..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 noiembrie 2011

După 11.11.11, ce urmează?


(14 nov. 2011; channeler: Jennifer Hoffman)

11-11-11 a fost o zi specială a cărei semnificație se extinde dincolo de unicitatea datei la care s-a produs. A fost specială deoarece întreaga lume s-a aliniat în speranță, binecuvântare și meditație asupra înțelesului profund al acestui eveniment. Mulți oameni au relaționat între ei abordând teme de spiritualitate. Dar lumea nu se putea termina la acea dată (așa cum se temeau profanii); ea își va continua călătoria dar de pe un palier ernergetic superior.

Acum că 11-11-11 a venit și a plecat, trebuie să ne concentrăm pentru a duce mai departe momentul energetic adus de acest portal. Trebuie să ne continuăm practicile care ajută integrării noastre și planetei în noile forme ale luminii, acceptată de matricea modificată a planetei.
Ceea ce se face după ce un asemenea val energetic a trecut, este foarte important. Universul a plantat încă o bornă unde să-și trimită pachetele de energie modulată, expediate de SURSĂ. Sarcina noastră este să primim aceste pachete, să le desfacem și să utilizăm aceste cadouri în edificarea ființei noastre și viitorului nostru.

Am simțit întodeauna că zilele care urmează unei mari schimbări sunt cumva modificatoare ale stărilor climatice și senzoriale. Unii dintre noi simțim anumite descărcări de energie, și, ca urmare, trecem prin anumite experiențe. Alții au unele sentimente de dezamăgire, că asemenea evenimente nu aduc schimbări palpabile, care să poată fi ușor identificate de orice muritor.

Adevărul este că noi nu suntem capabili să vedem întregul tablou ci doar anumite frânturi, care pot fi percepute de la nivelul pământeanului cu vechi state de existență în dimensiunea a treia. Vedem doar vârful icebergului. Să fim siguri că aceste schimbări există și, ca întotdeauna, ele încep din interiorul ființei noastre și mai apoi apar în materialitatea existenței noastre.

Cel mai bun mod de a folosi energia adusă de Portalul 11-11-11 este să menținem cât mai mult posibil starea noastră de disponibilitate la primirea noilor energii ale căror efecte ar fi bine să încercăm să le depistăm în tot ceea ce facem, gândim și simțim. Este bine să ne raportăm la dorințele noastre ca la ceva care deja s-a împlinit. Aceasta deoarece calitatea noastră de co-creatori nu numai că nu s-a pierdut dar este pe cale de a se accentua. Din ce în ce mai scurte vor fi perioadele de așteptare între momentul formulării unei dorințe și manifestarea ei în realitatea noastră.


Timpul, destinul și karma sunt deja termeni despre care putem vorbi la trecut. Nu mai suntem la mila timpului, a destinului sau a karmei (Nota C.M.: Afirmația este valabilă doar pentru ființele umane aflate în procesul de ascensionare)

Există foarte multă energie disponibilă pentru noi toți acum, dar trebuie să o accesăm prin miloacele care ne stau la dispozitie: disponibilitatea de a o primi, intenția de a o folosi și dorința de a ne pregăti corpul fizic, mental și spiritual astfel încât să ne creștem nivelul de vibrație.

Este timpul să ne punem pe noi pe primul plan în tot ceea ce facem. (Nota C.M.: Aceasta nu într-un mod egoist, desigur. Justificarea este aceea că, cu cât ne vom purifica mai repede, cu atât vom fi mai evoluați, ceea ce ne va da posibilitatea ca prin luminozitatea noastră crescută să putem ajuta mai multe ființe într-un mod mai eficient. Pe scurt: pentru a putea da ceva trebuie ca, mai întâi să dispui de acel ceva.)

Fiecare trebuie să facă, în primul rând, ceea ce este spre binele lui cel mai înalt, căci lipsa lui de evoluție nu va putea fi utilă celorlalți.

[Nota C.M.: Printre metodele cele mai eficiente de a ne spiritualiza ființa enumerăm: meditațiile, introspecția, compasiunea, karma yoga (adică a presta o muncă fizică sau intelectuală în folosul cuiva fără a pretinde recompensă), binecuvântarea, consacrarea, postul, iubirea necondiționată, pranayama (tehnicile de respirație), contemplarea, exercițile specifice de activare și echilibrare a chakrelor, gândirea pozitivă, dietă vegetariană sau lacto-vegetariană, credința].

SURSA: www.urielheals.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu