentă a corpului este deținătoarea unei anume structuri mintale. Principiul holografic redă cel mai bine ce anume stă la baza alcătuirii ființelor. Înafară de aceasta, mințile voastre sunt conectate energetic în multe moduri cu fondul de minte universal precum și cu aspectele voastre răspândite în diverse planuri și lumi. Partea cu care vă legitimați a fi “eu” reprezintă doar o frântură din eul vostru total. Corpul fizic pe care vi-l luați pentru o anumită viață este doar un vehicul care vă permite să relaționați cu mediul (și el material).

Corpul fizic, cu prelungirile sale: corpul emoțional și mental, este o unealtă complexă de care vă folosiți să faceți diverse experiențe de viață. El este efemer și este abandonat atunci când vă încheiați programul de viață cu care ați venit. Desigur, acest vehicul este dotat cu tot felul de automatizări, de analizori și de multe elemente de percepție cu care puteți constata o mulțime de stări de lucruri. Bunăoară, simțurile vă ajută să vă poziționați corect față de tot ceea ce intră în contact cu voi, sau se află în proximitate. În conformitate cu aceste determinări, voi puteți lua cele mai adecvate hotărâri și măsuri. Totul se face pentru a nu vă avaria vehiculul pe care trebuie să-l utilizati toată viața în așa fel încât munca pe care v-ați propus s-o realizați să fie dusă la bun sfărșit, pentru a nu fi nevoiți să reveniți în corp material pentru a repeta ceea ce nu v-a ieșit.

Efemeritatea corpurilor voastre fizic, emoțional și mental, nu se regăsește în formula de viață cu care v-a dotat Creatorul.

Corpul vostru a fost poiectat pentru a rezista uzurii la care-l supune viața, o foarte lungă perioadă de timp (Nota C.M: de ex.oamenii din Telos, capitala unei civilizații subterane, trăiesc în medie peste 15.000 de ani; cel mai în vârstă și-a părăsit corpul când împlinise 35.000 de ani!). În mod normal, renunțarea la corpul fizic ar trebui să fie posibilă la alegere, dictată mai cu seamă de uzura sa îndelungată sau de dorința deținătorului de a avea un alt look).

Fracționarea existenței în porțiuni scurte de viață a ajutat celor care nu doreau ca omul să acumuleze prea multă cunoaștere și nici să aibă o vastă memorie.

După cum bine ştiţi, corpul uman actual are o constituție extrem de fagilă și nu este capabil să facă față unui climat prea dur, unor anumite boli și nici unor schimbări de vreme intempestive și drastice. La toate acestrea s-a adăugat activitatea distructivă a omului care și-a agresat planeta, otrăvind-o cu tot felul de poluanți care se răsfrâng asupra vieții, în general, și a vieții omului, în special. Dacă ființa umană s-ar fi aflat la un înalt grad de conștiință, nu s-ar fi distrus cu atâta inconștiență singură. Multe dintre industriile omului sunt facute să contribuie la auto-distrugere. Amintiți-vă doar de industria prelucrătoare, cea de producere a unor substanțe și materiale, industria extractivă, cea de medicamente și cea alimentară. Nu există una în care să nu se regăsească agresiunea asupra naturii și ființei umane. Banul, pofta de îmbogățire, egoismul, au stat la baza proliferării acestor activități care conduc direct și implacabil la distrugerea rasei umane și a planetei.

Industria alimentară și cea a medicamentelor “excelează” în contribuția pe care o au la regresul și distrugerea rasei umane. Toate medicamentele pe care le utilizează medicina alopată nu sunt altceva decăt otrăvuri administrate cu lingurița sau pipeta. Din păcate, produsele ecologice sunt extrem de rare și prohibitive pentru omul de rând, care formează marea majoritate ca omenirii. Si nici măcar acele produse numite ecologice nu sunt libere se substanțe poluante, căci ele cresc aerul planetei, care este destul de poluat (Nota C.M.: Sharula Dux, spune, în interviurile pe care le dă, că telosienii nu mai folosesc de mult prizele de aer de la suprafață deoarece, chiar în zonele considerate de noi nepoluate, cum ar fi Mt. Shasta, aerul de la suprafața planetei este foarte poluat, comparativ cu ceea ce ar trebui să fie). Cine dictează această nebunie sinucigașă? Lăcomia unor oameni manipulați mental sau direct de forțele întunecate.
Omenirea voastră suferă de foarte multe boli, unele dintre ele cauzate de intervenții din afară, dar majoritatea sunt consecințe ale propriului vostru sistem.

Să ne explicăm. Aşa cum am precizat deja, ați fost prevăzuți inițial cu un program ADN perfect și inteligent întocmit. Orice modificare care s-a impus în structura voastră a fost operată promt.

Cei care au adus celulele umane pe planetă, s-au îngrijit să nu apară fisuri în crearea structurii ființelor. Atâta timp cât programul ar fi rămas neafectat, oamenii ar fi trebuit să trăiască în corp aproape un timp nelimitat.

Dacă ființele create ar fi trăit în deplină armonie cu ceea ce prevedea programul, Edenul ar mai fi existat și acum pe Pământ.

Din păcate, nu a fost așa!

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu