..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2011

MANUALUL SUPRAVIEŢUIRII (1)


(23 august 2011; channeler Aisha North)

Prefaţă
Această carte va conţine mai multe informaţii decât ceea ce se cunoaşte din înţelepciunea convenţională.
Vor fi tratate pe larg chestiuni care privesc originile creaţiei, dar mai cu seamă, starea de lucruri din sistemul vostru planetar.
Noi venim dintr-o îndepărtată galaxie, faţă de cea căreia-i aparţineţi voi.
Uneori veţi avea impresia că ceea ce vă comunicăm este scos din filmele voastre SF.
Ne folosim în aceste comunicări de vasta cunoaştere de care dispunem şi care se regăseşte şi în infinitul depozit al bibliotecii universale (akasha).

A sosit momentul în care sarcina noastră de a vă lărgi sfera de cunoaştere, trebuie să o punem în practică deoarece aţi ajuns la acel nivel care vă permite o înţelegere mai largă a realităţilor universale.

Este neîndoielnic faptul că voi, ca specie umană, aţi condus foarte prost sistemul planetar pe care l-aţi primit pentru a-l utiliza şi a-l dezvolta. Aţi mers pe calea distrugerii a ceea ce vi s-a încredinţat folosind o găndire meschină, egoistă care nu vă putea conduce decât la auto-distrugere. Lăcomia de putere v-a corupt mintea până cănd aţi fost pe punctul de a distruge complet viaţa de pe planetă, numai pentru a căştiga averi şi bani. Lăcomia şi iresponsabilitatea voastră au atins cote greu de imaginat, fără să ţineţi cont că prin atitudinea voastră nesăbuită mii si mii de specii de viaţă animală sau vegetală au fost distruse pentru totdeauna.
V-aţi revendicat constant, în întreaga voastră existenţă, dreptul de a scormoni în măruntaiele planetei pentru a-i lua bogăţiile pe care nu voi ci Creatorul le-a pus acolo, pentru ca planeta să fie viguroasă şi capabilă să vă asigure sănătatea şi evoluţia.
Nu v-aţi îndepărtat prea mult de marginea prăpastiei căci a-ţi crezut prea devreme că punctul critic a fost depăşit.

Omenire a planetei Pământ: AI MERS PREA DEPARTE! Dacă nu te opreşti din distrugere, vei ajunge la o moarte sigură.                                                                                         

Multe civilizaţii ale universului vă ajută, dar voi aţi înţeles greşit că sarcina de salvare nu este şi a voastră. Mai mult încă, din cauza lăcomiei, stupidităţii şi ignoranţei, aţi continuat nestingheriţi să loviţi în ceea ce vă susţine. OPRIŢI-VĂ MĂCAR ACUM CĂND ÎNCĂ SE MAI POATE FACE CEVA!!
Sarcina noastră este să codificăm informaţia astfel încât voi s-o înţelegeţi şi, astfel, să acţionaţi în consecinţă. Aceasta înseamnă că trebuie să faceţi front comun şi să vă curăţaţi planeta de toată mizeria pe care aţi creat-o, de toată poluarea din aer, din ape şi din sol. Este nevoie să vă curăţaţi propria fiinţă, dacă vreţi să vă crească frecveţa de vibraţie, singura cale prin care vă puteţi salva şi evolua.

Deţinănd informaţia corectă, care vă pune faţă în faţă cu adevăratele stări de lucruri, dacă vreţi să vă salvaţi pe voi şi pe semenii voştri, TREBUIE SĂ ACŢIONAŢI !
Sarcina este în primul rând a voastră.
Deţinem tehnologii care vă pot ajuta în această vastă acţiune de curăţare, dar “până vine maşina”, voi strângeţi gunoaiele, şi nu mai faceţi altele!

Vă cunoaştem logica şi ştim că la început veţi trata cu dispreţ şi nepăsare acest mesaj. Măcar de data aceasta, care poate fi ultima, opriţi-vă şi gândiţi mai mult ! 
Nouă ne este bine; ce interes am avea să vă impunem ceva? 
Luaţi-o ca pe un avertisment frăţesc nu ca pe o ameninţare. 
Planeta voastră a atins nivelul la care şi-a asigurat existenţa (cu sau fără umanitate pe ea). Dar, voi, ce hotărâţi să faceţi?

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu