..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2011

11:11:11 - ACTIVAREA CODULUI SURSEI


De la Înaltul Consiliu Pleiadian.
(27 oct. 2011, prin Lauren C. Gorgo)

Începem prin a vă felicita! Sunteți oficial înscriși pe drumul Noului Pământ.

ANTICIPAREA
Iata-ne aici...pe creasta mult asteptatei completari a calendarului mayas, anticul si supraveghetorul timpului, a 16,4 miliarde de ani de evolutie in constiinta.
Se petrec multe pe intreaga planeta, care pregatesc inceperea unui nou ciclu evolutiv, dar evenimentul care intr-adevar m-a uimit este ceremonialul stramosilor mayasilor, care vor transporta al 13-lea craniu de cristal, de pe coasta a SUA si va culmina cu o ceremonie sacra a craniului de cristal mayas (calatoria a inceput din Manhattan, pe 27.10.2011 si se va termina in Los Angeles pe 11:11:11).
Pentru cei care nu sunteti familiarizati cu semnificatia craniilor de cristal, Cal Garisson spune :" Se spune ca aceste relicve antice contin informatii despre istoria planetei noastre si despre viitorul umanitatii. Sculptate in cristal de cuart pur sau din jad, craniile genereaza un camp energetic care activeaza constiinta umana extinzand perceptia realitatii. Aici se manifesta Spiritul, intr-o forma care ajuta in aceasta perioada la schimbarea frecventei magnetice a Mamei Pamant.
Cand Spiritele cristalelor sunt trezite printr-un ceremonial, intelepciunea care a fost pastrata timp de eoni intr-o matrice cristalina, intra in campul unificat si incarca constiinta colectiva cu toata cunoasterea a tot ceea ce a avut loc pe aceasta planeta in ultimii 26.000 de mii de ani, si poate dincolo de aceasta".
Cei aflati la mai putin de 60 de mile de un asemenea craniu, vor primi vibratiile in fiecare celula a fiintei lor.
Pleiadienii spun ca ne vor fi necesare cca doua saptamani pentru a avea mai multa claritate in intelegerea a ceea ce va trebui sa facem in viitor in plan spiritual si un secol sau sapte, pentru a digera ce va fi insemnat acest salt in evolutia umana si cea a planetei. Vom avea trairi asemanatoare cu cele din prajma Craciunului, cand o bunadispozitie, o frenezie si o asteptare ne cuprinde fiinta. Avem sentimentul ca ni se vor aduce daruri si suntem extrem de curiosi si nerabdatori sa aflam ce ni se pregateste.
Avem ceva idee despre ce fel de daruri este vorba, dar nu stim precis, si acesta ne provoaca entuziasmiul si nerabdarea. Desigur, fiecare dintre noi are o lista proprie de dorinte dar, suntem asugurati, darurile pe care le vom primi vor depasi cu mult asteptarile noastre. 

Pleiadienii adauga: " Noi, ca si voi, putem simti energiile pulsatorii ale constructiei convergente din jurul sferei voastre si santem e incantati de fiecare dintre voi, gardienii Noului Pamant, de ceea ce experiementati acum."

In afara faptului ca iesim, in sfarsit, din vidul adanc in care am fost blocati in ultimele cateva saptamani, nu s-a schimbat prea mult in exterior, inca. Deocamdata mai avem nevoie sa ne hranim si sa ramanem centrati in spatiul inimii noastre, in timp ce continuam sa permitem ca nasterea totala a sinelor noastre multidimensionale sa ia forma. Cei care sunt pregatiti sunt antrenati sa devina gardieni si supraveghetori oficiali ai Noului Pamant, protectorii intregii creatii si maestri ai lumii materiale aici, pentru a conduce umanitatea spre intreaga generozitate a iubirii.

11:11:11
Pleiadienii: "Momentul pe care il asteapta fiecare dintre voi, si pe care noi l-am numit "inceputul", se apropie. Acesta este inaugurat de masivele energii care se precipita prin deschiderea portii stelare 11:11, a portalului 11:11:11. Pentru indrumatorii de cale acest moment este fundamental pentru ca ei formeza grupul care va instala fizic tiparul pe Pamant, pentru ca toti ceilalti locuitori sa-l urmeze" .

Luna trecuta, pe 9.10.2011, bio-circuitul nostru a fost ajustat. Am trecut printr-o chinuitoare inaltare pe durata lunilor de vara, de la tripla eclipsa insuportabila care ne-a socat pe fiecare dintre noi pana in strafunduri si apoi, in septembrie, cand Mama/Tatal Dumnezeu a apasat butonul de resetare uman-divina, pentru a porni noul nostru sistem de operare. Probabil ca noi am dormit pe parcursul lui septembrie, caci nici macar nu ni-l mai amintim. De fapt, poate ca nu este prima luna in care am dormit!! 
Dar acum, ca am fost reajustati, ne reorientam din nou si aceasta inseamna de obicei schimbari celulare           ( resimtite ca oboseala), acest timp avand legatura cu descarcarea noii programari, care include intelegerea ca fiecare celula are inteligenta. Bio-circuitul nostru se reorganizeaza pentru a incorpora si a ajusta noile coduri pe care suntem pregatiti sa le primim de la portalul portii stelare 11:11:11. Emanatiile trimise prin Marele Soare Central codifica biologia noastra cu noi mandate, noi directive pe care, Inaltul Consiliu Pleiedian ar dori sa stim ca noul corp uman este deja echipat pentru a putea raspunde bine acestor schimbari.
Aud ca multi au probleme in a asimila noile frecvente;  acestora le spun ca totul este doar o reamintire si ca noi nu trebuie sa suferim pentru ca trecem prin aceste schimbari singuri. Putem primi ajutor, daca-l cerem atunci cand avem nevoie de el. 
Inaltul Consiliu Pleiedian spune ca sunt multi care ne sustin si ca trebuie sa nu ne sustragem acestor schimbarii, daca dorim sa ne folosim de aceasta oportunitate rarisima. Corpul fizic are nevoie de ingrijire si hranire, asa cum este renascut intr-un corp de lumina, dar frecventele viitoare nu ne vor agresa sistemul in moduri in care am fost obisnuiti sa le experimentam, daca suntem cerem si acceptam sa fim sustinuti.

Deci, am aflat ca 11:11 va aduce energii puternice. In functie de nivelul nostru evolutiv, fie ne vor catapulta spre libertate, fie ne vom plasa pe un nou strat de instabilitate, sau ceva intermediar. In oricare dintre aceste cazuri, acesta va fi nivelul urmator al dezvoltarii noastre personale ceea ce inseamna ca vom ascensiona sau nu intr-o fiinta angelica. Vom putea fi ingeri umani.
Experienta ne spune ca orice cantitate de energie sau deschidere a unui portal major necesita mai multa odihna, relaxare si o anumita perioada de inactivitate fizica, mai ales.

DEVENIND MULTUMITI DE SINE
Inaltul Consiliu Pleiedian vorbeste mult despre recenta noastra eliberare de ultimele noastre tipare karmice si ca incepem deja sa fim martori la aceasta, in sensul ca nu mai suntem legati de corzile emotionale ale atasamentelor fata de altii, de locuri sau de evenimente, care odata ne-au definit sau incorsetat. Suntem acum capabili si pregatiti sa ne traim vietile in acord cu principiul lui UNU. Aceasta inseamna ca am integrat intelegerea mentala si emotionala a ceea ce inseamna a fi eliberat de ciclurile repetitive ale rotii karmice si ca ne-am reconectat la adevarata noastra Sursa a puterii din interior.

Incepem sa fim liberi fata de noi insine si in relatiile noastre personale unde stergem vechi probleme, vechi rani care ne-au chinuit candva. Pentru moment, aceleasi situatii le simtim pline de putere, imputernicite in sensul in care suntem capabili sa vedem valoarea din aceste dinamici, sa dam un sens invataturilor lor si sa onoram acele lectii ale cresterii care sunt cu adevarat ale noastre, in timp ce eliberam toate sentimentele de responsabilitate a ceea ce nu este al nostru.
Devenim multumiti de sine, fiinte responsabile ale maestriei. Complexele sentimente care au fost proiectate asupra noastra de catre altii, vor fi acum foarte clare, ceea ce ne va da posibilitatea sa stim cum sa le inlaturam. De asemenea, odata ce ne-am desprins de aceste legaturi ale atasamentului, vom incepe sa traim in spatiul adevaratei independente, al auto-sustinerii si libertatii, ceea ce ne va da posibilitatea sa ne cunoastem sinele noastru autentic, in moduri in care nu am putut-o face pana acum. 
Pleiadienii: " Acest timp din viata voastra este unul care va va soca. Veti gasi daruri, puteri si talente care se ivesc si de a caror existenta nu ati stiut niciodata. In unele cazuri, va veti cunoaste intr-un fel care va da un anume sens iubirii si respectului de sine, care-l credeati posibil doar la altii. Totusi, noi va spunem ca acele lucruri pe care le respectati atat de mult la altii, erau doar auto-reflectii ale aspectelor neintegrate din VOI, pana acum." .
Nevazutii ne aduc aceasta informatie, astfel incat sa simtim ca nu mai suntem dependenti de capcanele neadevarului, ale iluziei sau de opusul a ceea ce ei numesc, auto-preamarire...pentru ca, noua noastra realitate va fi ca noi suntem mult mai mult decat am realizat vreodata. 
Ei spun ca pe masura ce aflam adevarul despre adevaratele noastre capacitati ca maestri ai lumii materiale,  le dezvaluim si pentru altii, ceea ce reprezinta motivatia devenirii noastre in avatari christici pe Pamant, veniti sa arate prin exempul personal ca iubirea universala se regaseste in fiecare celula a corpului nostru.
Pleiadienii: " Noi suntem mandri ca suntem martorii modificarilor si dezvoltarii celui mai miraculos timp din istoria planetei voastre.
Noi suntem reprezentanti ai originii voastre galactice si am investit mult in devenirea voastra. Prin acest portal, va centrati in abundenta universala si in gratia divina, aceasta insemnand ca fiecare dintre voi, care imbraca roba de onoare, devine un univers pentru el insusi.".

DEVENIND MULTIDIMENSIONALIVom experimenta in curand viata ca fiinte multidimensionale, ceea ce Inaltul Consiliu spune ca este o actiune extraordinara, un mod de a trai viata prin perceptia realizarii simultane, impreuna cu abilitatea de a ne regasi incorporarea in multe dimensiunii ale constiintei, simultan.
Pleiadienii:" Voi reprezentati primul grup de suflete care veti utiliza intregul vostru potential uman si capacitatile christice-monadice. Aceasta inseamna ca aceia dintre voi care au roluri de conducere sau sunt supraveghetori ai Pamantului, sunt cei care au trecut prin activarea celor 12 corzi (spirale) ADN si au permis extensiilor supra-sufletelor lor sa faca acelasi lucru.
Va fi inceputul unei noi rase umane multidimensionale, insamantare care va incepe lunga calatorie evolutiva catre ACASA, pentru umanitate ".
Cei care cred ca aceste lucrui sunt adevarate vor incorpora aceasta realitate in matricea lor, permitand genelor noastre umane sa fie aduse la forma lor originala. Aceasta, spun ei, este ceea ce ne va asigura ascensiunea biologica, proliferarea noii rase umane.
Pentru cei chemati ca gardieni, ca supraveghetori sau conducatori, poarta 11:11:11 le va oferi abilitatea nu numai sa se ancoreze in multidimensionalitate, ci sa deschida usa catre inima christica din interior,
care ne comanda folosirea particolelor adamice sacre (particolele nivelului de baza care creaza toata manifestarea Iubirii ).
Aceasta deschidere ne va pregati sa utilizam legile rezonantei magnetice, desenul universal pentru crearea Noului Pamant.

CHEMAREA CATRE ORDINUL LUI MELCHISEDEK
Matricea noului camp care a fost stabilita prin tesatorii de lumina de pe aceasta planeta, pulseaza la aceste portaluri, cu un potential fara precedent pentru schimbare. Dar accesul catre aceste portaluri poate fi activat doar prin aceia care detin "cheile universului". Codurile cheie sunt incorporate in ADN-ul matricei Noului Uman si existenta lor, deblocheaza codurile cerute pentru urmatorul nivel al ascensiunii noastre planetare. Aceia care vor deschide aceste portaluri vor fi cei care si-au completat primul lor nivel de cunoastere si sunt pregatiti sa primeasca noi directive. Aceste directive vor fi transmise prin activarea Codului Sursei din ADN-ul nostru, care aparent este codul de intrare cerut pentru acces si ofera participarea noastra multidimensionala totala impreauna cu reteaua cristalina, care include misiunea noastra  pe Noul Pamant sau urmatorul nivel in serviciul divin pe aceasta planeta.
Lauren
Pleiadienii: " Dorim sa precizam ca cei care isi activeaza acest nivel al serviciului, sunt cei care in misiunile viitoare vor pregati umanitatea sa ascensioneze in constiinta multidimensionala. Aceasta inseamna ca aceia dintre voi care au primit codul prototipului noii fiinte umane, for forma un grup care se va imbarca pentru o noua calatorie ca initiati cosmici prin Ordinul lui Melchisedek. Acest Ordin este unul din cele mai inalte, si formeaza un suflet colectiv, care, pe Pamant, are misiunea de a activa codurile din umanitate, pentru resurectia tiparului christic si tiparul sacrei co-creatii. 
Pentru cei care au avut contract de a avea aceasta misiune, prin Ordinul lui Melchisedek, vor fi chemati acum in fata, printr-o directiva de nivel nou. 

Cei care se simt in  rezonanta cu aceasta informatie si/sau cu ordinul lui Melchisedek, vor fi cei care vor insamanta umanitatea cu inteligenta cosmica ceruta pentru a face schimbarea in 2012. 
Noi suntem coplesiti de abnegatia si hotararea voastra precum si de abilitatea pe care o manifestati in rolul de supraveghetori galactici-umani, in acest corp planetar.
Tineti-va capul sus, pentru ca voi veti pasi in cea mai suprema forma a existentei incarnate.
Din Statul nostru Major, noi va privim cum faceti pasii finali in mareata voastra mostenire galactica, pe dumul de intoarcerea ACASA."
 

Ne vedem pe partea cealalta...Calatorii fericite ! Lauren.
Sursa: www.thinkwithyourheart.net


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu