..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 septembrie 2011

MANUALUL SUPRAVIEŢUIRII (3)



(23 aug. 2011; channeler Aishia North).

(continuare).

Capitolul doi.

Suprafaţa planetei voastre este înconjurată de o grilă energetică (o matrice). Această plasă energetică filtrează informaţiile conţinute în fluxurile care vin spre Pământ, lăsând să ajungă la suprafaţa lui doar anumite lungimi de undă.

Această reţea (matrice), existentă de la începuturile civilizaţiei umane, nu a lăsat să pătrundă decât vibraţiile care erau utile sistemului vostru planetar şi conţineau informaţii ce puteau fi înţelese de mintea umană şi recepţionate de simţurile umane, adică cele corespunzătoare nivelului de vibraţie al celei de a treia dimensiuni. (Nota CM: de remarcat şi faptul că, în conformitate cu nivelul de conştiinţă şi conştienţă umană, acest registru al vibraţiilor a scăzut în timp până la valoarea sa minimă atinsă acum cca 60 de ani, adică până când planeta a început să fie ajutată cu mari cantităţi de lumină, trimisă de multe civilizaţii avansate ale universului, cu aprobarea Divinităţii).

Evident că întregul spectru vibraţional al cosmosului cuprinde infinite informaţii cu care sunt încărcate fluxurile energetice existente, dar, dintre acestea, numai o foarte mică lărgime de bandă (cea corespunzătoare dimensiunii a 3-a) a putut ajunge pe Pământ.

De câtva timp (Nota CM: cca 60 ani), s-a decis conectarea planetei la un spectru informaţional cosmic mai larg [Nota CM: din comunicările lui Matei, - www.matthewbooks.com - şi ale altor fiinţe înălţate, cunoaştem că, de câteva decenii, echipe specializate ale unor civilizaţii extraterestre foarte avansate, conduse de Hatonn si de Maestrul Magnetismului Kryon, au refăcut Reţeaua Magnetică (Matricea) Pământului, modificând-o structural astfel încât să devină compatibilă cu transformările prin care trece planeta noastră, în călătoria ei ascendentă către dimensiunile a 4-a şi a 5-a].

Matricea (gridul) Pământului a fost creată şi a fost adaptată pe parcursul dezvoltării sale, mai cu seamă de când o apărut civilizaţia umană.

Vechile civilizaţii umane au cunoscut o dezvoltare spirituală importantă, dovezile mai existând încă pe pământ, ca rămăşiţe descoperite de arheologi.

Oamenii acelor civilizaţii, aveau o vibraţie înaltă, trăiau în deplină armonie nu numai cu natura dar şi cu ei înşişi. Vibraţiile fiinţei lor erau în armonie cu Universul, ceea ce le permitea un acces nelimitat la toate informaţiile disponibile, existente în energia cosmică, astfel că ei erau conectaţi nu numai la Mama Gaia dar şi la univers.

Asa cum vom arăta mai târziu, aceste legături cu universul le-au permis să cunoască o evoluţie superioară, mult peste ceea ce numiţi voi civilizaţia "omului modern".

Dar, în timp, Civilizaţia Umană a cunoscut, o diminuare constantă, care a condus la naşterea şi accentuarea dualităţii (bine-rău, adevăr-minciună, lumină-întuneric), la creşterea egoului, la apariţia fiinţelor malefice etc.

S-a născut si a proliferat omul acaparator de putere, dominator, individualist, plin de ură şi cât mai izolat de societate, pentru ca, în bezna necunoaşterii sale spirituale, să-şi poată consuma bogăţia materială care, în fapt, era pârghia prin care i s-a accelerat decăderea morală şi fizică.

Consecinţele degradării nu au întârziat să apară: mai multe boli ale corpului fizic şi mental, mai multă teamă şi mai multă ură.

Şi, inevitabilul s-a produs: în formula ADN-ului său a apărut formula morţii corpului.

Fiinţa umană s-a izolat tot mai mult de Univers, de Mama Natură (pe care şi-a propus "s-o cucerească", în loc să colaboreze cu ea).

Furia omului aţâţat de pofta de cucerire, de supunere şi de jefuire a bogăţiilor lăsate de Divinitate pe şi în Pământ, tocmai pentru a le fi amândorura bine, s-a soldat cu jaful, distrugerea ecosistemelor, otrăvirea solului, aerului şi apei, totul întorcându-se necruţător asupra autorului acestui tablou apocaliptic şi iraţional: Omul.

Fiinţa umană şi-a pierdut abilităţile de a percepe şi înţelege mediul în care există.

Practic, ea şi-a rupt legăturile cu Universul, întorcând spatele Celui care a creat-o.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu