..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 noiembrie 2011

BINECUVANTAREA COLECTIVA DIN 11 nov.


Pe multe bloguri au apărut invitații, în diverse formulări, care propun umanității ca pe 11 nov. 2011, ora 11, timp de 11 minute, să facă o meditație care să ajute la captarea si ancorarea energiilor aduse pe Pământ de Portalul 11.11.11.

Ne alăturăm acestui demers și vă propunem ca la data și ora menționate să facem, individual sau în grup, o binecuvântare având ca temă creșterea conștiinței și ridicarea nivelului de vibrație a Poporului Român.

Pregătirea pentru lansarea acestei binecuvântări va cuprinde următoarele etape:

Pe data de vineri, 11 nov ac., înainte cu câteva minute de ora 11, - ne retragem într-un spațiu unde să nu fim dreranjați

- încercăm să ne golim mintea de orice gând perturbator,

- în picioare fiind, ne îndreptăm cu fața în direcția în care considerăm noi că se află Bucureștiul,

- ridicăm mâna dreaptă (îndoită de la cot) la nivelul capului, cu palma deschisă spre înainte,

- închidem ochii și, adresându-ne lui Dumnezeu, rostim următoarele propoziții: “Tată Ceresc și Suprem, cu umilință Te implor, dacă Poporul Român merită, miluiește-l, revărsând asupra lui, prin mine, Grația Ta Divină! Facă-se voia Ta! Amin.”

- Ne imaginăm cum din slava cerului coboară un flux luminos de culoare alb-strălucitoare, care pătrunde în corpul nostru prin creștetul capului, ajunge la chakra inimii (Anahata) și iese prin palma mâinii drepte, îndreptându-se către capitală, pe care o înconjoară și o luminează.

Ne imaginăm cum toți locuitorii orașului primesc în ființa lor această lumină care le provoacă sentimente de compasiune, pace, înțelegere și iubire.

- rămânem în această stare timp de 11 minute, după care,

- încheiem binecuvăntarea, rostind către Dumnezeu următoarea frază:” Mulțumesc, Doamne, că ai acceptat să folosesc vasul ființei mele pentru a trimite Poporului Român lumina Ta Divină! ”

Vă amintesc că la acea dată și oră este programată o meditație la nivel mondial. Așa cum spun Ființele de Lumină, dacă din cele cca 6 miliarde de ființe umane, 1%0 vor medita simultan, cele 11 minute, sistemul planetar va primi suficientă lumină pentru a-și ridica vibrația, devenind pregătit ca la sf. anului 2012, să acceadă la o dimensiune superioară, adică omenirea să-și înceapă noua viață pe Noul Pământ.
Vă mulțumesc!
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu